Written by AbangNara | November 9th, 2010

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

Kagum sungguh kami melihat gambar sambutan majlis hari jadi Tengku Ratu Haidar, anak kepada Que Haidar dan Linda Jasmine ini. Terasa kemeriahan dan keceriaan majlis tersebut walaupun hanya tengok dari gambar-gambar sahaja. Yang penting Que dan Linda maintain handsome dan cun. Ditambah pulak dengan kecomelan Tengku Ratu Haidar, memang majlis ini boleh dikatakan perfect.

Oh ye, pelakon pujaan ramai Datin Sofea Jane pun turut hadir untuk meraikan Tengku Ratu Haidar. Still maintain cun melecun walaupun hanya mengenakan make up yang nipis. Kalau tak caya leh tengok lagi gambar-gambar sekitar majlis sambutan hari jadi Tengku Ratu Haidar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Mstar.

P.S: Video dalam 10 cakap 1 nombor nie boleh buat urat kentut putus.

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

176 responses to (GAMBAR)Majlis Hari Jadi Anak Que Haidar Dan Linda Jasmine, Tengku Ratu Haidar

  1. shalee says:

    FUH SEXYNYE

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • jer says:

      takut org xtau dia pompuan

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • anoneemus says:

        biarlah nk sexy ke apa.kubur lain2.

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
        • jer says:

          kenapa sexy dikaitkan ngan kubur lak? naper yer

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anoneemus says:

          tu bahasa kiasan.biar lah dia nak seksi ke nak telanjang ke.dia punya pasal lah.dosa dia.kita kita ni xpyh nk menyibuk psl dia nk seksi ke,xtau dia tu perempuan ke,xpyh nk berdialog perli2 ni.dosa dia dosa dia lah.bukan dosa kita.kubur kita lain2,bukan nye kubur share dgn dia pun nk sibuk buat apa.ADA FAHAM KAAA?
          tarak faham jugak tarak tau mau bahasa apa deyy

          Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 9
        • dah says:

          ko tu yg xpaham. org tu cakap dia sexy dah memang dia sexy. ko plak sensitif bab dosa pahala pahal. tau sgt ko, abis tu ko gi la nasihatkan dia. lagi nk bela plak, sensitif tetiba

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • jer says:

          dia plak terasa, ko camtu gak ker. takut xtau dia pompuan sbb muka dia xmcm pompuan, kalo aku xkenal dia konfem aku ingat dia mak nyah

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • fadah says:

          dah sexy kat dunia jawabnya tahulah kat sana nanti…itulah dimaksudkannya…
          sendiri mau ingatlah…

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
        • unknown says:

          kubur lain2.. cet!

          masuk kubur sendiri ke? habis tu x pkai org ke nk pg kubur? kne pkai org jugak nak solatkan, talkin kan, hantar jenazah pergi kubur..

          knp selalu nk cakap kubur lain2? mcm x ada tanggungjwab untuk menegur sesame manusia.

          huh! sgt benci melihat statement begitu

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
        • rosh says:

          ank ngan que tak seberapa…
          tp linda bkn main myeksi…
          bkn ke dlu pnh kuor statement mak mertua linda tak nk linda pakai seksi???

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • insanbiasa says:

          KEPADA ANONEEMUS yang xde otak!!,weh ko tak th ke tanggungjawab sesama islam,harus saling mengingat!!!!! sbb tu manusia dikatakan khalifah. mmgla kubur lain2,kubur sape sekali???????????????????
          ke angkau tu bkn islam??/
          die cm cakap sexy je,blm lagi mengutuk,ko dah lelebih.agak2la engkau ni kehidupan seharian mesti telanjang bulat,ye x?

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
        • mizzlynn says:

          betul betul..wlupun kubur lain2..tp kita ni sesame manusia kenalah ade tggjwb nk tegur menegur even diri sendri pun kdg2 tk lah baik sgt..tp sbg khalifah Allah, bila kita tgr tp dia wat derk nk wat mcm mana..at least, kita dh jlnkn tggjwb kita..tkkan nk tgk jer kan..aper la..nmpk sgt tkde tggjwb..kang klu anak ko ke bini ko ke nk biar jer ker coz kubur lain2..pakailah otak sket..

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
        • ainashikin says:

          cm kelakar pn ade yg ckp kuboq len2 tu…..ni mest mase dulu ponteng klas agame ekkkk????lau tk xkn ckp cm tu kan….cm jahil bebenor je….

          Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
        • anoneemus gak says:

          amat kesiannya tgk kawan aku anoneemus sorang ni. apa dia kata kubur lain lain seksi pun takper??? apa kau pun tak sabar nak kena sebat jugak ke dlm kubur??? dosa sbb mghalalkan yg haram,lepas tu dosa mata yg suka telompat lompat tgk pompuan seksi. mana ada konsep kubur lain lain. semuanya akan berkait kait nanti. lubang kubur je lain lain. tapi seksa kubur tetap jalaaaan. kesian tengok kau ni.

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
        • hujanlebat says:

          kubur lain² kau kata? weh! kalau kubur dia sebelah kubur aku…cane? tiap2 hari aku dgr dia kena seksa sebab seksi..bising tau tak!

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
        • dol says:

          kenyataan yang dangkal daripada anoneemus tanpa mengenal agama islam

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • shalee says:

          @ HUJANLEBAT

          HAHA lawak la koni aku suke

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • ATTENTION says:

          betul…betul…betul….
          kubur mmg la lain2 tp seksaan ttp sma. aku pn menyampah gn linda jasmin tu, x sedar diri dia tu dah ganyut…nk tayang buah dh ganyut, huh tak malu btol.

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
        • hola says:

          dlm islam.. setiap perbuatan @ perkara buruk yg kita nmpk perlu lah kita saling tegur menegur @ menasihati.. supaya kita tak share dosa yer skali.. jika tidak mampu utk menegur mesti lah kita membenci @ mengutuk perbuatan manusia itu di dlm hati.. that’s mean jgn kita meredha kan perbuatan yg haram itu.. kubur lain2 pun silap2 kena seksaan yg sama ( walaupun bkn kita yg buat dosa tu).. renung2 kan.. fikir dulu sebelum ckp.. jgn jd seperti org yg lgsg tak berilmu ttg islam.. walhal lahir2 je dah islam.. tp tuli mcm org kafir…

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • insanbiasa says:

          ha,anoneemus kenapa diam?jawabla…………….td bijak sgt bg jawapan!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • cik wiwin says:

          memang kubur lain2 .. tp takot gak nanti kalau kubur kita sebelah kubur kita .. malam2 dengar dia meraung kena pukul sebab sexy sgt nampak suma habes … haa boleh x cakap macam tu kat sapa2 yg suka sgt buat ayat ‘kubur lain2..’

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ez0ra says:

          seorg ustaz pernah ckp kat aku. klau org kata “biarlah kubur lain-lain” kita hndaklah jawab ” mmg kubur kita lain-lain tp bahang dr kubur yg x elok tue terasa sampai ke kubur kita sndiri” jd sememangnya elok untuk kita berpesan-pesan supaya bahang kuburnya tidak terkena pd kita. begitu juga sebaliknya.

          lg pon tak salah nak buat teguran. bknnya tegur supaya dia buat bnda jahat tp untuk dia berubah jadi baik. tak salah pon.

          Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
        • bob says:

          memang kubur lain2.. tapi bala kalau d turun kan, memang setempat…so semua pun ikut sama =)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anti anoneemus says:

          aku kesian kat ko anoneemus.. JAHIL tp belagak pndai kesian~ kesian~

          lubang kubur mungkin masing2 tp masih di dalam tanah di bumi milik Allah S.W.T

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • hothotheat says:

          PADAN MUKE anoneemus…
          amik ko..bedas2..bahgian…ekekekekek

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ATTENTION says:

          betul ckp ezora tue…!!
          setiap yg buruk tu kte mesti tegur,tapi aku rs kn….kte ni bukan menegur, tp saling mengingati jer…dia xdengar pn yg kte ni dok menegur, laki dia tu bangga sgt kot tgk linda jasmin tu suka sgt tayang buah ganyut dia tu, ms kawen dorg dlu, lg la meluat gler aku tgk, mcm nk tersembul buah dia, huh…jijik aku tgk. kesian kuage Que tue, anak laki dia buta mata hati….isk3

