Written by AbangNara | November 9th, 2010

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

Kagum sungguh kami melihat gambar sambutan majlis hari jadi Tengku Ratu Haidar, anak kepada Que Haidar dan Linda Jasmine ini. Terasa kemeriahan dan keceriaan majlis tersebut walaupun hanya tengok dari gambar-gambar sahaja. Yang penting Que dan Linda maintain handsome dan cun. Ditambah pulak dengan kecomelan Tengku Ratu Haidar, memang majlis ini boleh dikatakan perfect.

Oh ye, pelakon pujaan ramai Datin Sofea Jane pun turut hadir untuk meraikan Tengku Ratu Haidar. Still maintain cun melecun walaupun hanya mengenakan make up yang nipis. Kalau tak caya leh tengok lagi gambar-gambar sekitar majlis sambutan hari jadi Tengku Ratu Haidar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Mstar.

P.S: Video dalam 10 cakap 1 nombor nie boleh buat urat kentut putus.

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

gambar sambutan hari jadi tengku ratu haidar

176 responses to (GAMBAR)Majlis Hari Jadi Anak Que Haidar Dan Linda Jasmine, Tengku Ratu Haidar

  1. shalee says:

    FUH SEXYNYE

    0
    0
    • jer says:

      takut org xtau dia pompuan

      0
      0
      • anoneemus says:

        biarlah nk sexy ke apa.kubur lain2.

        0
        0
        • jer says:

          kenapa sexy dikaitkan ngan kubur lak? naper yer

          0
          0
        • anoneemus says:

          tu bahasa kiasan.biar lah dia nak seksi ke nak telanjang ke.dia punya pasal lah.dosa dia.kita kita ni xpyh nk menyibuk psl dia nk seksi ke,xtau dia tu perempuan ke,xpyh nk berdialog perli2 ni.dosa dia dosa dia lah.bukan dosa kita.kubur kita lain2,bukan nye kubur share dgn dia pun nk sibuk buat apa.ADA FAHAM KAAA?
          tarak faham jugak tarak tau mau bahasa apa deyy

          0
          0
        • dah says:

          ko tu yg xpaham. org tu cakap dia sexy dah memang dia sexy. ko plak sensitif bab dosa pahala pahal. tau sgt ko, abis tu ko gi la nasihatkan dia. lagi nk bela plak, sensitif tetiba

          0
          0
        • jer says:

          dia plak terasa, ko camtu gak ker. takut xtau dia pompuan sbb muka dia xmcm pompuan, kalo aku xkenal dia konfem aku ingat dia mak nyah

          0
          0
        • fadah says:

          dah sexy kat dunia jawabnya tahulah kat sana nanti…itulah dimaksudkannya…
          sendiri mau ingatlah…

          0
          0
        • unknown says:

          kubur lain2.. cet!

          masuk kubur sendiri ke? habis tu x pkai org ke nk pg kubur? kne pkai org jugak nak solatkan, talkin kan, hantar jenazah pergi kubur..

          knp selalu nk cakap kubur lain2? mcm x ada tanggungjwab untuk menegur sesame manusia.

          huh! sgt benci melihat statement begitu

          0
          0
        • rosh says:

          ank ngan que tak seberapa…
          tp linda bkn main myeksi…
          bkn ke dlu pnh kuor statement mak mertua linda tak nk linda pakai seksi???

          0
          0
        • insanbiasa says:

          KEPADA ANONEEMUS yang xde otak!!,weh ko tak th ke tanggungjawab sesama islam,harus saling mengingat!!!!! sbb tu manusia dikatakan khalifah. mmgla kubur lain2,kubur sape sekali???????????????????
          ke angkau tu bkn islam??/
          die cm cakap sexy je,blm lagi mengutuk,ko dah lelebih.agak2la engkau ni kehidupan seharian mesti telanjang bulat,ye x?

