Written by AbangNara | November 23rd, 2012

Memang delicious sungguh gambar-gambar pra perkahwinan Apek dan Leuniey daripada The Photolicious ini. Superb, awesome dan cantik gila punya. Kagum Abang Nara melihat mutu kerja yang ditunjukkan oleh The Photolicious.

gambar pra perkahwinan apek dan leuniey

Memang terserlah kekacakan dan kecantikan bakal pengantin baru ini. Abang Nara jadi tak sabar untuk melihat kemeriahan perkahwinan mereka berdua nanti. Confirm grand tak ingat punya.

gambar pra perkahwinan apek dan leuniey

6 lagi gambar pra perkahwinan Apek dan Leuniey dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih kepada The Photolicious kerana sudi berkongsi gambar-gambar ekslusif ini dengan pembaca BeautifulNara. Sila LIKE Facebook The Photolicious sebagai tanda terima kasih.

gambar pra perkahwinan apek dan leuniey
gambar pra perkahwinan apek dan leuniey
gambar pra perkahwinan apek dan leuniey
gambar pra perkahwinan apek dan leuniey
gambar pra perkahwinan apek dan leuniey
gambar pra perkahwinan apek dan leuniey

237 responses to (8 GAMBAR)Pra Perkahwinan Apek & Leuniey Daripada The Photolicious

  1. No NAme says:

    First

    0

    0
    • pengkritik tetap says:

      kejap lg mst ustat dan ustajah bn serang ini entry…kbai

      0

      0
      • i'm not a monster says:

        cun giler leuniey, best lah apek dpt bini cun, makan x abis lah ko, smoga bahagia lah

        0

        0
        • along says:

          cun kalau kerana make up 8 kilo nk bakpe

          0

          0
        • saya suka gosip says:

          bkn 8kg la tp tebal 1 kaki..

          0

          0
        • Anonymous says:

          @along yg penting, leuniey x pakai mekap jauh lebih cun drpd ko pakai mekap.

          0

          0
        • Azwan Propa Meletopz says:

          xpopular..plezz nextttt..

          0

          0
        • mek piah says:

          leunie klu tak makeup pun memang cantik orgnya…mek piah pun jealous tengok leunie…..korang tak payah berlagak alim sgt..klu alim tak kan masuk blog beautiful nara….ada pulak yg komen buruk2x time maghrib…alim lah sgt time maghrib online

          0

          0
        • weeee says:

          penah jumpa leuniey ni depan2….lagi cantik tak mekap berbanding gambar atas ni…

          0

          0
        • Anonymous says:

          muka saja cun tapi kalau celah kangkang tak cun tak guna jugak

          0

          0
        • mellila says:

          KLAU org x canti makeup 1kg pun x kan cantik.klau org da cantik make up biase pun org cakap make up 1 kg..tak nak trime hakikat yg leuniey ni memg vouge the vas..cantik sgt ko leuniey

          0

          0
        • joyah 77 says:

          tapi muka die cam plastik jer tang pipi n dagu…

          0

          0
        • Peah_Focus says:

          wei raksasa penting ke cun tu? sangap gile komen ko ni….ko dapat royalti ke puji memuji ni??? podah lah ko monster kaki ampu…blueeek

          0

          0
        • Anonymous says:

          cantik di luar…didalam?

          0

          0
        • jom makan says:

          siapa lah kita nk hukum org tu baik ke tidak kt dalam…kalau dia baik kt dalam…kita yg mengata ni jer dapat dosa free..leuynie ni memang cantik..walaupun tak mekap, bila pkai mekap lagi lah cantik..lagipun umur 21 tahun..kulit mesti lah tegang ye dak..? bukannya umur 35 thn nk cucuk botox tu..cuma try tgk org umur 21 tahun..ada ker kulit berkedut…tak ada kan…pelik betul manusia ni, tu pun nk jadi isu ker

          0

          0
        • cik tom says:

          kenapa lah busuk hati sgt ni..biarlah apek dgn leuniey ni..apa salah diaorg kat kamu sampai kamu semua kata buruk kt dia…apa diri sendiri dh perfect sgt dh ke..kalau soal photoshoot ni..tu hal dia dgn tuhan…eleh korang x payah berlagak ustazah lah..diri sendiri masuk blog gosip berlagak suci bak mutiara..padahal diri sendiri berjalan pun tak betul nk mengata kt org lain..puuiiihh

          0

          0
        • xoxoxoxoxoxo says:

          pic tu kan telah diedit dgn photoshop or app lain…pic ni kan dr photolicious, aku 100% sure diaorg edit dulu, baru publish sebab tu nmpk lain. hye aku tak sangka ramai betul pengomen kt sini buta teknologi..aku tak sebelah sape2 ok..aku ckp based on pengalaman aku, ko ingt diaorg nk publish mcm tu jer gambar tanpa edit dulu…buta teknologi betul lah korang ni

          0

          0
        • Anonymous says:

          aku masih mencari jwpn,kenapa org kelantan nama anak die pelik2?? neelofa, leuniey,caroline(mentor).. kwn aku nama evalena,then kwn aku sorg lg dr kelantan anak letak nama stephany. ejaan pun pelik. ke mostly keturunan org kelantan mix mat saleh?

          0

          0
        • save Gaza says:

          hati tempat jatuhnya pandangan Allah..
          jasad lahir, tumpuan manusia….

          0

          0
        • saya suka gosip says:

          @anon…aku penah tgk list nme plkn mse zmn aku nk cek nme aku la..ade org klantan tu, aku x ingt nme die tp binti md aristotle..gile sejarah atok die..

          0

          0
        • apex jual sayur says:

          kompom nanti cerai..k bai..

          0

          0
        • elajb says:

          suke dia la nak makeup spuluh inci ke ape ke, jnji dia cantik.. y nak busuk ati dengan kecantik kan dia 2 kenape?? jelus eh sebab muke korg tak cantik mcm dia kan walaupun dah pakai makeup tebal2..hehehehe

          0

          0
        • ustazah maryam al mujahadiii says:

          haram ya berpegangan tangan bukan muhrim.. noo no noooooooooo…

          0

          0
        • hargai apa yg ada says:

          cun hanya pinjaman, x menjamin masuk syurga… sok dah tua cun lg ker??

          0

          0
        • kopek guni says:

          Agaknye klu dorang cerai,klu dorang tgk gmbo ni dorang bole baik blik x??

          0

          0
      • Awekbulu says:

        my cousin leuniey..Always gojes..

