Written by AbangNara | July 17th, 2009

gambar kristal lawa

Mesti korang pening kan setiap hari pun nak layan gambar-gambar dan gosip gosip terbaru artis Malaysia? Jadi di petang ini kami nak ajak anda lepak-lepak dan sama-sama kita layan benda yang tak ada kaitan ngan dunia hiburan Malaysia.

Minggu ini kitorang dapat satu forward email daripada kawan sekerja yang bertajuk “Kecantikan Kristal”. Memula kitaorang ingat kumpulan Kristal ada pakai baju ala nyah ke apa. Tapi tengok punya tengok, rupa-rupanya gambar di mana Kristal dibentuk jadi macam-macam jenis. Memang menarik dan tertarik.

Lagi gambar-gambar kristal yang pelbagai bentuk dan jenis dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kitorang masih tgh brain storming untuk wat peraduan apa untuk anda semua. Pening kepala pikir nie. Anyway thanks untuk semua idea-idea korang. Memang bernas-bernas belaka.

*Updated*   Kalau kita buat peraduan :  promote BeautifulNara kat blog korang, macam blogger LorongSetia8 ni buat, pastu blog mana yg bagi klik paling banyak (referral) , dia  menang, ok tak??

gambar kristal lawa

gambar kristal lawa

gambar kristal lawa

gambar kristal lawa

gambar kristal lawa

gambar kristal lawa

gambar kristal lawa

Baca Yang Ini Pulak:-

66 responses to (GAMBAR)Kristal Yang Pelbagai Bentuk

  1. BUZZ says:

    aku 1st

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. zzz says:

    harganya mesti mencecah ribuan ringgit…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. jed hijau says:

    bestnya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. trAnsForMers says:

    hmm leh la ni klau mak aku ngok ni besar biji mata dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      boli an ajolah dio trans….sebiji pun cukup lah……kalau tak pun kat nilai 3 tu pun ado…melambak…

      aku kalau balik kampung mesti singgah nilai tigo tuu…..

      alah pompuan…biasolah….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • trAnsForMers says:

        ayoai bukan den x ndak bolikan tapi kek umah dh banyak barang kristal yg omak den boli ontah nak di buek apo gak er bondo 2 bukannyo buleh di buek makan….
        den ni bondo laen xdo nak dipikir an makan yolah dah tu yg sodap nak buek camno tu….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          ekau kelaki mmg ingek makan sodap2 yo…suami den pun cam tu gak…makannnnnn yo….

          omak kau ngan den spisis yang samo… tontulah ingek bondo2 cam tu…tambah2 lagi nak rayo ni…..bawak2lah bersabar ngan omak kau tu…..banyak pahalo kau dapek….

          hehehehehe…..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • trAnsForMers says:

          iyolah apo2 pun “Omak ekau totap ratu hati den w/pun x secantik CT dan x semantop Rozita”
          den sayang omak den………….(menjerit dh mcm org giler lak aku seb bek xde sape kat sini) heh heh heh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • puteriaquarius81 says:

          hahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kristal says:

      jika berminat dengan kristal sila ke kristal alia kristal kat facebook. cantik.. harga jamin ok

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. shahs says:

    aku 4th, pes time dpt top 5..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. mcD_Kfc says:

    amboi ni da lawan sp cpt nampak hehehehhheheehheheheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. aries_april says:

    cntik….
    pndai orng yg buat ni…
    bernas giler pala otak dia…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. BumBLeBee says:

    canteknyer….buat hiasan hantaran kahwin cantek nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      tak payah kasi hantaran kawen …kasi kat aku sebagai hadiah je….hehehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumBLeBee says:

        kak jed x beli kt CH ke aritu? ade jual ni….2singgit kt atas tuh….heh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          benda2 kristal tu tak beli….akak beli pasu kaca cover besi tempawan….cantikkkk…..hiasan buat raya……

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BumBLeBee says:

          mak aih…dh buat persiapan raya…betol2 maju ke hadapan nih…ekekeke

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          akak ni dik….duduk ngan mak mentua jawa…..

          org jawa ni banyak snagat kenduri kendaranya……

          ni lagi dah dekat nak puasa ni….nak kenduri tahlil kirim arwah bapa mentua….lepas tu…masa 3 minggu puasa mesti nak munjung (org jawa cakap) atau bagi berkat kat sedara mara untuk hari raya……bukan sikit2 dik ooiii….15 ekor ayam….10 peket nasi impit yang nak kena masak….kuah kacang lagi…sayur tumis lagi……

          tapi akak dah biasa…sbb dah 10 tahun buat benda yang sama tiap kali bulan puasa….

