Written by AbangNara | August 22nd, 2009

erra engku emran aleesya

Hensem jugak Engku Emran bila botak kepala dia. Tahap kehenseman lebih kurang sama dengan Mawi nie. Mungkin niat Engku Emran kot nak botakkan kepala sempena Ramadhan nie.

Terharu betul tengok gambar keluarga Erra Fazira nie. Nampak macam one happy family yang sangat-sangat bahagia. Engku Aleesya pun makin lama makin comel. Rasa nak cubit-cubit je.

Buat Erra dan Engku Emran, selamat berpuasa. Lepas nie raya yang pertama kali bersama dengan Engku Aleesya kan? Confirm lagi meriah dibuatnya.

Lagi gambar keluarga bahagia Erra Fazira dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Jangan lupa bukak puasa makan kurma dulu. Selamat berpuasa di hari pertama.

erra engku emran aleesya

erra engku emran aleesya

erra engku emran aleesya

erra engku emran aleesya

761 responses to (GAMBAR)Keluarga Bahagia Erra Fazira

  1. syamiza says:

    1 st….

    0
    0
  2. syamiza says:

    ekekkekeek….. abg/kak nara jom arrr join chat….. kitorang berbesar hati kalau abg/kak nara dpt join……

    0
    0
  3. syamiza says:

    ehhh mana la dorang nieee?

    0
    0
  4. nadrea arshavin says:

    macam amy search plak engku emran ni..heheh

    0
    0
  5. hehe.takleh nak join. kena gi carik kayu api. nak wat berbuka

    0
    0
    • eclipse says:

      huh…tol2 cam cara org kg ney…
      msk guna kayu api…heheheh…

      0
      0
      • kira-kira says:

        nk cri kayu,,,nk cari kayu,nk cri kayu,,nk cri kayu…….(dialog labu labi)heheh

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          aku pon nk masak guna kayu api gak…
          errrmmm…masak lam buluh…sodap tau…
          kat sini masak pansuh…fuuhhh…

          0
          0
    • syamiza says:

      heheh… kan dah ada dapur gass… buat per nak cari kayu apiii…… ala kejap jerr…. temankan kitorang…. best tau kalau abg/kak nara ada… baru laa meriah…

      0
      0
  6. dh tgk ni ari 2. comeylah ank erra nih cam muker mak die jgk…..

    0
    0
  7. eclipse says:

    cute aleesya…
    erra nmpk mcm berisi jer…
    erra suke pki rmbt palsu…ssh nak tgk rmbt sndr…
    emran lak mcm playboy aku tgk gayanya…hehehehe…

    0
    0
  8. hantupensil says:

    wahh…
    eraa nih still rock jek…
    huhuhuhu…

    0
    0
  9. @alamak hujan plak. kayu api dah basah. heheh. terpaksa guna dapur gas. semua sahur tak tadi?

    0
    0
  10. fiza224 says:

    as’kum…hai…lame btul x komen kat beautiful nara ni.geng2 dulu dah xde kut, ain,flower,budakgenius,penari ponco2…klu korg buka bguslah,aku nak ucapkan slmt berpuase..

    0
    0
  11. Penari Poco2 says:

    errrmmmm…
    bahgianyer diorg…

    0
    0
  12. tOmEii says:

    xsgka plak bn ada bka page br rini…
    smpi ati korg xde pon nk pggl aq kt sblh td….sob…sob….

    0
    0
  13. violet says:

    cute nyer aleeya..
    cm aku gak..
    muahhahaha…

    oh abg botak
    u ttp ensem walaupn botak..
    huhu..

    0
    0
  14. violet says:

    pdnla pc aku hang cz cmnt kt sblh byk 2 yg jd lem je tenet nih….

    aleesya i luv u…
    mmuaahhhhhhh

    0
    0
  15. eclipse says:

    best plak tgk org dh bkeluarga…
    tp xpe…
    aku ade family gak even xkawen…hehehhe…

    0
    0
  16. eclipse says:

    antu ko pon keje gak ker ri ney?
    rajinnya…huhu…
    bleh dpt best employee ney…heheheh…

    0
    0
  17. violet says:

    eclipse ko lik kul 1 ker..

