Written by AbangNara | February 5th, 2009

Like mother like daughter. Beautiful, young and sexy daughter and her mother is a very hot mom.

The sexy picture above is Atilia and her mother, Salamiah Hassan. Both of them seems to have a very close relation as we can see from the picture.

More pictures of sexy and daring Atilia with her hot mom, Salamiah Hassan by reading the full article. Vote for who you think is hotter and sexier below.

[poll id=”7″]

113 responses to Sexy Daughter, Hot Mom, Atilia And Salamiah

  1. dorothy says:

    mak anak same bodoh!

    insap laa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Anonymous says:

    memang gila ini punya artis

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. yaya says:

    kalau cantik tak apa ni….hodoh.Menyampah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lulu says:

      anda siapa untuk mengutuk ciptaan Tuhan..ajaran agama ada tak ajar cam tu?Tuhan cipta umatnya brpandukan muka nya…apabila anda mengatakan bahawa seseorg itu hodoh…maka anda mengutuk Tuhan itu sendiri…kalau ajaran kmi la…tak tau plak ajaran korang…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kila87 says:

        bkn la niat nk mgutuk..tp tu adalah cara unt mengimpretasikan rs mnympah ktorg kt dia.ada phm??? anda sndri pn de mata unt melihat kejahilan diorg tuuu..budget baek plak ko niy..tuhan kte suma sama..hny ALLAH yg satu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. saloa mambok says:

    nak komen tapi kalau aku komen kan lagi sial…. aku komen dlm bahasa yg korunk x phm la k…

    %^*^%%$$%^&&*(((()))(&%#%^$%^^^&%^$###$%#%%^^T&$%#$#$#$#%$%$&^%&^*&*(*(*(&*^&^&%^%##@#@#@#$^%&^&**(&*(*(*()*() tettttttttttttttttttttttttttttttttttttt huh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. putting things straight says:

    isk isk isk

    kamu orang ni takde keje lain ke?

    Si dorothy tu lagi tolol!!!! Tak kenal orang tu nak wat komen.

    Ko ni keje ada ke? Ke duduk kat CM buat fitnah yang komen yang kamu tak paham. Gi cari keje la!! Tolol!!!

    Anonymous pon sama!!! Bangang!!!

    Kalo bodoh diorang tak sukses dan maju. Korang tu kat mane.

    Bawah bontot aku gaknya!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sam says:

      ko ni gile ke hapa..
      sukses ke?? maju ke??
      wtf…~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tingtong says:

      psiko ko ek..
      ttbe je mrh..
      dtg buln ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • y_nie says:

        ye le…mereka ni tp jgn lupa mereka 2 beranak ni berjaya di dunia tp di akhirat 6ti ntah ke mana

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sakura says:

          sape makan cili die yg terasa PEDAS!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • xuberance says:

          haha dua2 beranak nie mmg la sexy,kalau xsilap dua2 menjanda kan?apsal la agaknya?laki xtahan org lain dok tgk atau xmau bersubahat masuk neraka kena tarik dgn dorg berdua…pikir2kan lah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sheva says:

      aku kalu dpt pantat salamiah aku jilat smpai dia merengek kesedapan.dn aku pastikan atilia akn dpt sorang adik.sal ni byk pglmn mst hbt kt ranjang

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • payapa............ says:

        SHIVA…………..

        ko jilat dua2 punye serentak…. tengok sape yg gdik lebihhh,,,,,,,,eeeeeee geli aku ko liwat dua2 skali tau

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • payapa............ says:

      EH SIAL………KO MELUDAH LE LANGIT KENE BATANG IUNG SENDIRI….
      SIAL TUL
      ANAK SAPA NI
      BODOH PUNYE MAK BAPAK ADE ANAK MCM NI..
      CAKAP X GUNA AKAL…
      IKUT MCM MLUT MAK KO
      BANGANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • payapa............ says:

        to putting

        bodoh mcm puting mak hang …
        mcm SIALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. cappy says:

    putting things straight ni dah tentu atilia.
    no need to do that laa…jangan laa marah atilia… everyone has the right to say something…just let it be…
    cheer up kay!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. amano says:

    ada owg marah n lemparkan kata2 kesat kat awak…. tapi mereka tak cerimin diri mereka sendiri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. as says:

    mcm ni nk jadi public figure?????
    insaf la la woi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. ni says:

    mak aih
    x sangka la plk
    mak n anak same la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. fiza224 says:

