Written by AbangNara | August 2nd, 2009

diana amir

Ok kami tak tahu sebenarnya sama ada lelaki di dalam gambar-gambar Diana Amir nie memang betul pakwe @ kekasih hati @ boyfriend Diana Amir. Tapi dari segi kemesraan dan gaya posing, nampak macam iyer jer. Tangan pun dah sampai ke pinggang. Kalau tak pakwe takkan la dapat pegang kan?

Taknak kritik, komen atau buat ulasan lebih-lebih. Korang layan ajerlah gambar Diana Amir bersama kekasih hatinya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

diana amir

diana amir

diana amir

diana amir

diana amir

116 responses to (GAMBAR)Diana Amir Bersama Kekasih Hati?

  1. Zaza Muhammad says:

    eeeeiii x sesuai aa dia pegang watak utama lama cite Impian tuh….

    0
    0
  2. […] See original here: (GAMBAR)Diana Amir Bersama Kekasih Hati? […]

    0
    0
  3. ijan says:

    Huhuhu…putih gebunye dye ni…

    0
    0
  4. damia zahra says:

    askum..n gud morning..
    aiyakkk!!!..pic sexy lagi ar…
    besh lgi c lydia ibtisam tu dlm citer impian tuh dri daq neh….huhuhu…

    0
    0
  5. nha says:

    heran tol cmne impian tu boleh ade season baru. arituh nak komen hbis2an lakonan die dlm drama tu, tp tahan dulu.. haha!

    die ni terlebih ‘fidgeting’.. cam robot, yg sedang kehabisan bateri..

    ni pandangan je ye (mungkin, terguran).. pd mane2 die hard fan die ni.. sorryla ye. harap die boleh hilangkan gaya robot die tu. sakitlah mata tgk. (takleh nak bukak channel lain, astro tarak haha)

    0
    0
  6. tun teja says:

    Dh mcm pelacur aku tgk!!

    0
    0
  7. MemBesar says:

    dh bc dh kul 3am td dlm oh artis..BN x kuaarkn lg ceta ni tme tu.em BN n blog lain share2 info ke………

    0
    0
  8. MemBesar says:

    lebih2 plak tunteja tu.. kata dulang paku serpih je…. sambung teja. jgn x smbung

    0
    0
  9. lanToK LeW says:

    hmmmm……artis ni bse laaa…
    x semestinye da couple baru leh pegang2….
    bukan couple pon boleh je berpeluk sakan….
    so….sendiri mo ingat laa…

    0
    0
  10. Rin says:

    elok lah tu, sama x cantik n sama x nsem ..

    0
    0
  11. sha says:

    euiiiii…mula lelaki tu…menakut kan……mcm sesuatu jer….
    si ppuan tu dah takde duit kot nak beli kain…..

    0
    0
  12. sha says:

    euuuuuuii…muka lelaki tu menakutkan….mcm sesuatu….jer..
    si ppuan tu plak macam org yang takde duit….sbb tu pakai baju tak cukup kain….
    ni ke cara org yang mngatakan dirinya bragama islam berpakaian

    0
    0
  13. kira-kira says:

    npe lar ppuan nie leh pgang watak utama lam impian 2…dah lar dpt watak baik……..

    0
    0
  14. jed hijau says:

    wah…kecik2 dok bangga tayang tetek….tahulah esok kat SANA tetek tu kena cangkuk dengan besi tajam yang panas ….pas tu digantung kaki kat atas…..eeeeiiii sakitnya……..

    0
    0
  15. aku says:

    meluat tgk artis yg mcm ni..x bermoral…kalu macam ni xda sapa nk respek…xbley jadi role model langsung..mak bapak dia x ajar ke???ksian aku tgk org mcm ni…low class commoner!!!!

    0
    0
  16. pinkypanthers says:

    ee.. dia ni bkn ke kecik lagi..
    fuh seksi2 cam ni mak bapak x marah ke?
    aku dulu masa ank dara bila pakai seluar pendek paras lutut kat dlm umah esoknya seluar tu dh kena gunting ngan BAPAK aku…
    tu aku pakai kat dlm umah jerk bknnya kat luar…
    dak2 skrg ni sumernya daring2 x hengat..

