Written by AbangNara | January 14th, 2013

Malam semalam telah pun berlangsung majlis resepsi terakhir perkahwinan Apek dan Leuniey. Untuk anda yang tidak tahu, tidak termasuk majlis pernikahan, ada 3 majlis resepsi yang dilangsungkan oleh pengantin baru ini. Memang besar-besaran sungguh.

gambar resepsi apek dan leuniey

Majlis resepsi yang dianjurkan di Hotel Royale Chulan Damansara ini diserikan lagi dengan kehadiran penyanyi nombor satu Malaysia, Datuk Siti Nurhaliza. Muncul dengan imej barunya bertudung litup, Datuk Siti turut membuat satu persembahan istimewa buat pasangan mempelai ini.
gambar resepsi apek dan leuniey
8 lagi gambar sekitar majlis resepsi perkahwinan Apek dan Leuniey di Hotel Royale Bintang Damansara dengan membaca entri ini sepenuhnya. Info dan gambar asal daripada MIG Online.

P.S: Reaksi muka ketika bersin

gambar resepsi apek dan leuniey
gambar resepsi apek dan leuniey
gambar resepsi apek dan leuniey
gambar resepsi apek dan leuniey
gambar resepsi apek dan leuniey
gambar resepsi apek dan leuniey
gambar resepsi apek dan leuniey
gambar resepsi apek dan leuniey

67 responses to (10 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Apek & Leuniey Di Royale Bintang

  1. Lembu Gemok says:

    sampai 3 persandingan..tak sikit2..takper la..janji lepas kawin main bola bersungguh2 sikit..dapatkan balik tempat dalam kesebelasan utama harimau malaya…btw dato siti cun dgn imej baru ni..semoga kekal selamanya insyaAllah..amin~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 1
    • tata says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 71
      • Anonymous says:

        lawanyer bini apek…. tak sia2 la putus dgn dahlia teck tu….
        bini apek g lawa dr neelofa…

        siti sgt cantik bertudung litup.. makin berseri…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 10
        • Anonymous says:

          bosan lah citer apek…baik citer psal hanis zalikha nmpk peha..seksi uols..mcm x pakai seluar..pkai bju ajer, mungkin pkai short pants, yg sedihnya mak dia sendiri upload pic tu, mentang2 lah family vacation

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 79 Thumb down 7
        • jaja says:

          hanis zalikha..sampai nak nampak bon***. pendek gila skirt. Bangga ek mak die nunjuk anak die camtu…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
        • kite nak kepoh jugak says:

          alahh engkorang baru tengok sikit..cuba tgk video dia kat youtube time dia masuk dreamgirls lagi maut kot.. spenda dgn coli je dpn juri2 lelaki..

          Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          ASSALAMUALAIKUM DATO’/DATIN SERI SITI NURHALIZA,DISEMPATAN INI SAYA MENGUCAPKAN SELAMAT HARII BUAT DATO’/DATIN SERI SEMOGA DIMURAHKAN REZEKI,SIHAT ,SERTA BAHAGIA DI SAMPING SUAMI TERSAYANG.SAYA TERAMAT TERUJA DAN GEMBIRA DENGAN IMEJ DATO’/DATIN SERI YANG BERTUDUNG LITUP SEKARANG CANTIK MALAH SEJUK MATA MELIHAT DAN TAK JEMU BILA MEMANDANG.SAY DOAKAN JUGA AGAR DATO’/DATIN SERI AGAR TERUS MENYINAR PADA HARI SETERUSNYA.BILA NAK KELUAR ALBUM BARU YE?.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

        ALAHAI KOYA SUNGGUH LA DEMO NI!…..BORINGGGGGGGGGG MEK CHAM!

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
    • yeH says:

      Lepas ni tudung ct jadi ikutan… ‘tudung litup dato ct’ nama brand baru’.. komfem anak apek ngan lueniey cantik/hensem mcm mak ayah dia..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
    • gigi tak bersepai says:

      fuhhh… akhirnya, dpt jgk tgk gmbr fmly apex. bpeluh nk tnggu tgk gmbr fmly apex. asyik mak bapak luniey jee yg enteprem… mngkin sbb inilah satu satunya fmly apex bergaya moden, kalo x, jgn harap apex nk msk kan gmbr fmly dia kan ?? malu laaa fmly sendiri mcm kg, fmly mentua moden. sbb 2 asyik msk kan gmbr fmly mentua. apexx apexx.. blom apa2 dh blakang kan fmly sndri… hhmmmm (ehh, instagram apex masih tiada gmbr fmly sndri.. *tangankebahumatakeatas*)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 10
    • kak timah says:

      apex n leuniey sudah,elia n dahlia teck bila lagi??????????

