Written by AbangNara | February 18th, 2009

Feeda atau nama penuhnya Rafidah Ibrahim pemenang pertandingan Juara Pencarian Siti Nurhaliza Mencari Bintang Pantene 2007 akhirnya mengaku jugak yang dia adalah sepupu Siti Nurhaliza. Semasa ayah Siti Nurhaliza meninggal, kelibat Feeda dilihat ada bersama ahli keluarga Siti Nurhaliza.

Pandai betul budak Feeda ni ye. Masa jadi peserta rancangan Pantene yang hakim dia si Siti Nurhaliza tak mahu mengaku ada hubungan kekeluargaan. Sekarang ini baru reti nak mengaku. Yang peliknya alasan diberikan tak tahu mak dia dan mak Siti Nurhaliza adik beradik. Tak logik langsung la beb.

Sekarang ini Feeda dan seorang adik lelaki Siti Nurhaliza, Muhammad Ali telah menghadiri uji bakat AF7 @ Akademi Fantasia 7. Mesti salah satu teknik nak mendapat populariti murahan mengaku jadi sepupu Siti Nurhaliza. Konon boleh famous macam akak Siti si Saida tue la kot.

Lagi gambar Feeda sepupu Siti Nurhaliza dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sebenarnya Feeda ini pakai tudung atau tak sebab ada gambar dia yang tak bertudung. Harap-harap sapa yang ada info boleh bagitau.

Baca Yang Ini Pulak:-

97 responses to Akhirnya Feeda Mengaku Yang Dia Sepupu Siti Nurhaliza

  1. nisa says:

    gambar tak bertudung tu bukan siti saera ke? tengok idung pun obvious!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  2. tautakpe says:

    Btol la..yg x pkai tudung tu si saerah le..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  3. DANIZ says:

    ORANG CITE PASAL FEEDA YANG SAERAH TEMBAM NI GAK YANG KORANG NAMPAK….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  4. gurlz91 says:

    betl kew dye spupu ct?
    mne dpt cite?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. lunia says:

    dah lama tau yg feeda ni sepupu siti…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  6. teddycha says:

    kan cantik klu ct pki tdg mcm feeda..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  7. princess says:

    hmm btol3x…
    tuh gmbar saerah la….
    bkn feeda..
    korg tgk pown kn da taw

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  8. ieza says:

    bute ke ape?tu kan saerah….!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  9. en says:

    hahaha…tu gmbr searah la…xcantik tol si searah tu…sexy je lebih…tgk pun tau 2 bkn si feeda…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. maafkanlah kesilapan diri ini. i kenal artis lelaki jer..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • ain says:

      ok2 di maafkan
      tpi kna knl smua artis la klu nk bt gosip hihihi

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Cypopcolour says:

        Korang takde keje ape…cerita hal orang…lantak p la ngan dieorg…manusia macam nie la yang allah swt mengklasifikasikan sebagai pengganggu kesejahteraan dunia…

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • mieza says:

      Saya kenal fida secara peribadi. Bekas pelajar kolej kat kuantan. Jika ada gmbar fida x pkai tudung trlepas, itu adalah gambar lama. Dia seorang yg sopan, hormat org, rendah diri. Bersebab knp dia x mengkaitkan diri dgn dato’ ct. Dia ingin berusaha sendiri utk karier yg dia minat sbb tu dia x ksah msk audition dan mencuba nasib. Setiap manusia ada baik buruk+kisah silam. Dan kita sepatutnya menyokong sseorg jika apa yg dia lakukan itu betul bkn mencaci+fitnah+mengaibkan dia. Yg lpas itu silam usah diungkit lagi. Blog ni kalu kerjanya cuma nk fitnah+ jatuhkan maruah org, adalah lebih baik dihentikan sahaja. Bnyk dosa yg nk ditanggung kelak. Kalau x pasti jgn lekas nk menaip kata2 berbaur fitnah. Buat penyelidikan ttg dia @ tanya empunya diri sblm post. Saya sedia mmbantu jika anda ingin tahu secara peribadi ttg bbrapa artis tanahair.

      Wassalam.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 3
      • ct says:

        btl.. i satu kolej dgn fida jugak. dia free hair tu lama dulu. tp b4 masuk pantene dh pakai tudung dh.

