Written by AbangNara | February 23rd, 2012

Nah saksikan gambar-gambar sekitar majlis pernikahan Yusry dan Lisa Surihani yang telah berlangsung sebentar tadi. Sekejap lagi Abang Nara update lagi.

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

Lagi beberapa keping gambar sekitar majlis pernikahan Lisa Surihani dan Yusry dengan membaca entri ini sepenuhnya

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

 

 

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

120 responses to (GAMBAR) Majlis Pernikahan Yusry Dan Lisa Surihani

  1. leo says:

    sweet sgt !

  2. pricess says:

    comel sgt! congrats!!!!

  3. reendzz98 says:

    sweet giler..!!! congratz to Lisa n Yusry… <3

  4. meen says:

    tahniah…..smoga kekal hngga akhir hayat….

  5. deng dang says:

    yehaaaa…1st

  6. me says:

    both of u sweet,,baju pon cantik,baju pon putih suci je..smoga kekal ke akhir ayat:)amin..

  7. fans lisa says:

    so sweet….congratess…

  8. Norma Jean says:

    Yusry dah chubby skit. Hati gembira la katakan. Tahniah Yusry dan Lisa. Moga kekal hingga ke akhir hayat dan diberkati oleh Allah SWT selalu dan dijauhkan daripada gangguan manusia yang berhasad dengki dan syaitan.

  9. Mr.Cuddle says:

    mcm mane abg beautifulnara update entry sal nie, so quick! siap gamba yang sudah di edit lagi. hebat la! ^_^

  10. qila says:

    alhamdulillah.. selamat pengantin baru yusry&lisa.. sepadan sgt.. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.. :)

  11. noor diyana mahadi says:

    Wow….very simple..tp nmpk meriah..lisa sgguh cantik….adik doakn sm0ga akk lisa dan abg yusry bahagia hingga ke akhir hayat…tahniah!!!

  12. yusrylisaforever says:

    alhamdulillah!

  13. mey says:

    wah… cantek lisa…. smoga bkkalan…

  14. Mr.Cuddle says:

    mcm mane abg beautifulnara update this entry so quickly??! siap gamba di edit smua. haha. hebat! btw, they do look cute together. wish them all the best.

  15. laalaa says:

    bess…

  16. sazzy aziz says:

    Moga berkekalan,aminn

  17. opss!! says:

    Termeterai sudah ikatan kasih murni dua jiwa,semoga pasangan berbahagia selamanya…:-)

  18. Pena Hitam says:

    Dh cntek dah..tapi sayang…
    Aurat Lisa tanggungjawab Yusry.

  19. nenekseksi says:

    1st!! yahooo

  20. sitraz says:

    tahniah! semoga kekal bahagia….

  21. Pena Hitam says:

    Dh cantek dah…tapi sayang………………
    Aurat Lisa tggjwb Yusry dh tu..urmmm……

  22. nana says:

    kalau lisa pakai tudung mcm dlm cerita ombak rindu lagi sweet.. ;)

  23. nenekseksi says:

    cube lagi ye

  24. Ewi says:

    Gadis pujaan malaya dah jadi milik org akhirnyaaa…

  25. sweet says:

    alhamdulillah..selamat pengantin baru..semoga kekal hingga ke jannah…insyaAllah..

  26. gincu patah says:

    muka yusry mcm sultan brunei…btw congrat

  27. coklat says:

    mana gambar masa sarung cincin??

  28. aku says:

    alhamdulillah..tahniah n selamat pengantin baru..semoga kekal hingga ke jannah..insyaAllah..

  29. coklat says:

    mana gambar sarung cincin???

  30. anakpascamerdeka says:

    yusry nmpk mcm sultan brunei

  31. oiii penyibuk says:

    alhamdulillah,dah bersatu pun…ni baru btol2 ombak rindu…moga2 dipanjangkan jodoh hingga ke akhir hayat….

  32. zamzurina says:

    tahniah yusri n lisa…. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat…. amin..

  33. eima says:

    lg sweet if pkai tdung….

