Written by AbangNara | July 25th, 2009

gambar bogel mawi

Tergelak sakan kami sekejap bila tengok gambar bogel Mawi nie. Nampak jelas memang disuperimpose oleh mereka-mereka yang sengaja nak menjatuhkan Mawi. Tapi Mawi jugak yang untung, senang-senang dapat publisiti murahan. Mesti ramai yang google carik gambar bogel Mawi nie.

Mungkin pasnie ada orang dengki buat gambar bogel Ekin plak. Bahaya betul jadi artis kat Malaysia nie. Orang kita tak boleh nak tengok orang lain senang skit. Mula la keluar gambar lucah la, video 3gp la, sihir sana sihir sini la. Nasihat kami kalau anda nak jadi artis, fikir-fikirla benda-benda nie semua sebelum wat keputusan.

Apa pendapat anda lepas tengok gambar bogel Mawi nie? Kami memang tak percaya sebab badan Mawi nampak tough dalam gambar nie. Sebab kami rasa Mawi buncit. Takderlah ada ketul-ketul cam kat gambar atas nie. So kesimpulannya, gambar bogel Mawi nie sah tipu.

90 responses to (GAMBAR)Bogel Mawi

  1. ntah la..... says:

    Klakar giler…
    x habis2 dari dulu la….
    sekarang rakam sendiri n bocor sendiri…
    Kan contoh terbaru dah ader…..
    Farawahida…….

    0
    0
  2. tamazula says:

    betulll ka ni…????

    0
    0
    • Kak Su says:

      A’kum semua…masyaAllah..malunya Kak Su
      tengok..betul ke ni..cam betul ja…

      0
      0
      • jed hijau says:

        waalaikumsalam….

        kak su mana pegi..????
        Lama menghilang…..

        Sebuk sangat ke..?????

        0
        0
      • YONEXBEST says:

        SAPE YANG AMIK GAMBAR NIE???
        EKIN??GF MAWI??
        TAKKAN KAWAN LAKI KOT..
        SO KITA FIKIR LE SEMULA..SAMA ADA GAMBAR NI ASLI ATAU PALSU..
        RAKET YONEX PUN ADA PALSU..HAHA!!

        0
        0
  3. kuntilanak says:

    emmm…xminatla kat mawi…mmg superimpose gmbr nie…cb tgk kat leher….peli kan…

    0
    0
  4. EclipsE says:

    sp pnye keja la ney…

    0
    0
  5. apple_green says:

    tah2 BN yang mengsuper impose kan tak……

    0
    0
  6. MemBesar says:

    ye lah.. nak edit pun edit lah jd gemuk n buncit2. ntah2 mawi sendiri berangan n edit sdri body idaman. hhahaa

    0
    0
  7. heee….gelinye tgk,nilalh keje org xde je….mawi pn dia nk sperimpose,x seksi lngsung…..apa da….

    0
    0
  8. wat_saspen_jer says:

    ha ha ha… klakarnya org yg buat keje bodoh ni. memang sah-sah itu bukan gambar Mawi. x caye tanyalah bini dia ekin. sabo jerlah Mawi… diorang 2 xder keja ke nk buat?

    0
    0
  9. minnie comey says:

    mane ikan bandaraye????

    0
    0
  10. kila87 says:

    hhuuuuuuuu

    0
    0
  11. AIN says:

    TIPU LAH NI
    FIRST TGK PN DH TAU SUPERIMPOSE

    0
    0
  12. AIN says:

    EKIN..
    KO JA LA EXPLAIN KT KMI BTOI KA BDN LAKI KO
    KO JA YG TAU BDN SI MAWI TU CMNA

    0
    0
  13. Si_Molek says:

    Hu..Hu..hu..
    harap bersabar lah mawi..orang yang menganiaya kamu akan menerima balasannya…..

    0
    0
  14. Zaza Muhammad says:

    LOL….. yalor..mawi boroi bkn 6 pack cam ni (tol ke aku eja… blasah je aaa)

    0
    0
  15. lanToK LeW says:

    hikhikhikhikhik
    klakow nyer badan mawi….
    byk tol bulu…….
    hikhikhikhikhikhik

    0
    0
  16. pinkypanthers says:

    he he he klakar tul…..

    0
    0
  17. naz says:

    muck aih, sape edit gambar ni mmg takde kje btol arh.

