Written by AbangNara | November 30th, 2010

gambar artis di parti eh

Walaupun kami adalah peminat susah mati Lisa Surihani tetapi kami tetap tak berapa suka dengan menatang alah di atas kepala Lisa. Di mata kami, ianya menyembunyikan kecomelan Lisa yang sebenar. Tapi di mata Lisa mungkin benda tersebut menambahkan lagi kecomelannya. Siapa tahu kan? Setiap manusia taste fesyennya berbeza-beza.

gambar artis di parti eh

Kami lebih sukakan fesyen Juliana Evans berbanding dengan Lisa Surihani. Nampak lebih sempoi dan menyerlah kecantikan Juliana Evans. Kalau disuruh pilih salah seorang untuk dijadikan chikaro, memang sukar untuk membuat keputusan yang tepat. Ikut hati, dua-dua kami nak rembat buat awek. Hehehe.

Lagi 13 keping gambar artis-artis wanita di parti 20 Eh! Yang Anggun dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Budiey.

gambar artis di parti eh

gambar artis di parti eh

gambar artis di parti eh

gambar artis di parti eh

gambar artis di parti eh

gambar artis di parti eh

gambar artis di parti eh

gambar artis di parti eh

gambar artis di parti eh

gambar artis di parti eh

gambar artis di parti eh

gambar artis di parti eh

236 responses to (GAMBAR)Artis-Artis Wanita Di Parti 20 Eh! Yang Anggun 2010

  1. aida says:

    lawak giler ana raffali pakai..cam badut

    0
    0
    • aida says:

      wah…im the first one

      0
      0
    • incik jejol says:

      loh anna raffali ker. aku ingat sape lah tadi.gemuk la die

      0
      0
    • ann says:

      x lawa nyer..siyes!!!

      0
      0
      • farapink says:

        betol xlawa.. xde sape pon yg lawa.. kecewa.. T__T

        0
        0
        • puteh says:

          Pejal tahir bukak baju bkn main lagi kena gam la kena cat la….artis pompuan dedah dada dedah tiak dedah mcm2 boleh la pulak………..isk…xphm aku……

          0
          0
        • artis bukan idola says:

          dedah coli lisa ag kan puteh???

          2 laa akhir zaman..

          maher zain gak bes..=P

          0
          0
        • hamba ALLAH says:

          aku pun tk paham…uuhuhuu…cam apa dah aku nengok sekoq2 ni…semua stail nk dedah apa yg ada…
          analogi dia senang ja…
          bila kita beli mkanan…antara makanan yg terbuka dan mknan yg ditutup elok..mane satu kita pilih?
          sama gak dgn pompuan…uhuhuhu/…

          0
          0
        • zam says:

          setuju 400 peratus… faizal buka baju kena wat keja amal… ni yg bakal kena siksa kat Sana ni..mcm mana…. bg arr skit hukuman

          0
          0
        • Kuncu_jahat says:

          A’a la keciwa tgk baju dia yg nmpk color branye tu…. tp kan.. korang perasan tak.. artis2 yg dh janda kat M’sia ni.. makin seksy mexy gitu… apehal???? sbb dh janda ke? so xde sape nk larang/halang pakai sexy??? tepuk dada tanya iman la…

          0
          0
        • Siyes Sungguh says:

          Apa la Bang Nara ni..
          kalau org lain seksi sikit pun dah kutuk2…
          lisa yg diagung2kan tu nmpk coli, takpe plk…
          Nyampah gile dgn org hipokrit ni…
          Asik nak cover kesalahan artis pujaan dia..
          Taknak bagi kita perasan dgn coli tu, dia ‘drag’ perhatian kita kat atas kepala Lisa tu..

          * saya sgt setuju dgn statement kuncu jahat..mak2 janda tu sbnrnya menyeksi bkn psl dah takde org nak tegur (dah takde laki), tapi psl dorang nak bekas2 laki dorang menyesal melepaskan dorang yg cun bergetah camtu…siyes beb, takde de duda korang nak rasa menyesal tgk korang mcm tu..lagi kena kutuk dgn bekas keluarga mertua, ada la…(especially dedicated to nana ex-faizal)…

          0
          0
    • artis bukan idola says:

      LISA PAKE BAJU NMPK COLI PON KOWANG LEI T,ANGGUK2 SUKER KAN???

      dal laa kecik nk tyang2 laxx..huhu..

      0
      0
      • okey la says:

        tu bukan coli la..
        kutuk je la cara brpkaian ke ape, tk elok la kutuk2 ‘tang tu’ kecik ke besar..mna tau kcik ke bsr?bkn nmpk btl2 dpn mata pon..dia dh khwin t,bknnye tkleh brtmbah bsr

        0
        0
        • artis bukan idola says:

          haha..
          itu laa nmer dier woman mak cik oi…

          bkak tdung nk tyang rmbot..
          pake skirt nk tayang kaki..
          pake ketat nk tyang body..
          pake baju nipis nk tayang aper mak cik ???

          tayang buah dada laa..
          dalam 1o taun ag..
          no wonder wanita ISLAM pake bra jer kt pblic..

          dunia tggal 1/5 ag jer nk brakhir..
          aper k,idoopan slpas dnia fana nie mak cik??
          mak cik pk la dalam2 tuk ape DIA cptakan dunia nie??

          0
          0
        • okey la says:

          pakcik, awk ckp tu betul tp ape awk mksudkn dgn nie-‘dal laa kecik nk tyang2 laxx..’?

          0
          0
        • artis bukan idola says:

          haha..

          da artis tu nk tayang t*t*k tue..
          xkan la pblic bute tuli xnmpk kan ???

          jgn salahkn perception pblic laa klow da dowang seniri smua samer bodoh daif fesyen mngarut smua tue smua..haha..

          ATIS smua sama mak cik !! hoho..

          0
          0
        • Tan Sri Rozmey says:

          mksud aku kt cni,kau tu mghina.dah btul sgt2 la ape kau nasihat tu tp smbil2 tu mnyempat lg kau nk mghina.ape kau perfect sgt ke.
          komen kau kt bwh2 tu asyk nk taip t*t*k la,saiz sume,kau pmpuan ke?t*t*k kau sebesar tmbikai ke?klu kau pnye sbesar tu dn kau rsa cantik,brsyukur la,x pyh asyik nk gi kecoh2 kekurngn org..klu skali xpe,ni nk dkt 2 3 kli..msng2 ade klebihn kkurngn..nasihat dh bgus sgt tp spoil dek ko pnye isu t*t** tu.huh!