  34. Duncare says:

    Knape aku tgk yusri iras2 Datuk K jer.. @_@

  35. Milah says:

    Lisa the most beautiful bride ever… Congrats…

  36. akma94 says:

    yusry ngan lisa dh tembam sket!!ape2pun both of them gorgeous together..

  37. maya says:

    asal yusry cam bapak org eh…betul nmpk cm duda ada ank,lisa sweet!!

    • diehardfanlisa says:

      yusry bela misai, bru nmpk matang muke die, pulak tu skang dia dh chubby sket..lg la nmpak kematangannya..

  38. laila says:

    sesuai sangat si handsome dan si cantik.sukenya couple ni.selamat pengantin baru semoga bahagia hingga ke akhir hayat.

  39. rozuan says:

    kenapa ramai kerut muka nih?hehe.rileks2. harap lepas ni hubungan ngan mia x putus lah ye lisa.

  40. nenetburberry says:

    akhirnya setelah sekian lama menduda…
    congrats to both of them….

  41. minahkepoh says:

    sopan baju lisa. LIKE!

  42. ipohdihatiku says:

    congrats to yusry n lisa. semoga berbahagia sentiasa. sweetlah korang!

  43. apa2 says:

    kalau letak roses kat pala mesti lagi cantik

  44. Sari Pati says:

    Tahniah kpd pengantin baru…
    Tapi nape aku tengok lisa macam tak naik seri pengantin jer..

  45. eddievader says:

    di harap jodoh berkekalan…amin

  46. kak li says:

    suka, suka , suka.

  47. syarina says:

    Tahniah….sweet sgt..alhamdulillah..untung lisa jadi pilihan Yusry..bertuah…sama2 jaga ikatan ini…..moga bahagia selamanya…amin….

  48. fana kru says:

    yusssssssssssssssssssssssssryyyyyyyyyyyyyyyyy and lisssssssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…..tahniah…semoga bhagia smpai akhir hayat….

  49. NyanNyan says:

    Lisa Surirumah plak!

  50. rias says:

    jodoh yusry sume primadona filem melayu moden..(erra n lisa)
    anyway..sweet sgt..ringkas n cantik

  51. mira ganu says:

    untung lah dah kawen… :D

  52. nekjah says:

    yusry jngn duk buat halllll nak maen blakang2~~~~~~peace yawwwwwww

  53. kak jah says:

    lisa nampak pucat.. maybe sb make up dia simple sangat.. bibir sepatutnya bagi laa merah cikit.. baru laa naik seri.. btw semoga kekal hingga ke alam syurgaNYA..

  54. […] Pasangan ini dijadualkan akan berbulan madu di Eropah sebaik sahaja majlis resepsi selesai diadakan. Yusry dan Lisa Surihani berharap para peminat mendoakan kebahagiaan mereka sehingga ke akhir hayat.sumber Dan berikut pula ada koleksi gambar dari abg nara: […]

  55. wind says:

    awesome babe ! lisa sgt cantik okay :)

  56. mak jemah says:

    lisa nmpak pucat.. maybe make up simple sgt.. law bibir kasi merah ckt mgkin naik seri pengantin tu.. btw slmt pgntin baru..

  57. barney stinson says:

    pndai dorang nikah mlam jmaat….suke lateww…..mlam ni jngan ganaz2 sngat…..

  58. slay says:

    xbest la yusri…tetek lisa kecik..leh sedut sikit jek..erra besar..

  59. youEX says:

    what difference does this make? nikah ke tak, lisa dah kawin dengan ramai lelaki. ahhh, so called perempuan melayu terakhir, paling innocence, paling sopan, paling terjaga. kaki kencing, she’s good in hiding her other faces. she’s not even wife material. honestly, choosing yusry was innitially he mom idea. give this lisa a round of applause, standing ovation punya lakonan.

