Written by AbangNara | April 15th, 2013

Daripada kejauhan pun sudah nampak kecomelan anak sulung Fasha Sandha dan Jejai ini. Daripada info yang diterima, kedua-duanya kini berada di dalam keadaan sihat sejahtera.

gambar anak fasha sandha

Jika anda ingin mengucapkan tahniah kepada Fasha, boleh berbuat demikian di Facebook We Love Fasha Sandha atau di Twitter Fasha Sandha. Diharap Fasha akan sudi berkongsi lebih banyak gambar si comelnya selepas ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

133 responses to (GAMBAR)Fasha Sandha Dan Bayi Lelakinya Yang Comel

  1. Mirai Suenaga says:

    comel!!!

    Tahniah!!

    0

    0
  2. darafflesia says:

    comel..:)

    0

    0
  3. Mimi says:

    Untung kau nak,ada bapa masa mak kau besalin.Nora dulu xda…kesian sgt. sakit lelah,Nora tanggung sorg2 tanpa bapa kau.

    0

    0
    • SUUUUUP says:

      terok ar kau ni… doakan yang baik2 sudah!

      0

      0
    • vee says:

      ko ni nape..ni sah puak nora danish..tiap kelahiran disambut dgn rasa syukur..bkn nk mengkondem org jer….
      Syukur pd Allah bertambah umat Nabi Muhammad… tahniah pd fasha dan suami..

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku rase x salah si mimi bg statement tu.. mmg betul pun, baby ni untung, rezeki dia..
        awak patut tanye kenapa si ayah x reti rasa bersyukur ketika bertambahnya umat melalui nora danish..
        btw congrats utk fasha dan jejai..

        0

        0
        • Mimi says:

          x slh kan?ak nora dlu,ada x jejai di sisi nora?xda,sbb dia sibuk bekepit dgn si sendat nie.

          0

          0
        • Nurul says:

          slh sb cara die komen bukan sb jejai tinggal nora tp sb die mmg xsuke fasha..so xpyh nk bg alasan anak la klu dah ko mmg xsuke dgn mak nye..kn..kn..kn..

          0

          0
    • mimo says:

      takyah la nk bandingkan itu ini..

      0

      0
    • Kepohci says:

      Mungkin Jejai lebih tahu menilai, kite mna tau kan

      0

      0
    • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

      bapak reqal dah mati ke mase reqal beranak?
      gaye ko cakap macam dah mati je si jejai tu..elok je aku tgk si reqal..mak sayang, bapak sayang, nenek atok sayang, makcik pakcik sayang..makan pakai si reqal cukup branded2 kelas2..ko yang emo lebih aku rase..sudah2 la..

      0

      0
    • lalalila says:

      kau ni dah kenapa jd batu api plak mse nie..dulu die lmbt bersalin ko ckp mcm2,skrg dah bersalin bab lain plak ko tuju..keje lain xde ke selain cri salah org jer..jenis org mcm kau nie mmg xkn pernah maju..asyik nk toleh ke belakang je ungkit wlupun dh bertahun..org jauh ke depan kau masih di takuk yg lama..kesian kt kau..

      0

      0
    • loli says:

      tak perlu ko nk mroyan lah mimi.diaorg pon da move on.da mmg jodoh nora n jejai takat situ.tuhan da tntukan.ok je aku tgk rayqal tu.terjaga bak putera payong.lebih dr anak2 org yg mak ayah maseh bersama..nora pon ok je dgn fasha.ko tgk ig nora n puan seri.diaorg sgt2 hepi.rayqal kcik2 dpt pusing2 kliling dunia.ank ko hade??nora pon lbih hepi.

      0

      0
  4. miaamira says:

    harapla ikt muke mummy die bile besar nnt. klu klon muke bapak..almt xhensemlaa

    0

    0
  5. ahkak puaka says:

    TAHNIAH FASHA. AKHIRNYA BABY YG DITUNGGU KUAR JGK.. DIDIK LA ANAK MU DGN BAIK. X SBR NAK TGK ND AMIK GMBR NGN ANAK FS…

    0

    0
  6. Anonymous says:

    alhamdulillah..tahniahh..comel

    0

    0
  7. Mimi says:

    UNTUNG KO PASA SENDAT.