    EI…menyampah tul tguk anak beranak yg xtau malu n xsdar dri ni… klu muka law xpe, ni mcm buntut kuali kemik!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lulu says:

      ade tgk cermin ke c adik oi….kalau muka tu tak behitu cantik….tak begitu perfect..takyah la kta muka org camtu…kalu muka u tu laaaaaggiiiii cantik…dh tentu la ko jdi miss universe ke…miss world ke…klau jd juara dalam ptndingan miss tepi longkang aku dh ‘suspect’ la ngan lu….hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Nana says:

      Muka kau lagi buruk Fiza hahahahahahahahaaaa!!! Adoi sakit perut gelak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku pun bly thn....hahaha says:

      fiza224 ko cm cantek la plak ??

      cermin diri sdri dlu sblum nk ngata org…
      kalu umh ko xde cermin t aq tlg pos kan..
      huh nyampahhhhhhhhhhhhhhhhh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. flower says:

    x ingt nk mati..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Nana says:

      Kau pun tak ingat nak mati ‘flower”…tengok gambar orang pastu ngumpat. beriman sangat la kau ni ye…hahahahahahahah!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ntah says:

        dan kau pulak macam beriman nk backup dua beranak ni apsal? mak kau pon seksi mcm depa ka? hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. pim says:

    masyallah 2 beranak ni taubat la….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. cencurut says:

    aku suka salamiah hassan…hot mum tu weh…ahakz

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. secret says:

    mak tetek besar, tp anak x de tetek langsung!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. hero malaya says:

    macam nak fuck je salamaiah tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. morbid says:

    korang ni mcm mulia sgt la pulak.

    *yawn*

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. awOkk says:

    aduyai….mak borek anak rintik….sedor2 ler diri tu…kene la ngan umur ckit nk bergaya pom…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. boxer hugo bosss says:

    mmg pndang pun loye…huhuu..
    kdg2 org2 seksi nie hati lg baek dri yg bertudung sbb aku pun de mber artis full hair n free haiir..kalo berckp tue yg free hair lg beradab cume slh nyer dorg terlebih seksi…
    sume de baek n buruk so dunie nie adil laa..
    xleh nk tuding jari kat slh org…kite pun de gak slhkan..kuikuikui…spe kat dunie nie yg xpena rse nk seksi?yg xrse org biol je beb!so kite pk rasional je..nti mpos dorg yg tnggung.xde nyer ko kne dtg kat kubur die tlg die…huhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. beyon says:

    ai ptutnya mak nasihat anak jng mcm tu ni tak mak pun sama lg lbih dr anak tak sedar diri kerepot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. penang mai says:

    salamiah-you are just great-

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. penang mai says:

    you got talent-salamiah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. sue says:

    percaye x kalau aku ckp diorg ni x pernah smbhyg??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Joko-sembung says:

    salamiah tu … kalaula aku dpt….. aku ajar dia ckup2… dpn atilia aku njut…. smpai kering air dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Nana says:

      Yucks…apa la website ni…buat malu orang Islam je. Admin pun censor la sikit..macam perogol gila je mamat ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. padin says:

    aku sapu due2 terus…sandwich tau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. aji says:

    nk glemourrle tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. john talib says:

    ish2 mcam2 dah jadi skg, yang mudo x berajo, yang tuao lagi la hmmmm….
    paham2 sendirila….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Nizam says:

    i like both.milf!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. myl says:

    kemana tumpahnya kuah…kalau di………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. akupunya says:

