Written by AbangNara | January 19th, 2010

gambar hari jadi umie aida

Wah, wah dan wah sekali lagi. Mungkin kerana ini kali terakhir menyambut hari jadi sebelum bergelar isteri orang, Umie Aida membuat sedikit kelainan dalam parti tue. Ada lelaki-lelaki lembut yang memakai barangan palsu dan berlagak seperti Wonder Girls dan Pussycat Dolls. Nampak macam happening jer parti nie berdasarkan gambar hari jadi Umie Aida.

Kami dah tak kisah dah macam mana artis Malaysia nak sambut hari jadi ke, hari anniversary ke, dan hari-hari lain. Diorang banyak sangat duit dan terlebih kreatif. Itu yang buat sambutan hari jadi pun style pelik-pelik jer. Yang penting hati sendiri mesti happy. Mungkin dah lali dengan kutukan peminat-peminat sampai buat derk je apa yang peminat diorang cakap.

Oh ye dengar ceritanya majlis pernikahan Umie Aida dan Dato’ K bakal berlangsung di luar negara. Benar atau tidak, kenalah tunggu nanti. Harap-harap pas kawin nanti janganlah buat majlis hari jadi macam nie. Kan elok kalau buat kenduri kesyukuran dipanjangkan umur?

Lagi gambar sambutan hari jadi Umie Aida dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar ehsan RotiKaya

gambar hari jadi umie aida

gambar hari jadi umie aida

gambar hari jadi umie aida

gambar hari jadi umie aida

gambar hari jadi umie aida

62 responses to (GAMBAR)Sambutan Hari Jadi Umie Aida

  1. rezab says:

    first!

    • rezab says:

      apakebenda majlis gini…cam maknyah jer seme nih…

      • maknyah la tu kot X-(

        • buat pengetahuan korg, bisnes nie baru launch 15/1/2010. Hr nie baru bape hr bulan??? makin hari makin ramai yg join… aq lau boleh nak korg dengar awal, so korg boleh la dapat org ramai yg banyak nanti… sbb leader2 atas rancak cari org ramai kat luar sana.. bawah kite cuma boleh ltak 2 org jer… x bleh lbih. so mana nak letak org ramai2 tu??? mst la spillover. maksudnyer masuk kan je bawah sape2 jer… lau boleh korg dngr awal la… lau lambat ramai lg yg akan mengatasi korg lak kan…. juz dengar jer x rugi ape pon…. korg masih sempat lau nak mula skrg!
          Lau berminat sms or ym kat aq k:
          h/p no:019-4496242
          ym:[email protected]

        • miss commet says:

          laa..aku pikir nak citer psl maknyah td..hahahaha

    • lanToK LeW says:

      laaaaaaaaaaaaaa….

  2. ikan emas says:

    ape nk jd ni..artis..1st

  3. whitelily says:

    kenapa mesti ada bapuks bapuks itu ye…? sengaja2 jek nak create kontroversi… nanti bila org kritik, kata org menyibuk pulak kan… artis malaysia membawa rebah…

  4. farmville addict says:

    pejadah la depa ni…ni bkn wonder girl ni wonderpet wakaka

    • fx-82MS says:

      kami wonderpet, kami wonderpet. kami tak kuat, dan kami tak besar. bila kerja bersama, semua jadi mudah..

      hahaha..

  5. fifie says:

    eeeeeeee…mcm pelacur2 kat siam nun..
    kejadahnye nih…buat knduri kan ke lg bagus

    • futuremagistrate87 says:

      takpon buat lar acara derma tuk mangsa2 haiti ker..ko pekelas ummi sampai besday ko nak dicelebrate camni..eh,luper lark,,duit diorg..hohohohoho

  6. fifie says:

    hahaha xleh blak..MAKCIK UMMI kat banner tu..sedo pon dh tua.xyahla dancing2 bagai..adeiii

  7. seri says:

    Nak buat majlis hari jadi, tak salah..tapi sebenarnya kalau kita renung dan fikirkan balik, hari jadi=memperingati hari kita lahir=bertambah umur kita.=kita masih hidup lagi di muka bumi. bagi saya yang paling baik, sepatutnya bnykkn bersyukur sebab masih diberi peluang meneruskan hidup di muka bumi ni dan berdoa memohon ampun dari Allah di atas segala dosa2 yang dilakukan sepanjang hidup ni..

