Written by AbangNara | July 11th, 2009

suami sharifah sofia

Rasanya dah ramai yang tahu pelakon Sharifah Sofia @ Sofea dah nak kawin Oktober nie. Nama bakal suaminya bermula dengan “Syed”. Orang kata sama padan la tue. Sharifah bertemu Syed. Molek benarlah tue.

Mesti ramai yang tercarik-carik gambar bakal suami Sharifah Sofia nie. Iyerlah, nak gak tau hensem ke tak mamat Syed nie. Selalu orang bernama Syed dan Sharifah nie muka diorang ala-ala Arab skit. Memang asal keturunan diorang sama ada dari sana atau belah-belah  Hindustan. Oh ye lupa nak bagitau yang si Syed nie kacukan Melayu-Jordan.

Lelaki yang di atas itulah bakal suami Sharifah Sofia. Hensemlah jugak. Lelaki kena kulit gelap sikit baru macho. Sesuai la ngan Sharifah Sofea yang kulit putih. Mungkin sebab dia dulu dilahirkan kat Liverpool so tue yang kulit putih melepak semacam.

Tahniah buat Sharifah Sofia. Walaupun baru berusia 24 tahun (tapi muka nampak tua) nampaknya dia bersedia untuk menggalas tanggungjawap sebagai seorang isteri. Kalau boleh jemputlah kami nanti.

Lagi gambar bakal suami Sharifah Sofea dan gambar-gambar terbaru Sharifah Sofea dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

suami sharifah sofia

suami sharifah sofia

suami sharifah sofia

suami sharifah sofia

suami sharifah sofia

suami sharifah sofia

suami sharifah sofia

107 responses to (GAMBAR)Bakal Suami Sharifah Sofia

  1. miss LOVING says:

    -ape2 je lah…..

    -hehehe

  2. BellyButton says:

    wah! 1st one! oyeah!!~

  3. xtaw apa2 says:

    syarifah sofea neh yg lakun dlm..
    citer nur kasih kt tv3 tuh…
    mmg watak dia keja pelok2 ja…

  4. kaki_bangku says:

    perghh….besorrr…..putih lak tu…

    • tautakpe says:

      besor nye..

      • Delima Saraa says:

        tau tak pe…..

        • Zaza Muhammad says:

          sara… mmg aa dia ni tu aaa aset dia… tu sure tmbh lai ngan push up bra… tp aku wase2 dia ni seksi sbb suke mendedahkan diri, tp aku admire aaa ke Rozita Che Wan, dia tu seksi natural aaa.. nk gak dpt kan bodi cam dia huhuhu… utk hubby tersayang je tau…bkn utk tontonan public !

        • BUZZ says:

          mantoooooooooooooooop!!!!
          Hahahah

  5. ntah says:

    ni bru betol pamela anderson malaysia…hahahaha..bkn si lana nordin tu..

  6. puteriaquarius81 says:

    aik yg mana satu bakal suaminya? huh konpius ni

  7. alola says:

    seksi

  8. alola says:

    seksi….

  9. alola says:

    nmpk cam x pki bra jerk

  10. Geochelone says:

    Look at those :3

  11. azeL says:

    aikk aku x nk jd yg 1st niii

  12. Mem says:

    apsal aku x nmpk pic???

  13. Mem says:

    nk tgok jg..

  14. trAnsFormeRs says:

    ada prob sikit tenet aku arini….
    xnmpk gmbar pun………..

    • Delima Saraa says:

      kom ko dh tapis dah…memana gbr 18SX dia takkan dispaly dah…..pandai btl kom tuuu

  15. gzell-anastacia says:

    pesal ak xleh tgk pict BN a
    tensen ak

  16. baby_cynta says:

    xder pon gmbr sharifah sofea n bakal tunang…..

  17. admin says:

    dah betulkan dah tadi.sorry kepada semua yang x dapat tgk gambar. ^_^.

    • Delima Saraa says:

      tima acih kak nara, sentiasa prihatin dlm segala masalah…tima acih tima acih ek…

  18. ceplos says:

    besonya betik…nyum..nyum…

  19. trAnsFormeRs says:

    huh dh nmpk dh….
    hmmm biasa ar sharifah msti nk cari syed…………

    • trAnsFormeRs says:

      aku ingat tenet aku yg ada prob…………….

      • Kak Su says:

        hi trans…pekabor?
        sowi la Kak Su bizi tu kblkgn ni
        tenet pn jap2 je…

        tgh prepare kertas 1st 2nd term exam…
        ari senin ni lak ada ujian excel…

        • trAnsFormeRs says:

          alhamdulilah sihat adanya k.su……
          bkn k.su sorang jerk yg busy mnggu ni nmpknya kwan2 yg len pun muncul………….