          0
          0
        • artis bukan idola says:

          tan sri rozmey…

          klow da slow2 dowang xpham bhasa kan..
          bek twus twang jer ag bgos..hoho..

          bia LISA bacer seniri igat sampe mati..
          klow slow2 t dier xsedar2 dnia nk kiamat…

          0
          0
        • En.Rozmey says:

          Hoho.Iyo la tue.kau ni llaki ke?nk tau gak tu.haha

          0
          0
    • Kitaro says:

      siti nordiana yg last tu eh? pesal seksi benor?

      0
      0
    • mamat says:

      aida: ko memang mcm tu ke?ana raffali tu sekurg2nye pakai xdedah sane sini..at least tutup la gak peha gn betis dia tu..aiyyyooo…ko tgk sesorg tu dr pakain jek ek..apa daaa…

      0
      0
    • MY.OwnZ says:

      anggun tp XTUTUP AURAT AP KEJADAH NYER……NooD

      0
      0
  2. jard says:

    mcm kat hollywood lak

    0
    0
  3. MeLIA says:

    For me Lisa nmpk beauty bunny… Cute. Sbnrnya u dont hv to be seksi to look seksi. Mcm lisa, pakaian mmg marvelous, elegen dan bermaruah. Sory la kalu terOVER puji Lisa, tp mmg dia deserve it. Sgt bermaruah….

    0
    0
    • aida says:

      yes i really agreed with u.lisa seorang yg bermaruah n x gedikssss…tp die x leh sebut ‘R’…hehe

      0
      0
      • ning says:

        yes….i like Lisa…pakaian sopan yg sgt2 menarik …. yg lain tu mmg tak cukup kain…..nape lah nak pakai yg tak cukup kain bukan nya cantik tapi kelihatan hodoh…dah tau klau pakaian yg tak cukup kain mmg kena kutuk tapi itu lah jugak diorg suka pakai…wahai para2 artis len kali jgn lah pakai pakaian tak cukup kain…pikir2 lah n tggok2 lah…..cuma gi pendapat..lau nak terima alhamdulillah…klau tak pun lupa kan aja lah….

        0
        0
        • artis bukan idola says:

          pakaian sopan???

          nampak bra??
          korset ke bra…
          samer je rlaa nenek oi !!!

          bgos ning..
          umat akhir zaman..
          i like it !!!!!!! LOL…

          0
          0
        • K says:

          @artis bkn idola….
          byk lg yg lu leh kondem tp rita gak yg lu nak kecoh..dia bertutup lar jugak berbanding dgn yg lain (ana raffali pun ok).. yg jarang tu yg lu nak bebel..

          sbg umat akhir zmn (as u said), naper takder komen yg dah mmg ternganga n terdedah tu? takkan yg lain lu nmpk sopan..lisa sorang lu nmpk jarang???!!!!! jlnkan t’jwb dgn adil ok

          0
          0
        • K says:

          @artis bkn idola….
          byk lg yg lu leh kondem tp rita gak yg lu nak kecoh..dia bertutup lar jugak berbanding dgn yg lain (ana raffali pun ok).. yg jarang tu yg lu nak bebel..

          sbg umat akhir zmn (as u said), naper takder komen yg dah mmg ternganga n terdedah tu? takkan yg lain lu nmpk sopan..lisa sorang lu nmpk jarang???!!!!! tunjukkan lu sbg umat akhir zmn yg bagos dulu ok..

          0
          0
        • artis bukan idola says:

          hahaa aper laa K nie..

          ak kondem sbab kowang back up Lisa COLIana tue laa..

          my perception ARTIS SMUA SAMA..
          xder lebih2 sopan pon kt Lisa nie Poonn…

          0
          0
      • YATT says:

        she always cutee….luv her…

        0
        0
      • Aina says:

        agak pelik la fashion Lisa tuh.. yes dia mmg sweet, tapi pakaian nampak x cantik..x elegan… erm, nak wat camna kan.. dah nama pun Lisa Surihani, fans sejuta katenye… pakai apa pun cantik, walaupun mmg x cantik..

        0
        0
    • ntahla says:

      sopan ke baju lisa?nampak bra tuh..

      0
      0
  4. madam casper says:

    Ezlyn dan Ct Nordiana?? buruk bebenorrr laaaa

    0
    0
  5. Granite says:

    Lisa juga yg sopan.. mmg kalau makcik2 nak pilih menantu, lisa pasti jadi pilihan

    0
    0
  6. anne says:

    yeke…

    0
    0
  7. miss_pinky says:

    MASING2 BAJU SPONSOR KAN NK WAT CMNE, TAPI PAPE PUN LISA STILL CUTE LOR N SOPAN GITU.
    :)

    0
    0
  8. Amoi says:

    1ST CHOIIIIIII

    0
    0
  9. Amoi says:

    Lisa Surihani nampak bra…nak kecoh ker?

    0
    0
    • chakchak says:

      bukan bra la tu, lining belah dalam tutup perut sekali da..

      0
      0
      • artis bukan idola says:

        ader beza ker bra n korset klow nmpk saiz t*t*k 30a ????

        tomat laa tomat…

        0
        0
        • mrs deco says:

          tajam tol mata ko ek???ko pon wat dosa gak pegi tgk benda tu wat pe…asyik2 ko focus kat tmpt tu je…tak der tmpat lain? owh lupa, mesti ikut pendapat ko dah tmpt tu yg paling jelas sekali mata ko nampak an an an…ko pon samalah umat akhir zamannnn…tak jaga mata ko! lantaklah ko ni lelaki ke pompuan, kalau pompuan, patot ke ko jatuhkan air muka dia sampai canag gitu skali…seb baiklah org dlm ni tak kenal ko…kalau kenal ko agaknya, tah cemana plak ghupa ko berfesyen ek…tah part mana plak ko dedah…tapi kalo ko lelaki, mmg ko pon tergolong umat akhir zaman tak sedor diri…tak yah lah cover kata ko nak beri nasihat ke, nak tunjuk mana tak betol ke…ko pon same jerh!!

