Written by AbangNara | December 2nd, 2008

Abby Abadi sibuk nak mintak cerai, Norman Hakim sempat pulak pergi ke Felda Tenggaroh untuk enjoy dengan perempuan simpanan kau si Memey Suhaiza. Siap boleh amik gambar mesra-mesra, tersenyum riang lagi. Tak ingat anak bini ke cik Norman Hakim?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

111 responses to Gambar Bermesra Norman Hakim Dan Memey Suhaiza

  1. azienda says:

    wahhh…..
    ni lah gambar ms bbq kt tengaroh tu ekkkkk
    x kan de 2 jer??

    0
    0
    • JoKeR says:

      x per..biar la tuhan sj yg balas coz hanya Dia yg mengetahui..tp bg aku memey tu ibarat telur di ujung tanduk..mgkin x de lelaki muda yg nak kat die..so suami org pon rembat jela..more experience wat..!!

      0
      0
  2. rose says:

    eee..meluat aku tgk..pompuan tak tahu malu..memy momok tu gataii,sundal..nak ke laki org..mlm2 nak menyundal jer..sape yg ambik gambar ni..klu aku la..dapat laki wat perangai cm ni..campak jer kat sg perak tu..biaq mampuzzz..sebelum campak potong ANU bg abihhzz ..puas hatiii..

    0
    0
    • onenita says:

      wah marah nampak, aku sokong la,pompuan mcm ni patut ikat kat pokokbagi makan rimau, tu pun kalu rimau lalu nak makan.pompuan jenis jahat cam gini binatang pun tak sanggup tengok apatah lagi manusia, kalu yang lalu tengok pun jenis jantan bersifat lebih hina dari binatang.

      0
      0
      • amina says:

        btol..aq pon sokong..
        memey 2 dah xda jntan laen kew yg dynak??
        laki org jgak nak kebas..norman 2 xeti sykur kew..
        abby 2 lgi cantek dari si jalang (memey)2

        0
        0
        • apple says:

          nape la korang nak emosional sangat ni? dan nape nak salahkan memey sorang je? aku rasa cam tak adil kan? norman pun sama jugak… dan penah tak korang pikir nape norman cari lain sedangkan dia ada abby.. maybe abby jugak bersalah..penah tak korang pikir?

          0
          0
        • sue says:

          yup aq sokong ko…tak de spe yg boleh menghukum mereka kecuali Allah S.W.T.. Masing-masing ade akal kan..tapi ini tak bermakna aq belah mana2…he3..

          0
          0
  3. honey says:

    mnyampahnye aku!!!!!!!!! gedik! getik! geli!!!!nympah!nyampah!nyampah!!!! pmpun jahat!!! semoga Allah melaknat hidup ko memey…

    0
    0
  4. rose says:

    ni honey yg mane..HNYBEE..ka..komen la habizz2…

    0
    0
  5. DEBAB! says:

    jantan xgune..

    0
    0
  6. rose says:

    bogok..bodoh..bonggakkkkkk…xde maknenyeeeee..

    0
    0
  7. comel says:

    menyampahnyeee…memey nie pompuan murahan ker????dose rampas laki orang…..akhirat tau….norman pun smer..muaaaaaaakkkkkkk aku tgk air mta palsu. x sedar ke ade anak kecik tapi nak wat maksiat.

    0
    0
  8. sukaatiakulaa... says:

    cam cibaii mangkok 2 ekoq nii…wek!

    0
    0
  9. bdkhgsan says:

    apa hal eh norman nie dah la tiap malam asik tindis2 aby skrg ni pun nak tindis2 anak org plk..klu tahan 20 minit xpa puas hati jgk ini mgkn xsmpai 1 minit da pancut rugi la kau memey nti mcm aby d tggkan..

