Written by AbangNara | May 28th, 2009

jasmin hamid

Walaupun tengah bersedih sebab Manchester United kalah (sedih tengok Cristiano Ronaldoku yang hensem buat muka kecewa), blog tetap diupdate dengan gosip gosip artis Malaysia dan gambar-gambar yang panas.

Lama tak dengar cerita-cerita ataupun gosip panas pasal Jasmin Hamid nie. Still banyak keluar drama-drama cuma tak ada gosip-gosip tak elok tentang dia. Baguslah macam tue. Elakkan kontroversi, tingkatkan prestasi.

Lagi gambar Jasmin Hamid dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

jasmin hamid

jasmin hamid

jasmin hamid

jasmin hamid

jasmin hamid

115 responses to (GAMBAR)Jasmin Hamid, Seksi Dan Menyeksakan

  1. layla says:

    (kali ny aq 1st)
    hehehe
    peha dia nmpak selulit r
    ptt r besar
    pekata pegi gym
    snman sket sblm tnjuk peha 2

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • ONCET says:

      kihkihkih…tu le pasal…

      minah senget…ei minah senget…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        aduuus seksinya…
        artis janda mmg camtu ker…pas cerai terus pakai seksi2? cth…azharina, nur aliah lee…errrm..sape lg?

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • pak maun says:

      pat jilst x tahan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. tanpa nama says:

    ye ye..barca menang..hebat barca mlm td..terkulai layu MU dikerjakan..idup barca..idup barca..idup barca (tak sia2 aku ngantuk kt opis ari nie)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  3. badboy says:

    ah dia ni nak jual aper ni..
    dah tua buat cara tua..aduhhhhhh!!!1
    nape aku tak no 1 lg

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  4. jernih says:

    pasal la MU main cam team liga kampung aku je…haduii…

    aku rasa nak simpan tenaga nak dtg bukit jalil kot.. huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Penari Poco2 says:

      wei…mane menghilangnya kak jasmin nie?
      aku kat planet mane nie?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. jed hijau says:

    asyik no. 4 je..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. MISS-HUJAN says:

    AWAK NAMPAK SEKSA N SEMAK LAHH ..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  7. jed hijau says:

    lagi la sakit jantung aku tengok pompuan ni…
    lebih2 lagi kat Spa Q..

    tadi cerita benang basah…ni ceita benang hijau lak…
    mana taknye selirat kat peha ngan betis tebal 4mm..(p cari pembaris tengok)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      aku xtau lar…dulu x lar seksi sgt camni…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • kyuga86 says:

        mmang seksi btol minah ni.
        huhu..cam x caya ar.dulu x seksi sgt.
        lumrah dunia.makin tua makin seksi.
        huhu..meleleh beb!!!

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • damia says:

      jap2…aq p cri pembaris ank aq japs..nk tgk sgt gak neyh..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. xyanniax says:

    dia ni janda ke? ermmm asal janda truss jadi seksa…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. Lovelyvic says:

    seb baik aku pmpn….
    tak de rasa apa2 pun tgk…
    jeles pun tak….
    pasal aku tgk peha aku ngan dia
    lebey kurang sama je
    peha aku yg bunting keladi ni pun malu nak tunjuk org…
    dia wat muka selamba je…
    alahai….. kini aku mau kata sama peha aku…
    “Lek ar peha… kak min punya lagi beso siap selulit lagi… tak malu pun..”

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  10. jojio says:

    Gambaq last lu….eeeee…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. LiBeRAteD says:

    ish..bt muke seksi pulak dh.
    makeup dh la 4 inci gitu. mcm gersang je minah ni..laki x marah ke?
    gaya nye mcm janda jek…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  12. star j says:

    Posing macam GRO tengah cari customer ….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • LaRa says:

      ya ka mcm GRO… bg aku dia posing cmtu sbb nk bg
      produser filem amik dia blakon pas ni…kot la bleh jd heroin ker…lgpun dia nie kn nmpak muda lg…
      seksi g tue…
      pakej yg cmplte…
      huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. tyrabanks says:

    ok le 2… bgi aku dia xde apa2 yg aku rsa meyeksakan jiwa aku @ yg seangkatan dgnnya.. dia x kacau laki org, dia seksi pun masa dia dah pegang tittle mak jan, jd laki dahxde, xde sape nak marah.. skrg kenkawan dia yg aku tengok si betty, zahida rafik, ummi aida … jd dia org tu (esp zahida) kan terer bab cucuk2 muke, tu yg nampak muka mcm xsiap… tu je….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      bkn per tyra…aku minat gak ngan kak jasmin ni kalo blakon. tapi syg lar, dier tu cantik tp jgn lar pakai seksi2 cam ni…dah x cantik dah!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia says:

        ermmm rambut dier lawa…ala2 rambut my m0m dolu2..uwargghh.. windu kat makkk..nak k0L y m0m japs ar…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia says:

          tetinggal ketapi le huruf ‘m’ ni..nak kol my m0m sat…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. klasik says:

    MINAH SENGET!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Zaza Muhammad says:

      ahahhha aku ingat lai cite minah senget tu….eeii MJ ni sorg, kemain laks…push up ke silikon hehehehe Datin Wannabe… ari tu jadi datin palsu lam spa Q

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jernih says:

        datin wanabe. betul3 giler nak jadi datin ke hape?
        tanya jer… hehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • LaRa says:

          ala dia blakon ja pun dlm datin wan abe tue…
          smata2 drama ja..
          bkn diri dia nk sgt jd datin….
          huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          aku sokong ko lara…
          hidup lara!!!!!!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jernih says:

          tp lara kalu betul jadi datin xkan nak tolak pulak.. hehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. kira-kira says:

    ee xpenah insap la datin celup ni….
    hahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. jojio says:

    gigi dia macam modify jerrr….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. yann says:

    ha ha ha minah senget aku pun suka ngan cita 2,agak2 si jasmin ni kena sambar ngan dato mana lak,kite tgu dn lihat prkmbangannya plak……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. hang-too says:

    peh..besar giler peha minah ni..kalo nk posing btol2 seksi..asl xduduk hala ke dpan..bru betol seksi….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Car says:

    aku rs hdung dia tiggi ckit la…. make up effect kalik….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      asal jgn “hidung tinggi” udah lar…hidung tinggi – sombong bongkak.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. rozy says:

    dia pandai berlakon tapi aku tak suka dia pakai gown budak darjah lima ye..terima kasih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      oh rozy…mane ko menghilang?
      exam dah hbs?
      bila balik malaysia?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. jed hijau says:

    dia ni dalam kategori orait lagi…cuma pakaian dia tu…
    buat aku fed-up…

    sesejak berlakon SpaQ ni berani sangat lak pakai cam tu..kalau yepun nak bukak sangat…bukak sesikit mcm rozita che wan oklah..

    tang bawah tu…tak sesuai..takde yang menariknye pun…lebih baik tutup sikit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jernih says:

      jed tang bawah tu tak mmg byk kurangnyee.
      coba kau lihat didua bukitnye… ekekeke.

      ntah aku x menat minah ni..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jed hijau says:

        membukit tulah yang harus dijaga…

        petua tu..petua..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jernih says:

          ye lah nak dibandingkan bukit nek jah.. dia ni lagi ok rasanye

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          nek jah bukn bukit lagi dah,, dia dah jadi gunung… gunung santubong!!! x caya tnya poco2..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. tyrabanks says:

    baru2 ni je… lps dah pegang tittle m.j… title kegilaan masa kini..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jernih says:

      hehehe,,, tyra bukan title kegilaan masa kini..
      title mengila masakini rasanya… (sambil urut2 dagu..)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      power tittle 2 mmang kuat, yg lemah jd kuat, yg tua jd muda, yg sopan jd LUCAH..wakakahh… (* utk yg xtahn godaan je)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • tyrabanks says:

        eehh.. jernih.. kau urut dagu, kau ada janggut x? ustaz ye..ye..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. jernih says:

    lawak lah kawu tyra..
    ustaz rock bleh la aku… pastu leh kapel dgn wahidu lakk.. sambey tu gi tasik tt wangsa makan eskrem…wakakaka
    harus satu mesia seranah aku…

    kena buang lak title ostat tuh… miahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      jgnlah naik kapal ngan wahidu kau 2, naik lah dgn aku.. nanti aku ikatkan tocang janggut kau 2..he..he..he..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jernih says:

        huh kawu nih tyra.. nek ngan kawu aku bimbang karam dilaut duka… wakakaka..

        ikat tuncang dah mcm maharaja cina hang lipop jerk..
        x mao ako..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. iris says:

    mak oi seksinya,umur brape ni? kalau ye pun tutuplah sikit kak jasmin oi….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. nekounam says:

    nyaman!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. LaRa says:

    apa yg nyaman nekounam????????
    aku x phm nie….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      agaknya nekounam tngah tenet kat laptop dia bukak aircon kuat sgt.. 2 yg nyaman tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. akuokjer............... says:

    brlainan sguh penmpilan jasmin dulu gan skrg.dulu gemuk ckit skrg dah kurus, pipi pun ada bntuk.ada ape2 ker?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. ehem says:

    eeeeeee geli den..seksi lg nenek den kat kg.bdn nenek den begotah lg dr minah sorang ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. bangiperdana says:

    cantek lagi dia nie ye….jasmin tutup sikit…nanti angin sepoi2 mashuk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. chak says:

    dia ni makn kolegen ape ek?hu2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. shaya says:

    semua wajah dah upgrade hihihi..tp ada tempat yg susah nak upgrade???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. tumpanglalu says:

    gelii…..
    geli gelemannn…
    da expired ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. onda onda says:

    rahsia kecantikkannya sekarang…mmm slalu mkn pisang import.mana dia mau yang tempatan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. eina says:

    hidung dia dah mancunggg..mesti buat suegery nih..cuba beautiful nara cari gambar lama dia dan compare kan..memang sah dia buat hidung..i tahu sebab i minat dia dari dulu ..dia ni cam kiut skit hidung je slack skit..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. biar seksi dimata,jgn sedap dimata tapi seksa dihati..fikir2 renung2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. keyleedaud says:

    wow

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. keyleedaud says:

    apa jadi dengan suara dari kubur?..xfeeellll kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. flowerHoRn says:

    suara dari kubur 2 cuma lakunan dia aje….nyampah aku konon dlm cite 2 dh brtaubat tp sembahyang bulu mata x tanggal pun…w/pun lkunan tapi bkn ke 2 scene sembahyang wat la btul2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. riez says:

    dasatnyeeeerrr… beso gilerk peha dia.. macam peha ahli sumo jepun.. wakakaka..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. pening says:

    ala c jasmin ni saje nak test market dia..msh laku lg ke x…kau tu dah senje wahai jasmin oiii…sedar2lah diri tu skt….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. peha mu yang gebu dan besar tu kalau aku wat bantal peluk best jugak ye ? lurah tu walaupun dah season tp masih mengancam mcm lurah dara sunti.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. gypsy says:

    beza sgt muka die dlu n skarang..idung,dagu..artis msia yg mnjanda sumenye mnjadi ligat sbb nk show off kat ex husbnd..”pdn muke ko, bia ko kecur tgk aku”..cntoh artis..aliah lee sgt memalukan..elok btudung litup ms ngan aziz m osman..da cerai..zasssss..tdung terbang!baju xckup kain..nora danish pon leh thn sexy gak skang ni..tp aku ske die coz die comel..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. miebahau says:

    seksa mta aku memandangnya…. mcm nk tekeluar suma yg ada kt dlm kain dia tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. lupi says:

    eh br la dia bt autoshow kite ble layan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. ean says:

    bape umur jasmin ni??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Pal says:

    Mukanya yang cute dan peha-pehanya yang cantik pasti menyeronokkan dan mengembirakan yang muda maupun yang tua.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. surep says:

    orang ke lembu !!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. surep says:

    pehe besar……msti kuat main bola ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Pak Belalang says:

    Dah lah 2….. jgn dok umpat sesagat…. Kita pn belum tentu lg…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. saya xsukela die pakai mcmni….nampak mcm org peminta sedekah yg pakai baju koyak rabak kt pasar2 mlm tu….tp die ni artis kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. or9 giLe says:

    da tue2 pun nk pkai mcm ni..

    nk gode datuk2 ar tu ..

    miang..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. sirapbatu says:

    padat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. mula-mula says:

    peha n betis nampak lembik. lemak bukan oto

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. farid says:

    jgn harap anak gadis aku dpt pakai mcm ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. yeah says:

    wow mengembang kemaluan aku…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. I’ve the same problem sometimes, but I usually just force myself via it and revise later. Great luck!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. mama danish says:

    harap Allah buka kan hatinyer untuk berubah….same2 la kita doakan kebahgiaannyer….Amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Exactly what I was searching for, appreciate it for putting up.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. Even after research program things recommended sites with your website page presently, and so i clearly prefer your approach to extremely. I do saved it all on the little lesemarke online business feature and you will be reading way back very quickly. Please head to great web page at the in addition to the told me if you agree. Please go to my home from : Meat Tenderizers

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. I’d must verify with you here. Which isn’t one thing I often do! I enjoy studying a submit that will make individuals think. Also, thanks for allowing me to comment!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. I rarely leave comments, but i did some searching and wound up here Gambar Seksi Jasmin Hamid | Beautiful Nara. And I do have 2 questions for you if it’s allright. Could it be just me or does it look as if like a few of the comments look like they are left by brain dead folks? :-P And, if you are writing on other places, I would like to follow anything new you have to post. Could you make a list of every one of your social sites like your linkedin profile, Facebook page or twitter feed?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. efukt boobs says:

    Fantastic blog you have here, hope you won’t mind if I retweet your blog posts to my twitter’s account?
    :) xxx

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Luisa Sola says:

    Yesterday, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0