          0
          0
        • artis bukan idola says:

          haha,…bodoh la mrs deco nie..

          nak salahkan pblic laxx yang xjager mata…

          ibarat salahkan mata pblic biler kiteorg nmpk kowang wat mksiat2 gitue…

          oh bodoh umat skunk nie..hoho..

          0
          0
        • anang says:

          klu umat bodoh kau pun sama bangang la ‘artis bukan idola’ tak yah nk kutuk org..perangai mcm keldai

          0
          0
  10. bumi hijau says:

    lisa sopan dan cun melecun gitew…yg tak berapa femes…ala2 gitew yg nak over sexy..yg dh mmg cantik n fofular tu biasanya relax jerrr..

    0
    0
  11. Rin says:

    saya suka la kasut yg ppuan tu pakai, yg wrna putih tu… menarik.

    0
    0
  12. chenta says:

    1st ker??

    hehe~~~

    adui~~~ masing2 seksanya…

    0
    0
  13. ana says:

    mak ai. makin meletop jande2 tuh

    0
    0
  14. aida says:

    seksi giler dowh siti nordiana skrang..meletuppppp

    0
    0
    • me,myself n i says:

      letop apenyer! paha n kaki dah mcm bigfoot dah pkai bju mcm 2.. sorry 2 say, siti nordiana mmg sgt2 xsesuai dressing camtu.. hdoh sgt2! ni aku komen yg membangun utk ko ye makcik diana.. sila la pkai yg sesuai ngan body n status anda utk elakkan fitnah.. tq!

      0
      0
      • K says:

        aku stuju..naper lar si nordiana tu nak pakai pesen tuh..x kene gaya..nmpk perut terbentang luas..

        0
        0
        • Siyes Sungguh says:

          siti nordiana tu, suara dah la tak sedap (tapi lagu2 yg dia dpt blh tahan sedap dan merengek)..ms dia anak dara dulu pun, aku jelak baca cerita dan statement yg dia keluarkan konon2 kawan2 abg dia gilakan dia la, cikgu sekolah minat nak couple dgn dia la..last2 bila dia kawin, terbelalak bijik mata aku ni tgk muka laki dia blh tahan hensem!!! tak sangka plk dia blh dpt..ingatkan kekal, rupanya tak…aku ingatkan dia jd la pompuan senonoh sikit sbb dah la janda, pastu ada anak kecik lak tu..rupanya, huh! faizal tgk tak terliur de…

          0
          0
        • the d says:

          tah….mcm ahli syurga u ni komen begitu….klw suare dea xsedap for sure u tak kenal sape itu siti nordiana…u siap tau sape hubby dea n anak dea bagai..suppose u bg support pd artis kte…bkn kondem lg…

          0
          0
      • teddy says:

        korang ni asyik nak mengutuk orang jew nape?????bg la moral support ckit………if xsuka than xyah la nak tengok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        0
        0
    • myra says:

      janda nak pancing jerung besar laa tu…

      0
      0
    • dyrius says:

      meletop la sgt….hodoh je aku tgk….bute ape!!!!

      0
      0
  15. sitipah says:

    1st pulak!!

    0
    0
  16. natts says:

    yang jelik, yang pelik, yang comel, yang ntahapahapantah! ^_^

    0
    0
  17. Miss pocO says:

    diorg pakat pakai skirt pendek sume nih…

    mane nek jah xde…?

    0
    0
  18. anggun ke... says:

    Takde lah anggun sangat pun.. Napa mekap kebanyakan artis skrg takde seri ek?? Nampak cam hantu je… Tapi Lisa suruhani tetap lawa…
    Gmbr paling last tu Siti Nordiana ke? Memang camnie ke pakaian dia sebelum nie… Nampak pelik pulak.. Lupa pakai lipstick kot…

    0
    0
    • okey la says:

      tp klau bab mekap yang berseri2, rasenye muka/mekap juliana evans paling cun kt cni,org lawa mekap plk kena dgn muka,mmg menarik la..Siti Saleha tu cantik tp mekap dia tu wat muka dia kurang cantik je.. marsha dn lisa less makeup tp tetap nmpk lawa. yg lain2 tu ade yg mcm sakit pucat je,ade yg trover,ade yg lawa,tp tk tktau la klau kt parti tu diaorg semua muke cun2 berseri2 kan,mekap leh wat muke cntik kt lua tp kt gmbr tak atau sebaliknye..tu psl ade org dah mekap lawa2,pstu test amek gmbr sendiri untuk tengok muka jdk cmne bile dlm gmbr

      0
      0
  19. khais says:

    nape seksi sgt ni…

    0
    0
    • K says:

      tul lar..mostly pakai skirt pendek & baju ketat metat..adehh..ada yg lupe tngok cermin arr sblm gi..tu yg jadik rupe tu..

      0
      0
  20. Lisa Surihani – nampak la dia punya cover tuh! , fuh parti ni klau ada laki mmg jdi parti liar le

    0
    0
  21. asmara says:

    =)

    0
    0
  22. hana says:

    all great tpi nana nampak gemok

    0
    0
  23. ashun says:

    farawahida suka pakai baju menampakkn dia tua dr usia

    0
    0
  24. Azreeny says:

    seksi dowh ct nordiana skang…ingatkan lepas kematian Achik Spin nak insaf la sbb ajal ni xkira tua muda…rupa2nya makin seksi plak..apalah artis2 Malaysia ni…Mengaku Melayu, Islam plak tu tp pakai baju cm artis Hollywood…dedah sana dedah sini…..

    0
    0
    • K says:

      Azreeny, stuju dgn ko!!

      0
      0
    • silentgirl says:

      tu la.tp kaitan dgn arwah acik spin xde la kot..sbb die kan da kawen n cerai ngan sape plakon laki tu..faizal kot xsilap aku name die..maybe nk show off kat ex hsbnd kot. who knows..

