Written by AbangNara | August 3rd, 2009

noniswara

Walaupun tak ada majlis persandingan, daripada gambar majlis resepsi dan pernikahan Noniswara dan Dato’ Rosman, nampak sangat-sangat meriah perkahwinan mereka berdua nie.

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan pengantin. Buat pengetahuan anda, Dato Rosman adalah orang kuat U-Mobile.

Lagi gambar sekitar majlis resepsi, pernikahan dan majlis perkahwinan Noniswara dan Dato’ Rosman dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

noniswara

noniswara

noniswara

noniswara

noniswara

noniswara

noniswara

noniswara

noniswara

noniswara

noniswara

221 responses to (GAMBAR)Perkahwinan Noniswara Dan Rosman

  1. EclipsE says:

    yehaa…

    0
    0
  2. kira-kira says:

    npe aku lambat……??

    0
    0
  3. ANne says:

    yuhuuu….

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      anne ngasri pelakon ker nie…???

      0
      0
      • Lady-Not-Gaga says:

        I dont tink so.. Maner sempat die nak gossip2 kat sini.. Ngan nk jaga anaknyer lagik, laki dia lagik.. Kang mau X makan tengahari laki n anak2 dia lau die join BN… Hihi..

        0
        0
  4. kira-kira says:

    pape pn tahniah tok noniswara ngan dato r……..
    smoga bhagia selalu,,,,,,,

    0
    0
  5. EclipsE says:

    grand gak majlis dia…

    0
    0
  6. kira-kira says:

    eh noniswara dpt jd datin ker pasni??

    0
    0
    • EclipsE says:

      yela…

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        aku jgk yg xdpt2 title tue…isk…isk…isk…

        0
        0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Eh penari poco2… Saper kater?? Tunggu la kat 40-50 tahun lagik…. Mana tau ader rezki… Jadi Datin ker.. Datok ker… Hihi… ;-p Xpon,, lau nk lagik cepat, ko beli jerla title Datin or Datok tuh, hihi.. ;-p

          0
          0
  7. ANne says:

    mestila dapatkan..
    kecuali la kalau dia kawin jadi bini no 2…

    0
    0
  8. ANne says:

    org kaya kalau kawin memang grand walaupon sederhana..
    lg2 dia buat warna putihh….
    cannteekkk…

    0
    0
    • a’ah cntik kan..tp pngntin lak x cntik dua2 dh kertu…huhuhu……….

      0
      0
      • ANne says:

        hahahhah,….
        dh kertu tp banyak pengalaman…..hahahhaha
        skunk yg kertu lg ramai yg kawin….
        anak dara lak tak laku..

        0
        0
      • kira-kira says:

        eh biase r 2..da umur menungkat bru dpt jdoh nk wt cne…
        jodoh allah da tntukn…….

        0
        0
        • ANne says:

          bukan menungkat la kira-kira…
          meningkat…..uhuhuhu…..
          betol jodoh Allah yg tentukan..

          0
          0
        • kira-kira says:

          maaf cu…lau salah tolong btolkn,,,,hahaha

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          menungkatpun ape salahnyer…kira dah pakai ‘tungkat’ lar tue baru nak kawin…wakakaka…

          0
          0
        • EclipsE says:

          yela…dia kertu2 pon…kawen gak…
          aku yg xkertu ney…xkawen2 gak..
          jodoh blm smpi…
          redha jer lah…huhuhu…

          0
          0
        • la blum kawen ke eclipse?tgk muka cam dh kawen je……….

          0
          0
        • EclipsE says:

          hermione…kawen x ptama dh…
          kali ke 2 blm lg….hahahaha…

          0
          0
        • tp pngntin laki 2 muka cam baik jeekan x mcm muka dato k,muka miang yg plik anak dato k ensem2 la pulak……

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          amboi…muke miang…

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Betol2.. Muka die mmg Xboleh bla.. Aku stuju ngan ko Hermione Granger.. Muka Miang abes!! Tollah poco2… Lau air muka miang, dapat tau wo.. Blom kena lagik part senyuman miang dia. Lagik Dasat.. Hihi.. P lanatk la.. Dah CT suka, OK la..huhu..

          –> Well, anak Datok K, Rupa ada, P perangai, langsong Xda yg Ok… Huhu… Tgk sumer pic daring2 dia ngan girl lupa diri n pic teguk air Setan.. Mmg Xder didikan mak pak!!

          0
          0
  9. ANne says:

    sape ada tips nk dapatkan org kaya nie??hahahhaha

    0
    0
  10. ANne says:

    dorg ni make up jek tebal…
    kalau natural mang hancur punya..

    0
    0
  11. EclipsE says:

    noniswara ney org hendon ker?
    muka dia mcm nyonya mener…huhuhu…

    0
    0
  12. jed hijau says:

    alhamdulillah….

    semoga kekal keakhir usia….

    noniswara cantik….datu’ rosman segak….biarlah jodoh sampai ke mati hendaknya. Insya-Allah…

    0
    0
  13. jojio says:

    Tahniahhh…nanti berbuka ada le orang masakkn yerrr….

    0
    0
  14. EclipsE says:

    korang ney sume blk keje kul bp ha?
    ko ney kira2 study ker dh keje?
    dr td melekat jer kat cni…huhu..

    0
    0
  15. kira-kira says:

    anne gambo u da kuar r….

