Written by AbangNara | November 9th, 2009

rumah mawi

Teruja kami melihat gambar rumah Mawi ngan Ekin nie. Walaupun design rumah diorang agak nampak old school, tapi kalau kami pun ada rumah macam nie, memang puas hati. Besar tue beb. Nie kalau kumpul 10 keturunan punya adik beradik pun muat lagi nie. Mana taknya, harga rumah sahaja dah RM1 juta. Memang berbaloi-baloi.

Kami sokong dan kagum dengan Mawi. Ada duit banyak terus beli rumah. Ini yang kita nak. Biar nampak sikit ke mana perginya duit hasil titik peluh anda. Kalau orang tanya apa yang kau dapat beli ngan duit menyanyi leh terus tunjuk bungalow sebijik nie. Memang compem terdiam terus orang yang tanya tue.

Dan semestinya rumah yang besar nie tak kan lengkap kalau tak ada penyerinya (anak la apa lagi). Sebelum terlupa kami nak ucapkan takziah buat kali kedua kepada Mawi dan Ekin. Dengar ceritanya Ekin gugur untuk kali kedua. Dulu sekali dah pernah gugur, kali nie pun gugur lagi. Nampaknya masih tak ada rezeki lagi la kot.

Buat Mawi dan Ekin, tahniah kerana anda berjaya tunjukkan artis Malaysia boleh hidup senang. Satu pesanan kami, jagalah kesihatan Ekin tue. Asyik-asyik gugur jer. Tak baik untuk seorang wanita. Kalau ada tanda-tanda mengandung tue, terus jer pergi buat check-up. Jangan tunggu-tunggu lagi. Semoga selepas ini akan cepat menimang cahaya mata.

Lagi gambar rumah @ banglo Mawi dan Ekin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

rumah mawi

rumah mawi

rumah mawi

rumah mawi

rumah mawi

rumah mawi

Baca Yang Ini Pulak:-

221 responses to (GAMBAR)Rumah Mawi Dan Ekin, RM1 Juta Tue Beb ~~

  1. iu says:

    ikin sukelah kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  2. petra@dubies says:

    huhuh poyo jer mamat ni

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  3. petra@dubies says:

    x lekalahkan umah linda onn… hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • aleeya says:

      aku bkn nk kutuk beb…

      tp mmg siyes design umh die mmg xde taste lgsung…

      kalo ye pon dtg dr kampung,tp agk2 lah…

      dh la deco xde ciri islam langsung

      xphm aku ng artis2 m’sia,brangan sgt nk jdk artis hollywood

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • mucheng says:

        aku bukanla peminat mawi, tapi biala dia. tu kan umah dia. masing2 ada taste sendiri.

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • summer88 says:

          sy ni bukan la peminat fanatik mawi..
          but kalau fikir balik..semua comment org sgt bias..

          bukanla ape..

          fikir sikit..kenape kalau rumah yg sgt berjuta2 harganye mcm penthouse ct, xde sape nk complain ape2? mcm hollywood ke, ape ke..

          kenape bile mawi je, smua org nk hentam die?

          u all ni sgt bias la..serius..pegy tgk rumah artis2 lain dulu if u all nk hentam die sgt..

          anyway, semua org ade taste masing2, so terpulangla..suke hati die la..tak mintak duit u pun, n plus, tak susahkan kite pun..so, y shud we bother?

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
      • faz says:

        aku pun bknlah minat mawi tp rumah ni rumah lama…die beli rumah yg dah b’usia lbh 10thn..plus most of the furnitures mmg pemilik asal(chinese)..sbb die beli rumah ni skali dgn perabot2….

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • boxer hugo bosss says:

          tau xpe…umh nie aku tgk cam traditional songket2 ckit..hehee…aku pun tau ni bkn umh die daa…umh die skunk lain daa…ala ciri moden lar…ape2 pun duet die xkan nk smpan kat bank smpai berkulat so gunekan je la ngn bli aset.nti mati waris anak2 yg smbung mewah..hehee..korg xbaek kate kate org lain mandul…nti korg yg mndul bru tau..die ngn sjrah itam bior le die ngn tuhan…mgkin nie blsan ats perbuatan die b4 nie…so mawi ddik la btol2 yek..dpt bini yg xsuci ne kne byk saba yek…insyallah..

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
      • NON says:

        Habis..ko tu bandar sangat. Balik tanya nenek moyang ko dulu sebelum sedap2 ngutuk orang. Kalau kita tak mampu – jangan dengki k? Sian ko…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Tulip says:

      Mmg deko dlm umah dia mcm test org tua,rumah yg paling cantik aku tgk umah dato Mukhriz mmg super cantik…jauh beza ngan deko umah si mawi ni apa pun moga bahagia la ye…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. mimi naim says:

    ye ke ggur kli kedua..kesiannya..mgkin cacian, makian, sumpahan org terkena kat mreka ni..sbr je la..i pun x suka kat couple ni..tp bla dgr dah ggur 2 kli..kesian la plak..sbb i amat memahami prsaan wnita yg lmbt dpt anak..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      ekin pun..kenelaa jaga lebeh sket kalo utk kali ke3 nnt…dier pun bukannyer keje office hour nk kene pi keje ari2..boss butik lg.so xde hal punyer kalo nk amik cuti utk 1st trimester…

      pi beli pregnancy test kit kt farmasi..kalo dh lambat sket dtg bulan tu…pagi2 kencing check sndiri…pastu kalo positif jer nnt had2 sket aktiviti…makan asid folic….x elok gugur banyak2 kali ni…effect rahim.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • blackberry00 says:

        ngko ni bumblebee… dah mcm doktor pakar sakit puan lak… tp pe yg ngko ckpkan 2, ada kebenarannya…
        so, ekin be alert wif yourself…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumbleBee says:

          hahaha…tulaa tuh…

          bukan ape…ekin tu dh 30thn…blom penah ade baby…so mmg kene hati2 laa.. lainlaa kalo anak yg ke 7/8…hehe..

