Written by AbangNara | February 23rd, 2009

gambar seksi sandra dewi

Salah satu artis Indonesia favourite kami, Sandra Dewi tidak pernah mengecewakan peminat-peminatnya setiap kali berposing untuk gambar majalah. Sememangnya akan terserlah keseksian, keayuan dan kecantikan Sandra Dewi dalam setiap gambar yang diambilnya.

Lagi gambar dan foto seksi Sandra Dewi dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sila tinggalkan komen jika anda mahu kami carikan lebih banyak lagi gambar-gambar mantap Sandra dewi untuk tatapan anda.

gambar seksi sandra dewi

gambar seksi sandra dewi

gambar seksi sandra dewi

gambar seksi sandra dewi

gambar seksi sandra dewi

33 responses to Gambar Seksi, Mantap Dan Daring Sandra Dewi, Artis Indonesia

  1. Anonymous says:

    Xde yg seksi pown???
    huhuhu

    0
    0
  2. orgazm says:

    mengharap gak

    0
    0
  3. jigger says:

    ble la….kampung-kampung

    0
    0
  4. ni says:

    lawo

    0
    0
  5. flower says:

    dia ni mmg lawa bangat..

    0
    0
  6. aku says:

    mase blakon cite ape tah kat aruna nampak cam baik jer…kat luar HOT…

    0
    0
  7. kila87 says:

    hot g nek jijah..huhuhu

    0
    0
  8. Penari Poco2 says:

    Muke cantik, tangan cantik, betis cantik, apa lagi yang cantik…?

    0
    0
  9. akekeke says:

    weh…womanicer….aku nak gak….

    0
    0
  10. emma says:

    nak tgk pic naysilla mirdad n dude harlino please

    0
    0
  11. anak patung says:

    sape pompuan 2………x kenal pon……..tapi leh r tahan sekse die……he2…………..mmmmmmmmm kalo kita jgn la famous sebab tayang body kite………kalo leh elakkan la ek…….betul x kawan2……..kalo nak kenal2 ngan sy leh kol nom ni 0145328049

    0
    0
  12. Pal says:

    Wow! kaki-kakinya amat menarik.

    0
    0
  13. Pal says:

    Nice long shapely lovely legs.

    0
    0
  14. bora2 says:

    cantik cantik pun tetap ada muka ciri ciri indon

    0
    0
  15. cHibob cAmAnTha says:

    who..who..uenak tnan. . . .
    ewe..ewe..ewe..ewe…

    0
    0
  16. mom says:

    kurang seksi

    0
    0
  17. max says:

    hai cewe bisa kenelan nga

    0
    0
  18. max says:

    cantik ya kamu membuat aku terpesona dan selalu tertarik padamu.

    0
    0
  19. Councils of war never flight.

    0
    0
  20. mintu says:

    tk seksi sgt le..yg lg seksi tkde ke..aris indon ni biase seksi nk %$#&(

    0
    0
  21. bayu says:

    wouuuu ini’ni2 yg gw cari2 selma’ni…….,.sandra dewi….?
    sandra dewi boleh jga sdh cantik n manis lagi…?
    bagi yg mirip seperti sandra dewi ikutan aja jdi foto model kayak ia…?mba sandra tlong yg seksi lg dong..?

    0
    0