Written by AbangNara | August 7th, 2009

noryn aziz

Rupa-rupanya selama nie baru ada satu cerita je kami cerita pasal Noryn Aziz nie. Ala, dulu kan kecoh kejap sebab Noryn Aziz dan Zahida Rafik terima Anugerah AMN, Tue yang kitorang citer pasal dia dulu. Sekarang nie senyap plak dia. Maybe ada aktiviti Noryn Aziz buat tapi kami yang tak perasan.

Gambar-gambar terbaru dan terkini Noryn Aziz nie diamik masa dia melancarkan produk Marie France Body Line yang baru. Apa ntah nama produk tue. Terapi LipoSonik kot. Tapi yang pentingnya benda tue untuk menguruskan badan le.

Oh ya bagi yang tak tau, Noryn Aziz ini memegang status J. Bukan Juara, bukan Johan tapi Janda. Sekarang nie selepas dah agak lama menjanda, Noryn Aziz cakap dia dah bersedia nak bercinta balik dah. Dia siap pesan lagi kat kami tolong bagitau kat Abang Jack yang kadang-kadang mengomen kat sini  tue ngorat die. Hehehe.

Lagi gambar terbaru Noryn Aziz dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

noryn aziz

noryn aziz

noryn aziz

noryn aziz

noryn aziz

noryn aziz

noryn aziz

822 responses to (GAMBAR)Noryn Aziz Yang Terbaru

  1. EclipsE says:

    yuhuu

    0
    0
    • EclipsE says:

      mantap btl minah ney…
      tp aku bkn peminat dia…hehehe..

      0
      0
    • puteriaquarius81 says:

      lewat seminit. . xper2 duk menumpang dlm kotak 1st cam biasa…
      ni pic noryn lama kan.. kalau x silap ada kuar kt melody. lama dh

      0
      0
    • Penari Poco2 says:

      yeah solid…

      0
      0
      • EclipsE says:

        poco td aku nmpk pic ko pki tdung pink…
        ney dh pic cekak pgg plak..ko tkr blk pe??

        0
        0
      • Penari Poco2 says:

        yeah solid molid…

        0
        0
      • [email protected] says:

        hahahhaa..kita baru bgn tdo….

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          amboi…sedap nyer tido…
          baik ko tolong aku kuarkan pic baru aku yg x kuar2 nie…

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          wah poco2 berselindung di balik bunga-bungaan.. aq pun nk tkr pic la gini.. smua dok pakat tukar plak…

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          naper aku msh pakai bju oren lg nie hah…???

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          lar.. pc taun bila poco2 guna tuh?.. kat sini dah tukar la.. bertudung pink berselindung di balik dedaun ijau.. baaaa chaaaak!!!

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          ape lar dosa aku nie…

          0
          0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Aiyya..
          Aku tertinggal train…
          Pergh…. Mmg vasst la BODY dia… Alah, masok mesin, X vass mmg buang karan la..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          gambar korang sume msh lama punyer…
          aku pinjam pc kwn sblah aku, sume gmbr baru tmasuk aku nyer…
          aduhai…kat pc aku nie msh pk bju oren…

          0
          0
    • yusof says:

      pandai nyer dia bergaya… bergaya sungguh.. ini yang dikatakan bergaya sopan… kadang-kadang yang tak sopan tu laaaa yang nak sangat di tengok.. kan kan kan apapun… jika ianya dah dinamakan kerjaya apapun dia mesti buat yang terbaik… paling tidak untuk diri dia…. tahniah…

      0
      0
    • orgramai says:

      mak oii astaga…klu x clap dy bkn islam

      0
      0
  2. puteriaquarius81 says:

    yeehaaaa

    0
    0
    • EclipsE says:

      pu3…mn yg lelain??
      xbis2 ker dgr khutbah kat masjid tue…huhuhu…
      kira2 pon lg la…
      dh ttdo kat msjid pe?

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        yer kut.. dia ada tazkirah skali.. xper la. mdh2 an mendapat keberkatan.. apa anak2?
        ‘kab ba ro kab alif ta nun’ keberkatan.. syukur alhmdllh

        0
        0
      • [email protected] says:

        sabar eclipse..jap g muncul ler dorang tu….tak abis mkn kot..kuikuikui…

        0
        0
  3. EclipsE says:

    mantap banget body dia…
    dh mcm mano aku tgk…hahaha…
    mano lg…huhuhu..

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      lagi per…???
      x hbs ar…fikir positif arini ari jumaat…

      0
      0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Iya… Cakap kasik Clea Eclipse… Aku pon pikir straight hari nih…. Baru bbrapa minit jek aku straight… Tadik aku da bengkang bengkok kat Dewi Remaja, hihi…

        0
        0
  4. pinkypanthers says:

    mantop mantop…

    0
    0
  5. pinkypanthers says:

    aku minat sore minah ni…
    mmg best..

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      sore dia mmg mantop .. semantop bodynya

      0
      0
    • EclipsE says:

      aku lngsg xpenah dgr dia nyanyi…
      almaklumla umah xde tv…
      hiburan2 xde…
      kat opis jer dpt…huhuhu..

