Written by AbangNara | May 14th, 2009

ayu raudhah
Kami sebenarnya hairan kenapa Ayu Raudhah kurang mendapat publisiti dari media-media kat Malaysia nie. Dah la masih single, cantik dan menarik, Ayu gagal menandingi kepopularitian akaknya, Rozita Che Wan yang janda.

Sikit-sikit keluar skandal Rozita Che Wan dengan Dato’ misteri, gosip Rozita Che Wan dah kawin dengan VVIP tue dan yang paling haru Rozita Che Wan kononnya bini no dua Dato’ K. Adiknya yang single mingle sekadar kantoi gambar keluar shopping dengan Pekin jer.

Mungkin ke sebab trend lelaki sekarang lebih minat dengan janda berbanding dara? Maklumlah nak carik yang berpengalaman. Mudah sikit melayari bahtera rumah tangga.

Lagi gambar Ayu Raudhah di majlis produk kecantikan Giena Skin Cara dan Francais Beauty Palace dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

ayu raudhah

ayu raudhah

ayu raudhah

ayu raudhah

ayu raudhah

ayu raudhah

ayu raudhah

Baca Yang Ini Pulak:-

107 responses to (GAMBAR)Ayu Raudhah Di Majlis Produk Kecantikan

  1. iu says:

    cantik nya

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. ko pehal????nyibokk says:

    kene jg berat badan tu..kat ketiak tu lemak dah berputik weeehh…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  3. insan kerdil says:

    artis mana yg tak lawa bila make up tepung gomak ni, bial aku tgk drama dia baru2 ni tak paki make up, jerawat bernanh pun ada, jgn menilai aris cantik dari makeup nye…. x jadi artis klu make up pun cantik, tutup serba kekurang yg pasti natural.. lagi cantik adlah manusia yg hipokrit…kuiiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  4. singa ganaz says:

    dah mekap.. pastuh kaler rambut…

    asalnya agak gelap sikit …

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  5. ikan kaloi says:

    dia ni kena pinjam bulu mata palsu akak dia baru lar glamer mcm akak dia tu…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      tak payah ikan kaloi..pinjam jer bulu mata cik singa ganaz..mesti MELETOOPPPPP….ketebabooooo

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • singa ganaz says:

        kaler oren boleh tak…??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ikan kaloi says:

        betul gak…pjam sekali dgn bulu tengkuk singa ganaz tu…abis lari sumer org…kui kui

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          alaaa..ko jgn amik semua kasi raudhah….nanti hbs bulu singa tuuu..dahlar janggut dia aku dh buat kapet umah aku dahhhh….aku bukan apa, aku kesiankan singa jerrr…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • singa ganaz says:

          kesian jugak ko kt aku…
          ala biasalah tuh… ko kan sayang aku kan…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ikan kaloi says:

          iyer ker?? abih tu sy nk gak…amek gg singa ganaz blh???
          biaser org amek tanduk..tp psl singa maner ader tanduk…jd gg pun ok gak ar…huu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          bagus tuuu,,singa ni selalu gosok gigi sebab dia duta produk kodomo lion…ikan kaloi amiklarrrr, saraa yakin yg ikan kaloi mesti suka bangattttt dengan kecantikan gigi singa..

          .tp kan, saraa takut ikan kaloi tak lalu nak pandang muka singa masa ambik gigi dia tu sebabnyer, saraa dah cabut habis dahh janggut dia tuuuu..dah TOGELLLLLL…takut ikan kaloi geli jer nengok dia tuuu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • singa ganaz says:

          haha semua jgn berebut.. dapat sorg satu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          LELONG ! LELONG! ada sesaper nak gigi singa tak???sila daftar di sini..TING TONG…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mien.. says:

          nk,nk..aku nk amik gg singe bubuh kt gg kucing kt umah aku…sbb kucing aku xcdent ari 2…cian lak aku nengok..bape ko nk jual ni sara?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • singa ganaz says:

          ada gak benda nk dijual… belilah cepat sementara stok masih ada….