    0
    0
    • kelapa kering says:

      aku mmg tak berkenan dgn dia ni bila aku tgk drama impian tu, 10 kali lebih baik bdk yg dulu tu, ala yang hitam manis tu…artis ni nak glamer, nak ada peminat, nak popular tapi tak sedar, jadi artis ni ada tanggungjawab pada masyarakat. Kdg2 artis kata, diaorg pun manusia jugak…memang la manusia, tapi bila dah pilih kerjaya artis, kena la jaga tingkah laku…especially depan public. Muka cantik, otak takda…tau nak sedaaaap aje…

      0
      0
  17. miss annur says:

    huhh!! seksi gak minah ni eyk.. x berkenan la aku tgk.. patut gak la aku x tgk ceta impian tu..

    0
    0
  18. sukakucing says:

    mak aih..mamat nie…cam mat pet jek…geng2 amik barang gak ni..

    0
    0
  19. kalam says:

    ingatkan mamat hensem sgt
    jeles aku

    0
    0
  20. lorna says:

    xtakot kerr dia ngan seksaan d alam brzakh…

    0
    0
    • msti dia jwb cmni(tkutlh gak tp xkanlh dh tua bru nk pkai camni,so mase muda kenalah enjoy puas2,pkai sexy giler,g clubing,party nnti dh tua brlh taubat)kan?

      0
      0
  21. abg jack says:

    ada beberapa balak dlm gambo nie …mana satu pak we die ? ke dua dalam satu…..masyaallah mmg masalah poblem diorg nih

    0
    0
  22. sara says:

    plkon nie bt malu islam le weh….

    0
    0
  23. miss suka + suki says:

    pkwe ak ag encem
    seksi gle minah nie
    xd ciri2 wanita melayu lgsg

    0
    0
  24. miau miau says:

    celah tetek mesti masam gila pasal berpeluh..ekekkekek

    0
    0
  25. kira-kira says:

    nara xder gosip nk kutuk azwan ali ker…….???kn azwan ali dh hentam abes abesan adibah nor…..

    0
    0
  26. nippon says:

    besarnye BCG….!!

    0
    0
  27. munah says:

    asal minah nie kalo die bergamba suke posing sisi ek?

    0
    0
  28. bangiperdana says:

    artis2 nie ..kalau wartawan tanya apekah ciri2 lelaki idaman, dia orang akan jawap:-

    1. mestilah yang beriman
    2. suka akan dia dan familynya….

    dan2 ….yang baik2 belaka…

    0
    0
    • aries_april says:

      ha btul tu…
      tpi dia stil cari yg lbih krang ja prgai dia…
      clubbing…..

      u all prsan x smua ni?

      bkn kta nk mngata…
      tpi tu la realitinya….
      b4 kta nk kta mcm tu…
      crmin la diri lu…
      klau pkau bju pn, smua dh nmpak…
      nk cri yg brman cam mn?

      0
      0
  29. jojio says:

    Nice cupple…yadaaaa….

    0
    0
    • aries_april says:

      hbis la pluang jojio nk ngorat…
      kirim slam la…
      dia xlyn nsi kandaq…
      klua ajk dia p gurney ka…queensbay ka…
      dia approved jojio…
      compon…

      0
      0
  30. EclipsE says:

    menyampah aku tgk…
    pndpt aku la..
    diana ney xcntk mn pon…
    harap make up jer…
    cube klu xmekap?
    dh lah seksi…e…mmg myampah tul aku tgk…
    emotional lak aku…huhuhu..

    0
    0
    • aries_april says:

      oh…
      dia mmg sexy eclipse….
      aries prnh jmpa dia kat somewhere la kat png….
      fuh….
      mcm minah saleh ja….
      dia ngan mmber USM dia….
      smua cam tu ja nengok….