      0
      0
  25. Maimoon says:

    Euwww! Lisa suribunny punye dressing mcm nenek2 kat england. Ezlyn pulak your taste is funny. Salah majlis ke ezlyn? Kui! Kui! Kui! Kui! Kui! Kui! Kui! Kui! Kui! …

    0
    0
  26. kakchubby says:

    mereka2 yg mendedah body konon mcm artis hollywood ni, kalo berdiri sebelah artis hollywood sebenar nampak macam org gaji/kuli dorang jer. agak2 la kalo bergaya tu. tambah2 lagi mak2 janda macam si wan sharmila & siti nordiana tu. jgn la sampai peminat2 kata awak tu desperado….

    0
    0
  27. Maimoon says:

    Juliana evan lebih menyerlah. She is a fashionista. Ada taste n ranggi uptodate. Keboom!

    0
    0
  28. Adam says:

    Lisa lah yg paling fashionable dalam banyak2x tue. yg len sume dress biasa jer.
    Ana Rafalli lawak ker? cantik jer dressnye tue. Lawak lagi Linda Onn. Berlapis sgt.

    0
    0
  29. nurul says:

    wah geli weh.

    0
    0
  30. gg lawa says:

    makin lame makin terbuka kt atas ngn bwh tu…
    cm ni ke artis yg nk dijadikan idola…
    pakaian ngalahkan artis hollywood,
    jth maruah ISLAM yg sbnrnya….
    Takbir……!!!!!!

    0
    0
  31. cilipadi says:

    alahai…pe la nk jd ni.. dunia2…lisa baju dah cung semua tp awat nampak bra…jarang la baju u tuh …next time cermin tol2 la b4 klua umah …

    0
    0
  32. RiRi says:

    Lisa je yg nmpk manis n sopan..huhu… :)

    marsha pink!lawa je.. :)

    yg len sume nk tjuk dorg hot..padahal meloya kn je..huhuh…mangsa fesyen..

    0
    0
  33. lalalala says:

    kenape ct nordiana jadi camni?i like her tapi jganlah pakai pakaian camni lagi….sgt2 tak sesuai…ilang respek i kt u nana

    najwa ke yg chubby sikit tu?manis la muka die ..mcm seniwati zaman dulu2

    0
    0
  34. wateva says:

    xda pic nora danish kew???

    0
    0
  35. irdzwa88 says:

    seksi btOl nana skang yew…….rsenye dlu die x cmnie pn…….sOpan jew tp skang…mak aiiii…meletOp!!!

    0
    0
  36. sya says:

    emmm….ader yg ok ader yg biasajer

    0
    0
  37. okey la says:

    lisa memang nmpk cute dn sopan tp tk menyerlah la..nmpk mcm malap dn suram.haha.bukan pasal bju dia glp ke ape, tp mcm bju dia tk sesuai dgn style rmbut dia kot

    0
    0
  38. suka ati nak komen says:

    paling sopan ana raffali….

    0
    0
  39. alamak ai fail gak lisa surihani yerrr…hahahaha

    pe kisah jarang2 belasah yer x lisa yerrr…

    wah2 sadis nyerrrr…

    0
    0
  40. FTrocks says:

    baik layan faizal tahir..bunkface…n artis korea…

    0
    0
  41. jeanie says:

    nih bukan fashionistas..tapi disasters!!..Help!!

    0
    0
  42. Annedesilva says:

    Lisa sendir pakai baju jarang nampak bra dia..
    smua pon hampeh la…
    seksi meksi smuanya..
    takot nk tgok..

    0
    0
  43. kimie says:

    SUKA BAJU EZYLIN.. TAPI TANG KAT KEPALA TUE TAK SESEUAI~~~

    0
    0
  44. Gadis Melayu says:

    semua mmg wajip tunjuk kepala lutut ke?

    0
    0
  45. wateva says:

    sopan ke slevless tu?
    upss..
    suar je yg pnjg..

    0
    0
    • LOVE says:

      aduhai “wateva”….cuba hang bandingkan dgn artis2 lain dlm pic ni…sopan la sket dr yg nmpk kepala lutut tu kan…kira ok la dr yg lain2…tu pun tak reti nk banding…huhuhu

      0
      0
      • mikan says:

        wateva ramai lagi yg slevless ok.bukan stkat slevlss peha smua nampak.lisa tu kira ok la.tutup cket.tak payah la ko nak cari salah lisa je.padahal yg lain lagi teruk

        0
        0
  46. kimie says:

    SI FARAH TUE.. [PICTURE 4] MCM SYOK SENDIRI “PERASAN LAWA”

    MAKEUP OVER~~ NATURAL SUDEY~~~ ADA BRANI~~!! HAHHAHAA

    0
    0
    • silentgirl says:

      tu la pasal..muke bajet je.make up sket nk pny gebu la kan muke die..tgn itam.die ni pon antara artis yg ske pkai baju yg x match ngan warna kulit..

      0
      0
  47. hasanahcun..aww says:

    aku suka ct nordiana

    0
    0
  48. world says:

    nape la artis malaysia skang nie semaikin melampau berpakaian (segelintir), mcm nk berlumba2 kain sape paling pendek n paling x ckup kain…merayu pada pihak berwajib tolong la sediakan garis panduan berpakaian utk artis2 malaysia, wat syarat kain mesti bawah lulut
    (sekurangnya2) n x bleh pkai bj tanpa lengan walau apapn majlis n msk tv, makin lama makin singkat plak kain masing2, tiada istilah segan silu lg,

    0
    0
    • okey la says:

      rasenye artis m’sia skg bukan brlumba2 jd sape plng tak cukup kain tp hari2 fikir baju mana yg nmpk meletops tp tk seksi.lol..artis dah sinonim dgn gaya2 mcm nie,klau diaorng tk suke,diaorng tk jadi artis/model.skg ni dah kire bgus la,rmai yg mnegur,mlampau ckt,confirm kena ‘fire’, dulu2 lg seksi seksa terlondeh segala bagai ape..dn yg bgusnye skg,dh smakin rmai artis/model(fsyen muslimah)/pengacara yg brtudung atau tk pki seksi

      0
      0
  49. Bunga says:

    Ya ALLAH…nie dekat malaysia or luar negara…sakit mata memandang..tak pasal2 dapat dosa kering..huhuhuhuhu

    0
    0
    • okey la says:

      ni kt M’sia la nie..kt oversea lg dasyat leh nengok..ni diaorng dah penat pilih baju mana nmpk meletops seksi tp tk seksi,risau kena ‘fire’, tp akhirnye pilih seksi gak sebab nk nmpk meletops seksi..LOL.

