Written by AbangNara | August 27th, 2009

nasha aziz

Cantik, manis, menarik, hot dan ayu. Semuanya ada pada si gadis yang bernama Nasha Aziz nie. Siapa yang memandang pasti tertawan. Yang laki-laki confirm ada niat nak mengorat kalau ada peluang sementara yang perempuan mungkin dalam diam mengkagumi kecantikan Nasha Aziz.

Kalaulah diberi peluang untuk berjumpa dan buat interview dengan Nasha Aziz, pastinya soalan pertama kami yang akan kami terjah dia ialah:-

“Kenapa you tak kawin-kawin lagi sampai sekarang? U tengah tunggu Abang Nara ke?”

Dulu meletup jugaklah gosip Nasha Aziz dengan pakwenya Nur Iman Tang. Tapi sekarang dah senyap balik. Tak tau apa dah jadi dengan Nur Iman tue. Mungkin tengah sibuk mencari cahaya keimanan yang sebenar kot. Rasa-rasanya mungkin Nasha masih tak bersedia (alasan standard) untuk bergelar seorang isteri kot. Harap-harap dapat bertemu jodoh. Almaklumlah kita nie makin lama makin tua. Bukannya makin muda.

Jadi adik-adik apakah pengajaran yang kita boleh ambil daripada kisah hidup Nasha Aziz ini? Kecantikan wajah tak semestinya menjamin anda kawin cepat. Itulah pengajarannya. Hehehe.

Lagi gambar terbaru dan terkini Nasha Aziz dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

nasha aziz

nasha aziz

nasha aziz

nasha aziz

nasha aziz

nasha aziz

Baca Yang Ini Pulak:-

370 responses to (GAMBAR)Nasha Aziz Yang Terbaru

  1. eclipse says:

    suke nasha..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. hantupensil says:

    kenapa posing lain mcm jek???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. puteriaquarius81 says:

    mka dh lain ar.. cucuk ker? dolu2 lg comel… huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • new moon says:

      len tang mane puts?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • syamiza says:

        muka dier….. ader org kata dia amik vit C

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        xtau la.. emm pipi dia nmpak lain mcm.. dagu pun tajam banget.. tp still comel.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • new moon says:

          hmm…..ye kot..pp dh kmbung sket…yela umo pn dh lnjut…tuhan amek blk la pe yg Dia dh pnjamkn..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • rydz says:

          buat plastic surgery kot…mcm mata dia tu dah ada double eye lid…dulu kan sepet je. Pelakon hong kong & korea pun ramai yg buat camtu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. new moon says:

    yeeaaayyy…..ke 4

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. new moon says:

    eyh awat nmpk mcm pth pggang jerk??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. eclipse says:

    korang marah2 aku…
    kan aku dh srh p…
    sbb abg nara ckp standby…
    jap g page br nak kuar…
    korang xpcy…
    sedih ati aku ble org slh sangka…isk..isk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. greenlady says:

    ske tgk lakonan nasha….mantoppp!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. eclipse says:

    Kecantikan wajah tak semestinya menjamin anda kawin cepat. Itulah pengajarannya. Hehehe.
    ~~~~~~~~~~ya btl!…..
    aku slalu tgk org cantik lmbt kawen…kbanyakan nyalah…
    yg krg2 sket cpt kawen…
    maybe yg krg tue mmg sesuai dbt isteri…hehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • new moon says:

      yee…sbb yg biase2 tu la yg sggup sinsing lengan bju g mmasak, mnjmur kain, bsuh bju, nypu smpah n lyn krenah laki n ank..bkn yg lawa x mcm tu,tp jrg la ku tgk..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • eclipse says:

        pttla aku lmbt kawen…hahaha…
        aku suke mgemas jer…aku pntgkan kbersihan..
        cuci pgn xsuke…nti tgn kasar…huhu
        jemur kain xsuke…sbb xtahan panas..huhu…nti hitam…
        memasak suke…sbb aku jijik mkn mskan org…hehe..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • violet says:

        paling koman pn nk maid…
        xder maid habisla tgn yg halus..
        huhu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      kalau dpt isteri cantik tu kira bonus…….
      yang penting dapat isteri yg baik, sopan santun pandai melayan…. dapat yg cantik tp tak masak wat perr…. asyik bermakeup jerr tak guna gak…. yg peting… seorang isteri yg baik yg dpt menyenangkan hati suami…… tak kira la cantik @ tidak……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. violet says:

    boring sey..
    :(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. LaLuNa says:

    oooo..disini rupanya kamu semua…nape tinggalkan aku disana…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. syamiza says:

    alamak perut dah berdangdut niee……. adoyaiiiiii…………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. syamiza says:

    Antara 9 Siti yang patut dicontohi

    1) Siti Khadijah

    - Beliau merupakan isteri Rasulullah s.a.w yg melahirkan anak2 Rasulullah, setia dan menyokong Rasulullah walaupun ditentang hebat oleh org2 kafir dan musyrik, menghantarkan makanan kpd Baginda ketika Baginda beribadat di Gua Hira’.

    2) Siti Fatimah

    - Anak Rasulullah yg tinggi budi pekertinya. Sangat kasih dan setia kpd suaminya Ali karamallahu wajhah walaupun Ali miskin. Tidur berkongsikan 1 bantal dan kdg2 berbantalkan lengan Ali. Rasulullah pernah b’kata aku takkan maafkan kamu wahai Fatimah sehinggalah Ali maafkan kamu.