          ekin kene amik tips kt noor khiriah. alhamdulillah dah selamat lahir dh baby dier lepas gugur 2x jugak…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • HuaHua says:

          eh tp btol kata bumblebee tu. x elok byk kali gugur. ekin aku pon x mnt kat korang, tp sbg nsht wanita kpd wanita….baik wat langkah berjg2.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. butterflz says:

    ade..
    ade aku kisah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. chabau says:

    mcm taste org tue je.. aku kalau dah tua baru teringin nak design camni..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      tulaa kan…design dier x cantek sgt…serabut mata dgn wallpaper cmtuh, kusinyer ukiran cmtuh.. tp x kisahlaa….janji korang bahgia..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. pinkapplejuice says:

    semoga impian utk mendapatkan cahayamata akan terlaksana…Amin!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Cik Huhu says:

    Pembetulan: RM1.8 juta tuhhh…br semlm aku terbace dlm Pancaindera Utusan Malaysia..Deko rmh Mawi & Ikin ni cm “CITARASA ORG2 TUA”..tak berkenan aku..Linda Onn punye Bungalow deko die ade class.. Aku rase abis kontrak “Tudung Ariani” br Si Ekin nie buleh Ngandung.. byk berusaha ye Kak Ekin & Abg Mawi..Cayor…moge2 dpt baby taun depan..AMIN!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. optimus prime says:

    xde ciri2 umah org islam pun……leka dok meniru gaya barat….mmmmmmmmm..ntahla……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. tempurung says:

    macam umah nenek aku je konsepnye..hahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. iz says:

    hahah
    aku gelakkan je :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. pening says:

    Biarla dia berbahgia dgn hidup d rmh hasil titik peluhnye tu…asal jgn lupe diri, sudah…moge Mawi & Ekin akn mndpt zuariat jgak d 1 hr nnt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Ikang Steam Cicah Kicap says:

    Sabo ajolah Mawi Ekin.. Sok luse bleh buat lagi.. P Ekin biar suruh rehat kat rumah selalu lah yek.. Kasi kuat dio punye rahim dulu ek..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Lisa says:

    Hmm.. I think rumah ni mesti lebih dari 1 juta. Rumah corner lot kat bukit jelutong renovated pun dah 0.85 juta. Rumah mawi nampak sgt fancy design nya. Congrats Mawi Ekin.

    I suka tgk si Ekin ni dah pakai tudung proper. Takde nampak jambul ke apa ke.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Sha says:

    Siap ada bar tu..kelakar lak rasanya..org putih ada bar..kita paham gak la..org melayu ada bar..nak minum coke,oren ke sirap ke.. pun nak menghadap bar gak ker?..tak sesuai daa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • blackberry00 says:

      a ah… klakar pun ade gak time nengok rumah ni….mcm studio jer… betol ke ni umah dorg, hah?? sbb bila ada mini bar ni.. budak2 kecik pun tau, biasanyer org2 dok kat mini bar camni, dorg minum pe??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Tulip says:

        X semestinyaada bar tu minum arak..aku pun kalo kaya cam dorg teringin nk ada bar gak yg penting camne niat kita..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mamacun says:

          betul2 cian mawi dan ekin…alah kalau yg ada surau dlm umah tapi x gak depa wat solat selalu…setakat bar tu utk minum kalau wat ngeteh pun rasanya bolehhh…org melayu nie mana boleh org lain lebih cikit…paham2 je la..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. blackberry00 says:

    dugaan untuk ekin ngn mawi….
    org byk duit ni, x smua dorg dapat…
    same gak ngn dato’ ct…
    tp kene usaha lebih cktlah….
    pepun, rumah dorg ni cam dah ketinggalan zaman la..
    tp, yelah… dah name pun dari titik peluh dorg, biarlah dorng happy, asalkan jgn lupe diri, dahlerrrr…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. pEnArI pOcO2 says:

    salam…
    errrmmm…saje nak menunjuk2 kat org lah nie…
    no komen beb…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. pening says:

    Kat mini bar tu..dorang nak pekena teh tarik tu…jgn x tau lak, hehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Daus says:

    hurm…
    harta dunia je sume tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. jue says:

    dia beli rumah 2nd je kan..tp deco dlm mmg la mcm org tua sket..aci tak klu aku kata..deco dlm ni semua taste iqin..hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • iss_mee says:

      aku skong, he,he,he…mmg smuenye idea ikin, cam design org tua…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumbleBee says:

        mmg dlm surat khabar kata ekin yg pikirkan konsep rumah dier kan… bar tu wat semak jer…buat ruang solat berjemaah ke, sudut bacaan ke…legi elok..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mamacun says:

          ruang solat x yah la nak tunjuk2 nanti x dpt pahala pulakkkk !!!….ehhhh korang nie..agak2 le..kalau korang leh tunjuk kat paperpun korang nak gakkk…apakata yg mana rasa umah dia yg plg gah sekali tu masuk ruang kat anjung seri @ impiana ke atau apa2 je lah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. air_mineral says:

    erm…bolehla….cuma dlm byk2 gmbar tu knp ada mini bar?mcm tk kene jer…mungkin lah kl ada org pertikai, mawie boleh ckp bukan ‘minum’ tapi tak sesuaila dl rumah org islam ada mini bar ni…lagi pun mawi ni bukan ke artis ‘alim’ bak kata makcik-makcik yang minat sgt dengan mawi ni…tak sesuai…………

