Written by AbangNara | August 7th, 2009

noryn aziz

Rupa-rupanya selama nie baru ada satu cerita je kami cerita pasal Noryn Aziz nie. Ala, dulu kan kecoh kejap sebab Noryn Aziz dan Zahida Rafik terima Anugerah AMN, Tue yang kitorang citer pasal dia dulu. Sekarang nie senyap plak dia. Maybe ada aktiviti Noryn Aziz buat tapi kami yang tak perasan.

Gambar-gambar terbaru dan terkini Noryn Aziz nie diamik masa dia melancarkan produk Marie France Body Line yang baru. Apa ntah nama produk tue. Terapi LipoSonik kot. Tapi yang pentingnya benda tue untuk menguruskan badan le.

Oh ya bagi yang tak tau, Noryn Aziz ini memegang status J. Bukan Juara, bukan Johan tapi Janda. Sekarang nie selepas dah agak lama menjanda, Noryn Aziz cakap dia dah bersedia nak bercinta balik dah. Dia siap pesan lagi kat kami tolong bagitau kat Abang Jack yang kadang-kadang mengomen kat siniĀ  tue ngorat die. Hehehe.

Lagi gambar terbaru Noryn Aziz dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

noryn aziz

noryn aziz

noryn aziz

noryn aziz

noryn aziz

noryn aziz

noryn aziz

Baca Yang Ini Pulak:-

822 responses to (GAMBAR)Noryn Aziz Yang Terbaru

  1. EclipsE says:

    yuhuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
    • EclipsE says:

      mantap btl minah ney…
      tp aku bkn peminat dia…hehehe..

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      lewat seminit. . xper2 duk menumpang dlm kotak 1st cam biasa…
      ni pic noryn lama kan.. kalau x silap ada kuar kt melody. lama dh

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      yeah solid…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        poco td aku nmpk pic ko pki tdung pink…
        ney dh pic cekak pgg plak..ko tkr blk pe??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        yeah solid molid…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kampung@kl says:

        hahahhaa..kita baru bgn tdo….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          amboi…sedap nyer tido…
          baik ko tolong aku kuarkan pic baru aku yg x kuar2 nie…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          wah poco2 berselindung di balik bunga-bungaan.. aq pun nk tkr pic la gini.. smua dok pakat tukar plak…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          naper aku msh pakai bju oren lg nie hah…???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          lar.. pc taun bila poco2 guna tuh?.. kat sini dah tukar la.. bertudung pink berselindung di balik dedaun ijau.. baaaa chaaaak!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          ape lar dosa aku nie…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Aiyya..
          Aku tertinggal train…
          Pergh…. Mmg vasst la BODY dia… Alah, masok mesin, X vass mmg buang karan la..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          gambar korang sume msh lama punyer…
          aku pinjam pc kwn sblah aku, sume gmbr baru tmasuk aku nyer…
          aduhai…kat pc aku nie msh pk bju oren…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • yusof says:

      pandai nyer dia bergaya… bergaya sungguh.. ini yang dikatakan bergaya sopan… kadang-kadang yang tak sopan tu laaaa yang nak sangat di tengok.. kan kan kan apapun… jika ianya dah dinamakan kerjaya apapun dia mesti buat yang terbaik… paling tidak untuk diri dia…. tahniah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • orgramai says:

      mak oii astaga…klu x clap dy bkn islam

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. puteriaquarius81 says:

    yeehaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      pu3…mn yg lelain??
      xbis2 ker dgr khutbah kat masjid tue…huhuhu…
      kira2 pon lg la…
      dh ttdo kat msjid pe?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        yer kut.. dia ada tazkirah skali.. xper la. mdh2 an mendapat keberkatan.. apa anak2?
        ‘kab ba ro kab alif ta nun’ keberkatan.. syukur alhmdllh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kampung@kl says:

        sabar eclipse..jap g muncul ler dorang tu….tak abis mkn kot..kuikuikui…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          ngantuk ah…esok xleh berborak ngan korang…sampai ari selasa…aku g kuching, official…
          rugi ah…x terkejar korang…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          bestnya gi kuching… nk ikut..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          boleh…boleh…aku bg ko tmbg free…ko jgn lupa byr ye…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          aik free tp bayar.. huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Biaserlah PU3… Tulah makna istilah free.. P las2 kena bayo.. Huhu.. :-P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          ok kar body dier nie…aku tgk ader tembam sikit…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. EclipsE says:

    mantap banget body dia…
    dh mcm mano aku tgk…hahaha…
    mano lg…huhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      lagi per…???
      x hbs ar…fikir positif arini ari jumaat…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Iya… Cakap kasik Clea Eclipse… Aku pon pikir straight hari nih…. Baru bbrapa minit jek aku straight… Tadik aku da bengkang bengkok kat Dewi Remaja, hihi…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          amboi…kira blm full straight lg lar nie…ader gak bengkang bengkok nyer…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. pinkypanthers says:

    mantop mantop…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. pinkypanthers says:

    aku minat sore minah ni…
    mmg best..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      sore dia mmg mantop .. semantop bodynya

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      aku lngsg xpenah dgr dia nyanyi…
      almaklumla umah xde tv…
      hiburan2 xde…
      kat opis jer dpt…huhuhu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pinkypanthers says:

        ala ko ni…
        meh ar dtg umah aku…
        amek tv kat umah aku ni…
        kat umah aku ada 3 tv…
        aku bg ko satu..tapi ko kena dtg sndiri amek..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. jed hijau says:

    suara dia mmg kelasss…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. tOmEii says:

    huhu mantop…sesuai la dgn gelran miss j….huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      waah tomeinya tomeii di samping hubby… x sbr plak nak kawin .. hihi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      J rupanya minah ni…
      aku baru tau…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • EclipsE says:

        huh tomei…
        dh blaki rupenya ko…hahaha…
        aku pon rs nak kawen gak skrg…
        thn ble ko kawen tue??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          amboi…pose dah abis byr lum…baru boleh kawin…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          dh la poco…
          aku slalu bt pose 6 trs…
          sbb aku tau klu last minit ganti mst mls nya…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        taun nila…br je org kta darah manis lg…huuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          darah manis…???
          baik ko p priksa doktor dulu…kut2 dah terlebih manis darah ko tue…huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. puteriaquarius81 says:

    lady !! mana ko.. x msk lg ker.. terleka plak tgk taik lalat ek.. hohohooh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. asparagus says:

    1st gak la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. ninikebayan says:

    nenek pernah tgok muka noryn kat sebuah blog masa tu dia tak pakai mekap sebab ada course bengkel kecantikan so dia datang tanpa make up…cantik tu well mcm biasala tapi baru nenek perasan rupanyer noryn nyer kulit mcm nurul bkas bini ajai.mula2x nenek heran betol ke ni noryn aziz dia kan selalunya putih mulus gitu tetiba mcm ZZ lak…rupanyer dia pakai tepung gomak la.. :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      alaa nenek nie…
      masa mude2 dulu pun lebay krg cam diorg jgk kan…
      opocot…nenek…opocot!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. alola says:

    lobang pusatmu menjadi pojaaan …………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. ANneDeSilva says:

    xcntik ponnn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. jed hijau says:

    sape nak rasa sampel tat nenas…sedappppp….jangan jeles….

    order tau!!!!!…..cepat2….nanti tak dapat…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. ANneDeSilva says:

    haaiii sume…
    cepatnyer korg ni comment..
    letih aku kejar…huhuhuhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      xpyh kejar2 anne..
      ko ingat lari 100m ker ape?
      ko g mn td?
      mst tdo kat toilet ney…hahaha..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        heheheh…
        aku pi cuci mangkuk tandas tadi..
        pastu dok sediakan bom dgn senapang utk bos aku..
        kan aku nk hantar dia pi israel ujung mggu nie..heheheh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      hii anne.. naper lewat..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        anne lewat masujkk…
        lgpon tgah sediakan kelengkapan nk hantar boss anne g israel..hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          wah kmfem ar ni gi sana.. kirim peluru sesat kat sana ek bom lagi ok.. serpih jer.. nak frame.. hoho

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          itupon kalau dia selamat la balik malaysia…
          anne mang doakan smoga dia tak balik…hahahahah

          mestila compom..
          mana leh tak compom…
          jet dh siap smpai pon..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          muahahaha x bek ckp bos gitu.. errr anne ada kosong lagi x jet tuh.. nk tmpngkan bos aq ni.. shhh jgn ckp kuat2. hihi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          x pun dier balik msia dgn tgn dan kaki kudung…
          xper nanti kak nara buat ptndingan hadiah dier tgn ngan kaki palsu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. ANneDeSilva says:

    cube amek aku jadi model mesti lg laku..huhuhuhuh

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      sekali pandang cam “betty…(ntah pe tah, ceta mexico tue, lame dah…)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. ANneDeSilva says:

    hurmmm..
    sume tak layan akuww..
    sedihnyaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      aku dh reply komen ko kt ats tue ha…
      p tgk..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        yela aku tak perasan…
        aku sedot balik air mata kasi masuk balik..huhuhuhu
        tak jadi sedih…hehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ninikebayan says:

      hey..nenek layan ko la..tapi ko tak teguq nenek dulu..nenek ni dah tuo..sepatutnyer ko yg teguq nenek dulu hormatkan orang tuo..hehehe..gurau jer..hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        hohohoho…
        minta ampun nenek..
        pasal tak tegur nek ek…
        nek sehat???
        dh makan???

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ninikebayan says:

          ewah..nak bodek la tew..hehe..dah mkan tdi dah…hari dah nak hujan ni…thunder storm pon dah bunyi…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          hahahha….
          bkn bodek tapi menjaga hati..huhuhuhuhuuuh
          bgus dh makan..
          tok sehat???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          sihat…tiap2 hari minum tongkat ali…sampai atok xyah pakai tongkat lg dah…nenek minum kacip fatimah pun xyah guna kacip lg dah belah pinang…nenek pakai gigi palsu gigit…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. asparagus says:

    aku 1st la….? penari poco2…..?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      lol x abis lg ker ni… yelah.. amik lah 1st dmi kebaikan smua.. hihi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Tulah…
        Aper nak gado 1st, 2nd, 3rd pon… Tarak dapat apa2 kan?? Tgk la aku ngan Pu3 nih.. Rilex, Steady, P still maintain Cun, hihi… Ingat nih Pu3.. Imej maintain kena jaga… Jgn gado2, rebot2… X cun nanti, haha…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. ANneDeSilva says:

    Andai aku khalifah…mendamai bumi sana…huhuuhuuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. ANneDeSilva says:

    tomeiii mana hekk??
    ilang kew?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      anne…gmbr ko dah tukar ker…
      nie msh menongkat dagu lg nie…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. EclipsE says:

    asal aku tgk ari ney sume lemau jer…
    xckup mkn pe??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. ANneDeSilva says:

    korg mana niee??
    sume sbok kew?
    kira2?
    areis??
    lady???
    eclipse??
    tomeii??
    dan ramai lg..
    mana korg??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      namaku ditinggalkan lagi.. uhuk

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      bt2 sibuk jer…
      jap lg nak blk dh…
      yahooo…..sok keje….
      benci tul la…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        aik keja ke ari sabtu.. seb baik x jd isi borang. hihi

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Aku D sini Darling!! Hihi.. Ko nih Anne macam panggil scandal2 ko jek… Anne lupa kau PU3 cz Pu3 nih kekasih gelap dia.. Hihi.. Gelap sgt sampai Xnampak… Cian dia.. hihi..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          hahahhahaha…
          biasala aku kan..
          hahahahhahahah
          anne taw putri ada sbb tu anne tak sebut..
          yg lain tu senyapp jek g berak agaknyaaa..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Ko kj gak ker ari Sabtu Eclipse?? Pu3? Anne?Ha, sumer aku sebot.. Kang X sebot kcik ati laks, hihi.. Aku X kj, p sok kira cam kj la cz aku kena p visit Shop.. P ngan boss aku lah, hihi.. ;-p

