Written by AbangNara | November 20th, 2010

mizz nina shout awards

Memang beruntung Noh Salleh bakal mendapat seorang isteri yang cun melecun macam Mizz Nina nie. Kami sendiri kagum dengan kecantikan Mizz Nina di purple carpet Shout Awards 2010. Cantik, pandai bergaya dan nampak sangat elegan. Memang wajar untuk Noh jatuh cinta dengan Mizz Nina.

Lagi gambar Mizz Nina di Shout Awards 2010 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Nanti akan kami uploadkan gambar artis-artis lain di Shout Awards 2010. Tunggu ye.

mizz nina shout awards

mizz nina shout awards

mizz nina shout awards

mizz nina shout awards

mizz nina shout awards

126 responses to (GAMBAR)Mizz Nina Di Shout Awards 2010 Yang Nampak Serba Kuning

  1. aku suka mizz nina says:

    cunn..

  2. aku suka mizz nina says:

    ehhehehe…aku yg 1 st…lj tol bro nara nie

  3. miss suka masak says:

    wow…………..

    sexy~~~~

  4. silentgirl says:

    1st pic tu..asal npk bahu n pengan mz nina cm muscular ek?huhuh..cm body builder laks..angle pic tu n pose die wat npk cmtu~ auww…seksa la mz nina..cmne ni noh? jln ke nasihat u kat tunang u ni? pape pon…gv her some time la utk brubah..

  5. aku suka mizz nina says:

    relax je iyaz ni…last year sean kinfston bapak bnyk bodyguard die…caya laar

  6. miss suka masak says:

    miss nak tnya ckit……..

    camne erk nak pakai cap cam joe flizzow pakai 2 erk…

    xjatuh ke cap senget2 camtu??

    ke ada semat ngan pin or jarum??

    leh sape2 tlg jawab x???

    • silentgirl says:

      nk semat ngan jarum n pin cmne? kpale die bkn cm sponge or gabus..hihihi~die taruk selotape kot..hahahha~

      • miss suka masak says:

        hahhaha tgelak miss baca comment silentgirl…….ehehehhe

        guna selotape brand pew>???

        brand power punya……ehehhe

        2pasal cap 2 still maintain xjatoh2…

        tapi serious…

        miss mang tol2 nak taw camne joe leh mengekalkan keseimbangan cap 2 supaya berada pada posisi senget camtu……….

        hurm confius nie……….

  7. Abu says:

    cun tu memang la cun tapi aurat tu kena jaga asyik berkemban jer… mana boleh jadi cam nie..ahaks

  8. AG says:

    wowowwww!!!!!!! noh beruntung!!!

    • miss suka masak says:

      beruntung??? reasons???

      • ATTENTION says:

        untung sbb byk tanggung dosa, org lain bahu xseberat bahu dia….hehehhe.
        cehhhh, kalo aku la…stkt lawa jer tp xserupa wanita buat ape?…cehhhh.

        nk pilih bini lawa n sexy jer, bangga sgt ker….???
        kalo dpt bini yg pandai masak, pandai jaga rumahtangga, sifat keibuan,pandai jaga diri, educated n berkerjaya bgs, barulah bangga dan beruntung dibuat bini….ini kalo asik bekemban jer, buar tedy bear jela, cehhh.. para lelaki yg lain, nk pilih bini, pilih yg elok2 ckit yer.

  9. miss suka masak says:

    nie pandangan ikhlas dari miss…….

    bagi miss lar….

    miss nina nie cantik……..

    n sekali pandang nampak cam gadis2 ayu…

    muka dia 2 penuh ngan high confident level…

    berani……xhipokrit n be herself lam pe jua keadaan…

    educated n xblagak…….

    agak low profile n bkn cam sesetengan artist…

    bakat kureng tapi propa je lebih….

    miss nina leh d\katakan cukup pakej…

    leh bawak nama malaysia ke international…

    pandai bawak diri..

    khdupan sosial dia 2 tpulang la..2 hak peribadi dia..

    tapi bagi miss…

    sejak dia muncul ngan what u waiting 4,,
    \\
    miss sgt2 pasti y misss nina leh g jauh…

    dia ada pakej y agak lengkap..

    sama cam yunalis zarai…

    dia sweet n suka tgk dia tsenyum..

    nampak keikhlasan dsebalik senyuman dia 2..

    p/s : miss xminat sgt artist2 nie..

    cuma mhargai artist2 y cukup pakej n bbakat…

    so miss nina…

    keep gud work~~~

    n moga bbhagia ngan noh tsayang (lelaki hot malaysia)heheh

    • hmmm.... says:

      i ni pun ikhlas juga nak kata miss ni agak2 urban juga orgnya ye…..i ni walau dah round donia…tetap konservatif at heart….

