Written by AbangNara | January 6th, 2010

Yeah akhirnya kami dapat gak jumpa gambar sekitar majlis pertunangan angkasawan negara, Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina. Rupa-rupanya SaifulNang jadi photographer rasmi majlis diorang. Memang superb la gambar-gambar yang keluar. Memang cantik Dr. Halina nie. Sepadan dengan kehenseman Dr. Sheikh Muszaphar kita.

Lagi gambar majlis pertunangan Sheikh Muszaphar dan Halina dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

235 responses to (GAMBAR)Majlis Pertunangan Sheikh Muszaphar Dan Dr. Halina

  1. pEnArI pOcO2 says:

    sedihnyer aku…

    0
    0
  2. pEnArI pOcO2 says:

    pg2 dah tgk pic dr sms btunang…
    isk…isk…isk…
    adakah aku yg terlewat…?

    0
    0
  3. pEnArI pOcO2 says:

    TAHNIAH…
    semoga kekal bahagia…

    0
    0
    • [email protected] says:

      besar tol mata ko poco…

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        besar xper…
        leh tgk ko dr jauh2…

        0
        0
        • [email protected] says:

          dah jadi mcm lalat lak aku tengk mata ko ni

          0
          0
        • aries_april says:

          huhuhuhu…pgi2x dh bt prt aries skit…
          x thn tul la lwk korang..
          :-)

          0
          0
    • bibi hasbi says:

      aku pun sedih gler,uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa……melepaslah sudah

      0
      0
  4. [email protected] says:

    DR HALINA mulut ala2 NING+DEJA+ZIANA+KAK NITA nie…

    0
    0
    • pEnArI pOcO2 says:

      aku betul2 frust nih pet…

      0
      0
      • [email protected] says:

        kecian kat ko poco,,,,,

        ko nak yang ensem2…..

        ambik jer orang lain ramai lagi yang ensem, abg NARA n antu pun ensem gak….

        0
        0
        • pEnArI pOcO2 says:

          abis…ko xensem ker…?
          isk…isk…isk…

          0
          0
        • [email protected] says:

          aku xesem mcm dorang….
          ramai lagi yang ensem ko cari jer msti dapat poco… ko pun aku nampak comel jer… mesti leh dapat yang yang ensem2…..kalo xdapat mcm DR sms dapat mcm BUNG pun dah kira ok aper

          0
          0
        • aries_april says:

          baik ambl ko pet…
          lg ensom….

          0
          0
        • [email protected] says:

          dari BUNG ker,,,, bung 2 ayat dia jer POWER…..

          0
          0
        • aries_april says:

          bung bt pa…
          kna jd no 5…
          dng ko…tau2x dh no 1…

          0
          0
  5. [email protected] says:

    moning U all kak BLACK p mana lak….
    biasanye pagi2 ni dia ader kat cni

    0
    0
    • aries_april says:

      mrng pet…
      br warming up tu…

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhuhu… lupa nak cakap awal2….

        kat umah sebelah kak black dah masuk…

        nant nak ajak kak black p jlan2 bekelah ker… heheheh

        0
        0
    • pEnArI pOcO2 says:

      pet…
      aku out dulu ek…
      nk balik umah japs…bawak parent bekpas kat luar…
      then g baitulmal, dan byk lagi…
      nnti smbg lg…
      salam…

      isk…isk…isk…(pg2 nih x tertahan, sedih tul…)

      0
      0
      • aries_april says:

        ok poco…
        tp ko tu apa hal…
        sdh ja….

        0
        0
      • [email protected] says:

        ko xkejer ker ari ni poco…
        ati2 poco, kirim salam syang aku kak mak ayah ko…
        bakal mak mertua aku 2…. wah3….. ayat mcm nak bunuh diri jer

        0
        0
  6. pEnArI pOcO2 says:

    Bekas madu Noraniza dakwa didera suami

    Oleh WAZIHA WAHID
    [email protected]

    MASTURA hadir perbicaraan tuntutan fasakh terhadap suaminya, Muhamad Mustafa di Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur semalam.