      0
      0
  50. syakira wakakwaka city u says:

    i love u nana

    0
    0
  51. gangsta princess says:

    wat r they thinking? adoi..

    0
    0
  52. MiraLyana says:

    cuba kira semua gambar ni, berapa je yang tak nampak bahu and tak nampak lutut? seriously memang kena buat guideline kat diorang ni. ceh, nak jual bakat ke jual badan? peh semuanya nak lelong peha. disgusting and shameful. bila org kata artis tak boleh jadi idol, reti pulak diorang melenting? tsssk. ni bukan negara mcm jiran2 malaysia weh yg masyarakat boleh accept benda gini tapi trust me kalau lama2 dibiar, org akan jadi lali tgk artis seksi and dah tak kisah artis pakai seksi. come on! tak nak lah benda ni jadi nature. jangan dibiasakan. cegah sebelum parah muahaha.

    0
    0
  53. teritip says:

    emm … patut le datuk2 yg dah tua kat malaysia ni tinggalkan cik datin mereka .Songkok haji pon boleh terbang beb ..!!!

    0
    0
  54. anna says:

    hmm..yg badan cantik tu elok je pakai sexy2..yg badan mcm nangke tu sila2 la tutup ye…
    tp sebaik2nye,tutuplah aurat..taklah org tulis komen yg panas2..

    0
    0
  55. samad says:

    Aku tak faham serba tak kena, Lisa Surihani pakaiannya tidak mendedahkan sementara Juliana Evans memakai skirt pendek.Bila ada artis melayu pakaiannya menjolok mata korang hentam habis-habisan.Ini pulak komen pakaian lisa surihani kurang menyerlah?
    Kena periksa batin pengkomen dulu kut?Ada penyakit hati.

    0
    0
  56. zuanzuan says:

    ……artis malaysia nie mmg tak taw berfesyen lar….if baju sponsor pon kena lar check betol2x sesuai or x dgn bentuk badan, warna kulit…nie tak bhg top and bottom nampak tak sesuai….jap…baju marsha 2 koyak ke kat tengah2 ke!…..smu focus pd dress, tp rambut masing2 serabai mcm baru jatuh tangga….pelik3x

    0
    0
  57. LOVE says:

    amboi siti nordiana…nak jadi janda meletup mcm rozita ka..huhuhu..tak payah la nk pakai cmtu..tak lawa langsung…kepada artis2 yg pakaian tak senonoh tu…tak payah la nk over sgt pakai seksi2…apa salah pakai simple je..mcm lisa tu..tgk marsha..walaupun seksi dia pakai simple nampak kemas je…yg lain2 tu…hampeh la…walaupun artis takyah nk main sarung ja walaupun pelik..yang wan sharmila plak…atoiiii…mcm pakai duk umah ja nk tayang kat semua org..janda gak tu..huhuhu…entah la..tak tau dah nk ckp apa dgn artis2 malaysia ni skrg..nk ikut hollywood tapi terlalu over….baik aku tgk artis korea je lah…tak seksa sgt mcm depa ni..huhuhuhu

    0
    0
    • ermm wan sharmila ke Lana Nordin tuh…?
      tol aaa.. tgk artis2 korea lagi best sbb kiut2 jambu2 smpi boleh dimakan, punyelah jambu hik3x…
      hehehe..majoriti gegambo ni pakai mikro mini punye skirt atau dress… nk celen Sharon Stone ke Britney Spears yg smpi nmpk tuuuuuuuuuttt bila duduk keh3x..make sure pakai le ‘apa yg patut’. jgn lupe silang kaki ye, kamera ada di mana2…teng3x

      0
      0
  58. Akoo says:

    adulaaa pakat2 nk jadi kapir laknatullahh laa nihh..

    0
    0
  59. seri ayu says:

    baju nana mcm baju tarzan ler….belang lg….hik3…

    0
    0
  60. mimi naim says:

    ish3…heran la..kdai kain kt m’sia ni dh ttup ka…smua pakai mcm x ckup kain ja…

    0
    0
  61. cassandra says:

    minta tolong label nama arits ni ikut urutan .. please… tak berapa kenal

    0
    0
  62. lyeinalilies says:

    hurrmmm…si gojes lisa pkai bju kind of see thru la..yeah mybe lighting wat bju tuh see thru..tp cm xbpe ske la tgk lisa pkai bju tuh..seyes..=( others same je pkai bju xckop kaen..

    0
    0
  63. megatron says:

    bedak sejenkal!!! dh mcm hantu!!

    0
    0
  64. moonchormei says:

    …sume baju kecik n singkat mcm dijahit utk kanak2 drjh1….

    0
    0
  65. lemonate says:

    OMG!!!Plg tak blh bla yg tembam lg tembun tue nak gak pakai pose ala2 tangkap leleh!!!Plizzzz lah dah mc barut nangka jerk tak kesah lah saper pun kamu2…ni!
    den tgk wan sharmila ko name dia tah per2 i’ve i dress like she’s wearin tp x ropol lah mmg pakai kat umh jerk xstyle lansung jd artis.
    tgk NANA mmg sah2 nampak ke ulu-an die coz dia mmg nampak kekok n tak blh nak jd seksi…+…bkarat jer lisa lg cute walaupun sbnrnya bj dia xlawa tp sebab ttp semua lg org specialy lelaki suka coz keindahan diri tue tak 99% ditayang cam lelain!

    0
    0
  66. Gadis Cawan Biru says:

    gambar yang last tu siti nordiana ke??? biar betul??? sejak bila dia dah pandai pakai sexy nie??? mana pergi kata2 dia dulu yg tak nak pakai sexy?? OMG!!!

    0
    0
  67. pencinta says:

    make up buruk plus pkaian hodoh = nk trmuntah tgk..