      0
      0
      • pinkypanthers says:

        ala ko ni…
        meh ar dtg umah aku…
        amek tv kat umah aku ni…
        kat umah aku ada 3 tv…
        aku bg ko satu..tapi ko kena dtg sndiri amek..

        0
        0
  6. jed hijau says:

    suara dia mmg kelasss…..

    0
    0
  7. tOmEii says:

    huhu mantop…sesuai la dgn gelran miss j….huhu

    0
    0
  8. puteriaquarius81 says:

    lady !! mana ko.. x msk lg ker.. terleka plak tgk taik lalat ek.. hohohooh

    0
    0
  9. asparagus says:

    1st gak la

    0
    0
  10. ninikebayan says:

    nenek pernah tgok muka noryn kat sebuah blog masa tu dia tak pakai mekap sebab ada course bengkel kecantikan so dia datang tanpa make up…cantik tu well mcm biasala tapi baru nenek perasan rupanyer noryn nyer kulit mcm nurul bkas bini ajai.mula2x nenek heran betol ke ni noryn aziz dia kan selalunya putih mulus gitu tetiba mcm ZZ lak…rupanyer dia pakai tepung gomak la.. :P

    0
    0
  11. alola says:

    lobang pusatmu menjadi pojaaan …………

    0
    0
  12. ANneDeSilva says:

    xcntik ponnn..

    0
    0
  13. jed hijau says:

    sape nak rasa sampel tat nenas…sedappppp….jangan jeles….

    order tau!!!!!…..cepat2….nanti tak dapat…..

    0
    0
  14. ANneDeSilva says:

    haaiii sume…
    cepatnyer korg ni comment..
    letih aku kejar…huhuhuhuh

    0
    0
    • EclipsE says:

      xpyh kejar2 anne..
      ko ingat lari 100m ker ape?
      ko g mn td?
      mst tdo kat toilet ney…hahaha..

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        heheheh…
        aku pi cuci mangkuk tandas tadi..
        pastu dok sediakan bom dgn senapang utk bos aku..
        kan aku nk hantar dia pi israel ujung mggu nie..heheheh

        0
        0
    • puteriaquarius81 says:

      hii anne.. naper lewat..

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        anne lewat masujkk…
        lgpon tgah sediakan kelengkapan nk hantar boss anne g israel..hahaha

        0
        0
        • puteriaquarius81 says:

          wah kmfem ar ni gi sana.. kirim peluru sesat kat sana ek bom lagi ok.. serpih jer.. nak frame.. hoho

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          itupon kalau dia selamat la balik malaysia…
          anne mang doakan smoga dia tak balik…hahahahah

          mestila compom..
          mana leh tak compom…
          jet dh siap smpai pon..

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          muahahaha x bek ckp bos gitu.. errr anne ada kosong lagi x jet tuh.. nk tmpngkan bos aq ni.. shhh jgn ckp kuat2. hihi

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          x pun dier balik msia dgn tgn dan kaki kudung…
          xper nanti kak nara buat ptndingan hadiah dier tgn ngan kaki palsu…

          0
          0
  15. ANneDeSilva says:

    cube amek aku jadi model mesti lg laku..huhuhuhuh

    0
    0
  16. ANneDeSilva says:

    hurmmm..
    sume tak layan akuww..
    sedihnyaa…

    0
    0
    • EclipsE says:

      aku dh reply komen ko kt ats tue ha…
      p tgk..

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        yela aku tak perasan…
        aku sedot balik air mata kasi masuk balik..huhuhuhu
        tak jadi sedih…hehehe

        0
        0
    • ninikebayan says:

      hey..nenek layan ko la..tapi ko tak teguq nenek dulu..nenek ni dah tuo..sepatutnyer ko yg teguq nenek dulu hormatkan orang tuo..hehehe..gurau jer..hehe

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        hohohoho…
        minta ampun nenek..
        pasal tak tegur nek ek…
        nek sehat???
        dh makan???

        0
        0
        • ninikebayan says:

          ewah..nak bodek la tew..hehe..dah mkan tdi dah…hari dah nak hujan ni…thunder storm pon dah bunyi…

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          hahahha….
          bkn bodek tapi menjaga hati..huhuhuhuhuuuh
          bgus dh makan..
          tok sehat???

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          sihat…tiap2 hari minum tongkat ali…sampai atok xyah pakai tongkat lg dah…nenek minum kacip fatimah pun xyah guna kacip lg dah belah pinang…nenek pakai gigi palsu gigit…

          0
          0
  17. asparagus says:

    aku 1st la….? penari poco2…..?

    0
    0
  18. ANneDeSilva says:

    Andai aku khalifah…mendamai bumi sana…huhuuhuuh

    0
    0
  19. ANneDeSilva says:

    tomeiii mana hekk??
    ilang kew?

    0
    0
  20. EclipsE says:

    asal aku tgk ari ney sume lemau jer…
    xckup mkn pe??

    0
    0
  21. ANneDeSilva says:

    korg mana niee??
    sume sbok kew?
    kira2?
    areis??
    lady???
    eclipse??
    tomeii??
    dan ramai lg..
    mana korg??

    0
    0
  22. refelsia says:

    hai noryn ni banyak sangat interframe…… mana album…? kalau nyanyi berangan diva, kalau ada album pun pun tak pena dengar dan tak top pun …….tapi gaya macam diva, jangan nak berangan ye…….