    Betul kata Nara, lebih baik buat majlis kesyukuran. Jemput anak-anak yatim makan lagi dapat pahala daripada buat majlis macam ni…

  8. MORE UMMIE AIDA BIRTHDAY PICTURE,MORE HOTEST..!!

  9. king kong says:

    setuju dgn fifi…mcm pelacur siam penari2 tu..ape kejadahnya bapoks wat show kt situ..bukan bermaksud nk diskriminasi golongan depa,tapi tak sesuai dgn budaya kita..Ummi kan bkl bergelar datin nanti,msti la kena jaga imej pasni.x elok la wat mcm tru kan?kan?

  10. Piston Pecah says:

    penari tuh kira pakej birthday sekali ek???top lak diorang nih..birthday party je mesti ada..

  11. Eriku says:

    I demand more picture ^^

  12. ozman says:

    fuiyooo….siot umie x jemput gua

  13. kecikorg says:

    sengAL PUNYA MAJLIS ARI JADI..bNYAK wAT dOSA…APA KEJADAH Bawa mak nyah wat persembahan…membazir duit bayar kat mak nyah wat persembahan yang hampeh n perasan jadi pompuan sejati…

    • Sherina says:

      tak baik ko hina gologan tu…dorang pun manusia biasa cuma hormon dorang tu lebih pada jiwa pompuan…bukan dorang mintak di lahirkan begitu…kat dunia luar pun bukan semua majikan nak amik dorang kerja kan….aku rasa ini cuma kerja sampingan dorang jer..kat luar maybe dorang ada kerja yg bagus…umi panggil dorang perform utk birthday party ni pun ok la…boleh jugak tunjuk kan bakat terpendam hehe…bukan free tu…mesti umi bayar kan…dapat jugak tambah duit poket..huhu

      • weiya says:

        SALAM..sape kata tak baik hina mereka…walauapapun alsan mereka…lbh hormon ker.kutang hormon ker..salah tetap salah..haram tetap haram..kalau takder jln penyelesaian..bilang tulang rusuk tu..kalu ckup pompuan…kalu tak ckup lelaki…saidina ali dah pernah selesaikan hal mcm ni..knapa nak bg muka dgn golongan mcm tu plak..dah la meyerupai pompuan…buat persembahan mcm tu plak..melalaikan…tu pun tak blh nak tegur lg ker

  14. bangiperdana says:

    bila duit dah banyak dan tak tahu nak buat ape…mulalah…

  15. GadisAyu says:

    ish ape punye majlis ni cam xde klass.

  16. lady virus says:

    agk2 bkwn dgn bapok2 ni best kot?? nk nikah kt tpt suci.. tp perangai…??? xlayak la….

  17. komputer_lembab says:

    KALAU majlis hari jadi—-badut,kek,banner,ahli muzik jemputan,persembahan artis,katering,sewa hotel,sewa khemah,joget lambak,jemput datuk datin,kawan2.bla..bla..

    KALAU kenduri kesyukuran——alaaa..panggil orang surau jer buat pulut sikit sudaaaaah……

    dunai oh dunia…………..

  18. komputer_lembab says:

    KALAU majlis hari jadi—-badut,kek,banner,ahli muzik jemputan,persembahan artis,katering,sewa hotel,sewa khemah,joget lambak,jemput datuk datin,kawan2.bla..bla..

    KALAU kenduri kesyukuran——alaaa..panggil orang surau jer buat pulut sikit sudaaaaah……

    dunia oh dunia…………..