    0
    0
  18. miss suka+suki says:

    . uhuhu .
    . cian mawi . sabo jela mawi yer .
    . sp y bt bnd cmni akn dpt blsan jgk .
    . ap2pn MAWI ttp WORLD

    0
    0
  19. beezeebowdy says:

    salam..
    11.25pm tadi… yasmin ahmad hembuskan nafas terakhir kat damansara specialist centre…
    taktau nape… aku takdek kene mengena pun ngan dia.. n byk jugak felem2 dia aku tak setuju…
    tapi.. aku sedih sgt..
    sbb.. aku tau di saat kita tgh ketawa.. ada org tgh meratap hiba… especially parents arwah…
    dan setiap kematian.. sentiasa mengingatkan aku pada arwah ayah aku yg amat2 aku rindui…
    Al-Fatihah…

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      Aku pun tgk gak lam brita niteline TV3…
      biasa aa tu, wpun kite x kenal ke x minat ke, aku pun bknnye minat sesgt tgk filem2 dia tp aku respek dia director wak crita ke filem ke berpijak dibumi yg nyata…
      mmg kite patut wase sedey… Al Fatihah…

      0
      0
  20. pinkypanthers says:

    kesian kat mawi dh ar gmbar diaorg wat camni pas tu umah dia kat felda Taib Andak di pecah masuk perompak lak cis dasar penyangak indon…
    sabar mnghadapi segala dugaan ya Mawi…

    0
    0
  21. jessica says:

    sabar lah ya mawi……bersabar adalah separuh daripada iman…..kepada yg berniat tidak btl tu plsss lah buat benda lain…byk lagi yg ko org leh buat daripada wat keje mcm nie…….

    0
    0
  22. Amer says:

    x logik langsung badan mawi berketak2, muscle mcm tu..padahal badan die skang dah la gemok..xde langsung six pack mcm tu..sorry la bai..

    0
    0
  23. DelimaSaraa says:

    geli aku tgk lelaki tak pakai baju..pastu ditambah plak muka MAWI…apa-apa jer lah…mawi punya baddan ker, mawu ker, madu ker atau peapa jer lahhh

    0
    0
  24. arepull says:

    tipu..haha..orng bodoh je akan caye..bengong kalo nk superimpose pn pilih la gmbr yg buncit ckit..mawi pnye badan bukan macmni doh..haha..lawak gile

    0
    0
  25. abg jack says:

    ABG X MINAT MAWI TAPI X GAK X SUKA DIE…TAPI ORG YG BUAT BENDA CAMNI MMG SAKIT…CPAT2LA KEDOKTO ISMAIL THAMBY

    0
    0
  26. abg jack says:

    ZAZA AJAR ABG BAGI KUA AVATAR TUUU

    0
    0
  27. pening says:

    Hahaha…kalakarlah…betul ke gambar tu Mawi??..rase2nye Ekin je yg blh confirmkan body tu Mawi or orglain…hehe…

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      mmg gmbr muka mawi tp bdn nmpok benor bkn dia.. apa2 pun nice try. tp x baik la kan wat gini. wlupun guna bdn org lain.

      0
      0
  28. logic_thinking says:

    “Orang kita tak boleh nak tengok orang lain senang skit. Mula la keluar gambar lucah”

    cmon la bro..kasi la ulasan baik sket..
    mmg la org buat kerje2 camni cari org femes..
    takkan nak buat gambar pakcik kat kampung kot, sah2 org tak tau…mesti org buat tak tahu…ape daaaa…
    standard la tu

    0
    0
  29. hothotheat says:

    mcm tpu je..
    lau owg na dngki 2 mcm2 ley wat…
    haih..mnusie2

    0
    0
  30. nunu says:

    kite leh tgk pic ni di edit… melalui leher die…. tp de tulisan kt leher die…en ssh r nk tgk full version pic die…..ermm

    0
    0
  31. meorjay says:

    Kerja gila kalau mawi nak buat gini
    Lu pikir la sendiri

    0
    0
  32. zzackry says:

    Oi…superimpose bodoh ni…nampak sangat beru belajar jadi jahat.. ni…. tapi gambar ni rasa dah lama dah ni…kelabu asap…

    0
    0
  33. pinkypanthers says:

    ada sama cam CR x?..

    0
    0
  34. ali says:

    gambar laen x ade ke….???

    0
    0
  35. trex says:

    badan mawi cm negro pulak. tk nmpk perut. koya betul. sengal. lau nk cari publisiti pn cari la yang mahal sikit. jgn pulak smpai jual pele. hehehehe

    0
    0
  36. say says:

    keseian mawi kena angkat gmbr bogel pulak 2

    0
    0
  37. Opz! says:

    HAHAHAHAHAHHAAHAHA…….what kind of thiz judge..

    0
    0
  38. lin sweety says:

    lah memang confirm sangat tipu semate mate daa. haish, tak baik betol hasad dengki. Tak paham betol -.-

    0
    0
  39. Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

    0
    0
  40. Thanks for the useful post! I would never have gotten this myself!

    0
    0
  41. free t shirt says:

    Thank you for writing this, it was very helpful and helped very much

    0
    0
  42. TYVM, nice post! Just the stuff I had to have.