          0
          0
        • mizzlynn says:

          betul betul..wlupun kubur lain2..tp kita ni sesame manusia kenalah ade tggjwb nk tegur menegur even diri sendri pun kdg2 tk lah baik sgt..tp sbg khalifah Allah, bila kita tgr tp dia wat derk nk wat mcm mana..at least, kita dh jlnkn tggjwb kita..tkkan nk tgk jer kan..aper la..nmpk sgt tkde tggjwb..kang klu anak ko ke bini ko ke nk biar jer ker coz kubur lain2..pakailah otak sket..

          0
          0
        • ainashikin says:

          cm kelakar pn ade yg ckp kuboq len2 tu…..ni mest mase dulu ponteng klas agame ekkkk????lau tk xkn ckp cm tu kan….cm jahil bebenor je….

          0
          0
        • anoneemus gak says:

          amat kesiannya tgk kawan aku anoneemus sorang ni. apa dia kata kubur lain lain seksi pun takper??? apa kau pun tak sabar nak kena sebat jugak ke dlm kubur??? dosa sbb mghalalkan yg haram,lepas tu dosa mata yg suka telompat lompat tgk pompuan seksi. mana ada konsep kubur lain lain. semuanya akan berkait kait nanti. lubang kubur je lain lain. tapi seksa kubur tetap jalaaaan. kesian tengok kau ni.

          0
          0
        • hujanlebat says:

          kubur lain² kau kata? weh! kalau kubur dia sebelah kubur aku…cane? tiap2 hari aku dgr dia kena seksa sebab seksi..bising tau tak!

          0
          0
        • dol says:

          kenyataan yang dangkal daripada anoneemus tanpa mengenal agama islam

          0
          0
        • shalee says:

          @ HUJANLEBAT

          HAHA lawak la koni aku suke

          0
          0
        • ATTENTION says:

          betul…betul…betul….
          kubur mmg la lain2 tp seksaan ttp sma. aku pn menyampah gn linda jasmin tu, x sedar diri dia tu dah ganyut…nk tayang buah dh ganyut, huh tak malu btol.

          0
          0
        • hola says:

          dlm islam.. setiap perbuatan @ perkara buruk yg kita nmpk perlu lah kita saling tegur menegur @ menasihati.. supaya kita tak share dosa yer skali.. jika tidak mampu utk menegur mesti lah kita membenci @ mengutuk perbuatan manusia itu di dlm hati.. that’s mean jgn kita meredha kan perbuatan yg haram itu.. kubur lain2 pun silap2 kena seksaan yg sama ( walaupun bkn kita yg buat dosa tu).. renung2 kan.. fikir dulu sebelum ckp.. jgn jd seperti org yg lgsg tak berilmu ttg islam.. walhal lahir2 je dah islam.. tp tuli mcm org kafir…

          0
          0
        • insanbiasa says:

          ha,anoneemus kenapa diam?jawabla…………….td bijak sgt bg jawapan!

          0
          0
        • cik wiwin says:

          memang kubur lain2 .. tp takot gak nanti kalau kubur kita sebelah kubur kita .. malam2 dengar dia meraung kena pukul sebab sexy sgt nampak suma habes … haa boleh x cakap macam tu kat sapa2 yg suka sgt buat ayat ‘kubur lain2..’

          0
          0
        • ez0ra says:

          seorg ustaz pernah ckp kat aku. klau org kata “biarlah kubur lain-lain” kita hndaklah jawab ” mmg kubur kita lain-lain tp bahang dr kubur yg x elok tue terasa sampai ke kubur kita sndiri” jd sememangnya elok untuk kita berpesan-pesan supaya bahang kuburnya tidak terkena pd kita. begitu juga sebaliknya.

          lg pon tak salah nak buat teguran. bknnya tegur supaya dia buat bnda jahat tp untuk dia berubah jadi baik. tak salah pon.