    0
    0
  18. eclipse says:

    weh tmpt korang ujan x?
    kat cni ptg2 ujan jer…
    nak bt keje pon xjln..
    psl ble dh sejuk2…mulelah mata ney mgantuk…huhu..

    0
    0
  19. kira-kira says:

    Kita bersama mengejar mimpi
    Terpisah sementara ku pasti
    Suatu hari nanti … cinta kita bersemi
    Kembali menerangi mekar di taman hati…

    hehe..huhuhu

    0
    0
  20. tOmEii says:

    adehh kenyangny la pert ni,,,
    cmne nk kc lapor nie,,,huhu

    0
    0
  21. violet says:

    aduhai

    sejuk tol bdn nih…
    dh pakai bj sjk pn sjk…
    :(

    0
    0
  22. Penari Poco2 says:

    aduh…duh…duh…

    0
    0
  23. eclipse says:

    ala…
    boringnya…
    dh bleh nak blk…
    ujan plak…

    0
    0
  24. Penari Poco2 says:

    aduh…duh…duh…
    di mana ko hafiz…
    baby sdg merana kesakitan nie…du…du…du…

    0
    0
  25. tOmEii says:

    dl aq sndr,
    kini msih sndr,
    hadapi hidup ini,
    susah senang drku,
    xbertempt mengadu,
    seperti burung kepatahan sayap….
    dihati kecil ku menaruh harapan,,,,,,
    uhuksss uhuksss…

    0
    0
  26. violet says:

    mane kira2.???

    0
    0
  27. violet says:

    eclipse ko dh lek ker…

    kira2 pn xder…

    0
    0
  28. Penari Poco2 says:

    korang dgr lar aku nyanyi kat atas tue…
    cam x laku jer album aku nie…isk…isk…

    0
    0
  29. pinkypanthers says:

    wah rock habis dowang ni..
    pe2 pun suka nengok dowang ni happy jerk..
    harap2 biarlah sampai ke akhir hayat yerk..

    0
    0
  30. kira-kira says:

    mne la violet nie?/
    boringnyer………
    hehe

    0
    0
  31. eclipse says:

    tomei ko tnye aku kawen ble ker?
    klu smpi seru aku kawen la…hahaha…
    aku kawen awl thn dpn…
    nti aku roger la korang sume…heheheh…

    0
    0
  32. violet says:

    alahai kira2..
    mane u pegi…
    pc hang ker…???

    0
    0
  33. eclipse says:

    weh jap lg aku nak plg dh…hehehe…
    ujan nmpknya nak benti…
    korang kat cni chat elok2 tau?
    sp yg nak bcinta tue aku mmg galakkan..hehehe..
    tp pastikan umur dh melebihi 21….huhu…

    0
    0
  34. hantupensil says:

    114 THK. BRICKWALL WITH 20MM THK CEMENT PLASTER ON BOTHSIDES.

    0
    0
  35. kira-kira says:

    violet ,kira out dulu.heheh…g smyg zohor jap”’guys jp ag jmpe lek….
    antu meh 4low aku g smyg……
    bye..salam

    0
    0
  36. hantupensil says:

    Hendak ku nangis
    Tiada berair mata
    Hendak ku senyum
    Tiada siapa nak teman
    Kalaulah nasib
    Sudah tersurat
    Begini hebat
    Apa nak buat

    Di mana kan ku cari ganti
    Serupa dengan mu
    Tak sanggup ku berpisah
    Dan perhati patah, hidup gelisah

    Alangkah pedih rasa hati
    Selama kau pergi
    Tinggalkan sendirian
    Tiada berteman dalam kesepian

    Dunia terang menjadi gelita
    Cahaya indah tiada bergema
    Keluhan hatiku membawa derita
    Kini kau jua tak kunjung jelma