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  2. AKAK PHUKA says:

    NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…TLG la gosip laen..tq

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 10
    • Anonymous says:

      yg dislikes komen akak ni mesti kaum kerabat golongan dlm gmbr tu…hahaha..x luak po..nara next la……………

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 7
  3. syuhada says:

    mak aii byk nye kenduri….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • fairus sulaiman says:

      dkat bawah gambo tu ada list …

      “Baca Yang Ini Pulak:- …. ” suma list tu pasal apek …

      Pergh .. mmg giler apek btol kau ni nara , patot la dulu ada dkat paper hiburan kata sorang blogger ni gilakan apek ,, rupanya kau la ..bukan ke kau sentap dulu dgan apek sbb dia kutuk beautifulnara ? hahaha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 5
      • mak eton says:

        dah memang tags apex. apelah kau nie. suka tgk mereka. Apex, bimbinglah isteri dgn baik. suruh tutp aurat. kan lg manis.. semoga bahagia smpai ke syurga hendaknya :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  4. f says:

    kamon la.. nexttt

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  5. slay says:

    siti cantik :) kalah la leuniey..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 7
  6. zaf says:

    First ker??? Mesti la tidak…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  7. dira says:

    first….cantiknyer siti..(^_^)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 9
  8. Glamer Gilerrr says:

    Biar la diaorg nk wat besar-besaran pun… bukan mintak duit ngan korang pun.. Pengantin lelaki penjaga gol kebangsaan, pengantin p’puan lawa pulak tu.. mesti lah nk wat besar-besaran.. doakan supaya jodoh diaorg kekal sudah lerrrr

    Hot debate. What do you think? Thumb up 22 Thumb down 24
    • ckp jer says:

      yela, aku harap diorang kawen kekal sampai ke syurga, sepadan dengan duit yang diorang laburkan untuk majlis diorang ni..
      moga2 mmbawa keberkatan

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
  9. aku says:

    eh nara…xtgk blog nani rostam ke?anak dia yg seksa mata menengok tu xnak cover lak citer die…kawan la katakan

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 3
    • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

      pergghhh..seksa gila tengok peha hanis zalikhaa…sexy nak mampus..sekali kne kudis baru tahu daa

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  10. fairus sulaiman says:

    dkat bawah gambo tu ada list …

    “Baca Yang Ini Pulak:- …. ” suma list tu pasal apek …

    Pergh .. mmg giler apek btol kau ni nara , patot la dulu ada dkat paper hiburan kata sorang blogger ni gilakan apek ,, rupanya kau la ..bukan ke kau sentap dulu dgan apek sbb dia kutuk beautifulnara ? hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
  11. jungie says:

    sumpahh..leuniey cantik gilerrrr….dpt ank cnfirm cntik..bpak hensem, mak lawa..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
  12. sepahtun says:

    siti cantik giler pakai tudung tutup penuh.. mcm budak2 muke…sweett sgt,, xmcm dulu2..pakai tudung ade jambul mcm tua giler..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  13. Anonymous says:

    Cantik lagi DCT dari pengantin…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 6
  14. aku 2 says:

    hanis zalikha..seksi nak mam kot…. kesian..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 5
  15. Anonymous says:

    arghhhhh blog nani rostam ada pic hanis pakai skirt pendek uolssssss..patut la bapak die xmarah, bapak die pun pkai short nmpak lutut..ish ishh..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 3
    • pening says:

      kenapalah mak dia mesti upload pic seksa anak dia tu? at least kaburkanla kat part kaki tu kan.. mmg la manusia ni tak sempurna, tapi at least benda yang boleh kite privatekan, kite privatekan la, tak perlu terlalu umum

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1
      • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

        ni kak nani rostam cakap :

        ‘kak ingin menyusun jari memohon kemaafan andainya nanti tulisan akak ni nampak terlalu mendabik dada, menunjuk nunjuk dan nampak bermegah megah sehingga ada sahabat sahabat diluar sana apabila membaca terasa hati dan sebagainya.