        • trAnsFormeRs says:

          ooooppssss silap nk taip x muncul trlupa plak bubuh x kat situ………

        • Delima Saraa says:

          delima saraa ada jer…tp online memalam untuk seminggu dua ni…..sedih gak, tiap kali saraa ada kat BN takdek sesaper pun….cedihnya…lg 2 minggu br blk guna ternet free, br leh online pepagi..uhukkkk

  20. pening says:

    Wah! mantap gak aset c S. Sofea ni…okla tu…Syed + Sharifah…moge kekal hingge ke akhir hyt…

    • trAnsFormeRs says:

      minah ni mmg mantap……
      alamak tergatal la plak………
      I’m sorrrryyyyyyyyyyy…………..

      • Delima Saraa says:

        1st time ko komen bab2 18SX utk pompuan….gelihati plakkkk aku skrg…

      • Zaza Muhammad says:

        trans ooo transs,,,, ko lum bgn tido lai ke…aku tau aa mlm tadi mlm minggu…sure ko terlebey jage pastu pg ni terlebey tido…aku ni sedey nk share cite psl MJ ngan ko… huhuhu

  21. Kak Su says:

    tu la pasal…ktrunan syed /sharifah ni cam tak ada
    ‘keistimewaan’ dah ari ni…pi clubing..tayang sana sini..

    pasal apa Kak Su ckp cam tu…kat kg Kak Su ada gak ktrnan ni..( keluarga Kak Su gak..)

    sangat dihormati sbb pandai mengaji…arwah bapa dowang guru agama..Kak Su sempat mengaji lagi…

    • Delima Saraa says:

      kak su, tak semua larrr..uhukkkk……saraa pun ada sharifah gak kat pangkal nama…uhukkkk, sedihnyer….

    • BumBLeBee says:

      btul…tuh….skang dh lain…sbb dh cmpur2 ngan keturunan lain2….tu psal jd cmtuh….org2 dulu…nama depan mesti ade syed/sharifah utk disatukan….takder…reject…

      lately syed bleh kahwin ngn sesaper….sharifah bleh kahwin ngan bukan syed…tu yg dpt contoh2 cm kt atas tuh…hehehehe

      • Syed jugak says:

        Sebenarnya kebanyakan sharifah disuruh utk kawen ngan lelaki syed utk menjaga keturunan mereka.. Tetapi bagi lelaki berketurunan syed, mereka dibolehkan mengahwini mana-mana perempuan walaupun tidak berketurunan sharifah kerana anak-anak mereka akan tetap mendapat gelaran syed/sharifah…

  22. cici says:

    fuhh…mantap tuh….

  23. Kamui Gakuto says:

    saya tak mau bakal bini mcm ni.. sengsara nanti saya di neraka..

  24. Joko-sembung says:

    wao… yao yao seng!!!

    tek ke tu???

  25. jed hijau says:

    tak best langsung….

    Kat cameron highland lagi best..

    Bye….

  26. Zaza Muhammad says:

    hmmmm…

    • Zaza Muhammad says:

      morrrrrrrning…. pesal le notebook aku..nk online kat umah punyelah payah huhuhu…

  27. almyLee says:

    la,, br 24 ke sh. sofia ni??? inagt dah 30++

  28. Akak Leen says:

    perhhh….seksa…
    bagus la kawen cepat2….pastu peluk laki sndiri sahaja yer…

    • Zaza Muhammad says:

      ye ke… leh caye ke… almaklum le klu dah terbiasa…
      i peluk ‘bantal busyuk’ i yg satu tu je, the one and only….

  29. Rin says:

    Eh hnsem la bakal suami dia.. i likeee .. heeee!
    jgn dh tunang putus tgh jln lak nnt..

  30. akula says:

    besarnyee sharifah sofia

  31. mysexyheart says:

    nampak tetek la weiii….mauuuttt btl la minah ne…femes taklah sngt…kontroversi jak byk…tak yah jdik artis la…tak sesuaiiii..

  32. Zaza Muhammad says:

    BN… merapu jap erk lari tajuk di hari ahad yg boring lagi membosankan…
    weh!! Shah Rukh Khan dpt phd aaa, kite bg dia Datuk, UK plak bg dia phd….. klu kat mesia DR aaa, klu india ngan UK, apa erk.. SIR ke? BN, tlg siasat… pengetahun am terhad aaa heheheh…

    • trAnsForMers says:

      sorry zaza aku busy sikt pagi ni x smpat nk layan bn….
      apa citer pasal mj yg ko nk citerkn 2…..