    0
    0
  68. bulan says:

    saper nama yang pakai kuku merah tu

    0
    0
  69. Rayy says:

    makin hodoh fesyen artis2 malaysia nie… klaw bley nk bukak smua.. tema apa nie? ala2 sarkas ke…?

    0
    0
  70. asya says:

    LISA paling sopan n COmeii

    >
    >
    >
    >
    >
    >
    >
    >
    >
    >
    sedap mate memandang~

    0
    0
  71. dont ask says:

    waklu…korang semua ni patut kene kondem & komen. Time komen tulis baik2 cite pasal aurat, nasihat2, kondem org pakai seksi, beristighfar mengucap semua..tapi yg korang dok nengok aurat2 pompuan and dok maki hamun +++belum kira mengumpat blakang lagi. Sama je laa kite semua..daa~

    0
    0
  72. vuvu says:

    ramai yg aku x kenal.. sbb nampak pelik dan lain drp biasa..

    0
    0
  73. east woman says:

    nape korang kutuk2 ana rafali er? aku rasa ana rafali paling sopan pakaian xterdedah sngt. ct nordiana nape dh pandai seksi2 dulu xmcm nie pun nmpk tua dari usia ler nana…

    0
    0
  74. Miss Independent says:

    baju Lisa paling lawa. Walau baju dia tak seksi dan ketat tapi nampak cantik je di badan dia. Nampak vogue dan sweet. Tapi rambut paling lawa yg pakai dress kaler oren tu… sape dh name dia..?

    0
    0
  75. mlankolia81 says:

    2le si FAEZAH ELAI.. aduhaaiiii… kita dh d akhir zaman.. buktinya mkin rmai kaum hawa bpakaian, tp sbnrnya BERTELANJANG!!!!!!!

    0
    0
  76. Gaga says:

    komen dari gaga……suka ati dia org lah nak pakai apa pun..bukannya duit korang yg beli….aku rasa lau korng artis mgkn lagi seksi…

    nak tggu komen dari miss suka masak, riri, kasih pula….

    0
    0
    • anang says:

      btul gaga..aku tak sokong tp dah diorg nk pakai nk wat mcm mn..sbb aku tak nk kutuk bg aku klu kutuk tak de faedah pun sbb dosa kita yg dpt balik..drpd nk kutuk2 kat sini baik korang ckp kat dpn2..

      0
      0
  77. sape2. says:

    korg nie bodo!!!

    0
    0
  78. nana says:

    ”Sesungguhnya sebilangan ahli neraka ialah perempuan-perempuan yang berpakaian tapi telanjang yang condong pada maksiat dan menarik orang lain untuk melakukan maksiat. Mereka tidak akan masuk syurga dan tidak akan mencium baunya.” (Riwayat Bukhari dan Muslim).

    0
    0
  79. burit says:

    ANAK MAT SEMBAB ADA JUGAK….HAHAHA…

    0
    0
  80. shiro says:

    cantiknye juliana…fuh

    0
    0
  81. Anonymous says:

    marsha cantek!!pink!!loike:)

    0
    0
  82. ahli fikir says:

    ye betul marsha dan deborah priya terbaek la.
    yg siti nordiana dgn ana raffali tu tataw nk kata apa. something wrong. hihi.

    0
    0
  83. anang says:

    aku bukan nk back up artis2 ni..korang fikir la mmg tak wajar pakai seksi n sebagai wanita islam wajib tutup aurat..tp jgn la sampai maki hamun..dalam islam sendiri pun Rasulllah saw menggunakan pendekatan yg harmoni,lembut utk mengajak masyarakat dulu masuk islam.ni cara korang maki, hina aku yg dgr pun panas walaupun aku tak de kaitan..ni bila ada artis yg kata nk berubah ke apa ke, korang kutuk lg, bila ada org kata alhamdulillah ke apa ke..korang dislike pulak komen tu..kdg2 aku tak puas hati gak rini, miss suka masak ni komen ikut sedap mulut je.apa korang rasa klu korang kat tempat artis tu..ye mgkin dia salah..salah dari segi attitude,pakaian..tp kita tak dak hak nk maki2 dia dlm..ada yg kata tempat diorg kat neraka..hal syurga neraka tu rahsia ALLAH swt.kdg2 kita yg puasa cukup,solat tak tinggal belum tentu masuk syurga..korang kena ingt jgk what goes around comes around..mungkin hari ni korang maki2 cara pakaian diorg,attitude n tak reti sebut ‘r’ n mcm2 lagi..ALLAH swt maha besar..jgn nnt benda ni kena kat diri,sendiri,saudara mara,isteri ataupun anak korang

    0
    0
  84. miszlyssa says:

    saper sokong artis kiter ske lukis muke ngn padat n kalerful smpai blapis2 jd..sudhnyeee..cm opera dow..nowadays org pkai ala2..naturel jela broo..kalo mslh lighting pown hagak2 laa…xprlu “conteng” tebal2

    0
    0
  85. siah says:

    lisa suharni ni mmg cantik .Tapi .. dia kena makan banyak sikit .. kurus ler ..kalau kurus2 sgt pon .. x cantik ..

    0
    0
  86. -_____- says:

    Nita & Wan Sharmila looks so fcking gross. tk lalu makan aku

    0
    0
  87. entah says:

    Kalau bab pakaian ni , kt nasi lemak jugak yg difokuskan..

    0
    0
  88. silentgirl says:

    – nape style lisa surihani same je cm shout awards aritu? especially the head band..
    – jue evans comel!
    – marsha npk cm makin kurus…kasut die lawa!
    – ana rafali..gumoks! mane bju kurung? huhuh..
    – faezah elai sweet la plak..orange dress tu npk suit dgn die.
    – wan sharmila warna kulit n bdn xsame..
    – linda onn..hmm..xminat!
    – ezlynn..die ske gaya2 cm gwen stefani ek..

    yg lain2..xknal la..pape pon ske jue evans!

    0
    0
    • silentgirl says:

      laaa..yg pic last tu siti nordiana ke? awat lain bebenor? sexy plak tu..nana xpyh sexy pon xpe..da sweet da hitam2 manis..tp sian die, ex hsband die tu kaki pompuan seh!

      0
      0
  89. peanut says:

    juliana evans comel seyh..

