Written by AbangNara | May 28th, 2009

nurul syuhada nurul ain

Patutla Mejar Faiz tak sabar nak kawin dengan Nurul Syuhada Nurul Ain nie. Manja tue posing dia. Awak nampak pinklah. Hehehe.

91 responses to (GAMBAR LAMA)Nurul Syuhada Nurul Ain

  1. xyanniax says:

    yuhuuuuu

    0
    0
  2. margarita says:

    aku tak bekenan sangat dia nie mengacara……
    cakap ikut idung…

    0
    0
  3. serabut says:

    bagiler peluang untuk dia…kalau dia ikhlas nak berubah

    0
    0
  4. damia says:

    ermm..senyumn dier lwa…bleh nmpk dimple tuh..h0kh0k..

    0
    0
  5. aries_april says:

    aries mmg mnt kat dia….
    mka dia iras2x fazura…
    dia xsmbng….
    jnis orng yg sng d bw p mjlis…
    klau kndri khwn, pkai bju krng…
    jnis hrmt mn mjls dia p la.
    even dia mmg 1st kluar dulu sksi….
    dia x tnjuk sngt.
    cma time msuk contest 2 je dia kna tyng body…
    malaysian typical la…
    :-)

    0
    0
  6. rosh says:

    rasanya nie gambar ms dia msh bergelar pelajar…
    bg aku tak patut lah gmbr2 spt nie di dedahkan…
    agaknya nurul sdiri tak myangka gmbr dia di pertontonkan…

    0
    0
  7. jojio says:

    Nice girl…so cute….

    0
    0
  8. papai says:

    aku rasa gambo lama nie…mesti time study dulu..tgk enviroment bilik pn dah tau..nie mesti kt kolej dulu..

    0
    0
    • bahulu hangit says:

      aah…gmbar sblm die msk malaysian top host lg nie…time study…tgh kerusi plastik tu jer dh nmpk dh…xkan la die nk duduk kt kerusi plastik tu kt umh die…mstila die nk yg empuk2 gitu utk die…sian muke die kene tempek dlm ni…msti die pon xtau ni

      0
      0
  9. aries_april says:

    pe2x pn…
    dia mmg best…
    mnt sgt aries kat dia…
    klau dia kluar tv, aries x prnh tkar channel.
    naper tyrabanks sma pa?
    ni yg nk mrah ni…
    :-)

    0
    0
  10. huhuhuhu.... says:

    dia pki seluar pendek ke or apa tu?????

    0
    0
  11. ko pehal????nyibokk says:

    aku ske pempaun lau mata jenis lebam…x tau naper… nmpk sweet…..mcm dia ni…

    ****saper ler pedajal bwk pic dak ni kat tenet..sian****

    0
    0
    • ikan kaloi says:

      tu lar psl….kecian dia.nk jwb aper lar ngan si faiz tu

      0
      0
    • ratu jhat says:

      NI LA NAMA DIA GOLONGAN MANUSIA YG TK AKAN MASUK SYURGA…SUKA NAK MENGAIBKAN ORG LEN…CEMBURU SANGAT PD ORG LEN…BUKAN NURUL ADA WT SALAH PON DGN KO,MAK BAPA KO,KETURUNAN KO KE???YG ASYIK NAK MENGGANGGU KEBAHAGIAAN ORG LEN TU PA HAL???LEPAS NI AWK LAH TANGGUNG DOSA ORG DPT PAHALA AMAL IBADAT AWAK SEUMO HIDUP….JAHILIAH PUNYA ORANG…..

      0
      0
  12. aries_april says:

    sluar pndk la…
    biasa ler time study dlu…
    dlm blik, smua mmbr pmpua…
    that y x rsau…
    tpi, gmbr ni kluar after few year…
    x syok skit la kak nara…
    :-(

    0
    0
  13. scooty says:

    wow…. seluar panas tuuu

    0
    0
  14. bahulu hangit says:

    pkai boxer ker…

    0
    0
  15. jernih says:

    komen aku..sapa-sapa yang nak bergelar artis tu
    sorok2 lah gambar yang berlambang 18sx tuh..
    peace!!!!

    0
    0
    • ikan kaloi says:

      bukan setakat sorok…kena bakar terus..kan x pasal2 dia dan family dia yg malu…adus

      0
      0
  16. aries_april says:

    tul 2 jrnih…
    tkut sjrh lma brulang kmbli,,,,

    0
    0
  17. aries_april says:

    bab ni, aries skng jrneh…
    kna srok skit la pics tu.
    :-)
    pe2x pn, aries mmg mnt kat nurl ain ni…
    nma pn sdp…
    orng dia mmg sjuk mta mmndng…
    thanks kak nara bwa kluar statement tntng dia.

    0
    0
  18. jed hijau says:

    alah…
    kalau setakat ternampak perut sikit tu..takde halnye..
    mana la tau kot2 kipas angin berpusing masa dia tengah ambik gambar ke….
    lagipun kat bilik asrama kan…bukannya kat club ke….