    0

    0
  8. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    congrats fasha…harap2 bila besar nanti muka anak dia xmcm buka buroh indon kasar…

    0

    0
    • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

      *muka

      0

      0
      • saya lalala... says:

        ko ni tak baek ngutuk ciptaan tuhan.. buruh kasar pun muke dia tuhan yg ciptakan… kalau suh ko yg cipta muke orang lagi huduh agaknye.. tak caye cube ko lukis muke orang yg ko rase cntk sangat.. bandingkan dgn manusia ciptaan Allah yg ko kate huduh tu… jgn over sgt nak kutuk muke org plak!!!

        0

        0
    • bbbbb says:

      Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem mind your words..

      0

      0
    • loli says:

      bio la muke dia mcm buroh ke ape..tp poket dia pnuh..dari mcm ko yg slalu menghina org tp habuk pon takde.keje asik nk ngata org pprt,low class n banngakn yg dia kawen dgn org belanda..harap ank kacukkn blanda muke mcam setan mix babi.

      p/s: sedap tak kena maki dolton yangbabi sangat?? ( tiru ayat ko)..

      0

      0
  9. Fasha Sandha Bunting Pelamin says:

    “Fasha Sandha & Jejai melakukan pemeriksaan doktor sebaik sahaja pulang daripada berbulan madu dan disahkan hamil selama 2 minggu. Kedua-dua pasangan ini yang telah diijabkabulkan pada 28 April 2012 dinasihatkan doktor agar tidak melakukan kerja-kerja berat.Manakala, Fasha melalui laman Facebooknya berkongsi berita gembira ini dengan peminat berbunyi, “Bunting pelamin.” Dipetik dari page OH BULAN.

    Berapa lama Fasha Sandha mengandung??9 bulan??10 bulan??11 bulan??

    0

    0
    • Sepupu Fasha says:

      utk pengetahuan ko.. fasha pernah gugur dan disahkan pregnant lg selepas sebulannya.. kuasa tuhan tak payah la ko nk persoalkan.. dia mengandung berapa byk bulan pun bkn ko yg kena ngandong kan.. terima jer la ketentuan ilahi.. ko tak percaya qadak & qadar nya ke?

      0

      0
      • Parodi Fasha Sendat says:

        Tak ada pula keluar statement yg cakap Fasha Sandha tu gugur..Setahunya kalau dah gugur,doktor akan nasihatkan jangan mengandung untuk waktu terdekat.Doktor akan nasihatkan berehat untuk beberapa bulan..

        0

        0
        • mak kau says:

          Dia ada reply someone’s comment kt instagram dy yg menyatakan dy gugur dan disahkan mengandung semula sebulan selepas itu. Sy pon pnh gak gugur n mengandung semula sebulan selepas tu. Doktor x ckp apa2 pon. Dah rezeki Tuhan nak bg. Pegi lah tanya Tuhan klu kau boleh tanya kenapa bagi rezeki mcm tu? Kuasa Tuhan xde sapa boleh pertikaikan…

          0

          0
      • Mimi says:

        bbboooo!!!!!!!!!!!sepupu lh sgt! ingat kmi bdoh???kalo dh pnah keguguran,dr akn nshtkn tgu rahim bnr kuat bru leh pgnant lg.statement keLAUT!!!

        0

        0
        • Questions Mark says:

          Sokong!!!!!!!Sila kukuhkan statement anda sepupu Fasha Sendat..Fasha Sandha sendiri tak pernah cakap.kau je yg melebih2..

          0

          0
      • Anonymous says:

        Aku tunggu org komen macam anda..alhamdulillah

        0

        0
    • saya lalala.. says:

      tak payah persoalkn lagi.. budak tu daa kuar.. fasha gugur ke tak, bunting pelamin, bunting 12 bulan, tak pegnen2 lps nikah tu sume kerja Tuhan.. balik2 soalan yg same… cube ko sendiri tanyekan Tuhan kenapa??

      0

      0
  10. COMEL says:

    tahniah fasha sandha..akhirnya yg di nanti2 selama 9 bulan telah pun selamat melahir kn ank lelaki..semoga menjdi ank yg soleh..dapt didikkn yg betul oleh ibu dan ayah..hargai lh perngorbanan ibu.