          0
          0
        • bob says:

          memang kubur lain2.. tapi bala kalau d turun kan, memang setempat…so semua pun ikut sama =)

          0
          0
        • anti anoneemus says:

          aku kesian kat ko anoneemus.. JAHIL tp belagak pndai kesian~ kesian~

          lubang kubur mungkin masing2 tp masih di dalam tanah di bumi milik Allah S.W.T

          0
          0
        • hothotheat says:

          PADAN MUKE anoneemus…
          amik ko..bedas2..bahgian…ekekekekek

          0
          0
        • ATTENTION says:

          betul ckp ezora tue…!!
          setiap yg buruk tu kte mesti tegur,tapi aku rs kn….kte ni bukan menegur, tp saling mengingati jer…dia xdengar pn yg kte ni dok menegur, laki dia tu bangga sgt kot tgk linda jasmin tu suka sgt tayang buah ganyut dia tu, ms kawen dorg dlu, lg la meluat gler aku tgk, mcm nk tersembul buah dia, huh…jijik aku tgk. kesian kuage Que tue, anak laki dia buta mata hati….isk3

          0
          0
        • ss says:

          dia ade suami..kalo suami dah x kesah mcm mane tu….

          0
          0
        • aaaaaaaaaa says:

          skrg ni kdg2 kubur dh berkongsi tau…tgk x dlm berita…renung2kn & slmt beramal…hehehe

          0
          0
        • anonymous says:

          tol3..tugas suami la didik istri..kalu da suami glak kan dy pkai cm 2..istri pn pe g..

          0
          0
        • Leo says:

          tu la lain kali jangan cakap kubur lain2.. kubur org yg tersekse tu ganggu kubo org lain mcm mane.. sendiri punye dosa memang le sendiri kene jage.. Tak salah nak tgur pun.

          0
          0
        • sje nk mnyibuk says:

          anoneemus: ape daa lu ni. mmg r kbur len2…BTOL CKP UNKNOWN. ESOK KLU Lu mati,sape yg nk pegi gali lu punye kubur??? jenazah lu spe nk angkt??? ko mau jln sndr ka pegi kubur??? aduhai….biar l;a dorg ni slg ingat mngingatkan. x slh pun. esok tanah kbur x trime jnazah bkn org len ke tlg bacekn talkin n gali kbur 2. xpenah tgk citer yg brunsurkan keinsafan btol. cetek ilmu…
          AQ PLG XSUKE ORG WT STATEMENT KUBUR LAIN2…
          jgn ckp je weh…ade gak org yg kene malapetake 2 di kebumikan dlm 1 liang lahad je…
          huhu…jdkn lah pengajaran

          0
          0
        • kurus says:

          korang prasan tak???
          kt kawasan kuburan, binatang pon tk nak dekat..
          prasan tak?

          kalo lembu sesat lalu pon, mengembik2 (eh tu kambing kan) mengemoo ngemoo lembu tu..melarikan diri..
          lu pikio ler senirik

          0
          0
      • cikcikkebum says:

        jwpan paling mujarab la kau bg hihi

        0
        0
  2. Ombakjahat says:

    Cun..Cute anak2 Que !!

    0
    0
  3. ekin lalola says:

    wah~~0rg 1st !!

    0
    0
  4. ek says:

    seram nengok muka linda jasmin ni …

    0
    0
  5. sha says:

    fotostat mata n hidung que…

    0
    0
  6. Lovelyvic says:

    nak terkeluar nasi lemak sebakul….
    peliknya Que langsung tak kisah yer..
    kalau laki aku, marah aku pakai seksi2 ni..

    0
    0
    • aries_april says:

      sis love….
      biasa la..
      bla jd arts ni..x seksi x glma lak…

      0
      0
    • anne says:

      pkai baju mcm tu senang anaknye nk menetek nanti..

      0
      0
      • kimie says:

        i like~~ hahaha

        0
        0
      • ATTENTION says:

        buduh sungguh statement ko ni anne…..tp so funny…
        hahahhaha.

