Written by AbangNara | February 23rd, 2012

Nah saksikan gambar-gambar sekitar majlis pernikahan Yusry dan Lisa Surihani yang telah berlangsung sebentar tadi. Sekejap lagi Abang Nara update lagi.

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

Lagi beberapa keping gambar sekitar majlis pernikahan Lisa Surihani dan Yusry dengan membaca entri ini sepenuhnya

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

gambar pernikahan lisa surihani dan yusry

 

 

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

120 responses to (GAMBAR) Majlis Pernikahan Yusry Dan Lisa Surihani

  1. leo says:

    sweet sgt !

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 8
    • leon says:

      coangrats…terbaik bang nara !

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 5
    • Bro 10 Inci says:

      terjawab sudah, uncle seekers… dorg dh kawen pon… sila kencing dgn lebih baik lain kali ok… btw grats lisa & yusri

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 90 Thumb down 0
    • Rooney says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 59
      • nk kawin anak dara orang, kena la convincekan parents kaw2 punya. lain la kalau kawin janda (except nora danish huhu)
        parents pon kalau dpt menantu duda kaya cmni pon mesti bg punya kalau dpt buat majlis mcm ni. huhu

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 3
    • sha says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 60 Thumb down 81
      • Putri_Besi says:

        Dah biasa tengok muka Lisa bermake-up kot.. Tu yang bile make-up kawen nampak biase jugakkk.. Yusry kawen kali kedua mana nak seri lagi.. Ekekekeke.. *Gurau jekkk..

        Ps : Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat. Amin.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
    • lisa bkn surirumah says:

      sekarang ni term ‘bahagia sampai ke anak cucu’ x boleh pakai, sebab ramai pasangan yang beranak cucu pun bercerai berai kan? so i nak ucapkan ‘semoga berbahagia hingga ke akhir hayat’ kepada lisa n yusry!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 0
      • baby102 says:

        Ke akhir hayat pun tak leh gak, takut di akhirat kelak tak jumpa pulak. Lebih baik mendoakan semoga jodoh berpanjangan dunia & akhirat dan terus ke syurga, insyallah.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • tahniah yusri dan lisa.
      semoga berbahagia ke akhir hayat :)

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. pricess says:

    comel sgt! congrats!!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 7
  3. reendzz98 says:

    sweet giler..!!! congratz to Lisa n Yusry… <3

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 7
  4. meen says:

    tahniah…..smoga kekal hngga akhir hayat….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  5. deng dang says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 39
  6. me says:

    both of u sweet,,baju pon cantik,baju pon putih suci je..smoga kekal ke akhir ayat:)amin..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  7. fans lisa says:

    so sweet….congratess…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 4
  8. Norma Jean says:

    Yusry dah chubby skit. Hati gembira la katakan. Tahniah Yusry dan Lisa. Moga kekal hingga ke akhir hayat dan diberkati oleh Allah SWT selalu dan dijauhkan daripada gangguan manusia yang berhasad dengki dan syaitan.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 0
  9. Mr.Cuddle says:

    mcm mane abg beautifulnara update entry sal nie, so quick! siap gamba yang sudah di edit lagi. hebat la! ^_^

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  10. qila says:

    alhamdulillah.. selamat pengantin baru yusry&lisa.. sepadan sgt.. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  11. noor diyana mahadi says:

    Wow….very simple..tp nmpk meriah..lisa sgguh cantik….adik doakn sm0ga akk lisa dan abg yusry bahagia hingga ke akhir hayat…tahniah!!!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  12. yusrylisaforever says:

    alhamdulillah!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  13. mey says:

    wah… cantek lisa…. smoga bkkalan…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  14. Mr.Cuddle says:

    mcm mane abg beautifulnara update this entry so quickly??! siap gamba di edit smua. haha. hebat! btw, they do look cute together. wish them all the best.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  15. laalaa says:

    bess…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. sazzy aziz says:

    Moga berkekalan,aminn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. opss!! says:

    Termeterai sudah ikatan kasih murni dua jiwa,semoga pasangan berbahagia selamanya…:-)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  18. Pena Hitam says:

    Dh cntek dah..tapi sayang…
    Aurat Lisa tanggungjawab Yusry.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 3
  19. nenekseksi says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 14
  20. sitraz says:

    tahniah! semoga kekal bahagia….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. Pena Hitam says:

    Dh cantek dah…tapi sayang………………
    Aurat Lisa tggjwb Yusry dh tu..urmmm……

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
  22. nana says:

    kalau lisa pakai tudung mcm dlm cerita ombak rindu lagi sweet.. ;)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 2
  23. nenekseksi says:

    cube lagi ye

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  24. Ewi says:

    Gadis pujaan malaya dah jadi milik org akhirnyaaa…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 9
  25. sweet says:

    alhamdulillah..selamat pengantin baru..semoga kekal hingga ke jannah…insyaAllah..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  26. gincu patah says:

    muka yusry mcm sultan brunei…btw congrat

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 9
  27. coklat says:

    mana gambar masa sarung cincin??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. aku says:

    alhamdulillah..tahniah n selamat pengantin baru..semoga kekal hingga ke jannah..insyaAllah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. coklat says:

    mana gambar sarung cincin???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  30. anakpascamerdeka says:

    yusry nmpk mcm sultan brunei

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  31. oiii penyibuk says:

    alhamdulillah,dah bersatu pun…ni baru btol2 ombak rindu…moga2 dipanjangkan jodoh hingga ke akhir hayat….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  32. zamzurina says:

    tahniah yusri n lisa…. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat…. amin..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  33. eima says:

    lg sweet if pkai tdung….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  34. Duncare says:

    Knape aku tgk yusri iras2 Datuk K jer.. @_@

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
  35. Milah says:

    Lisa the most beautiful bride ever… Congrats…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 13
  36. akma94 says:

    yusry ngan lisa dh tembam sket!!ape2pun both of them gorgeous together..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  37. maya says:

    asal yusry cam bapak org eh…betul nmpk cm duda ada ank,lisa sweet!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • diehardfanlisa says:

      yusry bela misai, bru nmpk matang muke die, pulak tu skang dia dh chubby sket..lg la nmpak kematangannya..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  38. laila says:

    sesuai sangat si handsome dan si cantik.sukenya couple ni.selamat pengantin baru semoga bahagia hingga ke akhir hayat.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 3
  39. rozuan says:

    kenapa ramai kerut muka nih?hehe.rileks2. harap lepas ni hubungan ngan mia x putus lah ye lisa.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  40. nenetburberry says:

    akhirnya setelah sekian lama menduda…
    congrats to both of them….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  41. minahkepoh says:

    sopan baju lisa. LIKE!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  42. ipohdihatiku says:

    congrats to yusry n lisa. semoga berbahagia sentiasa. sweetlah korang!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  43. apa2 says:

    kalau letak roses kat pala mesti lagi cantik

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  44. Sari Pati says:

    Tahniah kpd pengantin baru…
    Tapi nape aku tengok lisa macam tak naik seri pengantin jer..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
    • ellie says:

      sebab kita dah selalu sgt tengok muka dia mekap..so bila kahwin pakai mekap, dah biasa lerr jadinyee…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
      • lis says:

        sebelum kawin pun dah banyak gambar diaorang berdua berpegang2. bila kawin kureng le seri sikit. apapun tahniah.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 4
      • MakAndam says:

        rasanya Farah AF2 bride yg paling berseri!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  45. eddievader says:

    di harap jodoh berkekalan…amin

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  46. kak li says:

    suka, suka , suka.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  47. […] gambar: OhBulan, Rotikaya, BeautifulNara, […]

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  48. syarina says:

    Tahniah….sweet sgt..alhamdulillah..untung lisa jadi pilihan Yusry..bertuah…sama2 jaga ikatan ini…..moga bahagia selamanya…amin….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  49. fana kru says:

    yusssssssssssssssssssssssssryyyyyyyyyyyyyyyyy and lisssssssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…..tahniah…semoga bhagia smpai akhir hayat….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  50. NyanNyan says:

    Lisa Surirumah plak!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  51. rias says:

    jodoh yusry sume primadona filem melayu moden..(erra n lisa)
    anyway..sweet sgt..ringkas n cantik

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  52. mira ganu says:

    untung lah dah kawen… :D

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  53. nekjah says:

    yusry jngn duk buat halllll nak maen blakang2~~~~~~peace yawwwwwww

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  54. kak jah says:

    lisa nampak pucat.. maybe sb make up dia simple sangat.. bibir sepatutnya bagi laa merah cikit.. baru laa naik seri.. btw semoga kekal hingga ke alam syurgaNYA..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  55. […] Pasangan ini dijadualkan akan berbulan madu di Eropah sebaik sahaja majlis resepsi selesai diadakan. Yusry dan Lisa Surihani berharap para peminat mendoakan kebahagiaan mereka sehingga ke akhir hayat.sumber Dan berikut pula ada koleksi gambar dari abg nara: […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. wind says:

    awesome babe ! lisa sgt cantik okay :)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  57. mak jemah says:

    lisa nmpak pucat.. maybe make up simple sgt.. law bibir kasi merah ckt mgkin naik seri pengantin tu.. btw slmt pgntin baru..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 5
  58. barney stinson says:

    pndai dorang nikah mlam jmaat….suke lateww…..mlam ni jngan ganaz2 sngat…..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  59. slay says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 42
  60. luv says:

    Congrat!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. youEX says:

    what difference does this make? nikah ke tak, lisa dah kawin dengan ramai lelaki. ahhh, so called perempuan melayu terakhir, paling innocence, paling sopan, paling terjaga. kaki kencing, she’s good in hiding her other faces. she’s not even wife material. honestly, choosing yusry was innitially he mom idea. give this lisa a round of applause, standing ovation punya lakonan.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 28 Thumb down 27
    • ermm says:

      i know right..she’s way too overrated..she’s boring and makes me feel sick when people go ah-ing all about her when she really have nothing

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 14
  62. yourEX says:

    what difference does this make? nikah ke tak, lisa dah kawin dengan ramai lelaki. ahhh, so called perempuan melayu terakhir, paling innocence, paling sopan, paling terjaga. kaki kencing, she’s good in hiding her other faces. she’s not even wife material. honestly, choosing yusry was innitially he mom idea. give this lisa a round of applause, standing ovation punya lakonan.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 17
    • Anonymous says:

      That is so true,thanks to her innocent face that is. I don’t know why I have a weird feeling about this wedding,she decided to marry a 39 to almost 40 year old man,at the height of her career and popularity,and so much of wanting to be a lawyer,which I can see clearly now,will NOT gonna happen. Ya la its jodoh and qada’ qadar,I just have a weird instinct of why marry so early,is this what she really wants,settle down and be a wife,(should be a solehah wife) while still sitting in the limelight and glitz and glamour? I don’t think an Aries is as timid as that, they’re daring. heemm food for thought.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 12
      • ain says:

        dalam Islam
        Kalau anak perempuan sudah mempunyai calon yang sekufu dan baik dari segi agama dan mampu menjaga.. Tuhan kami sangat-sangat menggalakan berkahwin cepat walau apa pun ( berdasarkan hadith Nabi SAW). Dan kami mempercayai, kahwin itu membuka pintu rezeki. bukan menutup. dan kami juga percaya yang.. rezeki itu bukan hadir dalam bentuk duit, glamor, pangkat sahaja.. tapi juga dalam bentuk kebahagiaan jasmani dan rohani. Kami mengejar bahagia di akhirat dan dunia. dan perkahwinan itu adalah salah satu cara.

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • oli says:

      manusia jenis apa ni dua orang ni…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. […] ‘Gambar Pernikahan Lisa Surihani dan Yusry KRU‘ lantas telah meminjam gambar dari beautifulnara.com untuk tatapan anda. Harap Abg Nara tak marah la. Berdasarkan apa yang diberitahu pihak pengantin […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. […] Beautifulnara Baca Lagi: KAD UNDANGAN PERKAHWINAN YUSRI KRU DAN LISA SURIHANI MULA […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. tahniah kpd mempelai.sweet sgt.tp lisa nmpak pucat maybe colour lipstic pucat.apapon smga kekal hgga akhir hyat.tahniah,tahniah

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  66. Hawa says:

    muka lisa nampak lain, tak berseri, dia cantek kalau pakai tudung mcm adat nikah dekat ombak rindu

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 10
  67. Caldilova says:

    Dulu kan kata nak buat simple. Ni baru nikah, esok lusa sanding apa bagai. Mana simplenya lah haiiii……

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  68. barney stinson says:

    mlam ni siap la lisa…….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  69. anyss says:

    Alhamdulillah…akhirnya lisa & yusry sah bergelar suami isteri yang sah.. lisa pun nampak sweet sangat. tp sayang knapa lisa xpakai tudung. mesti lg manis, ayu n jelita klu pakai tudung..cz selama ni xpnah tgk lisa pkai tudung..tp xpelah yg pntin smuanya selamat…
    selamat pengantin baru 2 both of u…;)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • anonymous says:

      tu psl dia tukar lokasi nikah..bolehlah dia nikah x pakai tudung. Kan mula2 dulu kata nk kawin kt masjid putrajaya..pastu tukar ke lokasi lain (hotel yg dia nikah skrg ni)..alasannya takut kalo ada tetamu jemputan (wanita) yg uzur xleh nk msk masjid lah..kononnya..rupenya dia sendiri yg xnk pki tudung, sbb tu wat kt hotelll

