Written by AbangNara | December 2nd, 2008

Susah gak jadi orang famous nie, nak shopping pun ramai orang nak tangkap gambar. Inilah jadinya apabila Dato’ Siti Nurhaliza dan keluarga bersama Dato’ K pergi bershopping di KLCC. Banyak lagi gambar-gambar Dato’ Siti Nurhaliza dan keluarga bersama Dato’ K pergi bershopping di KLCC kalau anda baca artikel ini sepenuhnya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 responses to Gambar Siti Nurhaliza Shopping Di KLCC

  1. rubygurl says:

    gambar bila plak…apsal dato siti xpakai tdung?kan da ada gelaran hajah…kna la ttup aurat

    0
    0
  2. DEBAB! says:

    batak giler laa saper yg amik gambo tue..

    0
    0
  3. flower says:

    shopping ngan anak2 n suami ler..

    0
    0
  4. Bodoh says:

    Rasa2 koranglah…
    macamana perasaan bekas isteri Dato’ K
    bila lihat gambar2 kat atas tu…
    Dah suami kena kebas, anak2 pun disapu juga.

    Ada pendidikan sivik kah diorang nihhh…
    Tak ada perasaan kemanusiaan kah diorang ?

    0
    0
    • ReeN says:

      tgku zawiyah x heran dgn dato k…dia dh ada buah hati dh pun skrg…pendek kata suami kna kebas ke anak kna libas ke…duit tiap2 bulan masyukkkkk…apapun LOVE CT 4ever n ever!!!ahaksss!!

      0
      0
  5. aku says:

    mak ti ni cian plak kat die xda privasi nak shopping ngan family…

    0
    0
  6. zaza says:

    zawiyah xde masa kot…sibuk berparty jek…

    0
    0
  7. syazleen says:

    Selamat berbahagia siti….

    Sy tetap minat kat siti….

    0
    0
  8. Anonymous says:

    woi gler kampung org yg tangkap gmbar tu…adoii tolong laaa…

    0
    0
  9. ReeN says:

    ini gmbr sebelum ct bergelar hajah laaa….tu la tak pkai selendang…gmbr lama…si adib pun lom gi study kat australia lg…huhu..

    0
    0
  10. onetwenty says:

    diorang nak shopping satu family pun nak amik gambar ke?

    can’t people please let them spend their quality time together?sikit sikit mau stalk. sikit2 mau amik gambar.

    0
    0
    • dari says:

      biarla, boleh aku tgk. haha paparazzi, blh dpt duit kot dia amik gambar ni so apa yg kg nye, kalo omputih buat apa pon korang xkata kg

      0
      0