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  22. petra@dubies says:

    senang je jawapan u allllllllll……. mawi ni artis kampung jadi kalo orang kencing dia suruh buat aper2 dia buat jer,,,,,

    ikut jer, walaupun ape yang dia buat x menarik janji dia puas hati…. rumah dia dah jadi mcm MUZIUM pulak aku nampak…

    aper2 pun test dia mcm ORANG KAMPUNG n ALA2 makcik2 zaman perang JEPUN dulu…..

    kalo harga 1juta tp xmenarik membazir jer…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jane says:

      wedding dulu pon berserbut skali….stakat mahal tapi takde taste langsung…. walaupun ada duit tapi tak semestinya nak kena penuhkan semua ruang tu… the best is simple but class and nice…..takyah la nak canang berapa juta plak ….nanti jadi riak….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumbleBee says:

        sokong 200%

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ladybird says:

          saya setuju..wedding dia mmg serabut sangat..ada nasyid..ada lagu lagu cinta2..punyanya campur aduk..pengiring perempuan waktu wedding diorang pulang tersanggat lh sexy..tpi yg lawaknya pengiring-pengiring sexy tu siap angkat tngan baca doa lagi..hahaha..siap dri udara..air..darat lagi..over la.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. iss_mee says:

    yelah..kale pun gelap smcm je…dah cam dlm gua plak…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      tau xper,,, biasa nyer kalo orang ambik gambar rumah yang x CANTIK jadi CAntik …………
      tp umah dia ni memag xcantik dalm pic mesti kat luar lagi xcantik…. XGTU u ALLLLLLLLLLLLLLLL

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. hantupensil says:

    perghhh…siap ada meja snooker…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      xder faedah pun benda 2… saja nak tunjuk MEWAH tp x kener tempat ler nak buat mcm 2

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • iss_mee says:

      hantu, ko suke main snooker ker?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        antu takut mata dia kene cucuk gan kayu snoker tp dia nakkkkkkkkkkkkkk…………..ekin

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Tulip says:

        Nk tunjuk mewah tp rumah x cantik….apa le bilik tido rahsia suami isteri pun nk tunjuk kat semua org,taulah set katil tu mahal yg lebihnya nk tunjuk katil dia mahal..bt malu je ko ni Ekin n Mawi..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. aRieS ApRiL says:

    aries mmg nk msuk BN ni…
    chat wit my all friends…
    mmandang kan kak post pic orng yg pling aries x ska…
    tngn aries jd lmah ja nk cmnt…
    sesapa nk cr aries…cri kat FB @ YM…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      boleh jelah chat kat cni…. buat2 x nampak… kita kter le benda lain,,, xyah cte pasal pasangan CIPAN ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aRieS ApRiL says:

        aries bkn pa…
        krng korang bka bab dia…
        aries pn sma ikt…
        dosa lak…
        4 yr info lah…
        spa orng lm yg knl aries…
        dia orng akn tau…
        slma aries kat BN..
        tiap kali kak nara post tntg citer laki bini yg aries x ska ni…
        conpon aries x msuk…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          x pelah kita cter bender lain…
          td makan aper tme luch…
          mana kekawan kita yang lain

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aRieS ApRiL says:

          aries bhn sup ja…
          xda slra nk mkn nsi….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          kecian nyer,,,, makn sup aper,,,, AYAM lagi ker…
          banyak pulak kiter cter pasal ayam dlm BN ni kan…

          annnnnnn mawy n lain2 xder ker

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. EclipsE says:

    kenapa korg sume kat ats ney dok mgutuk jer???
    rezeki dia kan??
    korg ckp2 ney mcm ade psaan iri hati n benci…
    sory to say…..melayu mmg bsk hati!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      bukan busuk ati ler…. tp terlalu menuntuk ler,,, x yah le nak tujuk pic dia n umah dia jer… lain le kalo buat kenduri kesyukuran jemput orang datang n orang ambik pic dia tunjuk kat cni… ni dia p dok pose2 je muka dia…

      dah rezeki memang xboleh nak ckap ler… tp xyah le riak sangat

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        dia kn artis….mst la press nak tau cite dia…
        lenla org biase cam kite ney…
        xde sp nak amik pic umah kite…

        aku bkn nak sokong dorg…tp xelok kite ckp org riak pdhal yg kite komen ney pon dh ade 1 sifat busuk dlm dr sndr…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aRieS ApRiL says:

      including me?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        bibir… bibir makan aper tadi….
        tetak ler pic bibir 2… rindu lak nak tengk

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Tulip says:

      Ko melayu ke paria?ni bkn mengutuk ni mengomen biasalah public figure mesti lah jadi perhatian org,cb ko tgk forum artis cina atau india punya gosip camni mesti ada gak bangsa dorg mengomen dgn pelbagai komen…ko pun sm je mengata org melayu busuk hati …