    0
    0
    • tOmEii says:

      huhu tul2…aq pn xbrp mint sgt pn kt die nie…glamour ker?????kui3x

      0
      0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Aku Xder rasa pe2 kat dia nih, P aku suka tgk dia cakap mei… Realy2 soft spoken person.. P bila dia stat bukak mulot, nyanyi.. Amek ko!! Punya lah lantang suara dia. Abes ilang sOFT2 dia.. hihi..

        0
        0
  23. ANneDeSilva says:

    ahhhhaaiii kawanku sayang/….

    0
    0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Knapa nih Anne??
      We r here…
      Don B sad..
      We’re alwiz here..
      But we did’nt C U, Hahaha…..

      –> Where R U?? :-P

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        im always here…
        but sometimes tu bz sket..
        tu yg hilang sat..heheheh

        0
        0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Ilang sat2 ja Xpa Anne.. Jgn ilang lama2 n lupa jln pulang ker BN nih dah lo.. Nanti Xhangat lagik BN tanpa Anne.. Takot nanti penyokong2 BN lari p masok PKR lak, hihi,…. :-P

          0
          0
    • Penari Poco2 says:

      bagus…bagus…
      arini ari jumaat kan anne…kan kan…

      0
      0
  24. puteriaquarius81 says:

    alahai korg.. umah pegawai kt blkg opis aq ni nk wat knduri mlm ni. so nk gi jenguk jap tengok apa yg ptt di makan eh silap yg nk ditolong…

    0
    0
    • tOmEii says:

      wokeh pastu tlg bugks sup tulg tuk aq satu ye pastu ant kt umh aq…huhu

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        wah smpt lagi order… aduiiii .. ok xper2, kok xder supnyer karang aq bg tulang jer la mn yg dpt ek.. rejeki jgn ditolak.. wakaka

        0
        0
      • tOmEii says:

        tulg pn jd la jnji ada bau2 sup tu…hahaha

        0
        0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Kenduri aper tuh?? Jgn Pu3 p jengok anak teruna dia dah la.. hihi.. Blh gak lau nk jengok pon.. Bujang sm bujang ok lo… Hihi…

      –>Tapaukan gulau daging kawah k…

      0
      0
    • Penari Poco2 says:

      tolong suapkan makanan…

      0
      0
      • puteriaquarius81 says:

        banyak sgt permintaan.. dukacita dimaklumkan dier xder anak bujang arr lady.. pmpuan sumer.. ok guys slmt bergosip secara berhemah.. jgn wat khemah plak. ujan pun berenti.. hihi muahhhhhhh salammm

        0
        0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Salam pu3..
          Wah..Awal dia balik kj… Wa cabot 5.30
          P ader bnda nk sttle luh sblom balik..
          Hihi…

          0
          0
  25. asparagus says:

    2nd pun ok… huhuhu

    0
    0
  26. ANneDeSilva says:

    di mana kan ku cari gantiiee,,,….

    0
    0
  27. EclipsE says:

    erm…boringnya…

    0
    0
  28. ANneDeSilva says:

    tomeii..aku tak nampak ko lg la..

    0
    0
    • tOmEii says:

      cian anne sok kua la tue,,,,jgn nangis tau cz xnmpk…ko dh pkai cermin mata tp xnmpk jgk g…adoyaii…

      0
      0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Dah kena kidnap ngan Ninik Kebayan X Anne.. Ninik pon dah Xder dah nih… Maybe dia da bawak lari c Tomeii tuh.. Al-maklom lah da Tomei sgt, X tahan org tua tuh tgk.. Hihi..

      –> Xtahan bukan aper.. Jeles jek cz Tomeii mngalahkan dia, hihi.. 8-)

      0
      0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Hihi.. Tomeii Ader la… Camner Terlepas nih?? KO gigit besi jel tuh ker?? Hahaha…. Mau nagis ninik nih ko terlepas.. Penat dia tangkap ko…

        0
        0
      • ANneDeSilva says:

        hahahahha,…
        lady nampak ke gamabr tomeii???

        0
        0
  29. ANneDeSilva says:

    tolong katakan tolong beritahu jika benar kau seka padakuu….hahahahahhaha

    0
    0
  30. ANneDeSilva says:

    iishhhh…
    mana nie??

    0
    0
  31. ANneDeSilva says:

    hurrmmm..
    mana jek smua g?
    dh balik kew?
    awal betoll..
    anne sabtu ahad tak online..
    jupe korg nanti ari isnin depan…

    0
    0
  32. ANneDeSilva says:

    haaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo?????????????????????/

    0
    0
  33. jed hijau says:

    mana pegi si TRANFORMER….BUBBLEBEE…dll

    lamo raso eh…tak burak2 ngan warih….cari buluh lomang ko apo…..

    0
    0
    • EclipsE says:

      dh kuar dh tart nenas…
      sp nak order bleh amik order kat kak jed…
      tp bayar nti kat aku…hahahaha…

      0
      0
      • jed hijau says:

        ala eclipse….dah dekat2 bulan posa ni…kan berderet2 org dok suruh rasa sampel biskut raya….

        akaklah yang paling banyak suka bab2 rasa merasa ni….

        dah tak terlarat nak merasa pun ada….nak termuntah pun ada..

        hehehe….

        tak tahu lak mana biskut yang sedap….