        0
        0
        • chix says:

          que tu takut bini kot….dulu kecoh gosip kena queen control, linda x bg berlakon etc…tgk ler linda dlm AF, garang giler, cam nak mkn org, bile marah budak2 AF tu…que pun, konon laki yg understanding ler….x kisah bini nak telanjang ke ape ke….que ler yg bodoh bahlul…dah ler ko tanggung dosa ko sendiri, tanggung plak lg berat dosa bini ko tu…ade plak anak pompuan….harap2 anaknye x ikut ler cara mak dia pakai baju bila besar nanti….yg linda jasmin pun, tak pernah tak seksi aku tgk….memanjang seksi….dlm AF jek dulu, tertutup sket….sebab AF tu sume golongan tgk, dr makcik/pakcik ke budak2…..so maybe pihak astro soh dia bersopan sket, although dia pakai baju ketat metat pun…

          0
          0
  7. aries_april says:

    ni nk komen psl mak ke ank?
    klau mak….fush…seksa la…

    klau ank…cute

    0
    0
  8. faras says:

    majlis hari jadi cam majlis kawen.. hehehe.. beshnye..

    0
    0
  9. chachos says:

    anak sofia jean cun siak~~~

    i like~~

    0
    0
  10. mak oi! besarnya!!

    tak leh lawan kak pah punyer!

    0
    0
  11. gediksantai says:

    dua dua lah tue….dh que pun mcm x kisah jer wife dier pki mcm nie…jd linda pun carry on jerlah pki apa yg dier nk..

    0
    0
  12. aries_april says:

    sapa orng tua rmbut putih tu ek?
    klau islam la..
    bwa2x la tobat…..

    0
    0
  13. cilipadi says:

    Que suka aset linda ditonton bersama…lelaki yg soleh tidak akan membiarkan si isteri berpakaian begini…

    0
    0
  14. silentgirl says:

    mcm bkn islam jek..ouchh..linda sexay nya..x cun pon sofia jane..da tua. ank tiri que npk cm rapat gle ngan die..

    0
    0
  15. asumi assaki says:

    wahhhh…!!!!!
    hebattttt………!!!
    harap2 ank xmcm ibu die..

    0
    0
  16. eikiain says:

    que bg benar orang ramai terutama lelaki lain tgk nasi lemak bini dia mcm 2 je….dosa besar suami tidak melarang sebaliknya membenarkan……dahysat nya……

    0
    0
  17. Y says:

    erm,dh baka mat salih,so kebaratannye ttp ade..tp lg cantik klu baju tue tetutup sikit,baru cantik…

    0
    0
  18. arabella says:

    anak linda sebijik sejibon muke mak die…
    hikhik..fotostet sehh..

    0
    0
  19. Kill lily says:

    haha..buat kat rumah je..ade ke buat besday anak pun nk orang sponsor..itu la artis..sumenye nk sponsor..

    amik ko nak terkeluar nasi lemak..siap nmpk bra sikit..ish3 public figure melampau..

    0
    0
  20. littlemia says:

    dosa isteri suami @ lelaki tggung dosa anak perempuan yg belum berkahwin [email protected] tanggung.dosa diri sendiri lagi x tertanggung….byak nye la dosa org lelaki kan…

    0
    0
  21. sharinginfoz says:

    memang sungguh cute ratu, nak mintak cilok pas tu link to this entry, bro

    0
    0
  22. RiRi says:

    comel anak dia…hot mama lew~ hihi…que tetap encem..hihi

    **anak laki dia encem eh..hahaha

    0
    0
  23. fadah says:

    tapi anak mereka memang cute…
    Que haidar pun dah berisi skang nie…
    badan dah naik

    0
    0
  24. Bom aTOM says:

    Huh..sodap ehhhh cupcakes….duo bijik..hehe..

    Lantak ekau lah..kang ckp lobih sket ado yg tersontap..

    Kena naCihat baik2, biar menusuk kalbu, xleh ‘sound direct’ mcm bagus, nanti org x respek…

    0
    0
  25. open mind says:

    Okay, barangkali pakaian tidak mencerminkan hati dia, tapi jika hati dia benar-benar bersih sudah tentu Linda tahu apa yang perlu dibuat selepas dinikahkan, dan pada Que pula, berat sungguh yang patut anda tanggung bila bergelar seorang suami, tidak mengapa, kita doa sahajalah yang baik-baik untuk mereka.

    ps: lawa sungguh warna tema hari lahir Ratu.

