Written by AbangNara | July 8th, 2009

rebecca nur islam

Rebecca Nur Islam. Sekali dengar namanya memang sedap. Maksud nama pun best. Kalau tak pernah tengok gambar seksi Rebecca Nur Islam kat atas tue, semestinya kami anggap pelakon ini seorang yang bersopan santun dalam pemakaian.

Sayang seribu kali sayang (macam lagu Saleem plak), kata-kata “ada apa dengan nama” memang sesuai ditujukan kepada Rebecca Nur Islam ini. Mungkin patut ditukarkan namanya kepada Rebecca Tak Cukup Kain. Baru sesuai dengan gambar-gambar dia.

Oh ya gambar di atas diambil semasa Pesta Selebriti Kosmo. Banyak lagi artis-artis lain yang hadir tapi anugerah baju paling tak cukup kain jatuh kepada Rebecca nie. Ini lagi salah satu satu contoh artis kurang popular yang terpaksa pakai seksi untuk carik publisiti murahan. Cian betul kat diorang.

Lagi gambar seksi Rebecca Nur Islam dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

rebecca nur islam

rebecca nur islam

141 responses to (GAMBAR)Rebecca Nur Islam Pulak Nak Menyeksi

  1. hamba allah says:

    aku first..yes yes

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
    • aku "still" cun says:

      cainnya minah ni…terpaksa menyeksi tuk fofular…aku rs namanye pn mengingatkan ISlam…xinsaf..xsedar diri betul..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • rosh says:

        apa yg pasti lakonan dia kaku..tak best lansung tgk dia blakon lam cite apa ntah tjk dia..kosmo ke apa…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
      • rafiza says:

        biya lah kakak sedare aku tapi tetap die cantik korang nak cakap ape cakap lah

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 14
    • abu says:

      Patut dia tuka nama dia la. Rebecca Nur Kufur. baru kene dengan cara dia. ni pakai nama islam, tp perangai mcm org kufur.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. leen_82 says:

    adoilaaa..cantik ke minah ne?? belakon pn cam kayu jek..seksi jek lebih..xsukeeeeeeeee

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  3. hamba allah says:

    first first..yeyeah

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • bubble says:

      udah udah la tu.. ko memang first..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • leen_82 says:

        tau la ko first..wakakkak

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kaki pakuk says:

          iye….ko mng..ko la yang first skali…ish…ko first skali.sume owg tau da….iye3,ko no1 la.xde org len da(ulang 100x)

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • delima saraa says:

          cian ko “hamba allah” ..meh lah aku tanya, ko first ker???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  4. Akak Leen says:

    harap2 dia dpt ‘nur islam’…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. mantikulaz says:

    nadalam nama je islam,
    tapi pekmakaian macam orang bukan islam..
    apa nak jadilah..
    biar dia!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • kaki pakuk says:

      sungguh tebal iman mu wahai rebecca nur islam….xsia2 mak ko lahirkan ko.mesti mak ko suke tgk anak die pkai baju cmtu…tahniah

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
      • puteriaquarius81 says:

        ye tahniah utk rebecca n takziah pada familynyer. huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  6. BUZZ says:

    gambar ke 2 tu pandai plak nak tutup2 baju…nyampah!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kaki pakuk says:

      haha…relex ar…ade sape2 kt sni ade kain lebih2 x???nk bg pnjam kt rebecca jap…nati pulang balik.kjp je pinjam….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • kaki pakuk says:

        ye ke..???akak bg kain ape??len kali bg ar kain kapan…rebecca suke tau kain kapan…betul x rebecca???ha…die snyum tu tnde suke ar tu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. tautakpe says:

    Best nama dia..tp x kena dgn org nya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kaki pakuk says:

      tu ar…owg tue2 ckp ambil kain lipat2…eh??….pebenda nie??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. nunu says:

    sekargkn manusia ni..harp nme je bgus..tp hati budi macam SETANNN!!!

    tp bju die cantik en…buat kawen cantek tu…nk pinjammmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      aik… hohoho

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • kaki pakuk says:

        cantik ke???mcm kain bungkus nangka kt umah aku jew…curi erk???