    0

    0
    • kakak neelofa says:

      9 bln ker?

      0

      0
      • Anonymous says:

        ABIS MENGANDUNG ADA KE 10 BLN..APA LH KAMU NIE..TNYA MK KAMU LH

        0

        0
        • A-S says:

          Mmg mengandung ada 10bln mcm pengalaman nenek sy sbb ada berita buruk yg ditanggungnya. Zaman dlu doc benarkan je. Skang je doc mengada nak bedah. Nak komisyen lbh kowt~

          0

          0
        • bebe says:

          Berapa bulan mengandung bukan menjadi isu. Sy sndri mengandung 10bln 2 hari. Tupun doc terpaksa bedah sbb ada kes kencing manis. My fren,10bln 2minggu secara normal. Yg pntg Fasha dh selamat bersalin. Walaupun sy bkn peminat fasha,tp sy gembira dgn berita ni. Selamat berpantang Fasha!

          0

          0
  11. jelita says:

    tahniah ps n j. bestla ank nd dpt buli adik baru pasni

    0

    0
  12. saya ok je says:

    tahniah, doa kan yang terbaik. kepada yang suka mengutuk… lebih baik cermin diri sendiri dan doakan untuk kebahagiaan diri sendiri. ada akal fikir. salam.

    0

    0
  13. Dealova says:

    Congrats, muke baby sejibik cam Jejai, itu dah cukup membuktikan ANAK Jejai ngeeee

    0

    0
  14. sue says:

    alhamdullilah kedua duanya selamat…ini bukan junior Jejai ok! ini kawan kepada anak ND..tlg la jgn sesiapa kata ini junior jejai..

    0

    0
  15. adam says:

    Tahniah FS. Semoga dpt mendidik anak menjadi anak yg soleh..

    Dan saya sentiasa berdoa, FS dapat berubah ke arah yg lebih baik. amin…sama2 lah kita mengejar redha Allah.

    0

    0
  16. Lalola says:

    Tahniahhhhh..

    0

    0
  17. erm. says:

    COMEL NYA ! TANIAH FASHA .!! SEMOGA DAPAT BIMBINGNYA MENJADI ANAK YANG SOLEHAH :-)

    0

    0
  18. Ita says:

    x boleh ke klu kita doakan yg elok2 utk mereka.
    x faham aku dgn masyarakat islam sekarang ….

    0

    0
  19. BEDAH JAMBU says:

    TERHARU PULA KAK BEDAH DGN NORA DANISH N ANAK NYA DULU..DI TINGGALKAN SEMASA NORA MEMERLUKAN SEORANG SUAMI BERSAMANYA KETIKA SARAT…UNTUNGLA KO FASHA SENDAT

    0

    0
    • kamissah says:

      xhbis lg ke dengki dgn org lain..ckup2 lahh..sedar lah kite cume manusia yg xlayak menghukum sesiapa..allah lebih tahu ape yg die rencanakan utk kita..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Bukan dengki @ mempersoalkan takdir cuma bercakap dari segi kemanusiaan..mungkin dengan kelahiran anak ini dia akan rasa sedikit kesedaran betapa sedihnya kalau kite seorang saja yang melalui saat-saat mengandung dan melahirkan anak…
        Allahuallam…

        0

        0
        • kamissah says:

          tuhan jua yg menentukan segalanye..siapa kita untuk menidakkan ketentuan tuhan..yg berlalu biarkn berlalu..mungkin jejai bukan terbaik untuk nora dan yg terbaik utk fasha..mmg masa lalu sukar ditempuhi tp mungkin nora lebih bahagia dgn hidupnya skrg tanpa sebarang sesal dihati..hanya dia yg tahu,kita sebagai pemerhati xperlu terlalu emosi hingga ternampak busuk dihati..allahualam..