        0
        0
  34. ANneDeSilva says:

    asl aku jek tak nampak ekk..
    sengall..

    0
    0
  35. ANneDeSilva says:

    pelikk camporr heran,n,n,n,n,…..

    0
    0
  36. EclipsE says:

    noryn ney aku tgk bkn kategori ramping dh…
    bsr la bdn dia…
    mmg sesuai g mariefrance…
    len la cm aku…
    xsesuai dh…hehehe…
    blagak la plak…huhuhu..

    0
    0
  37. ANneDeSilva says:

    takkn la aku sorg jek yg tak nampak..
    mustahill

    0
    0
  38. ANneDeSilva says:

    ngantokk dh niee….
    mana bantal niee….

    0
    0
  39. ANneDeSilva says:

    ??/

    0
    0
  40. ANneDeSilva says:

    smua pon dh ilang rupanyaa..

    0
    0
  41. ANneDeSilva says:

    ???????????/
    seandainya masihh…
    ada cinta lg…

    0
    0
  42. kira-kira says:

    samat petang…
    salm sume

    0
    0
    • pinkypanthers says:

      petang kira2…
      bnyk ke ko wat kira2 arini…
      ptg baru ko masuk..

      0
      0
      • kira-kira says:

        bnyk 2 xla sgt….
        heheh..
        kuar td…
        skang bru leh in…

        0
        0
        • pinkypanthers says:

          mesti gi hang out ngan gfkn…
          akak ingt mlm nnti nk ajak hubby gi nengok wayang citer G.I.JOE cam best jerk…
          tu pun kalau dia x kije…

          0
          0
        • kira-kira says:

          oo nk g tgk wayng…
          kak ,,tmpg skaki leh??
          heheh

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          apsal kaki ko sbelah lg nk ltak mana…
          camni jerklah ko tolong jagakan si kembar akak erk..
          nnti akak bg upah..

          0
          0
        • kira-kira says:

          sblah ag g tmpt lain…
          heheh..
          bleh2 kak…nnt ank akak 2 sy pas kt org lain lak soh tlg jga…
          heheh

          0
          0
  43. kira-kira says:

    da xde org ker

    0
    0
  44. kira-kira says:

    out lu lah..
    da xder org kdai da nk ttup….
    mlm kang in blk…

    0
    0
  45. Akak Leen says:

    muka dia ni mmg cantik….suara dia best tak? apa lagu glamer dia? emhh…..sekadar bertanya jer ni….

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      aku langsung x tau…x minat…

      0
      0
      • Akak Leen says:

        hi poco2…. xtive mlm plak ke? siang x main kejar2 ke dgn budak2 tu smua? hehehe…

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          alaa kak leen…mmg dari dulu2 lg poco2 aktif mlm2…masa da bdk genius dulu, kitorang dating lam blog nie sampai pagi…huhuhu…
          siang kdg2 sibuk lar jgk…byk keje…

          0
          0
        • kira-kira says:

          eh cni leh wt kendel light dinner x???
          heheh

          0
          0
        • Akak Leen says:

          oooo…bdk genius tu…a’aa…akak ada baca gak posting korang dulu tp masa tu akak x bg komen lg…cuma lalu jerk kt bn ni….dh lama dh x nmpak dia kan….bernas jugak komen2 dia….hehehe….ooooo…tu bf alam maya ko erk…hehehehe

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          lbh krg camtue lar kak leen…skrg hanya tinggal kenangan…isk…isk..isk…

          0
          0
  46. muke xde serilah dia nie….pdhal dlu cutegak..yg aq pling plik camne sore die blh btuko jd grau dulu sore die halus jeee…mase nyanyi lgu fntasi atau realiti 2 best jee sore die…

    0
    0
  47. pinkypanthers says:

    burp…
    alhamdulilah kenyang dah…
    mlm gangs dh mkn ke lom?

    0
    0
  48. kira-kira says:

    da tgk td tilawah…tgk kt u-tube,,,
    hehehe

    0
    0
  49. asparagus says:

    jom nari poco2… ehehehhe

    0
    0
  50. Akak Leen says:

    akak masuk wkt cenggini mesti korang x de lagi…. hahahaha…. x kan subuh2 dh nk ngadap bn….huhuhu

    0
    0
  51. aries_april says:

    xkan xda sapa2x hri ni kot?
    eclipse, anne, sara, love, tyra, badboy, singa, ain, jelita, jerneh,kira2x , tomei, kak pink, kak jed, kak leen n yg lain2x p mn?

    0
    0
  52. aries_april says:

    klaur la kwan2x…
    aries dh boring ni…..

    0
    0
    • pinkypanthers says:

      sabar er aries jap lg sumer ada…
      arini cuti tu yg lmbt sikit tu…
      hehehe…

      0
      0
      • aries_april says:

        oh…
        lpa pl…
        hr ni kan sbtu…
        akak sht ngan fmly smua?
        ank2x hr ni kn xsklh…
        xkcau ker pgi2x mama dia orng ngadap net ja?

