Written by AbangNara | March 19th, 2009

Tergelak sakan sekejap kami tengok gambar kontroversi murahan dari pelajar Akademi Fantasia 7(AF7) nie. Bukan apa tengok si botak Qhaud tue memang tengah feeling gila kena cium dengan si jambu Aril.

Inilah gambar panas yang menimbulkan gosip adanya pelajar AF7 gay. Tapi sebenarnya semasa gambar ini diambil, jurukamera suruh diorang buat aksi bertemakan “Keakraban Seorang Sahabat”. Hasilnya terjadilah gambar di atas.

Tapi kalau tenung lama-lama gambar ini, dengan pejaman mata yang penuh khusyuk, si Aril Akademi Fantasia 7 (tukang cium) nampak macam biasa buat jer gaya berciuman nie.

93 responses to (SENGAL)Gambar Kontroversi Pelajar Akademi Fantasia 7

  1. garfield_82 says:

    tah apa2 tah..aku la orang yang paling xmnat ngok AF ne wlaupn uma aku ada astro 10 piring pn…

    0
    0
  2. eton(bukannamasebenar) says:

    aiyark..
    ni pn bley jd isu ke??
    adoi..xkuase kak eton!

    0
    0
  3. alexhart says:

    keakraban aku sokong…cium dahi ni kire kiss mcm adik beradik..takpe lah janji dorang tak gay sudah lah hahahahahaha

    0
    0
  4. Mia says:

    i dgn aril dulu couple..dia memang gay pun

    0
    0
  5. aIrIs ANdRea says:

    hahahahaha………..

    xkisah arh Aril gay ker x….

    yg pnting dier Koean look..

    i lurve him!!!

    0
    0
  6. vanilla says:

    pe bnde 2 pon nk jd isu…………org yg soh npk sgt nk wt isu(kntroversi katakan)

    0
    0
  7. Keramat says:

    bukannye cium molot ea..biasa r tu.x haram pun.

    0
    0
    • nonoo says:

      wa skong lu bro……btol apa lu ckap……. bkannye diorng 2 buat maksiat……..

      0
      0
  8. flower says:

    berani buat berani la tanggung..
    ape2 pon layan je la..
    mcm2 dorang nih…

    0
    0
    • Anonymous says:

      layan..layan…!!!kalo ko kutuk aril..ak sepak ko

      0
      0
      • rock_girl says:

        LeK! R Bro Anak Orang yang ko nak sepak buat ape? lagipun aq tengok Si Jambul tu bukannye hensem Sangat pun… Muke Blur jek.. WAKAKAKAKAH

        0
        0
  9. kepoi says:

    menyampah giler kt aril n ghaud…
    perasan bagus…

    0
    0
    • Anonymous says:

      nk kutuk aril ke??woi jga sket ayt ko tu..abis ko tu bgus sgt ke???ckp org diri sndire x nk sdar plak..baka..baka…baka..ko tu yg perasan bgus…nk kutuk org plak…blah la luuuuuuuuuuuu

      0
      0
      • -------tun---------- says:

        ko tak abis dengan perkataan baka ko tu…ko bajet ko jepon ke…itu je la perkataan yg ko tau…ko ni aku agak orang asli kot…hahahahah chow..poyo gile ngan perkataan baka dia tu…cetek ar lu… sick fuck

        0
        0
    • NURATIKAH says:

      hotak kow.., aril 2 handsome apew..ntah2 ko jealous kot..huhu

      0
      0
  10. ni says:

    mmm…still nmpk pelik
    byk lg cara lain nk amik gambo nk tnjk kan keakraban dengan kawan…
    ntah ekk

    0
    0
    • Anonymous says:

      ske ati dieorg la…..yg ko sebok tu napa??dieorg tu kn kwn………….ko baka………………………………….gile pnye org

      0
      0
      • nonoo says:

        anonymous,,aku ska la style kau…sngat bterus trang..abiz suma kau hntam.aku tabik sma kau wookkk.pa2 pun aril still d bez…go my shuffelerrr…..