          delima ko xnk jual ihdung ko yg kembang tuh ke?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. eclipse says:

    rozita lagi glamer pasai dia lagi cantik dari adik dia ney..wpun rozita mekap tebal bendul…tp still nampak fotogenik…even dia xmekap pun…nampak cantik gak…ayu ney muka xlicin…mcm tempe…e…jahat aku ney…huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  7. badboy says:

    aku rasa perwatakan dia tak sesuai la seksi meksi seksa ni.dia sesuai bertudung litup.muka dia ayu..mcm kkk dia sesuai la seksi tu..dia tengok pada muka..erm korang jngn main2…skrg janda saham lg tinggi dari anak dara tau..layanan baik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Lovelyvic says:

      Ha… bab ni aku mmg setuju….
      Tak caya cuba tgk senario skang…
      ramai anak dara tak kawen2…
      mak janda menjada tak sampai baper tahun…
      laju je kawen balik…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        ikut TASTE masing2…kalau taste janda, pilihlah janda, kalau taste anak dara pilihlah anak dara..tepuk dada tanya selera..

        saraa : taste aku makan buah naga

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • mien.. says:

          taste aku mkn buah delima….ko nk bg pree x delima kt aku saraa…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bard says:

          tula pasal sebab anak dara jual mahal sgt. nak kata cantik tak gakk

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • minnie comey says:

      badboy da jadi baik..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Abg says:

      kecantikan seorang wanita bukan untuk ditonjol dikhalayak ramai… alangkah cantiknya seorang yang wanita yang menjaga aurat dan maruah. :)

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  8. secret says:

    tetek ayu dh makin besar la…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. erina says:

    suka tgk ayu ni…lg cantik masa dia pakai tudung (mcm dlm citer manjalara)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      kan?? kalau aku tak silap dia dulu pakai tudung litup kan??? wallahuwa’lam..kalau aku silap, maaf sgt2..takdek niat nak buat criter atau fitnah

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mien.. says:

        aku pn ske tgk diepkai tdg litupp….nmpk lg ayu dr skang…tp 2 le…ble dh jd arts brebut-rbut lak nk bg tgk dieorg punyer kulit trlampau gebu tuu…aisshhh

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. LaRa says:

    haaa taw xpa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. SHA BUDAK BAIK says:

    SEMUA POMPUAN TUAN PUNYE BLOG NIH KOMEN LAWA…..NAK2 YG SEXI……SEXI MELAMPAU….HUAHUAHUAHUAHUA…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  12. sangam41 says:

    lawa lagi kakak dia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. anakjindari_teko says:

    wakakakkaa… adooiiiyay… AYU RAUDAH,,,… sori la… kehadiran ko dalam persada seni tanah air tak kami perasan…. terlupa yang ko tu pelakon…

    sebetulnya.. ko tak perlukan gosip untuk glamer…ko perlukan kontroversi yang agak ributttttt….. baru la orang pandang kehadiran ko..macam kakak ko kontroversi ngan laki orang.. baru best,,,

    kalo ko gossip ngan aku…. aku tau bukan ko taknak… cuma aku je rasa rugi berkhatan selama nih…baik aku bergosip ngan singa…delima… jijah… vic.. lagi best….
    wakakakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. anakjindari_teko says:

    tak kisah… aku suka tepuk punggung ko…wakakakaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • singa ganaz says:

      habis.. punggung sara sapa nk tepuk…?? hahaha…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anakjindari_teko says:

        aku gak tepuk… sara blah kiri.. ko blah kanan.. blah depan aku si jijah…wakakakakakakkaa .. nak tepuk pakai ape ye jijah nih?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          banyak lahhhh..aku takdek jer korang jadi TEKO ekk.siap nak tepuk punggung aku….aku mana ader punggung..isi aku ada lah ngan kulit……aku kan DELIMA

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. awOkk says:

    perghh…da lame aku peratikan dia ni…muke dia makin hari makin lain…mayb smenjak jd duta produk ni x…dlu x cm ni pon…smpai aku xknal da ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Zaza Muhammad says:

    Lagi canteek ayu extravaganza kejelitaannye masa berlakon lam Manjalara….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. kal-el says:

    i luv u n ur sister..hope u gals cn come to temasek..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. yana yana says:

    haaaaaaaaaaaaa Ayu Raudhah ni aku memang nak komen sket.. bertuah kalau produser2 industri tempatan boleh tgk bakat yang dia ada.tgk muka nampak memang ayu.. kalau dibuat cerita EPIK berganding dengan Ashraf Muslim memang menarik sgt2..taklah asyik buat cerita drama org kaya2..pakai keta mewah..tapi jln cerita hempeh..harap sgt la kat produser tempatan fikirkan cerita yang kreative .kalau boleh contohi drama korea yang memang menarik .macam iljimae aku tgk 10 kali pun tak jemu! heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Zaki says:

    Ayu memang cantik.Kalau dia sudi,Aku nak buat bini.Confirm 10 hari aku tak keluar bilik.Nak kerjakan dia sampai puas.heheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. bard says:

    alah anak dara sekarang kan mahal sgt kata cantik tak gakk. tapi anak dara pun tak semestinya dara.hehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. .......... says:

    emmm…………
    ayu hipokrit la….
    blakon pkai tudung,kat luar x pkai pon…………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. lempenghangus says:

    mane ko tau dia dara lagi? g test pakar O&G baru aku caya…hahaha… zaman skrg muke je baik… pastuh pakai bedak tebal2 tutup jerawat & bekas jerawat yg berkerutuk.. fuh.. aku sian kat pekin xbf dia.. cpt sgguh berubah ati… mentang2 la pekin tak brape auranyer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Hero says:

    cun cun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. http://freeandfullversiongames.blogspot.com/ says:

    lg cantik dier pkai tudung.mase citer manjalara tue,first time tgk ayu,erm cntik.igtkan mg bertudung,tp x.tp tu hak dier la kan.tp mase dier bertudung lg nmpk cntik dr free hair..huhu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. bantalBucuk says:

    ayu dgn kakak dya mmng cntik…
    tp d`all ni seksi la…
    klau b`tudung msti lg teserlah kecantikan d`all ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. shaf 4 says:

    klau die jadi awek aku hari2 aku bawak balik umah ramas2, jilat2, cium2, PANCUT DALAM.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. akupunyasukala says:

    senang cite..muka sume nampak cantik bila mekap..meh sini tukang mekap yg sama mekapkan aku..mesti meletop!oppss…ramai lg pompuan cntik kt msia ni x sebertuah die..cube tgk tanpa mekap..huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. tapi kakaknya lagi matap wooo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. hey I’m not able subscribing to your RSS feed. Can you help or do you know why? thanks for the assistance.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Awesome Post! I am so glad I found this. This is exactly what I was looking for. Thanks for Sharing. I’ll definately visit again!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Legalsounds says:

    I just couldnt leave your website before saying that I really enjoyed the quality information you offer to your visitors… Will be back soon to check up on new stuff you post!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. syima says:

    memang lawa sya perminat awak tau………………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. syima says:

    umur awak berape tahun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. syima says:

    sya rasa awk ni kan mesti rmai permint kan awk kan lwa.saya suka awk dri akak awk.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. jahat kamu says:

    dulu aq suke ayu,
    tp sejak kuar cite dy ngan rita,
    xde minat2 daa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. Good day I am so thrilled I found your webpage, I really found you by error, while I was searching on Askjeeve for something else, Anyways I am here now and would just like to say kudos for a tremendous post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read it all at the moment but I have book-marked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the awesome work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. hey there and thanks in your information – I have certainly picked up anything new from proper here. I did then again experience a few technical issues the use of this website, as I skilled to reload the web site a lot of times previous to I may just get it to load properly. I have been wondering in case your hosting is OK? No longer that I am complaining, but slow loading circumstances instances will sometimes impact your placement in google and can damage your high-quality score if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I’m including this RSS to my e-mail and can glance out for much more of your respective intriguing content. Ensure that you update this again soon..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. Wow that was strange. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted to say superb blog!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. efukt boobs says:

    I’ve been wanting to start my own blog for sometime, like you. Do you have any tips on how to get setup (hosting, domains, blogging software etc?)

    :) xxx

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Thanks for writing this great article.. it gives me a lot of insight on the subject. I’ve added this page to my favorites for further reference.

    :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Just want to say your article is as astounding. The clarity for your post is simply nice and that i could think you are knowledgeable in this subject. Well with your permission allow me to grasp your RSS feed to stay up to date with drawing close post. Thanks 1,000,000 and please continue the gratifying work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. myp2ptr.com says:

    When I initially commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a remark is added I get 4 emails with the same comment. Is there any approach you possibly can take away me from that service? Thanks!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0