    0
    0
  10. subucni says:

    sukanyer akuuuuuuuuuuuuuu

    0
    0
  11. natallybit says:

    Haiiii ! Belom nikah buat perjanjian kalau sesiapa yang dapati bersalah…… seluroh harta benda akan di ambil oleh yang teraniaya.Semua perihal anak2 mesti di tanggung sampai mereka mencapai usia 21 tahun .Jadi kalo lelaki anu nya gatal terpaksa dia pake berus jamban buat garu dan perempuan gatal yang suka menghancur kan rumahtangga orang emmmm jangan ingat nak bergembira kerana banyak yang menyumpah dia .. apa yang dia buat akan mendapat balasan nya

    0
    0
  12. n says:

    m’luat aku tgk 2 makhluk tuhan yg x sedar diri ni!!! p’puan tu snng lah hati dpt norman sbb planning die dh m’jd!! yg lelaki ni plak snng hati jg dpt kwin ank dara!! mmg dasar xtau malu!! 1 mlysia m’yumpah kebahagiaan korg!! cian ngan abby dn ank2 yg jd mangsa.. xde prikemanusiaan lngsng!!

    0
    0
  13. syakira says:

    menangis konon ko norman time mau lafaz cerai kat abby tp masih gak gatal…ACTION!jak kau tuu lebihhh…sayang tai kentut kau sana… jangan kata syang klau tak tau makna sayang…bagi malu lelaki macho jak…weeekkkk!!!….

    0
    0
  14. Irene says:

    Dulu aku bukan main admire dengan mamat ni
    sampai rasa yang abby bertuah bersuamikan die. Ape x nye, bini bersalin die yg sambut.
    Bile diinterview, siap nangis2 lagi. Rasa macam die x bersalah plak TAPI bile dah tengok gambar2 ni dan baca surat kaba, barulah kurang skit sengal tu. Memang Norman ni JANTAN KEBERET, Jakun tak penah tengok pompuan buruk. Muke dahlah buruk, perangai ape ntah lagi. Sial betullah.. Nilah yg jd kalu sengal aku dah hilang…

    0
    0
  15. mimi says:

    based on gambar , ikhlas aku kata dan bersyukur abby dah cerai dgn nhakim. u bayangkan mereka boleh bergurau senda sedangkan belum bercerai. yang memalukan mak bapak mereka macam merestu kegiatan anak 2 mereka. hilang pertimbangan keagamaan. itulah org ulu baru kenal dunia. tak kemana . mimi pun buknnya lawa dan org kaya.sedarlah diri. nh memang patut u ditimpa bala kerana menjadi seorng lelaki yang pandai berlakun……memey u tak layan jadi artis….dan harap u akan ditimpa bala yang sama. kepada parents memy dan nh, jadilah ibubapa yang boleh membantu anak dan bukan mengajar anak menjadi laiar dan bermoral.memalukan orang felda……mudah lupa daratannnnnnnnnnnnnn.nhakim.u bayangkan anak u bila besar akan ingat perbuatan u.u hanya ingat nafsu u nak p….. baru tu aje…….

    0
    0
    • hani says:

      eleh ko bukan baik sangat nak mengata orang.. tak caya tengok le. grenti ada anak beranak ko ke suku sakat yang lebih dari ni. geli baca..

      0
      0
  16. girl says:

    ni yg aku meluat tgk diorang ni. tak tahu malu betul!!! ah lepas cerai ni, si botak ni bolehlah bawa si sundal ni tayang sina sini kat publiclah..bodh si memey itu! macamlah takde jantan lain di malaysia ini..