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 6
      • Lalalalalalalala says:

        sedar2 lah Lisa..Yusry sbg suami seharusnya membimbing lisa daripada melakukan perkara yg dilarang..iaitu tidak menutup aurat..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  70. camera says:

    pic ni yang x elok,klu tgk pic lisa kat oh bulan ok je mekap die,x nmpk pucat un..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  71. aku suka says:

    betul ler,cuba tgk pic dierg kat lain,jauh beza mekap die,berseri-seri lisa!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  72. nhy79 says:

    Lisa lagi berseri wajahnya masa nikah dengan Haris dalam Ombak Rindu. Serius…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  73. uncle sam says:

    Lepas ni tak payah pakai kondom dan pancut luar lagi..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 9
  74. mOoN says:

    sweet sangat! tapi apasal muka lisa dalam ni cam muka memey? huhu..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 7
  75. Thanks kerna publish pic2 aku…baik2 ONE huhu…thanks again

    photo by : Akmal Ts Studio
    company : Titian Songo Studio
    web : http://www.titiansongo.blogspot.com
    contact : +6.017.649.9032

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. […] Nah saksikan gambar-gambar sekitar majlis pernikahan Yusry dan Lisa Surihani yang telah berlangsung sebentar tadi. Sekejap lagi Abang Nara update lagi. Lagi beberapa keping gambar sekitar majlis pernikahan Lisa Surihani dan Yusry dengan membaca entri ini sepenuhnya       … Continue reading → […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. shyikin says:

    SELAMAT PENGANTIN BARU….
    semoga jodoh berpanjangan hingga keanak cucu…amin.
    korang memang sepadan,mcm pinang dibelah-bela…
    hehehehe..,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. hazel says:

    taniah di ucapkan kepada mereka berdua…smoga berbahagia hgga ke akhir hayat….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. Nana says:

    Lisa ni biasa2 je orgnya..nak kata cantik sgt pun tak..nak bagi gelaran perempuan melayu terakhir lagi lah tak sesuai..ramai org puji dia tak seksi la, sopan la, kadang2 jgn cpt terpedaya dgn dunia artis ni..diaorg ni kebanyakannya hipokrit..yelah..kalau tunjuk perangai sebenar yg tak berapa elok tu kat peminat nnt peminat2 lari..artis ni semua bergantung pd sokongan peminat..so pd lelaki2 yg frust tu, jgn la frust sgt ok? Cari la wanita yg baik n solehah yg blh membimbing anda ke syurga..Biarlah tak glamor mcm lisa tp wanita itu memang baik akhlaknya..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  80. azura amin says:

    Alhamdulillah… akhirnya mereka bersatu, semoga kekal bahagia hingga ke syurga… cantik bukan jaminan kebahagiaan sesebuah rumah tangga, Erra Fazira dulu pun cantik, bekas ratu cantik, tp jodoh dgn yusry tak kekal.. majlis yg grand pun bukan jaminan kekal bahagia, erra dgn yusry dulu buat sikit punya gah, tp runtuh juga akhirnya… apa pun itu semua adalah asam garam kehidupan… makanya berpada2lah melakukan apa2 dan sentiasa ingat pd Allah. selamat berbahagia buat Lisa dan Yusry…lisa jaga yusry baik2 dan yusry bimbing lisa kejalan yang diberkati Allah…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  81. MiszBorneo says:

    My opinion : Majlis Yusry & Era dulu tetap The Best :) Btw, congrats to both of you. buat yusry, biar kali ini berpanjangan~

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  82. anons says:

    kenapa muka lisa tak nmpak seri ek?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  83. Reena says:

    Tahniah Lisa & Yusry..mana perangai tak elok sblm kawin, harap diubah..jgn sebelum & selepas kawin sama jerk..yg dah lepas tu, biarlah lepas..fokus pd present & future..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  84. […] kasih kepada Beautifulnara kerana berkongsi gambar-gambar di majlis pernikahan yusri dan lisa surihani.Jokegurl doakan semoga […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. Anonymous says:

    yusri nampak happy dalam gambar nie berbanding gambar kahwin ngn erra dulu….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  86. Anonymous says:

    ?????????????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. mizal says:

    tahniah….! yusri & lisa tp rasanya tak lama

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  88. TRIGYY says:

    untung la yusry dapat lisa yg cute tu.. hehe.. btw, semoga diorang berbahagia. tahniah yusry sebab buat ramai lelaki kt malaysia kecewa.. haha.. gurau je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0