        0
        0
        • pinkypanthers says:

          heheh akak shat sumernya…
          masing2 sumer tdur lg hubby pagi2 lg dh gi kije…
          akak nk mngemas umah buka ni jap tup2 aries ada..
          x sek. lmbt ar bngun….

          0
          0
        • aries_april says:

          akak umr bapa?
          ank 2 jer ke?
          yg kbr tu kan?
          nm pa?

          0
          0
  53. aries_april says:

    kmbr…
    slh eja pl….
    mlu kat bdk2x tom2x bak klau kembar pn slh eja….
    :-)

    0
    0
    • pinkypanthers says:

      umur malu lh nk bag tau sbb dh tua…
      hehehe…
      ank punyalah ramai sblah tangan….
      yg kmbar tu bongsu pompuan…

      0
      0
      • aries_april says:

        oh gitu…
        rmai gak ank akak ya?
        tpi xpa…
        rzki nm nya….

        ar5ies klau kawen, nk ank 3 ja…
        tpi klau ALLAH ksi lbih…
        tima ja lah….
        rzk jngn tlk…
        msh jngn cri….

        0
        0
  54. kira-kira says:

    samat pagi 1malaysia…
    heheh

    0
    0
  55. aries_april says:

    bngun pgi sram pkok,
    pkok mawar tpi prgi,
    kwn2x tk dngr ke aym dh brkkok.
    xkan nk bt tahi mata gi?

    0
    0
    • kira-kira says:

      bese la ari cuti…
      kuar date r 2 gamaknyer..
      hehe

      0
      0
      • aries_april says:

        ah2x..
        tul tu…
        ktaa gak kna keja….
        :-)
        nk cri rzki….

        0
        0
        • kira-kira says:

          hehe xpe…
          bonus mst dpt lbh..
          leh wt shoping rya nnt..
          heh

          0
          0
        • aries_april says:

          thu xpa….

          tpi ada g bnda yg nk bt ngan dt tu…
          bkn shopping tuk aries srng g…
          cousins aries yg xda bapa tu…
          every year aries bli kn bju rya n yg lain2x…
          cian dia orng…
          tnggl mak ja…
          ssh lak tu…
          time kat dnia ni la nk bt phla….

          0
          0
        • kira-kira says:

          huhu..
          trsentuh lak aty kira2 pepagi nie..
          aries tggl ngan deorg ker??

          0
          0
        • aries_april says:

          xda la…
          aries nan fmly aries la..
          tpi, rs nya ptt d bntu bla aries rsa fmly aries mmp nk tlong…
          even aries bkn skya orng lain…
          atleast aries try bntu mn yg ptt….

          0
          0
        • kira-kira says:

          a’a tol 2..
          bntu selagi trmmpu..

          0
          0
        • aries_april says:

          kat dnia ni ja lah nk cri phla msk syrga…
          klau dh mti, pas tu nk htng dsa n phla ja…

          0
          0
  56. aries_april says:

    xda orng lgi ker ni?

    0
    0
  57. Lovelyvic says:

    Tu la… tak pernah aku nengok nara punya komen meningkat beratus2 dalam sehari… Semua excited nak hadiah. Jgn lepas ni ada yg frust menonggeng tak lalu makan sudah le yer…

    0
    0
  58. EclipsE says:

    morning kwn2…
    aku br msk keje…
    trlmbt ari ney…
    mimpi best lak mlm td…hehehe…

    0
    0
  59. aries_april says:

    ptng krng da training…
    then pas mgrb trus p alor star…
    coz esk jam 8 lwan kat sna…

    0
    0
  60. aries_april says:

    medan jkrta la kira io….

    aries knl eclipse srng ja…
    kalu kak pink nk souvinear knl2x kan lah dri ngan aries….
    :-)

    eclipse…
    klau sbt bab hdia…
    lju ja dia.

    0
    0
  61. kira-kira says:

    spe lom bekpes ag,,,??

    0
    0
  62. kira-kira says:

    eclipse….xder cter baru ker??
    besenye ko je tau hal2 nie..
    hehe

    0
    0
    • pinkypanthers says:

      tau xpe dr smlm citer ni…
      dh penat nengok minah ni pose lentok sana lentok sini..

      0
      0
    • aries_april says:

      kak nara xcl dia g tu..

      0
      0
      • aries_april says:

        apa cmnt asyk trlmpt ja ni?

        0
        0
      • pinkypanthers says:

        hmm tadi akak leka jap duk layan blog si mak hayam gedebuzz tu…
        kelakar pun ada duk bacanya…
        cam bagus jerk mamat tu kalau mengata org erk..