    0
    0
  17. seorg isteri & ibu says:

    sbg seorg isteri dan ibu, aku pun rasa hancur hati gak tgk apa yg abby alami. nh dgn pompuan murah tu mmg sgt2 kejam. tp at the other side, abby sgt beruntung sbb belang jantan tu terbongkar. semoga allah murahkan rezeki abby dan anak2… sedih teringat anak abby yg kecik tu. sbb anak aku sebaya dgn die. tak pernah rasa kasih sayang ayah even masa die dlm perut lagi… abby, be strong… kami selalu mendoakan anda… amin

    0
    0
  18. memmek says:

    kesian mak bapak dia membiarkan anak berkhalwat dalam rumah sendiri,,,masih biarkan bergambar berdua2…..memalukan org felda tengggaroh.gila glamor,,,orang hutan masuk pekan memng cam tu……..duduk felda miskin..berlagak mc bandar..org bandar pun tak cm tu perangi.,,,siapalah mak bapak memay niiii

    0
    0
  19. mina says:

    sajer jer wat gempaq!!

    0
    0
  20. mina says:

    napew ar memey 2……meluat aku tgk….uwekhh

    0
    0
  21. mama prihatin says:

    sebagai seorang isteri dan ibu kepada dua orang anak dan juga peminat Abby Abadi, saya amat kesal dengan apa yang terjadi. memang si memey tu jenis gadis tidak bermaruah dan bermoral & memang jenis PEREMPUAN TIDAK TAHU MALU! Si Norman pun jenis lelaki yang tidak tahu menilai kaca dan permata. Semoga Abby tabah dgn apa yang terjadi,mungkin ada hikmah di sebalik semua ini.

    0
    0
  22. es says:

    saya sbgai sorang pompuan ase malu tol ngan dak nama memey nie…dia ingat dia bgus sgt ke????? law nak di bndgkan dgn abby cntik lg abby….nyampah

    0
    0
  23. AkONG says:

    EHK KORANG ASAL NI NK MARAH2??
    AJAK AKU SKALI LAH!
    WAAKAKKAKAKKAKAKA!!
    MEMANG SI JANTAN MCM SIAL..
    SI BETINA SUN ALEK DAL!!!!
    WAKAKAKAKKAKAKAKKAKAKAKA!!

    ABBY……………..
    LUP2 UUUUUUUUUUUUU…….

    *BRAMZ*

    0
    0
  24. mr x says:

    klu aku dpt memey..abis puki dia aku jilat…norman pn sama cm aku..tak caya tanya norman

    0
    0
  25. [email protected] says:

    cibai norman hakim.depn org bukan main lg kau konn baik le.baik thi kucing.kau x sdr ke yang kau tu ad bini ad anak2.tngungjwa dan amanah yang bsr kau khianati dgn berkhalwat knon2 kau tnkat ats die tingkat bawh.jagn jadi bodoh la dgn bgi alasan yang tak masuk akal langsung sbg manusia normal.ea x tkut mati ke/degn wjah mcm mne kau nk menhhdp ALLAH nant

    0
    0
  26. kami says:

    sj je si mimi ni amek pict nih… nak tayang kat abby lah tuh.. dasar pompuan gatal mengenyam nak kan jantan sgt!! geram haku

    0
    0
  27. anti memey says:

    benci ngelih la tgk muko 2 ekor ni…galok nak mapuh…

    0
    0
  28. putput says:

    eh korng xtau ke diorng dh kwin???
    diorng kwin mse memey mndiamkn dri 2..
    2 pslla mse kt court diorng ni hepi bkn men je…
    xpe..tgu jela ksudahan die cne nti…
    zassss~~~~~~~

    0
    0
    • cik ecah 50 sen says:

      haaa???..ye ke diorang dh kawin??..
      isshhh jahatnye….
      x suke aku laaa….
      menciiiiiiiiii!!!!!!!
      cian kat abby….

      0
      0
  29. Tellawords says:

    eh..bt ke diaorg dh kawen?? bgus ar.. memg itu yg btina tu nak kn. amik..pulun..jgn xplun.. arini dlm paper org do ckp psl dier dn mula rse sangsi kt abby. bg aku xsalah abby g mane2 pun. coz die bkn wife org.