    Ni…kire anak dara orait lah ni…

    0
    0
    • jernih says:

      ariez.. aku x berapa kenal dia ni.. wakaka jahat aku..
      kalu fazura tuh menat sgt aku… hahaha…

      jed: nampak perot cam ko ke jed.. ala perot besa x de hal tuh.. nampak spendar pun x pe punya..tp yang duk sidai kat ampian laa.. hehehe

      0
      0
  19. kira-kira says:

    fuh lawolah nurul ni….cute sangat…
    xkan skeping je kot gambo dia???
    hehe..

    0
    0
  20. badboy says:

    adat la time study gambar2 mcm ni mesti ada pny la..tak de mslh la ngn gambar ni aku rasa..
    bukan bogel pun

    0
    0
  21. aries_april says:

    fazura aries x knal la jernis…
    saper tu?alien dri planet ne?
    leh ckap x?

    0
    0
  22. lilies says:

    hurrmm..for sure sape pon yg penah duk hostel dlu penah de gmbr cmni kn..(gals esp).cm xbesh ar gmbr cmni kuar..=(

    0
    0
    • delimajelita says:

      sokong sangat apa yg lilies ckp tu..itukan gambar private nurul..skang dah jadi tayangan umum plak…kalo aku mesti malu sgt…walaupun ade org ckp gambo tu x seberapa sgt..

      0
      0
    • rozy says:

      ops..aku takde…gamba aku sopan..
      tu la pasal even sesama kawan2 serumah pun kita kena jaga aurat..huhu..
      bukan maksud tutup semua..
      mana2 patut le..

      nakal le kwn dia p sebarkan gamba dia..huhuh

      0
      0
  23. hang-too says:

    mcm2 la skng ni..dh jd popular ade je gmbr2 yg kurang enak dipandang…ntah2 gmbr zaman2 belajr die..

    0
    0
  24. dragonFly says:

    minah ni sombong tau masa dia wat pnggmbaran kat pulau aku punya teruja masa 2 nmpk dia tringin nk brgmbar ngan dia,smpai jerk kat dia ngok muka dia msam jerk kalah cuka makan yg ada kat umah aku trus aku blah

    0
    0
    • tyrabanks says:

      eh..eh.. masa aku nmpak dia dulu, dia xplak mcm yg kau ckp… peramah, dahlah naturalbeauty, asyik senyum je… aku rasa dia tkut nak nengok kau kut, nanti kau fire dia pkai mulut kau tu, hangus nanti plak.. xdpt buln madu kat bulan nun…… he..he…

      0
      0
      • jernih says:

        dragonfly agaknye time tuh dia dtg bulan kot… mana lah tahu…

        0
        0
      • wanie2621 says:

        maybe masa dia nmpak dragonfly dia letih kott..perangai manusia ni takleh dijangka.tp dulu sebelum masuk pertandingan pengacara nona,dia ni kan bertudung..pastu member2 dia kata,klu nk menang kena tggal tudung,so masa dia bertanding,dia pun xbertanding..dh menang pn dia..tp kan,klu dh rezeki tu tak kemana kan..tgk mcm norjuma tu,dia bertudung jgak tp menang gak kan

        0
        0
    • [email protected] says:

      maybe dia ada problem ke..
      ke baru kena marah..
      cuba ko bygkn klu ko ada problem..
      tak kn ko nak senyum2 mcm org tak waras..

      0
      0
  25. nekounam says:

    Pink yg menarik..hehehe…

    0
    0
  26. Atok Kau says:

    pepek die mesti pink
    best giler kalo cium
    hmhm lazat

    0
    0
    • [email protected] says:

      gatal sgt la ko ni..cuba ko byg kn api neraka kat akhirat..
      ni la lelaki…hidup hanya nak bermain dgn nafsu..
      sedih aku melihat org malaysia mcm ko..

      0
      0
  27. chak says:

    eeeee…..giler sex la ko ni atok kau

    0
    0
  28. iu says:

    sweet girl…simple jek

    0
    0
  29. onda onda says:

    kalau gini aku pun nak masuk askar laa….

    0
    0
  30. putriOne says:

    akum smua..sy org baru kt cni..cuma nk tanya btl ke mejar faiz tu couple ngan nurul nih??sbb mejar faiz tu member ngan my hubby..dulu penah study sesama kt ATMA.tp bila tanya faiz..dia senyap jek..tp klu ade jodoh nurul ngan faiz tu pn ok la…kita juz doakan je la kebahagiaan u diorg kan???nurul pn baik orgnya…lemah lembut..cantik lak tu…

    0
    0
  31. PlanetLeo.com says:

    Yang free itu terbaik untuk semua orang

    0
    0
  32. Gakuto says:

    wow, macam minta DOGGIE ja ni… hahahahhaa

    0
    0
  33. keyleedaud says:

    ridsect nak buat apre belankg tu

    0
    0
  34. noin says:

    asmekum..hai makngah nurul..how are u??
    nie noin, kenal x??
    erm, noin dah abis study kat uitm nie, dalm bidang penyiaran, tunggu nk dapat dip jea.erm.. lama tak jumpe.. nenek induk sihat ke??paklang herry ape khabar?? long time no see him..erm.. ti ada masa contact2 la.. min num noin kat acik uji k.. noin kat batu caves nie umah maklang… ermm. ti nak kahwin jgn lupa ajak tau.. .. k la, bye…

    0
    0
  35. pening says:

    seksa gak dia ni ye….