        0
        0
        • kira-kira says:

          heheh..akak pn layn gak blog pondan xsedar diri 2??
          hehe…ade ke ptot ponda 2 ckp berjuta2 org singgah blog dye…

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          bknya juta dia leh kata berbillion2 tu akak confuse sikt…
          kat negara kita kalau cmpur ksulurahan pnduduk pun cmpur yg tua ngan yg baru lahir pun x smpai 1billion..
          dia prasan ar tu..
          apa dia ingat org luar negeri nk masuk ke blog dia yg tah apa2 tu…

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          aries x kesian kat paris tu ke?
          kira2 pun duk pndang satu arah jerk…
          nengok akak rilek jerk peluk tubuh…
          heheheh…
          jgn maree…

          0
          0
        • kira-kira says:

          heheh…xper kak…kteorg byr tok pnjm pic nie,,,
          heheh

          0
          0
        • aries_april says:

          tk pa la…
          nnt aries tkr pose lak…
          krng jngn trkezut lak…
          :-)

          0
          0
  63. kira-kira says:

    eh kak nara xnk update gambar norman kru nikah ker??
    hehe

    0
    0
  64. tOmEii says:

    morng guys aq lmbt msuk arini smlm tido lwt tgk kingkong…huhu…
    dh brekpes ke sume???

    0
    0
  65. aries_april says:

    tuk pngthuan akak…
    tomei ni pndk giler dri laki dia…
    :-)jngn mrh ya?
    just kidding…

    0
    0
    • tOmEii says:

      haha xla pndk mne pn gmbr ni mse tu ubby aq duk ats stage aq

      0
      0
      • aries_april says:

        alah…
        cover mlu la tu….
        pe pn…
        so cute….

        0
        0
      • kira-kira says:

        heheh bkn ker akak yg dk ats stage 2…

        0
        0
      • pinkypanthers says:

        xpe ar xnmpk pun asalkn dpt mengomen kat sini ckup ar…

        0
        0
        • aries_april says:

          tul tu kak pink….
          :-)
          smua dh kawen…
          kira dh kawen ke lum g?

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          kalau lom pinang2 aries tu…
          hehehe…
          tu pun kalau kira2 ni llaki…

          0
          0
        • kira-kira says:

          lom ag la aries…
          stdy pn lom abes ag…
          hhehe

          0
          0
        • tOmEii says:

          haha lwk la korg…xpe la laki tinggi jgn aq tinggi dr die sudh…tu pn dh pkai kast 4 inci tp xsme tggi jgk…hahaaha

          0
          0
        • aries_april says:

          thu mmg rndh…
          amboi kak pink..
          nk sruk kita msuk mng aries lak ya?
          xleh..
          krng kak jed mrah..
          dia dh brkenan kat aries…
          nk bt jdi adk ipr dia…
          pas ni aries n\kna bljr nogori la pn…
          :-)

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          tapi tomei kalau mnurut firasat org tua2 cewah(sbb aku pun dh tuakn)…
          kalau wife tinggi pd hsbnd bahagia slama2nya…
          gitu2 ar kot kalau akak salah tulkn erk…
          hehehe…

          0
          0
        • tOmEii says:

          ermm yeke nthla aq xamik port sgt menda2 cmni cz jdoh tukn ditgn tuhn so xleh pcyala menda2 cmnie….

          0
          0
        • aries_april says:

          tul tu…
          mak aries pn ktA GITU AKAK….

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          dulu akak prnah gak duk N9…
          lama gak ar…
          akak duk area Bahau…
          masa akak baru2 smpai situ punyalh mundurnya station bas pun buruk skang ni dh canggih dh pekan Bahau…
          ai ghindu lak bila teringek kisah lamo…

          0
          0
        • tOmEii says:

          huhu kalu cmtu aries kna cr hubby cm rndh la br bhgia…x gitu????kui3x

          0
          0
        • aries_april says:

          xnk la…
          orng kta…
          rndh @ x…
          brgntng cra kta nk handle rmh tngga tu…
          klau ok…
          ok ar jd nya…
          klau x…
          jdi cam skrng ni…
          kawen, cerai…
          smpng mlaikat 44….
          xnk la aries…
          aries nk hdp ngan laki aries smpai akhr nyawa aries…
          biar aries p dlu dri dia pn xpa…
          jngn dia p dlu…
          tpi kuasa ALLAH..
          kta xleh lwan klau dia nk sapa p dlu…
          tul x?

          0
          0
        • tOmEii says:

          huhu btul sgt2..aq pn cmtu syg sgt2 kt hubby aq mudh2an kekl hingg akhr hyt….

          0
          0
        • aries_april says:

          amin……..

          0
          0
  66. aries_april says:

    kira…
    bru trprsan ko pnya question…
    tnya aries pndai ker main netball?
    klau nk thu pndai ker x…
    tnya la eclipse….
    :-)
    jngn pngng rndh ya…
    even mka cam paris hilton…

    0
    0
  67. Akak Leen says:

    sembang apa korang pg ni?

    0
    0
    • aries_april says:

      smbng ksng ja akak…
      besa la weekend…
      kak nara jrng update…
      nk spend time wit fmly ktanya…

      0
      0
    • pinkypanthers says:

      sembang2 kosong jerk leen tunggu si aries ni wat air dr tadi x siap2…
      ank dara gi wat air ni mk2 dara nk mnyembang ni…

      0
      0
      • aries_april says:

        AMBOI…
        aries ni cleaner la…
        lain la eclipse…
        dia tea lady…
        slp orng sruh ni
        :-)

        0
        0
      • Akak Leen says:

        tu la pinky, anak dara bila suruh buat air, lama benor….ntah apa yg dibuat kt dapur tu lama2…. mak dara nk menyembang pun dh kering tekak nih….huhuhu

        0
        0
        • aries_april says:

          xpA…
          aries mnis xn\abi tuk kshtn….