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          sm ar x kj.. amboiii ada skandal ngn bos ker. hihik jgn mare..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          nme aq je ko xsebt…smpi ati kacg lpe isi tulla ko nie…uuwwwaaaa…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        pu3 mn???
        aku dh sbut ney…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        keje??
        bangla pon sok cuti bawak anak dia round2 g KLCC…hahahahahah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Ituh bangla… Da banyak duit, hihi.. Nih warganegara malaysia n melayu Anne.. Still cari duit bnyk2 walaupon sabtu.. hihi.. Najk cepat kaya lo… :-P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          hahahahha taw takpe…
          mungkinla kottt…
          org malayu kita miskin ke??hahahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          huhu haha kua dh pic br aq…hai anne ape bangla2 nie????

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          ahahahiiii tomeiku sayang…
          pic baru jadahnya??
          aku tgok gambar mata ko jek yg kuarr…huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          spe ktuk ko eclipse?aq br tggl ko kejp dh ada org buli ko yea…huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          pic br la…komptr ko tu prob la…eclipse pn dh nmpk pic br aq…kui3x

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          mana ada..
          gambar mata jek lg nie….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          adala xcya tny eclipse…kui3x

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          aku dh try update balik aku punya blog ni stiil tak nampak jugakla kawan…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          kalu cm2 xlme la tu kom ko tu…huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          weh jahat korang kutuk aku kn??
          ney yg nak nangis…
          sok aku bt keje part time la…
          aku kn org ssh…
          org len tmpt keje 1 jer…
          aku ade 4….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          aku xkutuk ko….
          aku budak baik2…huhuhu…
          arini ari jumaat kan kan kan…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          alaaa..
          cianye kat eclipsee…
          sedih aku dengar citer ko..
          kalau satu tempat seribu pat tempat pat ribu..
          kayoo la ko nokkk….huhuuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Kompius aku… Komputer aku nih baru, jenama IBM lagik.. Mustahil blh rusak.. Mmg betol lah kata Anne.. Aper kejadahnyer!! Pic mata besau tuh jugaj yg kua la Tomeii… Hihi…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          adehh cian tul korg nie…xpela mta bsar pn mta bsr la cz y tu je korg nmpk…hahaahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          pc aku pun sama…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. refelsia says:

    hai noryn ni banyak sangat interframe…… mana album…? kalau nyanyi berangan diva, kalau ada album pun pun tak pena dengar dan tak top pun …….tapi gaya macam diva, jangan nak berangan ye…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      huhu tul2…aq pn xbrp mint sgt pn kt die nie…glamour ker?????kui3x

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Aku Xder rasa pe2 kat dia nih, P aku suka tgk dia cakap mei… Realy2 soft spoken person.. P bila dia stat bukak mulot, nyanyi.. Amek ko!! Punya lah lantang suara dia. Abes ilang sOFT2 dia.. hihi..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. ANneDeSilva says:

    ahhhhaaiii kawanku sayang/….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Knapa nih Anne??
      We r here…
      Don B sad..
      We’re alwiz here..
      But we did’nt C U, Hahaha…..

      –> Where R U?? :-P

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        im always here…
        but sometimes tu bz sket..
        tu yg hilang sat..heheheh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Ilang sat2 ja Xpa Anne.. Jgn ilang lama2 n lupa jln pulang ker BN nih dah lo.. Nanti Xhangat lagik BN tanpa Anne.. Takot nanti penyokong2 BN lari p masok PKR lak, hihi,…. :-P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      bagus…bagus…
      arini ari jumaat kan anne…kan kan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. puteriaquarius81 says:

    alahai korg.. umah pegawai kt blkg opis aq ni nk wat knduri mlm ni. so nk gi jenguk jap tengok apa yg ptt di makan eh silap yg nk ditolong…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      wokeh pastu tlg bugks sup tulg tuk aq satu ye pastu ant kt umh aq…huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        wah smpt lagi order… aduiiii .. ok xper2, kok xder supnyer karang aq bg tulang jer la mn yg dpt ek.. rejeki jgn ditolak.. wakaka

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tOmEii says:

        tulg pn jd la jnji ada bau2 sup tu…hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Kenduri aper tuh?? Jgn Pu3 p jengok anak teruna dia dah la.. hihi.. Blh gak lau nk jengok pon.. Bujang sm bujang ok lo… Hihi…

      –>Tapaukan gulau daging kawah k…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      tolong suapkan makanan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        banyak sgt permintaan.. dukacita dimaklumkan dier xder anak bujang arr lady.. pmpuan sumer.. ok guys slmt bergosip secara berhemah.. jgn wat khemah plak. ujan pun berenti.. hihi muahhhhhhh salammm

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lady-Not-Gaga says:

          Salam pu3..
          Wah..Awal dia balik kj… Wa cabot 5.30
          P ader bnda nk sttle luh sblom balik..
          Hihi…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. asparagus says:

    2nd pun ok… huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. ANneDeSilva says:

    di mana kan ku cari gantiiee,,,….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. EclipsE says:

    erm…boringnya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. ANneDeSilva says:

    tomeii..aku tak nampak ko lg la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      cian anne sok kua la tue,,,,jgn nangis tau cz xnmpk…ko dh pkai cermin mata tp xnmpk jgk g…adoyaii…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        bkn masalah cemin mata aku laa…
        masalahnye aku mang nampak gambar mata jek..
        takde gambar baru…
        mana eclipse niee…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lady-Not-Gaga says:

      Dah kena kidnap ngan Ninik Kebayan X Anne.. Ninik pon dah Xder dah nih… Maybe dia da bawak lari c Tomeii tuh.. Al-maklom lah da Tomei sgt, X tahan org tua tuh tgk.. Hihi..