    • ermm says:

      i know right..she’s way too overrated..she’s boring and makes me feel sick when people go ah-ing all about her when she really have nothing

  60. yourEX says:

    what difference does this make? nikah ke tak, lisa dah kawin dengan ramai lelaki. ahhh, so called perempuan melayu terakhir, paling innocence, paling sopan, paling terjaga. kaki kencing, she’s good in hiding her other faces. she’s not even wife material. honestly, choosing yusry was innitially he mom idea. give this lisa a round of applause, standing ovation punya lakonan.

    • Anonymous says:

      That is so true,thanks to her innocent face that is. I don’t know why I have a weird feeling about this wedding,she decided to marry a 39 to almost 40 year old man,at the height of her career and popularity,and so much of wanting to be a lawyer,which I can see clearly now,will NOT gonna happen. Ya la its jodoh and qada’ qadar,I just have a weird instinct of why marry so early,is this what she really wants,settle down and be a wife,(should be a solehah wife) while still sitting in the limelight and glitz and glamour? I don’t think an Aries is as timid as that, they’re daring. heemm food for thought.

      • ain says:

        dalam Islam
        Kalau anak perempuan sudah mempunyai calon yang sekufu dan baik dari segi agama dan mampu menjaga.. Tuhan kami sangat-sangat menggalakan berkahwin cepat walau apa pun ( berdasarkan hadith Nabi SAW). Dan kami mempercayai, kahwin itu membuka pintu rezeki. bukan menutup. dan kami juga percaya yang.. rezeki itu bukan hadir dalam bentuk duit, glamor, pangkat sahaja.. tapi juga dalam bentuk kebahagiaan jasmani dan rohani. Kami mengejar bahagia di akhirat dan dunia. dan perkahwinan itu adalah salah satu cara.

    • oli says:

      manusia jenis apa ni dua orang ni…

  61. […] ‘Gambar Pernikahan Lisa Surihani dan Yusry KRU‘ lantas telah meminjam gambar dari beautifulnara.com untuk tatapan anda. Harap Abg Nara tak marah la. Berdasarkan apa yang diberitahu pihak pengantin […]

  62. […] Beautifulnara Baca Lagi: KAD UNDANGAN PERKAHWINAN YUSRI KRU DAN LISA SURIHANI MULA […]

  63. tahniah kpd mempelai.sweet sgt.tp lisa nmpak pucat maybe colour lipstic pucat.apapon smga kekal hgga akhir hyat.tahniah,tahniah

  64. Hawa says:

    muka lisa nampak lain, tak berseri, dia cantek kalau pakai tudung mcm adat nikah dekat ombak rindu

  65. Caldilova says:

    Dulu kan kata nak buat simple. Ni baru nikah, esok lusa sanding apa bagai. Mana simplenya lah haiiii……

  66. barney stinson says:

    mlam ni siap la lisa…….

  67. anyss says:

    Alhamdulillah…akhirnya lisa & yusry sah bergelar suami isteri yang sah.. lisa pun nampak sweet sangat. tp sayang knapa lisa xpakai tudung. mesti lg manis, ayu n jelita klu pakai tudung..cz selama ni xpnah tgk lisa pkai tudung..tp xpelah yg pntin smuanya selamat…
    selamat pengantin baru 2 both of u…;)

    • anonymous says:

      tu psl dia tukar lokasi nikah..bolehlah dia nikah x pakai tudung. Kan mula2 dulu kata nk kawin kt masjid putrajaya..pastu tukar ke lokasi lain (hotel yg dia nikah skrg ni)..alasannya takut kalo ada tetamu jemputan (wanita) yg uzur xleh nk msk masjid lah..kononnya..rupenya dia sendiri yg xnk pki tudung, sbb tu wat kt hotelll

      • Lalalalalalalala says:

        sedar2 lah Lisa..Yusry sbg suami seharusnya membimbing lisa daripada melakukan perkara yg dilarang..iaitu tidak menutup aurat..

  68. camera says:

    pic ni yang x elok,klu tgk pic lisa kat oh bulan ok je mekap die,x nmpk pucat un..

  69. aku suka says:

    betul ler,cuba tgk pic dierg kat lain,jauh beza mekap die,berseri-seri lisa!