    0
    0
  43. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    0
    0
  44. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

    0
    0
  45. 99% of blogs and sites today seem to be copy and past but this site is, keep up the good work – chaps

    0
    0
  46. tebonin says:

    May I post some of this on my page if I include a reference to this website?

    0
    0
  47. I’m having a weird issue I can’t subscribe your feed, I’m using google reader fyi.

    0
    0
  48. Straightforward and well written, thanks for the post

    0
    0
  49. tebonin says:

    I just added your web site to my favorites. I really like reading your posts. Thanks!

    0
    0
  50. I’m having a strange problem I cannot make my reader pick up your feed, I’m using google reader by the way.

    0
    0
  51. porno izle says:

    I am shocked at the items I overlooked before I read this post. Thanks for the good information.

    0
    0
  52. Just thought I would comment and say superb theme, did you make it yourself? Looks superb!

    0
    0
  53. I’m having a weird issue I can’t make my reader pick up your feed, I’m using google reader fyi.

    0
    0
  54. rent to own says:

    Tyvm for the great info! I would not have gotten this otherwise!

    0
    0
  55. Thank you for posting this, it was quite handy and showed me immensely

    0
    0
  56. Thought I would comment and say cool theme, did you create it yourself? It’s really superb!

    0
    0
  57. TY, nice post! Exactly the info I needed to get.

    0
    0
  58. Congratulations on having 1 of the most sophisticated blogs Ive come throughout in some time! Its just incredible how much you can take away from anything simply because of how visually beautiful it is. Youve put collectively a good weblog space –great graphics, videos, layout. This is undoubtedly a must-see weblog!

    0
    0
  59. sexhot says:

    I must say, as much as I enjoyed reading what you had to say, I couldnt help but lose interest after a while. Its as if you had a terrific grasp around the topic matter, but you forgot to include your readers. Perhaps you should think about this from more than 1 angle. Or maybe you shouldnt generalise so significantly. Its better if you think about what others may have to say instead of just going for a gut reaction to the topic. Think about adjusting your own believed process and giving others who may read this the benefit of the doubt.

    0
    0
  60. Dude, please tell me that youre heading to write much more. I notice you havent written an additional weblog for a while (Im just catching up myself). Your blog is just also important to become missed. Youve acquired so significantly to say, this kind of knowledge about this subject it would be a shame to see this weblog disappear. The internet needs you, man!

    0
    0
  61. Youre so right. Im there with you. Your weblog is certainly worth a read if anyone comes throughout it. Im lucky I did because now Ive received a whole new view of this. I didnt realise that this issue was so important and so universal. You unquestionably put it in perspective for me.

    0
    0
  62. insan says:

    jgn la cmni…klu salah leh jadi fitnah woooo….klu fitnah bunuh org lg baik…bahaye la…adui

    0
    0
  63. Elna Yedinak says:

    Merely a smiling visitor here to share the love (:, btw great design and style .

    0
    0
  64. I got what you intend, saved to fav, very nice website .

    0
    0
  65. Evie Ridel says:

    You gotta love this lol.. :D

    0
    0
  66. I wasn’t aware of the many ripples and depth to this story until I surfed here through Live search! Terrific job.

    0
    0
  67. Very well written. Thanks for sharing.

    0
    0
  68. bue says:

    dari dlu lagi tak pernah minat mawi nih

    0
    0
  69. free movies says:

    Hello there, You have done an excellent job. I’ll definitely digg it and personally recommend to my friends. I’m confident they will be benefited from this website.

    0
    0
  70. Thanks for sharing this great post, Good stuff…I think you have created some truly interesting points.Keep up the very good function.

    0
    0
  71. I think this is one of the most significant information for me. And i’m glad reading your article. But should remark on some general things, The web site style is ideal, the articles is really great : D. Good job, cheers

    0
    0
  72. Helpful info. Fortunate me I found your site by accident, and I am surprised why this twist of fate didn’t happened earlier! I bookmarked it.

    0
    0
  73. Kudos for the quality piece about this.

    0
    0
  74. keladimuda says:

    to SIMOLEK-WEI KORANG SUME,DLM NI ADE PEMINAT FANATIK MAWI LA.EIIIII SIAP SURUH MAWI SABAR,PANDAI PULAK NAK CAKAP PASAL BALASAN.WOI BADIGOL,KO BLAHLA SIALMCM BAGUS SGT.KALAU KO BAGUS JGN MASUK KOMEN DLM NI.GI MAMPUS DLM MANGKUK JAMBAN.MENYUSAHKAN ORG BETOL!AKU ANTI MAWI,SKRG KO NAK WATPE?NAK GADOH?

    0
    0
  75. Just Browsing…

    While I was browsing today I noticed a excellent post concerning…

    0
    0