          0

          0
      • Anonymous says:

        bukan menidakkan ketentuan Allah…hanya Allah yang tahu apa yang terbaik untuk umatnya..dan kita sebagai umatnya jua tidak boleh untuk buruk sangka dengan segala ketentuan dan menerima sbg takdir..selalunya sesuatu yang manis akan menunggu disebalik setiap penderitaan..cuma kita sebagai pemerhati perlu mengambil iktibar dgn apa yg berlaku kerana setiap kita mempunyai tanggungjawab untuk dibesarkan dan dididik agar tidak berulang kepada anak kita pada masa hadapan..kita disini semua mempunyai pendirian masing2 dan tidak perlu bertelagah untuk menegakkannya kerana semua sudah berlalu..buang yg keruh amik yg jernih…:)

        0

        0
    • Anonymous says:

      sudah2 la bedah oi.ko jual jamu je.walaupon jejai mcm tu tp dia tak pnh pon gagal mlksanakn tggungjwab dia sbg sorang bapak.happy je aku tgk rayqal n nora…untung adela si rayqal ni.dapat bercuti luar ngara,ape yg dia nak sume dapat.ko tgk jela ig puan seri n nora.tak perlu ko nk mratap mcm laki ko kna rampas okey.diaorg pon da move on.da berbwik.tak pyah ko nk myibok mcm laki ko kna rampas.

      0

      0
  20. Anonymous says:

    Akhirnya dari bln may 2012 smpi hari ni baru bersalin..Anyway tahniah fasha sendat Dan jejai…muka McM bapak dia, ok la..moga jd anak yg Soleh hendaknya..Amin

    0

    0
  21. H says:

    Akhirnya dari bln may 2012 smpi hari ni baru bersalin..Anyway tahniah fasha sendat Dan jejai…muka McM bapak dia, ok la..moga jd anak yg Soleh hendaknya..Amin

    0

    0
  22. Anonymous says:

    sos tiram bodoh..hahaha

    0

    0
  23. kepohcie says:

    comel baby fs..kecik2 lg dh pndai kenyit mata ek..hehe..pe2 pn, thniah..

    0

    0
  24. kepohcie says:

    comel baby fs..amboi,kecik2 lg dh pndai kenyit mata ek..hehe..pe2 thniah fs n husband..
    lps ni,tggu brta gmbira dr tok tie n lisa plk yea..amin..

    0

    0
  25. Anonymous says:

    husband kakak aku, mak die pregnantkn die 12 bulan x kecoh pon.. apelaaa manusia nk persoalkn kerja Allah

    0

    0
    • Mimi says:

      Yeke??kalo dh lebih bulan,xtaw nk ckp ape dh…xpnah aku dgr sthu aku.

      0

      0
      • Anonymous says:

        sb ko 2 suke duduk kt takuk yg lame..keje ko korek citer yg bertahun lepas sb 2 ko xpnah dgr org mengandung lebih bulan..2 kerja tuhan ko masih nk pertikaikan ke??atau ko nk nafikan segala ketentuan tuhan??rilex da laa,,jgn sb xsuke kt fasha ko jd buta hati buta mata buta agama..sekian..

        0

        0
        • doktor sakit puan says:

          realiti msa skrg, org yg mengandung terlebih bulan ni sebenarnya bahaya, sebab air ketuban akan berkurang..baby akan lemas, kalau pergi hospital, doktor akan force utk bersalin, pasha ni aku rasa dulu dia gugur lah, yg ni kandungan baru

          0

          0
  26. mimi says:

    sebijik mcm muke atok de (bapak si jejai) hehehehe

    0

    0
  27. Nura Ramly says:

    Aiseyyy korang ni, dia mengadung tak cukup bulan mengumpat, dah terebih bulan pon mengumpat jugak…nak caner sebenarnyer nih? ce citer….

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Alhamdulillah & tahniah..semoga anak menjadi umat Nabi yang soleh.

    0

    0
  29. mieoww says:

    tahniah fasha..

    0

    0
  30. midek says:

    mak saya mengandungkan adik beradik saya yang lelaki seramai 3 orang semuanya 11 bulan…saya sorang je 9 bulan sebab perempuan…sebenarnya kalau pikir logik, xde apa nak herankan, semua ketentuan Allah..mungkin ianya luar dari kebiasaan…kalau orang biasanya 9 bulan, mungkin dia 11 bulan…dulu bila FS announce pregnant, semua kutuk ‘buat’ sebelum kawen..skrg bila dia ngandung more than 9 months, semua sibuk…tak payah nak pertikai ketentuan Allah…sedangkan kereta takde bateri boleh bergerak dengan izin-Nya, inikan pula benda hidup dalam rahim…patut ucap tahniah kepada mereka berdua…

    0

    0
  31. ye saye says:

    jgn nak gado2 kt cini…!!!!!
    ini sume SAIKO….