        0

        0
    • PuanOnew says:

      err..
      gambar kedua tu…??!
      adakah aku ni kolot sebab tak bole nak terima gambar itu??
      no komen, nanti orang kata kita ni alim pulak.. =_=”

      0

      0
    • Aku says:

      Nilah die dua orang manusia dari kelantan

      0

      0
      • qku says:

        lemau nie klu bgambo mst nk ltk rambut 1 site…asal ek..byk btl gambo mcmtue..ala2 cunla kan

        0

        0
      • Anonymous says:

        rase speaking kelantan x bile bedue

        0

        0
      • kpopper says:

        so kenapa eh?

        0

        0
        • kak rock says:

          Nampak sgt lunie ckp kelantan pekat…pegi betulkan bahasa ko tu dulu…jangan verangan lah hokeyyyy….

          0

          0
        • Anonymous says:

          biar la dia nk kecek klate pun,…dh dia asl kelate kn….tu menunjukkan anak kelantan ada jati diri…..iskh2,,…x paham2….tu pun nk kecoh…x paham gn sesetengah manusia ni…

          0

          0
      • ore says:

        hey aku taik!mu msk blog org mn?bkn org klate jgk ek?nate glo! !!

        0

        0
        • kak rock says:

          Skrg bkn cite psl blogger ni org mana…skrg tgh cite psl dua manusia dari kelantan ni… Apex and lunie.. Lolllll. …. Ape lah bengap sgt tuduh melulu…kelantan pun kampung so pemikiran pun ala2 kampung kan????pls lah… Dr mana pun kau,tolong buka sikit minda tu.. Jgn nak kekolotan sgttttttt……wengggggg…..

          0

          0
        • dee says:

          dah sama org klantan xkan ckp luar lak.. Dpn org luar diorg x ckp ler klatan.. Tu pon nk argue. Takyah ckp kelantan tu kg lar, pegi kelantan dulu lar.. Tgk kemajuan mcm mana..

          0

          0
      • BUJANG says:

        sama cantek sama padan…..ramai yg. jeles nampakkkkkkkkkkk.

        0

        0
        • shereen says:

          geli bulu hidung nak jealous2…. hahahaha.. org bodoh je yg jealous gilakan apex yg gatal dgn ramai perempuan ni…not my taste at all…tak pyh jd bodoh nak dengki dengan pasangan ni… cerita pasal anak menteri pun tak seheboh ni…ingat ye sekalian, buang masa nak dengki dengan dua orang ni…main bola sepak je pun…kan? ;)

          0

          0
      • sugi says:

        dari negeri lain lagi la ramai lg teruk dr ni……

        0

        0
      • Anonymous says:

        dari negeri lain lagi la ramai lg teruk dr ni……

        0

        0
    • Anonymous says:

      Buruknye gambar..tak mcm gmbar pre wedding, tapi mcm gambar fotoshoot modeling menggayakan fabrik dari gulatis atau jakel..wakakak.. Nasiblerrr.. Gaya ala2 zahnita peragakan fabrik jakel gitu..

      0

      0
    • jejari runcing says:

      semoga demo berbahagia sokmo deh….pasni xdo kontroversi gapo2 doh….buleh fokus pado AFF….

      demo jago gol bagus, ambo stuju, tp kalau demo koya pah nie, ambo toksey doh sokong demo!

      idup klate! Awek klate halus muluh weh! comey sengoti!

      0

      0
      • Anonymous says:

        Demo bersabarla deh… Samo2 kito doa apek n leuniey bahagia hingga akhir hayat. Awe kelate untuk awek kelate.baru pade

        0

        0
    • Hanis says:

      Adakah aku atau gambar no.4 tu nampak mcm dia pakai push-up b** terlebih? Ooops terlebih sudah!

      0

      0
    • musangking says:

      pre wedding ke post wedding???
      konfius mak

      0

      0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TAD says:

      Apesal baju gown luniey hodoh gile! malu betol dgn baju Ezuwan Ismail ni.. xde taste lgsung! buat malu je dgn Wong Mei Choo punye gown jauh lg cantik2..

      0

      0
    • enon says:

      Muka si leuiney ni ada iras2 cut tari la. Presenter indon yg sabit video dgn ariel dulu tu.hee..

      0

      0
    • zinkk says:

      hahahahahahha kannn dah kena 2 ..0’….fami ko lepas ni pegi jadi apek jual je gambo pic pra kawen ko niiiii

      0

      0
    • Nazli says:

      Harap perkahwinan pasangan dua sejoli ini berkekalan hingga ke hujung nyawa…..jgn di ikutkan jiwa muda takut2 badai yg melanda mudah sgt runtuhkan istana yg di bina……AMIN 10X

      0

      0
    • anis pieca says:

      sapa lh yg mik gmbr niew…ada kew langsir lbh focus dri dua org yg bajet hot niew..haahaa

      0

      0
  2. FLJ says:

    moga pasangan ni bahagia…aminn

    0

    0
  3. CMRatu says:

    photolicious memang terbaik.. bila nak sampai tahap macam ni.. :)

    0

    0
  4. Anonymous says:

    eh abang nara bergurau ea… mane ade 8.. kan 2 je tu.. huhuhu

    0

    0
  5. Kamalin says:

    nok cr hok chinese look jgk apek ni.. ehhehe ermm smoga kekal sampai akhir hayat

    0

    0
  6. pizza says:

    Sooooo la photoshop. Hakikatnya muka masing-masing????? Bukan org x pernah tgk live. Bila edit pic over mcm ni, bagi aku, ada rasa meluat skit. Dah la pre-wed pics pulak tu. Kalau lps nikah x la menggunung sgt dosanya. Ngape, kalau tangkap gambar lps nikah x urban ker?

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul! buat picture post wedding.

      0

      0
    • cik b says:

      pizza…ape yg hakikatnya muka masing2 pulak.. diorang mmg cantik la.bkn edit punye keje.. adoi..aku dh tgk live la mase simplisity punye roadshow. apek n leuniey ade. aku siap brgambar lg dgn diorang ni n kak siti nurhaliza. Trust me, leuniey mmg sgt2 flawless!! putih gebu mcm artis korea. Kalau x, xkn la kak siti nak amik jd model kot.. apek pn sgt handsome.

      p/s..yg mengata tu sbb jeles la tu. Walaupun cara posing sblm nikah tu salah,xperlu la nak babitkan ciptaan Tuhan. Lg pn, mengata diorang x cantik tu mmg giler la.. sbb hakikatnya maybe diorang tu mcm langit n bumi dgn yg duk mengata!! haha..cermin diri dl ye.

      0

      0
      • pizza says:

        Hahaaa, cik b, u jump into your conclusion. Mana ada aku mengutuk. Hakikatnya muka masing2 x mcm yg dlm gambar ni. Edit x hengat. Lawa sekalipun, nampak so fake. Not nice.

        Aku rasa, in this case now, kau yang mengata aku. Hmm… takpe la. Small matter for me.

        0

        0
    • Peah_Focus says:

      bernas komentar ko ni pizza!!!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      nak buat ghano….bare selokk tehhhh nok bini nok belaki

      0

      0
  7. katenye says:

    kate 8?mne lg?

