Written by serenity | October 23rd, 2011

Seperti yang kita semua sedia maklum, pelakon dan pengacara Yasmin Hani Richardson, 32, telah melangsungkan perkahwinan dengan pilihan hatinya Sha’arin Razali, 41, Jumaat lepas. berikut adalah gambar-gambar perkahwinan mereka dari jurugambar rasmi, REDPhotography.

Majlis perkahwinan Yasmin dan Sha’arin telah berlangsung di Duchess Place, Jalan Ampang, Selangor dalam suasana meriah. Lagi 5 keping gambar boleh anda layan dengan membaca gosip ini sepenuhnya.

***






PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

54 responses to (GAMBAR)Lagi Gambar Dari Majlis Perkahwinan Yasmin Hani Dan Sha’arin

  1. min says:

    tahniah,,slmt pengantin bru…:)

    0

    0
    • selipar jepun says:

      no komen. apa2 pun selamat pengantin baru. jgn notty2.

      sorry ye notty tu sbb tgk gmbar yasmin hani yg cun melecun ni berparty kt thai, la ni nmpak ayu pulak sopan berbaju kurung

      0

      0
      • mektiii says:

        Kenape pengantin lelaki tak pakai inai? dan kenape pengantin perempuan hanya pakai inai lukisan saja? Maaf jika soalan ini menjengkelkan saya hanya ingin tahu :)

        0

        0
        • nia says:

          Cite rasa masing2..hehe…mungkin dia xsuka berinai kot…

          0

          0
        • comei says:

          Sebilangan fatwa mengatakan haram di sisi Islam untuk orang lelaki memakai inai, ada yang kata harus. Husband saya pun takmo pakai masa kawin.

          0

          0
        • NBH says:

          Jwapan utk lelaki xpakai inai :-
          HARAM lelaki pakai inai sbb inai adalah perhiasan utk perempuan.. So esok2 kalau nk kawen jgn plak suruh bakal laki pakai inai ye..:)

          0

          0
        • Jojet says:

          ada sesetengah ustaz cakap inai di jari hanya untuk orang perempuan je..kerana inai itu adalah perhiasan wanita seperti emas dan permata…orang lelaki diharamkan memakai perhiasan pada tubuh melainkan hanya cincin(di jari manis dan kelingking) yg dibenarkan…inai hanya sebuah adat..yang paling penting adalah utamakan syaraq baru perkahwinan diberkati…orang zaman sekarang lebih utamakan adat daripada syaraq..masih banyak adat melayu yang menyimpang dari Islam masih diamalkan seperti pelamin dan menepung tawar..semua terletak pada diri kita sama ada hendak utamakan Islam atau adat ?

          0

          0
        • KK vogue says:

          sbb die ade drama ag pasni.. watak anak dara..heheheh

          0

          0
        • jujue says:

          inai wajib ker dalam islam..lelaki haram pakai inai.

          0

          0
  2. Siti says:

    1st..tahniah

    0

    0
  3. laNt0K LeW says:

    semoga berbahagia…. ;-)

    0

    0
    • papa says:

      tahniah..pasangan yg sangat comel…semoga bahagia selamanya..dapat anak reramai..comel cam maknyer… uhuks…takpun muka young forever cam bapaknyer.. ehem..

      0

      0
  4. zetty says:

    tahniah..betul ke hsbnd die 47…nmpak muda la…typing error ke

    0

    0
  5. blacktie says:

    smoga kekal hingga ke akhir hayat.. muka si lelaki ni mmg baby face.. haiyaaa..

    0

    0
  6. chipmunx90 says:

    hensem dan cantik….yang suami nampak muda, yang isteri nampak tak muda…hee…
    selamat pengantin baru…

    0

    0
  7. diana says:

    Sha’arin tu umo 47 ke 37? Xkn 47 kot.. Nampak muda aje..

    0

    0
  8. Tisya says:

    Apesal Yasmin nampak tua erk? Pucat jer nampak tak berseri la.. Tahniah..semoga bahgia..:)

    0

    0
    • Kacang Soya says:

      agaknya mlm sebelum tu si Yasmin Hani organise bachelor party kot. sbb tu mata nampak sembab, muka nampak letih & tak berseri. al-maklum, dia kan jenis suke berparti sampai pagi.