    0

    0
  32. pispiskacang pis says:

    selepas saja seorang wanita itu melahirkan anak semua dosa2nya di ampunkan oleh Allah SWT …sejak mengandung lagi menanging kesakitan mengandung dosa2 sda digugurkan…kenapa kita sebagai hamba Allah x pena lupakan kesilapan org lain sedangkan Allah ble mengampun kan hambanya??? siapa kita untuk ungkit benda2 yg korang ckp2 tu? So sedarla manusia pengungkit.!!!!..xda manusia yg perfect n buat xkesilapan…n pasal perkahwinan..xperlu nak pertikaikan sbb nora berpisah dan fasha berkahwin dgn bekas suami nora..itu urusan Allah n Allah SWT yg sda tentukan untuk mereka….Dan cuma Allah yg tahu semuanya

    0

    0
    • korang memang keparit says:

      tak habis2 yg mengandung lebih bulan laki kawan mak dia lah, atuk sebelah sepupu dia lah, pak cik dia yg pernah jadi pondan lah.biar je lah dia nak mengandung berapa bulan pun.pantat dia yg letih meneran.pantat korang bukan sakit pun yg beranak anak dia.korang semua yg akal cetek.

      0

      0
  33. Cik Kuntum says:

    bro nara, i suggest buka laa satu page khas buat org yg taksub politician. ni bloh retis, kan? mmg la politik menentukan masa depan generasi kita tapi tak payah laa nak tunjuk sapa2 punye pasrti the best. UNDI ADALAH RAHSIA, KAN??? tak paham betol laa sikap manusia skg. OBVIOUS!

    0

    0
    • Anonymous says:

      taw xpe.. rimas la.. mesti ad nk menyelit2 sal politik kt sini.. xphm betol.. g la kt blog2 politik.. bukan kt sini.. adoiiii

      0

      0
      • Cik Kuntum says:

        ada jugak yg ‘dislike’ my komen. sape yg dislike tu la OBVIOUS politician. jgn salahgunakan belog retis org lain wei! semak jer!

        0

        0
  34. Anonymous says:

    finally!

    0

    0
  35. unguviolet says:

    tahniah fasha,, tomey nye baby,, ape lah korg ni,, kalu tak ckup 9bulan mengata, lebih 9bulan pun mengata, datang bulan agaknya apetah lagi harharhar

    0

    0
  36. Anion us says:

    Kecik2 x jelas lg.. Tgk dah besa skit.. Kalo x ensem Korang agak2 ikut cam muka sape?

    0

    0
    • Anonymous says:

      Alhamdulillah,hensem ke x hensem..ciptaan Allah semuanya indah2..
      yg penting sentiasa bersyukur dgn nikmat yang Allah pinjamkan untuk kita..mari sama2 muhasabah diri..

      0

      0
  37. pemerhati says:

    dari fasha pregnant..sampai dah bsalin pon korang nk kutuk bagai..doa yg baik2 sudah la..ni ade gak manusia yg ttp x puas hati sibuk duk kire brape bln fasha pregnant..dh slmt pon die bsalin..xyah nk toleh blkng lg..doakan yg baik2 sudah mudah2han kite pon didoakan yg terbaik..

    0

    0
  38. X de Nama says:

    Kecik2 x jelas lg.. Tgk dah besa skit.. Kalo x ensem Korang agak2 ikut cam muka sape?

    0

    0
  39. Lady Lisa says:

    http://beautifulnara.com/ekslusif-fasha-sandha-bakal-timang-cahaya-mata-9-februari-2013/

    Dia ni mengandung 12 bulan ke? Kahwin 27 April 2012. Confuseeee Makkkkk!~~~~~

    Btw, Tahniah Fasha…..walaupun mengandung 12 bulan…..