    0

    0
  8. Anonymous says:

    ada 2 jer.. mn gambar yang lain..

    0

    0
  9. pizza says:

    Anyway, Selamat Pengantin Baru dan semoga jodoh berkekalan hingga ke hujung usia.

    0

    0
  10. anon says:

    adoyaii kalau nk bergambar cmtuh tunggulah pas nikah nnti, mase resepsi tu ker

    0

    0
  11. PENGOREK HIDUNG TERHEBAT says:

    DA TREND PRE-WEDDING PHOTOS.. KENAPE LA NAK IKUT NON-MUSLIM.. BUATLAH POST WEDDING PHOTOS.. BARU GAMBA MESRE2 CANI NAMPAK SWEET..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    kesal…
    skrg ni org belum ‘sah’ dah amek2 gambar cenggitu…
    konon ikut trend….tak sesuai kot.

    0

    0
  13. luniapehal says:

    pix luni no 5 nmpak pelik!
    tp pasai pe aku rase cm gambar jakel ke gulatis ke punye post?
    mcm2 lahai….tp luni mmg cantek live..n die kecik je orgnye..

    0

    0
  14. hanani says:

    muka leuniey nie macam voldemort pon ada aq rasa

    0

    0
  15. Uui says:

    Patut la mesia seri bola dgn bangladesh…bkn sbb bau bangla tu ok tp sbb si apek ni tgh duk angau ingat kat si quinen ni eh leuniey…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Hello….sapa jaga gol masa HM vs Bangladesh??? Nak mengata tu, biar berpada2.dapat dosa hangit je

      0

      0
    • Anonymous says:

      Komen tu biar berpada-pada.nampak sangat ko ni tak tengok bola tapi buat fitnah.sape jaga gol semasa HM vs Bangladesh???? Sila jawab…. Keeper yang kena tangkap khalwat tu…

      0

      0
      • kah kah kah says:

        si uui mulut busuk nak mengata orang macam tu lah…kah kah kah..muka tak malu. agaknya mulut dia yang bau bangla.

        0

        0
  16. Bulukucing says:

    Muka lueniey macam ada botox.. Pelik semacam tang pipi tu bila senyum..

    0

    0
  17. menanamtebuditepibibir says:

    sorry to say, leuniey ni mmg cantik tp asal aku rasa muke dia cam bapuk je erk? yg ala2 thailand girl-wannabe tu.

    0

    0
  18. leon says:

    mende tak habis habis pasal apek nk kawin…hebat sgt ke apek..dia wakil mana??? apaa ..apaaa (gaya afdlin shauki )…dia jaga gol real madrid??? oooooooooo….hebatt….hebatttt…weekkkkkkkkKKKKKKK….x ada posing gini x bole kee….hahahha jgn marah …kang muka jd bertambah plastik

    0

    0
  19. iphoneuser says:

    Haram is haram, pre wedding photoshoot is haram! Jgn buat..

    0

    0
  20. orgtu says:

    Saya pernah tgk live si leuniey ni. time tu tkde glamour pon mcm skarang. yang pasti saya sebagai seorg perempuan, rasa jeles dgn kulit dia yg mulus dan cantik. masa tu dia tk make up pon.

    0

    0
  21. kirei says:

    halamak..duk main pra2 kawen..nnt jadi ikutan plak..kalau untuk bukan Islam ok la nak pra2 pn..yg Islam ni x elok la nk wat cmni..kang takut tiba2 x jadi kan naya tu….belum sah lagi dh main pegang2…sabaq la x lama lagi dh tu..lepas nikah nk pegang apa pn boleh…leuniey ni better tak make-up baru nampak ok sket..

    0

    0
  22. Anonymous says:

    leuniey tk lawa!!!!!!!look so old!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  23. username says:

    leuniey ni mmg cantik..kalau follow instagram dia…dia ade post gmbar dia without make up…mmg cantik..

    0

    0
  24. no says:

    cantik…da mcm org korea lak aku nengok….dapat ank mesti comell

    0

    0
  25. curiosity is killing me says:

    sorry.but i cnt hold it anymore. Leuniey botox ke!! Her face bloat sgt.x nmpk natural.mcm fake gituh..skali tgk mcm bigmamarosmah pon ade..curious sgt!!sbb kulit dia gebu licin halus mulus.i envy her.sobsss.

    Tp kalau original lucky her to have tht type of skin.kalau x..erkkk!

    0

    0
  26. NOBODY says:

    plastik lah muka bakal bini apek nih…

    0

    0
  27. hihi says:

    pasni Jejari Runcing gigit jari ler… bini apek cun siot. seriusly! yg len tu dengki jer. blagak ustaz & ustazah plak. tuihhhhhhh!

    0

    0
    • nektipah says:

      Nenek ghase idaakkk koottt.. nuu kt atas nuu cik jejari runcing tu dah ucap tahniah dah..x baik kate kt org.. patut kesian kt jejari runcing tu.. bukan senang sorg pempuan yg dihina macam2 hanya kerana putus tunang dgn org yg mjadi kegemaran ramai.. sakitnya 7 keturunan belum tentu habis..namun jika dia telah merelakan dan melepaskan pergi rs sakit itu..nenek mmg tabik hormat atas ketinggian ketahanan jiwanya itu..bukan senang..bukan senang.. jd kita jgn mudah kate ko ore lain deh..cuba letakkan diri kita..pd tempat org..sekian nenek bukan setajah ye..

      0

      0
      • mellila says:

        pe hal lak nak kait kan jejari runcing,ak rase jejari runcing x kisah pun apek n leuniey ni…tp klau ngn dahlia teck memg jejari runcing emo kot.bb si katik la yg porak kan hubungan die org ni.padan muke si katik tu.jd tunag x dapat ngn apek..jd bini apekah lagi.itu makan die hahaha

        0

        0
      • hihi says:

        sekian shj dr ustazah nenek. kbai

        0

        0
  28. Minn says:

    Pic 2nd tu tak boleh bla ohh.bru pre wedding.agak2 lah apek leuniey weh!sabar sket tak boleh kea?tak lame da pun

    0

    0
  29. Aku laa tu says:

    Apek duit byk nape x pakai braces?betolkan gg tu..baru nampak ensem…kuikui

    0

    0
  30. pugut says:

    gambar ke-7 tu muka apek mcm drakula lerr

    0

    0
  31. awek says:

    LAGI SUKA TGK APEK NGAN LEUNIEY DARI TGK APEK NGAN DAHLIA TECK HARITUH.HAHAHAH GIGIT JARI KAKI LA KO TECK…APEK PILIH BAKAL BINI YANG GEBU GEBU U ALL DAN PANDAI BUAT DUIT MACAM LEUNIEY NI BUKAN YANG MACAM TECK PENUH PIMPLES DAN PANDAI HABISKAN DUIT..GO GO GO APEK DAN LEUNIEY.LEUNIEY CANTIKKKKKK SGT IN REAL.X MACAM TECK SI KAWAH BULAN KAHKAHKAHKAH

    0

    0
    • mellila says:

      sokong awek si dahlia katik tu.da la x de kerjaya.model pe tah.leuniey ni memg mantop.klau dgn si ketot tu bgai kn langit dng bumi.