    3) Siti Aisyah

    - Beliau isteri Rasulullah yg paling romantik. Sanggup berkongsi bekas makanan dan minuman dgn Rasulullah. Di mana Nabi s.a.w minum di situ beliau akan minum menggunakan bekas yg sama.

    4) Siti Hajar

    - Isteri Nabi Ibrahim yg patuh kpd suami dan suruhan Allah. Sanggup ditinggalkan oleh Nabi Ibrahim atas suruhan Allah demi kebaikan. Berjuang mencari air utk anaknya Nabi Ismail (Pengorbanan seorg ibu mithali).

    5) Siti Mariam

    - Wanita suci yg mmg pandai menjaga kehormatan diri dan mempunyai maruah yg tinggi sehingga rahimnya dipilih oh Allah s.w.t utk mengandungkan Nabi Isa.

    6) Siti Asiah

    - Isteri Firaun yg tinggi imannya dan tidak gentar dgn ujian yg dihadapinya drpd Firaun Laknatullah.

    7) Siti Aminah

    - Wanita mulia yg menjadi ibu kandung Rasullullah. Mendidik baginda menjadi insan mulia.

    8) Siti Muti’ah

    - Isteri yg patut dicontohi dan dijanjikan Allah syurga untuknya kerana setianya kpd suami, menjaga makan minum, menyediakan tongkat utk dipukul oleh suaminya sekiranya layanannya tidak memuaskan hati, berhias dgn cantik utk tatapan suaminya sahaja.

    9 ) Siti Zubaidah

    - Wanita kaya dermawan yg menjadi isteri Khalifah Harun Al-Rashid. Sanggup membelanjakan semua hartanya utk membina terusan utk kegunaan org ramai hanya niat kerana Allah s.w.t.

    * 9 Siti ini adalah petikan drpd kata2 Ustazah Siti Norbahiah Mahmud dlm rancangan Halaqah TV9 bertajuk ‘SITI IMPIAN’. Adakah kita tergolong antara Siti2 ini? Tepuk dada tanya iman. Sama2 kita tingkatkan ilmu kita utk menjadi insan yg lebih baik di Bumi Allah ini, insyaAllah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. syamiza says:

    Wanita Acuan AL-Quran

    Wanita Acuan Al-Quran ialah seorang wanita Yang Beriman
    Yang hatinya disaluti rasa taqwa kepada Allah SWT
    Yang sentiasa haus dengan ilmu
    Yang sentiasa dahaga dengan pahala
    Yang solatnya adalah maruah dirinya
    Yang tidak pernah takut berkata benar

    Wanita acuan Al-Quran Yang menjaga tutur katanya
    Yang tidak bermegah dengan ilmu yang di milikinya
    Yang tidak bermegah dengan harta dunia yang dicarinya
    Yang sentiasa berbuat kebaikan kerana sifatnya yang pelindung

    Wanita acuan Al-Quran Yang menghormati ibu bapanya
    Yang sentiasa berbakti kepada kedua orang tua dan keluarga
    Yang bakal memelihara keharmonian rumah tangga
    Yang auratnya dikhaskan buat suami tercinta
    Yang mengamalkan hidup penuh kesederhanaan
    Kerana dunia baginya adalah rumah sementara menunggu akhirat

    Wanita acuan Al-Quran Sentiasa bersedia untuk agamanya
    Yang hidup di bawah naungan Al-Quran & contohi sifat Rasulullah SAW
    Yang sujudnya penuh kesyukuran dengan rahmat Allah ke atasnya
    Yang boleh diajak berbincang dan berbicara

    Wanita acuan Al-Quran Yang Tidak pernah membazirkan masa
    Yang Matanya kepenatan kerana kuat membaca
    Yang suaranya lesu kerana penat mengaji dan berzikir
    Yang tidurnya lena dengan cahaya keimanan
    Yang Bangun subuhnya penuh dengan kecerdasan
    Kerana sehari lagi usianya bertambah penuh kematangan

    Wanita acuan Al-Quran Yang Sentiasa mengingati mati
    Yang baginya hidup di dunia adalah ladang akhirat
    Yang mana buah kehidupan itu perlu di bajai dan di jaga
    Meneruskan perjuangan islam sebelum hari kemudian

    Wanita acuan Al-Quran Ialah wanita
    yang tidak mudah terpesona dengan buaian dunia
    kerana dia mengimpikan syurga di situlah rumah impiannya
    bersama lelaki acuan Al-Quran ganjaran ALLAH SWT.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. LaLuNa says:

    baru aku perasan gambo nasya tu.. die memang cantik, tp tangan die tu napak lak urat urat die timbol…adekah die rajin ke dapur?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. syamiza says:

    Lelaki Acuan AL-Quran

    Lelaki Acuan Al-Quran Ialah Seorang Lelaki Yang Beriman
    Yang Hatinya Disaluti Rasa Taqwa Kepada Allah SWT
    Yang Sentiasa Haus Dengan Ilmu
    Yang Sentiasa Dahaga Dengan Pahala
    Yang Solatnya Adalah Maruah Dirinya
    Yang Tidak Pernah Takut Berkata Benar

    Lelaki Acuan Al-Quran Ialah Lelaki Yang Menjaga Tuturkatanya
    Yang Tidak Bermegah Dengan Ilmu Yang Dimilikinya
    Yang Tidak Bermegah Dengan Harta Dunia Yang Dicarinya
    Yang Sentiasa Berbuat Kebaikan Kerana Sifatnya Yang Pelindung