    0
    0
  26. Miss pocO says:

    cantik nasi lemak 2 butir tu…

    0
    0
  27. miss_pinky says:

    WAH,CUTENYE RATU.
    HUUHU.
    LINDA PN CUTE N HOT MUM GITU.
    :)

    0
    0
  28. applelady says:

    1st of all mereka nie mmg nampak syg n mesra dgn ank2 specialy ratu nie ank 1st bersama:D tp mmg sexy btl linda nie per2 pon biarlah bdn dia, bj dia duit dia…maybe tkt nampak tua if ttp semua kot:D per2 pun mmg sweet,simple tp meriah majlis nie…n ratu mmg cute DUTA baby AVON lak tue…jgn memain kecik2 duta sok besar ganti CT:D

    0
    0
    • miss_pinky says:

      YUP,BETUL.

      0
      0
    • ATTENTION says:

      asal nk cari DUTA jer mesti sauk anak artis, pdhl anak / baby org bukan artis pn lg comel2 dan putih gebu, lg cun melecun, tp org xnmpk pn, ckit2 cari anak artis…nyampah aku….

      huh, Linda tu harap putih jer lebih, muka cm “nyah” pn ada, QUE….aku hilg respek nk tgk filem ko lps ni…dayus…

      0
      0
      • applelady says:

        hahahaha mmg btl jgk ank org biaser nie ramai lg cute…sebenarnya but if nak jd duta kena ikut banyak stage lah plk.n mmg btl lah ade kot sket “nyah” linda nie mcm lebar semcm(omg jht gile aku)huhuh

        0
        0
  29. teratai says:

    ape kesah..laki dia la tanggung dosa bini…senang cita..

    0
    0
  30. pinky-minky says:

    muka baby ratu sebijik cam Q haidar.. sejukkk je… mesti manja ngn bapak dia nanti..

    0
    0
  31. Pipvz devil says:

    Alamak..tmenengok lak aku.wt tmbh dose jek..anggap je lah xnmpk pape..busut anai..pape je lah..y pnting tema kaler kunin 2 aku suke sgt2..cantek..kek 2 pn cntek mcm syg je nk mkn..hehe..

    0
    0
  32. SWEET says:

    Kenapa Sofae Jane dlm ni nampak tua sgt
    Cam makcik makcik

    0
    0
  33. ai yu says:

    lain kali ikat ribon ja kat dada tu baru sexy… tunjuk apa yg ada kat org baru moden.. kongsi segenap inci badan dengan org baru la dinamakan hot..

    0
    0
  34. E63 says:

    sape budak kecik baju kaler putih yg bergambar dgn ratu tu ek? anak sofea jane eh? cute nyerrrr!!

    0
    0
  35. nona manis says:

    Kesian Q,

    Tak berjaya mengubah isteri menjadi isteri yang solehah…ni namanya tak sayangkan isteri sbb tak kisah isteri kene seksa kelak…

    0
    0
  36. kikilala says:

    semog beliau dapat hidayah…

    0
    0
  37. mia says:

    Ada betulnya juga ckp anomenus tu, kalu kita menyalak marah dan mencaci ntah apa2 linda seksi di sini bgus x payah komen…kalu betul kita ni khalifah Allah, betu2 sayangkan saudara kita, plah berdakwah sampaikan ajaran allah, jumpa linda elok2 nasihatkan dia, kalu x dp jumpa nu…facebook ke, email dia ke, tulis surat ke…bru betul kalu stakat kata “fuh..seksi, haram’ lepas tu post di blog ni, rasanya tiada kesan….jadi kalau melayari beutifulnara ni just for fun…yg baik kita ambil yg tidak baik jadikan sempadan…

    0
    0
  38. bagus man.... says:

    mak aii….
    SEKSI SIOT..
    KEK SAPO NK TAYANG NASI LOMAK 50$ 2……………

    0
    0
    • ryo2x0 says:

      mana ada nasik lemak 50sen dh zaman skrg ni..
      tambah2x besar tu plg krg 1.20rm
      agak2x brp saiz cup dia yer..lbh krg E kot ee

      0
      0
  39. BLaCK MaMBa says:

    bju LJ tu bkannya dedah atas je .. tang perut pun ‘dedah’ gk sbb jarang .. baik pkai bikini je ..