      0

      0
  32. malisa says:

    leuniey memang cantik.tgk mak dia la wei.hehe.dia x mekap pun still nampak cantik..botox ker x botox ker dia mmg dah semulajadi cantik..jgn dengki la wei dgn kecantikan orang..bertuah dapat apek.apek bertuah dapat leuniey.harap apek dapat membimbing leuniey nnt.

    0

    0
  33. i am nikon says:

    tak khawin lg dh pegang tangan dh..adoyaiiii.perlu ke tgkap2 gmbar pra prkahwinan ni? tggu je la lpas nikah nii.lagi berkat..huhu..k peaceeeeeee :)

    0

    0
  34. komenmengomen says:

    mcm BCL la plak iras2 si Leuniey ni….

    0

    0
  35. durian says:

    tumpang lalu . .
    errkkkk maap bau dulian =)

    0

    0
  36. Anonymous says:

    apek gigi bersepah..haha

    0

    0
  37. jejari runcing says:

    seharusnya aku berada di situ… huhu… :'(

    0

    0
  38. Xhamster gersang lubang fefek says:

    Leuniey kenapa kau pilih apek tua ..Abg punya batang lg power dr apek..Lupakah wahai sayang

    0

    0
  39. berlari says:

    aku mngaku leuniey ni mmg cantik.. baju dia pun cantik.. semoga bahagia lah ye..

    0

    0
  40. jurai jemarai says:

    gigi apek dh mcm drakula la…rosak gambar

    0

    0
  41. haih says:

    kesian kak jejar n teck……hahahahahaha

    0

    0
  42. mata kucing says:

    Aku heran laaaa….kenapa ye mereka nak umum kawin pn nak pakai sidang media…bukan artis famous pnnnn…lau setakat penjaga gol apa la sangat…huuuhhh..famous dengan kontrovesi je ku tengok sblum ne,kalau tak gosip2 tak laku la die dengan wartawan..huhhh next please!!!!

    0

    0
  43. anak kuda says:

    Islam melarang lelaki dan perempuan yang bukan muhrim bersentuhan kulit… Masyallah…yang haram di halalkan Kenapa?????????

    0

    0
    • Anak kuda bakal iman muda 2013 says:

      Mcmlah kau tak penah bersentuhan ngan bukan muhrim..Entah2 kau la bapak segala maksiat..Masuk sini feeling2 ustaz/ustazah pulak

      0

      0
      • conan says:

        eh bodoh betul la ko ni. org ckp bnda btul pstu dok salahkan pulak. ko sape nk mnghalalkan yg haram ha? kalau tk puas hti tk pyah la komen teruk teruk bongokkk. nampak sangat ko tk bley trima weyy. ni bukan kes ustaz ustazah k. dh betul apa yg hamba Allah tu tulis. piiigiiidahhh

        0

        0
  44. koroo says:

    muka dia mcm cucuk je..?btol ke ek?

    0

    0
  45. stella says:

    bodoh , muka org smulajdi cantik pun d kata cucuk2 … jeles ka muka kmu buruk ? kesian … p pkai tabitha la oi

    0

    0
  46. propa says:

    aku kenal leuniey nie..tym dulu nk kawin dtg butik parents die kat KB..mmg cantik budaknye…comel mcm emaknye..

    0

    0
  47. Che Timah Lenggang says:

    Aku nengok dah macam model iklan raya kedai kain Jakel:P

    0

    0
    • sushi says:

      Perempuan gedik. Perangai biar elok sikit. Ko dah nak jd public figure mcm laki ko, perangai tu jaga lah ye. Org tak suka perempuan tergedik2…..

      0

      0
      • Ratu minah jambu merah/ biru says:

        Sushi kau kenape marah2 kn luniey sangat ni…..jangan lah gituuuuuuu dia kan muda lagi biar lahhhhh nanti dia dh kawin ngan Apek bakal laki dia pandai2 lah dia jaga diri dia kan…..pagi2 jangan suka marah2 tau nanti rezeki jaoh ok…buat bersabar ye…mari kite sama2 doa kn dorang semoga bahgia ok ;].

        0

        0
        • sushi says:

          cara percakapan dia je mengada2. tak sexy pun dia buat camtu.. org meluat ada la…. lepas kawin harap berubah…..tu jeeeerrrr….

          0

          0
  48. ikan buntal says:

    cntik mmg cntik tp dh jd pesen dh skang ni kan nk kwen msti nk ada pre wedd picture la kununnya alahaiiiiii klu ye pun nk wat picture pre-wedding pun xyahlaaa nk tunjuk2 bagai kat 1donia kot kan dh jd buah mulut org dok ckp baik buruk isk isk isk nk ikut sgt trend org bukn islm kan paling korg suka…sedih sedih sgt tgk org islm skang ni…

    0

    0
  49. mama jelita says:

    semoga bahagia ke akhir hayat ye apek dan leuniey..korang sepadan sangat bagai pinang dibelah 2..

    0

    0
  50. SURI says:

    korang semua jaki la tu…kalo tak takan komen bebagai mcm bagus…hahaha….anyway mmg padan sgt mereka ni…cheerssss…. :p

    0

    0
  51. Dhya says:

    Leuniey mmg cun la.. jgn jeles ye. Even org kata muka aku ada iras dia + gebu jugak, tp aku rasa dia ni super gojes!!

    Dia x makeup lagi lawa. Semulajadi cun & pandai nak enhance kan lg kecantikan dia. Yg komen mesti super jeles kan? X payah nak jeles2, Allah da anugerahkan kelebihan kat diri masing2…

    Tahniah to both of u dgn Apek. Ske dorang kapel, so sweet…..!

    0

    0
  52. Gojes tak aku? says:

    orang kata…awek2 klate ni kulit cantik sebab makan sup belut…ye ke idok?

    0

    0
    • Ratu minah jambu 24jam mendap com says:

      Huh ! minah jambu makan sup lidah cantek jugak kulit minah jambu ni……bukan kulit je yg cantek…. kt tempat2 yg sewaktu dengan nye pon putehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh wangi lagiiiiiiiiiiiiii !!!

      0

      0
  53. lala says:

    eeeyoooo. pencari kontroversi murahan ni. busuk je muka dua org ni. menyampah.