    Lelaki Acuan Al-Quran Ialah Lelaki Yang Menghormati Ibubapanya
    Yang Sentiasa Berbakti Kepada Kedua Orang Tua Dan Keluarga
    Yang Bakal Menjaga Keharmonian Rumahtangga
    Yang Akan Mendidik Anak2 Dan Isteri Mendalami Agama Islam
    Yang Mengamalkan Hidup Penuh Kesederhanaan Kerana Dunia
    Baginya Adalah Rumah Sementara Menunggu Akhirat

    Lelaki Acuan Al-Quran Sentiasa Bersedia Untuk Agamanya
    Yang Boleh Diajak Berbincang Dan berbicara
    Yang Hidup Di Bawah Naungan Al-Quran & contohi Sifat Rasulullah SAW
    Yang Sujudnya Penuh Kesyukuran Dengan Rahmat Allah Ke Atasnya

    Lelaki Acuan Al-Quran Tidak Pernah Membazirkan Masa
    Yang Matanya Kepenatan Kerana Kuat Membaca
    Yang Suaranya Lesu Kerana Penat Mengaji Dan Berzikir
    Yang Tidurnya Lena Dengan Cahaya Keimanan
    Yang Bangun Subuhnya Penuh Dengan Kecerdasan
    Kerana Sehari Lagi Usianya Bertambah Penuh Kematangan

    Lelaki Acuan Al-Quran Sentiasa Mengingati Mati
    Yang baginya Hidup Di Dunia Adalah Ladang Akhirat
    Yang Mana Buah Kehidupan Itu Perlu Dibajai Dan Dijaga
    Meneruskan Perjuangan Islam Sebelum Hari Kemudian

    Lelaki Acuan Al-Quran Ialah Lelaki
    Yang Tidak Mudah Terpesona Dengan Buaian Dunia
    Kerana Dia Mengimpikan Syurga
    Di Situlah Rumah Impiannya
    Bersama Wanita Acuan Al-Quran.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. violet says:

    antu,
    xlh la…
    emmm..

    new moon ko wat cmner..
    aki nmpk muka hantu ko je la..
    xder baby pn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      baby yg comel lar///

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • LaLuNa says:

        aku lak napak new moon pakai gambo kucing topi katak..cemana tu?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • new moon says:

          hahaha….ciannye korg ni…mcm2 rupe aku yg korg tgk yek…ko try wat cam yg aku wat tu dlu…kalo xleh gk kene rjuk pd prof hantu la..hehe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • new moon says:

          luna ko try wat cam yg miza suh tu…cube try test..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • syamiza says:

        muka bulan dah tukar jadi baby cute laa voilet…

        voilet semalam dorang ajr tekan shft+ctrl+del pastu g kat refresh….. (kalau tak salah arr…)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • new moon says:

      alahai…aku wat mcm yg hantu ajr tu la…tkan cntrol+shift+delete…jd jerk..sblum2 ni kalo org len tuko gmbo ko leh tgk x?gmbo hantu kt pc ko gmbo ape?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • violet says:

        antu gmbr omputih maner tah..
        miza nye pic gmbr katun pakai tdg hijau…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • syamiza says:

          haa betul laa tu…….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          tp naper pic antu x nmpk..
          korang nmpk muka dye muka aper eg..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • syamiza says:

          yg gambor org putih tu gambar hitlerr…. la ni dia dah tukaq hat baru…. mcm pahlawan melayu lama jerr,…. warna hijau…. muka putih….. pastu ader misai kontot kata poco laaa………..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • new moon says:

          hahahahahahahaha………………..ni dh kes parah ni……….hantu siap bsongkok lg ko kate omputeh…ciannye…wei somebody tlg violet…aku pn xtau nk wat cmne ni….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • violet says:

          dh la..
          mls aku nk wat..
          pasni law aku dh install mok br x lh aku x nk ltk muka aku….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      ko punya pkai mozilla yg lame la kot violet…
      huhuhu…
      install mozilla yang baru…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. eclipse says:

    xrmi org ari ney…
    boring lak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. hantupensil says:

    adehhh….berapa haribulan gaji nak masukkk nihhhhhh….!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. puteriaquarius81 says:

    aq pun boring.. xper ar.. nanti kita borak ag..
    aq nk kuar sat gi shoping.. har har harruss..
    ok my fren
    hepi bergosip..
    jgn lupa gosip berhemah, jgn wat khemah
    salam.. muah luv u

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • new moon says:

      muah…luv u too…nk kem bli tudung ekin 10 lai blh?huhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        moleh moleh.. xder hal.. sp lg nk kem? nanti aq claim 2 kali dr hrga asal tau.. muahahahaha jahatnya.. jgn mare..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • syamiza says:

        muah..muah kat ko gak put3…………. sekarang ni waktu rehat laaa antu….. dah tak leh nak jamu selera perut…. tu yg dorang jamu selera mata….. ekekekek…. sama mcm kekasih antu gak…. poco2 tu…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      time keja leh shoping…
      ish2…
      pompuan2..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. new moon says:

    mane violet??cian die tgh prob ngan pc tongong die tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. jernih says:

    dunia bukankah cantik..
    tapi sikit tercalar imej
    dengan cerita gambar P****
    yang telah disebarkan…
    sabar jer lah nahsa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      gambar P…… gambar apa tu jernih? X penah tgok pun….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jernih says:

        ntah aku pun x pernah tgk..
        vcd rasanye… kan kuar paper
        citer ni ada org amik gambar
        guna cctv kat dlm umah dia…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. y_nie says:

    nasha…u mmg chanteq la.cute sgt…tp ble nk kawin ni,umo da makin meningkat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. y_nie says:

    uv u kak nasha…da lm lam berlakon tapi tetap maintain,xcam artis baru skrg..berlakon entah ape2.hrpkan ada rupe je…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. ANneDeSilva says:

    terlalu cantik pon susah gak sebenarnya…
    huhuhuhhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. ANneDeSilva says:

    lalalallalla…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. ANneDeSilva says:

    mana yg lain?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      ntah…. senyap jerr…. p mana tak tau…. sibuk kot…. ader yg bershopping… ader yg bercucuk tanam… ader yg belajar tukau pic…. ader yang g masak….. mcm projek dorang niee….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. ANneDeSilva says:

    eclipse…..cak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. new moon says:

    Maka tersebut lah kisah seorang Tok Batin nie yang banyak membantu Kerajaan Malaysia dalam mempromosikan barangan buatan tangan dikalangan masyarakat orang-orang asli di Malaysia semasa promosi Tahun Melawat Malaysia pada Sukan Komanwel satu masa lalu. Maka Tok Batin nie dapat ler anugerah serta wang tunai RM500.

    Maka dipendekkan cerita, suatu hari Tok Batin nie yang tak pernah keluar dari kampung lamannya sejak kecil lagi ingin pergi ke pekan berjalan-jalan dengan berbelanja disebabkan dapat duit RM500 tu la……. Maka pada suatu pagi bersiap-siap ler Tok Batin nie dengan kemasnya… lalu diambilnya selipar jepunnya yang disimpan dalam almari tu sejak dulu lagi (memang tak pernah pakai…. biasa berkaki ayam je..)

    Lalu berjalan ler Tok batin keluar dari hutan bila sampai je kat hentian bas….. Tok Batin cuba kontrol macho…. lalu bertanya pada seorang pemuda yang sama-sama tunggu bas kat situ, “Bas perghi pekan dah syampai…..?” Konon-konon macam dah biasa ler naik bas tu….

    “Sekejap lagi sampai ler tu…..”, sahut pemuda tu selamba.

    Apabila bas sampai Tok Batin menyuruh semua orang naik dulu,sebab dia kelam kabut sikit… maklum ler first time naik bas. Last sekali dia naik terus duduk depan kat sebelah konduktor.

    “Tok Batin nak gi maner….?”, mat konduktor sure kenal tu mesti org asli dari cara dia berpakaian.

    ” Aaaa….. nak perghi pekan ler…. nak tenghok citer Hindustan..”, jawabTok selamba…. lepas membayar tambang Tok Batin tak bergerak-gerak lagi disebabkan rasa ngeri naik bas dah ler first time, laju pulak tu.

    Apabila sampai aje di pekan… konduktor memberi tahu penumpang, “OK dah sampai turun pelan-pelan…..!”

    Maka Tok Batin yang dari tadi dah terbeliak matanya naik bas laju… terus bangun.. dan tetiba je kat tangga bas tu dia tak jadi turun mukanya cemas… Bila konduktor tu nampak Tok Batin tak turun-turun lalu dia bertanya, “Hah. Tok…. apasal pulak tu……..?”

    Dengan nada marah Tok Batin tu jawab, “Mana shelipar aku….. tadi aku naik aku taruk kat bawah tangga nie……. sapha kebassshh sheliparr aku………!!”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. new moon says:

    aduhh….skt gg la plop….huuuu……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. syamiza says:

    mana aries yerkkkk? tak nampak pun dier ari niee?
    sakit ker?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      aries g dating…hehehe..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • syamiza says:

        lol…… sempat gak tu amik kesempatan….. eekekkeke….
        patut lerr ragus tu kejap jer kat bn niee….jengah aries tak derr…trossssssssssss keluar…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. eclipse says:

    anne dia pgl aku..
    last2 dia hlg lak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. eclipse says:

    sume org bkabung pe??
    senyap jer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. new moon says:

    sejuknye opis ni………..dh le mendung kt luo….huuu…blh beku aku…aisey rase nk mkn kfc la plop…..hohoho…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      jom2…
      aku wpon xsuke kfc…
      tp dlm keadaan mcm ney…
      aku tetibe lak suke…heheeh..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      amboi…….. dlm dok sakit gg pun sempat lagi nak mkn kfc tu….. kfc ade produk baru…. bulan ko dah rase kerr? stick prawn……sedap tak?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • syamiza says:

        kat iklan tu nampak mcm sedapp jerkkk………..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        sdp xsdp la….
        pdhal aku xmkn pon lg…hehehe…
        chop stick ade la aku rs…hahaha…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • new moon says:

        haa….ade tgk iklan die…sdap x sdap tu xtau la…cam plik je kfc wat produk udang…tp mmg nmpk best pon mnde tuh..blh ar mlm ni g cube..ngehngeh..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. eclipse says:

    korang perasan x…
    dlm rmi2 ney…
    terselit sekor kumbang…
    kumbang yg sm setiap ari…hehehe…
    tp sian dia…xde gang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. eclipse says:

    bosan lak aku xde kwn yg nak diajak sembang…huhu…
    nak kena seru ape??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. tOmEii says:

    aii geng…..
    waduh bz bangat arini…..
    pening kpla…..
    nk lyn bn pon xleh…..
    laki aq ni dgki tul ngn aq…..
    adehhh…..
    sedp korg bork yerk……
    huahua…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. eclipse says:

    hilangkan rs2 curiga duka dn nestapa…
    mari kita myanyi lagu shananana…
    lalallalaalala…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Penari Poco2 says:

    Termenung ku sendiri
    Memendam rindu tidak menentu
    Kasih murni yang kita bina
    Hapus hancur oleh kata fitnah

    Di pagi hari raya
    Hati sayu mengenang dirimu
    Mudahnya kau menggantikan diriku
    Seolah cintaku tak berharga

    Apakah suratan
    Aidilfitri suatu titik akhir
    Sekian lama bercinta
    Kau tiada di hari mulia

    Keampunan ku pohon
    Sekiranya aku yang berdosa
    Pulanglah ku merindui mu sayang
    Ku menanti dengan hati rela

    isk…isk…isk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Penari Poco2 says:

    Oh bulan di mana dikau berada…
    Tunggulah hari yang bahgia…
    eeeeeeeehhhhhhaaaaaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Penari Poco2 says:

    naper boring banget nie…
    artikel pon tah boring tah…
    kak nara lum jawab lg ptanyaan baby semlm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. syamiza says:

    Murid : Selamat pagi, cikgu.

    Cikgu : (Menengking) Mengapa selamat pagi sahaja? Petang dan malam awak doakan saya tak selamat?

    Murid : Selamat pagi, petang dan malam cikgu!

    Cikgu : Panjang sangat! Tak pernah dibuat oleh orang! Kata selamat sejahtera! Senang dan penuh bermakna. Lagipun ucapan ini meliputi semua masa dan keadaan.

    Murid : Selamat sejahtera cikgu!

    Cikgu : Sama-sama, duduk! Dengar sini baik-baik. Hari ini cikgu nak uji kamu semua tentang perkataan berlawan. Bila cikgu sebutkan perkataannya, kamu semua mesti menjawab dengan cepat, lawan bagi perkataan-perkataan itu, faham?

    Murid : Faham, cikgu!

    Cikgu : Saya tak mahu ada apa-apa gangguan.

    Murid : (senyap)

    Cikgu : Pandai!

    Murid : Bodoh!

    Cikgu : Tinggi!

    Murid : Rendah!

    Cikgu : Jauh!

    Murid : Dekat!

    Cikgu : Keadilan!

    Murid : UMNO!

    Cikgu : Salah!

    Murid : Betul!

    Cikgu : Bodoh!

    Murid : Pandai!

    Cikgu : Bukan!

    Murid : Ya!

    Cikgu : Oh Tuhan!

    Murid : Oh Hamba!

    Cikgu : Dengar ini!

    Murid : Dengar itu!

    Cikgu : Diam!

    Murid : Bising!

    Cikgu : Itu bukan pertanyaan, bodoh!

    Murid : Ini ialah jawapan, pandai!

    Cikgu : Mati aku!

    Murid : Hidup kami!

    Cikgu : Rotan baru tau!

    Murid : Akar lama tak tau!

    Cikgu : Malas aku ajar kamu!

    Murid : Rajin kami belajar cikgu!

    Cikgu : Kamu gila!

    Murid : Kami siuman!

    Cikgu : Cukup! Cukup!

    Murid : Kurang! Kurang!

    Cikgu : Sudah! Sudah!

    Murid : Belum! Belum!

    Cikgu : Mengapa kamu semua bodoh sangat?

    Murid : Sebab saya seorang pandai!

    Cikgu : Oh! Melawan!

    Murid : Oh! Mengalah!

    Cikgu : Kurang ajar!

    Murid : Cukup ajar!

    Cikgu : Habis aku!

    Murid : Kekal kami!

    Cikgu : O.K. Pelajaran sudah habis!

    Murid : K.O. Pelajaran belum bermula!

    Cikgu : Sudah, bodoh!

    Murid : Belum, pandai!

    Cikgu : Berdiri!

    Murid : Duduk!

    Cikgu : Saya kata UMNO salah!

    Murid : Kami dengar KeADILan betul!

    Cikgu : Bangang kamu ni!

    Murid : Cerdik kami tu!

    Cikgu : Rosak!

    Murid : Baik!

    Cikgu : Kamu semua ditahan tengah hari ini!

    Murid : Dilepaskan tengah malam itu!

    Cikgu : (Senyap dan mengambil buku-bukunya keluar.)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Penari Poco2 says:

    anak dagang di negeri orang…
    pandai2 membawa diri…
    isk…isk…isk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. violet says:

    test2
    ad org x…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. LaLuNa says:

    zzzzzzzzzzzzz

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Penari Poco2 says:

    bila lar agaknyer si nasa nie nak kawen…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. new moon says:

    Pada Suatu Hari, Usop Jendul Nak Belikan Hadiah Harijadi Untuk Kekasih Barunya, Mek Ayu. So Si Usop Ni Pun Ajaklah Adik Perempuan Sepupunya Untuk Temankan Dia Shopping Kat SOGO. Oleh Kerana Mereka Baru Dua Bulan Berkawan, Jadi Si Usop Jendul Membuat Keputusan Untuk Membelikan Mek Ayu Satu Topi Kain Fesyen Baru Saje, Supaya Taklah Nampak Dia Beriya-Iya Sangat. Adik Sepupu Usop Pulak Pegi Beli Satu Seluar Dalam Hitam Berbunga-Bunga Baru Sebab Ada Sale Hari Itu. Masa Membayar, Dengan Tak Sengaja Cashier Dah Tertukar Kotak Topi Kain Hitam Tu Dengan Seluar Dalam Hitam Adik Sepupu Usop!