    0
    0
  40. suka2 says:

    que suami yg dayus……lgsung xpndai nk bimbing bini cra bpkaian yg btul….linda plak dangkal…lgsung xreti nk jga hak suami….

    0
    0
  41. yatt says:

    he he he, korang ni macam2 la…….. LJ tu pakai cam tu sejak kawin coz dia takut Q pandan yg lagi cun coz dia pun x le….. lawa sangat se x tengok cam patung baju kt supermarket je………. umur pun dh nk masuk senja…….tu yg nasi lemak terkeluar tu….. Q tu kan ada rupa , muda lagi ada 3 lagi kekosangan.

    0
    0
    • chix says:

      tu la bahananye kawen dgn org muda…..ni cam kes actor dan aktres antonio banderas dgn bini dia melanie griffith ler…..bini tua dr laki…..so terpaksa seksi2, tegangkan muke,buat segala macam utk tambat hati laki…..takut laki tgk pompuan lain yg lebih muda….cam melanie griffith tu siap ikut mane laki dia pi berlakon, dikawal ketat, cemburu betul,,,,cam LJ, trus x bg que berlakon….hahaha….

      0
      0
  42. aku says:

    terkejot aku sampai tang makcik rambut puteh 2
    aku ingatkan org puteh tdi
    ishk3…

    0
    0
  43. akukuku says:

    sian ank sulong die
    tersepitje celah2 gambar

    0
    0
  44. maknenek says:

    mia…ce bc btui2..dorg ni geram ngan statement anoneemous tu je….kubur lain2…? ayat tu da lapok la…xleh guna dah skang nih…

    0
    0
  45. hmm xyah kutuk terang2 kang jadi lain.. klu tak setuju, ble nasihat dgn baik, direct to empunye badan, bkn tulis komen kutuk2 erk…
    sekurang2nya terdetik lam hati kite, ‘eeii tak elok dia ni pakai baju camni, dosa, semoge dia bertaubat’ <– sekadar contoh, terdetik dlm hati adalah selemah2 iman…

    0
    0
  46. promale says:

    kalu depan khlayak ramai pun dah seksi,,,kalu kat rumah confrim telanjang bulat

    0
    0
  47. ryo2x0 says:

    pendapat aku tgk gmbr2x birthday party ni.

    anak dia xcomel pon..baby umur setaun biasanya comel kan
    mak dia berpakaian tidak sesuai dgn umur
    anak lelaki dia yg comel tu mcm dipinggirkan
    kek birthday xmenarik pon

    so xde apa yg nk dijeleskan apatah lg nk dikatakan perfect
    cuma dorg laki bini nmpk bahagia..harap berkekalan

    0
    0
  48. nobody2611 says:

    weii…salah ke pki mcm 2? yg org muslim terhegeh2 nk mgata apa kes? jeles?haha

    0
    0
  49. nobody2611 says:

    testing,,,,

    0
    0
  50. nobody2611 says:

    naa kuar pn msg aku.aku heran mgapa org seksi dikatakan berdosa.padahal mulut yg celupar lg byk dosanya……xgitu.ha9.aku sokong mu linda jasmin

    0
    0
    • sharp shooter says:

      ko heran naper org seksi dikatakan berdosa? dulu mase cikgu ko ajar agama ko tido or ponteng skola ker? bdk kecik pun tau bukak aurat tu berdosa dan Allah mrh..
      mulut kalo digunakan untuk menegur pd kebaikan adalah lbih baik dr digunakan untuk menyanjung pd benda yg slh..diam adalah lbih baik drpd menunjukkan kejahilan pd org lain..