    0
    0
  16. kira-kira says:

    eh korg nie on9 ktner ehk??
    da blk keje ke?

    0
    0
  17. ANne says:

    ohoooiii……….kawin..kawin…

    0
    0
  18. EclipsE says:

    anne tgl mn?
    kira2?

    0
    0
  19. EclipsE says:

    ok la anne…
    kira2…
    eclipse nak blk dh…
    u’ll borak2 la yea…
    bkenal kenalan…hehehee…
    c u 2 moro…
    salam…bye..

    0
    0
  20. ANneDeSilva says:

    kira2 dh balik kew???

    0
    0
  21. kira-kira says:

    lom blk ag la anne…..
    aik da 2ka nme dh?

    0
    0
  22. Akak Leen says:

    sama2 cantik & segak….
    noniswara ni walau dh pernah kawen tp menten cun, dato’ ni pun nampak segak, nmpak muka baik jer…

    0
    0
    • ANneDeSilva says:

      dont sangka clear water no boyaaa…hhuhuuh

      0
      0
      • Akak Leen says:

        hehehe….tp bahaya gak dpt laki segak ni….jenuh nak jaga….mesti rmai pompuan nk ngorat…tmbah2 ada title dato’…

        0
        0
  23. kira-kira says:

    eclipse da blk ker.??bye,,tke cre

    0
    0
  24. ko pehal????nyibokk says:

    mak aiii bertuah sungguh..dulu dapat yg kaya..skrg lagi kayaaa…matilakoo

    0
    0
  25. ANneDeSilva says:

    bosanyerr….
    anne rasa mcm arini dalam page ni hanya anne eclipse dan kira2 jek borak..
    yg lain mana ekk??
    kan ada ramai kan..hurmmm..

    0
    0
  26. ANneDeSilva says:

    kira2…
    k la anne nk balik dulu..
    my bos dh nk chow tu..
    take care..
    sok2 kita borak lg k….
    salam…

    0
    0
  27. Zaza Muhammad says:

    Tahniah…. semoga jodoh berkekalan….
    lam paper ade laporkan brita kureng sket psl imam ke-3 halau pengantin… tp no hal sbb masa tu akad nikah dah selesai..

    0
    0
    • Akak Leen says:

      tu la, aku pun ada jugak baca dlm berita harian…..tp bkn nak prejudis, cuma masjid ni ada adab susila… tempat org beribadah…klu bukan artis pun, bila dh selesai akad nikah….x duduk lama2 dlm masjid tu, beredar la….nk posing ke apa, kt luar la plak…kecuali pengantin nak solat sunat ke…
      cuma yg aku musykil dlm bh ckp kakitangan masjid tu menghamburkan kata2 kesat….. maksud dia imam 3 tu ke? emhh…..mcm x kena jer ….

      0
      0
  28. sha89 says:

    wahhh…dh selamat nikah ek? cntik btul noniswara ni….mmg awet mude hehe :)

    smoga dieorg brkekalan hingga ke akhir hayat :)

    0
    0
  29. kira-kira says:

    tang idung….tang body language………..hehehehe

    0
    0
  30. naf says:

    noniswara….ho, mmg cantik. bergaya.
    dia penah dtg kat umah nenek i masa raya 3thn lepas…

    ada bau2 sedara mara ngan dia ni…

    cantik, bergaya…tapi tak nak naik umah pon..dok kat tangga aja…

    yolah umah kita ni umah kampung ajaa..dia datang ngan mercs, bawak anak2 dia yg vogue gedebas tu….s

    masa tu ngan x-husband dia, orang kaya kelate…

    0
    0
    • kira-kira says:

      naf umah u ktner??

      0
      0
      • naf says:

        umah kelate tu kg halaman – pasir puteh

        0
        0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Adus.. Belagaknyer dia… P tu lah hakikatner.. Org kaya mmg biasa camtuh.. Pandang sbelah mata jek kat org2 kampong… X kisah la Naf.. Bia miskin Harta, p X miskin adat n budaya org mlayu n islam.. kan?? kan?? Kira-kira..? :)

          0
          0
  31. ricky says:

    tahniah buat pasangan merpati 2 sejoli..

    0
    0
  32. ninikebayan says:

    tahniah semoga dapat baby lekas2x ok..

    0
    0
  33. riena says:

    Tahniah,,,,cantik nyer,,,mmg secocok la,,,,berseri2 muka noniswara….Semoga kekal n bahagia hingga akhir hayat,,,

    0
    0
  34. pening says:

    Tahniah..hrp2 kasih berpanjangan..jgn separuh jln sudahlah…

    0
    0
  35. aries_april says:

    cntik kak nonis…
    mnis ja mka dia…

    0
    0
  36. lilies says:

    hurmmm..look nice 2gether kn.. sama padan cuz nonis niyh pon bkn calang2 org anak vip gak..=). so xheran lar kn dpt datuk ke ape ke.. soal die dpt datin..rase2nyer die pon xheran sgt..da jodoh die dpt org datuk2 niyh..

    0
    0
  37. kurus says:

    huh?? alah… naper mekap dier samer jerkkk??
    wat lah mekap ala2 jernih sket..
    anyway.. happy depa kawen..huhuhu

    0
    0
  38. Zaza Muhammad says:

    mana post gegambo norman kawen….? just nk tnye..btul ke status wife dia tu MJ sblm ni and norman ni kali ke-3…? tnye je… leh nara tlg selidik

    0
    0