  33. rustyblade says:

    untung jantan tu..dpt nice breast

  34. Rabbit Hensem says:

    Mak oit…. besarnye sharipah sopea ni..

  35. trAnsForMers says:

    apsal xde gmbar prtunangan elyana…..

  36. trAnsForMers says:

    jangan lupa mlm ni tengok Mentor ya…..
    sape pemenangnya?????

  37. sepat says:

    hensem ar bakal laki dia

  38. shussh says:

    eh apa dia minum tu..huhu

  39. trAnsForMers says:

    aku x tau nk kata apa lg ngan artis kita skang ni dh lbih dr artis barat dh diorng ni…..

  40. bangiperdana says:

    besar jugak spotlight dia nie yeh….benda yang paling aku suka…huhuuu

  41. aries_april says:

    xmnt la awek ni..
    x best pon…
    lakon pn ok ja…
    bleh ar….

  42. Darkshed says:

    besaqnya tetek sharifah sofea nih…

  43. cicikgurl says:

    besarnye bola2 api die…hehehe…opps…terlebih sudah…

  44. chaiyo says:

    perghhh…dia pny breast mantop gler ah…
    kenyang syed neh nti….huhuhu

  45. SEraBUT says:

    kowang x negok ke citer NurKasih tu. Aku nengok sapa ke nama laki yg persis hero dlm drama tu? Lupa arr.
    Syok bkn main lg dia peluk2 si minah ni. Sikit2 peluk. Tajuk citer bkn main lg. “Nur kasih”. cam arab la kononnya. uuuu… Minah ni lak b’lakon jd minah saleh kononnya. Omputih je ckpnya. Ni bkl hubby dia pn dh xheran dah aset bkl bini dia ‘b’sntuhn’ ngn sesapa.

  46. lily says:

    cepat2xlah kawin sblm yg lain membesor macam gunung daik dia tuh….. yg pasti adik dn bakal suami dia encem bangat……

  47. amier says:

    wooo besar nye bukit bukau tersebut….
    untung sape dpat mendaki bukit dan melalui lurah2 itu… haha

  48. deanamamt says:

    bapak besar breast die
    nampak niple lak
    dye neh mmg ta ske pakai bra kowt
    nyampah aku tgok muka dia kt mjalah
    jd model mustika ratu
    breast dye yg aku nmpk lu

  49. putriOne says:

    yerk……nyampah tegok pic dia…tetek bkn main kemain besar….eeee hodohnyaaa… uweeekkkk…nk termuntah hijau nengok..huhuuuuu

  50. gua says:

    to :zaza muhammad
    mne ada rozita che wan tu cun natural..make -up tebal ..lipstip 1 inci,,,bulu mata palsu…klu natural cam pelakun korea…ada paham?

  51. WHAT THA F?..supersizer monster breast!!!??Criss ANgel did it better than u bitch!!

  52. Termenung says:

    mmg hantoo t*t*k r dia ni..gambo mst nk tayang aset jee..

  53. tia tanaka says:

    wahhh besar tetek!!!

  54. BossRex says:

    kepala puk..
    tetek wat gesek2 konek mesti sedap

  55. BossRex says:

    Sabree Jamhari, Haiqal Jaludin, Zaman Abu Kassim, Hellmy jumaat buat gambar ni jadi bahan lancapan..
    boleh tahan 10jam lancap… tetek besarnya…

  56. BossRex says:

    ops! terlebih sudah.. kepala PUK!

  57. blue87 girlz klang says:

    ala,cam bagus jek, geli gle aku tgk, bergambar cam artis overc, peluk2, tetek tjojol kuar, geli jek, hubby dia tgk pe lah kan nak peristerikan dia, dah lah x cantik, dedah sane, dedah cni, ingat lawa sgt ker…cam kaki clabing jek aku tgk….x kemane r artis yg seksi2 ni, contohilah DATO SITI k, dah lah cantik, jge adab sopan,jge pemakaian…seebe serbi cun….

  58. Im totally confused after reading information on this site, and other websites and blogs. Which supplement, or nutritional supplements, should you actually be taking? One site says x is good for you, the other says it wastes your muscles, dont listen to them. Can anyone sort through the marketing hype and deliver actual honest feedback on good supplements to use?

  59. porno izle says:

    Hello everyone. I was just surfing the Internet for fun and came upon your website. Terrific post. Thanks a lot for sharing your experience! It is good to know that some people still put in an effort into managing their websites. I’ll be sure to check back from time to time.