      0
      0
  51. nobody2611 says:

    org yg [email protected] kau seksi….sbnarnya jelesss…..hua9.sbb muka meka xlawa mcm ko

    0
    0
    • ATTENTION says:

      cehhh tah pape la ko ni nobody. ko dgn linda tu sme…uwekkk!!

      0
      0
    • sharp shooter says:

      alamak..sempitnye pemikiran..asal org menegur kate org jeles..pls lar jgn jadik kolot..stakat rase diri dan body lawa pastu nak dedah2 tunjuk kat sume org takder maknanye..

      0
      0
  52. no name,, says:

    anak dia x comel langsung~~~!!!
    tengok linda jasmay nie..terasa nak muntah lak,,cam pondan make up je,,,wekkkk!

    0
    0
  53. gosipgurl_fea says:

    cute stepson haidar ya. wat a wonderful family! ^_^

    0
    0
  54. me! says:

    first!

    0
    0
  55. ape2 je says:

    aduh…sakit mate tgk baju linda…que haidar..plss..tlgla nasihatkn istri anda supaye berpakain agk sopan ckit…ish dunia…dunia..

    0
    0
  56. hitam says:

    byk2 gambar, makcik negro rambut putih paling cun

    0
    0
  57. ATTENTION says:

    qUE nie kesian sguh aku kt dia, pilih bini stok berat bahu jer….malu la ckit… lelaki di luar sna jgn jadik mcm QUE plak yer… yakssss

    0
    0
  58. nim says:

    sudah2 la tayang buah tu..malu kat anak

    0
    0
  59. redbean says:

    org cakap mak sexy2, nnt anak jd gila seks…ntah la..org la cakap..,

    0
    0
  60. mawar says:

    suka tgk baby diorg….
    cute sngt….

    0
    0
  61. suka tgk baby diorg….
    cute sngt…..

    0
    0
  62. sofeajane says:

    panas api neraka tu yg sexy…

    0
    0
  63. muke anak die mcm muke mama die yg hot! huhu

    0
    0
  64. dara pingitan says:

    Perfect family in d world
    good husband
    beutiful wife
    n cute kids

    0
    0
  65. chandury says:

    korang kat atas nie bagi ceramah plak,nie ruangan gosip2 juz 4 hepi2..nk bagi ceramah pergilah masjid

    0
    0
  66. ATTENTION says:

    apesal korg kata anak dia cute??? aku tgk xcomel mne pn, encem lg anak lelaki dia, yg ratu 2 xcomel pn, gemok jer mcm Obesssss…

    0
    0
  67. MakTom says:

    bodonye kata budak kecik OBESS… beso kau tgk la nanti….mana kita nak tahu…

    0
    0
    • gee_poziah says:

      heheee..betul tu…baby memang la chubby..tp bila dia dah aktif nanti..sekejap je susut badan dia tu..ATTENTIOn lom ada anak lagi kot..tu yang dia tak tau..

      0
      0
      • hai says:

        baby chubby baru comel, kurus kang nampak tua lak… tp mmg anak lelaki linda jauh lagi cun dr baby chubby tu, nasib baik chubby kalo tak mesti xcomel langsung

        0
        0
  68. popop says:

    baby tu xcomel sbb baka que haidar..yg sulung tu comel sbb baka yg sebelum ni..baby tu xcomel disbbkan que la..muahahhahaha

    0
    0
  69. tayum.. says:

    bukan majlis hari jadi anak…tapi jadi majlis tayang body mak plak…astagfirullahalazim…

    0
    0
  70. ann says:

    ne la sikap org melayu…bila soal agama smua tahu bercerama…praktikan la bebaik pa yang kmu ckp spya tak hya tahu di otak dan ckp ttp mng di amalkan….2 lg befaedah…

    0
    0
  71. littlemia says:

    baby mia pun debob but not obess yer….debob coz mama bgi susu yg terbaek dari ladang…..