          0
          0
        • EclipsE says:

          anak dara bt air manis..
          tue yg lmbt…sbb nak ltk gula sekilo…hahaha…
          mak dara dh tua…
          bt air pon xrs pape…
          yela tekak org tua…
          dh pahit…so xdpt rs..
          lg pon nak elak kencing manis…muahahaha

          0
          0
        • aries_april says:

          amboi kta orng ya dia?
          jg bdn skit…
          awk tu drh mnis….
          even xda kncng mnis…

          0
          0
        • Akak Leen says:

          mak dara kena la jaga kesihatan spy sentiasa cergas… ank dara tau apa…. nti dh tau, mula la baru nk mnyesal x jaga kesihatan…….uwahahahahahahaha…. ank dara yg darah manis kena la pandaI2 cergaskan bdn untuk kesenangan d hari muka…..hahahaha

          0
          0
        • EclipsE says:

          yeke drh manis??
          harus rasa ney…hahaha…
          dh mcm keliwon lak…
          mkn darah…huhuhu..

          0
          0
        • pinkypanthers says:

          betul betul betul..

          0
          0
  68. EclipsE says:

    i’m back…
    bz sket la…
    g kuar bekpes td…heheh..

    0
    0
  69. aries_april says:

    ha tul tu eclipse…
    yg mda trang tang tang ni cmakta br2 ja…

    0
    0
  70. EclipsE says:

    boring tul la ari ney…
    korang sume ape plan 2 day..
    x g soping ker??
    jom la ikut eclipse…
    nak g soping raya ney…

    0
    0
    • aries_april says:

      kat na?
      alamanda ker?

      0
      0
    • pinkypanthers says:

      leh aku beli ko bayar…

      0
      0
    • tOmEii says:

      eclipse nk tlg payung ker?????uhu kalu cmtu tlg order sofa L 1 yea pastu sok anta kt umh aq yea…huhu

      0
      0
    • Akak Leen says:

      akak duk rmh jerk…. x larat nk kluar musim2 sjuk cenggini….senang nk demam….
      emh…korang sembang dulu la yerk…akak ada kerja sket nk buat….

      0
      0
      • aries_april says:

        sonok akak kat NZ kan?
        pas ni aries nk p mlncong…
        xyah swa hotel la…
        stay umah akak bleh?

        kak, kat sna xda H1N1 ker?

        0
        0
      • EclipsE says:

        musim sejuk??
        bestnya…
        eclipse suke sjk2 ney…
        yela sbb eclipse kan kuat bpeluh….hahaha…
        nti xpyh sembur ridsect g…huhuhu..

        0
        0
      • Akak Leen says:

        eleh…h1n1….ckp jer la selsema babi….hahaha…
        alaaa…kt mana2 pun ada…ni yg x syok nk g jalan2 ni.. tambah2 musim sjuk ni rmai la org kena flu….huhuhu…
        korang ingat bes ke musim sejuk….? x tahan oooo…. nk kluar rumah kena pakai baju berlapis2… baik duk msia, sepanjang thn cuaca sama jer… x pyh pening2 kpala…. tapi tu la….kuasa Allah s.w.t….ada sejuk ada panas….bersyukur la dgn pemberian-Nya…

        0
        0
        • aries_april says:

          aries klau da dt brjuta dlm bank…
          nk p paris ja…
          pdan la ngan muka ni…
          :-)
          kna p tmpt yg sma ngan mka ja lah..

          0
          0
  71. aries_april says:

    eclipse…
    please open yr mail box…
    aries ada ksi something…
    :-)

    0
    0
  72. kira-kira says:

    spe da tgk gi joe?
    best ker cter 2 ehk..
    cm nk pg tgk jer…

    0
    0
  73. damia zahra says:

    askum…morning…
    pepagi lg da p mdical cntre…tirednyer…
    aiyakkkk…noryn da jd duta marie france body line ker?
    no wnder mkin slim jer…rezekinyer ar…

    0
    0
    • kira-kira says:

      wslam…morning…

      0
      0
    • aries_april says:

      rndu nya kat damia…
      lma xmncul…
      ank sht?
      hubby? (sj nya…ksi cmbru skit)
      :-)

      0
      0
    • Akak Leen says:

      eh damia…lama ko x muncul…bz ker?

      0
      0
      • pinkypanthers says:

        ko biar betul eclipse laki pun kongsi…
        baik benor ko nape nk dpt payung mas?

        0
        0
      • aries_april says:

        im not single?
        ksar tu ayt…
        xnk la tnya…
        krng GF kira kjr aries lak…
        nk lri mn?
        ktak kat BN ni dh ler kcil…
        xmuat pn nk lari…
        lain la pdng yg aries main netball…
        bsar la jg….

        akak, damia tu chipsmore…
        tu yg kjb ada, kjb hlng…

        0
        0
      • jed hijau says:

        leen…lama damia tak tenet ngan kita sume yek…..

        datang2 terus pergi medical cntr…ada pape ke….??????

        0
        0
        • aries_april says:

          tu la kak jed…
          lma damia xmncl…
          cian dia ya?
          pgi2x lak tu…

          kak jed,
          lawa avatar…
          mn dpt?