      • miss suka masak says:

        hmmmmmmmmmmmmm xsayang i la 2…

        sorry yer…

        miss bukan lam category urban….

        maaf sgt2….bukan category 2…

        miss nak tegaskan kat cnie…

        miss MENGHARGAI…..

        artist2 y cukup pakej….

        means bukan bsandar hanya pada kecantikan luaran semata…

        educated….cantik n bbakat…

        contoh paling dekat miss nina n yunalis zarai..lisa pon sama….

        sosial dia 2 kte xleh nak judge dia…

        2 peribadi dia…

        by d way kte sama2 la mdoakan agar satu hari t pintu hati dia tbuka utk berubah…

        means xpakai seksi ag…

        miss xkisah sgt n seriously mang xberapa minat sgt artist2 nie..

        cuma suka ngan artist y pandai jaga diri…low profile…n xshow off ngan bakat y ada..

        2 saje kay hmmmmmmmmmmmmm

        xmau gado2 ngan hmmmmm kay…

        kita kan suka sama suka..heheheh

        • hmmm... says:

          miss sila maklum…i pun miss juga…..
          miss vs miss jawapnya missed….no future
          coz i’m straight…hehe…kan u dah ada bf…lupe ke?…ish kaki flirt juga u ni…..gurau je

        • RiRi says:

          yeahhh ^^

        • miss suka masak says:

          hahha

          lor…..miss tau la y kamo 2 miss….yer da tau lama da…

          hhahahaha no future erk???

          miss pown straight la…bukan kaki flirt yek..hehhe

          saje nak sayang2 dgn hmmmmmmmmmmmmmmm…nak manja2..hahha

          tp jgn salah anggap lak kay…

          miss xminat ngan kaum sejenis nie..miss normal okay…

  10. inot says:

    cincin tunang mana?xnmpak pon…dlm beg dia kot…kuang3…..

  11. wak kudos says:

    Satu lagi anugerah yang tak berguna telah selamat dianjurkan .

    Tahniah!!!

    Semoga terus hidup dalam kebodohan seperti ini.

  12. zzz says:

    MIZZ NINA BIG BOOBS…

  13. Reena says:

    Bukan aje kuning..merah pun ader..pesen sblah dedah, sblah tutup…noh..apa ce? Tunang tak makan nasihat ker…

  14. Fifi says:

    Mizz Nina tu shoulder ngan dia toned thats y condifent sangat pakai baju kemban2 gitu.

  15. Encik Noh kata, lepas kahwin nanti tak boleh seksi lagi tau.. :)

  16. azman says:

    yesterday shout award: the truth is: she can’t sing, can’t rap, can’t dance, just overated pretty face. She sucks!!!! Nothing to SHOUT about!

  17. wow says:

    cantik dunia..

  18. NEON says:

    MANTAP GITUUU

  19. stakat berkemban… slalu sgt artis2 kite pakai pesen berkemban kat red carpet, ade tu complete ngan push up bra, pehh siap ‘tersembul’ lai mende2 yg xpatut…
    semoga jgn le dibiasa-biasakan…. bab2 tutup aurat tu semoga dpt hidayah, tp sekurang-kurangnye, biarlah bersopan…lagi le cantik ;)

  20. lowfan chong says:

    suddenly i fall in love with mizz nyna

  21. Rockkapak says:

    wow..fesyen artis kt Shout mmg meletup..setakat skirt pendek, berkempan apa la sgt..hiii

  22. ning says:

    knape lah artis kita ni asyik nak berkemban….tak berkemban pun masih nmpk cantik…lau bekemban lagi lah buruk nya sakit mata nak memandang nya…dah lah bhgn atas terdedah tggok bhgn bawah lagi teruk….mcm tak cukup kain lah pulak….

    • nenek kebayan says:

      kalau di luar dah berkemban…bagaimana agaknya kalau di rmh?….pakai bikini ja kot…..ibu bapa mereka terlalu open minded agaknya…pakaian mcm ni pada saya tidak bertamadun….mahal sgt ka harga kain? agree dgn komen wak kudos di atas….anugerah tuttttt

      Contohi lah cara yuna berpakaian….

  23. [email protected] says:

    cantik mizz nina ni…

    arap cantik jugak kat akhirat nanti

  24. Najib Hassan says:

    cantik ka? cantik if not islam. but hell bad for islam girl.

