Written by AbangNara | November 27th, 2012

Dalam kesenyapan, rupa-rupanya Hairie Othman sudah pun berkahwin dengan gadis pilihan hatinya, Dalia Diyana. Terima kasih kepada seorang pembaca yang sudi berkongsi info ini dengan Abang Nara. Kedua-dua mempelai nampak sama cantik dan sama padan.

gambar kahwin Hairie Othman

Semoga masjid yang dibina ini akan berkekalan sehingga ke hujung hayat. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Hairie dan Dalia. Pasti seronok hidup berdua lebih-lebih lagi di kala musim hujan ini. Tak ke gitu?

gambar kahwin hairie othman

7 keping lagi gambar perkahwinan Hairie Othman dan Dalia Diyana dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Momentlicious Photography.

P.S: Terowong rahsia ke Gaza dibina semula.

gambar kahwin Hairie Othman
gambar kahwin Hairie Othman
gambar kahwin Hairie Othman
gambar kahwin Hairie Othman
gambar kahwin Hairie Othman

gambar kahwin Hairie Othman

48 responses to (9 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Hairie Othman & Dalia Diyana Daripada Momentlicious

  1. lala says:

    soo comellll

    0

    0
    • anakayam says:

      eeeeeeeee warisssss da kahwen lg…

      0

      0
      • saya ustaz din sebenar says:


































































































































































































































































































        0

        0
      • aaaa says:

        awat la bodoh sgt nate ustaz din niii…

        0

        0
    • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

      muka bini dia mcm muka Syafinaz….

      0

      0
    • Cik Shahnaz says:

      Tahniah..Semoga perkahwinan En Hairie Othma kali ni kekal hgga ke akhir usia & dikurniakn anak2 yg soleh & solehah.. Insya Allah..

      Dear Abg Nara,
      Sila delete komen2 “Ustaz Din 30 minit” & sekutu2 dgnnya sbb diorg bkn komen tp myusahkan pengomen2 lain nk tulih komen..xtau apa motif beliau tp mcm jeles dgn En Hairie ni kawin lg & dpt isteri muda & comel kot? o_O

      0

      0
  2. Anonymous says:

    congratulation n celebrations~
    cantik..

    0

    0
  3. saya comel says:

    yeay yeay, first

    0

    0
    • Anonymous says:

      kesian ko ni.. walau apa pon, tahniah la ye

      0

      0
      • hoi penfitnah tegar says:






































































































































































































































































































        0

        0
  4. meztz says:

    first!!!

    0

    0
  5. pavlova says:

    Cantik n same padan,,wife Hairie nie ade iras2 cam muka syafinaz lak aku tengok..

    0

    0
  6. anon says:

    muka bini dia mcm syafinaz la :)

    0

    0
  7. pizza says:

    Ni 1st or 2nd marriage dia? Just curious sbb ada budak kecik kt kerusi pelamin tu.

    0

    0
  8. nona says:

    2nd for hairie,die duda.tp statement Nara ni pervert gila.lau tak hujan tak seronok ke idup berdua?apelaa

    0

    0
    • Anonymous says:

      maksud dia lebih seronok..kau ni tak reti nak menikmati cuaca yang tuhan berikan ke? kayulah kau ni..lurus bendol!!!!!

      0

      0
  9. mail says:

    patutla join pas..nak kutip duit derma..nak buat duit hantaran.besela..artis suam2 teh o.

    0

    0
    • anon says:

      sebelum menulis tu cuba guna otak dulu beb.
      banyak sgt dah pahala ko ke nak derma2 kt org macam ni?
      esok ko kiok. sempat mintak maap kat hairie?
      apa dosa dia sampai ko ngata macam ni?

      0

      0
    • rita says:

      nampak sangat geng rambut tebuan dgn pulau kau ni mail hahahahahaha.so annoying.move on lah wey!!!!!

      0

      0
    • saya sokong ustaz din 30 minit says:













































































































































































      0

      0
  10. Audrey Hepburn says:

    Wahh…sangat suka make up pengantin perempuan. Sangat natural atau lebih sesuai dipanggil ‘nude make up’.

    0

    0
  11. hero pujaan ku dalam puteri Impian & hantu kegemaran ku dalam ku seru. Selamat hidup berumahtangga hingga ke akhir hayat.

    MEROYAN KAT TWITTER KENA TINGGAL SELEPAS HILANG DARA

    0

    0
  12. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    cantek nyeeeeeeeeeeeeeee jambu gitu lah…..semoga hairie bahgia di samping isteri tersayang..

    0

    0
    • kaki kaki umpat sedar2 la says:


































































































































































































































































































      0

      0
  13. kagaya mad says:

    Tahniah left. Adnan..semoga bhgia..kpd yg mngutuk tu bwk la btaubat..org bina msjid ko sibuk nk kutuk bagai..

    0

    0
  14. Nik Aziza says:

    dulu ada gosip yg kata diorang nie dah duduk erumah sebelum kawen, btol ke??

    0

    0
    • kaki kaki umpat sedar2 la says:







































































































































































































































































































      0

      0
      • bukan peminat artis murahan says:

        Hey Bodoh!! ko ni dh mental apa??????? takde keje erk wat2 sengkang gitu!!?? menyerabutkan page nara jer lah ko ni!! Mmg bodoh takde keje!!

        0

        0
  15. skyflowerz says:

    sgt suci putih tu…

    0

    0
  16. Anonymous says:

    cian anak2 dia..bila tanya mana papa, diorang kata pergi kerja..
    ni la jadi bila dah divorce..
    anak2 dan wife yang jadi mangsa..

    0

    0
  17. meen says:

    semoga berbahagia dan mulakan hidup baru. yang dengki pada Hairie.KESIANNNNN…….

    0

    0
  18. BUI JUNAIDI says:

    ADA IRAS SYAFINAZ LA ISTERI DIA..^_^

    0

    0
  19. Kepologi says:

    Aku ingat hairie kawin ngan shafinaz..tpi bila tengok nama rupa-rupanya org lain…memg ada iras2 shafinaz la…

    0

    0
  20. mel0 says:

    Waa suka sgt..
    Kesederhanaan yg penting..

    0

    0
  21. Menyampah says:

    ada juga kat BN ni y jadi pengomen bodoh seperti ustaz din 30 minit..

    0

    0
  22. dr says:

    tahniah!pandai pilih anak orang kaya juga..

    0

    0
  23. Pika says:

    Wife dia macam iras Syafinaz Selamat :)

    0

    0
  24. Pengantin macam muka fashion blogger shea rasol la…macam syafinaz pon ye jugak! Apa pon semoga bahagia dan kekal ke jannah :) Suka sangat hairie othman dalam Kekasihku seru & Waris

    0

    0
  25. DIA says:

    tahniah…. semoga ia berkekalan hingga ke anak cucu… amin

    0

    0
  26. zaima says:

    nenek dalia ni anak angkat cina,datuk dia jawa. mak dalia ni bekas guru.lepas mak dia cerai,mak dia kawin datuk duda(pegawai polis pencen),dapatlah gelaran datin.adik beradik mak dia ramai yg muka kecinaan. ni sumber sahih dari sedara terdekat.

    0

    0
  27. kuikui says:

    tahniah laa… dah kawin tu, semoga tidak di tangkap khalwat lg.. sekian….. :)

    0

    0