Written by AbangNara | July 12th, 2009

majlis tunang elyana

Akhirnya nama penuh tunang Elyana diketahui jugak pada majlis pertunangan Elyana yang telah selamat berlangsung semalam. Dikenali dengan hanya nama “K” selama ini (bukan Dato’ K ye), nama penuh jejaka bertuah ini ialah Khairul Anuar Haji Husin.

Tertarik hati kami tengok gambar majlis pertunangan Elyana nie. Simple tapi dress dia still lawa. Make up tak lebih sangat. Tapi kalau fokus betul-betul ada nampak pimple sikit kat muka Elyana. Elyana kena tukar tukang make up untuk wedding dia nanti. Tak cantik le nampak jerawat-jerawat nanti.

Lagi menarik rupa-rupanya si Khairul nie dah pernah propose Elyana 2 kali tapi dedua kali kena reject. Cian dia. Tapi yang best kali ketiga tue Elyana yang propose kat dia. Pergh, bangga tue kalau jadi Khairul. Pompuan yang propose. Memang sempoi la Elyana sesempoi lakonan dia.

Lagi gambar sekitar majlis tunang Elyana dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Sampai sekarang kami kadang-kadang tak percaya Elyana ada suara yang sedap. Bukan apa, kalau tengok muka Elyana tak sangka plak dia ada suara yang agak besar.

majlis tunang elyana

majlis tunang elyana

majlis tunang elyana

majlis tunang elyana

majlis tunang elyana

majlis tunang elyana

majlis tunang elyana

81 responses to (GAMBAR)Majlis Pertunangan Elyana

  1. ikan kaloi says:

    slmt bertunang…

  2. ikan kaloi says:

    eh…first ker…huhu

  3. MemBesar says:

    first tapi sengsorg..sian jg.

  4. DIL says:

    em. tahniah!!
    tapi baju n mekap kureng la
    atau mata aku yg kurang nmpak kecantikan nye?

  5. LANUNcetakrompak says:

    kat gambar nomor 3 nampak ‘titik’ @ ‘dot’ laa kat baju dia…

  6. trAnsForMers says:

    hah baru tadi aku minta gambar tunang ni nara dah bagi dah….
    thanks nara kerana prihatin ngan prmintaan kami…..

  7. trAnsForMers says:

    sapelh yg makeupkn dia ni jadi x lawar dh…
    bkn ke minah ni lawar orgnya….
    ape2pun tahniahlh yerk…..
    sok brsanding pakai2 ar kasut…..

  8. Kamui Gakuto says:

    sapa ni??

  9. kmyk_maniax says:

    comel2.. semoga cepat2 kawin ye..

  10. catalina says:

    selamat menempuh alam pertunangan .. jaga diri baik2 , darah tgh manis tu hehehe …

  11. catalina says:

    elyana nampak berisi sikit, mayb senang ati sbb nk bertunang , dk pun ari2 mkn shushi kt restoren bf kot … jgn mare … anyway elyana still nampak cute

  12. stylo says:

    apsal nmpak tua plak… baik make up dlm dunia baru je lawa….

    hmm… stil cute

  13. miss suka+suki says:

    . dlm pic ni npk kureng skit arh
    . myb make up dy kot y bt ea xchun
    . slalunye chun dn chomel
    . ske gyler gn dy nieee.
    . mmg sempoi + brutal
    . slmt brtunang dn slmt mndirikan rmh tgge

  14. cici says:

    tahniah……..so cute…but baju n make up kurenggggggg…..

  15. catalina says:

    ya lah bab make up aku pun x setuju … x lawa nampak tua

  16. catalina says:

    tp masih nampak cute …. :)

  17. jull says:

    kekalkan virgin sampai hari kahwin

  18. mymel says:

    Nampak tua pula bila makeup :)

  19. (^_^) says:

    selamat bertunang..tahniah

  20. prisilla says:

    i yang first? wow!
    tahniah buat Elyana,

  21. Akak Leen says:

    a’aa la…nmpk cam tua skit bila kena make-up…x kena la tu kot…lg pun kaler cokelat tu kot menambahkn lg nmpk mcm tua tu…klu pakai warna cerah2 & lembut mesti cun, sesuai dgn perwatakan dia yg ceria & sempoi….

  22. aries_april says:

    slmt brtng nana…
    mmg mnt sngt kat awek ni…
    dh la sore best…
    lknan pn best….
    :-)
    mg bhgia…

  23. redriben says:

    wei..muke die menggerutu ke?
    setahu aku muke die clean n clear kan?
    erm, hormon kot tu..
    huhu..tapi nampak tua la
    cepat kawin supaya elak maksiat, elak fitnah.
    selamat bertunang..

  24. aries_april says:

    maybe make up kot yg bt muka nana jdi cam gitu….

    pe pn…
    dia ni leh d kta kan cun la..

  25. Miss Rieta says:

    mm…cantik elyana nie…
    tapi makeup lah tak best kan………

  26. nunu says:

    eeeiiiiuuuuweeekkkass.. x lawa yer,, cam xde seri pertunangan… tu r kan hari2 make up seri pun hilang r…muke sie cam ade jerawat… sape makeup die,,, x pandai makeupnk cover die puye muke tu….ermm kamere pun jadi rosak nk amek pic die… “xdeke pic barang hataran diowg” ?????

