Written by AbangNara | January 6th, 2010

Yeah akhirnya kami dapat gak jumpa gambar sekitar majlis pertunangan angkasawan negara, Sheikh Muszaphar dan Dr. Halina. Rupa-rupanya SaifulNang jadi photographer rasmi majlis diorang. Memang superb la gambar-gambar yang keluar. Memang cantik Dr. Halina nie. Sepadan dengan kehenseman Dr. Sheikh Muszaphar kita.

Lagi gambar majlis pertunangan Sheikh Muszaphar dan Halina dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

235 responses to (GAMBAR)Majlis Pertunangan Sheikh Muszaphar Dan Dr. Halina

  1. pEnArI pOcO2 says:

    sedihnyer aku…

    0

    0
  2. pEnArI pOcO2 says:

    pg2 dah tgk pic dr sms btunang…
    isk…isk…isk…
    adakah aku yg terlewat…?

    0

    0
  3. pEnArI pOcO2 says:

    TAHNIAH…
    semoga kekal bahagia…

    0

    0
  4. nic@pet says:

    DR HALINA mulut ala2 NING+DEJA+ZIANA+KAK NITA nie…

    0

    0
  5. nic@pet says:

    moning U all kak BLACK p mana lak….
    biasanye pagi2 ni dia ader kat cni

    0

    0
  6. pEnArI pOcO2 says:

    Bekas madu Noraniza dakwa didera suami

    Oleh WAZIHA WAHID
    waziha@kosmo.com.my

    MASTURA hadir perbicaraan tuntutan fasakh terhadap suaminya, Muhamad Mustafa di Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur semalam.

    KUALA LUMPUR – Akibat didera mental dan fizikal selain dakwaan diliwat, bekas madu kepada penyanyi etnik kreatif, Noraniza Idris nekad memfailkan permohonan fasakh terhadap suaminya, seorang ahli politik dan perniagaan bergelar Datuk di Mahkamah Rendah Syariah di sini semalam.

    Lebih mengejutkan apabila Mastura Bakar, 24, mendakwa dia hanya mengetahui dirinya isteri keempat kepada Datuk Muhamad Mustafa Idrus, 54, hanya selepas melahirkan anak sulung.

    Suaminya itu kemudian mengaku bahawa dia telah berkahwin dengan Noraniza dan dua wanita lain.

    Malah, ibu muda kepada tiga orang anak perempuan berumur dua hingga lima tahun itu turut mendakwa Muhamad Mustafa seorang yang gemar berfoya-foya dan pernah memiliki lebih 10 orang teman wanita yang ditiduri dalam satu-satu masa walaupun telah beristeri empat.

    Mastura selaku plaintif berkata demikian semasa memberi keterangan dalam perbicaraan kes permohonan fasakh terhadap lelaki berasal dari Tasek Gelugor, Pulau Pinang itu yang difailkan menerusi peguam syarie, Roslizam Rahim pada April tahun lalu.

    Muhamad Mustafa yang menceburi perniagaan dalam bidang pembinaan tidak hadir ke mahkamah dan diwakili oleh peguam syarie, Zaidi Ibrahim.

    0

    0
  7. aries_april says:

    2nd page tu x than…bsar gak mlut fiance dia ya?

    0

    0
  8. BlackBerry00 says:

    laaaaa….
    kat sini upernye korg….
    awal pg td msk… aq dok sorg2 jer
    tu yg mls nk layan BN tadi

    0

    0
  9. aries_april says:

    akak…pet kt nk ajk p kelah…
    nk ikt….
    :-(

    0

    0
  10. aries_april says:

    WEI…MN KORANG NI?

    0

    0
  11. nic@pet says:

    saya call akak kat ofice xangkat pun

    0

    0
  12. aries_april says:

    AKAK..APA FNGSI MLUT BOSAR AKAK?
    PET SRH TNYA…

    0

    0
  13. nic@pet says:

    man lak kak black p ni

    0

    0
  14. nic@pet says:

    akak black sya ni comel&ensem x

    sebab ader orang komen mcm ni

    ##Una Aisyah
    hensem la brader ni, nasib baik aku dah kawinn….abg nara pun x blh nak menandingi kehenseman beliau…
    Sun at 11:20pm

    0

    0
  15. hantupensil says:

    perghhhh cntik kameramen ni tngkap gmba…

    0

    0
  16. nic@pet says:

    antu nanti ader masa kita p bekelah2 nak x, ajak yang dekat2 jer mcm kak black, anne n ko… tp kalo awekcun n baby manja wieya n kak lady n bee nak ikut leh gak

    0

    0
  17. aries_april says:

    antu ngan pet dh bekpes ker?

    0

    0
  18. aries_april says:

    tnggl kta brtiga ja ni…
    2 laki srng pompuan…
    kna tngkp bsah kat BN ni…
    malu den…
    huhuhuhuhuhu

    0

    0
  19. shyra says:

    nape muke parents dorng mcm xsuke je~

    0

    0
  20. aries_april says:

    mn yg lain ni??????????/
    cam x meriah ja….

    0

    0
  21. hantupensil says:

    out jap kemas opis…

    0

    0
  22. sofia says:

    Semoga bahagia dan kekal hingga ke akhir hayat

    0

    0
  23. BlackBerry00 says:

    pet..
    ko tny akk psl kehenseman ko..
    a ah…mmg ko hensem n cute
    sama gak ngn antu…..
    tp yg plg hensem…ARIFF KU….