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • ss says:

          dia ade suami..kalo suami dah x kesah mcm mane tu….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aaaaaaaaaa says:

          skrg ni kdg2 kubur dh berkongsi tau…tgk x dlm berita…renung2kn & slmt beramal…hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anonymous says:

          tol3..tugas suami la didik istri..kalu da suami glak kan dy pkai cm 2..istri pn pe g..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • Leo says:

          tu la lain kali jangan cakap kubur lain2.. kubur org yg tersekse tu ganggu kubo org lain mcm mane.. sendiri punye dosa memang le sendiri kene jage.. Tak salah nak tgur pun.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sje nk mnyibuk says:

          anoneemus: ape daa lu ni. mmg r kbur len2…BTOL CKP UNKNOWN. ESOK KLU Lu mati,sape yg nk pegi gali lu punye kubur??? jenazah lu spe nk angkt??? ko mau jln sndr ka pegi kubur??? aduhai….biar l;a dorg ni slg ingat mngingatkan. x slh pun. esok tanah kbur x trime jnazah bkn org len ke tlg bacekn talkin n gali kbur 2. xpenah tgk citer yg brunsurkan keinsafan btol. cetek ilmu…
          AQ PLG XSUKE ORG WT STATEMENT KUBUR LAIN2…
          jgn ckp je weh…ade gak org yg kene malapetake 2 di kebumikan dlm 1 liang lahad je…
          huhu…jdkn lah pengajaran

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kurus says:

          korang prasan tak???
          kt kawasan kuburan, binatang pon tk nak dekat..
          prasan tak?

          kalo lembu sesat lalu pon, mengembik2 (eh tu kambing kan) mengemoo ngemoo lembu tu..melarikan diri..
          lu pikio ler senirik

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • cikcikkebum says:

        jwpan paling mujarab la kau bg hihi

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Ombakjahat says:

    Cun..Cute anak2 Que !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. ekin lalola says:

    wah~~0rg 1st !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. ek says:

    seram nengok muka linda jasmin ni …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jane says:

      sebab tu la dia menyeksi nak alih pandangan org tengok mukanya yg menyeramkan tu….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. sha says:

    fotostat mata n hidung que…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Lovelyvic says:

    nak terkeluar nasi lemak sebakul….
    peliknya Que langsung tak kisah yer..
    kalau laki aku, marah aku pakai seksi2 ni..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • aries_april says:

      sis love….
      biasa la..
      bla jd arts ni..x seksi x glma lak…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anoneemus says:

        kan que pun ckp dia suka isteri dia seksi2

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aries_april says:

          tul ek?
          bla?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mizzlynn says:

          Ha’ah mmg que ade ckp kt paper n majalah yg dia suka wife dia seksi esp time wife dia preggy dulu..kan perasan linda preggy dulu punyalh seksi..tp nk wat mcm mn dh que dayus..tknk tgr bini..rela tgg dosa bini kan..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • aries_april says:

          YUP..LAKI DAYUS..MMBIARKAN STIAP INCI TUBUH WIFE DLIHAT OLH SMUA ORNG

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • anne says:

      pkai baju mcm tu senang anaknye nk menetek nanti..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • kimie says:

        i like~~ hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ATTENTION says:

        buduh sungguh statement ko ni anne…..tp so funny…
        hahahhaha.

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • chix says:

          que tu takut bini kot….dulu kecoh gosip kena queen control, linda x bg berlakon etc…tgk ler linda dlm AF, garang giler, cam nak mkn org, bile marah budak2 AF tu…que pun, konon laki yg understanding ler….x kisah bini nak telanjang ke ape ke….que ler yg bodoh bahlul…dah ler ko tanggung dosa ko sendiri, tanggung plak lg berat dosa bini ko tu…ade plak anak pompuan….harap2 anaknye x ikut ler cara mak dia pakai baju bila besar nanti….yg linda jasmin pun, tak pernah tak seksi aku tgk….memanjang seksi….dlm AF jek dulu, tertutup sket….sebab AF tu sume golongan tgk, dr makcik/pakcik ke budak2…..so maybe pihak astro soh dia bersopan sket, although dia pakai baju ketat metat pun…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  7. aries_april says:

    ni nk komen psl mak ke ank?
    klau mak….fush…seksa la…

    klau ank…cute

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. faras says:

    majlis hari jadi cam majlis kawen.. hehehe.. beshnye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. chachos says:

    anak sofia jean cun siak~~~

    i like~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. mak oi! besarnya!!

    tak leh lawan kak pah punyer!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. gediksantai says:

    dua dua lah tue….dh que pun mcm x kisah jer wife dier pki mcm nie…jd linda pun carry on jerlah pki apa yg dier nk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. aries_april says:

    sapa orng tua rmbut putih tu ek?
    klau islam la..
    bwa2x la tobat…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. cilipadi says:

    Que suka aset linda ditonton bersama…lelaki yg soleh tidak akan membiarkan si isteri berpakaian begini…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. silentgirl says:

    mcm bkn islam jek..ouchh..linda sexay nya..x cun pon sofia jane..da tua. ank tiri que npk cm rapat gle ngan die..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. asumi assaki says:

    wahhhh…!!!!!
    hebattttt………!!!
    harap2 ank xmcm ibu die..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. eikiain says:

    que bg benar orang ramai terutama lelaki lain tgk nasi lemak bini dia mcm 2 je….dosa besar suami tidak melarang sebaliknya membenarkan……dahysat nya……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Y says:

    erm,dh baka mat salih,so kebaratannye ttp ade..tp lg cantik klu baju tue tetutup sikit,baru cantik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. arabella says:

    anak linda sebijik sejibon muke mak die…
    hikhik..fotostet sehh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Kill lily says:

    haha..buat kat rumah je..ade ke buat besday anak pun nk orang sponsor..itu la artis..sumenye nk sponsor..

    amik ko nak terkeluar nasi lemak..siap nmpk bra sikit..ish3 public figure melampau..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. littlemia says:

    dosa isteri suami @ lelaki tggung dosa anak perempuan yg belum berkahwin ayah@lelaki tanggung.dosa diri sendiri lagi x tertanggung….byak nye la dosa org lelaki kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. sharinginfoz says:

    memang sungguh cute ratu, nak mintak cilok pas tu link to this entry, bro

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. RiRi says:

    comel anak dia…hot mama lew~ hihi…que tetap encem..hihi

    **anak laki dia encem eh..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. fadah says:

    tapi anak mereka memang cute…
    Que haidar pun dah berisi skang nie…
    badan dah naik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Bom aTOM says:

    Huh..sodap ehhhh cupcakes….duo bijik..hehe..

    Lantak ekau lah..kang ckp lobih sket ado yg tersontap..

    Kena naCihat baik2, biar menusuk kalbu, xleh ‘sound direct’ mcm bagus, nanti org x respek…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. open mind says:

    Okay, barangkali pakaian tidak mencerminkan hati dia, tapi jika hati dia benar-benar bersih sudah tentu Linda tahu apa yang perlu dibuat selepas dinikahkan, dan pada Que pula, berat sungguh yang patut anda tanggung bila bergelar seorang suami, tidak mengapa, kita doa sahajalah yang baik-baik untuk mereka.

    ps: lawa sungguh warna tema hari lahir Ratu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Miss pocO says:

    cantik nasi lemak 2 butir tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. miss_pinky says:

    WAH,CUTENYE RATU.
    HUUHU.
    LINDA PN CUTE N HOT MUM GITU.
    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. applelady says:

    1st of all mereka nie mmg nampak syg n mesra dgn ank2 specialy ratu nie ank 1st bersama:D tp mmg sexy btl linda nie per2 pon biarlah bdn dia, bj dia duit dia…maybe tkt nampak tua if ttp semua kot:D per2 pun mmg sweet,simple tp meriah majlis nie…n ratu mmg cute DUTA baby AVON lak tue…jgn memain kecik2 duta sok besar ganti CT:D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miss_pinky says:

      YUP,BETUL.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ATTENTION says:

      asal nk cari DUTA jer mesti sauk anak artis, pdhl anak / baby org bukan artis pn lg comel2 dan putih gebu, lg cun melecun, tp org xnmpk pn, ckit2 cari anak artis…nyampah aku….

      huh, Linda tu harap putih jer lebih, muka cm “nyah” pn ada, QUE….aku hilg respek nk tgk filem ko lps ni…dayus…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • applelady says:

        hahahaha mmg btl jgk ank org biaser nie ramai lg cute…sebenarnya but if nak jd duta kena ikut banyak stage lah plk.n mmg btl lah ade kot sket “nyah” linda nie mcm lebar semcm(omg jht gile aku)huhuh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. teratai says:

    ape kesah..laki dia la tanggung dosa bini…senang cita..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. pinky-minky says:

    muka baby ratu sebijik cam Q haidar.. sejukkk je… mesti manja ngn bapak dia nanti..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Pipvz devil says:

    Alamak..tmenengok lak aku.wt tmbh dose jek..anggap je lah xnmpk pape..busut anai..pape je lah..y pnting tema kaler kunin 2 aku suke sgt2..cantek..kek 2 pn cntek mcm syg je nk mkn..hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. SWEET says:

    Kenapa Sofae Jane dlm ni nampak tua sgt
    Cam makcik makcik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. ai yu says:

    lain kali ikat ribon ja kat dada tu baru sexy… tunjuk apa yg ada kat org baru moden.. kongsi segenap inci badan dengan org baru la dinamakan hot..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. E63 says:

    sape budak kecik baju kaler putih yg bergambar dgn ratu tu ek? anak sofea jane eh? cute nyerrrr!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. nona manis says:

    Kesian Q,

    Tak berjaya mengubah isteri menjadi isteri yang solehah…ni namanya tak sayangkan isteri sbb tak kisah isteri kene seksa kelak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. kikilala says:

    semog beliau dapat hidayah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. mia says:

    Ada betulnya juga ckp anomenus tu, kalu kita menyalak marah dan mencaci ntah apa2 linda seksi di sini bgus x payah komen…kalu betul kita ni khalifah Allah, betu2 sayangkan saudara kita, plah berdakwah sampaikan ajaran allah, jumpa linda elok2 nasihatkan dia, kalu x dp jumpa nu…facebook ke, email dia ke, tulis surat ke…bru betul kalu stakat kata “fuh..seksi, haram’ lepas tu post di blog ni, rasanya tiada kesan….jadi kalau melayari beutifulnara ni just for fun…yg baik kita ambil yg tidak baik jadikan sempadan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. bagus man.... says:

    mak aii….
    SEKSI SIOT..
    KEK SAPO NK TAYANG NASI LOMAK 50$ 2……………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ryo2x0 says:

      mana ada nasik lemak 50sen dh zaman skrg ni..
      tambah2x besar tu plg krg 1.20rm
      agak2x brp saiz cup dia yer..lbh krg E kot ee

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. BLaCK MaMBa says:

    bju LJ tu bkannya dedah atas je .. tang perut pun ‘dedah’ gk sbb jarang .. baik pkai bikini je ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. suka2 says:

    que suami yg dayus……lgsung xpndai nk bimbing bini cra bpkaian yg btul….linda plak dangkal…lgsung xreti nk jga hak suami….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. yatt says:

    he he he, korang ni macam2 la…….. LJ tu pakai cam tu sejak kawin coz dia takut Q pandan yg lagi cun coz dia pun x le….. lawa sangat se x tengok cam patung baju kt supermarket je………. umur pun dh nk masuk senja…….tu yg nasi lemak terkeluar tu….. Q tu kan ada rupa , muda lagi ada 3 lagi kekosangan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • chix says:

      tu la bahananye kawen dgn org muda…..ni cam kes actor dan aktres antonio banderas dgn bini dia melanie griffith ler…..bini tua dr laki…..so terpaksa seksi2, tegangkan muke,buat segala macam utk tambat hati laki…..takut laki tgk pompuan lain yg lebih muda….cam melanie griffith tu siap ikut mane laki dia pi berlakon, dikawal ketat, cemburu betul,,,,cam LJ, trus x bg que berlakon….hahaha….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. aku says:

    terkejot aku sampai tang makcik rambut puteh 2
    aku ingatkan org puteh tdi
    ishk3…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. akukuku says:

    sian ank sulong die
    tersepitje celah2 gambar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. maknenek says:

    mia…ce bc btui2..dorg ni geram ngan statement anoneemous tu je….kubur lain2…? ayat tu da lapok la…xleh guna dah skang nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. hmm xyah kutuk terang2 kang jadi lain.. klu tak setuju, ble nasihat dgn baik, direct to empunye badan, bkn tulis komen kutuk2 erk…
    sekurang2nya terdetik lam hati kite, ‘eeii tak elok dia ni pakai baju camni, dosa, semoge dia bertaubat’ <– sekadar contoh, terdetik dlm hati adalah selemah2 iman…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. promale says:

    kalu depan khlayak ramai pun dah seksi,,,kalu kat rumah confrim telanjang bulat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. ryo2x0 says:

    pendapat aku tgk gmbr2x birthday party ni.