  19. haRdisK_gUrL says:

    ni masuk bachelor party skali kot…kn lg baik wt kt umah ank yatim..share ngan dorg…pahala pn dpt..em,apa nk jd artis skrg…

  20. aries_april says:

    AMBOI…CAM PTRI RJA LA PLA SMBT B/DAY….

  21. aries_april says:

    pnggl la kmpln nsyid ker apa ker…
    ni bapuk tu gak yg d jmpt..
    huhuhuhuhu

    mau klau kiamat time tu….
    ko tnggung la.

  22. kecum says:

    ish2 seksa bebenor mata teman nengoknya…sungguh kejam c makcik ummi ni.

  23. serai_patah says:

    entah….x derk sbb jempot bapoks2 nie…dia kan kew ‘HAJJAH”???napew la wat party2 cam gini?hurm…..wat la kenduri…jamuan2 pon ok la..x yah nk jempot bapok yg sexcy2 tayang benda2 yg x ptt…bkn ori pon…

  24. Geli Hati says:

    MEMANG MAK NYAH PAPER DOLL

  25. sakura says:

    amboiiiii meriahnyeee kak umi ye…

  26. sakura says:

    umahhh sblahhhh..

  27. BumbleBee says:

    wahhhh… amende laa….kang kata artis2 skang majoritinyer bengap, marah plak… tp x penah menunjukkan kecerdikan dlm menilai baik buruk sesuatu perkara…… hmmpphh~

    • jane says:

      betul tu bee…artis2 kita ni byk sangat kejahilannya…. makin jauh tersimpang….. dah la bodoh jahil plak….hish…

  28. kataklompat says:

    buat majlis macam orang bodoh je, ntah apa2

  29. ape2 jer... says:

    emmmm..bnda2 cm nie dh biasa dgr…smua sama jek….cari org…cr org…cr org….

  30. Amber says:

    Macam majlis mengadap raja segala pondan pulak.

  31. pening says:

    Astaghfirullah…ape nk jd ni..celebrate birthday siap dgn penari separuh b*g*l…da terikut-ikut budaya omputih…sepatutnye bc doa selamat, knduri kesyukuran…ish3…

  32. farenova says:

    pening tengok..stage mcm tak best jer mcm kat dewan sekolah..

  33. dak_mlayu says:

    ceh…hudoh pnye mnusie…

  34. apa2 saja says:

    ni artis2 yg perasan kayalah ni…dah nak kawen org kaya. party mestilah ala western kan….. takpe nanti nikah kat mekah tobatlah…
    Cuma asyik do kata simple taknak membazir tu gimik jer….kalo dah majlis berbagai2 simple apa namanya…

  35. fikir says:

    kikikiki…klakar giler stmt ko pet. tp mmg btol. kenkdg aku tgk muka dia ngalahkn pondan. pelik aku. ngan dagu yg makin pjg.. ntahpape. patutnye dinasihati, tp ini x, digalakkn lg ada la. hampeh… org sambut besday, mengingati mati skali ni x… duniawi…duniawi..

  36. yang heran says:

    umur semakin meningkat saban tahun…alangkah baik jika direnung umur jadi makin singkat oleh itu berkat dan rahmat Allah perlu dicari……………semoga kita ambil iktibar

  37. liz says:

    buat kenduri kesyukuran lagi bagus…lagi berkat dan semoga Allah panjangkan umur….kita dan jauhi dari kealpaan dunia sementara …

  38. rushidah says:

    umie aida nie klau buat hari lahir bkn nk ajak sy pun…..umie kdkt

  39. kak nam says:

    macam ni nak jadi ikon? orang kate tak layak kang, marah pulak… begitu kontra sekali ngan majlis nikahnyer.. ape la yg cube die lakukan…

  40. biasaje says:

    mcm upacara mntk tsunami je party2 cmni…

  41. apa2 ajer says:

    Ni party besday ker party lucah nie.. Masyaallah… Beringatlah sebelum Allah tarik nikmat di dunia nie..