    Di mana kan ku cari ganti
    Mungkinkah di syurga
    Untuk kawan berduka
    Menangis bersama, selama-lamanya

    0
    0
  37. […] See original here: (GAMBAR)Keluarga Bahagia Erra Fazira […]

    0
    0
  38. Penari Poco2 says:

    Ku mengharapkan Ramadhan kali ini penuh makna…
    Agar dapat kulalui dengan sempurna…

    0
    0
  39. hantupensil says:

    kalo dapat bebuke ngan ayam percik sedap gak nih…
    huhuhuhuh…

    0
    0
  40. violet says:

    kt bwh nih….
    :)

    0
    0
  41. kira-kira says:

    i.m back…….
    heehe antu elek r..ko kn kwn aku….xkn sal violet kte nk gduh ekekekeke….ko nk ke violet,ko amikla,,aku ngan kawan x brkire sgt………..heheh.huhu..sob…sob….

    0
    0
  42. cheeda says:

    geram gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gan anak erraaa nieeeeeeeeeeeeeeeeeee

    0
    0
  43. hantupensil says:

    test

    0
    0
  44. kira-kira says:

    violet(heheheh)
    Untukmu kasih
    Ku cuba meraih
    Bintang di angkasa
    Walau tak terdaya kan ku ikhtiar
    Untukmu kasih
    Gembira bersedih
    Selagi ku bernyawa
    Untukmu kasih, ku korban apa saja

    0
    0
  45. lanToK LeW says:

    hmmm…bahagia juga erra akhirnya…cute baby tu…..suke sangat temgok pipinye yg tembam tu….geram nk cubit2….

    0
    0
  46. syamiza says:

    k la kengkawan….
    Za kuar undur diri dulu laa yerr….
    Jangan gaduh2 tau….
    Jodoh pertemuan, ajal maut di tangan tuhan….
    Sama2 kita berdoa agar kita diberikan jodoh yang baik dan anak2 yang soleh dan solehah….
    Za doakan member2 yg masih solo tu segera dipertemukan jodoh… mudah2an dpt suami/isteri yg baik dan penyayang… serta anak2 cute, soleh dan solehah…
    jumpa lagi insyaallah… selamat berbuka semua….
    ni nak prepare juadah berbuka…. siap awal2 tak arr kelam kabut… k…. za syok dpt berborak dgn korangg….. jaga diri elok2… yg mana sakit tu makan ubat. k…
    Assalammualaikum…..

    0
    0
  47. syamiza says:

    k la kengkawan….
    Za kuar undur diri dulu laa yerr….
    Jangan gaduh2 tau….
    Jodoh pertemuan, ajal maut di tangan tuhan….
    Sama2 kita berdoa agar kita diberikan jodoh yang baik dan anak2 yang soleh dan solehah….
    Za doakan member2 yg masih solo tu segera dipertemukan jodoh… mudah2an dpt suami/isteri yg baik dan penyayang… serta anak2 cute, soleh dan solehah…
    jumpa lagi insyaallah… selamat berbuka semua….
    ni nak prepare juadah berbuka…. siap awal2 tak arr kelam kabut… k…. za syok dpt berborak dgn korangg….. jaga diri elok2… yg mana sakit tu makan ubat. k…
    Assalammualaikum…..

    0
    0
  48. tOmEii says:

    itukah die kekasih y pernh berjnj
    mmberi cinta utkmu spenuh ati
    ia akn menyesal suatu hari nnti
    apabila ia mengetahui
    kekasihmu ini ingin kembali,,,,

    0
    0
  49. Penari Poco2 says:

    aku nk sbg keje jap…
    korang lyn ler ank erra nie dulu…
    see u later…

    0
    0
  50. kira-kira says:

    k la kwn2…..aku pn da kne anta kt reject shop….
    aku out dlu…jmpe lg…
    bye.assalamualaikum..trawih jgn lpe…

    0
    0
  51. tOmEii says:

    yuhuuuuuuuuu……………………

    ada org lg x??????????