    0
    0
  36. [email protected] says:

    rasa2 semua org pn penah b’gmbr cam tu..
    cuba korang tengo kat facebook kwn2 korang..
    mesti ramai yg b’gmbr cam tu..jdi ape yg nak di heran kn..
    tpi yg heran nye tu..org yg siar kn gmbr dia tu yg mengherankn..saje nak jatuh kn nurul ke..??
    ke jeles dgn kecantikan nurul..????

    0
    0
  37. jin malysia says:

    mari kita sama2 mengumpat cara berhemah

    0
    0
  38. lilin says:

    DULU, HAKU MCM MINAT GAK POMPUAN NI…. TP 1 HARI, SEPUPU AKU YG KEJE KAT HOTEL SERI MALAYSIA BGTAU,… POMPUAN NI MMG DH ROSAK AKHLAK.. AKU TAK TAU SEJAUH MANA KESAHIHANNYA…. SP2 YG BLH SIASAT??? KATE SPUPU AKU AR.. WKTU POMPUAN NI BLAJA KAT TIMUR SEMENANJUNG, ADA 1 MAMAT YG KUAT POLITIK KT SANA,.. SIAP SPONSOR KETA SATRIA KALER IJAU.. (B4 DIER FEMES..) SALU KUA MASUK KT HOTEL TU… YG SI LELAKI TU KATENYE TAK ENSEM PON, TP ORANG KUAT POLITIK KAT SANALA.. BUKAN DATO’2 LAGI… TP SKRG DH PUTUS, ORG TUH AMIK BALIK AR KETA DIER TU.. SAPE BOLEH CX TGK DULU BETUL KE DIER STUDY KT PANTAI TIMUR..?? KALU BTUL, MMG TAK SILAP SPUPU AKU N DA GANG KAT SERI MALAYSIA TUH.

    0
    0
  39. ridauddin says:

    lain kali buka lah tuala

    0
    0
  40. rozita says:

    isk…ntahlah…member aku nih…dulu la..mak ayah dia pun kenal mak ayah aku..tapi aku tua dalam 4 thn..tapi ok jek masa aku kenal die..akhlak + rupa hampir sempurna la..bonus tuh…

    0
    0
  41. _iza_ says:

    nurul syuhada tu mmg cun natural beauty lah kata kan …. so msti ramai org gila kt dia tu……….

    0
    0
  42. Mr.BLacK'S says:

    bogel trus arr senang…

    0
    0
    • apek muda says:

      Aku rs ni foto bocor..ape-ape pun bagi aku nurul ni ok as celebrity media..ade bakat bijak lawa dll. gambar ni kire ok lgi berbanding gambar artis lain..tapi mmg tegugat jugalah kelakian aku nampak drumstick putih gebu mcmini..masyallah…ape pun aku tetap support dia

      0
      0
  43. cherry says:

    dy dulu study kt KUSTEM,TERENGGANU mik Sains Marin..dgr cte,dy de skandal dgn dato Farid Redzuan,sampai dy bcerai..2 pasal Majalah 3 skgda st0p siaran..de masalah dalaman dgn TV3..dgr2 cte ar..sbb pensyarah ak dulu org TV3.

    0
    0
  44. Intrusa says:

    comel tul la dia ni… mcm preety zinta..
    gambaq ni cam super impose

    0
    0
  45. awanag sempoi says:

    memang cun…

    0
    0
  46. abgrem says:

    Wei jangan cakap bukan2 kat kawan opis aku..dia baik..x sombong..cantik pon ader hehhehe

    0
    0
  47. cipon says:

    geramnyeee tgk nurul……muaaaahh

    0
    0
  48. cipon says:

    minta2 la nurul kol aku……

    0
    0
  49. I’m not a speed reader. I’m a speed understander.

    0
    0
  50. man says:

    ko org ckap le pe pon aku dah main ngan nurul ni busuk siot ptat dia

    0
    0
  51. atie yunkies says:

    nurul syuhada ni islam ke

    0
    0
  52. hgsdfds says:

    banyok kawan setan setan sekalian

    0
    0
  53. mizan says:

    jadi belen aku la

    0
    0
  54. salina says:

    apala artis pn tk spn ni mls ni

    0
    0
  55. ratu jhat says:

    YG KO KMU NK AMB POT SGT HAL ORG NAPE AH???JAHILIAH BTOL…KMU DOK MENGATA ORG…ORG YG DPT PAHALA,AMAL JARIAH,DAN REZEKI KORANG….TAKDA AGAMA BTOL LAH….NI LA BUAT MELAYU MUNDUR JE MEMANJANG….SUKA NK ANIAYA SESAMA SENDIRI…MASIH JAHILIAH…

    0
    0