    0

    0
  54. Anonymous says:

    tahukah anda photoshoot utk pra perkahwinan adlh haram…

    0

    0
  55. lala cantik says:

    Apek ni pilih yg seksi je? Kesian kat jejar tu. Haha. Xpalaa jodoh kann tp perluka pre wedding ni. Xberseri la nanti bila hari kawen sebenar. Opssss

    0

    0
  56. Tet says:

    Aku tengok biasa je bakal bini apex tu..sebab teknik gambar nampak la cun kalo tak cuba korang tengok gambar2 yang lain..sorry buka jeles tapi pujian tu tinggi sangat tapi bukan pada realiti..

    0

    0
  57. cik dayah says:

    dua2 penah putus tunang.. pastu berjumpe, bercinta & berkahwin.. allah da rancang yg terbaik buat diorang.. moga kekal..
    # apek,kalau mase AFF kau tak perform,siap kau!!!

    0

    0
  58. siakapsenohong says:

    haa kite tgk dowg ni bule geng ngn fasha senduk n diana daniel x?? tah2 seminggu je da tayang preg tester

    0

    0
  59. Anonymous says:

    org klantan eh mcm ni??

    0

    0
    • Anonymous says:

      ye kut :S

      0

      0
    • Kelantanese says:

      org kelntan ke trganu ke slangor ke usa ke mane2 ke smua xlari dari dosa.kenapa nk specific-kan negeri pulak ye? x semua org kelantan baik x semua org kelantan jahat.so do other negeri.kita semua sama je.period.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Masalahnya kelantan yg dipanggil serambi mekah….
        Mcm ni ka org yg asal dari serambi mekah?
        Tmpt sndiri mgkin lah malu tutup sgala..
        Tapi d luar klntn dah mcm kerbau terlepas…
        Mana ahli2 ulamak?
        Takkan yg ni bole tutup mata ja…
        Eyyyuurrkkksss….
        Teruk sangat la wehhh….

        0

        0
  60. lady jemah says:

    baru nampak apek dengan awek baru dekat wangsa walk semalam . siap bergambar lg

    0

    0
  61. conan says:

    belum kahwin dah berpegang tangan bagai. hermm apa apa pun tahniah lah apek & leuniey. semoga bahagia dunia akhirat

    0

    0
  62. Raja minah jambu says:

    Shukur lah apek dh nk kawin tkde lah nk kntrovsi2 lagi tol tak…..cantek lonie kt dlm gambar ni apek pon hemsem…..semoga bahgia dn cepat2 dapat baby comel….

    0

    0
  63. jejari debab says:

    alahai belum kahwin da berpegang..maksiat!!..xkire kelantan ke ap ke..kite same je ngok..negeri x pentg pun..budus la…kalu ikut hukum hudud kat malaysia ni xde nye nk begambo mcmni…

    0

    0
    • Jejari debab bakal iman muda 2013 says:

      Sok2 suci pulak kau ni..mcmlah x penah bersentuhan ngan bf/gf kot..Entah2 kau lh bapak segala maksiat

      0

      0
  64. matt says:

    apek ni nmpk selekeh gile..especially gambar last tu..selekeh siot mamat ni, x smart langsung..papepon dua2 mata sepet..sorang apek sorang nyonya..dpt anak mesti sepet gilerr..org ckp pempuan mata sepet ni ketat??btul ke??..ketat ke??? luiney ni aku rs dh bapak longgar habis..kakakaka

    0

    0
    • anyone says:

      kau ni msti jenis yg dh xde teruna kan

      0

      0
    • Ratu minah jambu 24jam mendap com says:

      Apek ni dia bukan nye selekehhhhh dia cuma tk kena gaya ajeeeeee kau tengok betol2 dia kan maseh malu2 lagi kannnnn Al maklom lah dia kan pes time nk masok alam rumah tangga biar lah dia nk bergaya selekeh ke melekeh ke tkpe kite kasi dia chan lahhhhhhh kau ni ponnnnnnn macm tk paham aje lah !

      0

      0
      • Ratu minah jambu 24jam mendap com says:

        lonie mate sepet ketat ???? ye ke ???? eh minah jambu macm tk caya gitu lah ! pasal minah jambu mate tk sepet pon ketat jugakkkkkkkkk !!! tk semesti nye pompan mate sepet tu ketat lahhhh ….lonie ni anak dara macm minah jambu mesti la ketat bodoh !!!!! ada kemungkinan lidi mancis pon susah nk masok tau tak huh !!!

        0

        0
        • Minah jambu meroyan sakaii taraf pprt says:

          Kau ni dah kenapa..Sewel ke atau dah nak mampus

          0

          0
        • siti zubaibah says:

          minah jambu kau nie giler jantan ker…kau kalau giler jantan ckp ajalah dgn jantan tu…kalau tak memang melepas nanti kan. siti ni dulu suka jugak kt jantan tapi disebabkan siti lambat bertindak…dia kena kebas dulu..menangis tak berlagu lah siti siang malam…lepas dr tu siti jumpa pulak dgn mamat lain…hensem giler doww..apa lg siti terus ckp siti suka kt dia..dh tak tunggu dh..nanti kena kebas pulak. siti skrg ni tgh type komen sambil jeling2 kt hubby siti…dia tgh gosok baju…aawwww hensem dowww…tak salah siti pilih dia…to minaj jambu, ko kalau suka jantan ko ckp direct kt jantan tu…ayat kena power…bahasa pun kena jaga jgn duk main tulis ketat..malu kt org noh

          0

          0
  65. Anonymous says:

    Suka tgk apek pakai sut putih tu.. Klu org x tau mesti ingat sapa plk lah couple cina yg baru kawin ni..

    0

    0
  66. mak bedah says:

    ni lah orang KELANTAN banggakan sangat..haktuiiiiiiiiiiiii~

    0

    0
  67. Minah says:

    Hopefully Leuniey menjadi isteri yg sgt penyabar n memahami career apek..mcm wife dato’ lee chong wei.

    0

    0
  68. Anonymous says:

    she’s very beautiful! sesuai sangat. Harap dapat mengikat hati apek selamanya. Hehehe… hati apek ni macam mudah cair sangat. Moral of the story, bila lelaki itu berjaya, kaya n ada rupa sikit…tak payah petik jari,pompuan datang!sanggup buat apa saja..mmm.. bila teringat,kesian semua ex gf apek.. siap buat surprise birthday party lagi… n macam2 lagi. tp sekejap jer apek jumpe pengganti lain.LAWA giler pulak tu.senang je…

    0

    0
    • Ratu minah jambu 24jam mendap com says:

      Apek penjaga gol malaysia sape tknak ….minah jambu pun suka….lain lah Apek tongkang kau kasi si luniey ni ..bukan kate si lunieyyyyy minah jambu pon cha cha chalibotttttttttttttttttttttttttttttttttttt !!