    0
    0
  90. mikan says:

    lisa tu kira ok la at least ada tutup ngan kain jrang tu.yang lain tu tak tutup pon.terdedah je.lisa u cantek tapi yang atas kpala tu napa pakai ye.shout award pon pkai tu..tp takpe u tetapcantek.

    0
    0
  91. lolyat gang says:

    lisa surihani ni x best la

    0
    0
  92. jawaURBAN says:

    apela yg buatkan diorg confident pki bju aneh, seksi dan seksa kan diri

    0
    0
  93. fikir says:

    makin pendek kain, makin glamer. makin masuk majalah. baru lah ada story kuar dlm paper.. da x kira dh, betis tu besar gajah ke, berkudis ke ape ke.. yg penting wartawan cri nk kasik sumbat story dlm majalah. karier? bakat? tu tolak tepi dlu.. mmg patut la x bleh dijadikan contoh artis2 kt mesia ni..

    0
    0
  94. David ViLLa says:

    3 word from me..

    ” smua mcm BITCH “

    0
    0
  95. nia says:

    alahai..artis malaysia skrg makin dasyat…
    da mcm hollywood da aku tgk…
    atas bawah terdedah..kalo kurus tu sedap la ckit tgk..
    ni yg gempal2 da cam sarung nangka jer aku tgk….
    adohai…sedar la sikit kite ni negara islam..jagalah aurat tue…xperlu nak seksi2…pakai baju yg sopan2 pon da comel apa….

    0
    0
  96. mama panas says:

    linda onn anggun ker???urmmmm….

    0
    0
  97. artiswithnomentality says:

    bodoh la artis malaysia.perasan artis hollywood..siot tol la!
    artis hollywood xpe la cantik, dah memang budaya baju diorang gitu, artis m’sia ni xleh ke pakat ramai2 berlawan pakai baju kurung cantik2 p function…gilo!
    kan lebih manis

    0
    0
  98. Reena says:

    Bawak-bawaklah sedar diri sket..ni suma bajet diri anggun lagi gojes..padahal..kussss semangat (tapi lisa cemana pun tetap cute..ahak ahak).

    0
    0
  99. tuperware says:

    lisa = MONEY can’t buy STYLE + SENSE of fashion

    0
    0
  100. cikaro27 says:

    wow sume pakai bj singkat2….yg jande pun same….malu la ckit ni sume nak jd artis hollywood ker……..btl la ckp wardina artis xbleh jd contoh……

    0
    0
  101. cikaro27 says:

    artis mmg xleh jd contoh…pakai singkat2 malu la ckit…..

    0
    0
  102. Sakit Mata Tengok says:

    Hahahah..lawak2 la artis ni dressing ada cam badut, cam sarung nangka..hahahah Si Nana ni mak ai sedarla diri tu gemuk, Si Linda Onn tu awak tu kaya pakai tu elok la skit cam pompuan kampung habis..lastly Si Farawahida tak pernahnya elok apay yang dia pakai cam baju cap chow kit je..awak tu artis pandai2 la cari image consultant..

    0
    0
  103. +Negative says:

    Linda Onn needs to ditch tht ugly n outdated bolero!

    Lisa, the bohemian chick..i like it :)

    wan sharmila, grey sleeveless dress with that visible white bra strap? just committed a faux pass

    juliana, sparkly and i love it

    the lady next to lisa (3rd pic) simple but elegant. thumbs up!

    Marsha, as usual she’s exceptional!

    ezlynn (is that he?) nice, looks like the star she is..

    that lady in black – ouch!

    that leggy beauty in cream and lace strapless dress – she’s hot!

    faezah elai – that dress didn’t do her justice.

    the woman in pic no. 9 – luminous. nice!

    as for the rest, nothing much to say there. they are of course beautiful but those dresses pretty much ‘botched’ their attractiveness..

    0
    0
  104. dark28angel says:

    anna raffali…rambut kelakor, mata cm lebam, peha alamak..besarnyer…bj dia mbuatkan dia nampak gumukss…… tp ape2 pun dia yg paling sopan…

    0
    0
  105. org melayu says:

    melayu oh melayu….kesian..malu pada yang bukan melayu..insaf la melayu…x mo la seksi2…kita kan islam…buktikan kita ada maruah!!!!!!!!!

    0
    0
  106. Tiffany says:

    Artis perempuan Malaysia ni sumer kaki buruk2, pengkor la, betis besar la, sangat tak sesuai nak pakai skirt pendek.

    0
    0
  107. yume says:

    tak ada sorang pun lawa. semuanya singkat-singkat. ada yang aku tak kenal pun iya gak. ni semua nak lawan tayang saper lebih singkat pakaian kot! mak janda makin seksi, patutnya lepas menjanda pandai-pandailah tutup. mana taknye orang mengata kat janda kalau artis2 janda m’sia makin tak cukup duit nak beli kain!

    yang agak ok bagi aku walaupun tetap tidak menutup aurat ana rafali ngan ezlynn. cuma ana rafali punya mekap tak comey sungguh.

    0
    0
  108. BumbleBee says:

    Kalo jd janda(nana & wan sharmila) mcm ade cap plak kt dahi tu must be sexier than before… aku tngok diorg ni dressing x cantek langsung walaupun ikut trend barat nuh….hmphhh~

    p/s: kat kepala Lisa Surihani tu mcm gaya Mr.Bean nk bersihkan rumah jer…

    0
    0
    • teddy says:

      kesian u ni mesti buta fashion kan………ke u xmampu pakai mcm ni??????????