    Selepas Membayar Usop Jendul Pun Terus Pergi Kaunter Hadiah Dan Suruh Diorang Bungkus Tanpa Check Dulu. Kemudian Dia Balik Ke Rumah Dan Tulis Surat Untuk Mek Ayu Serta Mengeposkannya Bersama Hadiah Yang Dah Tersilap Tu.

    Surat Yang Dia Tulis Tu Berbunyi Cam Nie :

    Istimewa Untuk Kekasihku Mek Ayu,

    Usop Pilih Hadiah Nie Kerana Ayu Tak Pernah Pakai Bila Kita Keluar Jalan-Jalan Dan Selalu Mengadu Sebab Panas. Kalau Bukan Sebab Adik Sepupu Usop, Usop Dah Nak Beli Yang Lagi Jarang Supaya Kalau Berpeluh Tak Lembab Sangat. Tapi Usop Tengok Adik Sepupu Usop Pakai Yang Ada Bunga Tu Nampak Cantik Pulak. Usop Pilih Warna Hitam Tu Supaya Tak Nampak Kotor. Promoter Yang Jual Tu Tunjuk Dia Punya Dah Seminggu Tak Basuh. Nampak Elok Aje! Usop Suruh Dia Try Ayu Punya Sebab Saiz Promoter Tu Lebih Kurang Ayu Je. Memang Cantik Dan Menarik! Harapnya Ayu Suka Sebab Usop Rasa Memang Sesuai Dengan Ayu. Tak Sabar Rasanya Nak Tengok Ayu Pakai Depan Usop. Usop Harap Ayu Akan Pakai Untuk Usop Hujung Minggu Nie.

    Salam Sayang Untuk Kekasihku, Mek Ayu…

    P/S : Kalau Ayu Nak Pakai, Usop Nampak Stail Terbaru Ialah Dengan Melipat Bahagian Depan Dan Menampakkan Sedikit Rambut.

    Yang Menyayangimu,

    Usop Jendul

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Penari Poco2 says:

    apsal arini sume org nak tunjuk bakat nie…
    padahal sume copy paste jer…
    wakakakakakakakaka…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • new moon says:

      bese la…nk tulih mau mlm krg pn xsiap lg…eh PP aku tny td ko bese msk dlm pansuh ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        manok pansuh tue org dayak nyer cara lar…
        tp org melayu pon leh buat gak…
        asal dier mmg dr suku kaum dayak ler…

        mcm masak sup ayam lar gak…
        bezanyer diorg masak lam buluh dan bakar gune kayu…cam bakar lemang…

        ko nak cube ker,,,???

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          ooooooppppsss…aku xpnh masak pansuh…
          bab x reti nak pegang buluh…huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • new moon says:

          hehe…x…aku tny ko jerk..xssh ke msk mcm tu?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          mana der susahnyer…
          ko taro air, ayam, bawang, halia skali kat dlm buluh…
          garam jgn lupa…kalo x sedap ko buang jelar…kukukuku…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      ko pun same
      hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      abis tu boring tahan gaban dah nierr…………..
      mana dorang yg lenlain nieeeeee?
      tak der topik baru kerrr……..?
      buka la topik baru…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. hantupensil says:

    sleeping time…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      landing time…(teringat ngan ceta p ramlee…pasir berdengung…)
      wakakaka…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. violet says:

    boring ler..
    naper mcm x hot ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. kampung@kl says:

    tiba2 hatiku tak tentu arah..mengapa perasaanku tiba2 gelisah….Rindu?adakah aku rindu padanya?ya, mmg aku rindu padanya.sehari kurasakan bagai seribu tahun.ku tahu dia pun rindu diriku…dgn pantas jari2ku menekan butang satu persatu…

    hatiku gembira kepalang setelah melihat wajahnya. “I missed you” hanya itu yg mampu aku luahkan.namun tiada jawapan…hatiku hancur kerna tidak membalas kata2ku…tiada rindu dlm hatimu?adakah kau dah berubah dan berpaling arah?apakah silapku?bermacam2 persoalan yg timbul dibenak hatiku….namun hanya sepi yg menjadi peneman…

    tiba2 dia mengeluarkan gambar seseorang. terguris hatiku dan tergamak dia buatku begini. ku kuatkan semangat sambil melihat wajah di dlm gmbr. begitu aneh skali kerna aku seolah2 mengenali wajah di dlm photo itu terus aku berkata…”eh ni nasha aziz ni. dah lama x dgr brita dia..masih cantik lagi” Namun B-NARA masih menyepi membiarkan aku keseorangan menatap wajah Nasha Aziz….

    (hihi..bes tak?)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      erm….blehla…
      antara nak tergelak n terkelu jer…hikhikhik…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        x besh ar ceta pasal rindu2 nie…
        huuuuuaaaaaaaaaaaaaa……………………………

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kampung@kl says:

          ko rindu kat seseorang eh poco?emo semacam jer

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          heheheh…
          sian poco merindui bf nya yg jauh dmata…huhuhu…
          antu dpn ko tue….yg jauh gak ko kejar….huhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          antu kira spare part aku jer…masa bf aku traveling jauh2 nie…
          bf aku kursus kat London, jauh tue…ader antu yg leh menghiburkan ati…hahahaha…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      ???????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. violet says:

    new moon x ok lg la…
    nnt la ptg aku wat lg….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. kampung@kl says:

    kain pelikat la la la la….
    kain pelikat la la la la……
    kain pelikat diguna merata-rata………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      kain batik.lalalala..
      kain batik la la la..
      kain batik diguna merata-rata……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      kain kapan lalalala
      kain kapan lalalala
      kalin kapan diguna saper nak pakai…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kampung@kl says:

        ………terkedu sekejap………………

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kampung@kl says:

          poco2…………ko ok ke tak ni???risau ler mcm ni….erm kalo rasa tak tenang…g la amik wudhuk….mana la tau dpt ketenangan skit…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. kampung@kl says:

    poco2..pernah tak dgr lagu inul kocok-kocok…pekata tukar jadi poco2…….mesti happeningkan…..(jgn marah ek…kg gurau jer nak kasi poco2 gembira. takmo la sedih2 nanti kita org pun sedih…huhuhu…)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. kampung@kl says:

    mak ai..jauhnya bf ko course..london tu……hmmm patut ler emo jer….kes rindu tak terubat ler tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. Penari Poco2 says:

    VIOLET…
    KO TEKAN CTRL+SHIFT+DELETE, PASTU CLEAR DAN REFRESH…PIC KO AKAN TUKAR…
    CUBA TRY…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. ctzen says:

    sejak den kenal bn ni, manyak keje den tak jadi,
    xleh jadi nih.
    jadi, untuk elakkan dari terus terjadi,
    den jadikan balik apa yang tak jadi,
    cuma masa je dah tak jadi,
    adoiii…apa nak jadi ni, apa dah jadi, apa dah jadi, la la la..
    jadi camne ni weih
    jadi jadian tul le..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kampung@kl says:

      jadi tetap jadi…dah terjadi biarkan terjadi…jadi masih jadi..apa nak jadi…kubiarkan terjadi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        biarkanlah ia terjadi
        kalo dah terjadi, jadi kita xleh biarkan ia terjadi…
        terjadilah segala-gala yang telah terjadi…
        jadi, marilah kita sama2 menjadikan yang telah terjadi ini sesuatu yang akan terjadi pada masa ia terjadi kelak…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      apa yg ko merepek ni ctzennnnnnnnn…. pening kepala aku baca…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Penari Poco2 says:

    Sayuuuu…
    Hati ini makin sayu
    Rindu terkenangkan desa permai
    Wajah ayahbonda bermain di mata
    Mengajak ku pulang ke desa
    Di hari bahagia
    Hari Rayaaaaaaaa…………isk…isk…isk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • violet says:

      dh la tu…
      sik raye je…
      g pose saner…
      huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eclipse says:

        aduh…. poco ney dh leh lah kite rmi2 anta dia g tanjung rambutan…hahahah…
        jgn mare…
        nti kena jual..hehehe…
        klu bf ko bwk blk mem br…
        nti aku bg ko pakwe br…hehehhe…
        dh jgn sedih2…
        p mkn ker minum dlu…huhuhu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          salah ker aku nyanyi lagu raya…
          br lar ader smgt skit nak pose nie…
          isk…isk…isk…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      hehehehe…
      aku kan ader…
      aku bleh je jd bf angkat ko…
      hehehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      lek aaa….bru nk masuk 6 ari puasa….

      kene beribadat banyak2 ibarat ramadhan ini ramadhan terakhir buat kter…. tak tentu lagi tahun depan bleh jumper bulan ramadhan lagi atau tak…renung renungkan dan selamat beramal~~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Penari Poco2 says:

    ehhh…ehhh…
    hellllooo2…testing…aku sorang ker nie…
    mane yg lain2…over…
    berok yang main band…over…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      testing2….123…
      aku nak nyanyi…
      hai selamat hari raya…
      hai selamat bpuasa….
      eh…terbalik daa….huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. syamiza says:

    Balenggang pata-pata
    Ngana pe goyang pica-pica
    Ngana pe bodi poco-poco

    Cuma ngana yang kita cinta
    Cuma ngana yang kita sayang
    Cuma ngana suka biking pusing

    (ya’ ulangi)

    Ngana bilang kita na sayang
    Rasa hati ini melayang jauh…
    Ci ija ci ija
    Biar kita ngana pe bayang
    Biar na biking layang-layang
    Cuma ngana yang kita sayang

    (ya’ ulang dari awal)

    Balenggang pata-pata
    Ngana pe goyang pica-pica
    Ngana pe bodi poco-poco

    Cuma ngana yang kita cinta
    Cuma ngana yang kita sayang
    Cuma ngana suka biking pusing

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. new moon says:

    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz…………………………….ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ………………………zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz………………………………………….ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ…………………………………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      ala tido jer keje bulan niee…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      ngantuk ker?
      meh aku nyanyikan…
      ehm…ehm….ok…start…
      oh bulan….
      jgn melayan dr ku lg…
      pabila….
      air mata mbasahi pipi…
      dan lagu2 di radio…
      seolah2 myanyi…
      lalalalallalalala….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • violet says:

      ko pehal………..
      huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hantupensil says:

        datang bulan kot…
        hehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          dtg bulan ker dah cukop bln nie…???
          wakakaka…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • new moon says:

          sana bulan sini bulan…ramai syg aku upenye…hehe..siap nyanyi2 lg..kihkihkih…lg pyh la aku nk bgn krg…huhuhu…moh tido..bese la miza…bulan kn kuar time mlm je…siang die tido la…ngehngehngeh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • syamiza says:

          ngehngeh…. tidor byk2 pun tak elok bulan2 posa niee….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. Rin says:

    cantik kew…? x pnah lg tgk face to face n close up..
    ksimpulannya, cntik mcm model pom, blum tntu leh bli hati lelaki,,, mgkin laki lbih ramai nk kenalan n bkwn dpd nk hidup bsama2..
    who knows!
    ~my random view :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. Penari Poco2 says:

    bergema suara takbir di angkasa
    selembut bayu meresap ke dalam jiwa
    betapa hatiku terharu
    menyambut anakmu kembali