          0
          0
        • damia zahra says:

          huish..punyerla rmi peminat neh…hokhokhok…
          cuak ar jed..leen..eclipse…aries…
          maner ar x cuak…da 7 hri peyed x mai….
          sabo je aku…
          sib bek all test -ve…
          klu ader pun…rezeki lg ar…muahahaha…
          bz la aries..tu yg jd chipsmore tu…
          ekceli windunyer kat kowang neh…
          cayang sket…muahhh…
          hokhokhok…

          0
          0
        • aries_april says:

          nk + srng g tu…
          alhmdlh…

          0
          0
        • jed hijau says:

          kalau ada pun takde salahnya punnn….alhamdulullah…

          sempat lagilah kau jaga badan yek….boleh lagilah melaram nak raya ni….

          aku tak dapatlah jawabnya….dah 3 bulan…

          0
          0
        • damia zahra says:

          so jed…yg dulu ko muntah2 tu +ve ar?…
          alalalala jed..congrats…
          beshnyer…nk dpt baby neh…
          alah jed…ko melaram jer rya neh…ok aper?…
          ibu comey…pewut pun comey tomey…hokhokhok

          0
          0
      • damia zahra says:

        bz ngan baby ar leen..
        pyh aku nk menaip d bueknyo…
        bby pun nak menaip sama..
        ko ma family sehat tak leen?…
        raya neh balik tak?

        0
        0
        • aries_april says:

          wah…
          kak jed pn dh ada…
          napa aries xtau pn?

          0
          0
        • Akak Leen says:

          aku sekeluarga sihat cuma biasa la musim2 sjuk ni, silap skit mudah la dpt penyakit….
          raya x balik la…..raya sini jerk……… sob…sob…sob…..

          0
          0
  74. aries_april says:

    aries ni ngan eclipse apa pn knsi..
    kmi madu yg xmnis…
    :-)
    hahahaha…
    2 2 pn dpt pyng mas…
    coz xthu sapa bini no 1…

    0
    0
  75. jed hijau says:

    alamak….tenet pepagi ni jem la pulak…

    boringggggg…….

    bye…jumpa lagi….

    0
    0
  76. kira-kira says:

    boring nyer…..
    xder citer baru ag ker kak nara?

    0
    0
  77. kira-kira says:

    da la kt cni panas ..
    nk kuar pn malas rsenyer…

    0
    0
  78. kira-kira says:

    eh korrg tau x,,spe artis af5 yg kne than kes dadah 2??

    0
    0
  79. pinkypanthers says:

    dh nk lawan page tiz dh ni…
    kalau smpai esok pun xde citer…
    habis ar nek jah…
    hehehe…

    0
    0
  80. Akak Leen says:

    lorrr….akak duk refresh jgk la dr td, tgk komen korang x bergerak2…musykil benor….rupa2nya tenet ni lembab sket hari ni…..sekali tgk….korang dh smbang panjang dh…huhuhu….

    0
    0
  81. jed hijau says:

    apa-apa ajelah…

    0
    0
  82. aries_april says:

    xda orng ker nk lyn BN?

    0
    0
  83. kira-kira says:

    alhamdulillah…
    knyg rse nyer…

    0
    0
  84. EclipsE says:

    kak nara tdo lg ker?
    xupdate pon new artikel..
    bosan lah plak..

    0
    0
  85. EclipsE says:

    la sume dh hlg ker??

    0
    0
  86. EclipsE says:

    Menjelang hari bahagiamu
    Kau tak pernah tahu aku bersedih
    Kau lupakan semua kenangan lalu
    Lalu kau campakkan begitu saja
    Teganya…
    Aku tahu dirimu kini
    Telah ada yang memiliki
    Tapi bagaimanakah dengan diriku
    Tak mungkin ku sanggup untuk kehilangan dirimu

    0
    0
  87. adamira says:

    peh…banyak nye komen…..

    lawa2 pun body n muka tp jadik miss J gak

    0
    0
  88. EclipsE says:

    Saat kau hadir dalam hidupku terasa indah
    Hanya bayangmu menyentuh jiwa, temani sepi
    Kini semua cintamu tlah pergi
    Meninggalkan diriku dalam kehampaan sendiri

    Waktu terus berjalan dan memberi perih di hati
    Hanya rindu yang aku dapatkan bukan cintamu
    Kini baru aku menyadari
    Kau begitu berarti didalam hidupku ini

    Saat – saat yg indah, saat masih bersamamu
    Waktu kita berdua dan mewarnai dunia
    Semua yang telah berlalu
    Kini teringat lagi, kini terkenang lagi
    kuingin kembali….

    0
    0
  89. kira-kira says:

    cpt2…
    lg bpe jer nk fight nek jijah 2…

    0
    0
  90. EclipsE says:

    boringnya ari ney…
    sglanya mbosankan…
    kn best klu wktu dpt diputar…
    teringat kcik2 dlu..
    wktu mcm ney mndi sg…
    jalan2 cari biji getah…
    alangkah indahnya momen itu..

    0
    0
  91. EclipsE says:

    kira2…ko xg dating ker ari ney??
    sian gf ko…
    pttla aku nmpk td dia dating dgn org len…

    0
    0