  70. nhy79 says:

    Lisa lagi berseri wajahnya masa nikah dengan Haris dalam Ombak Rindu. Serius…

  71. uncle sam says:

    Lepas ni tak payah pakai kondom dan pancut luar lagi..

  72. mOoN says:

    sweet sangat! tapi apasal muka lisa dalam ni cam muka memey? huhu..

  73. Thanks kerna publish pic2 aku…baik2 ONE huhu…thanks again

    photo by : Akmal Ts Studio
    company : Titian Songo Studio
    web : http://www.titiansongo.blogspot.com
    contact : +6.017.649.9032

  74. […] Nah saksikan gambar-gambar sekitar majlis pernikahan Yusry dan Lisa Surihani yang telah berlangsung sebentar tadi. Sekejap lagi Abang Nara update lagi. Lagi beberapa keping gambar sekitar majlis pernikahan Lisa Surihani dan Yusry dengan membaca entri ini sepenuhnya       … Continue reading → […]

  75. shyikin says:

    SELAMAT PENGANTIN BARU….
    semoga jodoh berpanjangan hingga keanak cucu…amin.
    korang memang sepadan,mcm pinang dibelah-bela…
    hehehehe..,

  76. hazel says:

    taniah di ucapkan kepada mereka berdua…smoga berbahagia hgga ke akhir hayat….

  77. Nana says:

    Lisa ni biasa2 je orgnya..nak kata cantik sgt pun tak..nak bagi gelaran perempuan melayu terakhir lagi lah tak sesuai..ramai org puji dia tak seksi la, sopan la, kadang2 jgn cpt terpedaya dgn dunia artis ni..diaorg ni kebanyakannya hipokrit..yelah..kalau tunjuk perangai sebenar yg tak berapa elok tu kat peminat nnt peminat2 lari..artis ni semua bergantung pd sokongan peminat..so pd lelaki2 yg frust tu, jgn la frust sgt ok? Cari la wanita yg baik n solehah yg blh membimbing anda ke syurga..Biarlah tak glamor mcm lisa tp wanita itu memang baik akhlaknya..

  78. azura amin says:

    Alhamdulillah… akhirnya mereka bersatu, semoga kekal bahagia hingga ke syurga… cantik bukan jaminan kebahagiaan sesebuah rumah tangga, Erra Fazira dulu pun cantik, bekas ratu cantik, tp jodoh dgn yusry tak kekal.. majlis yg grand pun bukan jaminan kekal bahagia, erra dgn yusry dulu buat sikit punya gah, tp runtuh juga akhirnya… apa pun itu semua adalah asam garam kehidupan… makanya berpada2lah melakukan apa2 dan sentiasa ingat pd Allah. selamat berbahagia buat Lisa dan Yusry…lisa jaga yusry baik2 dan yusry bimbing lisa kejalan yang diberkati Allah…

  79. MiszBorneo says:

    My opinion : Majlis Yusry & Era dulu tetap The Best :) Btw, congrats to both of you. buat yusry, biar kali ini berpanjangan~

  80. anons says:

    kenapa muka lisa tak nmpak seri ek?

  81. Reena says:

    Tahniah Lisa & Yusry..mana perangai tak elok sblm kawin, harap diubah..jgn sebelum & selepas kawin sama jerk..yg dah lepas tu, biarlah lepas..fokus pd present & future..

  82. […] kasih kepada Beautifulnara kerana berkongsi gambar-gambar di majlis pernikahan yusri dan lisa surihani.Jokegurl doakan semoga […]

  83. Anonymous says:

    yusri nampak happy dalam gambar nie berbanding gambar kahwin ngn erra dulu….

  84. Anonymous says:

    ?????????????????

  85. mizal says:

    tahniah….! yusri & lisa tp rasanya tak lama

  86. TRIGYY says:

    untung la yusry dapat lisa yg cute tu.. hehe.. btw, semoga diorang berbahagia. tahniah yusry sebab buat ramai lelaki kt malaysia kecewa.. haha.. gurau je