Written by AbangNara | February 23rd, 2009

saiful malaysian idol dan awek

Pernah diragui kelelakiannya kerana sikapnya yang agak lembut, Saiful Malaysia Idols cuba membuktikan yang dia adalah jantan sejati dengan bergambar bersama seorang wanita yang mungkin adalah kekasihnya.

Nak tergelak rasa hati membaca komen salah seorang pengforum yang mengatakan Saiful lebih cantik daripada awek yang ada di dalam gambar ini. Sekali dua imbas, kenyataan pengforum itu mungkin ada benarnya jugak.

Jom layan lagi gambar-gambar Saiful Malaysian Idols dengan kekasih @ awek @ gfnya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

saiful malaysian idol dan awek

saiful malaysian idol dan awek

saiful malaysian idol dan awek

saiful malaysian idol dan awek

17 responses to Aku Jantan Sejati, Lihat Awekku – Saiful Malaysian Idols

  1. kak Elon says:

    tgk muka diorang ni mcm serupa jer,cuba tengok muka saiful yg gambar pertama,pastu cuba plak tengok gambar budak pompuan tu di gambar kedua.cuba korang tengok lesung pipit dia,mata dia,hidung dia,mulut dia pipi dia.cam sama je.gf dia ker adik dia?!heheh
    x tau ler!

    0
    0
  2. Waniey says:

    a’ah la kan.. skali pandang pon nampak cam muker dier ja.. mesti adik dier nih..

    0
    0
  3. miss^debab says:

    miss xraser lak nie adik dier..
    mybe dorng nie juz a pren..
    klu awex dier pn ok gak..
    hehehe..

    0
    0
  4. princess says:

    hmm bior la dowg..
    jnji bahagia..
    da dia ckp awek tuh awek la kowt
    huhuuhh

    0
    0
  5. [email protected] says:

    kawan aku satu sekolah ngan si saiful nih..sah2 pompuan sebelah dia tuh kawan dia, muehehe.. saiful2, nak cover media pun pandai2 cari pompuan yang ko kenal kat smnjung nun, ni budak cni..mana tak kantoi nya..

    0
    0
  6. ni says:

    maybe awek dia kot
    sbb org kate klu couple klu serasi muke pn dh nak dekat same
    nmpk sweet jugak la

    0
    0
  7. flower says:

    ape2 je la..
    sesuai la jgak..

    0
    0
  8. Anonymous says:

    adik dia la tu..aku ade tgk lam facebook dia

    0
    0
  9. azz says:

    ala ok lah ya ..janji tertutup opssss

    0
    0
  10. […] tidak masuk akal, lebih-lebih lagi saya lelaki tulen dan tidak mengamal seks luar tabii.Mungkin gambar Saiful Malaysia Idol bersama seorang awek yang cun ini mampu mengubah persepsi anda tentang kejantannya. Kami dulu masa sekolah pun ramai kawan-kawan […]

    0
    0
  11. madoxerahman says:

    ku rase sayful ni masih single..try searh page fb n look status die..
    http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=796193481&ref=ts

    0
    0
  12. Rooney says:

    Haiyoyoyo..

    Sedangkan orang buta pun dari jauh sebatu dah tahu yang si Saiful ni bapok pondan.

    Takde maknanya !

    0
    0
  13. awek KL says:

    dont judge the book by it’s cover..
    kalau Saiful nak berubah..baiknya kita doakan saja..

    0
    0
  14. ibanez says:

    tak baik menipu… kamek mbiak srwk… da nangar ktk ngan team mak nyah ktk dolok…. siap2 ktk tgh bromen gik ngan gerek laki ktk ya…. ish ish… bkn suatu penipuan… nak tau sila dtg ke swk n tengok!!!!

    0
    0
  15. BUJANG says:

    ape la bukak la baju 2 baru la manis hahahahaahah

    0
    0