    0
    0
    • Lily says:

      Tellawords, aku rasa kalau si “sememeh” tu jadi kawin ngan si norman aku harap perkahwinan dorang lebih teruk dari apa yang berlaku ngan abby dan norman… banyak berlaku kalau pompuan dok merampas laki orang dorang mesti tak akan lama kawin punya…… kalau aku jumpa si “sememeh” tu aku nak ludah muka dia… !!!! geram aku…!!!! POMPUAN SIAL!!!

      0
      0
  30. Lily says:

    Memey? isk… next time letak aje “sememeh” muka tak tahu malu… ingat masuk kat WHI tu boleh cover perkara yang ko dah buat ngan laki orang tu.. pompuan sial… bagus si abby keluar ngan si zul budak mentah tu.. aku tahu si abby wat cam tu sebab nak ubat hati yang luka.. dan aku tahu si abby wat nak suruh norman rasa apa yang dia rasa apabila si norman lukakan hati dia kerana di tangkap khalwat.. aku doakan “sememeh” tu lekas2 mampus…!!!!

    0
    0
  31. putput says:

    btl diorng dh kwin..
    membe ak pnye membe dok 1 felda ngan memeh 2..
    die ckp memeh dh kwin..
    org dlm felda 2 je yg tau..

    emm..
    reporter 2 cm nk bekap memeh je dlm paper 2..
    eeee….bodoh tol..
    cm abby lak yg slh…
    bangang sunggoh….

    0
    0
  32. yesza says:

    hey btol ke putput?? aku mmg kureng cayo sket kalau disampaikan membe punye membe punye membe la bgai.. kalau ko sndiri yg tahu straight frward, then bgtaw kitorg, leh la aku caye.. heh. bukti tada?? hee.. kalau ade bukti leh aku bgtaw satu malaya memandagkan aku mmg pengintip bertauliah :D..
    taw xpe, reporter mmg cmtuh!! aiihh, xtaw pe nk jd.. hmm

    0
    0
  33. putput says:

    xtaula..tp membe ak pnye membe 2 dok 1 felda ngan sememeh 2…
    ala..nmpk sgt diorng 2 cm da kwin…
    bhgie smcm je..
    haktuihhh…..

    0
    0
  34. alyssa maisarah says:

    aku x tahu le mcm mn mak bpk ko memeh.
    mak bpk x reti ajor ank. ntah2 mak memeh pn join skali dgn memeh. tuala lembap 2 x sure la sape yg pny… memeh pny @ mak memeh yg pny!!!! kt org felda, ingat org tua dok felda tau hal2 agama, tp hampeh… mak si memeh pn orait bebeh gak!!!! kalu mak aku, dah x ngaku ank dah.

    0
    0
  35. Madaz says:

    hoi memey, pesal ko tergamak rampas laki org hah! Yg si norman pun satu hal, bangang bin bingai, samalah ko dua ekor, eloknya dihumban ke neraka ke 7 jer

    0
    0
  36. Anonymous says:

    memey.. ko ni br nk hdup.. br nk knl dunia.. apsal la ko ni.. seriusly, skt mate tgk ko.. sama la cm norman tu.. pmpn yg x lyk lgsg tuk di pndg ngn sebelah mate sekalipun yg ko nk.. ap manusia la korg ni.. x fhm tul..dua2 x senonoh…

    0
    0
  37. JoKeR says:

    x per..biar la tuhan sj yg balas coz hanya Dia yg mengetahui..tp bg aku memey tu ibarat telur di ujung tanduk..mgkin x de lelaki muda yg nak kat die..so suami org pon rembat jela..more experience wat..!!
    cam tu la klu pelanduk msk kg..perakk!!

    0
    0
  38. ieda says:

    meluat btl aku dgn si memey ni…cam bgs je ….tegedik2 mcm betina ape ntah…………dpn media pandai sgt tnjk sopan…..ee……..benci btl lar aku ngan betina ni….

