Written by AbangNara | January 15th, 2010

gambar lisa surihani

Disebabkan kekurangan gosip-gosip di hari Jumaat ini, maka kami sajikan kepada anda gambar-gambar Lisa Surihani. Kami rasa ini gambar-gambar terbaru si comel nie. Semuanya kami cilok dari Facebook Lisa Surihani (sila tekan untuk add dia).

Tahukah anda ciri-ciri lelaki idaman Lisa Surihani ialah kemas dan tinggi? Kalau rasa-rasa diri anda memenuhi ciri-ciri tue, silalah cuba nasib untuk mengorat dia. Ke si Lisa nie sebenarnya dah ada pakwe?

Lagi gambar Lisa Surihani dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar lisa surihani

gambar lisa surihani

gambar lisa surihani

gambar lisa surihani

gambar lisa surihani

gambar lisa surihani

111 responses to (GAMBAR)Lisa Surihani Dan Facebooknya

  1. fifie says:

    die pon kemas so no wonder la die nk bf yg kemas2 gak mcm die..huhu

    1
    0
  2. fifie says:

    halluuuuuuuu kawan2…
    mane korg sume?????

    0
    0
  3. AnneDeSilva says:

    dia mang cantek!!

    0
    0
  4. BumbleBee says:

    canteksssssssssss…

    tpkan…dier ni kalo skali imbas mcm ade iras sememek… :(

    0
    0
  5. cintaqaseh says:

    yeaa…lisa ni kiutlah…
    bagus tak banyak kontrovesi..dan yg penting tingkatkan prestasi..go lisa!!!

    0
    0
  6. The pretty Lisa Surihani.
    More fans of artis.

    0
    0
  7. violet says:

    huhu..
    cumelnyer

    0
    0
  8. atan ahmad says:

    Dia memang comey……..

    0
    0
  9. BumbleBee says:

    jom layan half eclipse…jom…

    “KUALA LUMPUR: Fenomena gerhana matahari separa dijangka berlaku esok(15Jan2010) bermula jam 3.01 petang sehingga 5.38 petang dengan fasa pertamanya berlaku jam 3.01 petang dan mencapai tahap gerhana maksimum jam 4.26 petang.”

    0
    0
  10. BlackBerry00 says:

    haaaaaaaaaaaaaa
    gadis ni aku mmg btol2 minat…
    mudah2an sukses dlm smua bidang

    0
    0
  11. AnneDeSilva says:

    halooo..

    0
    0
  12. mizzlynn says:

    mmg superb cantik..hehe..

    0
    0
  13. BlackBerry00 says:

    eclipse pkl 4pm, kan..????

    0
    0
  14. awekcun says:

    haiii….
    xde org ke???

    0
    0
  15. pinkypanthers says:

    hmm….
    comey minah ni….

    0
    0
  16. Piston Pecah says:

    oh…lisa surihani..
    nampak suci je dari jauh…
    baru 23 thn ek??tapi matured sgt…

    P/s : nape dia tak penah masuk dalam mimpi aku ek?

    0
    0
  17. fifie says:

    kawan2..tgok x amazing nara
    wakakaka gelak guling2 tgok pic2 dlm tu..gile klako xleh blah..yg dlm tren tu

    0
    0
  18. Layar says:

    KWN2 KITA NI XNK KOMEN PSL SY PLK KE?WAKAKAKA,.BAK KATA KARAM SINGH WALIA, ‘BIAR PUTIH DEK BEDAK,JGN PUTIH DEK DEBU’ Kah3..apa2 pun,jom join H T T P:// OLDSKULZ.ORG CARI SY KAT SANA YE.. LAYAR_SKILL NGEH3..

    0
    0
  19. ynnan says:

    cam memey suhaiza la plak, memang cute……….. tp jgn harap cantik luaran jer, dalaman pun mesti cantik, hati kena baik,,
    memey suhaiza n lisa…..
    siapa pilihan anda????

    0
    0
  20. Fikri Airil says:

    lisa ni memang budak baik, bijak, cantik, sesuai kalau fahrin jadi pakwe dia………

    0
    0
  21. Maria says:

    suka tgk lisa surihani , cantik , tapi takpe la kurus maybe masa kawin nanti naik la bdn dia tue.
    kalau masa bujang berisi tp dok tayang kat laki lain pun tak bagus jugak kan
    harap lisa berjaya menjadi pelakon yg berpendidikan tinggi

    0
    0
  22. Fikri Airil says:

    Vote Lisa Surihani

    0
    0
  23. Layar says:

    JGN LUPA JOIN H T T P://OLDSKULZ.ORG

    0
    0
  24. bol rada bol says:

    lisa..ni nasihat..u akan jd lebih bagus kalo xdak gossip yg merepek…jgn p clubbing…elak cinte artis..pkaian sopan.. mesti u akan di kagumi dan jd pelakon yg terbaikk.. insyaallah

    0
    0
  25. mustapha kamall says:

    lisa I minat ka you le cute

    0
    0
  26. facebook lisa surihani penuh dgn gmbr org len. ade yg syok sdiri. ade yg saje nk tunjuk bumper (gmbr mat salleh). nie nk kena kol awek akoo (lisa surihani). bg akoo paswd. sng akoo jaga :p

    0
    0
  27. sukisizuka says:

    cantik la awk
    knln blh

    0
    0
  28. shasheila says:

    aiii

    0
    0
  29. i lOve lisa.. cantik & cOmel.