      –> Xtahan bukan aper.. Jeles jek cz Tomeii mngalahkan dia, hihi.. 8-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lady-Not-Gaga says:

        Hihi.. Tomeii Ader la… Camner Terlepas nih?? KO gigit besi jel tuh ker?? Hahaha…. Mau nagis ninik nih ko terlepas.. Penat dia tangkap ko…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        hahahahha,…
        lady nampak ke gamabr tomeii???

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          lady nampak gambar baru tomeii x?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          cbe bc komen kt ats eclipse ngn put tlis psl aq die ckp dh berlaki dh aq yea cz aq ltak pic aq ngn hubby aq…huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. ANneDeSilva says:

    tolong katakan tolong beritahu jika benar kau seka padakuu….hahahahahhaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. ANneDeSilva says:

    iishhhh…
    mana nie??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. ANneDeSilva says:

    hurrmmm..
    mana jek smua g?
    dh balik kew?
    awal betoll..
    anne sabtu ahad tak online..
    jupe korg nanti ari isnin depan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      huhu k la aq nk lik dh nie…sok komen lg…kui3x…tatatititutu….semekom…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. ANneDeSilva says:

    haaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo?????????????????????/

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      aah aku nmpk pic tomei..
      dgn hubby dia..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ANneDeSilva says:

        asl aku tak nampak eclipse?
        padahal aku dh tutp and open balik page ni..
        stil tak nampak tomeii..
        nampak mata jek..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          pc ko tue ptg2 ney lemau sket…hik…
          nti sok2 ko nmpk la dia…
          sila bsbr…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ANneDeSilva says:

          aku pelik..
          asl aku leh tak nampak lak….
          ish..
          mara la nie…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. jed hijau says:

    mana pegi si TRANFORMER….BUBBLEBEE…dll

    lamo raso eh…tak burak2 ngan warih….cari buluh lomang ko apo…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      dh kuar dh tart nenas…
      sp nak order bleh amik order kat kak jed…
      tp bayar nti kat aku…hahahaha…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        ala eclipse….dah dekat2 bulan posa ni…kan berderet2 org dok suruh rasa sampel biskut raya….

        akaklah yang paling banyak suka bab2 rasa merasa ni….

        dah tak terlarat nak merasa pun ada….nak termuntah pun ada..

        hehehe….

        tak tahu lak mana biskut yang sedap….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. ANneDeSilva says:

    asl aku jek tak nampak ekk..
    sengall..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. ANneDeSilva says:

    pelikk camporr heran,n,n,n,n,…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. EclipsE says:

    noryn ney aku tgk bkn kategori ramping dh…
    bsr la bdn dia…
    mmg sesuai g mariefrance…
    len la cm aku…
    xsesuai dh…hehehe…
    blagak la plak…huhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. ANneDeSilva says:

    takkn la aku sorg jek yg tak nampak..
    mustahill

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. ANneDeSilva says:

    ngantokk dh niee….
    mana bantal niee….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. ANneDeSilva says:

    ??/

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. ANneDeSilva says:

    smua pon dh ilang rupanyaa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. ANneDeSilva says:

    ???????????/
    seandainya masihh…
    ada cinta lg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. kira-kira says:

    samat petang…
    salm sume

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      petang kira2…
      bnyk ke ko wat kira2 arini…
      ptg baru ko masuk..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kira-kira says:

        bnyk 2 xla sgt….
        heheh..
        kuar td…
        skang bru leh in…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          mesti gi hang out ngan gfkn…
          akak ingt mlm nnti nk ajak hubby gi nengok wayang citer G.I.JOE cam best jerk…
          tu pun kalau dia x kije…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          oo nk g tgk wayng…
          kak ,,tmpg skaki leh??
          heheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          apsal kaki ko sbelah lg nk ltak mana…
          camni jerklah ko tolong jagakan si kembar akak erk..
          nnti akak bg upah..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          sblah ag g tmpt lain…
          heheh..
          bleh2 kak…nnt ank akak 2 sy pas kt org lain lak soh tlg jga…
          heheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. kira-kira says:

    da xde org ker

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. kira-kira says:

    out lu lah..
    da xder org kdai da nk ttup….
    mlm kang in blk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Akak Leen says:

    muka dia ni mmg cantik….suara dia best tak? apa lagu glamer dia? emhh…..sekadar bertanya jer ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Penari Poco2 says:

      aku langsung x tau…x minat…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Akak Leen says:

        hi poco2…. xtive mlm plak ke? siang x main kejar2 ke dgn budak2 tu smua? hehehe…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          alaa kak leen…mmg dari dulu2 lg poco2 aktif mlm2…masa da bdk genius dulu, kitorang dating lam blog nie sampai pagi…huhuhu…
          siang kdg2 sibuk lar jgk…byk keje…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          eh cni leh wt kendel light dinner x???
          heheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          oooo…bdk genius tu…a’aa…akak ada baca gak posting korang dulu tp masa tu akak x bg komen lg…cuma lalu jerk kt bn ni….dh lama dh x nmpak dia kan….bernas jugak komen2 dia….hehehe….ooooo…tu bf alam maya ko erk…hehehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          lbh krg camtue lar kak leen…skrg hanya tinggal kenangan…isk…isk..isk…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. muke xde serilah dia nie….pdhal dlu cutegak..yg aq pling plik camne sore die blh btuko jd grau dulu sore die halus jeee…mase nyanyi lgu fntasi atau realiti 2 best jee sore die…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. pinkypanthers says:

    burp…
    alhamdulilah kenyang dah…
    mlm gangs dh mkn ke lom?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kira-kira says:

      wah mkn pe 2…?
      hehe
      mlm gangs lom mkn ag..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pinkypanthers says:

        mkn nasi ler…
        panas tul hati akak ni..
        hubby janji nk gi nengok wayang last2 minute dia kena kerja…
        eee geram tul…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          ckup ke kak mkn nasi jek,,,lauk2 xder??
          lau ade lbh2 bgkus bak cni la cket…
          hehe
          heheh xpe kak len kali pn leh pegi ag…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          bestnya….nk tgk movie apa tu?
          alaaa….esok2 boleh tuntut balik….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akak Leen says:

      makan aper tu…? bunyi mcm mkn yg best2 jerk…huhu
      aku kt sini dh nk tido….xde mkn2 dh…huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. kira-kira says:

    da tgk td tilawah…tgk kt u-tube,,,
    hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. asparagus says:

    jom nari poco2… ehehehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kira-kira says:

      jom2…ko nari sorg2…
      hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pinkypanthers says:

        laaa ko x tdur lagi kira2…
        akak dh ngantuk…
        saja buka jap ingat xde org..
        tup2 ko ada lg..
        wat2 tidur kira2 sok bgun pagi2 ko sambung lek…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Akak Leen says:

    akak masuk wkt cenggini mesti korang x de lagi…. hahahaha…. x kan subuh2 dh nk ngadap bn….huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      morning leen..
      aku saja jerk buka pagi2 ni ntah nape tgn ni gatal lak nk bka pgi ni rupanya ko ada…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        mrng kak leen, kak pink…
        2 hr x ngadap BN,
        rs cam 1 thun ja…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          ko p mn 2 hr nie…???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          mghlang jab poco…
          cri ktngan….
          :-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          salam aries, poco2….
          wah dh tng fkiran aries…
          pagi arini poco2…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          ya akak…
          srbut sngt kpla ni mikir problem….
          jmbn pn bnyk nk kna cci…
          si eclipse tu lgsg xnk tlng…
          cian aries srng2x,,,,
          :-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. aries_april says:

    xkan xda sapa2x hri ni kot?
    eclipse, anne, sara, love, tyra, badboy, singa, ain, jelita, jerneh,kira2x , tomei, kak pink, kak jed, kak leen n yg lain2x p mn?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. aries_april says:

    klaur la kwan2x…
    aries dh boring ni…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      sabar er aries jap lg sumer ada…
      arini cuti tu yg lmbt sikit tu…
      hehehe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        oh…
        lpa pl…
        hr ni kan sbtu…
        akak sht ngan fmly smua?
        ank2x hr ni kn xsklh…
        xkcau ker pgi2x mama dia orng ngadap net ja?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          heheh akak shat sumernya…
          masing2 sumer tdur lg hubby pagi2 lg dh gi kije…
          akak nk mngemas umah buka ni jap tup2 aries ada..
          x sek. lmbt ar bngun….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          akak umr bapa?
          ank 2 jer ke?
          yg kbr tu kan?
          nm pa?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. aries_april says:

    kmbr…
    slh eja pl….
    mlu kat bdk2x tom2x bak klau kembar pn slh eja….
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      umur malu lh nk bag tau sbb dh tua…
      hehehe…
      ank punyalah ramai sblah tangan….
      yg kmbar tu bongsu pompuan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        oh gitu…
        rmai gak ank akak ya?
        tpi xpa…
        rzki nm nya….

        ar5ies klau kawen, nk ank 3 ja…
        tpi klau ALLAH ksi lbih…
        tima ja lah….
        rzk jngn tlk…
        msh jngn cri….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. kira-kira says:

    samat pagi 1malaysia…
    heheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. aries_april says:

    bngun pgi sram pkok,
    pkok mawar tpi prgi,
    kwn2x tk dngr ke aym dh brkkok.
    xkan nk bt tahi mata gi?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kira-kira says:

      bese la ari cuti…
      kuar date r 2 gamaknyer..
      hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        ah2x..
        tul tu…
        ktaa gak kna keja….
        :-)
        nk cri rzki….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          hehe xpe…
          bonus mst dpt lbh..
          leh wt shoping rya nnt..
          heh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          thu xpa….

          tpi ada g bnda yg nk bt ngan dt tu…
          bkn shopping tuk aries srng g…
          cousins aries yg xda bapa tu…
          every year aries bli kn bju rya n yg lain2x…
          cian dia orng…
          tnggl mak ja…
          ssh lak tu…
          time kat dnia ni la nk bt phla….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          huhu..
          trsentuh lak aty kira2 pepagi nie..
          aries tggl ngan deorg ker??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          xda la…
          aries nan fmly aries la..
          tpi, rs nya ptt d bntu bla aries rsa fmly aries mmp nk tlong…
          even aries bkn skya orng lain…
          atleast aries try bntu mn yg ptt….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          a’a tol 2..
          bntu selagi trmmpu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          kat dnia ni ja lah nk cri phla msk syrga…
          klau dh mti, pas tu nk htng dsa n phla ja…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. aries_april says:

    xda orng lgi ker ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Lovelyvic says:

    Tu la… tak pernah aku nengok nara punya komen meningkat beratus2 dalam sehari… Semua excited nak hadiah. Jgn lepas ni ada yg frust menonggeng tak lalu makan sudah le yer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. EclipsE says:

    morning kwn2…
    aku br msk keje…
    trlmbt ari ney…
    mimpi best lak mlm td…hehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. aries_april says:

    ptng krng da training…
    then pas mgrb trus p alor star…
    coz esk jam 8 lwan kat sna…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      hmm akak doakn kemenangan wat team aries yerk..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        doa..
        jngn xdoa…
        last month main…
        no 4….
        hdiah pn trbg…
        esk nk no 1…
        klau mng…
        p medan…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        pemain dh ckup ker?
        klu xckp ajak la eclipse…
        bak kata kira2…dr tdo bek g ngaji ker…
        so briadah pon kire ok gak la..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          btol2,,,
          heheh,,dri tdo 2,,bek kuar main dam ker,,main netball ker..
          leh gak kuar kn peluh,,huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          jwpn kat bwah ya?
          trslp ktak lak…
          :-)
          mamun pgi2x ni…
          besa la…
          mai keja xmndi….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          lor ko ni aries,,lom mnd ag