    0
    0
  52. violet says:

    aik..
    tomei dh kuar ker..
    nk kwa roger r…
    tgl violet swg lggggggggg….

    0
    0
  53. tOmEii says:

    laaa xde org dh ke….
    antu,violet,,,
    mne korg?????
    maen nyorok2 ehhh……

    0
    0
  54. violet says:

    kak tomeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    0
    0
  55. violet says:

    kak nara meh la cni chat…
    dorang nih mane nth..
    dh out gaknyer…

    0
    0
  56. jed hijau says:

    salam,

    eerrrmmmmm….

    0
    0
  57. violet says:

    oooooohoooooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiii

    0
    0
  58. Penari Poco2 says:

    yea…yea…
    baby dtg lg…
    hatiku gumbira skali…walupun pinggangku sakit…
    yea…yea…
    eh…eh…si [email protected] da kene reject shop ker…sian kat dier…merajuk, antufiz dah kebas…huhuhu…

    0
    0
  59. tOmEii says:

    uhuks uhuks….
    sape y pggl aq kak tomeii td….
    terbatuk skjp…..
    adehh mne air nie….huahuahua……

    0
    0
  60. Penari Poco2 says:

    ko keje as a pump attendant ker violet…???
    kat mane…??? esok2 leh aku cr ko…

    0
    0
  61. tOmEii says:

    wehh korg….

    umo korg bpe eks,,,,,

    kte ni dh lme knl tp xtau spe akak spe adik kn,,,huhu

    ckp la cket……

    kalu poco dh sah2 akak kte….huahuahua,,,,,

    0
    0
  62. Penari Poco2 says:

    errrmmmm…
    panas tul cuaca nie…
    jap lg masuk wktu asar…
    sayu jer terasa…isk…isk…isk…

    0
    0
  63. Penari Poco2 says:

    tomeii, antu, violet…
    naper sepi jer aku rasa nie…isk…isk…

    KU NYANYIKAN LAGU SYAHDU
    BILA TERINGATKAN MU
    YANG MASIH BERTAHTA DIHATIKUUUUUUU
    KU NYANYIKAN LAGU RINDU
    ITU YANG KU TAHU
    AGAR TERUBAT RESAH MEMBEKU

    0
    0
  64. Penari Poco2 says:

    Indahnya sungguh di hari raya
    ramainya orang bersuka ria
    cucu ku manis cantik bergaya
    bolehkah nenek ikut bersama

    eeeeeeeeeehhhhhhaaaaaaaa…jawab jgn xjwb cu…

    0
    0
  65. Penari Poco2 says:

    violet ngan tomeii…
    korang bdua tolong tgk2kan si antu tue yer…
    aku nak out jap…
    td dah msuk asar…
    kalo free karang sbg balik…
    kalo x sbg balik, maknanyer aku g bazaar ngan parent aku lar tue…
    bye…windu kat korang…nice to know u all…watchaaaa…

    0
    0
  66. violet says:

    tomei n antu..
    violet kwa dl k..
    nk g klinik la..
    bdn dh panas nih…
    tkt lmbt doc xder..
    dh lek buke..
    hehehe..

    law isnin xder dmmla tu jwbnyer….

    seronok bual ngn korang
    wlpn xpnh juper…
    x la bsn dtg kj..
    lyn BN…

    slmt berbuker ye tomei,antu…
    see you…
    daaaaaaaaaaaaaaa

    mmuahhhh……
    luv u….

    0
    0
    • tOmEii says:

      ok papai….
      tomei pon nk kua dh ni hubby dh lik nk g umh mak plak tlg msk….
      bye violet n hantu…..
      slmt berbuka puasa….
      see u mondy…..

      muaahhhhhh….

      luv u 2 violet…

      huahuahua….