    0
    0
  30. […] kami letak gambar-gambar artis Malaysia semasa malam bersama bintang FINAS nie sebab ada Lisa Surihani je. Super duper cute dia nie. Ayu semacam je. Renungan mata Lisa memang mencairkan. Menusuk tajam […]

    0
    0
  31. serius beb..
    Lisa ni time kena interview..dia cara jawab memang Educate habis..peguam kan..

    cara jawab rilex2 je..
    Cun lak tu..

    0
    0
  32. affa says:

    suka betul tgk lisa, tp nyampah masa kat lam trek selebriti, sbb si jimmy tu ngutuk pakaian lisa.. ade ke die leh ckp lisa mcm mak org???!! helo, itu namanya berpakaian sopan just in case u didnt know.. bukan mcm artis2 lain tu, pakai mcm nk bogel je,….. I LOVE LISA, KEEP IN STYLE BABE… UR ALWAYS DRESS GOOD…..

    0
    0
    • fauziah says:

      mcm mak org la sbb jimmy xdapat. lisa xpandang dia la tu, dia pon tau dia xde can, dia bukan taste lisa, dia kan tak cukup tinggi yg lisa nak, lelaki tak laku mmg mulut start kerek laaa, mula perangai jadik mcm beruk la bila awek dah tak layan…

      0
      0
  33. ikankekek says:

    ada mirip memey la

    0
    0
  34. illa says:

    girl kurus kering kerempiang mmg ler tak enak disentuh atau dibayangkan..

    0
    0
  35. Fatin says:

    lisa memang cute

    0
    0
  36. Fatin says:

    lisa memang cute..suka i tengok dia belakon dlm crita Adamaya

    0
    0
  37. atie says:

    hai,,kak lisa..saya peminat akak..saya suka tgk akak lakon lam cita adamaya..akak cute lar..

    0
    0
  38. chem says:

    pehhhhhh…..cun gle lisaa

    0
    0
  39. chem says:

    pehhhhhh…..cun gle lisaa

    0
    0
  40. nelly says:

    cOMey…!! KaLULah DApat jUMpER liSA nGAn AMAnieee……!!!!!!!

    0
    0
  41. nelly says:

    keNAPer tak lISaa Jer YG jaDI BinTAng PALing POpulAR DrpADer cT nuRHAlizA

    0
    0
    • pingu says:

      utk ABP’10 nanti insyaalah dpt la Lisa jd bintang paling popular sbb CT dh pencen dr sertai ABP…x gitu…jom vote ramai2 nanti erk…

      0
      0
  42. fad says:

    benci rase bila tengok lisa berlakon dalam cerita adammaya
    mcm menyampah
    pandai die berlakon ntuk puaskan hati fanz
    good luck

    0
    0
  43. laser says:

    lisa still comel la..memang padan pun lisa dapat pakwe yang handsome..

    0
    0
  44. sweetygirlz says:

    lisa!i love u!u r sooo pretty! i pminat stia u! lisa,lisa! frid kmil tu boyfriend lisa heh?kalu tol,spdan lah.

    0
    0
  45. mia raudha says:

    salam…memang lah masa bujang badan kering sekeping tetapi tuuuuu lah jadi idaman cek abg sayang ooooiiiiii…dah kahwin beranak pulok mesti kembang berisi….komplain juga cek abg kame mau cari lain konon tak maintain mcm bujang….bagus bdn mcm lisa SEKEPING TETAPI MENAWAN ….mana2 lelaki yg kutok tu suruh beri budget hantar bini pegi SLIMWORLD…INSYAALLAH CANTIK BINI /GAL SETARAF ARTIS….HE3

    0
    0
  46. Don says:

    I wish that i can hv u as my wife !!

    0
    0
  47. nyoy-nyot says:

    ske tiru style lisa simple and sopan jer…

    0
    0
  48. ayien says:

    cute

    0
    0
  49. syahirah says:

    lawanya kak lisa

    0
    0
  50. Nigh four calendar months ago, longtime Egyptian strongman Hosni Mubarak in the end yielded to political reality and stepped down from office. Mubarak ‘s fall — coming on the heels of the ouster of neighboring Republic of Tunisia’s Zine El Abidine Ben Ali — was seen by many as part of a domino effect.

    0
    0