      0

      0
      • Awekbulu says:

        Mu ni minah kalau kena terajang ngan haku..Comfirm mu back to normal..6pak sgt dh mu ni bingai tahap dewa

        0

        0
        • pizza says:

          Aku suka kalau budak pompuan gatai merenyam si Minah Jambu busuk ni kena tenyeh ngan readers lain.

          0

          0
  69. Cauliflower says:

    Dua-dua plastik. Mmg sesuai sgt. Dua2 perasan bagus. B4 kawen ambl gmbr mcmni semoga bahagia sampai jahanam. Agama ?? Letak kt lutut

    0

    0
    • haha says:

      siapalah kita nak persoalkan agama mereka :)

      0

      0
      • noname says:

        kite ni la sedara sesama islam yg harus menegur sesama kita..lebih2 lg melibatkan agama..dah terang2 dorg wat benda yg haram..awak pun mesti tau mana halal mana haram kn..x salah pun dorg tegur..kang x tegur kat akhirat t kite disoal plak nape x tegur sedangkan itu sedara islam kita..at least org yg menegur ni da terlepas dr dpt dosa..yg menyokong tu? sendiri mau ingat..pape pun..to apek n leuniey..jaga la batas..xlame je lg…sbr ye..=) peace..yg buruk dr sy..yg baik dr Allah..

        0

        0
  70. Luna says:

    Apek ni…betul2 buat pompuan mcm bola…
    Lueniey kena cekal layan kerenah apek yg kaki pompuan…

    Tunang ngan org lain…bercinta dalam diam ngan pomuan lain, ada scandal sana sini ( shida hasmie ) dahlialag..tup2 ngan lueniey plak…
    Aduhlah

    0

    0
  71. Jlo says:

    cuba apek ni keja as a dispatch jer… ada tak korang kutuk dia giler2?????? hisshh aku bosan sungguh manusia2 ni.. semua tak kena…!!!

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      keje dispatch pon tkpe asal kn ada keja n tk malas……ada yg malas nk keja asek2 nk melepakkkkkkk aje buang masa kt shopping2 center nk buat happe !!!! bukan nye boleh dapat kn untong ! buat habis kn berasssssss je huh !!!

      0

      0
  72. rynna says:

    lebih minat leuniey dari elia…leuniey lebih low profile dlm relationship..elia suke sangat menunjuk dan agak perrrrrrrrrassssaannnnnnnnn cun..last2 malu sindri…wek..sape setuju sile like

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      minah jambu setuju ngan komen kau rynna memang betol ape yg kau dh kate kan ..si jejari runcing tu dia memang perasan jambu tapi dia tk perasan yg dia tu GEMOK gedempol ! si dahlia pulak asek2 nk buat kejutan ngan kek hari jadi untok Apek…..at last jodoh Apek ngan si luniey …..lagiiiiiiii jambu puteh cute lagiiiiiii ….mungkin luniey baik n pandai jaga diri tol tak rynna? semoga jodoh dorang berpanjangan Amin……

      0

      0
      • xyara says:

        Still, aku rasa kalau bukan sebab elia dan blog nya, kfcm tak sepopular ini. kebetulan, elia bersama kfcm sebelum kfcm dikenali ramai, masa masih di bangku simpanan, elia macam gadis lain juga, menulis blog berdasarkan kisah harian nya, kisah boyfriend dia, untuk kawan-kawan dia baca kot. Lepas tu kfcm bantu harimau malaya menang di aff, syukurlah sebab ada blog elia, kita dapat tahu cerita kfcm, behind the scene of the event, etc etc. Masa orang dok sibuk nak kenal siapa kfcm, blog elia provide us with all the infos, remember that?? Cuma satu je silap elia, she should be more reserved bila kfcm dah famous tu. Tapi takpe la. Benda dah lalu.

        About Leuniey, dia cantik dan saya rasa dia sepadan dengan kfcm. Saya rasa dia belajar dari kisah elia, daliaa dan lain lain untuk tak over-expose the relationship.

        0

        0
  73. fafarhn says:

    Dah kawen masing2 jgn buat hal lg….maklum lah masing2 kan ade bad history…but its ok…harap berubah ke arah yg lebih baik….

    0

    0
  74. bunga april says:

    bad history pun bkn diaorg bunuh org or merompak bank..diaorang pernah putus cinta jer pun..yg kau ni baik sgt ker..xpernah gagal dlm prcintaan ker?? mcm lah apek buat kesalahan yang besar..bengong punya pengomen

    0

    0
    • bunga taik mulut jamban says:

      ko nak emo apasal?orang tu cerita pasal ko ke?GELABAH nyeeeee la orang2 yg comment kat blog ni….ko dpt duit ke kalau ko back up si apex dgn lunie ni?dorang bg ko duit eh??hahahahahha…chill lah….

      0

      0
      • bunga april says:

        ni sekor lg pedengki xtentu fasal..mmg leuniey ngan apek sedare aku mesti lah aku emo..yg kau orag sebok sgt ni pe hal..komen mcm taik kambing!!!!

        0

        0
        • bunga ke jamban says:

          Ohhhhh sedara apex dgn luni ke???hahahaha…same2 gelabah.. EH!! Hahahhha…ckp kt luni cucuk muka jgn byk sgt. Nnt bloated mcm rosmah…buruk plak nnt…hahahaha…ckp kt apex jgn main perempuan sgt…aku rase dorang tak lama kot…..kisah plak aku ko sdara dorg kn????hahahahahha….sakaiiii….

          0

          0
        • Mimi says:

          Nak juga tumpang famous kata sedara apek-leuniey. haha

          0

          0
  75. […] lagi gambar, tapi ammboi tak mahu siarkan kat sini.Kalau korang nak tengok lagi silalah ke blog beautifulnara.com. /**/ innity_pub = "46031b3d04dc90994ca317a7c55c4289"; innity_zone = "20205"; innity_width = […]

    0

    0
  76. Sweet32 says:

    Hrap2 kekal la sampai hujung nyawa! Jgn nanti bile nak kawin ayat yg biasa dgr dah jodoh kami….. Dan bile x sefahaman dah tukar ayt pulak.. Kami dah x de jodoh! Tu aje la…

    0

    0
  77. nara reader says:

    aku tidak berlagak alim disini..
    tapi yang aku tau, tak kira lah datang dari agama mana2 pun, terutama sekali kita yang beragama Islam, kita diajar untuk tidak bersangka buruk, apatah lagi bila mengucapkan sesuatu perkara yang buruk makanya dapat dosa lah kita..tak gitu?