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          besa la..
          keja ktr…
          baik ksi ktr trus…
          :-)
          nnt lik keja…
          trus la mndi….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. aries_april says:

    medan jkrta la kira io….

    aries knl eclipse srng ja…
    kalu kak pink nk souvinear knl2x kan lah dri ngan aries….
    :-)

    eclipse…
    klau sbt bab hdia…
    lju ja dia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. kira-kira says:

    spe lom bekpes ag,,,??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. kira-kira says:

    eclipse….xder cter baru ker??
    besenye ko je tau hal2 nie..
    hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      tau xpe dr smlm citer ni…
      dh penat nengok minah ni pose lentok sana lentok sini..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      kak nara xcl dia g tu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        apa cmnt asyk trlmpt ja ni?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pinkypanthers says:

        hmm tadi akak leka jap duk layan blog si mak hayam gedebuzz tu…
        kelakar pun ada duk bacanya…
        cam bagus jerk mamat tu kalau mengata org erk..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          heheh..akak pn layn gak blog pondan xsedar diri 2??
          hehe…ade ke ptot ponda 2 ckp berjuta2 org singgah blog dye…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          bknya juta dia leh kata berbillion2 tu akak confuse sikt…
          kat negara kita kalau cmpur ksulurahan pnduduk pun cmpur yg tua ngan yg baru lahir pun x smpai 1billion..
          dia prasan ar tu..
          apa dia ingat org luar negeri nk masuk ke blog dia yg tah apa2 tu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          aries x kesian kat paris tu ke?
          kira2 pun duk pndang satu arah jerk…
          nengok akak rilek jerk peluk tubuh…
          heheheh…
          jgn maree…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          heheh…xper kak…kteorg byr tok pnjm pic nie,,,
          heheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          tk pa la…
          nnt aries tkr pose lak…
          krng jngn trkezut lak…
          :-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. kira-kira says:

    eh kak nara xnk update gambar norman kru nikah ker??
    hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. tOmEii says:

    morng guys aq lmbt msuk arini smlm tido lwt tgk kingkong…huhu…
    dh brekpes ke sume???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. aries_april says:

    tuk pngthuan akak…
    tomei ni pndk giler dri laki dia…
    :-)jngn mrh ya?
    just kidding…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      haha xla pndk mne pn gmbr ni mse tu ubby aq duk ats stage aq

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        alah…
        cover mlu la tu….
        pe pn…
        so cute….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kira-kira says:

        heheh bkn ker akak yg dk ats stage 2…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pinkypanthers says:

        xpe ar xnmpk pun asalkn dpt mengomen kat sini ckup ar…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          tul tu kak pink….
          :-)
          smua dh kawen…
          kira dh kawen ke lum g?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          kalau lom pinang2 aries tu…
          hehehe…
          tu pun kalau kira2 ni llaki…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          lom ag la aries…
          stdy pn lom abes ag…
          hhehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          haha lwk la korg…xpe la laki tinggi jgn aq tinggi dr die sudh…tu pn dh pkai kast 4 inci tp xsme tggi jgk…hahaaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          thu mmg rndh…
          amboi kak pink..
          nk sruk kita msuk mng aries lak ya?
          xleh..
          krng kak jed mrah..
          dia dh brkenan kat aries…
          nk bt jdi adk ipr dia…
          pas ni aries n\kna bljr nogori la pn…
          :-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          tapi tomei kalau mnurut firasat org tua2 cewah(sbb aku pun dh tuakn)…
          kalau wife tinggi pd hsbnd bahagia slama2nya…
          gitu2 ar kot kalau akak salah tulkn erk…
          hehehe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          ermm yeke nthla aq xamik port sgt menda2 cmni cz jdoh tukn ditgn tuhn so xleh pcyala menda2 cmnie….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          tul tu…
          mak aries pn ktA GITU AKAK….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          dulu akak prnah gak duk N9…
          lama gak ar…
          akak duk area Bahau…
          masa akak baru2 smpai situ punyalh mundurnya station bas pun buruk skang ni dh canggih dh pekan Bahau…
          ai ghindu lak bila teringek kisah lamo…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          huhu kalu cmtu aries kna cr hubby cm rndh la br bhgia…x gitu????kui3x

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          xnk la…
          orng kta…
          rndh @ x…
          brgntng cra kta nk handle rmh tngga tu…
          klau ok…
          ok ar jd nya…
          klau x…
          jdi cam skrng ni…
          kawen, cerai…
          smpng mlaikat 44….
          xnk la aries…
          aries nk hdp ngan laki aries smpai akhr nyawa aries…
          biar aries p dlu dri dia pn xpa…
          jngn dia p dlu…
          tpi kuasa ALLAH..
          kta xleh lwan klau dia nk sapa p dlu…
          tul x?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          huhu btul sgt2..aq pn cmtu syg sgt2 kt hubby aq mudh2an kekl hingg akhr hyt….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          amin……..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. aries_april says:

    kira…
    bru trprsan ko pnya question…
    tnya aries pndai ker main netball?
    klau nk thu pndai ker x…
    tnya la eclipse….
    :-)
    jngn pngng rndh ya…
    even mka cam paris hilton…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Akak Leen says:

    sembang apa korang pg ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      smbng ksng ja akak…
      besa la weekend…
      kak nara jrng update…
      nk spend time wit fmly ktanya…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      sembang2 kosong jerk leen tunggu si aries ni wat air dr tadi x siap2…
      ank dara gi wat air ni mk2 dara nk mnyembang ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        AMBOI…
        aries ni cleaner la…
        lain la eclipse…
        dia tea lady…
        slp orng sruh ni
        :-)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          dh nengok akak…
          tpi aries tngok pn dh half…
          blik rmh nanny smlm…

          dia orng still cam tu gak…
          xtrus trng g….