    0

    0
  24. Zaza Muhammad says:

    sama cantik sama padan… just harap2 pasni pengantin ppuan ni amik aa course ‘gromming’ camne nk jadi pengantin…bkn apa, kena aaa ade sifat malu2 gtu, x sesuai aaa gelak2 smpi terbuka mulut sebesar alam. Aku teringat laks AC? sempoi penah jemput our beauty queen, aisey lupe laks nama dia, wpun AC tu kelakar nk abis, tp ratu cantik tu still maintain cara gelak dia, cukup bersopan wpun dia tu bknnye melayu…. nmpk mende ni simple tp better aaa alert.. kan rukun negara ke-5, sesopanan dan kesusilaaan….

    0

    0
  25. LaLuNa says:

    ya ampun sempat lg makan prosperity burger..!!

    0

    0
  26. aries_april says:

    orng skrng tng cam mat saleh ja…
    ddk dkt2x…
    kita…nk jmpa pn x leh…parent ja yg dtng…

    0

    0
  27. nic@pet says:

    huhuhu kak black bz ker ari ni

    0

    0
  28. aries_april says:

    Statistik 274…
    mn yg lain…jd silent reader ker?

    0

    0
  29. hantupensil says:

    anne mane?
    mrajuk ke?

    0

    0
  30. sama cntik sama padan..

    0

    0
    • aries_april says:

      tp pompuan tu…cam over skit la…
      klau dia cover skit…msti lg cun pic yg d ambl….

      0

      0
      • BlackBerry00 says:

        bangga dpt angkasawan ooooooooooooo……..
        too excited n terlupe plak nk control ayu…

        0

        0
        • aries_april says:

          cam tu pn bleh ka?
          pompuan…
          tnjuk la kspnan skit…
          ++ jd public figure

          0

          0
        • Clipkertas@Klip2Kunang2 says:

          ni mungkin pic candid kot aries…
          yg elok mungkin ader…

          tapi mmg tunang sms nie.. dr awal die tak nampak kontrol ke Cun nan die tu kn…
          cover la sikit nak senyum tu.
          dah mcm ekin aku tgk die nie..

          0

          0
  31. aries_april says:

    snyi sepi ja BN ari ni…..

    0

    0
  32. sakura says:

    aii kwn2

    0

    0
  33. AnneDeSilva says:

    morning….

    0

    0
  34. Clipkertas@Klip2Kunang2 says:

    kwn2…. gi umah sblah..
    ade org name HITLER nie… komen pasal kite…
    pet jlnkn tanggungjawap ko…

    mcm bangang jerkk…

    0

    0
  35. AnneDeSilva says:

    umah sbelahh…

    0

    0
  36. deeja says:

    biosexual!!!

    0

    0
  37. miss disconnet says:

    tahniah for both of us…
    mimizamayana like dis..!

    0

    0
  38. mimi naim says:

    tahniah..sama cantik..sama pdan..smoga brkekalan hgga akhir hayat..amiin…

    0

    0
  39. pretty says:

    deeja… i heard of it too…. :)

    0

    0
  40. bol rada bol says:

    same cantik,sama pandai..tuh yg penting..cantik tp otak kosong xguna gak….bagus sms…pilihan yg bijak… moga berkekalan..hidup mrsm !!!!

    0

    0
  41. sofie althafunnisa says:

    salam…muke Dr.Halina macam Tiz Zaqyah lah..cuma Tizz Cutez ag…huhuhu paper pun TAHNIAH dan Semoga Berkekalan ke akhir hayat. :”)

    0

    0
  42. toxic says:

    same cantik same padan…tahniah…semoga cepat kawin n dapat anak…aminn…

    0

    0
  43. RITA says:

    DUA ALAM KOT HEHEHEEHHE

    0

    0
  44. annyss says:

    melepasssss ak….kih3!

    0

    0
  45. azqisiz says:

    cmey la… sy mnat kt doc gler2.. semoga kekel hingga ke akhir hayat..

    0

    0
  46. azqisiz says:

    melepas la plak….

    0

    0
  47. sapentah says:

    mmg ade rupe tiz zakiah…
    dr bius@angkawan
    ok la 2..(gaya saida)
    smoga bkekalan hingga akhir hayat..

    0

    0
  48. rushidah says:

    syukur alhamdullilah…akhir diijabkabuilkan juga majli pertunangan dr sheikh muzaphar……..amin…..

    0

    0
  49. halim says:

    nenek aku lagi cantik daaaa……

    0

    0
  50. ustaz says:

    kahwinilah perempuan itu kerana empat perkara 1 rupanya 2 hartanya 3 keturunannya 4 agamanya maka pilihlah kerana agamanya yang demikian itu baik bagi kamu….

    0

    0
  51. mixed_juicy88 says:

    aq doa kan jodoh korg bpanjangan..ingt wlw mcm ne skali pown dgaan yg dtg hdapi dngan tenang wlw pown tsunami…ehek3…

    0

    0
  52. gadisklantan says:

    Contrat lah ucapkn psangan sjoli y bertung 2 erk..n moga hbungan korang kekal ke akhir hayat..nti kawin nie,msti da wat bsar-besaran ea..memg padan sesangatlah korang bgai pinang dibelah due..ahaks!..cantekkk,i like u ol..k,wasslamm.

    0

    0
  53. hadi says:

    saiful nang kot photographer beliau…. best!

    0

    0
  54. baby says:

    tak cantik pun..hidung besaq.

    0

    0
  55. nur atiqah says:

    semoga kekal hingga anak cucu saye doa kan

    0

    0
  56. Bianca Walin says:

    Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0

    0
  57. Carisa Toban says:

    Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0

    0