  27. nunu says:

    tetamu2 yg dtg g majlis tu pun… nk pki seksi2…APELAH DIOWG NI….( XDAPAT BERKAT NTI)

  28. nunu says:

    bakal mak mertue sarung cinciN… LANGSUNG tada senyum pun,,,,(apa pasal makcik oiit)

  29. iu says:

    beso nya mata tunang elyana…huh…tahniah yer..semoga smpi ke jinjang pelamin..yelah make up elyana nmpk kureng..mne stail make up dia yg biasa2 tuuu..lg nmpk sweet jek…

  30. aries_april says:

    tul tu…
    orng yg p mjls nana ada yg pkai trlalu over…
    ni mjls tng…
    mst da bca dos slmt skit….
    napa la x reti hrmat mjlis orng….

    yg srung cncn nana tu muda gak la…
    x kn s mak laki kot?

  31. Darkshed says:

    tuihh..x lawa rupanya elyana nih..dlu ska gak tgk dia..

  32. ain says:

    TAHNIAH ELYANA!

  33. ain says:

    hmm bju ok la jgk cuma wrna bju tu x sesuai dgn dia
    nmpk lg terserlah kegelapan kulitnya tu
    make up pn x ok
    hai elyana..x prepare ka??

  34. aries_april says:

    PA PN..
    DH SLMT TNANG PN…

  35. cicikgurl says:

    Sbnarnye warne rambut die yg karat tu mempengaruhi makeup n wajah die…sbb tu nampak tue…pastu makeup plak kene di seswaikan ngan warne pakaian n rambut…2 pasal nampak suram jek…da x berseri….cian die…

  36. aries_april says:

    actually, wrna maroon mmg leh bt kta chubby skit…
    then nmpk tua jg.

  37. mommy azu says:

    aku knl tunang dia.bdk kmpg aku tuh..

  38. pinkybaby says:

    first! elyana cantik la..tp byk pimple..stress kot..ape2pun,congratez k..

  39. opps.... says:

    a’ah..nmpk jerawat…tp still cun..luv elyana..

  40. aviron says:

    macam tua jer… make-up tak ngam tu (jangan marah)

  41. lantakla janji dah tunang…tapi ingat nikah x lagi jgn terover plak…

  42. nanti masa sanding jgn lupa pakai kasut..jgn berkaaki ayam :-)

  43. lily says:

    syg makeup kureng…….dia makeup sendiri kot…..bkn ker masa wat show makeup meletop….aleh2x bertunang makeup hampeh…macam kena pedajal jer

    • jed hijau says:

      masa bertunang mekeup jangan banyak2..sikit2 dah…nampak tak cantik tak pe……. esok kalau bersanding muka jadi berseri2….kalau dah ada anak muka awet muda je…. INI PETUA…

  44. aries_april says:

    nk bt cam mn…
    na leh kta gitu…
    real maybe cantk…
    just cmra yg d gna mrah nya kot…
    that y jdi cam gini.

  45. gua says:

    nape yang sarungkan cincin kat jari elyana tu masammm je wajahnya.

  46. israh_gurlz says:

    congratulation 2u..hop sccess in ur future life..

  47. ayuni says:

    nape muke dier nampak sangat jerawat?????????? tp still cun…

  48. Tahniah buat Elyana & tunang…semoga sampai ke jinjang pelamin….tapi nape laa make up die cam tu…nampak jerawat. betullah,… nak kena tukar mak andam nie…

  49. raja farah says:

    takkan ada suami pun nak megorat
    bini orang jaga la diri tu sikit
    nanti orang fikikan benda lain
    jaga diri kau tu elyana entah-entah
    laki kau tu tak tahu yang kau pernah
    minum arak kau mesti tak pernah sembayang kan
    allah marah siapa yang buat cam tu tau
    kau nak anak ikut perbuatan kau tu
    kalau kau tak nak anak kau ikut perbuatan kau kau kenalah ubah sikap kau tu

  50. audrey eldrey says:

    aku x suke elyana..gediks aaa

  51. SuzzuR says:

    muker cm umur 38 taun jer….dh ar baju ala2 nustan keparat…

    naper? melayu xcukup bgus ker?

    tpi pe2 pn slamat tunang

  52. Hisham says:

    salam saudaraku… tutupla aurat tu. tak takut api neraka ke… permulaan sebuah rumahtangga sudah dihiasi dengan perkara2 maksiat, macam mana rumahtangga nak kekal.. itula sebab ramai artis yang kahwin bercerai… Allah tak berkat, Rahmat, Restu… Dah2 la nak menunjuk2… sedarla kita Ummat nabi Muhammad…

  53. tipical malay.. says:

    knpa sorg ckp makeup die xlawa sume ckp xlawa?pdhal biasa je.korang nie mmg cetek mmikiran..bkn sbb xlawa sbbnya concept die pilih 2 lain dr yg lain.actually aku bkn peminat elyana tp aku nk btunang,so elyana pnya concept lain dr org sllu buat.think outside of box la friends..

  54. Angelo Cenat says:

    I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

  55. Lavina Auler says:

    I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

  56. porno izle says:

    I was extremely pleased to locate this website.I wanted to thank you with regard to this excellent read!! I certainly appreciated every little bit of it and I’ve you bookmarked to look at new things you publish.

  57. Damn, awesome website. I actually came across this on Bing, and I am happy I did. I will definately be coming back here more often. Wish I could add to the posts here and bring a bit more to the table, but am just absorbing as much info as I can at the moment.

  58. Legalsounds says:

    I can see that you are an expert in this area. I am launching a website soon, and your information will be very useful for me.. Thanks for all your help and wishing you all the success in your business.

  59. Keep working, nice post! It was the data I required to know.