Written by AbangNara | July 8th, 2009

linda jasmine mengandung

Wah, gambar terbaru Linda Jasmine mengandung masih menunjukkan kecantikan dan keseksiannya walaupun perut dah makin membesar. Kagum sebentar kami dibuatnya. Memang tak sia-sia Que Haidar kahwin ngan Linda Jasmine. Maintain mantap gitu walaupun dah berumur.

Kami pulak yang rasa tak sabar nak tengok gambar anak Linda Jasmine dan Que Haidar nanti. Mesti comel mengalahkan anak Erra Fazira. Que dah la muka cam Sudirman. Tambah pulak ngan Linda Jasmine yang muka Eropah skit. Kompem anak jadi model nanti.

Ada lagi satu gambar terkini Linda Jasmine sedang mengandung dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

linda jasmine mengandung

65 responses to (GAMBAR)Linda Jasmine Mengandung Terbaru

  1. mama says:

    mengancam tul..mtk2 baby dlm perut jgn tiru pemakaian mama nye ye!!!;-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kaki pakuk says:

      habis klu anak die pempuan xkan nk ikut pemakaian ayah die plk mama???lain da tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lola_princezz97 says:

      rojoki dio tapi cepat nye besar hebat tol la que ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      hmm klu dh mak cmtu..ank pn tiruuuuuuuu
      hrp2 mama nya x ajq anknya cmtu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. aifazahs says:

    mmg seksi n seksa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. ANne says:

    Ya Allah ya tuhanku…
    ape nak jadi ekk dgn smua artis2 malaysia skunk ni…
    smua makin lama makin hilang dalam syurga dunia..tak tau lagi hukum2 agama..
    makin ramai yg berlumba2 nk bukak baju..tayang dada,…
    yang dh berkahwin pun sama..yg mengandung pun mcm tu….
    Yang si laki takkn tak tegur pakaian si isteri???
    ni bkn sbb hipokrit atau tak tp ni sbb agama..Aurat…
    hurrmmm moga Allah bg petunjuk..
    ingat smua ni pinjaman…
    sekarang smua pun Allah bayar CASH taw….

    Salam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      hehe…Que Haidar dh cukup bekalan utk jawab kt akhirat sbb biarkan bini dier cmtuh tuh…..kuew kuew kuew tioww

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Bawang Merah says:

      Yalah si linda suka sangat lah kasi orang tengok susu dia…..buka2 tak malu kah?…..que sepatut kasi tau lah isteri dia jgn pakaian begitu geli tengok….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nop says:

      anne-hang tu x paki tudung nak kene bayar cash gak ker?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. siezan says:

    yek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. zuracomomot says:

    yay!!im first..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      1st apenyer ni…..siler cuber lagi..timer kasehh..ekekek

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. siezan says:

    betul tu..aku sokong

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. ain says:

    nk tyg nenen

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. miss annur says:

    yehhh..aku first..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      hehe…ni sorang lg….cuber lagi trime kaseh…heheheeh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • eca says:

        ye la dorg ni
        mcm sakai la berebut2 nk dpt 1st..

        yg ni pn nk berebut ke
        len la benda befaedah yg nk direbutkan jd 1st

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. puteriaquarius81 says:

    apa nak buat. hubby dia pun ska n bangga dia sexy2 gitu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      aperlaa que ni….sker plak sharing bende2 terselindung bini dier utk tatapan umum… Allah cabut nyawa dlm keadaan cmtuh sat gi….haaa….lu pikir laa sendiri…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • puteriaquarius81 says:

        btl2.. hak que hak linda, hak linda hak semua.. eh slh plak

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. miss annur says:

    bengap la aku punye laptop.. td xde langsung org komen ingatkan fist..apa daaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. aredinthe says:

    tetap sexy..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. aries_april says:

    napa lately kak nara asyk kluar kn pic yg cam gini…
    aries dh tk thu nk ckp g mn g…
    mkn mnjdi2x arts kta….
    nk kta lbih, tkut lak…
    apa2x ja lah….
    lu fkir la sndr…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. Lady-Dea says:

    mai oi……………mantap!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. eda says:

    hehe..aku first lg ker?hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. azfa says:

    seksi betul..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Kak Su says:

    aduh Que…jan la bagi isteri pakai baju cam tu..
    nampak cam pakai bra je..
    dah mengandung tu…tutup2 la sket..
    kita digalakkn menutup aurat semasa mengandung…
    klu tak nak tutup abis pn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. ky says:

    Ya ALLAH…ampunkanla dose umat ini Ya Allah…Aurat isteri maruah suami…astagarrrr…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Zaza Muhammad says:

    well…nmpknye ade gak suami yg menyahut cabaran aku sblm ni (refer my comment Akma Hisyam tu)…. sanggup pertonton kan keseksian isteri yg x ckp kain… sekati aaa klu wase2 nk share gop… sedey aaaa huhuhuhu!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. SEraBUT says:

    waduh2..ngapa gitu sih. Serabut..Serabut.
    Amit..amit..kok.
    Ya ALLAH Ya Ampun. Ampunkanlah Umat Mu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. LANUNcetakrompak says:

    alang2 dah pakai baju camtu.. why not kasi tunjuk je perut dan bahagian atas tuu.. kami nak tengok gakk heee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. trAnsFormeRs says:

    hhmmm nk wat camne laki dia x marah…………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      payah kan trans kalau hb tak tegas…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • trAnsFormeRs says:

        camne nk tegas bini dia lbih tua dr dia…
        skali bini dia tengking trus trkencing dlm suar…
        suara cikgu linda dh ar nyaring smacam…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. catalina says:

    hb muda lg mcm tu le

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. yula says:

    baik xpayah pkai bj trus

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. buat que bimbinglah isterimu dgn sebaik mungkin….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. cute says:

    suka hati diaoranglah ……nikmat dan siksaan diaorang yang terima………….sendiri mahu ingatlah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. pening says:

    Dayusnye seorg suami yg mmbiarkan aurat isterinye d tonton oleh yg bkn muhrimnye…insaflahhhh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. purple says:

    emmm…..duniawi…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. depa ni agama apa hah?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Akak Leen says:

    berat la bahu si suami menanggung dosa si isteri…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Zaza Muhammad says:

    Ari tu, Dynas suke pakai seksi masa pregnant pastu baby meninggal masa 7 bulan…. aku sedey ooo dgr2 cite camni. Klu aku aaa sure meroyan sedey, ye aaa dia mude lai, insyaallah ade rezeki pasni.
    Sbb aku xsuke dan sedey dgr cite baby meninggal sblm lahir, miscarriege etc, aku cadangkan ibu2 yg mengandung, pakai le elok2 sblm apa2 berlaku…. atleast berikhtiar dan mencegah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. apit says:

    dayus laki kalu biar isteri berpakaian mcm nie…laki yg dayus ALLAH haramkan syurga untuknya…pandai² laaa pikir

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. cute_smile says:

    fulamak….que nyer anak nt mesti meletop abess..konpem pandai nari cam mak die….n also pandai acting like papa die…hehe….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. nunu says:

    X HERAN TUL DGN CEMBER DIE TUH….AKU YER LG BESO (.)(.) HAHAHAHA…..
    MAT SALEH LH KATEKN….KAN KAN KAN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. go ask ur mother says:

    persoalannya: adakah dia pakai sarung tetek?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. gadis melayu says:

    mungkin so que ni saje nak tunjuk ngan public kot…maklumlah org lain leh tengok je, dia sorang je yg dapat… so best man win la katanyer… para2 lelaki… korang tengok je la yer…hehehehe3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. kiamat semakin dekat says:

    wahai suami2,bimbinglah isteri dan anak2 mu ke arah kebaikan dan kebenaran kerana semunya itu akan di letakkan di atas bahumu di akhirat kelak.jangan dikejar duniawi ini,ini hanya permainan semata2.ingatan bersama:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. oldman kopitiam says:

    bini kau ni macam pompuan jalang ah…laki jenis apa kau ni Que ..suro la bini murahan kau tu jahit kain lebih skt kurang2nya tutup la mana yg terrrkeluar tu….lantak kau la labu pandai le jawap kat kubur karang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. damia says:

    too bad for que haidar & linda. remember ALLAH & RASULLAH , please be as real muslim & muslimah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. kiki says:

    nape dia tak bogelkan je bini dia tu bagi satu masyarakat tgk apa yang dia puja sangat tentang bini nya itu? dahsyat nye que haidar ni… lelaki patut memimpin. ni lepas kawen aku tgk makin terdedah pemakain bininya itu… takkan pasal pembawakan budak kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. misz00_red90 says:

    adoi npe r ska tyang…
    tnjuk kat somi ckupla
    yg que pun 1 npe biarkn….
    ptutnye sbgi somi pnpin r is3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. hahaha says:

    okk…i like it,muahh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. cha says:

    dah sah sah que mesti x nampak sinar cahaya syurga akhiratwi…subhanallah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. secret_admire says:

    kenapa artis skrg ni dah semakin seksi???tak takut mati kr?????insaf2lah….dunia dah nak berakhir dah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. confused... says:

    que u x malu ke ur parents tengok badan wife u…
    apa org kampong u cakap….ur parents tak rasa malu ker …
    i dun think ur parents rasa bangga bila org kg tengok gambar menantu dia nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. FIDA says:

    PATUT BIAR KAN JE KE?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. kaka says:

    dah mcm jalang..bogel je terus lg bagus..mcm la lawa la sgt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. princeton says:

    I have mastered some new issues from your internet site about computers. Another thing I’ve always assumed is that computers have become a specific thing that each house must have for many reasons. They offer convenient ways in which to organize homes, pay bills, go shopping, study, pay attention to music and even watch television shows. An innovative technique to complete every one of these tasks is by using a mobile computer. These pc’s are portable ones, small, robust and transportable.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0