        0
        0
  11. eton(bukannamasebenar) says:

    diowg pye otak gler2 r tu..
    tu yg dpt idea nk tunjuk keakraban shbt mcm tu

    0
    0
  12. tuit says:

    erhm…

    0
    0
  13. garfield_82 says:

    tak minat langsung ngan AF…XKIRA LA DIA NAK WAT BERATUS KALI PN..AKU XKAN TENGOK

    0
    0
  14. lalalala.... says:

    ala…nk wat cm ne…
    itula gaye dieoram mnunjukkn keakrban dieoram..
    erm,x pela..layanzzzzzzzzzz…..

    0
    0
  15. toinkk says:

    sejak ac mizal tu jd pengacara, smakin menyampah aku tengok AF neh

    0
    0
  16. nonoo says:

    sekati depa kalo depa nak gaya g2…….bg yg x puas ati,kata lar korng jelezz coz aril x cium korng……hahaahhaah…boh ngegeh mok ngomen org,…….

    0
    0
  17. gerl gerl says:

    x baek r ckp cm tue.. pape pown aril ttp no.1..lurve u..huhu

    0
    0
  18. Bunga says:

    .: Aril a.k.a Ajam…Dia bukan Gay laa..dia daa ada awek..dia mmg gila2 kat luar..hepi go lucky :..

    0
    0
  19. pink_gurlz says:

    hai….aper citer???

    0
    0
  20. ALIFKU says:

    yang penting aril memang gay…aku sukaer aril…
    aril..plzz cium aku lak…jom r…
    sayang aril..
    ummmmah uammmmah….afundi aril..sayang aril..

    0
    0
  21. ALIFKU says:

    afundi sayangku aril..

    0
    0
  22. ALIFKU says:

    afundi alifku,saidi dan merald…
    kami budak2 animator kat kuala terengganu..
    jom afundi…

    0
    0
  23. ALIFKU says:

    afundi ruby@ orrang…
    hai orang..nak buat pengakuan sikitni.
    saya lave u rubi..hahahhaaaa ora…

    0
    0
  24. ALIFKU says:

    taa sakit tangan harini…dia tak mandi p kerja…wauhau hanita tak mandi…

    0
    0
  25. ALIFKU says:

    saper nak kenal ngan kawan aku?nama dia sara…comel,bemuk…pp tembang hidung kembang…pendek g2…satu lagi kulit macam stasy…wauhau…haitam …

    0
    0
  26. mien.. says:

    ala,sdhnyer aril trkeluar ari sbtu lps….papepn i luv u aril!!!awookkkkkkk…..

    0
    0
  27. aina says:

    hai aril…
    love u…mek owg srawak…

    0
    0
  28. kirana says:

    aril bkn nye gay

    0
    0
  29. Miss Dawn says:

    tah paper..cket2 nk wat kontroversi..aku ase bese jer..kalu gay bole tau ar..yoyo o je

    0
    0
  30. boxer hugo bosss says:

    haisss…arel jgn ler gay eh….rugi pmpuan2 kat malaysia nie laki byk yg gay…
    abg die da lmbut xkn die pun sme…mntak2 ler bias yekk…
    amin…:D
    ape pun die mmg pndai dance…slalu aku pasan muke die kat club2 kat kl nie..kuikuikuii…
    mmg seksi…muahhhh…..

    0
    0
  31. myna says:

    gay indah. cali eh.. dah nama dak duak ekok tok palak gila2. so pose cdak duak pun gila2 la. sik semestinya mun diat keakraban ya bergambar pegangn bahu kedak main bol. pok eh. org knek tok mcm2 pose bah.. ko ada. maok kau jeles nakkk???

    0
    0
  32. ter says:

    ada aq ksah..

    0
    0
  33. aw0kK says:

    aril bkn gay..dye cme nak kiss kwn baik dye je….n dye bkn kiss btol2 pown….