    0
    0
  39. lela cute says:

    ei..serabai gila betina yang nama memey tue..muka tak tahu malu ke??sepatutnya media2 xpayahla amik dia berlakon lagi..bukan aku sorang je x nak tengak dia berlakon tapi cnfirm 100% semua tak ingin tengok muka dia lagi dalam bidang lakonan..apela si norman aby lagi cantik dari memey muka tua 2,leher berlipat2 geli aku tengok..buta agaknye..kalau betina nie balik tenggaroh baling je dia dengan buah kelapa sawit hahaha..artis paling murah,.menyesal darling bawaknye betina tak guna ni..ramai2 jangan tengok betina nie berlakon..

    0
    0
  40. lela cute says:

    semoga allah s.w.t membalas segala perbuatannye yang lebih dasyat sekali..amin ya rabbal alamin..

    0
    0
  41. mizz panazz says:

    eh korang, betul la diorang da kawen…
    aku pon orang felda tenggaroh…
    tempat mimi tu xjauh pon dari aku…
    semua kaum kerabat felda aku cakap benede yg same mimi kawen senyap2 kat rumah dia…
    mase skola pon, aku xpasan lak minah ni wujud…
    x sefeymes skrg la kate kan… hahaha

    0
    0
  42. teddycha says:

    xsuke memey……
    xsuke !! xsuke!!!..xsuke!!!.
    xsuke norman..
    xsuke!! xsuke!! xsuke!!

    0
    0
  43. nana,nadia,farra says:

    pasangan iblis!!!! berpurak2

    0
    0
  44. bungaangkasa says:

    norman jantan yg x boleh buat laki. anak dah berduyun tp xbtanggungjawab. bodoh le memey momok tu. esok lusa dah dapat kena tinggal. sabar ye abby..

    0
    0
  45. daktenggaroh says:

    x baek ko ngutok orang..
    memey neh name sebetol dye kat tgaroh org pagil sue,.
    dye ok la,.
    cume xtau apsal jadik mcm neh,.
    pelek btol akuh.
    kesian doh parent dye,.
    hahahahahaha!!
    aku ske2 jek ckp,.

    0
    0
  46. daktenggaroh says:

    iyekk..
    aku x tipu,.
    dye dok tenggaroh selatan.
    kesiannnn…
    aku dok tenggaroh 1.
    jaoh nak g umah dye,.
    tapi aku penah gak kawan ngan dye neh,.
    dye memang baek..
    penah ade pakwe.
    tapi x kekal.
    siann. dah2 jangan kutok dye lagi.
    meh kutok norman plak

    0
    0
  47. Warganegara says:

    korang tak rasa best ke…?? walaupun dah kawin tp masih ada org nak kat kita…

    abby patut bangga dengan norman yg nampak mcm bujang walaupun dah kawin…

    lek lah… norman baru nak buka cawangan baru satu…. kuota masi ada 2 tau.. hehehehe…

    renung-renungkan dan selamat beromen..!!

    0
    0
  48. putput says:

    ha kn ak dh ckp die dh kwin…kwin snyp2…2 yg diorng brni2 aja g lepak kt opis b22…spe2 yg tau lbh lnjt tlg kmfm2kn kt diorng yg msh was2 2…
    masehhh…

    0
    0
  49. ieza says:

    setiap yang kita lakukan pasti ada pembalasan.cuma cepat atau lambat je…TUHAN itu adil…hidup ini ada hukum karmanya kerana apa yang pernah kita lakukan pada orang lain pasti akan berbalik pada diri kita sendiri.Pasti suatu hari nanti Tuhan akan balas apa yang norman dan memey lakukan pada abby..