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. pEnArI pOcO2 says:

    wei…kawan2, jom tukau topik…
    makin lama makin banyak kutukan korang sedekah kat mawi…kui3….pahala xdpt, dosa lak melimpah ruah…
    jom…kita ckp pasal KURAP…kekekekeke…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. *** says:

    ape da k0rg ni…
    kutuk2..d0se je dpt.
    da 2 rzki dy,suke dy la nk design uma dy cmne p0wn.
    k0rg leh design uma cm2?
    bkurun la nk tgu dpt duet byk cm dowg.
    btul kate eclipse
    melayu mmg busuk aty n suke iri aty.
    smpi ble2 la mlayu xkn maju

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bukan_peminat_mawi says:

      yer..
      sy sokong
      biar la umah dia..
      korg senang2 je nk kate xde citarasa Islam..
      umah 2 dia mmg da bli siap
      org len punye..
      ak ni defend mawi cam minat dia
      tp bila kutuk2 ni xsuka la..
      syukur la ade melayu msh bli umah bsr camni
      jgn la nk busuk ati jek…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. julya215 says:

    actly xsume decoration ni xchantek…
    ad yg serabut & biase2 je….
    ekin have 2 learn more bout decoration…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. manjalara says:

    design tak menarik langsung, tak tau tema ape, bercelaru jer aku tgk, umah besar tapi tak ade konsep, cuma ruang makan boleh la tahan, yang lain hampeh, langsir kat ruang tamu nampak mcm kain semeter rm4.50, memang la test org tua, aku tgk dlm newspaper ade satu almari panjang kat ruang dia letak anak patung atas tu, bodoh betul laaaa……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pEnArI pOcO2 says:

      tang balkoni tue aku suke…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • petra@dubies says:

        semua benda korang nampak ek…

        yang penting suka ati dia aper dia nak buat…

        nant kita mintak BEN FIRDAUS, AZhar sulaiman tau Saful p ubah suai umah dia

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. pEnArI pOcO2 says:

    aper daaa petra…asyik2 topik bibir jerk…
    carik anggota lain beb…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. petra@dubies says:

    poco2 p maner… BISKUTTTT pulak dia… ke dah kener baham kat buaya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pEnArI pOcO2 says:

      woit…ader nie…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      habis ko cter pasal buaya jer…

      nak cter pasal aper… tengk x LG mystaz…
      huhuhu…

      setakat ni xder lagi yang aku minat…

      semua suara x ok sangat

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pEnArI pOcO2 says:

        pgram tue aku xpnh tgk…
        x minat aaar…
        camtue gak ngan af, mkn lama mkn bohsan lak aku nk menengoknyer…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • petra@dubies says:

          aku pun x minat jugak … tp rancangan 2 jer yang ader skarng ni,,, boring2 layan jugak… hehehe

          rancangan yang paloing aku minat OIAM… hehehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. aRieS ApRiL says:

    that y mls nk msuk page ni..
    ok lah korang…
    aries blah dlu…
    even i x da kutuk dia g…
    i klaur lu…
    mls ar..krng kita gdh lak…
    i love u all…
    nnt da page bru…
    aries join

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • petra@dubies says:

      jangan ler mcm ni… abaikan jer aries… semua orang ada pendapat masing2…

      jadi kener le tmer pae yang orang cakap…

      sapa yang xsuka gan pendapat orang lain xyah le komen lebih2…

      nant kita kawan2 gadoh lak…

      hormat ati kawan2 lagi bagus dari gadoh gan benda yang x berfaedah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      aku pon nak kuar….
      tmbh dosa aku dok cni…huhuhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. pEnArI pOcO2 says:

    kak nara, tukau topik baru…
    kuar pic mawi jer mesti panas blog nie…
    saya x suke bab kutuk2 nie…huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Rin says:

    sume bnda nk letak dlm rumah, meja poker xde kewww? ekeeeke..
    tahniah la ada rumah mewah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. petra@dubies says:

    BETUL3 TUKAR,,,, LETAK LE TOPIK YANG X POPULAR PUN XPER….NANT KITA ORANG YANG POPULARKAN TOPIC 2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. petra@dubies says:

    kekawan P UMAH SEBELAH

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. budak jahat says:

    emmm…mana nk berkat umah tu boh snuker..boh la ayat2 alquran…dapur pun mcm bar..subhanallah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. jgn buat dosa says:

    ko nie x habis2 buat dosa..kering..ker korang yg cemburu dgn ekin, terpulang la apa yg dia nak buat kat umah dia, bukan korang yg duduk.Kekadang aku x pham, dgn manusia yg g x boleh tengok org lain senang. Ada jer….yg x berkenan di hati..tu terlalu banyak sangat syaitan mengasut la…bawa m’gucap…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. yersaya says:

    umah die dr luar x de lawa mane pon~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. yersaya says:

    umah die luar ke dalam kerw x de lawa mane pon~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. clipKertas says:

    first tengok pic umah nie,,,, igt umah makcik siape la nie…
    rupe2 nyer si raja sms punye rumah da,,,,

    tak de test langsung,, ala2 design inggeris tapi tak sesuei..
    harap perabut jer mahal..

    betul gak ckp budak jahat tue.. tak nampak pun ayat2 al-quran ker… pic yg berteraskn agama ker…
    bukan ker mawi tu seorang yg alim yg dpt membimbing ekin utk pakai tudung dulu…??
    yang clip nampak anak patung tedy bear atas almari kat ruang tamu tue… eee… klu clip la,, malu beb!!