    anak dia xcomel pon..baby umur setaun biasanya comel kan
    mak dia berpakaian tidak sesuai dgn umur
    anak lelaki dia yg comel tu mcm dipinggirkan
    kek birthday xmenarik pon

    so xde apa yg nk dijeleskan apatah lg nk dikatakan perfect
    cuma dorg laki bini nmpk bahagia..harap berkekalan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. nobody2611 says:

    weii…salah ke pki mcm 2? yg org muslim terhegeh2 nk mgata apa kes? jeles?haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. nobody2611 says:

    testing,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. nobody2611 says:

    naa kuar pn msg aku.aku heran mgapa org seksi dikatakan berdosa.padahal mulut yg celupar lg byk dosanya……xgitu.ha9.aku sokong mu linda jasmin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sharp shooter says:

      ko heran naper org seksi dikatakan berdosa? dulu mase cikgu ko ajar agama ko tido or ponteng skola ker? bdk kecik pun tau bukak aurat tu berdosa dan Allah mrh..
      mulut kalo digunakan untuk menegur pd kebaikan adalah lbih baik dr digunakan untuk menyanjung pd benda yg slh..diam adalah lbih baik drpd menunjukkan kejahilan pd org lain..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  51. nobody2611 says:

    org yg mgumpat@mgata kau seksi….sbnarnya jelesss…..hua9.sbb muka meka xlawa mcm ko

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ATTENTION says:

      cehhh tah pape la ko ni nobody. ko dgn linda tu sme…uwekkk!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sharp shooter says:

      alamak..sempitnye pemikiran..asal org menegur kate org jeles..pls lar jgn jadik kolot..stakat rase diri dan body lawa pastu nak dedah2 tunjuk kat sume org takder maknanye..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. no name,, says:

    anak dia x comel langsung~~~!!!
    tengok linda jasmay nie..terasa nak muntah lak,,cam pondan make up je,,,wekkkk!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pizza says:

      Uitttt… salah org tu bro… ni Linda Jasmine ler. Linda Jasmay tu sorang lagi, pelakon.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. gosipgurl_fea says:

    cute stepson haidar ya. wat a wonderful family! ^_^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. me! says:

    first!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. Yourscomment says:

    emm..comel..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. ape2 je says:

    aduh…sakit mate tgk baju linda…que haidar..plss..tlgla nasihatkn istri anda supaye berpakain agk sopan ckit…ish dunia…dunia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. hitam says:

    byk2 gambar, makcik negro rambut putih paling cun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. ATTENTION says:

    qUE nie kesian sguh aku kt dia, pilih bini stok berat bahu jer….malu la ckit… lelaki di luar sna jgn jadik mcm QUE plak yer… yakssss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. nim says:

    sudah2 la tayang buah tu..malu kat anak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. redbean says:

    org cakap mak sexy2, nnt anak jd gila seks…ntah la..org la cakap..,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. mawar says:

    suka tgk baby diorg….
    cute sngt….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. suka tgk baby diorg….
    cute sngt…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. sofeajane says:

    panas api neraka tu yg sexy…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. muke anak die mcm muke mama die yg hot! huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. dara pingitan says:

    Perfect family in d world
    good husband
    beutiful wife
    n cute kids

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. chandury says:

    korang kat atas nie bagi ceramah plak,nie ruangan gosip2 juz 4 hepi2..nk bagi ceramah pergilah masjid

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • siti says:

      bg ko sini utk hepi2, bg ko ceramah dekat masjid jer. itu pemikiran org zaman dulu, zaman berkemban. dan cara ko berhepi xsemestinya sama dgn cara org lain berhepi. dah bg ceramah tu cara org berhepi bagusla…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. ATTENTION says:

    apesal korg kata anak dia cute??? aku tgk xcomel mne pn, encem lg anak lelaki dia, yg ratu 2 xcomel pn, gemok jer mcm Obesssss…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. MakTom says:

    bodonye kata budak kecik OBESS… beso kau tgk la nanti….mana kita nak tahu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gee_poziah says:

      heheee..betul tu…baby memang la chubby..tp bila dia dah aktif nanti..sekejap je susut badan dia tu..ATTENTIOn lom ada anak lagi kot..tu yang dia tak tau..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hai says:

        baby chubby baru comel, kurus kang nampak tua lak… tp mmg anak lelaki linda jauh lagi cun dr baby chubby tu, nasib baik chubby kalo tak mesti xcomel langsung