    KUALA LUMPUR – Akibat didera mental dan fizikal selain dakwaan diliwat, bekas madu kepada penyanyi etnik kreatif, Noraniza Idris nekad memfailkan permohonan fasakh terhadap suaminya, seorang ahli politik dan perniagaan bergelar Datuk di Mahkamah Rendah Syariah di sini semalam.

    Lebih mengejutkan apabila Mastura Bakar, 24, mendakwa dia hanya mengetahui dirinya isteri keempat kepada Datuk Muhamad Mustafa Idrus, 54, hanya selepas melahirkan anak sulung.

    Suaminya itu kemudian mengaku bahawa dia telah berkahwin dengan Noraniza dan dua wanita lain.

    Malah, ibu muda kepada tiga orang anak perempuan berumur dua hingga lima tahun itu turut mendakwa Muhamad Mustafa seorang yang gemar berfoya-foya dan pernah memiliki lebih 10 orang teman wanita yang ditiduri dalam satu-satu masa walaupun telah beristeri empat.

    Mastura selaku plaintif berkata demikian semasa memberi keterangan dalam perbicaraan kes permohonan fasakh terhadap lelaki berasal dari Tasek Gelugor, Pulau Pinang itu yang difailkan menerusi peguam syarie, Roslizam Rahim pada April tahun lalu.

    Muhamad Mustafa yang menceburi perniagaan dalam bidang pembinaan tidak hadir ke mahkamah dan diwakili oleh peguam syarie, Zaidi Ibrahim.

    0
    0
  7. aries_april says:

    2nd page tu x than…bsar gak mlut fiance dia ya?

    0
    0
    • [email protected] says:

      baca komen aku kat atas 2…..

      tp angkasawan kita suka ler mulut besar2 ni…. banyak fungsi dia

      0
      0
      • BlackBerry00 says:

        mmg ar…
        bab2 mulut besar ni…org laki mesti syok!!!!

        0
        0
        • BlackBerry00 says:

          mmg laarrrr
          pic no. 2..tuh dr halina tgh ‘praktis’
          eiiii….tu yg dr sms syg tuhhhh

          0
          0
      • aries_april says:

        pndai la ko..
        ap fngsi nya?

        0
        0
        • [email protected] says:

          tanya kak bLACK

          0
          0
        • BlackBerry00 says:

          weiiii….
          aq ni tak taw amende ko ckp, pet…????

          0
          0
        • [email protected] says:

          xtau x per ler kak

          0
          0
        • aries_april says:

          akak black sja la tu nk elak aries tnya…
          dia kta x tau lak pa pet tnya…

          0
          0
  8. BlackBerry00 says:

    laaaaa….
    kat sini upernye korg….
    awal pg td msk… aq dok sorg2 jer
    tu yg mls nk layan BN tadi

    0
    0
  9. aries_april says:

    akak…pet kt nk ajk p kelah…
    nk ikt….
    :-(

    0
    0
    • BlackBerry00 says:

      NAKKKK….
      kat mn??
      MIAMI BEACH…????

      0
      0
      • [email protected] says:

        jauh lak dia nak p….

        dekat2 jelah akak…

        kat dalam selagor jelah….

        0
        0
  10. aries_april says:

    WEI…MN KORANG NI?

    0
    0
    • BlackBerry00 says:

      adeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr………………

      0
      0
      • [email protected] says:

        ader ni

        clim ot jap

        0
        0
  11. [email protected] says:

    saya call akak kat ofice xangkat pun

    0
    0
  12. aries_april says:

    AKAK..APA FNGSI MLUT BOSAR AKAK?
    PET SRH TNYA…

    0
    0
  13. [email protected] says:

    man lak kak black p ni

    0
    0
    • aries_april says:

      TU LA…
      ARIES DR TD REFRESH…
      XDA ORNG PN…

      0
      0
      • [email protected] says:

        asyik ilang jer kak BLACK ni

        0
        0
        • aries_april says:

          tk kan kta brdua ja pet kat sni?