      0
      0
      • sara says:

        sara,,dlu diana nie btudung la…sara senior dye..geng2 dye semer up2,,so dye pon na up la jgk….tu yg otak kemane,,bdn kemane….mnangis bpk dye klu tau ank dye cmnie…

        mmg pon eclipse,,diana nie klu xmakeup mmg xcntik pon….muke bintik2 jrgat….wakakaka

        0
        0
  31. aifazahs says:

    klu die nie bukan artis x sape pun eran die xnak pakai baju ke ape kan? bile dah jd artis paham2 sendiri la…so sblm jd artis ingat2 la….hehehe…….

    0
    0
  32. tOmEii says:

    ee cmni y korg ckp cntik..ee plezz la mata cm org juling jerk aq tgk..dhla breast kecik ada hati nk tayang kt org siap posing kepit2 lg 2 nk kc nmpk bsr pdhl xbsr jgk mcm putik klpa je aq tgk..

    0
    0
  33. tOmEii says:

    ee cmni y korg ckp cnti..ee plezz la xcntik lgsg dhla mata cm org juling jerk aq tgk..dhla breast kecik ada hati nk tayang kat satu malaysia..siap kepit2 lg 2 nk kc nmpk bsar pdhl xbsr jgk mcm putik klpa jek aq tgk…

    0
    0
  34. tOmEii says:

    eh eh apsl komen aq xkua nie??????

    0
    0
  35. tOmEii says:

    xcntik lgsg mke cm lepat pisg jerk aq tgk…pkwe die plak cm lepat ubi…

    0
    0
  36. ANne says:

    gewdixx glerr…
    xsuke ar dia tu,,…
    too sexyy..

    0
    0
  37. sue_anne says:

    aku suka dia ni…

    0
    0
  38. […] Diana Amir pergi menonton perlawanan Manchester United bersama dengan lelaki yang sama di dalam artikel yang kami kongsi semalam. Jadi adakah betul mamat nie pakwe @ bf @ kekasih hati Diana Amir? Yang nie hanya Diana Amir jerlah […]

    0
    0
  39. siezan says:

    patut la suke posing ktmajalah mangga..dia mmg nk tjuk b**** d*** die..

    0
    0
  40. laila sari says:

    hua hua hua muka jantan ni cam CLOWN!!!! setuju tak!!

    0
    0
  41. lilies says:

    hurmm…kira ok la kn..huhuhu.. zaman remaja kn..

    0
    0
  42. mamat tu cleaner kat kilang aku tuh..gila mat nepal pon mahu?that bitch dont have sense of taste

    0
    0
  43. zam says:

    pakai seksi tak smestinye jahat,korang ni,nak mengutuk ingat tak igt dose korang,tp dosa org lain sibuk kire ye?aku kenal die,die baik je,rendah diri,ksian aku kat die

    0
    0
    • jejaka_cantik says:

      mmg la dier baik,,tp tutup2 la aper yg patut tutupp..ai jeles tau,,,,

      0
      0
    • jejaka_cantik says:

      baik.baik…mmg baik,,,mmg baik…tp kebaikn dier x cukup baik lg,,,kena usaha lg,,kalu baik..ader raser malu…ader raser segan,,ader raser takut pd Tuhan,,ader raser bersalah…yg tue sebenarnyer….huhuhuhu..sama2 la berubah menjadi ke arah yg kebaikan….insyaallah…

      0
      0
  44. noname says:

    ish….bertindik telinge ke laki 2…x ley jdk wali nie….

    0
    0
  45. ezoraputeh says:

    ish…hodohnyer bcg dia…tue pn x malu nk tunjuk kt org…
    tu psl agama islam myuruh umatnyer tutup autrat…supaya apa2 yg buruk tidak kelihatan…sedarlah!