          bla la dia orng nk p mekkah ar?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          xde pkembangan la episod smlm? klu camtu mls la akak nk tgk dulu….simpan smpai next friday la…hehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          huhu tul 2 aq pn tgk jgk…still cmtu je lg..
          tp episd nxt wk best…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          nape dgn episod next week?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Akak Leen says:

        tu la pinky, anak dara bila suruh buat air, lama benor….ntah apa yg dibuat kt dapur tu lama2…. mak dara nk menyembang pun dh kering tekak nih….huhuhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          xpA…
          aries mnis xn\abi tuk kshtn….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          anak dara bt air manis..
          tue yg lmbt…sbb nak ltk gula sekilo…hahaha…
          mak dara dh tua…
          bt air pon xrs pape…
          yela tekak org tua…
          dh pahit…so xdpt rs..
          lg pon nak elak kencing manis…muahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          amboi kta orng ya dia?
          jg bdn skit…
          awk tu drh mnis….
          even xda kncng mnis…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          mak dara kena la jaga kesihatan spy sentiasa cergas… ank dara tau apa…. nti dh tau, mula la baru nk mnyesal x jaga kesihatan…….uwahahahahahahaha…. ank dara yg darah manis kena la pandaI2 cergaskan bdn untuk kesenangan d hari muka…..hahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          yeke drh manis??
          harus rasa ney…hahaha…
          dh mcm keliwon lak…
          mkn darah…huhuhu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          betul betul betul..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. EclipsE says:

    i’m back…
    bz sket la…
    g kuar bekpes td…heheh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akak Leen says:

      makan apa?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      ptt pert eclipse nmpk cm bunct je cket tu dh konyg sgt rpeny…huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      hah dh lek pun ko eclipse…
      gi nengok aries tu wat air karang trsalah taruk lak tup2 masin kopinya…
      rupa2nya yg di bubuhnya garam…
      gurau jerk aries jgn mare…
      bowing ar xde citer baru…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        aku klu bt air…xltk gula…
        sbb yg nak minum sumenya dh nak senja…
        nti kencing manis plak.hahahah..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        xpa…
        kna bnyk bljr sabar…
        kan dh nk pose….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kira-kira says:

        lau trus gosip kt citer ni trus,,leh klahkn citer nek jijah ni..
        hehe.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          xpa …
          bnyk g,
          crta nek jah cda tndingan nya…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          woi tua2 kitaorang pun msih brgetah lagi nyah hoi…
          hehehe kalau melaram kalah ank dara…
          tapi biasanya yg ngurat pun bujang2 tua gak…
          kahkahkah…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          i pon msh bgetah lg nyah…
          x season pon…
          mantap…hahahaha…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • tOmEii says:

          uhuhu tul2 pdhlny bork je bkn komen pn…kui3x

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          msh mngncam la ni u all ya?
          wah…
          mau xlari laki la cam gini….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. aries_april says:

    ha tul tu eclipse…
    yg mda trang tang tang ni cmakta br2 ja…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. EclipsE says:

    boring tul la ari ney…
    korang sume ape plan 2 day..
    x g soping ker??
    jom la ikut eclipse…
    nak g soping raya ney…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      kat na?
      alamanda ker?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kira-kira says:

        alamanda boring,,xder org kt citu..
        kt mne shoping kmplek yg rmai org ?
        hehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pinkypanthers says:

      leh aku beli ko bayar…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        xpa…
        eclipse mmg kaya…
        even rmh dia nk rboh..
        pas blik shoping…
        kta pkna nsi aym mak cik dia….
        :-)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          eclipse tlong bli t-shirt tok kira2 sedozen…
          nk sdekah kt ank yatim..
          heheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        g mid valley pas blk keje krg…
        nak join ker aries?jom r..
        pink aku pon org bayarkan…hahaha..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      eclipse nk tlg payung ker?????uhu kalu cmtu tlg order sofa L 1 yea pastu sok anta kt umh aq yea…huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akak Leen says:

      akak duk rmh jerk…. x larat nk kluar musim2 sjuk cenggini….senang nk demam….
      emh…korang sembang dulu la yerk…akak ada kerja sket nk buat….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        sonok akak kat NZ kan?
        pas ni aries nk p mlncong…
        xyah swa hotel la…
        stay umah akak bleh?

        kak, kat sna xda H1N1 ker?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        musim sejuk??
        bestnya…
        eclipse suke sjk2 ney…
        yela sbb eclipse kan kuat bpeluh….hahaha…
        nti xpyh sembur ridsect g…huhuhu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Akak Leen says:

        eleh…h1n1….ckp jer la selsema babi….hahaha…
        alaaa…kt mana2 pun ada…ni yg x syok nk g jalan2 ni.. tambah2 musim sjuk ni rmai la org kena flu….huhuhu…
        korang ingat bes ke musim sejuk….? x tahan oooo…. nk kluar rumah kena pakai baju berlapis2… baik duk msia, sepanjang thn cuaca sama jer… x pyh pening2 kpala…. tapi tu la….kuasa Allah s.w.t….ada sejuk ada panas….bersyukur la dgn pemberian-Nya…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          aries klau da dt brjuta dlm bank…
          nk p paris ja…
          pdan la ngan muka ni…
          :-)
          kna p tmpt yg sma ngan mka ja lah..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. aries_april says:

    eclipse…
    please open yr mail box…
    aries ada ksi something…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. kira-kira says:

    spe da tgk gi joe?
    best ker cter 2 ehk..
    cm nk pg tgk jer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      kwan aries kta best…
      tk tau g…
      coz, next week bru nk p….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kira-kira says:

        best ehk..
        kne pg tgk ni..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          jngn x tngok…
          aries nengok the making dia pn cam best jer….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          jom2 ramai2 kte serang cinema..
          hehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          attack…
          jngn x attack….
          ksi mltup…
          :-)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pinkypanthers says:

          ko ni kira2 wat hangin akak jerk…
          dh smlm x dpt nengok…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          heheh..jgnla kasi mltup..
          nnt kene check in kt isa xpsl2…
          hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          xpa…
          skrng dh nk hpus kn ISA….