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • goyah says:

      tulah jgn men sedap mulut mgata..xpasal fitnah len owg plakk..pedaaa!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. nanad says:

    korang ni. dia cakap ader gambo feeda xbertudung.
    bukan gambo yang ni.
    pe lagi tolong cari la gambo yang dia xpakai tudung.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • suku ku ku ku says:

      hahaha..tau takpe…aku dah terbeliak mata nak tau muka feeda tak pakai tudung…cepat r cari…ade r tu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  12. amano says:

    awk sungguh cantik la Feeda…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. vanilla says:

    yg xpkai tdung 2 saerah la 2 pon bute

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. eton(bukannamasebenar) says:

    feeda ni dak kolej aku dlu…
    aku pnh tgok si feeda ni xpkai tdung ms die nyanyi kt life band competition kt klej dlu..
    xcntik mn pn..lg cntik die pkai tdung…
    rmbut die xlawa…hehe

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • feeda(bkn nme sbnar=)) says:

      Hmmmm….yo yo ooo je eton nih……
      tah btol ke tidak tuh……huhuhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • akubenci**** says:

        aku sokong ckp eton..aku pun same kolej ngn fida nii…mse wt annual diner dulu dier wt persembahan..dier penah bukak tudung..pakwe dier pon aku kenal..1 kelas ngn aku amek subjek statistik klu x silap.dtg umah aku mlm2 lepak kt luar umah study same..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  15. soul says:

    sepupu sepapat dia mmg iras2. tak caya gi la siasat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. ara says:

    BEAUTIFOOOOLLL NARA NI SLALU SALAH!!!!!!!!!!!!
    tu kan saerah…
    siti sarah,die ckp saerah….eyyy byk lg salah la c beautiFOOLLLL nara nih!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  17. flower says:

    baru nk mengaku..
    ape la ko ni fyda..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. tuit says:

    huhuhu patut la muka diorg nk sama.. lau xsilap aku suara dia pun lbh kuang suara Dato’ Siti kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      dh nama pn adk bradik..msti la smua sama
      silap2 dpt suami pn org yg sma hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mak cik siber(1111) says:

        ya allah..udah2 la tu anak oii mgata kat owg mcm tuu..satu jari tuding kat orang 4 lagi ke arah kamu….kamu mgata owg mcm mgata kat sndiri..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  19. eton(bknnamasebenar) says:

    a’ah..
    lau ckp,suare die sme ngan ct..
    tp lau nyanyi,hancus..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • feeda(bkn nme sbnar=)) says:

      Boiiii……..
      hang try nyanyi sat……..
      nak dengar lagu mana bunyik ea….??????
      ;P

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. remy says:

    ali wa bukan x knl lu,lu x yh jd pnyayili jd plyer hoki kan bgs,lu ada bakat per

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Anonymous says:

    muka dia ader iras siri,muka saerah tu xde ponnnnnnnnn~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. ni says:

    tp bakat dia ni mmg baguslah….
    klu dia menang…she deserve it~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. secret says:

    tetek feeda besar jgk siyh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kiki says:

      hoittttttttttt kawan tu bertudung…. huhuhu ngapa dada nye jugak yang ditgk?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. hotncold says:

    pakaia tudung ke x?ha….meh na gosip!baru2 ni kawan aku citer,die n fieda ni dr syahputra (diploma) si fieda ni kabonye kt kmpus dlu kerek siot…time kt kmpus dlu klo org tanya die spupu siti ke marah….benci sgt.actually menurut citer,famly fieda n famly siti ada mslh keluarga.(tp nak naik alih2 tmpg nama siti gk haha) bl msk pantene die extend 1 sem,last2 benti cmtu je dr syahputra konon2 na study kt kL (xslh aku) tp dgr cte kantoi gk.last2 apa pn tarak.kt syahputra dlu die jd vokalis,skali gn bf (aku x igt nama mamat tu) n kwn2 die.bl wt performance,tudung ilang.slalu pakai sweater n hoodie je (siti tiru die kut?hahak) slalu pasan band die bagus… baju ketat2 je…bl kua kt tv,kt media je mcm baik.mula2 dgr cm x caya je tp aku trus jd nympah kt dierkuang3….so terpulanglah kt korg nak nilai ape yg aku gtau ni.
    actually ala2 siti la ni,konon2 mulia tapi ado jer…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • akubenci**** says:

      hahaha….aku tau name bf dier..kitorg pggl bf dier mito..1 klas ngn aku amek subjek statistik klu x silap…pe yg ko ckp tu semua mmg betul hotncold..dier klu perform jer,bukak tudung..g kl mule2 tu wt iklan kamera klu x silap jenama Lumix.bf dier pun ader gak..pastu xtand 1 sem..last2 benti trus.dah jd artis kn…xgune dah blaja..hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mak cik siber(1111) says:

        mgatakat owg lebey tol la budak2 neh!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • jebon... says:

          hek eleh..mengata orang number satu…kroang bersedara ngan fida ke??? tau ke cite luar dalam…??? bab pakai tudung mmg ramai orang macam tu..tapi itu dulu ..at least sekrang tak bukak..masa remaja mmg la..dah kurang pahala..amin

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. hana says:

    tp yg siti tu pn xkenal ke si feeda ni sepupu dia? hai xkan la siti pn nk pilih kaum kerabat dia je yg menang?rasenye mcm dorang da bincang awal2 sbl feeda masuk b’tanding kot…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. collina says:

    bodoh btol la beautifulnara ni
    bnyk kli btol slah org
    hishhhhhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. tiha says:

    si hidung besar 2 yg gemok 2 saerah r…apebende r…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  28. boxer hugo bosss says:

    yang free hair tue saerah daa..
    ape daa…xreti nk bezakan ker…
    tgk bdn ler…huhhuhuhuu…
    sepupu pun nk msuk media ke?camtue aku pun nk ngaku aku beradik khatijah ibrahim…hahaaa…
    ape pun…suke ati korg ler…nk tmbhkan bilangn famly siti yg dok dlm dunie seni nie..lntok ler…
    jnji bhgia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. bdak bkn techik says:

    hey2.
    tgk ar pic tu btol2.
    x tgk ke pic g satu uw feeda kurus yg pic g stu uw saerah agk brisi.
    em.nk tuduh org tp….no komen…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. secreto says:

    korg nk tw x…
    dlu ak 1 kolej ngan c feeda nih..
    dy junior ak la..
    mle2 mmg dy x paki tudung…
    tp kecoh gk la skjp cz ramai yg bgtw dy nih sepupu siti nurhaliza…
    then…cter tuh snyp cm tuh jew..
    dy nih famous gk kt kolej..
    aktif mcm2 aktiviti…
    pd tahun 2005 klw x slp ak dy ubah imej ngn bertudung..
    may b azam baru kot…
    smpai la skrg…
    ttbe dy muncul dlm rncngn pencarian bintang pantene..
    bila menang…mask uji bakat AF 6 lak..
    pas 2 mcm2 la dy aktif..
    tup tup skrg muncul lak cter lame tuh..
    ak rse mmg betul la yg dy nih sepupu ct…
    tp dy mmg cute..wlwpn x bertudung…
    cbe la siasat btl2 cter nih…
    klw btl pn…knp dy nk rahsiakan???…
    tul x????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • dewi salsabila says:

      aku pun satu kolej ngan si feeda ni dulu..junior aku..
      dulu memang die x bertudung..ade la kabar2 die spupu ct…tp xbest ar msuk program ct mencari bintang pantene..tup2 menang..yela ct jd judge…sangat2 x adil..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  31. secreto says:

    haaaaa….btl kate hotncold tuh….
    mmg dy msk pertandingan menyanyi ms kt kolej…
    at that time ade festive GEGAR SHAHPUTRA..
    wat 2 hr..pd mlm hr 1 tuh,ade ceramah agama n persembahan nasyid iaitu kmpln HIJJAZ..
    n pertandingan nasyid…dy participate n group dy…
    sok hr nyer,,ade pertandingan band…dy pn join ngan bf n kngkwn bf dy…
    ms tuh x pkai tudung la…
    ktorg sume cm x berminat la kn nagn cara dy..
    tp asalnyer mmg dy x paki tudung..
    dy couple dy MITHO…ak x tw lak fullname bf dy tuh…
    lame gk dy ngan bf dy tuh berkawan..
    ak dgr cter yg dy nk wt single terbaru..
    ade lagu tajuk MATAHARI..bf dy la yg cipta…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • akubenci**** says:

      yup..aku kwn ngn bf dier..ktorg pggl dier mito…ciap bg aku bisnes kad fida g.mase tu fida wt partime mekap org..hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. misz_S says:

    mmg die sepupu ct pn..
    kteorg 1 klj dh tau mse die stdy kt cni dlu..
    huhuhu..
    tp cm cnfius la npe ct xtruskn prog 2..nmpk sgt die juz nk promote feeda jerk..huhuhu..
    pndai kak ct nie ek..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. beyon says:

    ada aku ksah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. misz_S says:

    lantak ko la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. rezab says:

    lawa la sepupu CT ni…lagi lawa drp CT

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  36. rezab says:

    Tapi aku heran…betul ke dia x pasan mak dia adik beradik ngan mak Ct…siannnn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. pening says:

    Ape daa..sedara sendiri pun x kenal…org camni pun ade ekk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. sara says:

    die ni senior aku mase skolah.CBN. rambut die x lawa.ala2 kerinting halus2 cm kejung tuh, siyes x tipu.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  39. noname says:

    ptt la boley menang pantene 2….agk2 klw dy ngaku yg dy sepupu ct ms awl2 dlm pantene 2, dy boley menang ke??konfem rmai x puas ati….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. wan_kun says:

    ala…. pela…. sepupu je pun… haram gua xheran.. lain la kl ct tu anak die ke pe.. ha3…
    gua bkn nk ktuk awek bertdung ni.. awek gua pn bertudung.. yg gua nk ckp ni artis2 je.. slalu artis bertudung ni mcm bagus je.. perangai dieorg mcm sial.. artis yg x bertudung pn kdg2 xdemand mcm diorng..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  41. budakcute says:

    kalu gitu..mane aci si feeda nie menang rancangn tu dulu.. kuiz kat radio pun org amik kire sedare ke x..nie kn rncangn mcm tue.. apa daa.. gilo gelemor agak eh keturunan diorg nie..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  42. LumiGlow says:

    sedap ke suara saerah n kakak dia?ada duit semua leh buat kan?suara cam ado2 pun leh jual.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. jue says:

    erm feeda ni dlu 1 tmpat tusyen ngan aku..die ni mmg xpakai tdung…tp dlu die xpnh lak rahsia kan yg die spupu ct..sbb die slalu ct psl ct..siap tunjuk gmbo dieorg lg…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  44. arida says:

    2 saerah la..apa la,lenkali tgk la betoi2..jgn men blasah je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. aku says:

    datuk siti tu isteri lebih dari satu..so, kalau dia tak trau mak dia & mak siti tu adik beradik..tak mustahil kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. a1zudd1n says:

    yg penting dy lg cun..
    jgn pasni bukak tdg suda

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. xoxo says:

    lawa la feeda tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. hero says:

    !?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Luna says:

    hahhaha….aaaaaaaa padan muka sapa yg undi dia masa pertandiangan tue..(pakai undian ke??)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  50. ~Sarah~ says:

    Feeda cantiikkkkk & comeeelllll lahhh!!!!!
    SAYANG KAMU!!!!!Muahhzzz….!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. mawar says:

    erm..xyah la korang asyik nk ngutuk org jer…aku kenal sgt ngan fida ni..dia kwn aku…org yg xkenal mmg akan kata dia sombong..sebenarnya dia xsombong pun….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  52. nor says:

    kerja kerajaan pun pilih org dlm juga. .

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  53. nor says:

    saya pernah dpt panggilan interview, jabatan….. katanya kami dah ambil org dlm. kecewanya saya. xpela rezeki ada dimana-mana.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. selamat says:

    patutla feeda ni menang pantene, dah siti nurhaliza juri nya. patutla dia secret masa tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. mulan says:

    dye ne comey lar………kecik2 jer,dh rezeki dye,bia lar

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • kembali says:

      buang masa org lain jer g bertanding pantene. pemenang dah ada, xpatut…

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • feeda(bkn nme sbnar=)) says:

      kan?????
      rezeki la tu…
      rezeki masing2…xya la kite ungkit2 pe lak an….
      xbaik..xmo2…xsuke2…??
      asalkan die bahagie da….
      xya la kite dengki mendengki ni….
      sangke buruk kt orang…hmmmm…
      nonono….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  56. mell says:

