Written by AbangNara | August 10th, 2009

anak rusdi ramli

Walaupun agak terlewat kami nak gak kongsi gambar anak Rusdi Ramli dan Sharon dengan korang semua. Comel jugak anak diorang nie, secomel muka mak ngan ayah dia. Hehehe. Eh lupa plak kami pun tak pasti sama ada anak dia nie laki ke perempuan. Nanti kami update kalau dah dapat tau.

Lagi gambar anak Rusdi Ramli dan Sharon dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kesian Azizah Mahzan dan Zaefrul dah kalah dengan Noryn Aziz. Bantulah Nek Jijah untuk kembali ke tempat pertama sebagai artikel paling popular.

anak rusdi ramli

anak rusdi ramli

149 responses to (GAMBAR)Anak Rusdi Ramli Dan Sharon

  1. tOmEii says:

    huhu comelny…tp dh tgk…huhu

    0
    0
  2. tOmEii says:

    comel je kn baby diorg xsbr plak aq nk timg chya mta…huhu

    0
    0
  3. miza says:

    tahniah..ska tgk rusdi berlakon..asyik senyum je

    0
    0
  4. haiih says:

    bkn ke rusdi bru je kawen bln march this yr??ni anak tak cukup bulan ke??

    0
    0
  5. puteriaquarius81 says:

    salam..
    i’m back..
    tomeii 1st? adakah bnr apa yg kulihat.. hihi
    wah dah jd papa yer rusdi ni.. congrats

    0
    0
  6. delimajelita says:

    aku dah tgk kat paper smalam…erm..sukanya baby kecik ni…

    0
    0
  7. pingkypanthers says:

    tahniahlh yerk…..

    0
    0
  8. ANneDeSilva says:

    cute,…

    0
    0
  9. EclipsE says:

    bdk2 skrg ney aku tgk lahir jer dh bsr…
    bdk2 dlu..mata pon xbukak lg…
    skrg kuar jer trs celik…
    celik it la ney…huhu..

    0
    0
  10. mysexyheart says:

    huhu…yg ke berapa aku neh?/…ya da tgk pic neh…cumil anak nya..

    0
    0
  11. ANneDeSilva says:

    dulu dgn sekarang dh lain..huhuhuh

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      dlu mkn pucuk ubi jer.. skrg ni burger king.. tu yg kuar besar cam burger king gak… hik hik

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        hhahahahha…
        betol2….
        dlu makan jamu skunk baru semalam bersalin arini dh makan MC’D..huhuhuhu

        0
        0
        • puteriaquarius81 says:

          haaa tau xper… aq ada sorg member ari ni bersalin, lusanya dia blh join sukan plak family day kt penang.. drive sndiri plak tuh dr n9.. gila tul.

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          gilanya dia..
          tak takot bentan ke…
          zaman skunk ni suka tol buat benda bodo ekk..
          bila dh tua nanti saket2 baru taw..

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          tau xper.. family dia risau x hengat.. dia relax jer

          0
          0
        • tOmEii says:

          huhu itu mengidam pas berslin nmeny…
          haha ada ke ptt pas bernak mkn mc’d…
          xpsl2 kembug pert…huhu

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          ish ish…
          bila dh jadi something baru nk sedar..
          masa tu dh tak guna dh…

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          member aq tu giler sikit .. xperla, jgn kita dok ikut dah la.. kesihatan kena jaga.. cewah cam bidan la plak aq ni

          0
          0
  12. jed hijau says:

    ala..ala..bucuk…

    ala…ala..tanja…tayang…comelnya….

    anja…bucuk..tayang..anja..anja…umi…

    0
    0
  13. mysexyheart says:

    hahaha…lawak org atas neh..huhuhu

    0
    0
  14. ANneDeSilva says:

    tak lama lg ekk nk pose…..

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      yerla.. mgu dpn je lagi.. hepi posa anne, eclipse, kak jed, tomeii, lady n gaga, poco2, kira2, akak leen, saraa, pinky, delimajelita, beby, ninikebayan, ha sp lagi… suma2 lar..

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        huhuhuhuhu ramai bebenor yg nk diwishkan tue ekk…
        Apepon selamat menyambut Bulan Ramadhan..
        moga kita lakukan ibadat smuanya dalam keadaan ikhlas..
        salah silap mohon ampun…

        0
        0
      • jed hijau says:

        dah ganti pose ke belum….hehehe

        bye jumpa lagi..

        0
        0
    • tOmEii says:

      anne lari topik ekk…
      kak nara nk updte psl shzlin lg la..
      yahooo bestny…
      kang msti ada ladynoe tu kn anne…

      0
      0
  15. jap ek.tgh kumpul gambar untuk shazfinas tue.jap lagi post.gambar yang tak pernah diletak di mana2 blog hiburan lain lagi.hohoho. sementara tue gi la tolong nenek jijah jd no 1 balik

    0
    0
  16. miza says:

    baby boykan..x silaple..

    0
    0
  17. jed hijau says:

    akak kuar dululah…

    jom makan durian….

    0
    0
  18. aries_april says:

    TAHNIAH…
    tp rsnya mcm bru kawen ja kan?

