Written by AbangNara | March 3rd, 2011

gambar lisa surihani seksi

Bila Lisa Surihani nampak bahu, Abang Nara terkedu. Sekian terima kasih

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

282 responses to (GAMBAR)Bila Lisa Surihani Nampak Bahu

  1. aman says:

    update paling ringkas?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wow.. aman oun layan BN…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • feroz says:

        biase jer kot

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • feroz says:

          sopan ke dia ni? try google image taip
          ‘lisa surihani farid kamil lagenda budak setan’

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovely says:

          HA’AH INI LAH DIA
          ARTIS KESAYANGAN RAMAI
          ARTIS PUJAAN HATI MEREKA2

          SEKSI CAM HAMPEH
          SAMA CAM ARTIS LAIN

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sue says:

          AKU DA GOOGLE.PERGH!! MMG BNYK PIX DIE MEMELUK N DIPELOK GAN PARID KAMEL TU…UNTONGLAAAAA

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gadisfebruary says:

          artis tetap artis..huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

          ye lah… klo si lisa semua biasa tapi klo si sendat tu kang…. abis kna lahar….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Dah start nk makin dedah la tu…
          artis oh artis..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Lynn says:

        selama nih dia x pakai seksi sbb mak dia control dia la.. terpaksa la ikut

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sukaati akula.. says:

          kalau da artis xde mahanenyer nak sopan2..abg nara tu la..jgn judge org cepat sngt…

          dia pon manusia biasa..cam pompuan lain yg kepinginn nk seksi…

          tu kehendak dia..cuma orng3 yg minat dia ni jgn tertipu ya ngn artis2 kesayangan korang…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mikan says:

          aku minat lisa ni tapi aku takde la nk bangga2 ckp dia sopan,,aku tgok dia dari dulu lagi dah seksi nmpak peha,bahu lengan suma..so senang nk ckp aku suka lisa sb dia cute, bukan sb dia sopan. dressing dia lbih kurang je lj, dd, jue evan, scha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Bini Yg Tertambat says:

        Alah..abang Nara nie…baru nampak bahu dah terkedu medu.

        Kalau nampak peha…heart attack nanti? :)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hijau says:

          ala abg nara…TAK PAYAH NAK SENTAP SANGAT LA…tu la dok pomote lisa si cantik manis pujaan intan payung bang nara..btw,ade je gmba die nmpak ketiak tak sntap plak..sesopan2 lisa,ade je kan adegan romantik2 die ngan FK kat LBS…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • princess says:

          setuju..ish..napela nk sentap sgt..die bknnye btudung, free hair..so, pki mcm tuh besela..klu nk kata die sexy, susah gak..coz sexy ni subjective..lenla klu die mmg btudung, then pki mcm tuh..layakla nk sentap..tp..diingatkan sekali lg, die x btudung maka die leh la pki ikut skati die, biarlah die nk tunjuk ap pun..ok?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • khalid says:

        fuuh….halusnya kulit bahu….ngehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • IT says:

        TO LOVELY: BAEK KO DIAM SUDQAH.
        JANDA MEROYAN. TIAP PAGE KO ADE. DAH TU MULA LAH KO KUTUK2 ORG. JANDA TUNDUN BASAH!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sotong celup tepung ranggup says:

      abg nara oii abg nara….ish3x…xderlaaaaaaaaaaaaaaaaaa sopan sangat mcm abg nara dok puja tu……….

      puja2 jugak tp berpada2 dgn status tunangan org

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • sotong celup tepung ranggup says:

        adehh ada jugak yg dislike..salah ker apa aku ckp..

        lau aku la jadi tunang abg nara, sedikit sebanyak la akan aku terasa walaupun ianya sekadar strategi utk melariskan belog ni….

        perempuan mana xcemburu lau tunang kita dok puja org lain….

        org yg buta hati, buta mata, pekak telingga saja yang akan suka bila tunang kita puji perempuan lain….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aqu anna says:

        2 kn pic tawun 2009…da lame daa….mybe lisa skrg dh pndai jge imej…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • AbahKau says:

      nmpk bahu jer pon… bukanny bogel… buat nk tmbh dosa ko jer post bnda2 ni… xpkir ker kalo ko kawen nnti ank ko ngn pelacur pun dh xdpt beza???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • nym says:

        nmpk bahu ko kata nmpk bahu je kot? apsal?? tak de agama… even aku rse abg nara ni slh seorg pemnt die yg fanatik.. tp die msih terkdu dgn keseksian artis yg die puja igt kan sopan tp seksi juga spt len… plzzz kekdg nk post tu pk ckit agama…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Jejai sendat says:

      ala artis BN oiii..biasala….sampaikan En Azmi ‘Ali setan’ pun cakap bila wartawan interview dia apa nasihat kt artis2 malaysia–Dia cuma jwb Hanya Allah shaja yg tahu apa yg kamu bt…Ringkas padat dan menyentap jiwa…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • janatrafik says:

      licin owhh bahu dia….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lisa Surihani's fans says:

      NNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
      DO NOT WANT!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • amran says:

      lisa surihani memang seksi la..tapi dia xgedik gedik mcm yg len..tu ja pon..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. saya says:

    kalau artis lain dh kena kutuk kaw2 punye dh ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • karaoke says:

      btul btul btul… klu artis lain mmang kena da…tpi biasa la, klu da minat,..yg nmpkpn, pura2 tak nmpk.
      kuikuikui….1st time abang nara x mbebel psal pkaian pompuan yg agk meksi :D

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovely says:

      BETUL3 KATA saya
      KALAU ARTIS LAIN PASTI DAH KENA KUTUK
      SEBAB BERKEMBAN

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • IT says:

        OVER. LOVELY JANDA KESUNYIAN. KELENTIT KUSAM. HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • fair & lovely says:

          hek eleh.. IT.. memang betol pon ape yg LOVELY nih cakap.. kecoh pulak kau!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • IT says:

          SKATI AKU LAH NAK CAKAP APE!!!!
          AKU MELUAT DENDAM NGN SI LOVELY.
          SIAL KO PONDAN.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Qayra says:

      iye..klu artis yg pakai sopan2 tp ttup rmbut separuh jek da kene kutuk…yang artis nie bukak smpai ke dada tuh..kutuk la,ape lagi….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. wawa says:

    cantik………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. paeh says:

    T____T
    kenapa lisa kenapa….?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. blowie says:

    HAHAHAHHA KEDING CM IKAN KERING :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. ieda says:

    tak silap. ni pix lama kan?
    sekarang ni dia mana ada pakai seksi2 lagi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • comei says:

      memang pun.tahun 2009.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • iqa says:

      skg lg seksi,,artis mlysia seme sama je

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Android says:

        yup..same je..tak de istilah suci murni artis malaysia ni..semua same..penah terserempak dgn lisa ni..dia pakai baju single tali halus je time kuar bershopping..

        kalo org yg sopan tak de de nak pakai cam tu kat public..lebih2 lagi dia tu public figure…

        cume dia bersih dari kontroversi, bijak cantik, dan berjaya dalam career dia..so soal dia pakai seksi2 sket semua org pejam mate.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovely says:

          ARTIS BERTUDUNG PUN SEKSI JUGAK
          PAKAI KETAT CAM IKAN DUYUNG

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • IT says:

          LAGI2 OVER LAH JANDA SEKOR NI. KO TU DAH LAH X LAKU. MULUT MACAM NAGA BUNTING. HAHAHAHAAAAA

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • wohoo says:

          dia cantik ke?
          heran aku, ramai lagi aweks kat lua sana lagi lawa, rmbut dia ni dh lah nipis, mayb sebab taste aku suka pempuan rambut lebat kot muhahaha

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. kakmin says:

    gambar baru dia peluk2 farid kamil pulak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Oh, ye ke..? says:

    knp kau begini lisa….xsopan tuh…aduh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. salina says:

    larh….

    dulu lisa sopan jer…
    skg rase mkin seksi…

    bj g ASA ritu pon seksi…

    sedey jer, br nk mnt die sbb anggap die la artis plg bersih n sopan…
    lame2…
    haih~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sabun fab says:

      duh. ni gambo lama la. tgk lighting / surface pic pon dah tau pic ni bukan latest. kadang2, ah, bukan kadang lah, memang selalu, press yang suka jatuhkan / tutup periuk nasik artis. either untuk kesenangan sendiri, xpon, mmg dah pesen cenggitu.

      nih nara nih. either nak bagi blog lagi hits sbb nak kasi fans lisa vs fans kaki ngumpat bergaduh so hari2 orang akan view entry ni nk tgk perkembangan pergaduhan, or, mmg saje nk timbulkan isu -ve psl seseorang, saje nak bagi hot.

      xbaik tau. ada rezeki dia, dia makan, ada rezeki kita, kita makan. bezanya, dia glemer lebih, kita glemer kurang. kita buat jahat orang tak prasan, dia buat jahat, sedunia amik heran. not good, not good.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • iwnhkm says:

        ape beza gambar baru n latest? sebab dulu x terkenal so die x malu pakai seksi? skrg malu sebab konon2 tunjuk baik? aku ada gambar die dlm bilik dgn ex bf die si KAY dulu..bukan gmbr romen la tp gmbr peluk..kalo aku jahat lame dah aku pos

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lynn says:

          nak tgk.. post la

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovely says:

          NAK TENGOK JUGAK

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BuayaGentle says:

          Nak gomol

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • IT says:

          TENGOK LUBANG KELENTIT KO DULU!!! LOVELY DASAR ANAK HARAM

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sabun fab says:

          nama lagi dulu kan, see. sume dok cite pon, dok mention DULU DULU. means, dulu hal lepas dia. kalau dia dah insaf ke, nak buat baik dah ke, dia cuba kurangkan dosa ke, ada kita tau ? ada reti ke kita baca niat hati orang ?

          kita pon boleh hidup sekarang sampai boleh taip comment ni, ape kita ni xde kisah dulu ? ak xckp dulu tu semestinya benda hitam, kelabu asap punya history pon still boleh kata dulu.

          untung je, kita ni tak terkenal, xde orang nak ungkit hal dulu, salah silap sebelum ni, bercakap pon xkuar muka. tu yang sedap taip tu dak ?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • dyan says:

        kalo gambar lama pun kenapa? nak sorok perangai lama ke ahaks!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • missyqaldina says:

          ye laaa….aku ade dgr dulu die ngn ex bf die tuh dok serumah…kt sri dmnsara….kwn aku slalu nmpk die ulang alik….ex die tuh anak org kaya…pkai keta sportt….tp kalau aku cite msti sume x caye…sbb nmpk die innoncent sgt!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sabun fab says:

          see. the words DULU still ada. ak xckp psl dosa n pahala, ak cakap psl orang sibuk duk jaja kisah dulu artis nak tutup periuk nasik orang, xpon untuk kepentingan diri sendiri.

          skrg, buat isu bagi orang gado, FANS LISA VS FANS NGUMPAT, tercapai dah impian, ape lagi ?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • missyqaldina says:

          eyh2..mengentan plak…ni msti die hard fans si lisa tuh…lantak la org nak ckp die tuh ape2 pon…sbb die tu public figure…mmg kite ni bukan..so..kalo da jd public figure tuh…pandai2 la skit jge diri…supaya org x bercakap..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. mia says:

    abg nara buyers

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. edz says:

    jgn kak lisa jdi cm artis2 laen…..xrelaaaaaaaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. lolyat gang says:

    yes
    mari kita letupkan tempat ni
    kasi fan lisa semua panas

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. amirulez says:

    wow gorgeous + nasi lemak 50 sen

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. che' sha says:

    sabar ye abg nara..
    mm,ni gmbar lame lagipon ade je gmbar lisa pkai singlet utk iklan lip ice..~ lebih kurang je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. comei says:

    laa…baru perasan.ni sehari sebelum bebday dia.ke time ni dia nak celebrate?aku tau pun coz bebday kt org sm.hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. nema says:

    cam nk jatuh da baju tu .. setuju ngn ‘ saya ” .. klu artis lain dah kena kutuk .. tp nape ngn lisa boleh diterima lk abg nara? hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. student bandung says:

    bias gak abg nara ni..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. kak jah not so vouge says:

    homaigod ! lisa wht happen lisa, what happen ???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. gugurl says:

    blah ah nara.. bias!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. sitipah says:

    sentap ke bang nara??hahahahaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. alia says:

    kedingnye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • blacktie says:

      vavava..tak cukup vitamin..antibodi lemah..tu pasal kering kontang..akkakakak

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • chickenchop says:

        bila lisa nampak bahu??..nampak tulang sebenarnya..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BuayaGentle says:

          Cekeding seswai nun Nara…masih ok. Jgn dgn afdlin..crack or berterabor trus

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. AbangNara says:

    demi LIsa abang nara sanggup bias dan dikutuk oleh korang. kutuklah abang Nara

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mumu says:

      hahahaha..sanggup tu~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • comei says:

      amboi bang nara…xpe, nasib baik kembar hari jadi. hari jadi dia, jgn lupe wish bebday kat comei gak.hee…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • che' sha says:

      rileks bro ^^,
      at least lisa takdela pkai mcm few artis,pkai pendek2 sume..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • mirmoX says:

      tunang a.nara suh letak pic ni, nk suh a.nara kna kutuk sbb ske sgt puji lisa tu kn? kn? kn? heh..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • XooXoo says:

      ada tunang tapi puja wanita lain..ceh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ggg says:

        tu la pasal..aku xpaham bila soma org suka sgt dgn dia ni
        kalo dia wat salah soma org ttp mata..peliks

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovely says:

      KAHKAHKAH
      AKU TOLONG GELAK TUK ABG NARA
      ” BIAS “

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • k says:

      alolololololorh abg nara sedih ye. hahaha kukuh lagi tu minat die kat lisa. haha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • moon says:

      hmm. kalo dosa dia pon nak tanggung gak ker abang nara oiii….
      x tertanggung je nanti…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • blacktie says:

      tunang ko bg kat aku je la..hahahha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gmah says:

      hehehehhe…cian abg nara klisa majuk..tula..len kali hehehehehe..lu pk sndiri..igt abg nara dh delete sal gambo nih..hehehehehe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. khamasah says:

    huh xderla ciri2 gadis melayu yg abang nara dok pom pang pom pang 2 kan…………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. blacktie says:

    kahkahkah.. baru nampak bahu dah terkedu..kahkahkah..sengal la incik nara nih.. kot mana pon.. lisa ttp pojaaan atiku.. kuikuikui

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Wana says:

    Uishh…namanya pelakon pegang2 tangan babak peluk2 tu smua,berbandingkan dedah bahu ni je..apalah sgt tu.biasala artis :) itu dah pasti dunia artis!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. hacks says:

    abg nara nii..asal upload pic nii time lisa tgh hot..lgpun ni pic lme ah, time lisa tgh suam2 kuku lg.. kahkahkah.. xpe bak kata lisa “klau jujur sokong dia, no matter what happen pun org tu still sokong dia”….heee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. bb says:

    hmm..seksi tu.takde plak yg bising?demi minat, seksi pun, seksi lah.=)

    peringatan utk kite semua kaum wanita…

    “Ada dua golongan dari ahli neraka yang belum pernah saya lihat keduanya itu: (l) Kaum yang membawa cambuk seperti ekor sapi yang mereka pakai buat memukul orang (penguasa yang kejam); (2) Perempuan-perempuan yang berpakaian tetapi telanjang, yang cenderung kepada perbuatan maksiat dan mencenderungkan orang lain kepada perbuatan maksiat, rambutnya sebesar punuk unta. Mereka ini tidak akan boleh masuk syurga, serta tidak dapat akan mencium bau syurga, padahal bau syurga itu tercium sejauh perjalanan demikian dan demikian.” (Riwayat Muslim)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. poyol..... says:

    comel tp xyah ah seksi2 sngt pon….. lg cntk n mnis klu pkai tudung kn…. :(:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. si kure says:

    *terkedu*

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. insan biasa says:

    lisa..tlong la jgn seksi..huwaaaaaaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. blinggg says:

    bila dah minat, yg buruk akan jdi baik atau yg buruk akan dmaafkan..tapi bila x minat, yg baik tetap jdi buruk……manusia berbeza2 pemikirannya..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. mysara says:

    pakaian yg sopan selama ini dh cukup menonjolkan kecomelan lisa,..tak perlu pakai seksi2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Wasabi says:

    Haha, Betul La Ada Orang Cakp, Artis Ni Semua Sama Je, Susah Nak Jumpe Betul2 Yang Jaga Pakaian, (Tapi Ada Juga Macam Siti Nurhaliza Sgt2 Bagus) , Selama Ni Pun Lisa Ni, Aku Tengok Mmg Seksi La, Korank Je Kot Tak Perasan , Mungkin Sebab Badan Die Kurus Dan Ehem2 Die Kecik, So Die Pakai Baju Ketat2 , Xnampak Seksi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. faizal says:

    lisa ni bleh tahan plastik gak…isap rokok pon nk cover line..hahahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pizza says:

      Once isap rokok dlm filem, mmg akan jd seorang smoker. Ingat mcm lollipop ka, bole on, off. It’s addictive. Jarang sgt ada org yang boleh kontrol isap kadang2. Especially time lepas makan, mmg x ble miss.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovely says:

      BETUL KE faizal
      LISA PUN SMOKER JUGA
      ROKOK APA DIA HISAP

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • faizal says:

        x tau la rokok ape dia hisap..tp dia mmg hisap la kan..dia pernah delete komen aku kt fb dia bila aku komen “lisa hisap rokok tu coverline sikit” hahahahhaah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • chix says:

          hahahahaha….mmg sahla tu, kalau x hisap, apsal nak takut sampai nak kena delete komen ko fat FB dia? LOL-takut peminat2 setia dia tersentap/terkedu (sebab selama ni sume org, termasuk abg nara pon, puja melangit si LS nih, KONON pompuan yg bersopan-santun, xde record buruk bla….bla…bla….p ape pon, biarlah dia nak isap rokok bape byk pon, bukan kite sume yg dpt cancer peparu pon…..ahaksssss….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • IT says:

        LOVELY TUNGGANG ANJI@@ BLAKANG UMAH SAMBIL MERAUNG2. HAHAHHAHAHAHAHAH

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. abarage says:

    ala..lisa ni hipokrit lebih.dia sebenarnya xnak pakai sexy2 cos dia nak org ramai minat dia.blakon da la kayu.x ke mana pon.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. nana says:

    so?
    dia bukan pakai tudung pon
    tak terkejut pon dia nak pakai macam nih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. moin says:

    ahahaha.
    asal terkejut ngan gamba ni?
    aku lg terkejut mase die blakon rempit v3.
    dah pakai singlet,sluar pendek lg
    isap rokok lg
    mmgla just lakonan je
    tp still LISA surihani yg berlakon kn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. lola says:

    hhuuwaaaaaaaa……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. miss_hujan says:

    aikk..asal ringkas sgt update abg nara kali ni…ni mesti terkedu tahap gaban ..huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. ciklovers says:

    beselah tu da nmenye artis.. utk lisa.. amek ni sbgai pngajaran… jage imej yg da chantek d mte peminat slame ni.. bese la.. manusia mne x lari dr wat silap.. lngkah yg diambil utk btulkan silap tuh yg org nk tgk… okeyh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. moon says:

    hahaha…lepas sorang,sorang artis pujaan bang nara wat hal…dulu scha,skng lisa plak…alah bang nara,peluk laki dlm filem or drama lg teruklah rasanya dr pakai seksi2 ni..lps ni bang nara jadikan artis lelaki plaklah pujaan bang nara…kuangkuangkuang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. timberland says:

    walau apa pun..sy tetap pminat dia..
    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. timberland says:

    walau apa pun..sy tetap pminat dia..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. em tak terkejut la sgt sbb bukan kebykkan artis / celebriti mmg tak byk skit pun mesti nak nampak seksi ker…tak la semua tp kbykkan la…apa pun Lisa ni mmg cantik semulajadi…lg cantik kalau pakai tudung mcm dlm siri TUDUNG EKSPRESS… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. qaseh says:

    ^____^ lumrah lah ade orang tak suke, ade orang suke… yang tak suke, buat cemane pun orang tetap tak suke.. tapi saye tetapi suke Lisa… ngeh ngeh ngeh ^___^

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. cant be named says:

    semua fan lisa jgn marah k.hehe lisa ni xder la baik sgt pn.biasa2 jah. saya slaloo g clubbing, slaloo jerh nampak dia kt club2.. minum smoking semua..dia pkai lagi sexy dr nie pn ada.ni xder la sexy sgt..
    tp pape pn tuh personal life dia.no judge ok.sapa kita nak judge2 kan.
    harap siapa yg minat dia jgn xminat plak lpas ni.kita minat dia sbb bakat dia bkn personal life kan? GO LISA!!~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • teropong ajaib says:

      tak payah la nak tabur fitnah dia selalu g clubbing. kau sendiri tau dosa bila kau tulis komen ni. fitnah tu lagi teruk dari membunuh. taubat la.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • chix says:

      ala, pompuan camni, apenye yg nak terkejut kalo dia minum etc….dah nama pon artis….aku rase artis yg bersih profilenye Maher Zain jek…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. gigiputihberseri says:

    alahai..rsnya dlm bbrp filem dia mmg ada watak dia berkemban what..
    kpd peminat2 tegar LS,
    doakan shj beliau mnjd lbh baik di ms dpn.jgnlah menjd peminat2 penyanyi no.1 negara ups!!!(tmasuk aku dlu minat gak minah sopan ni) yg mharapkn beliau tutup litup,btudung lps kwin.. :( biarlah LS puas mnjadi dirinya sendiri(ayat biasa artis) sblm berubah mnjd lbh baik tanpa disuruh2.sekian,terima kasih!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kami says:

      penyanyi no.1 negara yg kau mentioned tu ada ke pakai mcm LS kat atas ni?? jauh beza kot…tu hal dia dosa dia x pakai tudung ka apa kita cuma boleh menegur ja bkn leh paksa ok…

      yang pakai tudung tapi baju ketat2 tudung x tutup dada , buat sanggol sampai atas kepala tu x bedosa ke??

      jadi tngk la diri masing2 dulu sblm nak judge org lain
      bukan semua org sempurna ok..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • gigiputihberseri says:

        hahaha…dh agak,mesti rmai dislike my comment.knp?dosa x ttp aurat tu ada tingkat2nya ke wlau x pkai tudung tp pkai cam ala2 sopan di mata org?klo mcm tu ana raffali lg sopan sbb pkai bju kurung manjang..ups!cm wardina ckp,artis mmg xleh dijdkn idola ;) maaflah cik/en.kami&org2 yg dislike aku tu,aku bg pndgn sesebnr my point is DOAKAN SAHAJA KEBAIKAN LS AGAR BERUBAH MENJADI LBH BAIK..Tq

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kami says:

          mmg la dh masuk ruangan gosip mmg la akan ada org yg x sama pendapat..aku cma nak tegur cara kau tulis cm penyanyi no.1 negara tu ada bkemban pakai baju nmpk bahu semua..tu ja ok..

          bkn nk kata pnyanyi no.1 negara tu perfect..org islam yg xpakai tudung tu dh mmg la bdosa sbb pakai tudung tu wajib mmg xdak dlm undang2 negara tapi tu antara kita dan Allah kat akhirat nanti..at least dia x pakai mcm nk g clubbing..at least dia x belakon depan peminat dia bila jumpa peminat pakai sopan kat belakang peminat bukak habis semua baju..setakat ni aku x penah la tngk lagi dia cmtu..

          kita doakn ja la sesama..lgpun aku dua2 pn x minat mmg artis ni xleh dibuat idola mahupun ikon..that’s it ok sayang..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. syaz says:

    tak seksi kang takda yang nak amek dia berlakon lak ,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Dublin says:

    CUTE CUTE CUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Sharifah Ainadia says:

    Alahhh.. bukannye cantik sgt pun Lisa ni…. kalo nak banding… Neelofa jauuhhhhh lg cantik.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. minah says:

    emmm no comment la lisa ni.. aku pun dah malas nak cakap pape memandangkan few comment yang kat atas ni ade yang betulnya and aku sendiri pernah nampak dengan mata kepala aku sendiri macam mana perangai si lisa ni sebenarnya. tapi aku tak nak la burukkan orang lain kan . peace yall

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. hajimaru says:

    normal la aritis hipokrit..dpan public semua nk jd artis suci murni..realitinya..”LU PIKIRLAH SENDIRI NABI”..oppss terlebey suda..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. hajimaru says:

    opss correction “LU PIKIRLAH SENDIRI NABIL”..tertinggal L plak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. pena says:

    seksi nyer….lisa….omg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. Whadda F? says:

    Ohhh sangat la keciwa…harap2 this wont effect her voting for ABPH nanti.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. sakai says:

    artis malaysia ni mule2 je xnk seksi tapi makin lama sikit sikit terselak…poyo je!!! xde pendirian!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. juli says:

    kalau dh namanyer artis..mane de sopan. berlakon peluk sane sini, klu btl2 sopan and baik jgn jd artis. sbb sume artis takleh kita jd kan role model..rosak2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. maxi rodriguez says:

    seksi pon seksi la..
    klu dia nak kat aku…aku masuk je minang dia.
    yg korg ni kecoh2 apekedehell?
    korg ado ke muka cmtu?????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • REEN says:

      lebih kot.org ckp aku cantik.~org ckp~ n penah dpt tawaran jd model.ingat kami pmpuan kat cni tak lawa?tak gile glamour jer sbnarnya.betol tak kawan2?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kami says:

      pastu kau yg dapat dosa kering bebinikan pmpn cmni sbb kau kan x kesah dia seksi kn…lgpun dia kan cantik…hebat la di dunia…tapi kat akhirat belum tentu lagi tau……..

      mmg la muka kita xda secantik mcm dia..at least kita cuba utk elakkan diri drpd buat dosa..bagi kau aku xtau la cmna kn..

      sekarang ni org pndang kecantikan ja soal maruah, agama dibelakangkan..

      aku bgtau cmni bkn nk kata diri aku perfect x buat dosa..sekurang-kurangnya aku dah sedar dari awal benda apa yg bedosa & yg x bdosa dan aku cuba elakkan..ok tenkiu..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lol says:

      perlu ke ada muka macam tu untuk comment, u know what? ur comment annoys me, if ur face not like jensen ackles dont ask bout others, and to answer ur question ‘yea our face is not like her, but i’m way more beautiful, sorry to dissapoint u’ u think just ‘entertainer’ have pretty face? omg u really need to get a life if u think so!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. hunny madu says:

    bio lh dia nk seksi ke ape…dose dia yg tngung..yg korg dok komen mcm2..lg bsar dose dri dia…kubor msing2 pe….elek sdh…*peace*

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • futuremg says:

      mmg la kubor masing2..tp pas dah mati sok, bole ke mayat tu seret badan sendiri tuk dikuburkan…use ur brain la…selemah-lemah iman adlh membenci dgn hati..so the first thing kalo nampak bende tak elok kena sound direct dulu…paham…?!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ladyorange says:

        aku sokong ko futuremg..suka sangat dorang ni bagi statement kubur masing2..kalo tuhan bagi bala kat dia sorang takpe..ni ngan yang kita tak pernah tego kene sama..huhuhu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. TAURUS says:

    “(GAMBAR)Bila Lisa Surihani Nampak Bahu”… terus aku jadi tak minat minah nie…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bungakejora :) says:

      xminat ???mungkin ksilapan nie…biasa la manusia ada lakukan kesilapan..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. BumbleBee says:

    kerempeng nyer..timbul sumer tulang temulang kt bahu tuh… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. yang heran says:

    Hilang terus kesopanan dan keayuan selama ini………………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. what the? says:

    biasalah dunia artis.

    ps: melayu yang hanya pandang pada muka baik cantik terus cop baik, mudah sangat ini menilai orang.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bungakejora :) says:

      kita manusia xbaik menilai manusia dari luaran ..xsemestinya dia t’buka baju jahat n yg pakai tudung kita nmpk baik..setiap manusia sama semua nya pada diri sendiri…bkn begitu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. shafa says:

    seksi di dunia….
    seksa di akhirat…
    hari ini hari jumaat…
    pintu keampunan telah terbuka…
    marilah sama2 kita bertaubat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bb says:

      Astaghfirullah al azim…astaghfirullah al azim..astaghfirulah al azim…ampunkan lah kami semua Ya Tuhan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. kaki_g0ssip! says:

    1 JE AKU NK CKP. SI LISA NI PN MANUSIA BIASE YG X T’LPS DR WT SILAP.. DY PN ADE P’SAAN NK PKI SEKSI2 JGK KOT.. SO XYH LA NK PUJA SGT NGN SI LISA NI CKP DY SOPAN BAGAI.. TLG LA WEI!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wohoo says:

      aku konfius dgn statement ko, ko sokong lisa or ko kondem lisa?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Oh, ye ke..? says:

      dah la taip huruf besar bagai..ayat pun wat pening org jer…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. keju masin says:

    dah nama pun artis… plakon.. memng la pndai berlkon. tapi hakiktnya hancussss. aku memng x prcya kat artis2 ni.. x kira lah yg brgelar vip ke.. smua sama je.. cuma bila dh jadi artis senja… baru la ada kesdaran… tu pun klu sdar.. piii rah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. zul says:

    gmbr lm pe nye,22.3.2009,da femes da kot tyme tu…jam kat tgn tumenunjukkan kul 12.35…mest pg la kot…klu time2 ni agak2,lepak mn ek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. parah sandha says:

    ya ampun tu adik erma fatima kan? ngerinyer tengok muka diaaaaaaaaaaaaaaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. pedulik hapa says:

    knp ramai sgt minat dia nie ek?? nak kata berlakon bagus xderlah bagus sgt.. biasa2 ajer.. seksi mmg seksi.. byk dah tgok pic dia yg seksi disebalik kesopanan dia tuh.. hmmmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. luv says:

    adik erma x cun lgsung…lisa ni plak mmg penah seksi pun kan…x la sopan mane pon……biase je….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. sayangselasih says:

    ALAHAI DH RAMAI ORG SKA TGK DIA NIE..MSA MULA MUNCUL DULU TAK PERNAH NMPK DIA PAKAI SEKSI MCM TU SKALI…NMPAKNYA HIPOKRIT SGGH..AKU PUN GRM GAK..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. MakTom says:

    lisa ni memang sebelum dia top dia pun kaki kelab… maktom selalu nampak dia di heritage row… now dia dah x pegi sebab dia nak jaga periuk nasi dia… pengorbanan demi kerjaya namanya ni… dulu dia seksi2 juga… pakai baju tutup depan je belakang langsung nampak body terus sampai pinggang…. 2009 masa ni dia masih lagi pergi… ini pic lama…. sekian….

    p/s: Maktom dulu pun kaki kelabing tapi dah insaf. sekian

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. aduh terus aku x jadi masuk meminang…… :(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bungakejora :) says:

      hmm..la klu ko kwen ngn dia nnt ko didik la dia ..:)
      hehehehehee

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. puteri yang satu says:

    alahai… ehmm.. nama pun artis. ape lg,, dunia jela yg di kejar? akhirat? lgsung x ingat. tula kan dia si lisa surihani pujaan hati abg nara tu. lebih baik ingat kat tunang. jgn asik dok puji2 si lisa tu je. xsangka la rupe2 nye si LS tu hipokrit! nak banned dia. not my taste artis. dia bkn ikon yg terbaik utk masyarakat. so hipokrit!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. abang besar says:

    beb, nak pakai pon tentukan ada boobies. lepeh mcam ni tarak hot maa. didnt do anything to me!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. bungakejora :) says:

    Cun, menarik…? apa la kowg nie apa salah nya dia pakai mcmtu janji dia x dedahkan dada dia cukupla..bkn mcm skrg nie ramai ppuan2 yg dedahkan dada sampai nak keluar
    ….xpenah lak kowg duk sibuk….apa dia buat dosa dia ngn allah.. hmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kami says:

      memang la dosa dia dgn Allah..yg tu kita sbagai manusia biasa mmg xleh campur urusan Allah..

      tapi masalahnya org yg tengok & tertngok tu sekali dapat dosa ok…so diorang bagi la pendapat & nasihat masing2 harapkan artis yg diorang puja cinta sayang ni akan berubah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bungakejora :) says:

        Setiap manusia xlari dr m’lakukan kesilapan xkira la [email protected].kita sbg peminat pasti akn nmpk apa dia sbb dia IDOLA kita…kita sbg peminat Cuma dpt bg pendapat jer
        Selebihnya dariapa tuan punya badan..mmg la kita yg tgk akan dapat dosa xkan kita nak duduk umh jer n xkerja nk mkn apa pulak kan…???xkira la artis n owg biasa dh makin seksi ..kita nk buat mcmana tu hal dia ngn allah..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kami says:

          betol2..kita cuma leh bagi pendapat n tegur ja..yg lain2 teserah pada tuan badan..tapi tu la artis2 lain tg bukak dada semua tu x kecoh sngt smpai cmni..mungkin org baru tau kot dia penah pakai cmni..ye la kan sblm ni kn sopan ja lgpun muka dia innocent..

          ntah la bungakejora..aku pn xtau nak kata apa..harap2 dia kekalkan imej dia yg sopan sekaran ni la..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. anieziesai says:

    hmmmppp….xtaw nk kte ape…huhuhuhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. Aku Suka says:

    seddddaaaapppp nampak…

    tp kurang lemak banding Fazura.

    Fazura lg besstt.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. kemakemo says:

    bukan sabotaj untuk x bg lisa menang apbbh??ahahah
    betoi ka aku eja??
    jeng3 tepikir kejap~hahaha
    nape x d papar dari dulu n sekarang bru papar?
    jeng4 sbb bru jumpa??
    jeng4 TERKEDU???
    hahhahaa sapa suh angpa terkedu~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. damiya says:

    alah…nama pun artis..klu diorg ni baik, tak la jadi artis…
    diorg ni alat hiburan kita je….
    lisa ni mmg hipokrit giler…klu tak, masakan boleh kuar ayat gila b**i….itu perkataan harian dia ler…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Oh, ye ke..? says:

      yup, stuju sgt..org kalau pemalu, baik xkan jd artis punya…ade artis mn2 yg rekod bersih?majoriti xbersih ok..tgok dia pun cam gedik jgak kdg2…biasa la artisssss…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. sepupu Kak Limah Kg Pisang says:

    x heran pon. lenkali jgn pecaya kt artis. sume penipu besar. bak kata wardina, xde sape yg bole jd idola ! ada phm :p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. cempaka says:

    ermm myb gambar lama tu, sebelum dia famous, la ni lau tgok cara dia pakai mmg agak sopan skit la, tp harap2 lisa tkdela pakai baju camtu lg.. tk manis la dipndang org..walau muka cantik comel lote tp lau dah terdedah tu tk berapa nk cntik la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. Alafana says:

    Rileks la Abang Nara, kalau tgk pic tu tarikh die 2009, so pic lame, lagipun dah nama pun artis…sebaik baik artis tetap nak seksi seksi sikit…naluri tu ada.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. teropong ajaib says:

    gambar lama dgn adik umi aida, betty. selama ni takde pon nak kecoh nampak bahu. filem, drama, iklan. bersepah je..ni mesti ada yg tak puas hati sbb bajet sam n lisa tgh top utk abp. nama pun MELAYU. PHD tetap GAH dihati. tu sbb melayu sentiasa MAJU. maju dgn memburukkan org lain dan gelak melihat kejatuhan bangsa sendiri. BILA LA MELAYU NAK BERUBAH.