    Utk org lain, ko hado pregnant 12 bulan? Takdo annnn

    0

    0
  40. reginaimran says:

    apela korang ni, bersalin x cukup bulan bising kata mcm mcm, yg cukup bulan pun nak pertikai… xkan la semua dia nak citer… agak agak ar…. doa yg baik-baik dah… pernah ke fasha doakan yg x baik2 untuk korang… hmmmmm

    0

    0
  41. setuju jek.. says:

    doakan yang baik2 untuk fasha dan keluarganya. Moga dengan kelahiran anak ini akan membuat kehidupan fasha lebih bertambah baik dari sebelum ini. amin..

    0

    0
  42. mentality ke laut... says:

    apa nak pertikai kan…beranak cepat korang cakap anak luar nikah…..beranak lambat korang cakap mengandung anak gajah la itu la ini la….budak tu da keluar pn…nape suka sangat menghukum org lain tanpa usul periksa..mmg dia artis…tp xkan sumer benda dia nak citer….diorg pn manusia biasa…ok bai…

    0

    0
  43. yangpentingselamatalhamdulillah... says:

    salam..

    saya tak kisah FS mengandung berapa bulan sebab mmg ade kes yang mengandung melebihi 9 Bulan 10 Hari dan yang terkurang masa kandungan pun lg lah mmg byk yg tjadi (biasanya anak kedua and above).Yang penting FS and Baby SELAMAT…ini sume kerja Allah SWT dan x perlu ckp serta fikir negatif..

    0

    0
  44. kata hati.... says:

    isu babypn jdi masalah..baby semua comeilh allah s.w.t kurniakan..xkiralh keluar dri rahim sapapn..yg penting dosa or keburukan ibu bapa dia xkn terbias kat baby..baby xdak dosa..melaikn didikan yg xbetul…

    0

    0
  45. ADEQ says:

    tahniah fasha

    0

    0
  46. Cermin Diri says:

    Assalamualaikum…
    Kepade Pengutuk2…..
    Woi…Kalau Besok Kiamat..Sempat KoWg Nk Mnx Maaf Kat Fasha??
    Kowg Kutuk Dier Mcm2..Cermin Diri Kowg Dulu..
    ALLAH Bg Mulut Nk Mengutuk Je..
    Bg Hati Soh Jage..Bukan Biar Busuk..
    BODOH..Ader Otak Pon Xnk Gune..
    Dier Punyer Pasal La Idop Dier..
    Doakan Yg Baik2..
    Mak Bapak Ko Baik??
    Penah Mak Bapak Ko Cite Yg Dieowg Cmner Dulu??
    Ntah2 Ko Anak Luar Nikah..
    Lagi La…Pastu Mengate Owg Mcm Perfect Sgt..
    CERMIN DIRI TU DULU…

    0

    0
    • K says:

      Wahai cermin diri..tolong cermin diri ko dulu sblm nk sound org..sendiri punye bahasa kurang ajar ada ati nk menegur org..porrahhh!! jgn tepuk air kat dulang tp terpercik ke muke sendiri.. ko panggil pengomen bodoh n anak luar nikah..cmner ko nk mntk maaf kt diorang lak nnt? jgn belagak suci n pandai kalo ko sendiri 2×5 aje.. kalo ko bagos sgt ko takkan gune bahasa camtu utk menegur org lain..

      0

      0
  47. yaya says:

    tahniah fasha..wlaupn rmai yg kutuk fasha tp sbnrye diorg tertnggu2 jgk nak tgk baby fasha nii..

    0

    0
  48. apeponxksahla says:

    tahniah fs n jejai,,

    0

    0
  49. Mak jemah pemalu says:

    Rasenyer xperlulah nak dikontroversikan pregnnt bp bulan…lebih baik dr die kawin 6 bulan than bersalin, lgilah kontroversi..doakan yg baik2 udahle..doakan fasha n jejai berubah n menjadi ibu bapa yang baik..selalunyer org akan berubah lbh baik slps mempunyai anak…amin..congrats FS n Jejai..

    0

    0
  50. nurin says:

    Tahniah…

    0

    0
  51. zizi says:

    mmg la xkisah pn dia ng ngandung brapa bulan pn,,bunting gajah ke bunting pelamin ke tu hal dorg,,tp jgn la tipu masyarakat msia ni,,sbb ramai dh blajar ringgi,pandai buat kira2,,org yg xpass upsr pn tau petnan 9 bln je,,apatah lg di zaman cyber ni doc mmg xbg nk lewat2 bsalin,,pengajaran dkt selebetriti artis yg konon nk attention sgt,,kot ye pn nk propa bia lojik,,well said this is free country yg mengamalkan freedom of voice,,,klu ada perkara yg meragukan mmg xsalah public nk attack pn,,jgn tipu..udah2 ler sandir\wara semasa..end d story n start new life..