    yg ngutuk2 tu jelessssss la tu hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  57. yt says:

    no komen la…lantak korang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • feeda(bkn nme sbnar=)) says:

      huhuhu….xmo komen xya reply ma….
      hee
      a’aa..lantak le..
      yg pnting, suke tgk muke fida..(^ ,^)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. kakikutuk says:

    ntah hape2 la.psl ni pn smpi msuk cte keja krajaan ke.huhuhu.biar la die.tp ak tau klu time nk glamor tetibe je pkai tdg, msti rmbut kenteng pnye.hihihihi

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  59. Atoyai... says:

    Ape la c Fool Nara,g kutok c Fyda ni,tk popular mane pun die ni,die br nk naek,ko dh wt plan nk jatohkan die…ape la..g la cri artis yg pragai tk senonoh,pos kt wap ko ni,bior yg baek jd teladan,yg buwok jd sempadan…tingkatkan la ko punye skil reporter 2..jgn ske2 ati bwat fitnah,tanpa bukti..!!g cri information..bkn tkt copy paste

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  60. NE says:

    suke die blakon epilog syurga cinta. comel suara serak2 n lakonan pn natural kalo nk compare dgn heliza dlm filem syurga cinta. sebelum ni xpnh amek taw pn hal fyda ni, sejak tgk drama ni baru suke

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  61. shuhada nasuha says:

    wei korg bertaubatlah. jgn asyik mengutuk jer….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  62. Ayuki says:

    a’ah.. tu yg x bertudung tu Siti Saeralah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. m amirul zainuddin says:

    sye nk chatting nga rafidah ibrahim pelakon

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. sailormoon says:

    aku suke gak dia nih…
    dia berlakon bleh tahan la……
    aku suke cite CINTA TIKAR SEJADAH……
    syok cite tue……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. apelabodoh says:

    saper lar yg tulis artikel nie… bodoh btol.. tgok la btol2 gambar 2, jangan men tuduh jer rafidah xpkai tudung.. minta admin edit balik artikel nie..

    ThX..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  66. Antibangang says:

    Last statement ini macam menghina je org pakai tudung. Alhamdulillah la sbb dia brtudung, sbb kalu ko sendiri jahil tak bertudung, jgn la nak tunjukkkan kejahilan ko tu di khalayak ramai…. antibangang macam ko penulis!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  67. AKU says:

    Wakakaakka..Dah lah salah org..huhuu..buat malu jer..lbih bek tutup jer blog..;p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. rubi kasandra says:

    patutla muka sama ngn ct sepupu rupanyer..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. amaran.com says:

    x baik cite psal org lain..baik bruk seseorang tu dia tetap saudara kita,kita sume hnya hamba allah yg lemah x lpas dri buat silap…renungkan

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  70. keyra says:

    tak kisah la ape pon cite dahulu die, kite tatau fida yang sekarang..kite yg bercakap ni sempurna sudah kah? at least die berubah pakai tudung, and blakon pon sopan..And bagi yang tahu rambut fida ni, tak perlu kot nak huraikan macam mane rambut fida ni..semua nya same mcm bukak pekung fida ni. Tambahan dia dah tutup aurat dah walaupun baju tu masih tak sesempurna muslimah sebenar, tp kite doakan akan terus dan terus berubah jadi sempurna..INGATLAH JANGAN BUKA AIB ORANG, KELAK ALLAH BUKA AIB KITA.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  71. AIna says:

    Org pki tudung pown nak aibkan org lg…

    Ce tengok Wardina,and len2 artist yg berubah memakai Hijab…Kite patut berbangga what..
    apela salhnyer..die nak pakai tudung..bek kite contohi sikap positif berubah kearah kebaikan…

    Tp feeda nie lebey berbakat dlm bidg lakonan…

    xperla die sepupu ke adik bradik CT ker…yang penting diorg da berubh kearah yg lebey baik…kite patut meraikan and mendoakan yg terbaik…and amek iktibar..

    Smg CT and Feeda berjaya and lebih berjaya lg and smg Allah bersm mrk yg sentiasa berubah kearah kebaikan…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  72. Admiring the commitment you put into your site and detailed information you present. It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed material. Great read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1