    Memang Apex & Leuniey tak bagi rasuah/makan suap kat sapa2 yang puji2 diorang..tapi kita pun rasa tenang what kalau doa yang baik2..Leuniey ni korang tak payah kata la dia plastik ke, fake ke apa2 ke, yang aku tau dia memang dari keturunan yang cantik-cantik, tak kira lelaki/perempuan..semua cantik2 dan handsome, aku cakap ni based on reality..kalau tak percaya, sapa yang dijemput hadir kenduri diorang nanti, pergi la..kalau rajin celik2 sikit kiri kanan tengok saudara-mara dia..semua kaum kerabat perempuan dia muka cantik2 macam leuniey nih..

    0

    0
  78. sedara seagama says:

    bukan satu contoh yang baik ditunjukkan oleh kedua mereka ini, belum nikah dah menghampiri semacam dah nikah, seolah memberi satu standard yg orang Islam lain boleh melakukan perkara serupa, apetah lagi mereka adalah public figure.
    Harap mereka sedar kesilapan ini dan berubah kepada yang lebih baik dimasa hadapan.
    Hamba menasihati diri hamba, rakan2 dan pelaku kat atas, atas rujukan daripada hukum yg ditentukan oleh agama Islam. Allahu ‘alam.

    0

    0
  79. Katakan TIDAK pada maksiat says:

    orang islam buat photoshoot pre wedding?…. ni ke rakyat negeri kelantan di bawah pimpinan Nik Aziz… yg negeri dipanggil serambi mekah….dah tak tahu halal haram…. ustaz ustazah byk yg sekolah pondok tak pernah beritahu batas-batas pergaulan bukan muhrim macam mana… dok kelantan berlagak baik… dok negeri lain buat maksiat!!!…. tak payah la nak pergi berjihad di gaza tu…. ni jihad dulu dengan rakyat yg dipimpin…. tegur direct pada kedua-dua ni supaya orang lain tak ikut photoshoot pre wedding ni…. klu org lain tiru, kedua-dua mereka ni juga mendapat saham kerana mencetuskan idea macam ni…. pijak bendera israel berani, cuba pergi tegur mereka ni…..ada berani?…..

    0

    0
    • bunga april says:

      ni sekor pedengki gak..cam kau tu baik sgt..mesti ko xkawin lg..muka mesti buruk..cam mulut ko gak kan,,haack tuih!!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      hello pehal ko sentap sangat ni??ko ingat org kelantan tu org pas saje??org bn pon ade!! org bn la slalu buat pre weding gini!

      0

      0
    • apasajalahlabu.... says:

      kenapa perlu dikaitkan perangai seseorang dengan negeri…tak faham…tak faham….nak tegur, tegur la x perlu dikaitkan dengan negeri atau pimpinan siapa ke..kalau nak buat benda tak elok tak kira siapa atau dari mana asal dia..

      0

      0
    • dia says:

      ini kah cara nak menegur…. siap kaitkan dgn negeri&pemimpin skali lak tuu,
      saya nak tanya, rakyat negeri2 lain tak ada kah yg bergambar pre wedding??
      biasa lee kita manusia nee, benda yg d larang tu lee yg nak d buat. pada zaman nabi dulu pom masih ada yg ingkar.

      0

      0
    • sin chan says:

      Ni bukan bdk2 yg kena nsht hukum halal haram. Msg2 dah akil baligh. sendiri fikir. kalau kau nak letak semua aspek, semua kesalahan bawah pimpinan tok guru nik aziz, mmg singkat pemikiran kau ni. aku cakap bodoh kang marah.

      0

      0
  80. Anonymous says:

    teruknya baju leuniey ni… pereka fashion baru lepas belajar kot…. cuba tgk gambar no. 4 & 5…. kat tangan berkedut-kedut macam baju orang saiz besar tapi di kecikkan utk leuniey pakai… konon nak buat skin colour tapi tak jadi… tersasar….hahaha… pegi belajar balik la tukang jahit oii
    …..

    0

    0
  81. Mymoon says:

    Tak fahamlah konsep gmbr pra perkahwinan ni,belum nikah lagi dah pegang2 and peluk2 bagai,mana boleh,itukanbukan muhrim,haram tau,jgnlah diikut sgt budaya barat tu, udah2 le buat koleksi dosa tu.

    0

    0
  82. mimi says:

    apa yg hebatnya apek ni….baru 1-2 game menang…ngan bangla pun boleh sama….singapore kalah…daaaaaaaaaaaaaaaaa….jaguh kg

    0

    0
  83. Anonymous says:

    apalah nasib si dahlia teck dgn shida harmi tu. menangis mengangkang kot

    0

    0
  84. w.mek ni says:

    kah!kah!kah! ingatkan chong wei jah ada pra nikah,apek nga luni pun ada jugok…

    0

    0
  85. Apek tua says:

    Apex ko tak payah main bola lagi la, main macam hampeh…main bini ko je pas ni hahaha

    0

    0
    • ammar says:

      Betul tu.. bengang dan bangang betul la.. sibuk sngat nak kahwin.. hilang fokus masa game malam tadi.. mesti dia terbayang leuniey tendang bola tu yang tak sampai hati nak tangkap tu.. bengong!!!!

      0

      0
    • ika says:

      kalau tengah angau pun, focusla sket!! menyakitkan hati la malam td!

      0

      0
  86. Anonymous says:

    baca metro ahad semalam, kenapa hati ku kuat berkata yang, ruangan gosip (lupe name ape) sindir abang nara.

    0

    0
  87. oct1883 says:

    patutla bolos sampai 3 gol dengan singapore… :P

    0

    0
  88. nona says:

    Apek, better ko sedar before terlambat. semalam game msia vs singapore hancur bkmngknn ko dh nk kahwin dgn leuniey kot.. petanda buruk wei. hahaha

    0

    0
  89. mak incik says:

    aduhhh apekkkkkk…..!!!!
    sbbkan ko wat pre wedding ni la kau perform xbgus kat aff smlm kan!
    mula t’byg2 si leuniey dtg b’golek kat tiang gol tu agak nye!
    hangin je aq ngan ko!

    0

    0
  90. adikKecikHatiBesar says:

    aduhhh apeekkkkkkk!!!!!kuciwa btul aq ngan ko..
    ney mesti d’sebabkan pre wedding pic ney yg dah kaco..
    mesti ko ingt bola yg bgolek masuk kat gol tu leuniey yg sdg dtg bgolek kat ko kan??
    hanginnnnje aq ngan ko..weyh, fokus la weyh game aff ni!
    kang aq suh tok mudim sunat hbis ko kang,merana plak c leuniey tu!

    0

    0
  91. bedak sejuk says:

    MUKA BANYAK BEDAK…

    0

    0
  92. cik dayah says:

    apek lebih popularity daripada quality. hampeh! kontroversi je lebih. pikir nk kawin sgt smpai langsung tak perform utk match lwn singapore. 3 cubaan,trus 3 gol..