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • nunu says:

          hek eleh ko,,,,
          kate “kawan rebecca nur islam”(x sporting)
          ape puye kawan lah mu ni…….
          hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. BumBLeBee says:

    saper nih….x kenal laaa…..aduhyaii…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      ye ker? dahi luas…slalu org ckp bijakk…tp x brape bijak laa kalo pakai baju mcm ni walaupun utk Kosmo show… ade hak utk ckp nak or tak nak pakai what kalo baju sponsor pun….kan? hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kaki pakuk says:

        akak…xbaik ckp owg cmtu…xnak2

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • delima saraa says:

        alamakk, terlebih ekosi plakk akak ni..ish ish ish….tgn sambil pegang bulu mata dan menggeleng-gelengkan muka…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Akak Leen says:

      dia ni bkn dlm rancangan seekers kt ntv7 dulu tu?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Akak Leen says:

        gmbr dkt x nmpk lg…gmbr jauh nmpk laa…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          tu la…akak rasa ada kabel tersangkut kt tgh laut kot…kekeke…
          nih akak tgh tgk tv ulang tayang majlis penghormatan buat mj…menyanyi jer lebih..pastu ada plak lagu puja2 jesus…keranda mj plak duk betul2 dpn stage…mcm tgk konsert plak…kesiaann…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumBLeBee says:

          kabel lubang2 cm baju rebecca….ekekeke

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          ntah la….x paham btol… ntah ada ke x mj dlm keranda tu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Jojio says:

    Dia punya fizikal memang menarik…yadaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Jojio says:

      Benda cantik, indah, kita kena menikmatinyer…kalu tak tak beik tau…hihihi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • BumBLeBee says:

        kene nikmati sekilas pandang je la… up lagi lebih drpd tu…makhluk yg dijadikan drpd cahaya kt bahu kiri tu catit lagi dan lagi….heheheh

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • kaki pakuk says:

          xpe jojie….aku support ko dr blakang..haha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
        • DelimaSaraa says:

          kaki pakuk, ko nak kena pelepuk ngan akak ker???ha?? dok mengajar bebudak2 kecik buat dosa…nak kena ni…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
        • kaki pakuk says:

          ok kak..xnak kak…..sory kak….silap taip td….sbnrnya nk tulis saye support akak dr blakang…tersyasyulll…he3

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          bagus..sentiasa mengikut arahan….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  11. gadis melayu says:

    wah!!! namanyer nur islam?…. rebecca cahaya islam???… bercahaya betul ye wajah dan body nyer….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. rebecca blacan says:

    bogel ajela lg elok…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Zaza Muhammad says:

    setelah aku survey kat BN ni ngan mana2 blog aaaa, majoriti artis yg suke over tayang pakai baju x cukup kain ngan benang dan apa2 je aaa yg x cukup ialah artis 2nd class….
    nk cari publisiti so cepat aaa ‘fofular’ – we got swimming ‘fool’ and can wear seksi2… tak pun nk tekel VVVVVVVVVIPs…so blakon drama satu scene lalu depan kamera je dah ble dok pangsapuri mewah, pakai kete import yg 200cc above x pun MPV…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kaki pakuk says:

      bg sesiapa yang ingin memberikan sumbangan iklas kepada rebecca, anda boleh menderma melalu telefon bimbit dgn menaip “RM1,RM2,RM5″ dan hantar pada no telefon jiran anda…terima kasih.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gebondtal says:

      sokong kak zaza.. abaikan ompuan giloz mengomen bernama ‘kawan rebecca nur islam’ tuh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. eclipse says:

    kak nara asal kuar pic sume yg kain xckup ney…
    aduh…lemah tul…
    dhlah pose…
    mcacatkan pandangan mata ku…
    sib bek aku pon ppuan gak..
    xpe pndg…hehehe….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • kaki pakuk says:

      bole thn ko nie…tau da pose bakpe ko bukak blok nie???ngade…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        wakakaka…akak gelok dengan mengembangkan idung dan kedepankan gigi…kua kua kua

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. ni kelas atasan punya player nihhhh….
    http://www.gravatar.com/avatar/c296ac9ade0c4e5a03cd6d6d7e80db7c?s=80

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. megatron says:

    Wooowwwwiiiieeee!!