          0
          0
        • [email protected] says:

          kita jer jer yang tegar pagi2 ni

          0
          0
  14. [email protected] says:

    akak black sya ni comel&ensem x

    sebab ader orang komen mcm ni

    ##Una Aisyah
    hensem la brader ni, nasib baik aku dah kawinn….abg nara pun x blh nak menandingi kehenseman beliau…
    Sun at 11:20pm

    0
    0
    • aries_april says:

      thu…dh bca smlm…
      huhuhuh…mmg ensom pn pet….

      0
      0
    • hantupensil says:

      kah kah kah… sape la duk puji ko tu pet,,,
      hahaha

      0
      0
      • aries_april says:

        knyataan tu….

        0
        0
      • [email protected] says:

        ko dah kutuk aku kat ctu ko tanya aku lak kan

        0
        0
  15. hantupensil says:

    perghhhh cntik kameramen ni tngkap gmba…

    0
    0
    • aries_april says:

      dia orng ambl mirul kot…
      mirul pn pndai gak ambl pic…

      0
      0
      • [email protected] says:

        mirul demam ler ari ni….

        p ler call dia… kecian kat dia

        0
        0
        • aries_april says:

          asl aries nk kna cl dia lak…
          pet tu kwn dia….
          aries gak kna cl….

          0
          0
        • [email protected] says:

          mana ler tau ko nak cakap gan dai ker

          0
          0
        • aries_april says:

          xda bnda nk ckp…

          0
          0
      • hantupensil says:

        mmg cntik gak..
        lagi pun dia ikut kamera gak..
        heheh

        0
        0
    • [email protected] says:

      rindu kat antu….
      xkacau budak pepuan lagi ker ari ni

      0
      0
      • aries_april says:

        dia mn leh kcau…setia pd yg 1….

        0
        0
        • hantupensil says:

          da kacau da pun..siap suh wat kopi kat aku pepagi nih..
          hahhaa

          0
          0
        • [email protected] says:

          semalam dia yang cakap nak kacau2 budak2 2

          0
          0
        • aries_april says:

          kcau2x mnja ja tu…
          ko ingt dia brni pet?

          mau awek dia pncung pala….

          0
          0
        • [email protected] says:

          antu ko memang gatai kan

          0
          0
        • aries_april says:

          dia gtl snat tu…
          bkn wjib…

          0
          0
  16. [email protected] says:

    antu nanti ader masa kita p bekelah2 nak x, ajak yang dekat2 jer mcm kak black, anne n ko… tp kalo awekcun n baby manja wieya n kak lady n bee nak ikut leh gak

    0
    0
    • aries_april says:

      aries x nk ajk ker?

      0
      0
    • hantupensil says:

      aku on jek… anytime kalo free jalan jek…
      hehehe

      0
      0
      • aries_april says:

        huhuhu…xyah ckp pn xpa antu…
        ko ni mmg antu lah…

        0
        0
      • [email protected] says:

        tme tak tau ler bila leh buat sebab minggu ni aku bz sket n minggu depan aku kener p kedah

        0
        0
        • aries_april says:

          ko kat kdah brpa ari pet?

          0
          0
        • [email protected] says:

          16 samapi 23 ari bulan

          0
          0
        • aries_april says:

          1 mnggu gak ya?
          ko bt pa lm2x sngt?
          ko p kwen ker bt keja?

          0
          0
        • [email protected] says:

          kejer n melancong hehehehe

          0
          0
        • aries_april says:

          make sure ko snggh png ya??//

          leh aries bwa ko psing 1 png….

          0
          0
  17. aries_april says:

    antu ngan pet dh bekpes ker?