      0
      0
    • hantupensil says:

      ok…bye2 violet…
      muge cepat shat yea…
      huhuh…
      bye2….
      muaahhhh…
      hehehe

      0
      0
  67. hantupensil says:

    lalala…
    xde orangg…….
    lalalala…..
    bosann….
    lalalalalal….
    keja belambak…..

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      aiit….tinggal ko sorang jer antu…
      baby xjd g bazaar…
      aku jenguk korang jap…tup2 ko sorang jer…
      aku pasni nak tlg mak masak tuk berbuke…
      kat sini awal berbuke…
      k antu…tatata…tititi…selamat berbuke…

      lalalalalalala………………….

      0
      0
  68. selamat berbuka puasa semua

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      slmt berbuke pose buat kak nara dan sume kawan2…
      kitorg sini dah nk masuk waktu isya…
      jenguk2 bn jap…

      0
      0
      • new moon says:

        hai PP…mybe org xde lg kot sbb msih bbuke..PP xp trawih ke?hehe…new saje je msuk jnguk jap..rasenye pasni len kali plak msuk sbb tenet kt umah slow mcm cpot..huhu..yg len2 tu slmat bbuke yee…jgn lupe bertrawih kalo xde pape hlgn..hehe..ok la..cabut dulu..bestnye PP bbuke cpt kn..ok la..tata..

        0
        0
  69. gosipgurlfea says:

    erk..takde org ke…. :(

    0
    0
  70. Penari Poco2 says:

    Hi guyz…terawih lg ker…
    kat sini dah lepas dah…awal dr korang…
    hehehehe…

    0
    0
  71. selamat berpuasa semua geng di sini………………

    0
    0
  72. terawih buat jgn pulak solat 5 waktu x buat langsung,ingat sikit mana yg sunat mana yg wajib.utamakan yg wajib baru yg sunat………….

    0
    0
  73. hantupensil says:

    nak wat mcm mne…
    kena kerja gak ar…
    kang opis mate aku mrah plak aku xdtg…
    huhuhuh

    0
    0
  74. Penari Poco2 says:

    lip lap lip lap….artikel nie dah jd top ten lak dah…

    0
    0
  75. Penari Poco2 says:

    k guys…aku out dulu…
    xleh sembang lama sgt…
    bln pose nie…buat aper yg patot…setahun hya sekali…
    assalamualaikum…

    0
    0
  76. hantupensil says:

    anybody here?

    0
    0
  77. puteriaquarius81 says:

    enibadi hom? aq br nk msk.. huuhu…
    waah.. pnjg lebar tul crita korg nih..
    yg kapelnya, yg jiwangnya, ekekeke
    aq ni xder ke yg nk ngorat.. uhuk uhuk.

    0
    0
  78. hantupensil says:

    UNTUK ANAK ANAK MUDA YANG BERANI

    anak anak muda hari ini kamu turunlah ke jalan raya
    acungkan tangan kamu ke udara
    laungkan dan pekikan kebencian
    terhadap semua kezaliman

    anak anak muda hari ini kamu turun ke jalan raya
    kamulah pereka dunia
    anak anak muda kamu turun ke jalan raya
    kamulah pengubah dunia

    anak anak muda hari ini kamu turun ke jalan raya
    genggam tangan kekasih mu
    genggam tangan kawan mu
    genggam tangan sahabat mu
    simpaikan semangat
    dobrak kezaliman

    anak anak muda hari ini kamu turun ke jalan raya
    sorak soraikan lagu kebebasan
    kawan kawan kamu di tehran – istanbul -athens – baghdad – paris – london
    sebaris bangun melakar sejarah

    anak anak muda katakan kepada dunia
    datanglah seribu setan
    datanglah seribu puaka
    datanglah seribu afrit
    kamu anak muda tetap sebaris
    mengacung tangan melakar dunia

    anak anak muda yang gagah berani
    kamu ke jalan raya
    kamu membuat sejarah
    anak anak muda yang gagah berani
    kamu adalah sejarah nusa dan bangsa

    anak anak muda
    dunia ini akhirya adalah milik kamu !