    0

    0
  93. conan says:

    bongok ko apekk. jge gol cam ngantuk je. tk perform langung. hurghhh. ari rabu nih ko jge gol bebaik ekk. kalau gol bolos jgak, ko baik balik tanam jagung ngan si leuniey nihh. bwekkkkkkkkkkk

    0

    0
  94. Anonymous says:

    cantik asli @ cantik make up di padang masyar nanti Allah pandang setiap AMALAN kita gak ^_^

    0

    0
  95. saya ok jer! says:

    BERUNTUNG APEK DAPAT BINI LEUINIEY. MUKA APEK PUN MAKIN BERSERI.HAHA

    0

    0
  96. alia says:

    apa bongok gambar pra-kahwen mcm org dah halal aje lagaknya…gila bangang org Msia sekarang ni..nak sgt ikut non-muslim punya cara..apex and leuniey bertambah2 bangang sebab org kelantan..ambik gambar berpegang sana sini bagai..bongok..dah gatal sgt, nikah cecepat..lepas tu mana kau nak pegang, kau pegang..bukan sebelum nikah..

    0

    0
  97. oldmanstyle says:

    Patut la apek terlepas 3 bijik gol..lutut dh longgar..dapat si luney hentam kau2 laa..abis la bidang bolasepak apek

    0

    0
  98. Anonymous says:

    tumpang tanya..np rmai org tak suka org kelantan? slalu klu smbng dgn kwn2 ayt diorg “hurm…biasa la org kelantan” curious -_-“

    0

    0
  99. gegirl says:

    sbb org kelantan suka cakap megah..semua orang kelantan kbykn aku kenal sume camtu,ckp sume nk megah..emas de selori la pela rumah beso la..time kapel suka bg brg kat mak ke fmly ke suh kim,nk amik ht bila da kwin hrm lupa cmtu je..klu yg jd laki dia xkasi balik kg,suh duk kat klntn..tp bkn sume, kbnykn org klntn la..de aku jmpa bek je,ok n best

    0

    0
  100. kontot says:

    tak payah la banyak komen..semoga mereka berbahagia hingga ke akhir hayat…hehehehe..

    0

    0
  101. bamboo says:

    macam tahi sjew bkal bini khairul fahmi..buruk muka dy..betina tue hanye nak kn popular dan duit khairul fahmi…bukannye hensem sangat pom..ini adalah kenyataan bukan rekaan..

    0

    0
  102. sugi says:

    suka sgt2 tgk diorang….sama2 cantik sama pandan…muka dua2 korean look…..ni bru btl2 bgai pinang dibelah dua…semoga berbahagia ;))

    0

    0
  103. Gadis cantik sejati says:

    Secara jujur, gambar dari photolicious ni mmg cantik dah mmg modelnya cantik. Bagi saya la Apex lebih menyerlah dalam gambar mrk ni, nampak relax dan natural, lieuney tu nampak ‘pose’ sangat , x natural dan kelihatan macam patung yang digayakan. Walaubagaimanapun tahniah, album kahwin you all memang meleTOP..Mesti anak cucu suka tengok gambar yang menarik ni nanti ..

    0

    0
  104. Didinana says:

    Dalam hukun Allah bukan setakat pegang tangan bukan muhrim je yang berdosa, berkata kata cm ni pun dosa. Cakap macam baik sangat. Dah kalau pipi si leuniey ni tinggi ke, gigi apek sepah ke, kenapa korang pula mcm resah ? Dorang takda complain diri sendri buruk pun. Pastu, kalau apek bukan artis famous pun, kenapa ? Dia sumbangkan jasa untuk malaysia. Kalau artis famous tu bukan nya semua dikenali kan ? Haaaaaa takyah nak condemn sesuka ok.

    0

    0
  105. Anonymous says:

    Kenape ek? setiap blog hiburan mesti ada je komen2 dr ustaz n ustazah.. Yg peliknya klau alim sgt kenapa nak jugak tgk gosip? lebih baik tgk ceramah ustaz azhar idrus ke kn ni nak gak lyn gosip pastu ada yg waktu magrib pun lyn gosip pastu bg nsht mcm alim sgt..pas 2 komen truk2 pulak tu..klau alim sepatutnya bg la nsht elok2.. cara kita bercakap kn melambangkan diri kita..satu lagi, sapela kita nak menghkimi org..bkn ke kita xtau tmpt kita di akhirat nanti..amal ibadat kita, kita kn xtau Allah terima atau tak..kdg2 org yg jht sgt tp diakhir hdp dia buat kebaikan dan Allah terima, masuk syurga jugak dia..Tp kdg2 org tu alim sgt tp mungkin terlampau sombong dengan ilmu pgthuan agama smpai mengutuk dan memperlekehkan org lain hingga Allah xtrima amal dia akhirnya masuk neraka jugakkan.

    P/S: Jgn hakimi org sebab kita xtau amal ibadat orang lain..Jgn la rs diri kta terlmpau baik sbb xde sape yg sempurna dan sebaik-baik kita pun belum tentu kita dijamin masuk syurga..

    0

    0
  106. Anonymous says:

    Saya x kisah cantik atau tidak yg penting baik hati , pandai jg hati dan perasaan Apek dan tidak busuk mulut…jangan nak sibuk pasal urusan suami (bola sepak) macam setengah2 isteri pemain bola…Suami glamour sikit tp dia bukan main lagi glamour dlm fb atau twitter…

    0

    0
  107. Shasha Natasha says:

    Cantik macam model…I Like <3

    0

    0
  108. anonymousser says:

    cantik muka botox wtpe?

    cucuk sini, cucuk sana.

    0

    0
  109. pieca says:

    haahaaa..pemain bola jwk kot..perlukew pre wedding

    0

    0
  110. Lemau says:

    Pic No.5 cam CACAt!!!

    0

    0
  111. Liu Rab says:

    Apa hukum mengambil gambar pre-wedding?
    Foto pra-perkahwinan pasangan pengantin baru Islam yang merakamkan aksi intim sebelum majlis akad nikah, dikategorikan sebagai budaya haram di sisi Islam. Yang menjadi isu ialah sentuhan antara lelaki dan wanita yang belum berkahwin adalah haram kerana pasangan itu bukan muhrim kerana mereka belum sah dinikahkan.

    0

    0
  112. Nana is back in New Orleans later remain the only alternative
    for many thousands, peculiarly for those who
    have a miserable or bad course credit paygrade.
    quick loans Thence, it may be a voguish conclusion to weigh your can too relate for this finance.

    0

    0
  113. midsummer says:

    Fantastic beat ! I wish to apprentice at the same time as you amend your site,
    how can i subscribe for a blog site? The account helped
    me a appropriate deal. I were a little bit acquainted of this your broadcast provided vivid
    clear idea

    0

    0