    0
    0
  72. popop says:

    anak pon lagi sopan dr mak….muhahahaha

    0
    0
  73. zorro says:

    takde la comel sangat anak dia…..
    apa2 pun semoga family que berbahagia…

    0
    0
  74. nu..ui says:

    ratu sangat comei…geram aku!!! rse nk cubit je pp nye!
    linda jsmine cun lor…hot mama gitu tp sexy sgt….

    0
    0
  75. im not perfect says:

    peh.. lengan ank que cam lengan wrestler..haha..WWF nie..hahah..mkn pe la ank die tu..beras malinja ke pe..hehhee..tp ank dorg mmg cute mata ala2 wane biru ijau gitu…didikla ank tu elok2 jgn jdik cam pmpuan nowadays..ish..ish…selisih..~~zazzzzzz….

    0
    0
  76. lady gigi says:

    macam saja2 jer nak tunjuk si linda j ni..dia lagi suka kalau org tgk breast dia nak tersembul keluar..kesian Q terpaksa jadi lelaki dayus!

    0
    0
  77. katak kodok says:

    Huh…komen memacam. Jeles tgk org senang lah korang ni. Budak kecik ni & mak dia jd duta Avon lagi tu. Korang jd duta apa plak?
    Macamlah korang yg komen memacam ni baik sgt. Klu korang tu baik, takdelah mencarut ntahpapatah gini… Mengata dulang, paku serepih… huh…huh…

    0
    0
  78. nobody2611 says:

    katak kodok,,,,i support u.2la….dengki kali meka.ha9.c linda 2 kn kacukan orang puteh….mang la dia dressing like that.hal dia..nk pki pa xpaya komen la.lg byk lagi artis lebih seksi dr dia…..tp x d caci..

    0
    0
  79. nobody2611 says:

    katak kodok,,,me suport u.pa la meka 2 naik dengki ntah pa pasal.

    0
    0
  80. mbak says:

    woiiii…apeke bodonye korang nie….keyma bethol ler….
    ckap pasl tanggungjwb sesme islam knon…saling mengingati konon…woiiii bodo yg korang komen2 kat sno apesal????
    pegi la ckap ngam bini que!bodo betul!!!!!!!!!!
    korang yg tdung litup2 2la yg buat maksiat kat tagga2 kedai n kat hutan2 sna…bobo!

    0
    0
    • aku memang setuju sesangat ..nk bagi nasihat ke ceramah ke benda ker pergi laa ckp sendiri ngan linda tuhh…sengal !!!!ruangan ini xsesuai untuk orang yang rase diri 2 baik sgttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0
      0
      • mbak says:

        diaorang nie sume rase dri BAGUSSS sangat 2la komen2 mcm la diorang baik sangat!!!!!beter pegi buat ceramah dr membebel kat ruangan nie…ntah ape2 lerrrr otak diaorang nieeee!

        0
        0
  81. mox says:

    blanja abis …haha

    0
    0
  82. nobody2611 says:

    kekekekekeke…KOTOH kna togod uda.kuang3.sedangkn sy pn rasa bg2.bnyk pki tudung tp lengan baju pendek!pastu berGESEL2 dgn pakwe tem dating…ceh!

    0
    0
    • mbak says:

      2la….paluiiii butul kan utak durang…ntah simpan d gakod kali….kalo d tempat sa sni…kalo mau cri urang bemaksiat…cari jak sana tangga2 kadai…n betudung2…buduhhhhhhhhhhhhhhh…bagus lg x pakai tudung n seksi2 tpi x buat maksiat!huh…cermin diri lu la bha kan sblum komen!huhuhuh

      0
      0
  83. Rin says:

    kesian plak tgk anak Linda yg first tu…mcm t’pinggir je slalu…in most of the pic…

    0
    0
  84. bikin.. says:

    woi..klu da laki die xblh nk tegur sape kte nk tegur die…?
    so…btl la ape yg die ckp kubur lain2..

    0
    0
  85. knotknot says:

    kesimpulannya klu dah tau tajuk entry gambar linda jasmin sila jangan klik yerr sbb gerenti gambar beliau sexy. oleh yg demikian x pyh gaduh2 pasal kubur lain2.

    0
    0