Written by AbangNara | November 30th, 2008

Wan Sharmila. Kalau berdasarkan nama Wan di hadapannya sudah tentu artis ini berasal sama ada dari Kelantan atau Terengganu. Secara jujurnya tak pernah kenal Wan Sharmila dan tak pernah ambil tahu kewujudannya di dalam dunia artis Malaysia.

Namun baru-baru ini atas pengakuan Wan Sharmila sendiri yang dia sudah berkahwin dan menjadi isteri orang, barulah tersedar akan kewujudannya. Cantik molek juga orangnya. Jom layan 2 keping gambar perkahwinan Wan Sharmila.

#Gambar kredit kepada OhBulan.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 responses to Gambar Suami Wan Sharmila

  1. saya says:

    erm wan sharmila ni anak jati Johor ..  keturunan wan johor

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • amy says:

      ade ek wan johor??
      wan kedah ak tau laa..
      xtau lak johor ad keturunan wan..
      klu wan kedah, kturunan mahsuri org kate la..

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
      • fiqah says:

        wan sharmila dari kelantan la,poyo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • Budak Pouyo says:

        hahahaha…ni kes blaja kurang la nih…asal wan je nak sabit ngan kedah la kelantan la or apa2 negeri…sesapa nak pakai wan pon biar lah…dia siam ka indon ke hape ke lu jangan la sebok..nnti klu anak lu pon nak letak wan letak la…xda org bising pon

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • Balqis says:

      dia bkan anak jti johor,dia ank owang klantan r………

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  2. gadis chomotx says:

    nama penuh dier ape ekk?ade sape2 kat cni tau name penuh dier?best rrrr tgk dier blakon..best sgt dier blakon dlm citer rona roni makaroni..lawak siott!!(n_n)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Balqis says:

      wan sharmila knpa brcerai……..?wan sharmila dh ada anak ke……?brapa orang?boys or girls………..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  3. shiela says:

    a’ah….dia mmg berbakat aku pon suka tgk citer tu…lagu dia pun beh giler….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Balqis says:

      aq pn ska lgu dia…………aq mmang mnat kat dia sbb dia cntik,lmah lmbut & sopan santun

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  4. as says:

    sape aris ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. chantek says:

    wan sharmila part suara die yg comel sgt…hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. flower says:

    dh kawen rupanyer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. eton(bknnamasebenar) says:

    a’ah.beautifulnara ni..
    wan sharmila pn xknal..
    glamor gak r die ni..
    pnh blakon rona roni makaroni..
    sindarela..
    adoyai..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  8. lala87bpgurl says:

    alamakk..chomelnyer….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. 8448 says:

    aku kenal die nie…
    maybe die jd pelakon mak sedare tlg…sape lg klo bukan wan maimunah….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  10. opah says:

    loks ko ni main belasah je ek…mentang2 le ade ‘wan’…nape ko xckp dia adik wan nor azlin ke…ade wan gak kan…ish3

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. SUCI says:

    die dah kwin dah pn. alahai, die fmous pn disebabkan laiki die produser. klu x, xpfmous la die. dlu die nie penari biase jek kot.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. zul says:

    ala…kan dia pelakon kisah kaisara..dgn sari yanti 2 jadi budak sekolah di tv3.korang xtau ke..suare mmg kiut.untung laki dia yang dah nampak berusia ni kan.mcm dato k plak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. zack says:

    wan sharmila ….

    zack

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  14. hothotheat says:

    cumel nye die nh..
    ske gle tgok die blkon cite tari tirana..
    hu3..
    best+mantap….
    die nh ank sdare wan maimunah ea…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. aienzestrella says:

    emmm aku ske gler wan sharmila ni…comey sgggt sore die dlm tari tirana…n die berlakon pun
    sempoi je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. zizie says:

    wan sharmila ni mmg ank sedara wan maimunah…aku penah jumper mase bpk die ni meninggal dulu..die mmg dok johor n membesar d johor…dulu die penari yayasan warisan johor…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. cherry says:

    t0l 2!dy mmg anak jati J0h0r..dulu penari yayasan johor utk noraniza idris.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. howdy says:

    Ada wan di johor. nama ‘wan’ ni sebenarnya adalah gabungan pasangan diraja dengan orang awam . dia akan carry nama tu sampailah ada keturunan wan ni kawin dengan orang awam.tu yang dapat gelaran ‘ nik’ pulak. kawin lagi dengan orang biasa haaa… yang tu ko carilah sendiri. tapi kalu megat tu bukan itu ada asal usul temenggong especially temenggong diraja Johor. ha kalu aku salah tolong sesape betulkan. aku bukan pandai sangat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Hey, I can’t view your site properly within Opera, I actually hope you look into fixing this.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. tzmlt says:

    xpenah tahu plak cite pasal die ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0