    TAKKAN MELAYU HILANG DIDUNIA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. Alafana says:

    Dari background tu, Alafana pernah nampak pic background mcm ni dalam FB kawan Alafana masa dia sambut birthday dia. Rasa di kelab ekslusif Sultan di Hotel Istana

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. rama2 unggu says:

    baru je sy terlintas n berkata dlm hati “bgs artis lisa surihani ni….baik, lembut dan x pernah nampak die seksi2..x mcm artis lain” rupanya sy silap…..kecewa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. Tok Kadi says:

    Jawapan klise artis/kita/manusia = “belum dapat hidayah/blm terbuka hati/belum sampai seru”

    Jawapan yg sebenarnya: Hidayah/Seruan dah turun 1432 tahun yang lalu..(jgn buat2 lupa ye, nnti dilupakan-Nya)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. Alafana says:

    dari latarbelakang pic ni, ada langisr langsir ni, Alafana pernah nampak latarbelakang yang sama dalam FB kawan Alafana masa kawan sambut birthday dia. Rasanya kelab exclusive Sultan di Hotel Istana, Khabarnya tempat golongan VIP dan artis mabuk-mabuk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. puteri qistina says:

    moralnyer nobody perfect semua org buat kesalahan hehehe so klu nak memuji atau memuja tu berpada2 la klu sekali kuar gmbar camni sumer rasa hampa hehehe tu tak tau lagi kot ader yg pki bikini pulak heheheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. ANA LEYA says:

    xperlaaa.. kayu ke.. seksi ms dolu2 ker.. I tetap minat kt minah ni.. cute & sweet…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. amoi says:

    biase je ponnn…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. :D says:

    Ala wehhhh.. Biasa la tu. Nama pun manusia. Manusia mana yang x lari dr buat kesilapan. Korang bagitahu ak sket , sapa yg selama dia hidup ne xd buat dosa or salah ? kita ne jgn la judge org cepat sgt. Kalau terkejut la ,tak suka ke apa, diam suda. Ak rasa kezen,sepupu sepapat kawan or sapa yg ada kena mngena ngn korang pon ad gak pakai cmneh. Paling kurang pon, free hair la. HAHA.
    Chill wehhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. secret says:

    si pakcik nara ni mmg mata keranjang suka tengok n puji pompuan cantik saje!!! meluat!!!:P hahaha jgn mare

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. NFI says:

    Ala..peminat dkt FB pun dah sejuta lbh..Lagipun ni lah cara maintain dalam industri..bukak sket2 dulu..lame2 sok,bila dah suam2 kuku..bukak lagi la..mane2 yg patut nak tayang..ape artis2 ni ingat..drg je ke ade [email protected] badan yg cantik..perempuan lain pun ada,malah lagi cantik…tak berani nak tayang je…takut ‘hari kemudian’

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. maknya Galang says:

    Mungkin Lisa pakai sopan pun sebab nak ambil hati peminat . Realitinya dia pun nak juga sesekali sedikit seksi macam artis-artis lain. Pakaian macam ni bukan kategori seksi pun untuk orang-orang bandar.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      sopan macmana kau nk dia pakai?? selubong???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • maknya Galang says:

        Selubung tutup aurat memang pakaian wanita Islam. Itu tak payah disangkal.
        Untuk orang yang tidak menutup aurat macam Lisa, pakaian dia tu bukan kategori seksi pun untuk orang-orang bandar. Tak artis pun pakai lagi terdedah atas dan bawah.
        Kita bersangka baik aja le. Lisa berpakaian macam tu untuk bergambar kenangan dengan orang sebelah di ruangan tertutup.Dia keluar dari bilik tu mungkin bahu dan sebahagian dari dadanya ditutup dengan jaket atau selendang.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. linda says:

    aisehhhh..abih aa..bang nara.dah leh reject ni..g crik calon lain lak..haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. tak tahu says:

    ;) LISA CUTE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. kunangkunang says:

    gambar lama ade je gambar dia berkemban. tak faham! abang nara tak pernah tengok gambar2 dia ke sebelum ni. tiba2 nak sensasikan dia nampak bahu. padahal dulu ade je gamba dia pakai dress berkemban kat sotkaba ke majalah tah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. bawahlicin says:

    bahu cantik takper tunjuk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gugadada says:

      tapi TAK cantik lah..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kalau macm tu asek2 tk cantek je ….kalau dia keluar atau berlakon suroh si lisa ni pakai telekong je habis cerite !!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    Eleh….. setakat nampak bahu je tkde apa2 lah ! she look cute n cantek …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. melon says:

    atleast dia tak hipokrit.
    jangan tunjuk baik, pakai tudung tp nampak rambut.

    ramai lg artis yg terdedah sana sini, bukan takat bahu org taksibuk. apalaa.

    buruk2 c lisa ni pun atleast dia superb dlm acting, pandai, lawa n hormat ibuayah.

    korg ada apa ? ngutuk je !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. macam photoshop je.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. biarbetik! says:

    ko bior btl melon…acting die superb????mcm kayu ade la…haha tp muke die sweet sgt…me loike

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. yoyo says:

    heh?bahu je pon?big deal ke? @_@

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • wohoo says:

      big deal babe, bahu tu aurat, berdosa!!!
      kalo ko rasa yg berdosa n then msuk neraka tu bukan big deal, bravo!!!
      ko mmg xda akal fikiran

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. seewat says:

    artis mesia – smakin naik nama dlm bidang semakin sengkat kain baju….hhaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. papan says:

    apa2 pon kentut dia bebau juga :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. Abg Nara Fan#1 Lisa @ DD? says:

    Jawab Abg Nara, sape favourite abg Nara, Lisa @ DD?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. ryu says:

    bile tiba lisa surihani, abang nara tulis pendek betul…cuba kalau artis lain…ermmmm….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. senah_sendat says:

    abg nara terkelu sbb lisa dress begitu…
    abg nara jadi migrain bila lisa dress tak cukup kain…
    abg nara jauh hati sbb lisa tipu..tipu …lagiiiiiiiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. Woow! Foto ni betul2 HOT!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. nana says:

    ni gmbr lme ni..
    tgk tarikh die…
    skrg mne die pkai cm ni da..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. usop says:

    kita bako jer gambo tu…haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. Reena says:

    Ni gambar zaman biler ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. lesson says:

    kesian si nara ni…jual blog dgn gosip hal smua orang…bape byk doda kau…mm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. ayu says:

    salam

    yang biasa tak semetinya betul…
    biasa bagi seorang artis untuk pakai seksi?? Malangnya itu bukanlah perkara yg betul….itu perkara yang dilaknat Allah….
    Cara bergaul, cara muamalat kita ni Allah yang ajar. disebabkan Dia yang menjadikan kita, semetinya Dia lebih mengetahui apa yang terbaik untuk kita…..semoga hati kita lebih terbuka untuk mengikuti syariatNya…
    kita tak tahu bila kita akan mati kan…

    takkanlah dengan solat kita (yg kadang2 penuh, kadang2 rongak, yg nak berjemaah (yg Allah janjikan pahala 27x ganda) tu pun kita malas, dan puasa kita yang kekadang penuh kekadang rongak, setahun sekali tu, KEMUDIA kita nak minta SYURGA dari Allah…

    agak2 layak n cukup tak nak cover dosa2 kita pahala kita yang seciput tu ek..

    agak2 cukup tak nak minta SYURGHA dari Allah dengan pahala seciput tu ek?

    semoga hidayah Allah sentiasa bersama kita…

    BETULKAN yang BIASA,
    BIASAkan yang BETUL
    Yang BAIK berterusan…

    wsalam :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. Kurus says:

    sudah sampai masanya artis artis kta patut tumpukan bakat mrka lebih..
    semenjak ct tnjuk ikon contoh suatu masa dahulu, semua artis pon cuba ikut jejak yg sama demi mendapat tempat di hati peminat
    nampaknya semua konfius, samada peminat atau artis sendiri, bahawa bakat juga utama untuk kekal
    ct kekal sehingga kini, sbab bakat dia..JUGA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. Best says:

    Kenapa semua orang panggil Abang Nara? Dia dah 40-an ke? Kalau umur baru 30-an, boleh panggil Nara je..Dan betul ke nama dia Nara? Jarang orang kita namanya Nara..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. ana says:

    silap post entry boleh tambah dosa, tolong fikirkan lah,
    mengikut kajian nafsu lelaki terangsang 70% melalui pandangan 30% melalui sentuhan, wanita terangsang 70% melalui sentuhan 30% melalui pandangan,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. cewit says:

    tulang ><''

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. khairina says:

    dah namanya artis…nak heran apanya..!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. shark says:

    baru nampak bahu da keco blum nampak payu lalaalalaa hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  122. mimi says:

    buruk nyer. tulang tersembul mcm org anaeroxic

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  123. juls says:

    ala lisa..jgn la sexy2 sgt..serius nt peminat larik.. tk elok gitu.. cam bese sudah..tetap laku maa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  124. aku says:

    tahun 2009..biasalah tu baru nak naik~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  125. kecoh says:

    pernah baca cosmopolitan january 2011?lisa kata fav bahagian bdn dia bahu … so no wonder la pakai sholuder off ..anyway x seksi pun …kecoh r korang ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  126. ayu says:

    sy penah jmp lisa berseluar pendek ats pd lutut kat kdai sblh metrowelth subang jaya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  127. teropong ajaib says:

    bahu pun nak kecoh….yg mengutuk tu kompem majoriti pompuan..kalau rasa baik sgt pakai tudung tp hati busuk mcm bangkai buat apa. baik p semayang ke berzikir ke ade pekdahnya dari korang duduk kebaskan bontot mengadap blog si nara ni.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • saya says:

      kah kah…komen paling kelakar….

      mesti la kene kecoh…sb kan baik nasihat menasihati…..dan bukan memerli…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  128. suka hati says:

    alahai gmbr lm konon…dh 2 mmg pkaian ko kn…dedh bhu rs malu plak…yg ko pkai skirt paras peha 2 x malu plak….apa hal la minah senget ni…ksian abg nara…x payh prasn nk trasa hti la..dh ko yg pkai kn..bukn abg nara yg surh ko pkai…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  129. blog cinta says:

    macam2 kisah lisa ada kan….dasat blog ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  130. CDIHNYER.... says:

    HUH….Xrelaaaaaaaaaaa…….
    tlong la lisa jgn seksi,,,,,,
    xbley terima this fact…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  131. CDIHNYER.... says:

    xrelaaaaaaaaaa…..
    tolonglah lisa jgn seksi…..
    xboleh terima……
    hncur luluh hatiku…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  132. CDIHNYER.... says:

    ala lisa jgn sexy sngt,,,,
    nanti peminat lari….
    biasa2 pun laku maaaaaa..
    hati aku dah luluh tngk lisa mcm ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  133. adi says:

    tak suka lisa pakai pakaian sexy =(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  134. chix says:

    ala…..kalo dah artis tu artis jugak leerrrrr…..xde manenye sopan-mopan…..sumenye sama je dgn artis2 hollywood….even dress-up lg dasat dr artis2 hollywood pon ade…..x pyh la dok puja gile2 si LS nih bang nara oooiii….buang karan jek, baik puje wanita2 unggul cam Aishah, Khadijah (isteri2 Rasulullah saw)….ade pekdahnye…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  135. ARE-WERE says:

    ikutkan kalo lisa nie bukan artis..dia nie mcm budak2 muda yang lain..mcm kita2 jugak..nak berfesyen…dia duk pekan pulak tu…kalo kita pong mgkin akan terikut fesyen2 ala2 gaya mcm nie…mana yang baik jadikan lah teladan…yang buruk2 tu kita jdk kan sempadan..ikut kebijaksanaan kita sendiri yang melihatnya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  136. chocolate says:

    don’t judge book by it’s cover…same goes to people…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  137. yana says:

    sape suke lisa ni aku ta tau laa,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0