    0
    0
  46. ...(--)... says:

    hanjeng-hansuang-bajeng sgt ko nie..?????
    nme jew islam!!!
    motif pakai cebggitu..murah sgt kew ‘nasi lemak’ kooo????
    tu nampk sambal jew!!!…npe x bukak terus suma kn senag esk2 xyah nak pikir nk tunjuk benda pe plak..?????
    mampu—(

    0
    0
  47. jojo says:

    persan hensem r balak dia…

    0
    0
  48. thunder jet says:

    Rasulullah s.a.w bersabda:golongan yg akan menjadi penghuni neraka.Perempuan yang berpakaian tetapi seperti bertelanjang,berlenggang-lenggok waktu berjalan,menghayunkan bahu,kepala mereka bagaikan bonggol unta yang senget.Golongan ini tidak akan masuk syurga dan tidak akan mencium bau wngi syurga.Sesungguhnya bau wangi syurga itu sudah tercium dari perjalanan yang sangat jauh daripanya.

    0
    0
  49. cipan says:

    Ko ni bengong ke ape zaza…
    apekejadahnye nk sokong team msia yg sayur tu…
    biasa la tu org sokong Man U ke…
    liverpool ke…
    ko tak paham langsung psl bola…diam la…

    0
    0
  50. zane's says:

    i love diana’s bf..hensem dowh…memang sial hensem!!!…pas je la kat aku diana amir..huhuu

    0
    0
  51. wow !! says:

    tetek !!!

    0
    0
  52. hide says:

    unbelievable!! sia2 je aku suka kat dia slama ni

    0
    0
  53. ladyBug fie says:

    hehhehehe….nmpknye pkwe diana amir ni suke senyum orgnye…..snyum smpai x igt dunia..

    0
    0
  54. laici kang says:

    aku ase muke mamat ne sesuai jadi badut le….kn2x?

    0
    0
  55. maria says:

    dah elok sgt la tu..mmg padan dua org ni..sama2 buruk..hahahahaha

    0
    0
  56. hatemila says:

    hensem bf die.. mcm joker! wakakaka

    0
    0
  57. vera says:

    dia ni sebenarnya nak enjoy je
    dah takde keje nak buat ko huhuhuhu…

    0
    0
  58. Aishwarya Rai says:

    Ek eleh….budak laki ne gay la….aku kenal dia ne….ramai pmpuan nak kat dia…tp buat donno jer….rupa2nya gay…. wakakakaka…..ptut beno la…dah la lubang idung besar…. diana amir ne pula mcm bohsia jer peluk2 jantan…. gaya mcm dah x virgin lg….shit!

    0
    0
  59. Reena says:

    Dressing baju kotak2 dgn tie tu sejibik cam budak gay opis aku dressing.

    0
    0
  60. […] yang tak pernah tengok atau sudah terlupa wajah Diana Amir ketika dia berambut panjang, mungkin gambar Diana Amir bersama kekasih hatinya ini dapat mengembalikan memori anda. Sebelum terlupa, baru-baru ini kami ada terbaca yang Diana […]

    0
    0
  61. […] yang tak pernah tengok atau sudah terlupa wajah Diana Amir ketika dia berambut panjang, mungkin gambar Diana Amir bersama kekasih hatinya ini dapat mengembalikan memori anda. Sebelum terlupa, baru-baru ini kami ada terbaca yang Diana […]

    0
    0
  62. nema says:

    lorr aku ingtkn pompuan ni baik2 je..so mknenye watak dlm aku masih dara tu cm senang la dy nk lakonkn kot

    0
    0
  63. biase2 je says:

    Bgus sgt..mula2 keluar tv,sopan je.skg kalau bole xnk pkai bju.tutup2 ni xleh cari mkn katany.dlm cite aku masih dara lg seksi.aduh ape nk jd.

    0
    0
  64. Ricky Jevtic says:

    I dugg some of you post as I cerebrated they were extremely helpful very useful.

    0
    0
  65. Your artical is really simple though retains a touch of elegance and even grace. And when using the options in addition to customization you might have enabled, I’m sure it is going to appeal to several bloggers. It’s incredibly commendable that you aspire to let all of us, the end users, to have a very good wide variety of themes for the blogs. Keep them all coming!

    0
    0