Written by AbangNara | August 24th, 2009

siti nurhaliza

Diam tak diam sudah 3 tahun Dato’ Siti Nurhaliza bergelar isteri kepada Dato’ K. Nak kata lama sangat, taklah jugak. Orang kata usia perkahwinan diorang berdua nie tengah sedap-sedap lagi lah. Yang buat kami kagum ialah walaupun banyak fitnah, gosip tentang perkahwinan mereka berdua, sampai sekarang diorang still maintain loving gitu.

Tahniah buat Dato’ K kerana berjaya menyayangi Dato’ Siti Nurhaliza sepenuh hati beliau. Oh ya, lupa pulak. Ulangtahun perkahwinan ke 3 mereka ini jatuh pada 1 Ramadhan yang lalu. Harapnya makin bertambah berkatlah.

Buat Dato’ K dan Dato’ Siti Nurhaliza, semoga perkahwinan anda berdua kekal bahagia hingga ke hujung ayat.

Lagi gambar Dato’ Siti Nurhaliza dan Dato’ K dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

#Sumber dari Sultan Muzaffar

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

124 responses to (GAMBAR)Bahagianya Siti Nurhaliza Di Samping Dato’ K Part I

  1. syamiza says:

    1st…ekekkeke

  2. syamiza says:

    kengkawan meh join kat page siti niee….

  3. eclipse says:

    pc hang nak komen pon ssh…

  4. eclipse says:

    ala….manjanya ct dlm dakapan suami tercinta…
    klu zawyah tgk ney mst atinya sayu sesayu ati poco dtglkan oleh bf…hehehehe…

  5. puteriaquarius81 says:

    kan cntk bertudung litup gini.. so sweet..

  6. puteriaquarius81 says:

    kan cntk bertudung litup gini.. so sweet..

  7. eclipse says:

    bosan tul la ari ney…
    ble bz….nak komen xdpt…keje byk…
    ble xbz…server la bt pngai…
    adoi….tensennnnnnnnnn

  8. hantupensil says:

    arghhh….
    lambtnya gaji masukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk………..!!!!!!!!!!!!!

  9. kuntilanak says:

    comeinyeee ct…kan lawa pkai tudung mcm 2……..

  10. puteriaquarius81 says:

    testing.. testing..
    bola 1 ke bola 2.. over
    bola baling ke bola-bola api.. over
    testing 1.. 2.. 3.. 4..

  11. kuntilanak says:

    lawala baju ct….nak jugak baju macam tuuuuuuu….

  12. eclipse says:

    BOSANNNNNNNNNNNNNN

  13. aries_april says:

    napa prob nk bka BN hr ni?

  14. new moon says:

    wwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa………………………………………………………………………………………………….knape ni ????????????????kenape laman sesawang bn jd gini ni???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  15. new moon says:

    ni yg polar bear nk ngamok neh!

  16. jed hijau says:

    Alhamdulillah….

    lagi banyak dugaan yang dihadapi lagi kuat iman didada….

    hanya mereka yang sabar sahaja yang dapat rasakan betapa kuatnya dugaan…..

  17. ANneDeSilva says:

    sangat susah nk buka BN..
    sampai malas nk bukak..
    banyak kali dh hang ni……….
    tak best tol..

  18. new moon says:

    kn lawa pkai tudung gini…x mekap pn dh lawa dh…kn bgus kalo betul2 pkai gini…

  19. badboy says:

    tak nak la cam ni…lambat…ke saja nak menguji kesabaran

  20. new moon says:

    huuuiiiiiii………….sabau2….urut dada….tarik nafas dlm2 jgn lpas2 dh….kahkahkah…….

  21. ANneDeSilva says:

    masalahnya teruk sangat masalah nie…
    server teruk bebenorr……….

  22. yuyee says:

    eh ingatkan minyak yuyee boh kat pewot je
    kat misai pon boley ek??
    huhu soh laki aku cube nie..

  23. puteriaquarius81 says:

    out dlu la.. truk sgt nih.. hihi jap gi rht wat megi.. eh silap wat keja ar.. agak2 dh ok in smula.. ngntuk banget nih

  24. eclipse says:

    BORING TAHAP GABAN DH NEY….

  25. Penari Poco2 says:

    helllo…
    aku salah masuk umah ker…

  26. new moon says:

    hantu ko keje pe eyh?area mane?umo bape?

  27. new moon says:

    ala aku tny sbb aku maleh dh nk bkak blik dlm keadaan tenet yg sengau gini ni…haaaa….drafman kn?pndai lukih2 la ni….umo?

    • hantupensil says:

      bole la lukih2 pkai komputer nih…
      budak lagi baru 23…
      nape ko tanye?
      umo ko brapa lak?
      ko keja ape?

      • new moon says:

        aku umo bdk lg dr ko…..aku bkn keje ar….aku praktikal jerk bru…bhgian grafik gop…..huhu…raye ni abes ar…pastu aku ase msti dh jrg2 sembang ngan korg kt cni…mklum la….xde opis dh…blajo pn dh abeh…tenet umah plak dh mcm cpot…huhu…sedey2…

        • hantupensil says:

          ooo…praktikal…
          ko amik kos ape?

        • new moon says:

          aku amek english communication…..apply2 dpt cini so aku ok jer….mmg cam plik gk ar blajo comm tp dok kt ceruk grafik..ntah bnde jadah ntah…ni dri dulu smpai skg aku xde byk keje pn…aku iso final report nti bnde la aku nk mrapu dlm tu….dh xde input sgt bnde ape aku nk bg dlm report tu….huih,,,gusar2…..eyh…ko kl dkt blah mane eyh?