    “qoute”
    knape lah artis kita ni asyik nak berkemban….tak berkemban pun masih nmpk cantik…lau bekemban lagi lah buruk nya sakit mata nak memandang nya…dah lah bhgn atas terdedah tggok bhgn bawah lagi teruk….mcm tak cukup kain lah pulak…

  25. miera says:

    Cantik lg nenek aku berkemban kat kg……

  26. Tiffany says:

    haha…artis2 perempuan yg suka berkemban tu, apa kata suruh diorg wat photoshoot promote tuala mandi…amik gambar berkemban…diorang nak tak?

    kalo diorg kata taknak, means diorg obviously bodoh…

    *roll eyes*

  27. ida4141 says:

    SBB ANK ORG KAYA KALAU KAT KAMPUNG AKU LAGI CANTIK MAKCIK GOYAH JUAL IKAN…
    INGAT MATI LA NINA… PAKAI MCM TELANJANG.. MAK BAPAK DIA TAK AJAR ANAK KE CARA PAKAIAN ORG ISLAM???

  28. miss suka masak says:

    cantik ag nek jah bkemban…

    ag mantap!!!!!

    waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  29. anyss says:

    ape yg bangga sgt dgn bpakaian sexy ni??
    bangang ker ape??! balik umah tukar baju! shuhhh…..shuhhhh…shuhhhh…!

  30. Leo says:

    Cantek mmg cantek… tp seksi..
    rugi Noh org lain dh pandang sebahagian tubuh bakal isteri mu…
    Harap Noh boleh membimbing

  31. tumpang lalu says:

    mizz nina lebih cantik bila berbaju kurung dan mekap simple, di hari pertunangannya…. seriously!

  32. KacangHijau says:

    xda special lg utk suami….kecntikan dh tunjukkn kat org lain…

  33. eyda says:

    cantik ker?…

    • Miss pocO says:

      lg cantik kalau pakai yg tutup aurat…

      kalau buka-buka ni…cantik camna pun tetap BURUK DIPANDANG…

  34. onmiz says:

    aurat xttup….alahai….nk bg sper tngok….

  35. mixklantan,klate juara says:

    wahhhh cun nye m.nina..meletop kau memg de bom ar!

  36. fcuk says:

    lebih baik jadi GRO lah kalau pakai cam ni… bodoh… islam konon…MURTAD jer lah….

    • megatron says:

      kate2 ko nie xmelambang kn org yg baik2…….islam mcm nie ea???

      • fcuk says:

        ko x nampak ke…cam mana org islam pakai…ckp haram ,aurat… boleh jugak kan ko terima cara pakaian cam ni…mangkok…

      • megatron says:

        bukan ley trime..tp agak2 la…jgn la smpai ko nk condem kate murtad.. ko nie ckp biar la ade sopan ckit… klw aku mgkok ko nie mgkok jamban!

  37. redbean says:

    mizz nina angkat jari tgh ke? (pic no5)

  38. fasha says:

    wahhh ms.nina so beutifulllll.i like,she very up 2 date~!

  39. rokok_surya says:

    sib baek noh dh nasihat jangan seksi-seksi lagi……tengok sooooopannnnn dh dia pakai bobo caak cak hahahaa

  40. RiRi says:

    nice ^^

  41. RiRi says:

    lawa miz nina ni…n peramah je…sama2 la doakn dia akan berubah sikit demi sikit…dan yg penting kite sume ni pn ubah la mane yg buruk yg ada pd kita…jgn hanya cbuk tgok keburukan org len je…kihkihkih…. ^^ peace n muah!

    • miss suka masak says:

      i sokong u riri……………………………..

      • RiRi says:

        kdg org suke kata org ni..sbnarnye lg teruk..sng cite better jaga family kite..jgn terlepas pndg sudah,…ye la cbuk kata anak org je..huhu…

        **doakn yg baik tuk org len..itu yg terbaek.. ^^

  42. luvlavender says:

    ketepikan bab seksi ni jap ye…mizz nina mmg cntik. nmpk friendly..xsombong n tau hormat org. luv it.!

  43. bunga kantan says:

    eh, mana cincin tunang dia?

  44. hating says:

    ok je ku nengok mizz nina ni, pernah jumpa dia ngan noh makan chicken rice kat KL sentral..tak sombong..seksi ke?pe yg i tgok dia konfiden level tinggi, cantik, body pun lawa..muscle ca jillian micheal tu..caya la mizz nina..

  45. Lovely says:

    LAAA MISS NINAM NI SE BIJIK RUPA NENEK AKU BERKEMBAN SEMASA NAK SIDAI BAJU

  46. Rooney says:

    Cantik je Miss Nina ni aku tengok, cuma rambut dia tu i think she need to cut short lah.

    Tahniah sebab Shout-Awards telah pun selamat berlangsung.

    Tak kisah la apa orang kata, Shout-Awards ni di-adakan untuk menghargai bakat-bakat anak Malaysia, kalau tak ada Shout Awards, korang ingat TV1 nak buat ke rancangan macam ni?