    0

    0
  52. kek cokelat kesukaan aku says:

    Tahniah fasha. Akhirnya slmt jgk melahirkan anak. Yg anti fasha ni xyah la nk kutuk2 fasha. Semua ini sudah tertulis dlm kehidupan mereka. Jgnlah nk membandingkan antara anak nora dan fasha. Asalkan jejai syg dua2 anak dia dah cukup utk jd seorang bapa yg xlupa tanggungjwb… semoga fasha terus bahagia..

    0

    0
  53. Minah Al Jambu 24jam mgdap com says:

    nenek minah jambu ngandong setaon tk kecoh pon !!

    0

    0
  54. Any case says:

    Tak cukup bulan dkatakan anak haram,
    Terlebih bulan d katakan mengandung gajah,
    Yg bahagianya fasha, korang harammmm,
    Bawak2 lah bertaubah yer jah.

    0

    0
  55. mawar khayalan GRO kopek melayut says:

    comel nye anak fasha kan hidung mancung. muka mix lagi. tak mcm sorang lagi tu hidung boleh sumbat tomato. ikut hidung nora. tapi dua-dua comel.

    0

    0
  56. isteri sayang suami says:

    x payah la nak kecoh brp bulan dia ngandung..nenek sy dulu ngandung 12 bulan,x heran pon…kawan sy penah gugur,after hbs pantang terus pregnant lagi.mmg kalau ikutkan doktor suruh rest 6 bulan,tp dah rezeki Allah bagi,terima je la..

    0

    0
  57. Hamba Allah says:

    Lebih baik berdiam diri daripada taktahu cerita sebenar and menambahkan dosa kering .
    Hanya Allah Maha Mengetahui .
    CONGRATS FS & Jejai .

    0

    0
  58. Anonymous says:

    Tak payah laa nak bertegang urat dekat sini uolls. Dah takde kerja sangat dah ke? Actually dulu Fasha ingat dia pregnant tapi sebenarnya tak. Tapi dia just berdiam diri sampai lah dia betul2 pregnant itu yg timbul isu usia kandungan dia melebihi jangkaan. So korang tak payah lah nak berdebat kat sini. Fasha pun dah selamat melahirkan baby dia so ada baiknya kita doakan kesejahteraan mereka. Kalau tak suka pun duduk diam-diam berzikir lagi bagus dari mengutuk.

    0

    0
  59. Daku says:

    Yey!!! pasni FS dah xleh nak tayang peyot boyot dia lagi…

    0

    0
  60. kak noor says:

    Kalau nak dikira dia kahwin pada akhir bulan april. Kalau betul betul bunting pelamin dia akan lahirkan anak pada cepat awal bulan februari. Orang yang belum pernah mengandung dan tak belajar pasal perbidanan dan sakit puan jangan pandai pandai buat spekulasi. Nanti jadi fitnah. Biasanya dr akan ambil usia kandungan dari tarikh akhir haid seseorang. Ada satu jadual yang akan digunakan untuk mengira bila bayi akan dilahirkan. Bayi akan lahir samada awal dua minggu atau lewat dua minggu bergantung pada tarikh jangkaan bayi ikut kiraan akhir haid itu. Tak boleh lebih lewat lagi kerana placenta yang bekalkan makanan dan oksigen pada bayi. Kalau betul betul berlaku keguguran pada kandungana yang pertama, lepas operasi dnc selalunya rahim tengah subur dan peluang untuk dapatkan anak adalah lebih cepat. Dr selalu nasihatkan agar tunggu dulu kerana rahim masih luka. Ini sekadar satu info esp untuk anak anak muda di luar sana. Ada setengah bayi yang dilahirkan awal bergantung pada keadaan bayi dan kesihatan ibu yang mengandung. Tidak juga terlalu awal sebab keadaan bayi yang belum matang terdedah kepada pelbagai kemungkinan.

    0

    0