Written by AbangNara | March 24th, 2009

gambar terbaru nora danish

Kami sesungguhnya kelu seribu bahasa apabila melihat gambar penampilan terbaru Nora Danish selepas mengandung. Tak berubah walau satu inci pun body Nora Danish. Tetap maintain mantap, hot dan ayu gitu.

Kalaulah ABPBH 2008 ada anugerah janda terpanas dan terhangat, rasa-rasanya pertandingan sengit pasti akan berlaku antara Nora Danish dan Rozita Che Wan. Kalau kami pastinya akan vote Nora Danish, sebab mukanya yang sangat comel macam budak tingkatan 5.

Kalau anda pula bagaimana? Siapakah yang akan anda undi untuk janda atau ibu tunggal yang paling hangat?

P.S: Mesti si Rizal tengah menghantukkan kepalanya ke dinding sebab menyesal ceraikan si Nora Danish. Mana nak cari perempuan yang boleh maintain body sebijik macam sebelum mengandung.

50 responses to (GAMBAR)Body Nora Danish Yang Tetap Maintain Mantap

  1. azma says:

    nora danish la comel giler……..

  2. girl says:

    pe bezanya janda dengan ibu tunggal?

  3. high_heels says:

    sama jer….cuma ibu tunggal lebih sedap di dengar & penerimaanya lebih positif…janda kan bunyinya cam jahat gitu…

  4. Anonymous says:

    janda tak semestinya ibu (ada anak)

  5. garfield_82 says:

    hmm…nora la lawo…mekap xtebal 10 henci cam si rozita tu,memang la rozita tu cun,tapi kalu dah mekap cam polong,cantik pn xcantik…

  6. ain says:

    dua dua pn cntik!
    tpi nora nmpk comeiiiiii
    rugi la si rizal tu sbb lpskn perempuan cntik mcm nora

  7. angah says:

    nora tetap comel.

  8. rain says:

    tuh la…rase cam rugi btol2 si rizal tuh. kalo i pi masuk minang rase2 diterime tak? hehe….aduh. tk tido mlm dok pikekan nora yg comei

  9. sura says:

    cantik saja blm tentu blh buat umahtangga bahagia

  10. flower says:

    rugi la sape x suke dia..
    aku suke tgok dia berlakon…
    ape2 pon maintain je body dia…

  11. lilies says:

    mmg nora chomey… rizal la rugi..cuz i bet mesti ramai vip & vvip beratur tggu green light nora…

  12. ain says:

    hai cin rain…try la dulu
    mn thu kot2 d terimanya pinangan tu…untung la ko..
    lg x blh tdo la yer ngeeee

  13. ni says:

    xper la
    kita doakan yg terbaik jek la utk depa…
    klu ade rezeki bersatu balik
    klu xde rezeki ngan jejal…kawin ngan org lain….

  14. rain says:

    @ain : amin~~~~ tuh la pasal. kalo diterima tuh…perghhh mmg kompem tak tido . hehe

  15. ain says:

    to rain:
    berjaga la ko spnjng mlm
    nti ksian la kt bakal… ko tu kn

  16. chantek says:

    nora mmg dah comel…die ttp akan comel smpai bile2…

  17. nu says:

    nora ni mmg comel tapi mulut dia sapa nak tahan??tengoklah rizal pun tak tahan dan perhatikan saja kat paper c nora tu suka hati mak bapak dia jer kutuk fasha pdahal selama ni fasha tak pernah pun kutuk dia depan public.dah lah tu lpas kawin pun seksi nampak belah dada saya mmg tak suka ngan dia.berlakon pun hampeh.saya bukanlah fasha fan saya pun tak suka fasha!!!tapi saya lebih meluat ngan nora danish yang mengampu ngan wartawan malaysia tu!!!mmg pdan pun dia jadi janda ketot!!!

    • pun says:

      biarlah dia nk kutuk fasha, apa yg fasha buat tu mmg bagi hak nora utk kutuk dia. bangang la fasha kalo dia kutuk nora, dia jahat takkan dia plak nk marah2 org

    • bdkbaek says:

      ko tngi cgt la 2..dy ktot pn dy pny psal..da tuhan cptakn dy cm2..xkn la fasha nk ktuk dy dh fasha 2 g curi laki dy klu dy ktuk nora mmg sah2 bodo r fasha 2..bgong r ko ni 2 pn xpk ker…???????

    • i says:

      ko ingat ko dah bagus sagt ke mengutuk nora tu…tengok la diri ko sendiri dulu sebelum mengutuk orang..si fasha tu pun tak tahu malu..dah la ambik laki orang tak sedar diri langsung..