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      udah2 la tu sayang oii…
      dok nyanyi dari tadi…
      huhuhuh…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        isk…isk…isk…sib baik syg pujuk td…
        kalo x…isk…isk…kalo x…isk…iskkk…(x terkeluar ptaan nie…)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      apakan daya…
      bf poco xkembali…
      hancur musnahlah semuanya…hahahaha…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • syamiza says:

        adoiiiiii elipse ni dah berjangkit kerr? masyaAllah……
        ana tarak tau apa ubat ana mau kasi sama ente….
        nanti ana cari tahi unta….. ana sapu tu tahi unta ente berdua mest segar……

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. syamiza says:

    poco dah laaa tu jgn melalut…. pening pale miza dgn ko niee….. drpd ko meraban teringat kat bf ko tu…. baik ko ajar kitorang blajar bhasa swk….. bleh tak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      kitak pon nak jugak….hahahah…
      btl ker pe aku ckp ney??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        baiklah miza…
        betul gak aper ko katakan tue…
        k…kita start skrg…

        ko bg ayat…aku translatekan ke bhs swak…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. violet says:

    test2………..
    berikan pic korang kt cni..
    aku nk test ni ilmu antu…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. syamiza says:

    poco betul tak ayat miza….
    kame mau makan manok pansoh…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. syamiza says:

    kita bajar ayat yg mudah2 dulu yer poco…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. syamiza says:

    poco capat laaaa…. kitorang dah tunggu niee….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. ctzen says:

    doh le weh.
    den nak jadikan menda dan perkara yang xjadi.
    lagi den ngadap letop nih, lagi le menjadi-jadi.
    den nak wat balik kejadian yang tak jadi.
    jadi, sekian je le kejadian yang telah terjadi,
    jumpa lagi weh!
    jadi jadi jadi jadi jadi…..zzzzzzzzzzzzzz…..zzzz..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. sipot sedot says:

    muke die yg sebelum botox nie lg lawa..
    nape laa die ubahh..
    dm mcm ikan kembung dh..
    kui3..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. LaLuNa says:

    adesss…leh lak tertido masa tgh berkebun..sib baik bos aku tade..lenguh pinggang aku..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. eclipse says:

    xde org dh ker?
    aduh….tensen banget…
    udahlah perut ku lapain…
    ngak bisa ku terusan begini…huhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tOmEii says:

      ngapain sih…..
      pegi mkn aja deh…..
      enggak usah ngomong2 sndrian gini…..
      huahuahua……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. hantupensil says:

    violet…
    dah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. violet says:

    hantu
    aku gna ilmu kau td tp kt sane x kwa pn kumen aku..

    tp ble aku bukak yg mok biasa ade lak..
    kenapa bisa begitu??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. new moon says:

    yeeeaaaaa……violet dh bjaya….xsia2 ikt ajaran hantu…hehe..ni hantu yg x mnyesatkn nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. LaLuNa says:

    tade page baru ke bang nara dah siap tetido lagik nih…!! buhsannya…time2 ujan ni nyaman kalo tido

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. eclipse says:

    weh p page sblh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. pening says:

    Alahai Nasha…bile la kau nk mkn ns mnyk ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. nasha nih kantoi muke pakai botox…….huhuhu……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. ayumi... says:

    something wrong kat muka nasha…huhuhuhuuuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. ZAS says:

    “Kecantikan wajah tak semestinya menjamin anda kawin cepat. Itulah pengajarannya. Hehehe” Perkahwinan juga tak menjamin kebahagian… biarlah dia pilih masa depan dia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. bangiperdana says:

    salam,

    selamat menyambut ramadhan….ramadhan kareem…bulan penuh kerahmatan…bulan yang dinanti-nantikan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. ole-ole says:

    hebat betul..cun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. Penari Poco2 says:

    aku suka kat erra…
    cantik dr nasha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. Lin Nasir says:

    Alahai… comelnyer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. pinkypanthers says:

    hmm aku nengok pipi si nasha ni tembam semacam…
    cucuk botox gak ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. pinkypanthers says:

    tapi erra mmg maintain lawa…
    harap2 jgn ar terpedaya ngan cucuk2 ni erra yerk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. jojo says:

    cantiknye nasha aziz…wow!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. aein says:

    sape kate nasha tak cntik??????????????????????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. nuien says:

    i mmg minat nasha ni…comel,cute,cun abis…mmg admire la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. highree says:

    makin cantik n makin ‘besar’… hehehe.. jgn mare… guwau jerr..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. cermin mata says:

    cantik betul ciptaan yang esa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. Could someone explain what the author meant in his continue paragraph? He makes an awesome start but lost me halfway with the article. I had trouble following what the author is trying to say. The start was great but I feel he needs to use writing a better bottom line.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. cincai says:

    kalau comel2 pn,mnghisap rokok tk guna jgk,pakai seksi2 ape kejadah,cm sial la ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. I do know a lot of individuals would really like the concept thought and i also can’t deny I’m moreover 1 of them. In case you’ll uncover additional disccusion about this matter then basically it can be more desirable and that i will almost certainly would love to assume of precisely what you’d create concerning your next article. Within the event that you could release even more associated write-up, just make me aware as Most absolutely i’ll desire to be capable of browse about it.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0