    Cari mati ka ini pompuan??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      dier nk kain kapan dier rabak2 cmtuh kot nnt…hehe….putih dh putih dhh….ekekeke

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. ni kelas atasan punya playgirl ni…. tak tahan pakcik nak bayarrrrr….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. hqntu says:

    geliiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. aries_april says:

    masyallah….
    tkut bebenor mak cik nengok….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      kah kah kah..dia tak takut pun..ko plak yg takut..wakakaka

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. akupunyasumber says:

    nama dier sebenar bukan nur al islam, tp rebecca ahmad fonso…kalau tak caya carila mana2 artikel majalah yang aku pun tak ingat di mana dah….agaknya dia malu dengan nama bapa dia kot…..tapi kalau dah tukar nama yang ‘bermakna’ tu kenalah ikut jugak kan….lantaklah dier, aku tak kisah….nanti kita s’diri yang kena tempias….:-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      ceh!!! stakat tuko nama ape pekdahnye klu gaye tu orgnye… cam artis nama zeyna tu..mmg ‘padan’ je ngan org nye… ni aduh…imagine klu org non muslim komen… in fact aku pun penah argue ngan bos aku psl dia kate pesal org2 arab tu seksi yg amat (dia tgk cenel tv arab lam astro tu, aduh…apa erk nama lupe)… sedangkan diorg tu org arab… satu keje plak aku kena explain. dia kompare aa ngan kiteorg ni, kemain bertudung litup tp org arab tu cam artis hollywood dressing…. sok2 klu le bos aku tgk blog ni, kompem aku kena standby hujah2,,, see, diorg yg pakai seksi, aku plak kesusahan nk explain ke org nonmuslim ni… aduhai…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. alan says:

    Nama baik punya, siap ada nur islam lagi..cayalah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. trAnsFormeRs says:

    ni rebecca nur tenggelammm….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. mysexyheart says:

    cam sial jak artis malaysia neh!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Bunga says:

    muke tak canteq…………..kawan i baby sofea lagi cantek..uwekkkkkk.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. bangiperdana says:

    kenapa korang nak jealous….biarkan mereka …maklumlah muda lagi…masa nilah masa yang sesuai nak tunjuk2 dan tayang2…..nanti dah tua tak ada siapa nak nengok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. bangiperdana says:

    tak sabau nak nengok bila pulok…Kak BN kite ni nak seksi2….kekeke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. bangiperdana says:

    semuanya nak tunjuk nonok dan nak tunjuk tetek…pirahhhh mabuk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. (^_^) says:

    dunia..dunia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. baik bogel jer….alang2 buat dosa,biar bukak terus…confirm ramai yg terbeliak bijik mata….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. pening says:

    Tunggulah kain kafan menutup tubuhmu wahai Rebecca…(oh x sampai hati nk teruskan nmemu…) huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. nunu says:

    aku tgk blog nara ni mcm dh blog LUCAH dh….asyik2 pic seksi jerrr(pic aku xnk letak ke)….. nk tgk pun nk kne minimize je…
    huhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. apit says:

    wat malu aje…tukar laa nama tu…jadi rabecca kafir harabi…xpayah pakai apa pon org x kutuk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. yula says:

    buang ja la nama islam tu malu den.baik ltak nama rabecca beca ka lg sdap

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. anti_artis_seksi says:

    Rebecca Nur Al-Islam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Bear D Eater says:

    Susah btul nk carik balik bijik mate ni….baru je tersembul td..
    ~lol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. bellanella says:

    name dia rabecca nur al islam binti ahmad.
    skolah majidi.sekelas dr form 2-4
    di benci cikgu2.penah sekali kena tampo cikgu sbb pakai eyeshadow p skolah.huhu
    alfonso tu rekaan je.dia ni mmg berlagak xhinggat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • shawty says:

      ya allah..tul ka cite hang nie?
      kalau hng member die bawak2 la die brubat…meroyan tu. wakakak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. lala says:

    ala..adik beradik gile glamer..a’ah..bdk majidi, JB..
    becca nie skolah pn klu xsalah aku form 3 je..PMR pn xsempat..gile nk glamer benti skolah..
    same je ngan akaknye..tp akak die bijak la ckit..masuk U..
    farah nur hidayah binti ahmad..
    budak same U ngan gua..
    mase nk amik pic kad metrik convo, bleh plak akak die nie pki skirt pendek..
    jubah convo kn labuh, mau nmpk cam x pki sluar..
    die ingt photoshoot magazine kot..bangang gile..
    dh la bibir tebal..muke xlawa..tp prasan lawa..nk muntah gua..hahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. capri says:

    aku harap dia drop la part ‘al-islam’ tu dr nama dia..