    0
    0
  34. saiful bin samat says:

    aku dgn aril dulu couple…

    0
    0
  35. ain says:

    alah.
    ituh pon kecoh ka ?
    korang pon pernah la.

    hadoi.
    korang yg poyo bwat cter aksi gay.
    owg laen x kesa pon.
    x kuase eih !

    0
    0
  36. yula says:

    dfgd

    0
    0
  37. alisa nadia says:

    biarla dier ………….. lagipon kn aki same aki..

    0
    0
  38. intan says:

    aduh, kesian kamek nangga kitak semua tok komen bagai nak gila, sik tauk kamek sepanjang kawan ngan nya (aryl) sik pernah kamik kelahi ngan kamek berebut lelaki, ada jak sorang mun tuk juak kawan baik kamik bah, sik mauk mek madah apa nama nya, biar lah rahsia,
    itu la manusia, sik boleh nangga org lain bagus ada jak sik kenak, but anyways, nya mmg gila2 nya mungkin sik sekacak brad pitt tp bagus jugak la nya ada masuk TV, sik macam kitak semua hahaha

    0
    0
  39. bandgirls says:

    ala kesiaan tull la kat dua org mamat muda nie,….berani buat berani tanggung..itu la nasihat gue…..

    0
    0
  40. fuk aril says:

    gua memang fuuck r program af & bebudak af, poyo, buat muke seposen.. cam mangkuk jamban berkarat. penonton pom bodoh.. dah x der rancangan lain ke nak tonton. cari la program yang memberikan faedah.. kalau program Al-kuliyyah ada gak pekdahnyer.. bukan x boleh berhibur, tp bukan itu caranya.. terhenjuut henjut macam beruk jantan & betina kena blacan… lu pikir la ..

    0
    0
  41. ain says:

    ape nie cium2….!

    0
    0
  42. my says:

    cium la lg….hak3

    0
    0
  43. my says:

    aril u are the beshhhhh……..i always support u…..

    0
    0
  44. LumiGlow says:

    aku dah dengar lagu baru dia…emmm biasa je x ada yag menyusuk kalbu punnnn.

    0
    0
  45. shaa says:

    saya sokong gar field

    0
    0
  46. rock_girl says:

    PELIK AQ KORANG SUME NI….. AISAYMAN… AD YANG TERGILE-GILEKAN ARIL,ADE YANG SAMPAI MENGUTUK ORG… YANG MENGUTUK TU.. AQ BUKAN NAK KUTUK BALIK TAPI TOLONG LAH JANGAN BUAT CAM TU SEBAB MULUT BADAN BINASA..

    0
    0
  47. bibir seksi says:

    cm niyh pown GAY ker??????xmenghairah kn langsung…,…….

    0
    0
  48. jojo says:

    hey u ol jgn kutuk aril leh x? biarla die cium kwn die je kan.. bukanye org lain… watever org ckp pe2.. aril is the best!

    0
    0
  49. nuyoy haq says:

    alaaaa…besa ah 2…
    bkn nk mengandug PON!

    0
    0
  50. NURATIKAH says:

    tol 2…….aq sokong kau

    0
    0
  51. fatin says:

    woiii… x baek dok kutuk2 owg berdosa kowg tahu arkkkk.,.,.,.,.,.,

    0
    0
  52. What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

    0
    0
  53. Fidelia Rung says:

    Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    0
    0
  54. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0
  55. Fanstastic information. I must tell about it my to friend! Best Regards Grafik komputerowy.

    0
    0
  56. maxngalai92 says:

    alah….stakat benda tok ja….myibuk jak jurucamera ngan wartawan tok…..artis luar ngara pun lbih truk drpda tok…sik da pun wartawan ngan jurucamera nak sebar2 gosip sampai mcm tok….

    0
    0
  57. lala says:

    pa ta tak org ya!!laki dak aa..mmg ptut pn..ngga upa ng da unsur2 gay..sori nganok..

    0
    0