    tak kutuk pun umah die sebenarnya..
    suh la designer yg bagus design umah dorang nie…
    malu clip….!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. chibatu says:

    ada sebab orang kutuk mawi dan ikin..sebab ape yang telah die lakukan kat ina dulu.tengok ina,dapat suami tawaduk lagi,tu la mawi nk pilih yg cantik tak kekal beb,anak tak dapat lagi,ada la tu sebab nye..sekarang pon aku tak de dengar mane kisah die nie,biasela kan glamer sebab orang kesian,orang naik medadak nie cepat jatuh,tengok tok ti naik perlahan-lahan sekarang stabil je wlaupon die dah kawen..mawi oh mawi renung-renungkanla..dulu minat jugak mawi tapi sekarang dah tak minat langsung!!…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. syaz says:

    mcm muzium je umah…xmoden langsung…xsangka cm ni citarasa ekin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. apocalypto says:

    bangang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Kakseri says:

    Wah ! bertuahlah si ekin tu ye..dpt suami baik ,glamor dan jutawan pulak tu ..semoga berkekalanlah hendaknya..erm..dunia artis!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. pening says:

    Ala, watpe nk jeles//tu sume harta dunia..sok kalau mati bknnye blh bwk sama….syukurlah msh ade rmh tmpt berlindung dr hujan pns….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. conan says:

    ala…yg korg sume kutuk2 umah dia ni taste org tua2 ke, xlawa ke..ape dia kisah..duit dia..
    aku bkn minat pon kat diorg ni, tp aku bangga je tgk org melayu kite berjaya mcmni…
    korg kutuk ke x kutuk, duit dia tetap masyuk gak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. manje says:

    sowei law sy celupar, p c pmpuan ni semacam je, tul ke terggugur @ mengugur kunk?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Najib says:

    Wahh..memang gempaq

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. mai says:

    giler lah besar punye rumah…best2…:-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. suri says:

    linda beli rumah baru..moden…baru deko…dengarnya mawi beli dari orang kan…rumah lama kat bangi tu kan…so memang old school la..kalau dia beli yang baru ok kot…watever..dia tak buat salah pun, banyak jer artis tunjuk rumah…dah org sibuk cari gambar dia wat aper

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. badigol alam says:

    dah jadi public figure jamban dia pun orang nak tengok. tapi watper beli rumah design org dulu2. harga nak murah pun kita nak duduk kena up to date lah skt barulah ada Deco-nya. lantak lah duit hang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. gosipgurlfea says:

    agak agak korang berhantu tak rumah nih………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. khairul says:

    Tahniah Mawi dan Ekin. Semoga kalian bahagia.

    Khairul,
    A fan of
    Gambarcarabersetubuh.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. sy pn xske d'oll says:

    umah nie theme arabisque kot..xcepct for the bar..tp rumah beli siap zaman sekarang memang byk ade ruang minum cenggitu lar..rumah beso kompomla ade ruang solat+bacaan..xsemua ade gambo,jenuhla oi engat bilik 2or3 bijik je ke..berbezala dr rumah kite2 nie..memang certain part nampak semak..tp kertas hias dindingnye lawa..kui2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. whahaha says:

    aper lor korang.. dah umah dia.. suka hati dia ler
    nak deko camner pun.. takkan dia nak deko umah ikut
    citarasa korang huhuhu aper da..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      btul3x.. at least umah sendri erk.. bkn cam sesetengah artis tuh, umah sewa kemain lai… lelama kena bg ke tuan umah gak, x jadi hak milik kekal pun

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Zaza Muhammad says:

    x kisah aaa design tu old school ke xde taste ke tp klu nk dikomperkan ngan umah aku huhuhu…jauh langit ngan bumi…
    cian ekin gugur plak, tp at least penah gak menjadi, aku? huhuhu… langsung x penah gugur, sedey oooo. aku doakan aku ngan ikin ngan mana2 isteri2 di mesia nih yg masih tertunggu2 zuriat akan dilimpahkan rezeki anak lepas ni, aminnn….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. Syok Giler says:

    Tahniah mawi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. fikir says:

    sukati ke dia orang ler.. ada duit lebih, wat umah besar lebih sket. at least pakai duit sdiri.. bkn cam ada sesetengah artis tu, umah pun kena taja. bila tanya wat statement stereotype.. kurang2 dia da kongsikan harta dia dgn maknye.. umah utk mak da siap, utk diri sdiri pun da ada.. linda onn tu duitnye banyak lebih.. lebih la design umhnye.. rezeki masing2.. kan?kan?kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. east woman says:

    sa2 jer aku xnmpk iaitu ruang solat…kata mawi nie ALIM tp ruang solat xder ke lebihkn BAR mawi2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • conan says:

      toilet dia de ko nmpk ke? kecoh btol..nk cr silap org je ko ni..kalo dia tunjuk ruang solat, ko kate dia menunjuk2 plak..dengki xabes2