    0
    0
  19. ANneDeSilva says:

    tak baekla kalau prasangka buruk…not good…

    0
    0
    • tOmEii says:

      huhu aq google td,diorg ni kawin bln 11 taun lps…,.huhu

      0
      0
      • ANneDeSilva says:

        kan betol anne ckp tadi bulan 11…
        baca comment kat atas tue..huhuhuhu

        0
        0
        • tOmEii says:

          yup tp nara updte gmbr kawin diorg bln mac…
          lmbt gler…huuhu

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          itu lar .. cpt sgt prasangka buruk .. hihi xper2 ksilapan telah pun dibetulkan.. ok

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          haah..
          nara lambat update…
          maknanya kita pon kurangla pantas dapat news..huhuhuh
          sbb nara lambat update dh buat smua pk negatif lak..

          kak nara pasni tolong update the latest news k..
          tq..

          0
          0
      • EclipsE says:

        bunting pelamin la yea?
        aku bab2 kawen ney xreti sgt…
        yela…xperience blom ade..

        0
        0
        • tOmEii says:

          huhu kalu nk xprience leh tny aq…huhu

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          kawin ar cpt eclipse… blh timang anak cepat.. hihi

          0
          0
        • EclipsE says:

          ape petua nak menambat hati suami??

          0
          0
        • EclipsE says:

          mls la aku nak kawen cpt2 pu3…
          relax ar dlu…
          umur aku br 20thn…hehehe..

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          amboii soalann.. aq tlg jwb leh x.. sng jer caranya.. ko pkai seksi2.. konpem tertambat punya.. hihik

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          hahahha kelakarnya eclipse tanya soalan mcm tu..
          suh tomeii jek jawab mcmana dia menambat hati suami dia…ke dia tambat laki dia kat batang pokok pisang…hahahahah

          0
          0
        • pingkypanthers says:

          lain x tanya kat org yg brpengalaman…..
          hehehehhe…..

          0
          0
        • EclipsE says:

          bkn la pu3…
          cube ko tgk artis…
          pki seksi gak…
          tp laki lari gak…
          cube ko try pki mcm serkap ayam…
          sure laki ko syg kat ko…
          org laki kan nak cr isteri yg ttp aurat…huhu

          0
          0
        • EclipsE says:

          aku kna la tnye anne…
          aku kan nak naik pelamin xlm lg…
          tp pelamin org jer la…hahaha..

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          hhahahah org jantan skunk suka pompuan seksi tp kalau utk buat isteri dorg suka yg bertudung..

          0
          0
        • pingkypanthers says:

          laki kita suh kita tutup aurat dpn org jerk…
          tapi depan dia x…
          ha kan dh kuar akunya 18sx….

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          hahah bkn seksi kat luar.. mksdnya seksi dlm bilik ( ish bahayanya ).. fhm2 sndiri ler.. ko ni eclipse wat2 xtau plaks.. kena pndai jaga ati suami.. ewah cam ada pengalaman jer aq ni.

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          hohohoho mcm tu rupanya…
          ok2 la teruskan pertanyaan ko tu..
          aku paham..hahaha

          0
          0
        • EclipsE says:

          aku xphm ney…
          bleh ko explain lg sket??
          hahaha..

          0
          0
        • tOmEii says:

          mne kira ni kalu x leh srh eclipse tny die cr nk tambt suami…huhu

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          amboiii bg peha nak dada kfc plak.. tanya ar org yg berpengalaman selebihnya… hihi

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          lelaki..?
          simple jek yg penting saling memahami..
          penyayang…
          patuh perintah dia jgn lawan ckp..
          ko jaga makan,pakai dan segalanya utk dia…

          0
          0
  20. miza says:

    rajin2le masak utk suami..xle mkn kat luar..sambil masak doa2le sikit..kta ustazah norbayah

    0
    0
  21. ANneDeSilva says:

    setuju bangattt…

    0
    0
  22. ANneDeSilva says:

    lari topik tol ahli2 beautifulnara nie…hahahahhaha

    0
    0
  23. damia zahra says:

    huishhh…comeynyer…
    alalalala…peek a boo!!!

    0
    0
  24. kira-kira says:

    comelnye ank rusdi nie…

    0
    0
  25. vios_vaio says:

    cute…

    0
    0
  26. same btl muke rsdi ni ngan bini die….sbijik…

    0
    0
    • puteriaquarius81 says:

      haah la.. mata, bntuk muka, bibir, dagu smua lah.. mmg sm.. mdh2 an kekal ke akhir hayat

      0
      0
  27. Zaza Muhammad says:

    Bestnye dpt baby……Tahniah!!!!

    0
    0
  28. pening says:

    Tahniah…moge d didik jd anak yg soleh…

    0
    0
  29. dania says:

    congra2lation abg rusdi

    0
    0
  30. putput says:

    tgk muke mcm laki…

    0
    0
  31. bebygaox says:

    diaorang ni kawen biler? beranaknyer biler?

    0
    0
  32. noname says:

    klw x silap ak…anak dorg nie lelaki…namenye ade mirip2 ngn anak rusdi yg sulong…..

    0
    0