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gee_poziah says:

          tengok saper bapak kpd anak lelaki linda tu..ekekek..lagi ensem dr que kowt..huhuhuhu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. popop says:

    baby tu xcomel sbb baka que haidar..yg sulung tu comel sbb baka yg sebelum ni..baby tu xcomel disbbkan que la..muahahhahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. tayum.. says:

    bukan majlis hari jadi anak…tapi jadi majlis tayang body mak plak…astagfirullahalazim…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. ann says:

    ne la sikap org melayu…bila soal agama smua tahu bercerama…praktikan la bebaik pa yang kmu ckp spya tak hya tahu di otak dan ckp ttp mng di amalkan….2 lg befaedah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. littlemia says:

    baby mia pun debob but not obess yer….debob coz mama bgi susu yg terbaek dari ladang…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. popop says:

    anak pon lagi sopan dr mak….muhahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. zorro says:

    takde la comel sangat anak dia…..
    apa2 pun semoga family que berbahagia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. nu..ui says:

    ratu sangat comei…geram aku!!! rse nk cubit je pp nye!
    linda jsmine cun lor…hot mama gitu tp sexy sgt….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. im not perfect says:

    peh.. lengan ank que cam lengan wrestler..haha..WWF nie..hahah..mkn pe la ank die tu..beras malinja ke pe..hehhee..tp ank dorg mmg cute mata ala2 wane biru ijau gitu…didikla ank tu elok2 jgn jdik cam pmpuan nowadays..ish..ish…selisih..~~zazzzzzz….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. lady gigi says:

    macam saja2 jer nak tunjuk si linda j ni..dia lagi suka kalau org tgk breast dia nak tersembul keluar..kesian Q terpaksa jadi lelaki dayus!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. katak kodok says:

    Huh…komen memacam. Jeles tgk org senang lah korang ni. Budak kecik ni & mak dia jd duta Avon lagi tu. Korang jd duta apa plak?
    Macamlah korang yg komen memacam ni baik sgt. Klu korang tu baik, takdelah mencarut ntahpapatah gini… Mengata dulang, paku serepih… huh…huh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. nobody2611 says:

    katak kodok,,,,i support u.2la….dengki kali meka.ha9.c linda 2 kn kacukan orang puteh….mang la dia dressing like that.hal dia..nk pki pa xpaya komen la.lg byk lagi artis lebih seksi dr dia…..tp x d caci..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. nobody2611 says:

    katak kodok,,,me suport u.pa la meka 2 naik dengki ntah pa pasal.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. mbak says:

    woiiii…apeke bodonye korang nie….keyma bethol ler….
    ckap pasl tanggungjwb sesme islam knon…saling mengingati konon…woiiii bodo yg korang komen2 kat sno apesal????
    pegi la ckap ngam bini que!bodo betul!!!!!!!!!!
    korang yg tdung litup2 2la yg buat maksiat kat tagga2 kedai n kat hutan2 sna…bobo!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku memang setuju sesangat ..nk bagi nasihat ke ceramah ke benda ker pergi laa ckp sendiri ngan linda tuhh…sengal !!!!ruangan ini xsesuai untuk orang yang rase diri 2 baik sgttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mbak says:

        diaorang nie sume rase dri BAGUSSS sangat 2la komen2 mcm la diorang baik sangat!!!!!beter pegi buat ceramah dr membebel kat ruangan nie…ntah ape2 lerrrr otak diaorang nieeee!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. mox says:

    blanja abis …haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. nobody2611 says:

    kekekekekeke…KOTOH kna togod uda.kuang3.sedangkn sy pn rasa bg2.bnyk pki tudung tp lengan baju pendek!pastu berGESEL2 dgn pakwe tem dating…ceh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mbak says:

      2la….paluiiii butul kan utak durang…ntah simpan d gakod kali….kalo d tempat sa sni…kalo mau cri urang bemaksiat…cari jak sana tangga2 kadai…n betudung2…buduhhhhhhhhhhhhhhh…bagus lg x pakai tudung n seksi2 tpi x buat maksiat!huh…cermin diri lu la bha kan sblum komen!huhuhuh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. Rin says:

    kesian plak tgk anak Linda yg first tu…mcm t’pinggir je slalu…in most of the pic…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  85. bikin.. says:

    woi..klu da laki die xblh nk tegur sape kte nk tegur die…?
    so…btl la ape yg die ckp kubur lain2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. knotknot says:

    kesimpulannya klu dah tau tajuk entry gambar linda jasmin sila jangan klik yerr sbb gerenti gambar beliau sexy. oleh yg demikian x pyh gaduh2 pasal kubur lain2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0