    0
    0
    • hantupensil says:

      dah… da makan aries ckit tadi..
      hehehhe

      0
      0
      • aries_april says:

        part mkn ko mkn aries ni??????????/
        xda rsa krng pn…
        huhuhuhuhuhu

        0
        0
      • [email protected] says:

        dah makan dah… hehhehe

        0
        0
    • [email protected] says:

      ko makan tang mana tu antu

      0
      0
  18. aries_april says:

    tnggl kta brtiga ja ni…
    2 laki srng pompuan…
    kna tngkp bsah kat BN ni…
    malu den…
    huhuhuhuhuhu

    0
    0
    • hantupensil says:

      hehehe…kena tngkap bsah kang
      abeh la lencun..
      hehe

      0
      0
      • [email protected] says:

        dato kener tangkap basah pun ok jer

        0
        0
      • aries_april says:

        xnk lah…tngkp kring ok gak…
        x yah tkr bju…uhuhuhuhuhuh

        0
        0
      • aries_april says:

        xnk la tngkp basah..kring ok gak…xyah tkr bju…

        0
        0
        • [email protected] says:

          dah nak melucah korang ni…
          jangan mulakan nant aku terlebih pulak

          0
          0
        • aries_april says:

          bla lak kta orng mlucah ni pet…
          ish..ko jgn fkr cam tu…

          aries bab2x gitu x mau la ckp…
          mau mak aries ksi pnmpar ja…

          0
          0
        • hantupensil says:

          kalo layan pet mmg la melucah jek..
          tmbah kalo ade poco2 laju je..
          hehhe

          0
          0
        • aries_april says:

          hhuhuhu…pet mmg…klau ngan poco…mnjd snggh dia..

          0
          0
        • [email protected] says:

          aku n poco disalahkan

          0
          0
        • aries_april says:

          korang kan shti sjiwa…

          0
          0
  19. shyra says:

    nape muke parents dorng mcm xsuke je~

    0
    0
    • aries_april says:

      ska tu…x leh tnjuk sngt….

      0
      0
      • [email protected] says:

        dah basah baru nak tunang kot…
        fitnah semata2 ni

        0
        0
    • hantupensil says:

      dah parent dia xde gigi..
      xkan nak senyum lebey2 kot..
      hehehe

      0
      0
      • [email protected] says:

        kalo senyum mcm ko pun kelakar antu

        0
        0
    • BumbleBee says:

      sker tu… wrong moment je time button camera di click… :)

      0
      0
  20. aries_april says:

    mn yg lain ni??????????/
    cam x meriah ja….

    0
    0
    • hantupensil says:

      ntah sunyi jek pagi nih..
      slalu rmai dah orang..
      huhuhuh

      0
      0
      • aries_april says:

        ko x seru yg lain ker?
        @ x bngn tido g?

        0
        0
      • [email protected] says:

        cita x menarik kot 2 yang dorang xnak komen…
        kita komen cter benda lain

        0
        0
    • [email protected] says:

      salam smue….
      gooooddd morningggggggggg………………….

      hi aries, pet, antu, kak Black, poco2 ngan smue…
      hari yg indah… dan cerah nie..
      smoge hari nie, hari yg ceria utk smue…

      poco2 jgn sideh2,,, bkn nyer SMS nie kenal ko pung….
      alllaa…. pet sedia menunggu dan memujuk ko..
      korang kn sesuai… sorang mate bulat sorang mate 4…
      huhuhuuuu…

      0
      0
  21. hantupensil says:

    out jap kemas opis…

    0
    0
  22. sofia says:

    Semoga bahagia dan kekal hingga ke akhir hayat

    0
    0
  23. BlackBerry00 says:

    pet..
    ko tny akk psl kehenseman ko..
    a ah…mmg ko hensem n cute
    sama gak ngn antu…..
    tp yg plg hensem…ARIFF KU….

    0
    0
  24. Zaza Muhammad says:

    sama cantik sama padan… just harap2 pasni pengantin ppuan ni amik aa course ‘gromming’ camne nk jadi pengantin…bkn apa, kena aaa ade sifat malu2 gtu, x sesuai aaa gelak2 smpi terbuka mulut sebesar alam. Aku teringat laks AC? sempoi penah jemput our beauty queen, aisey lupe laks nama dia, wpun AC tu kelakar nk abis, tp ratu cantik tu still maintain cara gelak dia, cukup bersopan wpun dia tu bknnye melayu…. nmpk mende ni simple tp better aaa alert.. kan rukun negara ke-5, sesopanan dan kesusilaaan….