          sapa nak jadi menantu akak esok2 mesti buat macam akak gak…..hahahhahahahahehehhehehohohoho….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. jed hijau says:

    oklah…opo kuwe ngomong aku setuju ngan orak …

    aku lungo disik….bos aku wis balik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. aries_april says:

    brpa agk2x hrga 1 bnda ni ya?
    klau yg tul2x nya lah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • trAnsForMers says:

      ntah tanya mak aku……
      dia mmg pakar bab2 kristal ni aku x amek pot langsung….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      AA…dua singgit…lelong lelong…murah2

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. trAnsForMers says:

    ala x de ke citer yg lagi best dan panas……
    nara kuar ar citer Adik artis mana yg jadi ejen penipu….
    katanya adik prmpuan plakon llaki terkenal………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. aries_april says:

    ha..nnt jng lpa tnya lak ya?
    mna dpt cite ni trans….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. leem says:

    Nara, lawa kristal2 tu. Tenang hati melihatnya. Anyway, boleh tak korek cerita tentang pengacara radio yang kuat berangan spt yg dipaparkan dalam berita harian hari ni? Nak juga tahu siapa gerangan empunya badan tu. Tq.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      saper ek…penyampai radio…tp ade kendalikan satu program bual bicara kt tv???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. badboy says:

    aku tak der blog..
    tak adil pertandingan ni..
    buat la lain

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. jed hijau says:

    tak hangat…tak hangat…..ni cite lagi hangat dan hangit….

    siapa dj ngan model(kalau tak silap) yang nak kawen kat luar negara sebab kat sini kawen sejenis tak boleh….!!!!

    haaaa…terkejut tak….cuba BN korek2 cite ni…

    jom pakat ramai2 kasi kondem kat org macam ni…yang tak tahu malu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ~EclipsE~ says:

      ney cite bkn hangat lg…tp dh haru biru…mn kak jed dpt tau??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      ni mesti mamat yg penyampai hot fm dulu tu kan…skang dh xde dah kt hot….ape ntah nama dier…..ade gmbr dier kantoi dulu ngan lelaki….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • trAnsForMers says:

        aku ada trbaca gak citer ni tapi rasanya dia tulis penyampai radio wanita…..
        betulkn aku JH kalau aku silap………………

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. kmyk_maniax says:

    tomeinye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. shin says:

    kawaaiii.. cntik la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. pening says:

    Cantiknyeee…esp yg rose tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. (^_^) says:

    yg last skali bape harga?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. trAnsForMers says:

    adoyai x de gosip terbaru ke?
    hai sunyi ar arini mana gi sumer xde sape2 pun………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Lovelyvic says:

    aku dh penah promote nara dalam blog aku…
    http://lovelyvic.blogspot.com/2009/04/aku-fikir-artis-malaysia-sangat-lucu.html

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. ainroxy says:

    cantiknyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. ainroxy says:

    de sape-sape nek kenal x…..????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. pinkpanther says:

    eeeeeee..cantiknya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. JohanJ says:

    Kalau sape-sape intrested dengan Checz Bohemian Crystal, check barang2 nie aku nak lelong dari semua collecton crystal aku:

    http://forum.lowyat.net/index.php?act=ST&f=215&t=1149546

    Aku jual 1/4 dari pasaran, yang beribu-ribu hanya jadi ratusan. hari raya nak dekat, kene cari sikit duit :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. katika@sandra says:

    hai….
    smua nya cantik dan comel..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. forexsamurai says:

    Forex abre possibilidades ilimitadas, permite-lhe para aumentar infinitamente na capital, para receber liberdade. Nosso [url=http://smartfxsol.com]free forex signals[/url], uma das maneiras de isso fim. Mais informaciones sobre smartfxsol.com
    [b]New Launch soon! come on smartfxsol.com[/b]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Zack.M. says:

    Forex abre possibilidades ilimitadas, fornecendo-lhe para aumentar infinitamente na capital, para adquirir independencia. Nosso [url=http://forexsignalshop.com]trading signals[/url], uma das maneiras de isso . Mais informaciones sobre forexsignalshop.com
    [b]New Launch soon! come on forexsignalshop.com[/b]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. numerous post you take in

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. clean water says:

    I’d love to read everything you know regarding this subject matter. You only have scraped the top of your respective knowledge about this and that is clear from the way you blog. Have you considered devoting a complete site in order that others won’t miss everything you have to say?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Hi! Fine post! But this website is still loading slowly.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Hey there! Good post! But the webpage has been loading pretty slowly.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. When I initially commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a remark is added I get 4 emails with the identical comment. Is there any manner you may remove me from that service? Thanks!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. My developer is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on several websites for about a year and am concerned about switching to another platform. I have heard very good things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it? Any kind of help would be really appreciated!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I will certainly comeback.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back in the future. All the best.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any tips and hints for beginner blog writers? I’d genuinely appreciate it.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Just what I was searching for, appreciate it for posting.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0