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. cik tipah says:

    isk korang ni…bia la kt dorang..wet dorang…pandai nk komen i2 ini je…klu bg umah ni free kat korang nak x?rumah die…hak die la…aku ni bkn fanatik sgt dgn artis2 ni,tp aku tgk peminat ni kadang2 yg over…terlebih mek tau hal2 dorang…biaq p la kat depa nk wtpe pon…xkaco wet angpa pon la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. puteriaquarius81 says:

    bangganya dia… bar tu mcm dlm kedai arak plak… huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  64. lala says:

    bla la ekin…ko memang satu keluarga jenis tamak harta …
    padan la x dapat anak
    bilik tido pun nak bg org ambil gambar
    x der private limited ker?
    klu bilik tido pun nak tunjuk
    apa lg yg lain2…
    kata alim sgt mana bilik sembahyang..
    ke x sembahyang …..
    family mawi pun x der
    bagus la mawi ko dah terkena guna2 keluarga ekin
    sampai family ko sendr tolak ketepi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. fifi says:

    ala,poyo je mawi
    aku tade ah jeles atw nk komen ap sal umah dy.
    tp perangai dye sjak jd artis ni…
    ari2 akak ak g staff dinner
    artis jmptn dy si mawi ni ngan ekin ni
    ekin baek je sporting org nk ambk gamba dy
    tp mawi ni lari2 lak nk ambk gamba dgn mke msm mncukeny
    bini dy y pjuk dy kate “bang,jom la tgkp gamba”
    2 pown wat muke beruk mkn blacan je..
    huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Tulip says:

      Biasalah org kg masuk bandar pastu tiba2 lak jd kaya mcm terkena kejutan budaya la tu,jgn berlagak la ko Mawi igt skt kalo peminat x beli Album ko,x pg tgk konsert ko,xbg sokongan kat ko mcm mn ko nk kaya cam skrg citer sket……skt pun xde iri hati ngan dia ni,org benci si mawi ni sbb dia berlagak sgt,lps dia ky dl terus dia campak si Ina Naim tu,bole tgk la salah siapa Ina Naim dpt suami yg baik,tawaduk malah hepi lg dgn cahayamata dorg tp Mawi ni anak pun x de lg dpt isteri pun dgr2 cite la Org kt x baik mn pun,btl x btl tu xtau la..so org bole nilai sape yg teruk…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. syairah says:

    ekin ske la tuh dpt lmbong emas

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mazaya says:

      rezeki dr Allah tu. Suke tgk org melayu senang.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Tulip says:

        Aku pun suke tgk org melayu senang….tp kalo dah kaya tu jgn berlagak sgt org pun jd nyampah nengok x pasal2 hilang peminat,peminat tu la yg buat dia jd kaya…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. syairah says:

    22 poyo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. julie says:

    tu la suka pakai ketat2 sgt si ekin tu…janin pun x nk duduk la sempit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. saje2 jek says:

    kalo mawi jd dj mcm dulu, tak mananya si ekin tu nk kt die. Tu sume sbb duit …..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. cili says:

    Alhamdulillah..rezeki sume tuh.ko ni apa lah ‘saje2 jek.’setiap pertemuan n jodoh tuh Tuhan dah aturkan n setiap kejadian ada hikmahnya.kalo mawi jd dj mcm dlu mmglah ekin xkn kenal.tu psl dia jadi penyanyi.jumpalah ekin.ada SEBAB N AKIBATNYA. doakan la yg baik2 seumpama kita mendoakan kepada diri kt sendiri. Amin….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. Kawan Mawi says:

    Bukan bersenam tapi mendayung

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Akak Leen says:

    klu aku la…. x kisah la org nk ckp apa, design mesti la ikut selera aku sbb aku yg nk duk dlm rmh tu.. hahaha….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Kiteretsu says:

    I dah pernah tngk umah dorang ni,kat Bangi GOLF..sebelah jer ngn umah my friend.According tu my friend,umah dorang ni dulu Chinese yg duduk..then jual umah tu kt dorang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. melati putih says:

    mini bar 2 bukan budaya kita,, botol kat mini bar 2 semacam je aku tengok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. lala says:

    nak menunjuk la 2…poyo je…mcm taikkk…rumah kan leh di bawa mati hoiii…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. CuNnnn says:

    BERGAYA TAK PADAN DENGAN TARAF

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. takde perasaan says:

    tak paham lah orang melayu nieyh (since sume cakap melayu kot, i bet takde chinese indian kat sini), seronok benar keje kutuk mengutuk ni. dah artis, tak tunjuk kat reporters kata sombong, dah tunjuk cakap riak plak. and I dont think people can really read other people’s mind, tu sume keje Allah je. mana tau ekin nak rasa riak ke megah ke apa, just dari muka pic beberapa keping nie. kalo betul, tu hal dia dengan Allah lah, sebab mesti da tau rial tu syirik kecik. tapi kalo tak betul, yang bercakap tu da bawa fitnah len. anak sume tu pon rezeki Allah, Allah nak bagi ke tak, biar lah keje Dia. kita tatau jalan apa yang terbaik untuk derang, Allah yang lebih tau.mungkin ni ujian untuk Allah ‘bgtau’ ekin len kali jaga kesihatan betul2, jgn lasak sangat, kita tatau kan. mentang2 la mawi tu konon2 artis yg islamik, sume nak kene ungkit, takde ayat Quran dalam rumah la, ekin pakai ketat sebab tu tak dapat anak lagi la.cuba kalo artis len yang tak islamik, asal minat je, takde la nak cakap pasal benda2 cmtu plak kan. jangan nak tengok islamik ke tak, kita sume orang Islam k.