    0
    0
  79. Penari Poco2 says:

    haaaaaiiiii…
    senyap jer korang…selamat bersahur…
    pas sahur, jgn tido balik…
    aku nk mandi dulu…yea…yea…
    jap lg azan subuh bkumandang…
    kwn2…smg tabah menjalani ibadh puasa…
    assalamualaikum…

    0
    0
    • pinkypanthers says:

      waalaaikumussalam..
      pagi poco..
      aku baru lpas sahur ni..
      saja jengah kata bn jap ingatkan xde sape2..
      tup2 ada plak mmber..

      0
      0
  80. Penari Poco2 says:

    KOSMO ONLINE – 23.08.09

    SUNGAI SIPUT – Model sambilan, Kartika Sari Dewi Shukarnor, 32, kini resah menunggu detik menjadi wanita pertama di Malaysia disebat atas kesalahan meminum arak.

    Ibu kepada dua orang anak itu bagaimanapun sudah bertekad untuk menghadapi hukuman itu tanpa ada niat melarikan diri.

    p/s : sempena ngan bln ramadhan yg mulia nie, renung2kanlah bsma, arak adalah minuman haram di sisi agama. Aku bkn nak mengaibkan sesape, cuma kasihankan si Kartika saja yg mjalani hukuman sebat, sdgkan ramai lg org2 Islam yg minum arak. Semoga dijadikan iktibar dan dihindari segala maksiat. Semog ibadah kita diterima oleh Allah swt…amin…

    0
    0
  81. Penari Poco2 says:

    KOSMO ONLINE – 23.08.09
    JENAZAH seorang ulama di Indonesia, Kiai Abdullah H. Mukmin yang meninggal dunia pada 22 Oktober 1983 berbau wangi manakala kain kapannya masih elok ketika kuburnya digali untuk dipindahkan ke tempat lain di Tangerang, Jakarta, baru-baru ini.
    Menurut sebuah akhbar semalam, mayat Kiai Abdullah tidak reput dan masih berada dalam keadaan baik sama seperti ketika ditanam 26 tahun lalu.
    Kayu penutup jenazah itu didapati tidak reput termasuk kain kapan.
    Anak sulung Kiai Abdullah, Mukhtar Ali yang mengangkat jenazah bapanya dari liang lahat mengaku berasa terkejut.
    “Keadaan jenazah sama seperti semasa ditanam pada 22 Oktober 1983.
    “Cuma tubuhnya kelihatan kurus manakala rambutnya putih,” kata Mukhtar.
    Mukhtar dan keluarganya turut terkejut kerana jenazah bapa mereka berbau wangi.
    Menurutnya, bau itu tidak sama dengan wangian yang dijual di kedai-kedai minyak wangi.
    Beberapa orang yang berada di kubur itu melaungkan takbir semasa menyaksikan kejadian tersebut.
    Kubur Kiai Abdullah terpaksa dipindahkan bagi memberi laluan kerja-kerja pelebaran jalan.
    Ketika masih hidup, Kiai Abdullah banyak menghabiskan masanya dengan belajar dan mengajar agama.
    Kubur baru ulama itu kini di depan pekarangan rumah seorang lagi anaknya, Achmad Fathi, yang terletak 15 meter dari lokasi pusara lamanya. – Agensi

    0
    0
    • syamiza says:

      mesti masa hayat dia… banyak kebaikan yg allahyarham lakukan…. sebab tu laa jenazah dia Allah pelihara sebaik mungkin…… Allah hu akbar….

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        yer betul…terharu tul aku rasakan…
        subhanallah…teringin lak nak jadi cam allahyarham…

        0
        0
  82. Penari Poco2 says:

    AIIIKKK…xder org lg ker…
    errrmmm…kak nara pon senyap jer…tido ker…
    oooooiiiiiii kawan2…bangun…bangun…bangun…
    dah tengahari dah nie…

    0
    0
  83. syamiza says:

    huhuhu…..
    lenggang je page niee….. tak der sesapa ke yg singgah pepagi……
    Morningggggggggggggggggggggggggggggggg…….