    0
    0
  25. LaLuNa says:

    ya ampun sempat lg makan prosperity burger..!!

    0
    0
    • aries_april says:

      limited…
      tu yg nk mkn…
      krng abis lak….

      0
      0
      • [email protected] says:

        2 ah aku pun gak makan algi ni….

        0
        0
    • [email protected] says:

      huhuhuuu…
      mulut die nganga cam bleh masuk smue prosperity burger tu kan…
      heheee

      0
      0
    • BlackBerry00 says:

      tkt lapar….
      kang grrrrrrrrrr plak perut…
      terjatuh lak cincin tunang..
      kan malu….

      0
      0
  26. aries_april says:

    orng skrng tng cam mat saleh ja…
    ddk dkt2x…
    kita…nk jmpa pn x leh…parent ja yg dtng…

    0
    0
  27. [email protected] says:

    huhuhu kak black bz ker ari ni

    0
    0
    • aries_april says:

      bkn dia srng…
      smua rsnya…
      kta dr kul 8 kat sni…sapa pn xda pet…

      0
      0
    • LaLuNa says:

      owh ko nih pet yang add aku fb smlam ek..moh la kita men mafia war…hahaha

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhuhu,,, baru kenal aku ker… kecian kat aku…
        bukan amin populer lagi aku kat cni laluna x kanal… heheheh

        0
        0
        • LaLuNa says:

          aku dah lama tak lepak sini..jd silent reader jek…nak baca komen korang pon tak sompek..pas tgk gambo gath korang titibe terasa jeles lak…hohoho

          0
          0
        • aries_april says:

          on the way nk brknalan ler tu….
          :-)

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhuhu… rugi xp ari 2

          0
          0
        • aries_april says:

          mmg rgi…
          time tu kehandsoman pet trsrlah….

          0
          0
  28. aries_april says:

    Statistik 274…
    mn yg lain…jd silent reader ker?

    0
    0
    • [email protected] says:

      clip ader nie..
      hehhheee…
      suke refresh… pastu bace korang nyer comments..
      hahaaa…. gelak sndiri aku..

      0
      0
      • aries_april says:

        aries pn kdng cam tu gak…
        klau xda orng…bc blik cmnt yg lma2x…
        mau pcah prt srng2x….

        0
        0
      • [email protected] says:

        ape yang kelakar nyer…

        0
        0
  29. hantupensil says:

    anne mane?
    mrajuk ke?

    0
    0
  30. sama cntik sama padan..

    0
    0
    • aries_april says:

      tp pompuan tu…cam over skit la…
      klau dia cover skit…msti lg cun pic yg d ambl….

      0
      0
      • BlackBerry00 says:

        bangga dpt angkasawan ooooooooooooo……..
        too excited n terlupe plak nk control ayu…

        0
        0
        • aries_april says:

          cam tu pn bleh ka?
          pompuan…
          tnjuk la kspnan skit…
          ++ jd public figure

          0
          0
        • [email protected] says:

          ni mungkin pic candid kot aries…
          yg elok mungkin ader…

          tapi mmg tunang sms nie.. dr awal die tak nampak kontrol ke Cun nan die tu kn…
          cover la sikit nak senyum tu.
          dah mcm ekin aku tgk die nie..

          0
          0
  31. aries_april says:

    snyi sepi ja BN ari ni…..

    0
    0
    • hantupensil says:

      macam dilanda garuda…

      0
      0
      • [email protected] says:

        pasal korang ni….

        0
        0
        • [email protected] says:

          apsal ko plak pet…

          0
          0
      • aries_april says:

        mlaikat lalu ni….

        0
        0
    • BlackBerry00 says:

      akk ader ni..
      thx aries sbb memahami…
      tension sbb 7 & 8 Jan, deligasi from Bangladesh nk dtg
      ktorg la plg sibuk..
      warggghhhhhhh…..