    perangai tak sebagus nama. geli aku.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. orang baik says:

    baik kau tukar name skg jg…kau memalukan org islam aje tau…aku cdgkan kau pakai name rebecca nur kristian

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. grape says:

    salam,

    Saya hanya nak tanya sikit…
    rabecca ni sekolah rendah mana ya?sekolah rendah majidee?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. […] bila bergambar. Memang sangat tak sesuai dengan nama dia yang Islamik tue. Dulu kami ada kongsikan gambar agak seksi Rebecca Nur Islam. Mungkin si ayah Rebecca baru tertengok tue yang dia sound anak dia jangan menyeksi sangat. Dosa […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. malon says:

    napa pke nama islam kau malasial?
    bodoh sangat kau orang2 malas

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  43. mega says:

    buat Malon di ats.. Jgn Timbulkan Provokasi lagi
    seolah2 ada penyesalan kamu dengn negara Kamu

    apapun nie lah Dakyah YAHUDI yang nak pedajalkan Umat Manusia kini ( Islam ) – Hiburan dan maksiat berleluasa..

    tunggulah azab dariNYA..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Fid says:

    baca BN baru tahu kewujudan rebecca ini

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. mrjjay says:

    kesian kat pak dia…. dok ingat boh nama AI-ISLAM tu, kot la nak jadi elok…. tapi nak buat camna…. nama depan kan nama mat saleh(REBACCA) terikut nama tu la agaknya…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Miss Intan says:

    to kwn rebecca! i dont think u kwn dia. klu btol u kwn dia u tell me ur real name! friends dont back stab each toher. klu ye pun nak glamour jgn la tumpang nama org! u mcm berbangga nak smua org tau u kwn rebecca kan? sian kat u…ramai lagi kwn rebecca kat luar and kitorg tau mcm mana dia sebenarnya so can u please stop pura2 defend dia? khidmat u tak diperlukan. Becca blh defends herself!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. single girl says:

    ala biar la die.. 2 kan maslh so x yah la sbuk2 an!lg pun die bpakaian seksi lg cntek..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Wahida says:

    biarkan la..artis mane2 pun mmg camni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. jezila says:

    teteknya besar. kalo isap ni sedap susunya tu. nyotttt.manis.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. puterikeju says:

    bhahaha…n0 k0men.. =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. TiNtA CiNtA HaWa says:

    wuwuwuwuwuwuwuwuwuwuwuwuwuwu sedih tengok orangnye…tak padan dengan nama..glamor bkn kerana bakat tapi glamor dedahan badan sana sini…ingatlah azab di akhirat…jgn mempermainkan ISLAM

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Raja Kapur says:

    Tukar jak lah nama jadi Rebecca Nar Kafir.. Palui…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. Dato' J says:

    rebecca..ko kawin ngan aku je lah..jadi binik nomor tige mau?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. alang says:

    bai taruk atau tukar nama ”rebeca al dark qapir”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. Aku xhirau dunia artis says:

    Salam…kepada sesiapa yg berasa dirinye seorg Islam dan cuba menyekolahkn cik Renecca kte ni, gunalah bahasa lembut & bukan la bahasa2 kasar seperti mencaci mencerca…aku pon x sk tgk org yg sebegitu indah nmnye menjadi sebegini rupa. sedangkan kte ni nasib kte ni pon blom tentu. walaupon kte x berpakaian seksi, dedah sn sini, tp ngan ckp bnde caci maki, bkn wt kte ni equivalent ke ngan die. lgpon bkn die sorg je yg berpakaian mcmtu.boleh kate 98% artis kte yg beragama Islam pakai mcm xcukup kain. nm pon sedap2 ngan maksud yg indah2 & baik2. die ni jz nm die straight to da point. sbb tu la org npk. kepada Cik Rebecca, anda cantik & sy rs anda adalah seorg yg bijak dalam menilai sesuatu. hope cik Becca dapat menjadi contoh kerana seorg artis kdg-kala menjd idola kepada seseorg. cerminkan nm maksud nm anda dari penampilan, perwatakan, pemikiran. InsyaAllah anda akn d kurniakan dengan rezeki yg lebih la. kpd org ramai, jika cik Becca ini sudah mahu ubah dirinya, jgn la ckp “ala…ni sekejap je ni”. kepada producer, jgn pinggirkn artis yg bertudung. harap cik Becca bersabar dan dapat mempertingkatkan lg mutu lakonan cik Becca eh…Salam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • milia says:

      bagus r [aku xhirau dunia artis]……….aku sokong ko..ha len kali korg lau nk komen fkr lue dri sndri………

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. mass says:

    yang korang komen psl suka ati dia ler
    g pun tak suma nma y cntik atau ad mkna dalm islm semua beriman agak2 la
    tak kan tak tau fkir a ap lah…islam k pe kmu orng ni
    jgn gara2 nama orng.islam di kata..insaf lah
    jangan suka komen orang tengok le n cermin ler diri sendiri tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. mass says:

    knapagila seks ye
    nak komen orang tpi perangai cm hantu ad ati….tak kn bini kau tu tak ada benda cian juga……….bini pa nma nya tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. khalifah says:

    kpdrebecca nur islam..sy nak nasihat sikit lar kn..kita dijadikn di atas muka bumi ini sebagai khalifah..semua manusia yang di atas muka bumi ini sbgai khalifah..ketua..so sy nak igt kn kepada rebecca..jdilah seorang yang taat pd perintah allh..bkn hanya dalam lakonan..tp dalam kehidupan rebecca..sy tw mmg susah rebecca untuk menutup aurat..tp usahakn lah k..mungkin rebecca dididik bkn dalam didikan agama..mgkn ibu bapa rebecca tersilap dalam mndidik rebecca..
    rebecca..selamilah nur islam yang ad dalam diri rebecca..jgn hanya sekadar nama..tp dalam jiwa dan raga rebecca..jangn biarkan dunia artis ini mmbawa rebecca ke api neraka..sekiranyanye dunia artis ini membawa rebecca kepd kehancuran di akhirat..tinggalkn..k..sy doakn rebecca nur islam mendapat hidayah drpd allah untuk kmbali ke pangkal jalan..jgn biarkan hidup rebecca ini di bebani dgn dosa2 di muka bumi ini..k..assalamualaikum

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. nANTI SEX says:

    Replica Nur Islam – JAHIL (Buka aurat)
    Original Nur Islam – ALIM (Menjaga aurat)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. org kg dia says:

    dia dah mmg kne cop bohsia b4 famous lg.so pe ade kesah setakat seksi cmtu je.sebok je la korg ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. badawi says:

    astaghfirulloh………………………………………………………jgn kau jd ahli neraka!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. adusss…. jgn mengotorkan nama “islam” mu yg cantik tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. sham says:

    kpd tuan punye bdn ni….tlg pegi pejabat pendaftaran negara, n tukar nama, jgn letak al-islam tu….coz bkn ini pkian seorg islam

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Adolf Hitler says:

    “Sesungguhnya dalam diri manusia itu terdapat seketul daging,jika baik daging itu baiklah manusia itu,jika buruk daging itu,buruklah manusia itu” – seandainya dikatakan hati kamu baik tetapi perbuatan kamu tidak mengikut kehendak dan tuntutan agama,maka ketahuilah bahawa hati kamu juga buruk seperti perbuatanmu mengingkari suruhan Allah….wallahua’lam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Abdul says:

    Bila Izrail datang memanggil
    Jasad terbujur di pembaringan
    ( 2X )
    Seluruh tubuh akan menggigil
    Terbujur badan dan kedinginan
    ( 2X )

    ( 2 )
    Tak ada lagi gunanya harta
    Kawan karib sanak saudara
    ( 2X )
    Jikalau ada amal di dunia
    Itulah hanya pembela diri
    ( 2X )