    Balik balik rancangan siaran klasik, pertandingan lagu klasik yang macam nak tertidur je aku tengok. Dah la penyanyi yang masuk tu kampung, tak cantik, fashion hodoh takde kelas. Masuk pun baju stok pinjam tak pun touch-touch up tambah labuci (Euuu!). Tak maju lah Malaysia kalau macam ni. Buat malu je dekat Hollywood.

    Well, at least ada nya Shout Awards ni telah berjaya membuka mata rakyat Antarabangsa ada dan wujudnya Malaysia di dalam peta dunia serta kita juga setaraf dengan mereka.

    Sentiasa lah maju ke hadapan dan bukan ke belakang.

  47. kurus says:

    mcam dah ditajamkan dan dikecilkan lah kening dier ni..ikut thema ker?

    • kurus says:

      tapi baju kuning ni aku sukalah..nak buat baju kurung cenih..manik pun cenih..potongan pun cenih..kain kipas kt bakang..wow..

  48. i LIKE miZz nina says:

    miZZ nina orang Kota Kinabalu sabah….WOw i LIke. org sabahan 2..
    i love her style…
    she’s bring malaysia in another lavel..
    dont care what people say..mizz nina. 1 day people change..

  49. Caldina says:

    mizz nina ni terbaek dlm kelas artis..
    nampak muka tak hipokrit dan yang paling penting… tak ambik laki orang… mcm Siti Nurhaliza…
    aku memang ban dia ni… tak kesah la ada orang nak ngata aku ke.. kutuk aku ke…. yang pasti, si minah dari Kuala Lipis ni dah rampas kebahagiaan orang…..

    p/s: suka tgk style mizz nina… keep up a good work gurl..!

    • miss suka masak says:

      bila encik rooney munculll…..

      puan caldina muncul……..

      bila puan caldina muncul…..encik rooney pown muncul gak…..

      hurmmmmmmm..

      agak confius lar…

      • lol says:

        tapi aku lagi suka watak miss suka masak
        misteri. yg ..ingin aku ungkai….

        • lol says:

          bila agaknya nak checkmate….hihi

        • Rooney says:

          Kau confuse kenapa?

        • miss suka masak says:

          miss hanya manusia biasa y hanya ingin mencapai kesempurnaan lam idop…….

          kelakar la lol nie….

          ada plak suka watak miss suka masak…huhu

          2 rooney…….

          mestila miss confius…

          yela kan rooney ada caldina teros ada..

          cam da plan jek..huhuh

          by d way u ngan caldina rasanya leh jadi sweet couple la…

          coz pemikiran y urban…

          so 2 rooney n caldina…

          wish u all d best…….lallala

  50. Caldina says:

    miss…
    jom dating….. lepas dating sure ko tak akan confuse… malah akan merindui aku…. hehehehe

    p/s: i suka makan ikan sembilang masak asam pedas….. u tolong masak kan ye….. ;p

    • miss suka masak says:

      dating??????ha?? biar betolll hehehhe

      kang marah lak abg rooney cik caldina ajak miss kua p dating……heheh

      xnak da gado ngan rooney…

      ikan sembilang masak asam pedas erk…..

      meh turun kuantan…

      miss masak best2 punya utk caldina…

      caldina owg negeri mana erk??

      • Caldina says:

        Kuantan… ?

        i duk KL…. orang Kuantan sure pandai masak ikan semilang… sebab sebelah dgn sungai…. (benteng depan bas stand lama Kuantan)…
        jauh la miss Kuantan.. kalau naik keter mau 3 jam…. tapi kalau miss sudi… 2 kali caldina sudi…. ;p

        p/s: jalan2 kat Kuantan Parade… pastu kita gi makan ikan bakar dgn minum air kelapa kat sungai ular….

        • miss suka masak says:

          hahah wow advance caldina nie…

          siap bas stand lama sebelah sungai pown leh taw nie…hehehhe

          ada bf owg kuantan kew nie..huhuhu

          xbest da kp…kte g shopping kat megamall or east coast mall la.best…

          ikan bakar y best kat tg lumpur….sg ular xdak pe sgt..

          tapi lau nak minum air kelapa n rasa nak men air kat pantai kte leh g cherating…

          miss leh bawak caldina jalan2…

          caldina lalu highway xsampai 3jam pown la…

          drive……

          caldina nie malay erk??

          juz curious coz nick cam mat salleh jek..huhu

  51. lolyat gang says:

    i like mizz nina n her body

  52. This was a genuinely great post. In theory I’d like to create like this also – getting together and true work to tip off a exaggerate a high-minded peace… but what can I say… I aside alot and in no practice part of to traverse b recover some contrivance carried out.

  53. Alegro says:

    Spot on with this write-up, I truly suppose this website wants rather more consideration. Iíll probably be again to read way more, thanks for that info.