      0
      0
      • aries_april says:

        ada mmat hndsm dr bangla x yg dtng tu akak?
        ksi aries srng….

        0
        0
        • [email protected] says:

          ko nak ker…
          tak selere aku …
          hishhhh!!!!
          HI ADIK MANIS… pegang sikit.. mau kasi ka…

          0
          0
        • aries_april says:

          bleh blah…
          hihihihihihihihi

          0
          0
  32. sakura says:

    aii kwn2

    0
    0
  33. AnneDeSilva says:

    morning….

    0
    0
  34. [email protected] says:

    kwn2…. gi umah sblah..
    ade org name HITLER nie… komen pasal kite…
    pet jlnkn tanggungjawap ko…

    mcm bangang jerkk…

    0
    0
  35. AnneDeSilva says:

    umah sbelahh…

    0
    0
    • [email protected] says:

      umah Tok ti ngan M. Nasir tu..

      0
      0
  36. deeja says:

    biosexual!!!

    0
    0
  37. miss disconnet says:

    tahniah for both of us…
    mimizamayana like dis..!

    0
    0
  38. mimi naim says:

    tahniah..sama cantik..sama pdan..smoga brkekalan hgga akhir hayat..amiin…

    0
    0
  39. pretty says:

    deeja… i heard of it too…. :)

    0
    0
  40. bol rada bol says:

    same cantik,sama pandai..tuh yg penting..cantik tp otak kosong xguna gak….bagus sms…pilihan yg bijak… moga berkekalan..hidup mrsm !!!!

    0
    0
  41. sofie althafunnisa says:

    salam…muke Dr.Halina macam Tiz Zaqyah lah..cuma Tizz Cutez ag…huhuhu paper pun TAHNIAH dan Semoga Berkekalan ke akhir hayat. :”)

    0
    0
  42. toxic says:

    same cantik same padan…tahniah…semoga cepat kawin n dapat anak…aminn…

    0
    0
  43. RITA says:

    DUA ALAM KOT HEHEHEEHHE

    0
    0
  44. annyss says:

    melepasssss ak….kih3!

    0
    0
  45. azqisiz says:

    cmey la… sy mnat kt doc gler2.. semoga kekel hingga ke akhir hayat..

    0
    0
  46. azqisiz says:

    melepas la plak….

    0
    0
  47. sapentah says:

    mmg ade rupe tiz zakiah…
    dr [email protected]
    ok la 2..(gaya saida)
    smoga bkekalan hingga akhir hayat..

    0
    0
  48. rushidah says:

    syukur alhamdullilah…akhir diijabkabuilkan juga majli pertunangan dr sheikh muzaphar……..amin…..

    0
    0
  49. halim says:

    nenek aku lagi cantik daaaa……

    0
    0
  50. ustaz says:

    kahwinilah perempuan itu kerana empat perkara 1 rupanya 2 hartanya 3 keturunannya 4 agamanya maka pilihlah kerana agamanya yang demikian itu baik bagi kamu….

    0
    0
  51. mixed_juicy88 says:

    aq doa kan jodoh korg bpanjangan..ingt wlw mcm ne skali pown dgaan yg dtg hdapi dngan tenang wlw pown tsunami…ehek3…

    0
    0
  52. gadisklantan says:

    Contrat lah ucapkn psangan sjoli y bertung 2 erk..n moga hbungan korang kekal ke akhir hayat..nti kawin nie,msti da wat bsar-besaran ea..memg padan sesangatlah korang bgai pinang dibelah due..ahaks!..cantekkk,i like u ol..k,wasslamm.

    0
    0
  53. hadi says:

    saiful nang kot photographer beliau…. best!

    0
    0
  54. baby says:

    tak cantik pun..hidung besaq.

    0
    0
  55. nur atiqah says:

    semoga kekal hingga anak cucu saye doa kan

    0
    0
  56. Bianca Walin says:

    Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0
  57. Carisa Toban says:

    Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0