Written by AbangNara | July 13th, 2009

maya karin

Lama tak dengar cerita terbaru tentang Maya Karin. Sejak jadi duta Nescafe nie, Maya Karin makin sibuk dengan kerja-kerja amal. Kami suka betul kat Maya Karin nie. Walaupun sibuk bergelar artis, dia masih tak lupa tanggungjawap kepada masyarakat. Banyak benda-benda kebajikan yang dia lakukan.

Gambar terbaru Maya Karin nie still menunjukkan Maya Karin maintain cun dan comel. Lama-lama tengok nampak macam makin muda lagi adalah. Mungkin gaya make up dia kot.

Tapi yang pasti Maya Karin nampak lagi kurus dalam gambar terkini dia nie. Tak cukup makan atau maybe terlebih telan Nescafe kot. Takpun maybe rindu sangat ngan husband dia kot. Maklumlah suami isteri jarak jauh. Sian plak kami.

Lagi gambar terbaru dan terkini Maya Karin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

76 responses to (GAMBAR)Maya Karin Yang Sopan Menutup Peha

  1. maly girl says:

    lawa…

    0
    0
  2. aries_april says:

    ah..ah…
    mkin krus la nmpk si maya ni..

    0
    0
  3. maly girl says:

    lawa…tapi pendek sangat kainnya……

    0
    0
  4. no name says:

    waaaa im da one?yahooooooo….erm bkn dpt hadiah pun..agak2 kan nak ke maya karin ni jd cam siti?x tutup aurat sepenuhnye la tp sopan gak dress up siti 2…

    0
    0
  5. aries_april says:

    apa msuk citer ct lak ni?
    no name…
    bkn no 1 la…
    maly girl la no 1.

    0
    0
  6. jojio says:

    Catikkk….

    0
    0
  7. aries_april says:

    ank itk dlm prhu…
    ank aym dlm ktak…
    hi tyra, mna kmu?
    tdi tdi x dak….

    0
    0
  8. aries_april says:

    ha…bru sbt…mncul dah…
    tu la tdi pg ckp x p krja nk lepak BN ja…
    tnggu jga aries…

    0
    0
  9. Rin says:

    kiut cket bila kurus

    0
    0
  10. aries_april says:

    nmpak cenkung ja mka dia…

    0
    0
  11. aries_april says:

    sbb tyra xda..
    klau tyra ada…
    rmai la orng snggh sni…

    0
    0
  12. badboy says:

    erm husband dia dok mana?
    aku tak tau plak dieorg ni berjauhan

    0
    0
    • tyrabanks says:

      rasa2.. maya ni nak ngandung ke..nak hold dulu..
      aku rasa bende ni jgn rancang2..takut xdpt trus..

      0
      0
  13. aries_april says:

    bkn hubby dia mngjat kat KL ker?
    intrntional school…

    0
    0
  14. aries_april says:

    slap lak .
    mngjar….
    bkan mngjat….

    0
    0
  15. mohsin says:

    Tanya sket? awek iklan power root tu adik maya karin ke? lagi cun lah

    0
    0
  16. lilies says:

    nice LV..~~lalala~~~=)

    0
    0
  17. aries_april says:

    power root yg mna 1?
    bnyk iklan tu..

    amboi tyra, kta aries ya?
    trslap skit ja…
    tyra tlis nk mngndng ker x nk?

    0
    0
  18. badboy says:

    kasut dia..gerun aku tongok..

    0
    0
  19. aries_april says:

    ha…7 8 inci gak tu..

    0
    0
  20. baloon says:

    cantik…anggun..perfecto die amorr…

    0
    0
  21. akula says:

    hahaha…cantik..
    tp camana nak pimpin mat saleh baru masuk islam,kalau yg islam nak pimpin pn pakai camni..

    0
    0
  22. aviron says:

    pimpin mudah saja bah.. tapi mau pimpin ke mana? mau bangsar atau ke amjal ( singgah masjid rahman)…

    0
    0
  23. Kak Su says:

    Cantik Maya ni…melepas adik ipar Kak Su
    berangan nak kawen dgn dia..hah..haha..

    selalu tgk gambar Maya ni sopan je pakaian dia…
    rasa cam pertama kali tgk dia pakai cam ni

    0
    0
  24. nanlat says:

    1st

    0
    0
  25. nanlat says:

    cun

    0
    0
  26. Kak Su says:

    Slalu Maya ni menang gaya klu berpakaian tapi
    kali Kak Su tak berkenan tul…lebih2 lagi
    kasut tu…cam tak sesuai…

    0
    0
    • trAnsForMers says:

      malam k.su…..
      hai arini mlm plak k.su…..
      apsal kurus cam papan plywood jerk minah ni……

      0
      0
  27. trAnsForMers says:

    hmmmm….. aku sowang2 ke mlm ni?
    dh la aku kat office sowang2 ni…..
    boring xde sape2 ke yg nk teman aku ni…..

    0
    0
  28. kiamat semakin dekat says:

    jadilah istri yg solehah,aurat n brg perhiasan hnya uk suami shj.begitu juga dgn penyanyi2,walaupn ber”tudung”,tapi kalau msh melompat2 diats pentas,mcmn tu sbnrnya.suami pn bimbinglah istri ke jalan yg benar.pikirkan2 lah

    0
    0
  29. pening says:

    aLA..C Maya ni..no wonderla…dia da asal mix..pastu kawin dgn omputih lak tu..mmg camtu la gayenye…

    0
    0
  30. ojokoyongono says:

    cantikkkkk sgt!!!!

    0
    0
  31. maintain cun …bila nak ngandung maya..xkan belum ready lg kot.