    Janganlah mahu dikenang-kenang
    Engkau digelar manusia agung
    ( 2X )
    Sedarlah diri tahu diuntung
    Sebelum masa lkerenda diusung
    ( 2X )

    Datang masanya insaflah diri
    Selimut putih pembalut badan
    ( 2X )
    Tinggal semua yang dikasihi
    Berbaktilah hidup sepanjang zaman
    ( 2X )

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Abdul says:

    Maka sabda Rasulullah SAW.; “….Aku lihat seorang perempuan yang tergantung dengan rambutnya dan mendidih otak kepalanya; dan…”

    Maka berdirilah Siti Fatimah RA. kepada Nabi SAW. lalu berkata; “Hai kekasihku dan cahaya mataku,? khabarkan olehmu apa dosa-dosa mereka itu hingga jatuh atas sekelian mereka itu dengan berbagai-baga siksaan itu?”

    Maka? sabda Nabi SAW.; ” ….sesungguhnya ia tiada mahu menutup rambutnya daripada lelaki yang haram memandang dia, …”

    Rasulullah s.a.w bersabda:

    1) Tiga golongan yang Allah tidak akan pandang pada mereka pada hari Kiamat: yang derhaka kepada ibu-bapanya, wanita yang menyerupai lelaki, dan lelaki yang dayus.

    2) Orang dayus diharamkan masuk syurga, iaitu? mereka yang bersetuju dengan perbuatan keji ahli keluarganya.

    Setiap lelaki &? bapa yang membiarkan perbuatan maksiat berterusan dalam ahli keluarganya, reda akannya dan tidak menegurnya, maka lelaki tersebut adalah dayus yang tidak akan dapat memasuki Syurga.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. big xxx says:

    rebeca mulut lebar…mmmmm…sedap gak tu…kalo dr belakang lg la mmmm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. loveyou says:

    mesti dia ni biasa pkai bikini…hmmmmmm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rafiza says:

      mane ade die 2 sepatut nye tak pakai cam 2
      aku tahu die 2 kakak sedare aku

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. siti says:

    nama rebecca, muka melayu jer tgk, mix ker dia ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Well, this was kind of boring but whatever.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. Nova Traub says:

    Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. kakchubby says:

    bacakan la hadis ape pun kat pompuan ni….bukan
    ditakutnye pun. lepas tu suke bagi statement yg menunjukkan betapa jahilnya dia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. entah says:

    ape la na jadi ngan dye ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. sukeatiaku says:

    kain sarong mak aku byk ne..sedekah dgn dy ne kan bgus…ahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. shiro..... says:

    ish3………sekse tul

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. NINA says:

    x sesuai lah nama tue u dia…..harap dia berubah lah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. Datuk D says:

    I dun care what u all says bout her. Rebecca is a damn hot gurl, i wanna fuck her…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  78. Datuk D says:

    I wanna fuck her…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. Datuk D says:

    She’s so sexy, nice boobs, nice butt… i can’t stnd anymore hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  80. mail says:

    selebriti adalah golongan low clas..nape x ikut mcm hieraki dlu…fuck selebriti..berbekal kan bakat ,gaji mereka lg beasr dr yg berpelajaran…bullshit hiburan artis..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. sue ink says:

    lu la artis malay sma je seksi dgn artis luar negara..bek sokong artis luar negara..hrpkn seksi buat apa..bakat hampeh..:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. adek comel says:

    dia ni aku rasa x sesuai bwk nama ni..memburukkan nama agama..aku x kisah kalau nk dia jijah or eton ( maaf kpd pemilik nama ni, skfr gurauan )..tp dia ni ntah ler..kalau aku jd bpk dia da lama aku pijak dia..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. Zack says:

    Rebecca ni islam ke kafir???
    bertaubat la sebelum ajal rebecca oiii..bkn boleh pahala pun tayang body n separuh bogel kt org lain mkin boleh dosa arr n buat org lain dpt dosa..n stu lg buang je nma islam 2..mengkhianat nama islam tau x..amik la iktibar ok!! klau x kisah lg xtau la pe lg nk komen…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. siot says:

    klu dpt bantai cipap die mmg best..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0