        • hantupensil says:

          aik ape ke lari kos ko ngan tmpat praktikal>?
          aku duk kat area2 ulu klang je…
          ko duk mane?

  28. aries_april says:

    wei…
    napa ni?
    pc aries bt hal ker?
    BN yg ngamuk?
    asyk cannot found ja..
    aries bkn cari hrta karun…
    nk msuk BN jer kot…
    :-(

    • hantupensil says:

      pc ko kot wat hal…
      hikhikhikhikh…
      ko sepak2 ckit pc ko tuh..(eclipse ajar…)

    • eclipse says:

      aku lg bengang aries…
      smpi bdarah2 kaki aku ney sepak cpu….huhuhu…
      blm lagi ati bdrah dsbbkan skt ati yg tlampau….
      ABG NARA….
      CPTLAH SKET AMBIL TINDAKAN….

    • Penari Poco2 says:

      tu lar pasal…
      nie mesti abg ragus yg cabut wayar berokband nie aaar…huhuhu…

  29. eclipse says:

    korang sume dh tdo ker??
    senyap jer….
    ari ney byk btl malaikat yang lalu dat y sume org senyap….hehehe…

  30. jernih says:

    alhamdulillah… :-)

  31. asparagus says:

    1st

  32. pening says:

    Alahai bahgianye diaa…bilela agaknye nak bergambar dgn baby ye Tok t???….

  33. eclipse says:

    sesape yg tensen tue…
    xleh nak msk BN…
    bleh g mkn or solat dlu…
    prt dh knyg nti…
    bleh online blk…heheheh..

  34. salam semua.huhu. kami tgh cuba carik apa punca benda nie.kitorang pun xleh komen. server teruk sangat nie. mungkin ada orang dengki kot sebab pagi tadi langsung terus xleh access. kemungkinan tue ada

  35. tunggu jap lagi abang nara datang tolong selesaikan.huhuhu

  36. puteriaquarius81 says:

    dh ok ker ni..

  37. new moon says:

    aku dok ktn la hantu….blaja pn kt ktn…alahai cian abg nara…ait putri dh in blk?hehe….

  38. Penari Poco2 says:

    aiiiyyyaakkkkk…
    testing…testing…testing…
    1234
    aku lompat…testing
    5678
    lompat depan…testing…
    aiiiiyaaaaaaakkkkk……….

  39. new moon says:

    cam x ok je lg…hehe…arini la komen plg slow skali…kalo x bese dlm stgh jam pn dh mncecah seratus dh..ni bru 60 lbih…

    • Penari Poco2 says:

      bulan…tukar lak pic ko tue…
      nak tgk muke ko ar…

      • new moon says:

        ala malu le……..hikhik….betoi….huhuhuhu…nti kalo org dh xtau malu org tnjuk eyh…lgpn ni pc opis..x upload gmbr pn lg dlm ni..hehe..

  40. asparagus says:

    1st lg

    • Penari Poco2 says:

      ye lar tue…asyik2 first jer…
      kotak yg keberapa tah…
      abg ragus aper kbr…???
      x rindu kat aries ker arini…???

    • eclipse says:

      aspa td aries msg aku…
      dia kem slm syg kat ko…
      dia kate pc dia prob…
      xdpt nak komen…

  41. jernih says:

    kurangkan perbualan…;-)

  42. Penari Poco2 says:

    server lupa mkn sahur td tue pasal ar lemah…

  43. gosipgurlfea says:

    erk hantu pensil…:P
    Nampak Citi cam mgandung kan… comey gak nih!!!

  44. nape aq still x brkenan tgk muke dato k nih haa?muke mianglah…camnerlah ct blh nk kt die nih,baik ct kawen ngan anak dato k yg adib 2….hensem..barulah pdn..hihihi….

  45. Zaza Muhammad says:

    sapelahhhh x syg wife beb..kena plak wife dia tu SITI NURHALIZA… Semoga diorg berkekalan hingga ke akhir hayat….

  46. Rin says:

    rupanya siti boleh memakai tudung dgn baik…
    igt kan ms skolah jek pndai bila dh besar x pndai……..

  47. Yuhuuuuuu says:

    Naper datuk k tu berpeluh2
    Ketiak pun basah hehehehe

  48. Yuhuuuuuu says:

    Lagi cantik ct pakai tudung

  49. cats meow says:

    manis pon pakai tudung camni..

  50. cicikgurl says:

    Waa…comeynyer siti…i like..i like…hehehe..semoga terbuka la pintu hati siti untuk bertudung litup…amin….

  51. karut says:

    alahai….nampak macam anak Dato K pun ader..she looked chubby sket, tak percaya kalu tolong tengok gambar yang pertama, dan FOKUS pada LENGAN ct. Kan besar? patut ler CT tak boleh pakai tudung litup betul2, sebab akan ilang glamer ct huhuh

  52. dido says:

    anak datuk K yg selama ini disembunyikan ….. hahahaa

  53. nurul nabila says:

    hai anti siti nurhaliza saya peminat anti seronok
    nampak kahwin

  54. Pharmd979 says:

    Hello! babkdcg interesting babkdcg site!

  55. I think this is among the most important information for me. And i’m glad reading your article. But want to remark on few general things, The site style is wonderful, the articles is really excellent : D. Good job, cheers