Written by AbangNara | October 26th, 2009

anak siti nurdiana

Comelnya anak Siti Nurdiana nie. Secomel mak dia jugak. Mata sepet jer. Sungguh cute gitu. Kecik-kecik lagi dah pandai posing. Agaknya bakat si mak turun kat anak dia terus. Ada sesiapa berniat nak mengorat Siti Nurdiana? Sekarang nie dia dah single and available. Siap dapat pakej anak satu lagi.

Kalau ada yang dah terlupa pasal kes penceraian Siti Nurdiana dengan suaminya, Faizal, leh baca balik kat sini.

Lagi gambar Rayyan, anak Siti Nurdiana dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

anak siti nurdiana

anak siti nurdiana

50 responses to (GAMBAR)Rayyan, Anak Siti Nurdiana

  1. hajar says:

    wah aku first

    0
    0
  2. hajar says:

    muka cm ayah dia je si faizal tu

    0
    0
    • mawy says:

      tapi aku tgk mcm achik spin pun ada…agaknyer terkenan kat achik kot…maklumlah asek berduet sama2 je dolu2….

      0
      0
  3. hajar says:

    comei 2

    0
    0
  4. lin says:

    i’m third

    0
    0
  5. aries_april says:

    cute jg ank dia ya?
    blat nyer muka….

    0
    0
  6. DiNdAkAnDa.. says:

    comei..mcm ayah dia arrr..

    0
    0
  7. aries_april says:

    boring la…
    keja pn bnyk…

    0
    0
  8. baem says:

    eik…kiutnya anak nana,

    0
    0
  9. Zaza Muhammad says:

    cian tol..mude2 dah berjande, nasib baik ada ank pengubat luka. apaleh wak, dah ketentuan Allah, bkn kehendak diaorg pun nk jodoh kekal gak smpi bile2… apa pun semoga nana terus cool dan jalani hidup mcm biasa…

    0
    0
  10. Apin Opin says:

    bulat jer mukanya…selalunya kalau perempuan bercerai ni kuat bila ada anak jer…anak tu lah sumber kekuatan & ketabahan…

    0
    0
  11. pinkypanthers says:

    apa perasaan seorang ayah bila lihat ank sbegini comel yerk…

    0
    0
  12. lanToK LeW says:

    tiutnyew dia….huhuhuhu….muda2 lagi da menjanda….ni yg buat aku takot nk kahwin nie…..huhuhuhu…..

    0
    0
  13. comei nyeee rayyan ^_^ moga nana trus tabah mengharungi hidup dengan adanya rayyan d cc..

    0
    0
  14. pening says:

    Eeeee…geramnye tgk anak Nana ni…comelnye..tp syg…kasih mak ayah dia x berpanjangan…

    0
    0
  15. abc+ says:

    Ajal maut jodoh pertemuan ketentuan Tuhan , kuat kan semangat demi anak , memang comel…….

    0
    0
  16. Ngeee ~ abang nara, saya datang singgah.
    ** kalau lah mak & ayah dia tak divorce. pasti anak comel itu lagi bahagia.
    Tapi, jodoh pertemuan di tangan Allah, nak wat camne kan. Dah jodoh mereka sampai kat situ je. Huhuhu

    abang Nara..! : steady lah you. hihihi

    0
    0
  17. zai says:

    comel nyerr rayyan..semoga nana tabah menghadapi dugaan..

    0
    0
  18. Lisa says:

    Nama Rayan ni maksud nya bagus, the gates of heaven in Arabic. But it sounds Indian, memandang kan memang gelaran Rayan diberi kepada pahlawan2 India pada zaman dulu kala.

    Anyways, I think Rayyan ni memang nama trend eh sekarang. As well as Danish (pastry :p), Haziq. Typical names at the moment.

    0
    0
  19. Mencelan says:

    janda mcm nie..mmg best laa…enak tu!!

    0
    0
  20. malaysian says:

    senyuman rayyan penuh keikhlasan dan ketulusan hati…..
    jiwa kanak2 yang belum mempunyai titik dosa.
    semoga nana tabah dlm mengharungi hidup bersama anak tersayang…

    0
    0
  21. Interesting post and enjoy reading, he hit on Google while doing some research on this topic. I look forward to reading some more posts from you.

    0
    0
  22. Apple recently announced the iPad, a new iPhone-esque mobile computing device. As neat as many of its features are, it is still missing a lot.

    0
    0
  23. Serenity says:

    Thank you for all of your labor on this web page. Debby really loves making time for internet research and it’s really simple to grasp why. A number of us know all relating to the powerful form you give rewarding steps via the blog and as well as recommend contribution from other ones on this theme and our daughter is discovering a lot. Take pleasure in the remaining portion of the year. You’re the one performing a wonderful job.

    0
    0
  24. I’ve been exploring for a little for any high quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this info So i am happy to convey that I have an incredibly good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I most certainly will make certain to do not forget this web site and give it a look on a constant basis.

    0
    0