    0
    0
  84. syamiza says:

    hai pp…. pekhabar ari niee…..?
    mana kengkawan yg lain niee?
    hang la tenet pepagi ni…. slow jerkkk..

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      aku ok jer…alhamdulillah…
      pepagi dah chit chat sorang2…
      kengkawan tgh buat taik mata lg tue…
      tenet ko hang kat atas pokok mana miza…???

      0
      0
  85. syamiza says:

    abg/ kak nara bila nak load citer baru ni…… pape pun tahniah pada abg/kak nara sebab sediakan citer yg best2 kat BN nie… kitorang sokong BN…. hidup BN…. eh dah mcm politik plak….ekekeke bukan barisan nasional laaa…. tapi beautiful nara….

    0
    0
  86. syamiza says:

    poco……ooooo…poco……..
    mane ko gi ni?
    tak der respond pun…… ko sambung tido kerr?
    ari ni ko tak mengemas rumah kerr?
    poco ko org sabah ke srawak?
    lupa semalam dah baca……. ko pandai buat kek lapis tak poco?

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      oooooooo miza…
      baru ader kawan aku pg nie…
      aku p toilet td…

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        aku org swak lar miza…
        tau lar sikt2 buat kek lapis…
        time nak raya seronok ar buat kek lapis…
        terasa meriah plak…
        anak2buah bkumpul…fuyoo…best…

        0
        0
  87. Penari Poco2 says:

    mana plak si miza nie…
    sunyi balik daa…
    errrrrrmmmm…

    0
    0
  88. Penari Poco2 says:

    miza oooooooooo miza…
    xkan ko tinggalkn aku sorang2 kat sini…
    boringgggg aaaahhhh…
    kak nara pon xmuncul2 lg nie…
    borinnggg….

    0
    0
    • syamiza says:

      g melawat web resepi…. sajer tengok2…. poco ko bg la resepi kek lapis swk nanti yerr….
      dulu masa miza g swk miza pernah mkn mee kolok…. huh sedap betul… laksa swk… la ni dah tak der….. poco swk kat mana?

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        kat bandar minyak…ko lak…???

        0
        0
        • syamiza says:

          asal penang, keje kat jb…..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          ooo penang mari…
          aku dah p penang dah…time tue election dato sri anwar ibrahim…bln 8 last year..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          aku mmg minat mkn laksa swak…kalo mee kolok, aku xpnh mkn…x sdp rasanyer…huhuhu…
          dulu g swak kat mana tue…???

          0
          0
        • syamiza says:

          ikut rombongan bawa budak skolah….sempat la g kuching…. best betul…. dok sana 3 hari jerr… tak puas rasenyerr… mcm nak g lagi…. mse g sana dulu stay kat merdeka palace… mlm2 g jenjalan kat bazar jual brg2 kraf swk… main bazar ke apa ntah nama tempat tu….
          pastu ada la dorang bwk g tempat wat kek lapis, tempat wat pasu swk, tempat beli tikar swk…. dgn pasar jual ikan masin….. haa pernah gak g kg budaya di swk…. bestnyerrr…. kalau dpt g lagii…………

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          skrg sng kalo nak pegi swak…tiket ‘belon’ kan murah…
          online jer…sng kan…
          aku kalo bandaraya kch tue, dah puas dah…slalu traveling sana @official…famili pon byk kat kch…

          0
          0
  89. pinkypanthers says:

    pagi sumer..

    0
    0
  90. pinkypanthers says:

    xde page baru ke?

    0
    0
  91. Penari Poco2 says:

    uuuhhhh…
    senyap balik…
    mana lak si miza ngan pinky nie…

    0
    0
  92. pinkypanthers says:

    dh baca paper arini ke?

    0
    0
  93. pinkypanthers says:

    eeeeee……….
    boringgggggggg………..
    aaaaaaaaaaaa……………

    0
    0