      0
      0
      • hamboorie says:

        mejoriti artis malaysia ni semua nyer otak “0”…sebap tu la pakaian nak tiru hollywood tapi memalukan cz cutting badan out!!cuba tengok mak jan mak jan kat hollywood tu ader x macam korang kat sini???takat spm pon cukup makan ,suara pon ala2 katak tapi nak publisity mengalahkan hollywood..haram jadah punyer perangai

        0
        0
  109. Rain_17 says:

    senarai ahli kubur (wanita)

    kesalahan;
    1.mendedahkan aurat
    2.tidak mnutup kepala
    3.bercelak/berhias bukan utk suami…
    4.dll

    0
    0
  110. KotakKatik says:

    i rase blog blog artis nieyh, ader potensi untuk tolak isu baju perempuan yang terdedah nie ke pihak atas, percayalah, try la abg nara bersatu ngan blog lain, besarkan isu nieyh, mesti orang orang industri baca gak blog artis nieyh, mesti dorang baca, dorang pon nak taw gosip, nie tak lelaki bukak baju pon nak diisukan, yang perempuan??? OMG .. kami sentiasa menyokong .. hahaha :)

    0
    0
  111. tetomey says:

    hopefully next time sebelum nak menyeksi, tgk2 la diri tu kat cermin, sesuai ke tidak, biasanya org yg x biasa pakai dedah2, pakai pendek sikit dah rasa tak selesa, rasa mcm tak kena, tapi mana yg dah terbiasa tu, rasa mcm masih byk yg tercover, so makin ari makin la pendek dan seksi pakaiannya… hmmmm…

    0
    0
  112. fasha says:

    ok je suma aku tengok,nana pun comei..

    0
    0
  113. rora says:

    you people are true heroes…hiding behind the keyboard…

    0
    0
  114. ssss says:

    yang tak tahan mate tgk mak jande… memang tak elok langsung. bawaklah bertobat wahai artis sekalian. malu nengok nye..

    0
    0
  115. annagurl says:

    diaorg ni tak tgk channel e kat astro ke? kalo masuk fasion police ni hbs semua kena kutuk.. dah tau ketiak hitam pakai baju xda lengan…pegilah buat treatment.. kata artis…jagalah penampilan…

    0
    0
  116. ali says:

    Mak oi, each one more fuglier than the other !!

    0
    0
  117. joni says:

    semua pon epic fail!!

    0
    0
  118. Fk says:

    suke tengok faezah elai…! simple je…tapi menyampah pulak tengok si wan sharmilla tu! gediks sangat..!

    0
    0
    • Mummynazhan says:

      Iye betol..sumer2 ni cam nominees untuk Worst Dress Award je…tak nampak tang mana cantek nye..cuba tengok Fashion Police.. pakai2 gini sumer worst dress .. ye ampunnnn..

      0
      0
      • annagurl says:

        i sokong…..majalah eh patutnya letak syarat kena pakai baju mcmana…buat malu majalah eh je..

        0
        0
  119. Mummynazhan says:

    Yang best Lisa ni dia supan..skirt panjang..yg lain ala2 ta cukup meter.. sorii..yang baju kuning emas tu saper??

    0
    0
  120. jogho says:

    sedapnya marsha milan london.. nak terpancut aku

    0
    0
  121. anis says:

    syabas lisa surihani anda paling sopan dan cantik skali

    0
    0
  122. nad says:

    buruk gile baju lisa surihani

    0
    0
  123. awekcun says:

    1.mmbr lisa cun
    2.ketiak wan sharmila itam..kasut biru?
    3.ezlyn pun ketiak itam..apasal xpakai tudung terus?..
    4.farawahida tu muka letak tepung jagung ke?stokin pakai…uwekk!! dah tau kaki itam pakai la seluar..
    5.ana rafali cam guni beras
    6.ct nurdiana kuruskn badan 10kg lg k!
    7.yg mata bulat tu najwa ke?mata ok tp beropol kt bahu nmpk kau makin gemok..
    8.yg lain2 ok walaupun aku xsuka faezah elai tu..

    0
    0
  124. hunnie says:

    anna rafali ke?bukan siti nordiana??????

    0
    0
  125. Emme says:

    The winner is Marsah Milan Londoh! Not over the top. Nice make up, great hair. She rocked that pink bandage dress. She looked elegantly and effortlessly chic. The key is less is more. The rests..hmmmm nothing much to say.

    0
    0
  126. keyra says:

    cukup2lah wei ngutuk….korang sibuk sgt kutuk artis2 ni sumer….dlm islam pun x ajar korang mengutuk dan menghina sesama umat islam…tegurla elok2 ckit….bahasa jiwa bangsa kan!!!!

    0
    0
  127. Dania says:

    i cant believe their fashion n style is as poor as this..only lisa surihani and ezlynn do know the fashion trend and they look stylish..

    0
    0
  128. supporter artis yang berotak says:

    tak susah matematiknya..
    tengok jelah. artis2 pandai yang ada degree at least tu (of course bukan semua), mcm lisa surihani, ana rafali, linda onn, diorang ada otak sikit. dia pakailah yg senonoh sikit. kurang sikit org mengumpat. walaupun nampak lengan, at least diorang tutup kaki betis, mengdecreasekan kemungkinan mata2 lelaki yg tengok untuk ‘membogelkan’ diorang.

    artis2 lain yg takat SPM tu (of course bukan semua) xde otak,kurang cerdik pandai nak pikir jauh, tu yg terdedah sana sini selagi boleh nak tunjukkan seluar dalam tu.
    *pendapat aku jelah. tak yah nak sebut pasal islam bagai, wanita dan aurat bagai kat artis2 ni. diorang bukan pedulik. nak discuss pasal isu2 islam semasa dgn Raihan Hijjaz Rabbani tu bolehlh. diorang suker je.

    0
    0
  129. cik comel says:

    NAJWA WAS AWESOME!!!! <3

    0
    0
  130. lolipopp says:

    marsha and juliana rock!!

    0
    0
  131. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    yg paling anggun dn style minah jambu tngok is lisa surihani dia paling cantek dari semua artis yg ada kt atas ….baju dia pn kira ada class !!

    0
    0
  132. ilahz says:

    pe nk jadi artis m’sia ni, artis terdedah, bawah terdedah.kalo bukan malay xde la nk kisah sgt, ni malay n yg penting islam.hrmmm

    0
    0
  133. milo says:

    gemok ana rafali pon xde la aku rsa mcm sesak nafas… tu, nana tu… semput aku tengok. dah la gemok, xnk seksi lg la.. mcm thn nafas jek

    0
    0
  134. iibi says:

    dayum r pumpuan2 nih..TAk sedar diri pakai pakaian ketat DEDAH aurat!!

    0
    0
  135. bat says:

    seksa tengok wan sharmila

    0
    0