        Insyallah akak cuba jadi yang sejujurnya Akak jujur dik. Kalau adik adik berasa hati haruskah akak jadi hipokrit. Tentu tidak dik. Apa yang akak tunjuk di blog ini adalah kehidupan akak. Rumah akak..masakan akak.resepi akak..anak anak akak..dapur akak…aktiviti akak..makanan akak…jadi haruskah akak tunjuk akak makan nasi lauk telur goreng dengan kicap? Sedangkan akak sendiri memang tak suka makan telur goreng. Kalau akak tak tunjuk tentang diri akak dan kehidupan akak maka TAK DALAH BLOG ni dik.

        Kadang-kadang akak kesian dengan anak akak yang lain lain. Disebabkan kakak dia lebih menonjol sebagai blogger/celebrity, maka anak anak akak yang lain dianggap sebagai menumpang sahaja.”

        sekian.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 5
    • ckp jer says:

      wow, pendek gilaaa kot skirt si hanis zalika tu.
      aku pelik, mak aku yg bukan melayu pun mrh kmi pkai cmtu, ni kannn..
      no komen laa

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  16. aku 3 says:

    cuba kasi link skit tang mana si hanis zalikha yg seksi nak mam tu? sharing is caring gitew hiks2

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
    • talam besi says:

      mak die sndri yg upload gmbr ank die pkai skirt…ishh3….bknnye nk mnutup keaiban ank die,malah nk tnjuk2 lg….malunya dpt emak mcm nie….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
  17. Me says:

    Semoga berbahagia sampai akhir hayat..mmg sepadan lah korang :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  18. Anonymous says:

    tengok la yg kak nani ehhhh MAKCIK NANI baru update uolssss..wakakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  19. cikikaka says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 13
  20. Hi says:

    Nenek nani rostam tak hagak2 nak letak gambar anak..bertudung mcm mana tuh..anak terdedah gitew sekali..ke nenek nani rostam botak sbb tu pakai tudung..

    Nenek nani walau pahit tuk d telan..tapi anda sbagai ibu tak manis dedah anak mcm tu sekali..mana aurat dia sesama abang ipar…? Mana mana nih?anak org ko pukul satu blog citer..anak ko..elok jer berdedah peha bagai…

    Berbalik pada apek..cantiknya leuniey..sib baik bukan jejari yg kawin..kalau dak sampai 2 bulan tak habis citer lagi di blog dia pasal perkahwinan of da year nya…

    Sedap mata aku nak nengok bini apek…cantik..tak kisahlah bermake up pun..mungkin dia guna ronasutra juga …siapa tau kan…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
    • peminat kak nani says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 17
      • Peminat nani rostam bodoh says:

        Pegi jahanam ngan ko wahai si peminat nani rostam ngookkkk..
        Ada org kisah dia nak cerita apa? Mmglah blog tu tempat org bercerita..masalah sekarang..org tegur cara anak dia berpakaian..kita kan orang islam…
        Aku benggang sgt kat peminat bodoh sombong yg sebok nak mengomen….pasal ni teguran yg wajib … Ko nak back up mmg kena maki lah ko…tolonglah..jgn jahil sgt…apa punya peminat bodoh nak mam..*

        ini demi kebaikan lah weh..takkan dah kena rogol baru nak tutup semua bahagian yg tdedah..ko belajar agama tak dulu..ke ko bukan islam…

        Dulu aku suka jer masuk blog dia…tgk pasal masakn…tak kedekut ilmu…tp sejak 2 menjak ni…macam nak promote anak pulak…

        Org komen pasal pakaian hanis ..eh boleh pulak dia jawab…nak tegur laki jugak pasal tak tutup aurat…
        Laki dah satu hal…dayus tau ..kalau ayah buat pejam mata jer..tubuh badan anak terdedah gitew sekali…
        Lani zaman org dah berubh ke arah lebih baik..bukan berubah ke arah lebih terbuka…

