Written by AbangNara | May 6th, 2009

siti nurhaliza siti saida

Terkejut beruk kakak Siti Nurhaliza iaitu Saida apabila Dato’ Siti buat suprise birthday party. Siap ada kek lagi tue. Mesti terharu mendapat seorang adik yang sentiasa ingat kepada kakaknya walaupun sentiasa sibuk.

Lagi gambar Siti Nurhaliza di hari jadi Saida dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

siti nurhaliza siti saida

siti nurhaliza siti saida

siti nurhaliza siti saida

siti nurhaliza siti saida

siti nurhaliza siti saida

61 responses to (GAMBAR)Siti Nurhaliza Di Hari Jadi Saida

  1. azfa says:

    happy b’day saida

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      bday aku baru jer lepas…
      1 Mei…cuti umum masa tu…

      0
      0
      • minnie comey says:

        yela..epy bsday..t aku adiahkan ulat mulong sekati kat ko..

        0
        0
      • BudaKGeniUs says:

        WAH..KO BARU JE BESDAY POCO-POCO?

        aku rase mash sempat lg aku nak wish HEPI BELATED BESDAY…

        utk poco-poco..hahahaha…

        umo ko dah masuk bape dah poco-poco?

        hehehe..

        0
        0
      • OnEy says:

        pari2poco… ok per 1 mei.. ko punya birthday.. ko kasi cuti satu m’sia… ko x bangga ker.. wahhahaha…

        0
        0
  2. azfa says:

    sikit lagi nak jatuh tudung siti tu..

    0
    0
  3. minnie comey says:

    die dongak skit,mesti cicirnye..mak aku koba,anak tudung tu wat serkup kalo nk g jamban je..hehe

    0
    0
  4. freida says:

    whoa… muka da chubby balik…. watch out siti… kurang makan cake tu sket…

    0
    0
  5. sue says:

    imrn ajmain pun ada tu…sblh saerah kalau x silap

    0
    0
  6. DelimaSaraa says:

    muka adik beradik semua sama…tp suara siti tetap meletup…

    0
    0
  7. bahulu hangit says:

    xnmpk pon muke imran ajmain…yg sblh saerah tu rase adik die name Ali…yg tgkp gmbr tu reza era ker..nk enterprem gak ker..

    0
    0
  8. melissa says:

    hepi belated besday kak saidah.. dia ni ank dh rmai tp maintain jek kn??

    0
    0
  9. insan kerdil says:

    ala beatiful nara..pic lama la,,,da basi pun ..cari la yg tgh hot….

    0
    0
  10. penari dangdut says:

    baik xyah pakai tudung gitu.. wat conpius jer.. klau nk bukak, bukak la terus.. artis Malaysia skrg agak liar, tak sesuai utk dijadikan role model bagi generasi akan dtg

    0
    0
    • minnie comey says:

      die da janji ngan peminatnye..tula..main sumpah lg..huhu..kan da serbe salah..cam xikhlas jew..

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        fuyooo penari dangdut…
        aku plak penari poco2…
        hahahahahah…

        0
        0
        • minnie2comey says:

          aku lak menari bile nak kencing (xtahan) jew..huhu..adela pelapis ko tu poco..

          0
          0
  11. ros says:

    comel nye ct n saida…..:)
    happy birthday saida…..

    0
    0
  12. NuruL says:

    siti kn dah ckp nk pkai tdg slow2..
    dah2 la ktuk ct plezzz..
    die pn tgh mngerjakn umrh skrg,xbek ngumpat die..
    biarla die pkai pe yg die slesa…
    ct ttp unggul…
    tmpt blindg wak2 ssh n sng..

    0
    0
  13. hsiti says:

    ni gmbr lme r..lme da aku tgk

    0
    0
  14. kesengalankuterserlah says:

    ct kus…hehehe…

    0
    0
  15. hakikatsebenar says:

    alahai tudungnya!!kesian tul tgk dia pakai.. tudung serkup pun dh try kan?

    0
    0
  16. jula juli says:

    tu la pasal, klu takat pakai mcm tu, bek x yah pki tudung

    0
    0
  17. anak seni.... says:

    kesian aku tgk CT nii..yelah sekolah pon takat SPM,tu pon pangkat 3..mana laa pandai sgt..sbb tu lah dia blom mengerti n x tau ape itu hukum agama…pakai tudung pon mcm x ikhlas..dh berkali kali ke tanah suci,.xkan laa ko masih bengap lagi dlm hal2 agama..klu ko bodoh sekalipon.,.laki ko si datuk K tu xkan laa x ajar ko pasal dosa pahala…ape ertinya seseorg itu bergelar hajjah..ko mesti tau.,.ko membawa title tu.,.jgn buat malu org muslim,,,jgn laa ko hipokrit,.berpura pura baik,alim dpn org..muka ko tu botox sana botox sini…bersyukur laa CT oii.,.tu hanya pinjaman dari ALLAh..

    si saerah pulak..aku lepak kt Shang-ri La..pergghh syok tgk saerah tu sedup asap rokok dunhill light…
    ermm asal usul dari kmpg..bila dtg bandar..terus jd mcm tuu..ape nk jd dgn duniaa.,..kesian laa dgn arwah ayah dia kt kubur..sedihh…anak2 dia mcm tu…

    0
    0
  18. comel says:

    saida nmpk lg muda dr siti

    0
    0
  19. bubur ikan says:

    Dia belum sakit lagi sbb tu main2 je hukum tuhan….

    0
    0
  20. budakcute says:

    kalu xsilap aku la kan..org ckp..saida nie dulu brtudung litup..sopan tahap gaban..tetibe masuk af..pokcik2 n mokcik2 die sume trkezut tahap gaban jugak la tgk kepale die dah togel..zali..zali..awat bini hang jd lagu nie..nyanyi xsedap pun zali oii..

    0
    0
  21. Alvin Ollila says:

    I do know a great deal of folks would love the idea idea and that i also can’t deny I’m moreover 1 of them. In situation you’ll uncover further disccusion about this matter then simply it can be a lot more desirable and i will probably would love to assume of precisely what you would create regarding your subsequent article. Within the event that you could release even more related write-up, just make me conscious as Most surely i’ll want to be capable of browse about it.

    0
    0
  22. Great post but I was wondering if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. Cheers!

    0
    0