Written by AbangNara | February 23rd, 2009

gambar seksi sandra dewi

Salah satu artis Indonesia favourite kami, Sandra Dewi tidak pernah mengecewakan peminat-peminatnya setiap kali berposing untuk gambar majalah. Sememangnya akan terserlah keseksian, keayuan dan kecantikan Sandra Dewi dalam setiap gambar yang diambilnya.

Lagi gambar dan foto seksi Sandra Dewi dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sila tinggalkan komen jika anda mahu kami carikan lebih banyak lagi gambar-gambar mantap Sandra dewi untuk tatapan anda.

gambar seksi sandra dewi

gambar seksi sandra dewi

gambar seksi sandra dewi

gambar seksi sandra dewi

gambar seksi sandra dewi

Baca Yang Ini Pulak:-

33 responses to Gambar Seksi, Mantap Dan Daring Sandra Dewi, Artis Indonesia

  1. Anonymous says:

    Xde yg seksi pown???
    huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  2. orgazm says:

    mengharap gak

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  3. jigger says:

    ble la….kampung-kampung

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  4. ni says:

    lawo

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  5. flower says:

    dia ni mmg lawa bangat..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  6. aku says:

    mase blakon cite ape tah kat aruna nampak cam baik jer…kat luar HOT…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  7. kila87 says:

    hot g nek jijah..huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  8. Penari Poco2 says:

    Muke cantik, tangan cantik, betis cantik, apa lagi yang cantik…?

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  9. akekeke says:

    weh…womanicer….aku nak gak….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  10. emma says:

    nak tgk pic naysilla mirdad n dude harlino please

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  11. anak patung says:

    sape pompuan 2………x kenal pon……..tapi leh r tahan sekse die……he2…………..mmmmmmmmm kalo kita jgn la famous sebab tayang body kite………kalo leh elakkan la ek…….betul x kawan2……..kalo nak kenal2 ngan sy leh kol nom ni 0145328049

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  12. Pal says:

    Wow! kaki-kakinya amat menarik.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  13. Pal says:

    Nice long shapely lovely legs.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  14. bora2 says:

    cantik cantik pun tetap ada muka ciri ciri indon

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  15. cHibob cAmAnTha says:

    who..who..uenak tnan. . . .
    ewe..ewe..ewe..ewe…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  16. mom says:

    kurang seksi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  17. max says:

    hai cewe bisa kenelan nga

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  18. max says:

    cantik ya kamu membuat aku terpesona dan selalu tertarik padamu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  19. Councils of war never flight.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  20. mintu says:

    tk seksi sgt le..yg lg seksi tkde ke..aris indon ni biase seksi nk %$#&(

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  21. bayu says:

    wouuuu ini’ni2 yg gw cari2 selma’ni…….,.sandra dewi….?
    sandra dewi boleh jga sdh cantik n manis lagi…?
    bagi yg mirip seperti sandra dewi ikutan aja jdi foto model kayak ia…?mba sandra tlong yg seksi lg dong..?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2