        At least…berseluar lah…
        Sedih nabi muhammad s.a.w tgk umat dia camni…bagi teguran yg membina pun salah…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 2
        • Anonymous says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 13
        • Woi anon di bawah di sinun says:

          Tutup aurat tapi gaya menggoda diharamkan. Istilah ini dipanggil tergedik-gedik…”

          Adakah ko tergolong golongan gedik..sbb tu persoalkan org lain yg menegur org lain tuk menuju ke arah kebaikan…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  21. Anonymous says:

    citer apek dah basi la..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  22. Anonymous says:

    DATO CT JUGAK CANTIK

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  23. lola says:

    Cantiik tp ms ak tgk rancangan kt astro yg psl dorang ni, family leuniey mcm bajet retis je…heee

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  24. Daku says:

    Segah majlis kawen artis @ yg termacam artis yg penuh dngn tajaan, blom ada 1 pun yg mengingati mereka2 yg kurang bernasib bk.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  25. HADAHAKUKESAHKE? says:

    gambar masa family vacation tu sikit lagi je nak nmpak bontot si hanis..adoi..kakak die leh je pkai suar paras lutut (tu pun sebab dah debab)..mak die mesti sentap kalau ada org tegur..awww

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
    • hrm says:

      Bila tengok balik gambar-gambar lama berambut perang, terpikir sendirian, ‘kenapalah aku camni dulu?!’. Perasan minah salleh ker walhal kulit pun tak cerah T_T Korang ada tak tengok gambar korang lama-lama dan pikir… ‘kenapa aku macam ni dulu hoi?!’.

      Berkepuk-kepuk kan? Walaupun tak semegah/pahit, ia jadi satu nostalgia. Dulu… rambut aku mushroom aku dah rasa paling hot, dulu aku bodoh bangga tangkap gambar dalam kelab malam, dulu aku suka buat sign ‘rock’ kalau dengan kawan-kawan, dulu kalau gambar aku dikelilingi perempuan cantik aku rasa bangga macam pimp, dulu aku suka pakai baju kemeja buka sikit butang atas macam Elvis, dulu setiap cermin toilet mall aku snap fullshot diri sendiri, dulu bibir muncung itik trending aku terpengaruh. Contoh. Tapi itu semua dulu.

      Sebabnya, keputusan yang kita buat pada satu-satu masa itu terkesan dari rasa, pengaruh, inspirasi, jiwa dan pengalaman yang telah kita kumpul setakat itu. Hanya setakat itu.

      Semoga perjalanan menambahkan umur mematangkan saya, mematangkan kita semua.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  26. PengkritikHebak says:

    hanis zalika selebriti??? euwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww..padan lah org kutuk anak ko nani..msti kau bajet yg kau jelah mak pling bagus, ade ank pandai, rumah lawa pndai msak bla bla bla..tapi kesian.. pendidikan akhirat belum ckup lg kot…kau sndri ckap hanis dulu takleh g skolah agama mende lah…tapi sembahyang cukup..rambut ttap karat yer.skirt pendek tetap jd pilihan..aku ckap kat sini jela makcik nani..sebab bila komen kat blog kau, taknak approve….wakakakakakaka…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  27. Doktor Mato Pilah says:

    Umang ai… Dah masuk duo tahun sei tengok gambar2 kawin dia orang ni, tahun 2012 dan 2013. Lotih air…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  28. Anonymous says:

    hanis zalika selebriti??? euwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww..padan lah org kutuk anak ko nani..msti kau bajet yg kau jelah mak pling bagus, ade ank pandai, rumah lawa pndai msak bla bla bla..tapi kesian.. pendidikan akhirat belum ckup lg kot…kau sndri ckap hanis dulu takleh g skolah agama mende lah…tapi sembahyang cukup..rambut ttap karat yer.skirt pendek tetap jd pilihan..aku ckap kat sini jela makcik nani..sebab bila komen kat blog kau, taknak approve….wakakakakakaka…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  29. Anonymous says:

    smoga berkekalan…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  30. syed says:

    the royale bintang damansara chulan???? trbd or trbc… omg..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Anonymous says:

    hanis zalika selebriti??? euwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww..padan lah org kutuk anak ko nani..msti kau bajet yg kau jelah mak pling bagus, ade ank pandai, rumah lawa pndai msak bla bla bla..tapi kesian.. pendidikan akhirat belum ckup lg kot…kau sndri ckap hanis dulu takleh g skolah agama mende lah…tapi sembahyang cukup..rambut ttap karat yer.skirt pendek tetap jd pilihan..aku ckap kat sini jela makcik nani..sebab bila komen kat blog kau, taknak approve….wakakakakakaka…………