    0
    0
  50. miss says:

    mimi tu gila jantan..meluat mcm xda bujang norman pun sama aku memang benci meraka be2 nie sangup buang anak bini sbb nk kat betina tu klu lawa xpa la jugak……. sabar je la abby. akn ada peganti baru lebeh baik dari jantan tu

    0
    0
  51. zsofiea says:

    BORING BETUL!!!!!!!!!!! ada je berita tentang 2 ekor nie,naik menyemak dok menempel muka kat surat khabar….hish….insaf2 le norman oi esok jangan sampai anak2 membenci diri u bila dia org dah besar nanti…SI MEMEY ni pun satu,mcm la dalam dunia nie ada jantan sekor tu je.balik-balik kalau ada jodoh saya terima padahal ko tu, ada otak letak la kat dalam tempurung kepala ko tu ni tak letak kat kepala lutut tu sebab bebal sepanjang hayat…nak kata mak bapak tak ajar rasanye tak macam tu hi!!!!!!geram betul dgn GEDIK sekor nie….benda tu semua kan boleh dielakkan….cari la lelaki lain…tengok si artis sebelum nie yg dikaitkan dgn norman…pasal dia ada otak la dia tak nak ko ni MEMEY…..tak tahu lah nak cakap macam mana

    0
    0
  52. kongsi says:

    aku pon dah sampah ngan dua ekor ni. jgn kata kat tv aku xnak tgk, paper or magazine ada muka 2 ekorq ni pon aku reject

    0
    0
  53. alaaaa…korang niii…xyah sakit kan hati dan jari korang ketuk keypad niiii…
    diorg tu dh sah kawen….
    pastu sajer plan kne tngkap basah…
    manusia 2 eokr tu akal bukan letak kat lutu…
    ko org kena paham…
    yg benornyer..akal diorg letak kan tumit…
    ari2 kena tenyeh dgn tumit…sampai x nampk uper otak lg….
    dah lunyai…
    cam dak memey tu….dh lunyai…

    0
    0
  54. cian abby..kan???xper la abby….ari ni ari berok 2 ekor tuuu…
    aper pon…kitorg sokong abby….dun wori….HIDUP ABBY ABADI….! ! ! gi jahanam la kat berok 2 ekor tu…

    0
    0
  55. saper2 nak komen balas….sila kan………komen anda di alu2kn….tp jgn la bg teruk2 sgt….tp bg hantam sampai hancussssssssssssssss

    0
    0
  56. aku dah abis komen arrr….wat bisa otak aku jer pikir pasal 2 ekor beruk zaman batu tu….hattan kata…biso bonar….biso bonar……jaga2…trlalu bnyak pikir hal orang nnti leh dapat kanser otak taw…!!!!

    0
    0
  57. mista says:

    alarr..tak senang pun idup die amik laki org..
    klu die kawin pun mesti tak tenteram dekat blog ni je dah berpuluh org menyumpah idup die..
    klu die nak join CT nurhaliza bley arr amik laki org pastu pretend mcm xssh hati….

    byk lg laki dlm dunia ni yg ikhlas ..memey bley PK ape..klu Norman boleh tgglkan abby yg cantik tu..mungkin 1 hari nnti norman bley buang je die ..dulu kantoi dgn farahdiya now dgn memey plak..ni mmg jenis tak reti nak serik2 ni

    0
    0
  58. oyo says:

    astaga…sy tak tau memey & norman ni manusia ker binatang????? semoga Tuhan melaknati hidup memey & norman hakim!!!!!

    0
    0
  59. oyo says:

    siti takper ar..datuk k dah cerai….so tak leh nak salahkan dier..dah jodoh nak wat cmne and then ct pun bukan nya pnag berdoa dpt duda n tak ensem mcm datuk k tu ,at least dia kawin sah n tak ditangkap basah mcm memey tuhehheh….yg sy tak puas hati nie…memey tu rampas n dtangkap basah dgn suami org..huhu..

    0
    0
  60. bro bas says:

    syabas norman..wa caya luu

    0
    0
  61. cendawan says:

    eeeeeeee…..celaka tahap cipan 2 ekor ni.babi..sial..mangkuk hayun..otak ada korang tak pakai ker???memalukan dunia artis je..si memey momok,ko tak kan idup aman sampai bila2…norman pun satu,meh sini aku isap pelir ko sampai putus…kahkahkah……..

