Written by AbangNara | February 23rd, 2009

saiful malaysian idol dan awek

Pernah diragui kelelakiannya kerana sikapnya yang agak lembut, Saiful Malaysia Idols cuba membuktikan yang dia adalah jantan sejati dengan bergambar bersama seorang wanita yang mungkin adalah kekasihnya.

Nak tergelak rasa hati membaca komen salah seorang pengforum yang mengatakan Saiful lebih cantik daripada awek yang ada di dalam gambar ini. Sekali dua imbas, kenyataan pengforum itu mungkin ada benarnya jugak.

Jom layan lagi gambar-gambar Saiful Malaysian Idols dengan kekasih @ awek @ gfnya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

saiful malaysian idol dan awek

saiful malaysian idol dan awek

saiful malaysian idol dan awek

saiful malaysian idol dan awek

17 responses to Aku Jantan Sejati, Lihat Awekku – Saiful Malaysian Idols

  1. kak Elon says:

    tgk muka diorang ni mcm serupa jer,cuba tengok muka saiful yg gambar pertama,pastu cuba plak tengok gambar budak pompuan tu di gambar kedua.cuba korang tengok lesung pipit dia,mata dia,hidung dia,mulut dia pipi dia.cam sama je.gf dia ker adik dia?!heheh
    x tau ler!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • budin says:

      ha ah la hidung sebijik same la. kemungkinan besar adik beradik

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • azza says:

        aah la… hidung diorg sama… kalau bukan adik beradik pun, mesti saudara or sepupu… (aku agak je) :p

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Waniey says:

    a’ah la kan.. skali pandang pon nampak cam muker dier ja.. mesti adik dier nih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. miss^debab says:

    miss xraser lak nie adik dier..
    mybe dorng nie juz a pren..
    klu awex dier pn ok gak..
    hehehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. princess says:

    hmm bior la dowg..
    jnji bahagia..
    da dia ckp awek tuh awek la kowt
    huhuuhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. [email protected] says:

    kawan aku satu sekolah ngan si saiful nih..sah2 pompuan sebelah dia tuh kawan dia, muehehe.. saiful2, nak cover media pun pandai2 cari pompuan yang ko kenal kat smnjung nun, ni budak cni..mana tak kantoi nya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. ni says:

    maybe awek dia kot
    sbb org kate klu couple klu serasi muke pn dh nak dekat same
    nmpk sweet jugak la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. flower says:

    ape2 je la..
    sesuai la jgak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Anonymous says:

    adik dia la tu..aku ade tgk lam facebook dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. azz says:

    ala ok lah ya ..janji tertutup opssss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. […] tidak masuk akal, lebih-lebih lagi saya lelaki tulen dan tidak mengamal seks luar tabii.Mungkin gambar Saiful Malaysia Idol bersama seorang awek yang cun ini mampu mengubah persepsi anda tentang kejantannya. Kami dulu masa sekolah pun ramai kawan-kawan […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. madoxerahman says:

    ku rase sayful ni masih single..try searh page fb n look status die..
    http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=796193481&ref=ts

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Rooney says:

    Haiyoyoyo..

    Sedangkan orang buta pun dari jauh sebatu dah tahu yang si Saiful ni bapok pondan.

    Takde maknanya !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. awek KL says:

    dont judge the book by it’s cover..
    kalau Saiful nak berubah..baiknya kita doakan saja..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. ibanez says:

    tak baik menipu… kamek mbiak srwk… da nangar ktk ngan team mak nyah ktk dolok…. siap2 ktk tgh bromen gik ngan gerek laki ktk ya…. ish ish… bkn suatu penipuan… nak tau sila dtg ke swk n tengok!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. BUJANG says:

    ape la bukak la baju 2 baru la manis hahahahaahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0