    2 2 bole tahan…best gile la beb….hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. No Name says:

    kepada anak2 jgalah mak korang bek2..
    sbb mak yg kat atas ni dia xjga anakk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. hothotheat says:

    hmmm….
    melayu skarang sume na open..
    seksi2 jgk ta yah le na dedah2…
    agk2 la weyh..
    wat malu islam je..
    lau ta sebar tape gak..
    haih
    bak kate bdk2 pandai mkn pndai la smpan……..
    adoyay……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. borang says:

    ape ke bendela ko 2 beranak ni..? klu dah umur camni patut dah redi nak mati. aku rase ko be2 ni x penah sembahyang kot… klu x xkan rupe ini idupnye.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. ibu says:

    hhmmm….. tak yah korang nk kutuk2 diaorg tu…. tgk diri sndri dulu ok ker tak…. tu lantak la diaorg punya psl… nk bogel ker…. nk tonggeng ker….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • oh no! says:

      idop ni kne la slng tgur mnegur..
      klu nak tggu dri sndr smpai ble pun xle nak tgur org..
      islam ni kan indah..
      nmpk slh tgur mngur..
      klu x tgur kte d kire bsubahat..
      klu org bnci tgk mcm ni,at least kt aty dy still de skit iman..
      tp klu ske tgk,sokong n sndr pkai cm ni??
      nauzubillah… dunia ni pnjaman jek..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kila87 says:

        btl tu.. (^_^)v

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Nana says:

          Memang betul kena tegur…tapi bahasa tu kena la sopan sikit betul tak? Ni rata-rata kat sini nak “tegur” tapi bunyi macam mengumpat, mengata, calling people names…korang tu bagus sangat ke? alim sangat ke? Sebelum mengata orang, tengok diri sendiri tu dah perfect sangat ke? Artis ni semua dapat pahala free sebab korang ngumpat dia..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. lan says:

    emmmm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. deeyana says:

    guys and gurls…chill…well..susah nak ckap ble tgk pics nie…adaka sala ibu mengandung…?? hehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. weng says:

    goshh..kenape ngan korang ni ar?kutuk orang best je kan..how i wish..korang in their place..u tengok n rasa la camne orang kutuk korng..ish tak paham btol manusia ni kan…never satisfy wit anything…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. babylove says:

    biarlah dorang….maklum argh orang tak ingat dunia..kubur panggil mari ma!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. nordin mattop says:

    mcm jalang je aku tegok!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. zaharibb says:

    kita tak sepatutnya mengutuk tetapi berdoa agar mereka berubah. bila kita mengutuk kita mendapat dosa sebaliknya jika berdoa agar mereka berubah akan diberikan ganjaran walaupun doa kita itu belum dimakbulkan tuhan. insyaallah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. mamamila says:

    bawa2 lah bertaubat dua beranak ooi… rumah kata pergi kubur kata mari… mama doakan kau org cpt ingt hari kiamat…. amin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. lolipop says:

    takyah la kutuk…agaknya die pon tak tau korg kutuk2 diorang anak beranak ni…lebih baik kita doakan mereka berdua diberikan hidayah…doa juga untuk diri kita moga kita tak jadi seperti apa yang kita kutuk2 tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. cameliazalea says:

    well, both are sexy. Biasa lah org tgk mst ada 2 reaction. majority kata mcm jalang la apa lah. I xnk komen lebih2 sebb masing2 wat, berani tggung. Dah pkai tahan jela kata org. okay. but i suka atilia ni even dia mcm ngade2 tp dia nk cheeky sket. xkesah la apa2 pun, yg pntg jaga diri sudeyy.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rezab says:

      atilia tu…nampak cam x jaga diri pown…mak dia, lagi la x terjaga, dah anak dia pown nmpak mcm dia x sempat jaga…siannn

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Julie says:

        Kau kenal diorang ke kau tau diorang tau jaga diri camna? Berdikari macam mana? Cari makan sendiri kerja susah payah tak payah nak mintak tolong orang semua? Tak payah carik laki kaya semua?

        Kalau aku Melayu aku bangga ada orang hardworking macam Atilia tu bangsa aku..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. mirara says:

    mak ngan ank bdoh!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. smallest gurlz says:

    da tue pon cam 2 gk ker?? da pngkt nenek da…x gase mlu ker ank brank cam 2…kalau aku mak aku cam 2 mlu gler aku..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. sexy guy says:

    i need to see them both naked to decide, maybe even have a threesome

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. pengomen says:

    macam gampang semua..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. HAMBA says:

    sumer bodoh!!!!org yg comment pon bodoh!!pegi buat kerja berfaedah drpd tgok benda yg lagho nih!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. seri says:

    emm,aku xtau nak komen pa.apa yg aku tau,aku xnak jadi macam diaorang 2beranak.kalau aku ada anak nanti,aku akan ajar dia cara berpakaian sopan dan xterikut2 budaya omputih macam tu….tu cita2 aku,insyaallah aku akan buat.korang pun jangan pula dok tiru setail diaorang.dah tua2 kena la tunjuk contoh yg baik pada yg muda.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. shakelan says:

    kalau ibu nya sendiri bersifat dan berkerektor begitu maka tak tahu lah apa nak cakap lagi. sepatotnya sebagai ibu yg Islam mamang tak boleh begitu. Kalu dari kaum atau ugama lain ini semua tak da hal> Tapi sebagai org Islam kalau ibu pakai tak senonh macam tu macam mana lah anak nak jadi Islam yg baik. Inilah kalo kemodenan dan hidup sosial menjadi anutan hidop! Hukum agama dianggap kolot dan menyusahkan hidop mereka.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. lola says:

    they freak out me!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. seksi man says:

    Tak seksi pon….mata kamu yg rabun…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. erica haruno says:

    skati diorang la nk buat perr….
    kubo lain2 ape…
    korang pduli sangat knape??
    korang yang sakit hati naper…
    diorang da gangu korang ker…
    gangu mata korang eyk…
    sapa soh tengokk….
    diorang da soh korang tengok kerr…
    korang ingt korang tu baik sgat ke nk mnilai org…
    cermin la dri tu ckit…
    mcm la bguz sangat…
    suma orang pernah buat salah maa….
    think dulu b4 buat komen…
    hentam kromo jerr…
    tak terfikir ke nnti diorang kecik ati kalo bca komen korang….
    korang nk cakap orang korang dulu la insaff….heyy,,,,
    dunia skarang mmg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lalok says:

      yg bckp ni sape plak,ank sdara salmiah ke,masing2 ade otak,lantak drang la,msing2 ade agama n fahaman msing bbza,mmg kubo tu lain2,tp sok kt pdang masyar bkn ke dok skali,yg mgutuk ni spaya tuan pnya yg seksi ni sedar bahawa org islam x ske dia mcm tu,pasal dia tu islam.klu kapir lantak dia la,xde sape pon nk ksah,yg sokong org mcm ni adlah org yg sama mcm dlm pic tu,btul x,

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. insan says:

    hoi org cuma ingatkan je….takut x sempat taubat….
    yg 2 org atas ni kalu x nak org kutuk pakai elok skit….ada paham sume…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Rooney says:

    Yang penting diorang ni confident, takde ganggu hidup korang.

    Yang penting diorang sentiasa maju ke hadapan korang korang yang mengutuk diorangni akan sentiasa MUNDUR ke BELAKANG.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lalok says:

      xksah mundur ke blakng hanya ddnia,tp diakhirat,kami dhdpan,ingt la btapa panas api nraka,dlm quran dah ckp haram kan ddh badan mcm tu,asal xpaham2 lg dosa pahala,nk ttgu kiamat baru nk btaubat ke,xkan smua yg seksi2 ni nk tggu dpt mpi yg bkn2 baru nk ttp smua,tu alasan je la…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Julie says:

        Lalok…kalau dah haram tu kau tengok buat apa? Hahahahahahhahahahahaha!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. johny says:

    alah..ni xde la seksi sgt pun…
    normal la ni utk org akhir zaman..
    aku pnah je tgk anak2 pmpuan muda pakai seluar
    mcm spender je g jln2..
    camano tuh?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. lladynoe says:

    ‘Permata antara kaca,
    lihatlah panorama dunia ,
    wanita bagaikan hilang rasa malunya,
    maruah,yang menjadi maharnya,terbiar sia bagai tiada berharga,
    Dimanakah budinya,dimanakah akhlaknya,
    Sungguh indah sayu mengenangkannya,
    Bagai tiada lagi,nafsu memimpin hati,
    kehoramatan diri tidak dipeduli,
    Oh wanita,kembali meninsafi,,kepada fitrah asal kejadianmuDiciptakan untuk dihormati,sentiasa diredhai tuhan pencipta,
    kembali kepada,juga pada rasunya,
    Pasti dihadirkan taufik dan hidayahnya…’