    0
    0
  32. lily says:

    harap2x dpt title….amn pun jadilah….aktivis alam sekitar gitu

    0
    0
  33. amier says:

    pergh gersang aku tgk minah ni!!

    0
    0
    • sal says:

      “sesungguhnya zina mata dan hati sentiasa dekat dgn kita..ingatlah dan sedarlah bahawa anda telah menghampirinya”….

      0
      0
  34. aries_april says:

    NAPA NK GERSANG LAK…
    BINI ORNG TU…………

    0
    0
  35. SyamZone™ says:

    Memang terserlah sangat2 kesopanan dan kesusilannya…hehe..

    0
    0
  36. aries_april says:

    tpi korang try search gambar maya pkai bju mandi…
    mmg x sngka dia leh pkai cam gitu…

    mmg la dia ni nmpk sopan…
    x smbong lak tu…
    kira ok la….

    0
    0
  37. Zaza Muhammad says:

    micro mini tu…. lama tul xde cite maya ni… almaklum le artis yg 1st class ni takan jaja cite yg ntah apa2 utk publisiti murah.
    aku penah jumpa dia, mmg jelita wpun tone kulit dia sama je ngan aku ahaks!!! sempat lai banding kale kulit heheh….
    bile filem baru ‘Pisau Cukur’ in cinema?

    0
    0
  38. aries_april says:

    maya mmg artis 1st class…
    actually kita klau nk jdi artis…
    kta kna galak kn GOV cri artis yg education skit la…
    example…
    sapa nk jdi artis msti ada thap2x nya…
    pnynyi msti ada dip klau nk jdi pnyyi…
    bru orng respect….

    plkon lak mst ada sjil blako…
    xkra prngkt mna dia bljar….

    rs2x bleh x GOV bt cam gini?
    cam aries ckp…

    0
    0
  39. Darkshed says:

    pyah gak aries…klau artis tu ada bakat yg bagus tpi skolah smpai darjah 6 tu mcm na plak…

    0
    0
  40. eton(bkn nama sbnr) says:

    beg LV tu..
    aku nakkkkkkkkkkkkkk….
    huhu..

    0
    0
  41. aries_april says:

    xleh jg…
    education msti seiring ngan krja kta…
    bru orng bka mta ngan msia ni…
    sapa nk jdi artis…
    syrt ni msti ada…

    klau x, jdi CT…
    xleh p oversea srng2x…
    nyanyi ja bleh….
    bljr out…
    bkn nk kta dia…
    aries just ksi cnth….

    0
    0
    • BumBLeBee says:

      CT tu byk duit…amik laa course blaja communicate in english dgn mahathir lokman ker….blaja kt rumah kan?…at least 1 inisiatif utk improvekan diri sndiri…

      0
      0
  42. cazlyerd says:

    aku first?

    0
    0
  43. aries_april says:

    last la…
    1st apa nya…
    :-)

    0
    0
  44. cawan says:

    hello..mmng minat dia ni. fesyen dia tak “havoc”. macam sesetengah artis tu, dgn mekap merah nyala, aksesori besar2 dari kepala ke kaki, baju lap lip lap lip aduhhh macam sarkis laaa.. lagi satu, dia ni tak pernah sibuk highlight yg dia ni ada darah mix. artis artis mix lain semuanya sibuk nak “remind” org lain ttg darah mix diorang. termasuklah wardina, masa diorang citer pasal allahyarham p.ramlee hari tuh. gaya dia pun nampak cam nk tunjuk yg dia tu mix. kebanyakan artis mix lain pun gitu. tp maya lain, dia kalau boleh nak tunjuk yg dia ni melayu atau wanita asia. tu belum lagi yang kawin dgn mat saleh. kalau boleh nak heret husband tu ke sana sini. maya lain. low profile. nice.

    0
    0
  45. wiyah says:

    Maya low profile, cantik pulak. Tak macam ada artis tu kan dah lah ambik laki orang dan melukakan hati kaum sejenis. Tak cukup dengan itu canang pulak satu dunia, kononnya dia tu baik sangat, berlagak sopan, lemah lembut konon. menunjuk-nunjuk kekayaan lah, beli beg tangan mahal lah, macam macam lah. But maya the best. I love maya. you are so sweet maya. Ini baru natural beauty. sikit je makeup dia. masa kawin pun makeup dia simple je.

    0
    0
  46. lulu says:

    itu iklan je….iklan handbag…

    0
    0
  47. LumiGlow says:

    cun lah dia ni.

    0
    0
  48. sal says:

    “Ingatlah hamba Allah, sesungguhnya kiamat itu semakin menghampiri..tiada yang dapat menolong kita di akhirat kelak melainkan amalan”..wallahualam..

    0
    0
  49. maya karliya says:

    eh jgn la sedap2 je ckp kt org…mcm la korg tu baek sgt kn…

    0
    0
  50. mustapha says:

    maya you memang cute la tergoda i

    0
    0
  51. malaysian says:

    kasut dia……
    cantik…..

    0
    0
  52. sesaje says:

    klau nak tau org yang pakai baju tapi telanjang .. tu lah maya karin.. macam tak de kain labuh.. saja nak cri publisiti murah.. janda ni ..

    0
    0
  53. menyampah says:

    Angkat tinggi lagi, bagi org tau apa yg org lain tak ada yg Maya ada. Tak pakai langsung lagi bagus,kan percuma…….jimat duit .

    0
    0
  54. azieym says:

    tau tkpe kta tutup peha tu ada tunjuk kt gambar pula cayalah

    0
    0
  55. kak maya nampak cantik la you so sweet saya suka tengok cerita CUN tau kak maya dengan abang remy seronok……huhuhuhuhuuhuuhuhuhu.

    0
    0