    0
    0
  62. ciku-ciku says:

    ade ke beruk norman tu pergi melawat jer.., siap tdo sana lagi kot tgk la dlm gambar tuh, siap pakai kain pelikat lagi.. simomok pon dok sengih seronok.. yer la berapa hari xdpt.., dok tunggu nak selak jer.. kesian ko momok, umo mude lagi.., dah xde anak teruna yang nak last2 kawin laki org.. lak tu satu melaya tau yg wife ooops! xwife si norman tu mmg sah2 lawa dari ko.. nasib la ko.. bukan ape, kalu nak amik laki org pon pastikan la kita ni lebih segalanya dari wife dia, dari segi cantik, peribadi, akal, bukan gedik yang lebih..

    0
    0
  63. pencinta lelaki says:

    cam bgus je korang berdua 2…memey 2 dah bleh susu btol korang nk bmesra lak…uiii…x berani aku…c norman lak,rse die nsem ler nk posing2 tue…ek elehhh…piiiraaaahhhhh….blek bla la…..

    0
    0
  64. norman yg tipu says:

    pahal korang sibuk2 pasal rumatangga aku, jaga tepi kain korang ler. sukati aku ler nak watp pun….

    0
    0
  65. flower says:

    kawen je la ngan memey kan senang..

    0
    0
  66. flower says:

    geram btol..

    0
    0
  67. tuit says:

    xtau la nk komen per…

    0
    0
  68. aku says:

    memey sundal

    0
    0
  69. Anonymous says:

    KEMEK NE,NAPE LA CARI LAKI ORANG…HMM..AKU XBERANI NAK KOMEN LEBIH2..AKU XKAWEN G..DAH BAHAGIAN MASING2

    0
    0
  70. ni says:

    x suke memey

    0
    0
  71. flower says:

    dh jumpe2 family 2..
    apa lg jd kan je bini ko..
    mmg 2 yg ko nk kan memey n norman..

    0
    0
  72. atilia says:

    mampus pi kat dia la…….yang kita dok sebok2 tu apahal……..

    0
    0
  73. xYANx says:

    hee..norman sanggup lupe abby…dah makan nasik kangkang memey yang sekangkang kera hutan la tu

    0
    0
  74. xYANx says:

    suke nye org kampung memey bongok tu dpt jumpe jantan ayam…meluat banget aku…aku x sokong bebudak 2 hekor nih

    0
    0
  75. hani says:

    sama aje norman hakim ngan abby. anak2 yang malu nanti. yg satu gila jantan yang satu gila betina. yg cakap2 kat ruang ni pun sama. u all mulut2 suwe hanya tau ckap je! kena anak bini sendiri baru padan!!!

    0
    0
  76. Anonymous says:

    BODOH!!dlm byak2 laki di dunie nie….laki org juga nak ambik..hrap muka,body jer cantik knapa tak cari DATO,,,,nak juga norman yang sudah ada bini anak.MEMANG SAH2 BODOH!!

    0
    0
  77. Anonymous says:

    artis ni bodoh

    0
    0
  78. Anonymous says:

    artis ni suka buat sex

    0
    0
  79. gadis says:

    apalah nk jadi ngan artis masa ni…bodoh betul..dh tau norman tu laki org,jgn lah kacau..norman pun satu…tak sedar diri tu suami dan bapa org..cubalah ingat kat Tuhan..tak reti nak buka Al-Quran..

    0
    0
  80. gadis says:

    gembira betul si memey tu…akhirnya, tercapai jg impian dia tu kan…calaka!

    0
    0
  81. gadis says:

    sula je dia tu…

    0
    0
  82. abby says:

    ok la ni…baru la artisssss…

    0
    0
  83. ekien says:

    si norman ni mase dtg telok sengat kg si memey xad sorang pun layan die.. hahaha malu je..