    Xpayah r kutuk2…hayati lagu nie,sama2 kita doa moga diberi hidayah dari sang pencipta…AMINNN…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. lladynoe says:

    ”Permata antara kaca,
    lihatlah panorama dunia ,
    wanita bagaikan hilang rasa malunya,
    maruah,yang menjadi maharnya,terbiar sia bagai tiada berharga,
    Dimanakah budinya,dimanakah akhlaknya,
    Sungguh indah sayu mengenangkannya,
    Bagai tiada lagi,nafsu memimpin hati,
    kehoramatan diri tidak dipeduli,
    Oh wanita,kembali menignsafi,,kepada fitrah asal kejadianmu,
    Diciptakan untuk dihormati,sentiasa diredhai tuhan pencipta,
    kembali kepadanya,juga pada rasulnya,
    Pasti dihadirkan taufik dan hidayahnya…
    Kembalilah….’’

    Xpayah r kutuk2…hayati lagu nie,sama2 kita doa moga diberi hidayah dari sang pencipta…AMINNN…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bored girl says:

      Betol…betol…betol….I agree with her…Dunia akhir zaman,gambar camni da jadi perkara biasa…masyaallah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. mama shah says:

    oratuhkan maruah orang, membuka aib orng, adalah samang yg suka mengutuk org, menjatuhkan maruah org, membuka aib orang, adalah lebih dihina olih Tuhan. ingatlah, kita semua sama sahajerr

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. safuriah shay says:

    apa nk jadi,x tahu malu kah??pakaian mcm tu layak wat pkai untk tido aje..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. J Mirdat says:

    You all jangan kata apa la. Dah emak nye ropa itu anak nye pun same le. Biasa la tu. Emak borek anak rintik. Doa je moga Allah beri hidayah kat depa dua beranak tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. sukesukki says:

    weehhh kowg nie,,,mulut 2 klu nk mengutuk org 2 agak2 la…deowg xkacau kowg da kira bagus k,,,,,nk kte mk owg 2 bodoh lk!!!!ap hk kowg…dosa deowg kowg tangung kew!!!
    cube klu mk n bpk kowg wt cm 2…n then owg kte bodh kt mk kowg,,,,,silap mk ngn ayh kowg bkn artis jew……
    hmmmmm cermin ad bnyk kt dunia nie,,,sooo cermin diri sendiri dlu k!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. ladyorange says:

    memang dah nak kiamat dunia ni..huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. June Coady says:

    wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. Legalsounds says:

    Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with more information? It is extremely helpful for me.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. ezzatie says:

    woi 2 branak atilia n mama dya…sedar la diri 2 skit…pkai dedah sana sini…x takowt msuk neraka ka..klo nk popular pun tutup larh aurat…tutup aurat pun boleyh popular larh!!!!bodohhhh punye 2 branak…pkai nmpk buah dada lah…ingt baek ka..ha!…..artis islam mcm dgn org kristian,lbih baek msuk kristian…x pyh msuk islam la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Julie says:

      Ezzatie..what a nice Muslim you are. And I’m being sarcastic (because you might not get what I’m trying to say). Tapi kau tak paham Inggeris kot, sebab tak berpelajaran. Tengok ejaan aku dah tau.

      Apsal kau sakit hati sangat pasal baju apa diorang pakai? Kalau kau alim sangat, Islam sangat, tak layan la website camni. Hahahahaha. kantoi.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. ezzatie says:

    islam ke kristian????/

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Julie says:

      Sebenarnya kau jealous kan sebab kalau kau pakai camni buruk kan? Hahahahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. air mani says:

    dia ta islam ta apa,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. air mani says:

    tu lah klurga dia tak serapkan ajaran islam,atok dia pun sama kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Julie says:

      Baik kau mintak maaf kat diorang sebab tu namanya mengata…dosa tau! Nanti kau nak mati susah.

      Tetiba pulak ada atok diorang keluar. Kau kenal ke family diorang? Hidup lagi ke, dah takde ke? Baik kau mintak maaf sekarang sebelum terlambat..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. gamehosting says:

    I found your website perfect for my needs. It helped me do my research on this topic. I have spent lots of time looking through your site. To me, Don’t stop writing articles, because I would become lost!.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. I’ll become subscribing in your feed and that i hope you submit again shortly.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0