  18. fiza224 says:

    comelnye die ni….ikut sape ye. aku tguk mak die adelah lawo pun. he…he.. jgn marah ye makcik.

  19. zaza says:

    yang penting kita enjoy…agaknya sebab kata2 ni la yg buat muka dia berseri kot…lantak apa org nak kata janji dia tau nak buat apa yg dia suka…2 yg ada org asyik dengki kat dia.

  20. lala87 says:

    aii p[uteri!!!sooo cute!

  21. liza sabjan says:

    body ngan muka mmang cun, tp pragai kena cun gak ye putri… Smoga bhagia bsama ank tsayang…

  22. Bunga says:

    .: Nora Cute…Mmg z sesuai ngan rizal sengal 2..Rizal 2 mmg sesuai ngan fasha gedik 2..:.

  23. NurfashaSandha Hasan says:

    I tak kesah pun kalo c Rizal dok dodoikan anak nora danish. Yg penting I punye tetap maintain ketat U. Sori Nora, u dah beranak.. longgar dah.

    • wateve says:

      k0 fasha ke beb ?
      ketat agy ke fasha uh ?
      mustahil . .
      da l0b0s agk nye

    • i says:

      alah..si fasha tu pun kalo dah beranak pun longgar juga nnti..mungkin pun dah longar dulu..hhaha..macam ko mungkin kot ‘nurfasha sandha hasan’ haha..

  24. syazleen says:

    Kalo rajin makan ubat dlm pantang, tak mustahil boleh ketat balik. Kalo nak ketat mcm dara…………Agak-agak la jugak. Barang dah 2nd kan….?

    Terimalah seadanya……..

  25. nek muda says:

    eden x thu nk cakap apo……….sjo jo eden nk mnyibok kt cni……

  26. boxer hugo bosss says:

    hahha…sbuk ckp ketat eh?
    org xkwen pun da longgar pe kes??hahahaaa..
    ape yg jadi ade sbb..mgkin de slh nora mgkin de slh si jntan tue..
    dorg xleh jd mak bpak yg smpurna lg…msih xckup ilmu rmhtgga lg tue..btter bior solo cmnie lg senang…kalo kwen pun wat dose watpe?
    sbb tue org msuk neraka nie byk org yg da berumah tagge..pk2 je la…

  27. manje comeiiiiii says:

    sdgkn lidah lagi t’ggit, inikan pule rizal ngan nora…………

  28. farah says:

    ape pehal…sebagai antara kaum ibu yg masih maintain…wa sokong nora. go girl. hidup must go on. sayang diri sndiri dulu beb…

  29. sesawi says:

    dia makan jamu tradisional kot.

  30. hanazakarino says:

    wah..body mantap beb……….ape pun muka Nora mmg kelas..aku bukan fan dia..tp dia ni nmpk la ade harga diri…bukan mcm yg lg sorg tu……….bkn professional…tp murahla………body pn longgar pelik la…….cube korg perati tgok…ala si Fasha lom jd bini lg……besok2 kene cerai gk…tu la yg dia xkawin2 tu…jd gf dgn jd bini lain…bini kite knl luar dlm…jd gf….idup boleh pura2 maaa……..

  31. timonsusu says:

    i lebiu nora danish…dr dulu sampai skank tetap cute////aku suke tol dye ni////

    fasha skank dh gemok…x de ketat2 nyer…tgk r lam cite duyonk aridinata 2??kaki cm jantan..besa gile!hahah

  32. […] (GAMBAR)Body Nora Danish Yang Tetap Maintain Mantap (39) […]

  33. no name says:

    haiya…..puji pun agak2 la…comle mmg comel cntik mmg cntik…perangai sbnar xde sapa yg tau kan..herm herm herm…pikiaq la sndri…

    • i says:

      woooi…suka hati kita orang la nak puji dia..ko yg sibok knapa..? pasal perangai dia cuma dia sndiri je yg tahu..sibok la ko

  34. Leslee Radle says:

    Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

  35. syaza says:

    comfirm menyesal abis cerai kan Nora Danish yang comel loteh nih..
    dah la kecil,comel,molek..pas bersalin mantain comel ..
    tunggu jek la kau kwn gn fasha, ntah2 pas bersalin bdn besar , cm tong .. hahahaha jgn mrh ye pmnt fasha..
    aku berterus terang aku mmg xsuke dia.. haha:)

  36. minecrafting says:

    for some time lasting impact on conversions within your traffic a good appearance is undoubtedly critical. So that i wondered should you have a lot of tricks for a minecraft cheats internet site. I really like this url regarding your own and also want certain cooler determination