    0
    0
  84. apple says:

    tak baik kita memaki hamun.. melaknat si memey ngan norman ni.. aku bukan nak menyokong sesiapa..tapi aku rasa cinta dan keserasian dah takde antara norman ngan abby..jadi norman mencari cinta yang lain.. dan kalau ngan memey dia rasa bahgia.. why not? sapa kita nak komen here and there.. lelaki kan boleh kawen 4..biar jelah.. tak yah la korang menambah dosa nak mencarut2 kat sini.. okay.

    0
    0
  85. JIRAN MEMEY says:

    MEMEY,MMG POMPUAN YANG X SDR DIRI! PRMPS SUAMI ORG! MCM X DE JNTN LAIN YANG KAU NK?POMPUAN YG X DE MARUAH!

    0
    0
  86. ISTERI BAHAGIA says:

    HEI,MEMEY! KLU KAU DAH SUNDAL SANGAT KAU CARILAH JANTAN YANG X ADA ISTERI,DAH X LAKU SANGAT KE?KAMI PNDUDUK FELDA TENGGAROH MMG JIJIK DAN MELUAT DGN PERANGAI KAU! BETINA SUNDAL! PELACUR! DAH BRP KALI KAU TDR DGN NORMAN?INSAFLAH WAHAI SUNDAL!KAMI PENDUDUK FELDA TENGGAROH MENDOAKAN KAU DAN NORMAN CEPAT2 DITIMPA BALA!

    0
    0
  87. ANTI MAKSIAT says:

    AKU MENYAMPAH BTL TGK MUKA MEMEY DLM TV!KLU DIA X ADAKN BGS!PRMPUAN SUNDAL MCM TU X PYH DIAMBIL BELAKON,BNYAK LAGI PELAKON YANG LEBIH BAIK DARIPADA DIA.SEDAR LAH DIRI SIKIT WAHAI SUNDAL!KAU X TAKUT DOSA KE? ALANG
    -ALANG SUNDAL BAIK JADI PELACUR TERUS.

    0
    0
  88. Elwanda Gove says:

    Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    0
    0
  89. Hey check out my blog too. I hope i have some fun stuff too.

    0
    0
  90. ehsan says:

    aku mmg benci sgt norman n memey…meluat aku tgk…rasa nk terberak je….syorkn kpd semua pengarah filem n drama jgn ambil diorang ni berlakon lagi…kami xnk tgk ‘penzina’ berlakon……ramai lg pelakon len…..

    0
    0
  91. intan says:

    ape la mslh si norman nie dh ade bini yg cantik ko buang ko amik minah sampah…aku tgk si abby 2 dh prfct dh ape la lagi yg x kena ngan nafsu si jantan hdung belang nie agak nye ye…ank dh 3 tp x reti nk insaf2 lg…nk kata abby x lyn batin ko msthil la kn…klu x mane nk dpt ank smpai 3…

    0
    0
  92. intan says:

    buat si memey..ko kena ingat mcm mane ko rmpas laki abby x msthil akn blku kt ko….mane arrr tau klu ko dh ade ank sorg si norman jmpe lak artis yg mntok wkt 2 gliran ko plk ditnggal kn dn merana la ko naik trun mkmah…hantaran kwen ko,msti duit ko sndri kn…norman x kn nk kuar duit de..dia nk kwen free pas 2 dpt main ngan ko dh puas turn ko la plk yg kena tnggal

    0
    0
  93. minecrafting says:

    for a long-term relation to conversions within your prospects a quality idea can be of the essence. So that i wondered should you have a number of techniques for my personal minecraft cheats website. I enjoy this url associated with joining your downline in addition to would love a few cold inspiration

    0
    0
  94. I was wanting to know if we could talk about your current blog’s statistics – amount of searches, etc, as I am just trying to contact internet sites I can obtain adspace with – tell me if we can have a discussion with regards to costing etc.. Many thanks, you happen to be carrying out a great job.

    0
    0
  95. I located your website and find it really helped me out. Your posts are direct, clear and to the point. I’m going to read more of your blog. Keep up the great work!

    0
    0