      0

      0
  9. minah senget says:

    kawin yg ketiga kali .. apa yg x kena tuh .Semuga kali ini merupakan perkahwinan yg terakhir ..

    0

    0
  10. babycomel says:

    apsal muka yasmin cam tua plakkk..

    0

    0
  11. sukehati says:

    ermm yasmin hani nmpak sgt tua..huhu

    0

    0
  12. oh yeah says:

    apasal sha’arin time senyum tu muka dia macam pian cecupak..hehe

    time senyum je la…kalau tak, takde rupa pian pun…

    0

    0
  13. kuku says:

    rabun ker aper korang ni…kn 41thn???

    0

    0
    • yeh says:

      jgn nak sebarang ckp org rabun. tadi mula2 entry ni keluar dia type 47.

      0

      0
    • Suci says:

      Korang yang baca entry dh nk senja2 ni x yah laa nk komen mcm awal2 subuh dh duk hadap BN. Abg Nara edit entri dia jek korang nye komen dia x kan edit pn.

      0

      0
  14. belaki je says:

    asyik gmbar kawin yasmin ni jew….boringggg siottttt

    0

    0
  15. wewrkl says:

    diaaa ni lggg

    0

    0
  16. el says:

    busannnnnn. gambaq artis berpura pura suci lagi.

    0

    0
  17. Oooopsss.... says:

    abg nara, tlg update cita ida nerina…plz..!

    0

    0
  18. puii says:

    mcm sharin bgambar dgn mak dia je.hehe..
    retis ni kalau kawen nmpak biasa2 je.. myb sbb da biasa makeup2 ni.. cantik lg kite2 ni time kawin. bseri2 je. eceh..

    0

    0
  19. REDBLOODSNOW says:

    Congrats buat mereka. sama cantik sama padan :)

    0

    0
  20. anti artis seksi says:

    aku tengok cantik jer yasmin…x nampak tua pun

    0

    0
  21. rina says:

    ntah nape la aku kurang bminat nk tgOk gmbar weding dOrang bbanding retis2 lain….

    0

    0
  22. aku says:

    hensemnya shahrin awet muda

    0

    0
  23. situdungmerah says:

    x famous pun pasangan pengantin ni..bkn yg ditunggu2..next…..

    0

    0
  24. ELIZA says:

    Muka Yasmin Hani dah seiras dgn arwah Yasmin ahmad

    0

    0
  25. bat says:

    tahniah

    0

    0
  26. putihkaseh says:

    Tahniah buat mereka tapi ngapa nowdays susah nak tgk pengantin perempuan pakai songket ya, yg lelaki jer masih mengekalkan tradisi bersongket, kekadang x padan langsung bila lelaki siap berbaju melayu, sampin songket dan bertanjak lagak cam panglima tapi yg si perempuan ada yg bergaun ala2 cenderala kononnye, rasa murah ke atau low class klau pakai songket tu ??? Cam kwin kat gereja je klau pakai gaun …… alahai artis2 ko tu org Melayu lah ……

    0

    0
  27. marion caunter pertanyaan says:

    siapa isteri pertama shahrin?? masih ada ke??
    sila dedahkan

    0

    0
  28. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    bini dia si ida nerina lah bodoh !!

    0

    0
  29. lyviana says:

    tahniah semoga bahagia selama lama nya…jgn dah ada anak satu cerai berai lah plak…:))

    0

    0
  30. Apam molek says:

    Yasmin nampak tua sebab juice dah tak ada…

    0

    0
  31. ninoi says:

    Shahrin ni kan ex husband Ida Nerina….masih x leh berjalan ke dia…sian….masa sakit ditinggalkan….

    0

    0
  32. ct says:

    so true…igtkan i sorg je nampak yasmin tua dr husben dia..huhu…xberseri cm pengantin lain….

    0

    0
  33. Ghost says:

    Kepada Yasmin Hani jangan jatuh tangga atau apa2 yg menyebabkan anda masuk hospital kerana laki anda akan lari meninggalkan anda seperti Ida Nerina

    0

    0
  34. mek yon says:

    laki yasmin hani ni kalau cakap bujang trang tang tang pn aku pcaye. unbelievable anak dua2 umo 20++!!

    0

    0