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  32. momo says:

    dah baca dah blog nani rostam. tapi dia leh defence cakap ini sume kekurangan saya dan family insyaallah akan tegur hanis n suami berpakaian.. tapi dok letak lagi gambar2 tu.. pe la

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  33. iela says:

    comei nye apek & wife…sama cantik sama padan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  34. Maria m says:

    Maria eLina da best blogger…
    Mmg nampak sgt mak bapak pandai didik anak..
    Nenek nani rostam …cuba tolong terima sedikit teguran org..
    Org bukan suh anak ko menjaja…
    At least hormat sedikit agama yg ko anuti..tak kisahlah ko ikut mazhad mana…
    Sbb setahu aku selagi islam ..ko wajib tegur anak ko tuk menutup aurat…
    Maruah suami pun kena jaga ya nenek nani…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  35. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    cantek nye luneyyyyy apek pon hensem nanti dpat anak mesti jambu n puteh macm jepon pasal luney kan ada sikit macm muka jepon kan hehe….so cute…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  36. onedirectioner says:

    ergggghhh.. mebazirnyer yg cenderahti utk tetamu tu… buat ap? hiasan?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  37. Pengkritik tidak bertauliah says:

    Ehm … mengalahkan artis hollywood … membazir betol …

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  38. lemon manis says:

    Rimasss…………
    like indra putra mahayuddin..prestasi maintain..hal peribadi tak publish..love indra putra mahayuddin..suka corak permainan..walaupun umur meningkat prestasi tetap gah! ni baru permain berharga dn bernilai…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  39. jijahBBN says:

    barula nmpk make up Luney ni comel skit specially gmbo ke5 tu… kot tak cm kak ros!!.. somehow, mmg dia ni ada iras k.ros bla tgk gmbo dia yg ke6 tu.. ye la, the way dia posing+ctrl senyum kotss..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. menyampah says:

    wat malu ore klate je boh..mne pegi ajaran agama..??belum sah jadi suami-isteri dah berpelukan..nampak sgt demo nie riak..ikut sgt budaya barat..bkn artis pon tp cite demo sjo yg pnoh..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  41. SUZILA SUECHOHMEL ROSE says:

    ASALLAMUALAIKUM DIKESEMPATA INI SAYA INGIN MENGUCAPKAN SELAMAT HARI LAHIR KEPADA DATO’/DATIN SERI SITI NURHALIZA SEMOGA PANJANG UMUR,MURAH REZEKI SERTA BERBAHAGIA DISAMPING SUAMI TERCINTA DAN CEPAT -CEPATLAH DAPAT ANAK.SAYA SEBAGAI PEMINAT SETIA DATO’DATIN SERI SAYA BERASA AMAT TERUJA APABILA MELIHAT WAJAH TERBAHARU DATO’DATIN SERI YANG BERTAMBAH AYU BERTUTUP LITUP.CANTIK MALAH TAK JEMU MATA BILA MEMANDANG.SAYA DOAKAN SEMOGA DATO’/DATIN SERI TETAP MENYINAR TETAP GAH DALAM MENITI HARI-HARI YANG SETERUSNYA.WALAUBAGAIMANAPUN DATO’/DATIN SERI TETAP DIVA MASKI PUN BERTUDUNG LITUP,DAN SAYA SEBAGAI PEMINAT AKAN TERUS SOKONG DATO’/DATIN SERI ATAU KAK SITI DARI BELAKANG.BILA NAK KELUAR ALBUM BARU?TAK SABAR- SABAR SAYA NANTIKAN WALAUBAGAIMANA PUN I LOVE YOU DATO’/DATIN SERI ATAU KAK SITI MUWWAHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. batu ring says:

    Kejap royal bintang kejap royale chulan.. mana 1 ni nara..adoyai..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0