Written by AbangNara | November 25th, 2009

Oklah ini bukanlah terbaru sangat, tapi gambar ni kami ambil sendiri masa pelancaran movie Dimensions dalam bulan ni jugak. Jehan Miskin ni ramah orangnya, senyum aja kat kami nasib baik tak cair. haha. Ammar Alfian Aziz bawa seseorang, sure korang tak tengok gambar pon  boleh teka  kan…kan..

p/s: Korang ni tak balik kg berhari raya ke??

67 responses to (Gambar) Terbaru Jehan Miskin & Ammar Alfian Aziz

  1. EclipsE says:

    sp dorg ney?xknl pon…hehehe

    0
    0
  2. 1st says:

    yang pertama

    0
    0
  3. EclipsE says:

    xblk raya la kak nara…
    kak nara blk kg ker??

    0
    0
  4. 1st says:

    cis, aku gak no 2….
    hampeh tol

    0
    0
  5. 1st says:

    tapi aku bangge gak.. dapt gak no 2.. kiu kui kui

    0
    0
  6. 1st says:

    kak nara pengsan jap…huhuh

    0
    0
  7. EclipsE says:

    mn yg lelain ney….

    0
    0
  8. ammey says:

    sape amar bwk
    kurg jlas la

    0
    0
  9. ladybird says:

    jehan ni dgn sape skrg ha? idung dia yg x tahan tuh mancung giler

    0
    0
  10. blackberry00 says:

    salam….

    0
    0
  11. anNeDeSiLva says:

    hye sume..
    im back..

    0
    0
  12. Rifa'i says:

    Siapa gf jehan sekarang?

    0
    0
  13. yula says:

    yula dah blik kg kak nara

    0
    0
  14. violet says:

    weh..
    g page br jom

    0
    0
  15. pening says:

    Sape awek skirt pendek tsebelah Jehan tu , x kenal la..

    0
    0
  16. awekcun says:

    LANTOK LE…
    KO KT NER???
    SSH TOL NK JUMPE KO…

    0
    0
  17. gaga says:

    perasan tak Ammar Alfian ni berlakon iklan belilah barang buatan Malaysia tu.. sape nak bet ngan aku, barang2 dia majoriti international brand? haha

    0
    0
  18. […] (Gambar) Terbaru Jehan Miskin & Ammar Alfian Aziz | Beautiful Nara […]

    0
    0
  19. No Name says:

    huhu..x minat la kedua2 pelakon tu

    0
    0
  20. farenova says:

    Minat jehan je, yg lagi sorg tu tak minat mcm bangla..ooh dia masih couple ngan puteri Aduh Saleha tu.. oklah tu

    0
    0
  21. lie says:

    x tau ler teman

    0
    0
  22. dua2 aku x minat……

    0
    0