          cian akak…
          xpa
          nnt ajk la abg p nengok lain…
          mlm mngu bru best…
          excited skt bla orng rmai…
          ni klau dlm pnggung akak n hubby ja…
          lain pla jd nya…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          chilis xleh,,nnt tunang ko mrh..
          heheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          aku set jer if kira2 nak blanje…
          jom la p rmi2…
          kira2 sponsor tue…
          duit dia byk…
          lgpon dia nak bsedekah…
          ape slhnya…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          ok jom…
          ala aku lau stakat nk popcorn aku xkesah..
          hahah
          ngan kwn2 mmg aku xbrkire sgt..
          heheheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          aku popcorn xmkn…
          krg2 ko blanja aku kat chilli’s dhla..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          heheh..lpe lak kak..
          sory..kui3x

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          ble ms plak aku btng ney…huhuhu…
          aku single lg pe??

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kira-kira says:

          ntah aku pn xtau…
          hahah,,,,

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          tk tau?
          aries ja yg thu…

          eclipse ni kan, ska ksi aries ++ syg kat dia….
          thu ja chillis tu favo aries….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. damia zahra says:

    askum…morning…
    pepagi lg da p mdical cntre…tirednyer…
    aiyakkkk…noryn da jd duta marie france body line ker?
    no wnder mkin slim jer…rezekinyer ar…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • kira-kira says:

      wslam…morning…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • aries_april says:

      rndu nya kat damia…
      lma xmncul…
      ank sht?
      hubby? (sj nya…ksi cmbru skit)
      :-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        jgn tnye2 laki org aries…
        xbek…
        klu tnye laki eclipse xpe…
        sbb kite bkongsi…muahahaha…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        aiyak…sajer jer tanyer huby yer?…
        cehat jer sumenyer…
        aries sehat tak?…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akak Leen says:

      eh damia…lama ko x muncul…bz ker?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pinkypanthers says:

        ko biar betul eclipse laki pun kongsi…
        baik benor ko nape nk dpt payung mas?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        im not single?
        ksar tu ayt…
        xnk la tnya…
        krng GF kira kjr aries lak…
        nk lri mn?
        ktak kat BN ni dh ler kcil…
        xmuat pn nk lari…
        lain la pdng yg aries main netball…
        bsar la jg….

        akak, damia tu chipsmore…
        tu yg kjb ada, kjb hlng…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        leen…lama damia tak tenet ngan kita sume yek…..

        datang2 terus pergi medical cntr…ada pape ke….??????

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          tu la kak jed…
          lma damia xmncl…
          cian dia ya?
          pgi2x lak tu…

          kak jed,
          lawa avatar…
          mn dpt?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          huish..punyerla rmi peminat neh…hokhokhok…
          cuak ar jed..leen..eclipse…aries…
          maner ar x cuak…da 7 hri peyed x mai….
          sabo je aku…
          sib bek all test -ve…
          klu ader pun…rezeki lg ar…muahahaha…
          bz la aries..tu yg jd chipsmore tu…
          ekceli windunyer kat kowang neh…
          cayang sket…muahhh…
          hokhokhok…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          nk + srng g tu…
          alhmdlh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          kalau ada pun takde salahnya punnn….alhamdulullah…

          sempat lagilah kau jaga badan yek….boleh lagilah melaram nak raya ni….

          aku tak dapatlah jawabnya….dah 3 bulan…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          so jed…yg dulu ko muntah2 tu +ve ar?…
          alalalala jed..congrats…
          beshnyer…nk dpt baby neh…
          alah jed…ko melaram jer rya neh…ok aper?…
          ibu comey…pewut pun comey tomey…hokhokhok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        bz ngan baby ar leen..
        pyh aku nk menaip d bueknyo…
        bby pun nak menaip sama..
        ko ma family sehat tak leen?…
        raya neh balik tak?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          wah…
          kak jed pn dh ada…
          napa aries xtau pn?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          aku sekeluarga sihat cuma biasa la musim2 sjuk ni, silap skit mudah la dpt penyakit….
          raya x balik la…..raya sini jerk……… sob…sob…sob…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. aries_april says:

    aries ni ngan eclipse apa pn knsi..
    kmi madu yg xmnis…
    :-)
    hahahaha…
    2 2 pn dpt pyng mas…
    coz xthu sapa bini no 1…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. jed hijau says:

    alamak….tenet pepagi ni jem la pulak…

    boringggggg…….

    bye…jumpa lagi….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      tenetyg jem ker?
      kak jed nk p sapu jem kat ang?
      kan hri mnggu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kira-kira says:

      bye,,,,

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      nak itut jed…
      nk kuwa japs kengkwn…
      jed…wait 4 me….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aries_april says:

        jngn la damia…
        ko br mncl…
        nk tnggl kta orng dh ker?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          alalala aries…
          baby akak tu..nak merengek jer ngan akak ar…
          tu yg pyh nak menaip tu…
          dier pun nk menaip gak…
          jap yer…
          nnti akak cek in balik..muahahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          ok aja…
          take care

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          biasa la tu damia…..aku pg td camtu la…..baru jer masuk…tggl kejap g cuci pinggan, sekali bila dtg balik tgk bb aku ni dh shut down pc…..x tau la camne dia main tekan2…..huhuhu….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          aiyakkk leen…comeynyer bby ko…
          kisss sket kat bby ko…cup cup cup…hokhokhok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          dkt aries xda ker?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. kira-kira says:

    boring nyer…..
    xder citer baru ag ker kak nara?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. kira-kira says:

    da la kt cni panas ..
    nk kuar pn malas rsenyer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0