    and keje mengutuk2 ni suppose bukan keje org Islam.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. husnuzan says:

    salam…
    renung kembali…kenapa orang sekeliling kita berkata2 tentang kita…mesti ada sebabnyekan…
    pendapat saya…
    kalo yang baik tu amikla….yang tak baik tu abaikan….
    kekadang kita kena amik kira semua pandangan orang pada kita sebab kiter jer tau yang mn betul dan yang mana sebaliknya…mungkin yg orang kater ader betulnya.hanya kita dan ALLAH yang tahu…
    tindakan kita…lakukan sesuatu memang kerana ALLAH kerana dariNYA kita datang dan kepadaNYA kita akan kembali…
    Dunia Hanya pinjaman,hiasan dan sementara…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. purple^rose says:

    nape la korang nk bising2 nie…

    die wat umah tue pun bukan pakai duit korg pun…
    dah citarasa die camtu biarla…. die tak nyusahkan korg minta wet tuk wat umah pun.. yg korg sibuk sgt ader tema islam tue naper… umah korg tue sempurna sgt ker mcm umah linda onn smpi nk membandingkan umah org lain… tak baik tau…

    bar tue fungsinya bukan sekadar tuk minum champange ker coke ker oren… die dok 2 org jer, klo makan kt bar kan tak la bersepah sgt umah die..

    lagipun umah die tue kan dulu owner nya bukan bangsa melayu, so tentula umahnya tiada berunsurkan islam.. nti cket2 la die ubah… byk tue pakai wet klo nk trus ubah sumer….

    to ekin.. jagela kesihatan.. tak bagus gugur byk kali…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. cili says:

    biasa lah bila kita senang cket je, xsah xde org yg nk dengki kn kita. bwk2 lah bersabar. masuk telinga kiri kuar telinga kanan. yg dok ngutuk tu xmaju2 pun. keje ngutuk je.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. bradz says:

    gile la…duit byk tp rumah FAIL!
    ekin n mawi ni langsung xde taste nak hias rumah haha
    serabut gile, coordination main hentam je..dinding mcm tahun 80s…kesian la…
    g la panggil eric leong bantu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. ct says:

    aler..senang je..pompuan bek utk laki2 yang bek..dan pompuan yang jahat utk lelaki yang jahat..sm2 renungkan..yang pl design uma 2 nape tak swh je eric deco kan rumah..wit kan byk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. apa2lah says:

    serius kesian tgk interior drg .. sadisss gile.. btol kalau ada duit supposedly upah interior designer to design so that the house will look warm and comfortable to live not like furniture show house … and with islamic concept like a prog in oasis ruang silaturrahim from indon very nice design of islamic interior

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. anTImawi says:

    deco rmah tak de taste langsung ar… lain kali tgk lah deco bsame eric leong, ‘cantik tak?cantikkann’

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. aku-biasa-jer says:

    taste cam org tua..gaya datin² jer.taste mak datin laagii klasss u….rumah mawi nih kat bangi kan.blkg equatorial tuh rasanya.tp kalau lps booth pakguard yg tak seberapa tuh..tk tau rumah no brapa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. sesape jek says:

    alah……die kaya pon skrg nie atas duit peminat die jek,ekin 2 plak kawen ngn mawi sbb mawi 2 kaya..
    kira ekin 2 mata duitan..pura2 belagak alim

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Tulip says:

      Btl aku sokong…tu pun ada hati nk berlagak lg,Mawi ko ni ptt contoh sikap Dato Siti wlupun berpuluh kali kaya dr ko Dato Siti x pnh berlagak,sentiasa baik je dgn peminat,sentiasa sedar akan golongan2 yg ssh di sekeliling dia (aku bkn peminat Siti atau pun sedara dia),jd komen aku ni bkn di penuhi dgn unsur2 iri hati yek aku komen berdasarkn apa yg nmpk elok n x elok pd dr artis tu….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. saliha says:

    alah belagak je.. suka la si ekin tu, hai si botak kau kene tipu je, si ikin tu suka kat kau sebab kau kaya, kalau miskin, x hingin dia.. belagak tunjuk rumah!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mazaya says:

      Isk..tak baek la ckp camtu…diorang dah jd suami isteripun..doakan saja.klu skrang diorang tak baek…doakan diorang jd insan yg lebih baek lagi d masa dpn. jgn dek krn bebas mmberi komen kite main hentam jek..sdg kite pun x kenal dri mereka yg sebenar pun.maaf yek.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. mamamila says:

    mama doakan depa berdua cpt dpt ank.. jgn mcm datuk siti kaya tp anak x de.. kesian sungguh..anak adalah harta yg lebih bernilai sebenarnya.. kepada yang byk anak tp x kaya mcm depa, bersyukurlah… lebih berbaloi.. mana tau bl kita mati ada anak yg blh doakan kita… insyaallah.. kalau x de anak sape nak doakan? ye tak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Tulip says:

      Mawi pun kaya gak tp xde ank gak mcm mn nk ckp ‘jgn jd cam Siti’?,siti tu xde anak pun x berlagak x sombong ngan peminat, mawi ni dahlah xde ank,berlagak,sombong lak tu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. Shelly says:

    cantiknya umah mawi & ikin………umah macam syurga tapi dok 2 org je….tak takut ke….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. Shelly says:

    Selamat tahun baru semoga dimurahkan rezeki………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. pulau batik says:

    wei korang ni kan BUSUK HATI,JEALOUS,DENGKI,GILA,DAN SEGALA MACAM SYAITAN ADA DLM DIRI KORANG………..kalau nak kutuk pun janganlah banding kan anak ngan duit…bukan kah anak tu rezeki….sememangnya rezeki ekin banyak sebab tu hidup senang…korang mampu ke beli tingkap rumah dia tu????? duit tak ada tapi cakap lebih…sedap mulut kata orang mandul…bertaubatlah dan cermin diri dulu..sembahyang tak 5 waktu tak?? baca surat khabar tu bangsa kita tu lebih teruk perangai dr bangsa lain dr segi buang anak,rogol,sumbang mahram,penagih dadah…….sedar diri sebelum cakap orang lah syaitan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • coco says:

      wei. ko tak tau ekin tu sape, ko diam je dh laa. nk berbual lebai sgt.
      yg penting aku tak suke ekin n mawi! sukehati aku.
      full stop!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mawar putih says:

        klu ko tau ekin tu sape ckp la …jgn ckp cm tau tapi tak tau..aku cabar ko…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Tulip says:

      Ko tu lg teruk dr pengomen disini,ckp smpi maki hamun org pengomen2 disini pun komen xde ckp kuang ajar cam ko,ko ddk diam2 dah konon xnk bt dosa komen2 org yg ko guna perkataan kesat tu ko x berdosa ngok????apa kn mengena cite ni ngan rogol,sumbang mahram la,apa lg lah ko nk ckp pasal benda2 tu pg la forum lain forum ni xde kena mengena ngan isu ko tu la…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. ***** says:

    cantik nye rumah … uhu .. jeles gile..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. yannn says:

    banglo mawi mmg berseri,tp lg berseri klu ade kalimah Allah & Muhamad…..i x nmpak kalimah ayat suci kat pic tue?for exp frame ayat suci..sesungguh ape yg u all dpt arinie dtg dariNya..renung2knlh yer…tp klu mawi ade letak,cuma x amik pic jer baguslh.lg 1 nk pesan ngan mawi,comment yg x bermoral tue abaikan jelah…nama pun manusia,melayu plkn tue… u fikirlh sdiri ok..good luck for mawi&ikin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. nana says:

    alah umah tu dia beli second hand tu sb decoration dia mcm tu nak wat cam mana owner lama buat design mcm tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. eyQA says:

    assalamualaikum.

    Maaf kalau terkasar bahasa korang yg beriye kut0k2 ny knp jealoues kew mentang2 rmh korang x( BERAPA CANTIK) nk kutok2 rmh owng plak
    bla laaaaaaaaaa
    kalo malu tanam muka kowang dlm tanah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  96. ytytr says:

    suka ati nenek dia la nak beli ape…korang nie xde duit diam2 sudah….rezeki dia….bile dah busuk hati macam2 la ada yang keluar….cube terkena diri sendiri ape macam….dunia2…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  97. ytytr says:

    suka ati atuk dia la nak beli ape…korang nie xde duit diam2 sudah….rezeki dia….bile dah busuk hati macam2 la ada yang keluar….cube terkena diri sendiri ape macam….dunia2…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  98. ytytr says:

    suka ati atuk dia la nak beli ape…korang nie xde duit diam2 sudah….rezeki dia….bile dah busuk hati macam2 la ada yang keluar….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. anis says:

    kat dlm hati korang ni ada apa ah…………cube ckp ngan aku?biarla dorng, umah tngga dorng!korng nk jd mcm tu ke?reply ngan aku!!!!!!!!!!!!!!?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  100. anis says:

    cuba korang check balik kat blogspot mawi&ikin ada gambar mawi bogel la!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  101. bnsr gler rmh mawi dan eikin

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  102. jojo says:

    Hebat la rumah mawi yang berharga 1j tu. tapi aku tak dapat nak bayangkan macam mana agakya rumah khir toyo (mantan MB selangor) yang bernilai lebih dari 20j. Agakya mangkok tandas daripada emas kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  103. Allegro.pl says:

    A formidable share, I simply given this onto a colleague who was doing a little evaluation on this. And he the truth is purchased me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! However yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and love reading extra on this topic. If attainable, as you become experience, would you thoughts updating your weblog with more details? It’s highly helpful for me. Large thumb up for this blog post!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. This web site is really a walk-through for all of the info you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll definitely discover it.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. 25 says:

    good investment.. keep it up!!… bukan senang org melayu kita dapat rumah cnie.. x kesahla renovation nyer pon cne.. value ttp ade.. in future market rumah nie makin tinggi.. korang duk kutuk die tp die senyum je la.. korang ape pon tadak. sebok kutuk rumah org korang dh ade asset cm nie ker? silap2 beli rumah LOW COST pon korang x mampu.. setakat nak menumpang rumah mak bapak sampai bile?? lu fikir la sendiri..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  106. chip.chop says:

    biole dia nak bli umah besar ke kecik ke x beli ke,duit dia.rezki lebih bli lebih,tp aku kalu nak bli rumah yg kecik je senang nak kemas hehehe.besa2 penat nak kemas.kalu abg mawi leh tlg support sebiji umah tuk aku pon ok jgk..maklumla kita keje gj x seberapa nak bli rumah x taula bila bole tercapai….ape2 pon rumah sebesar dunia jgn lupa byr zakat harta.rumah 1 juta tu dah bole dah bayar zakat harta..k semoga berbahagia di dunia dan di akhirat..piece.. ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. bestnya rumah mawi siap ade aircond lagi,ni nak tanyak rumah mawi dekat mana haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0