Written by AbangNara | July 10th, 2009

anak rita rudaini

Inilah gambar anak Rita Rudaini yang bakal menggegarkan sama ada dunia bola sepak Malaysia ataupun dunia hiburan Malaysia 20 tahun akan datang.

Nama anak Rita Rudaini dan Aidil Zafuan ialah Aidit Rayyan Rizqin. Rasanya ada terbaca maksud nama anak dia, jadi kalau ada sesiapa tau boleh share ngan kami di sini.

Ada 10 lagi gambar anak Rita Rudaini, Aidit Rayyan Rizqin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Buat mereka yang masih tidak memiliki insurans diri atau insurans kemalangan, kami cadangkan anda melawat blog salah seorang ejen insurans Prudential Takaful. Setakat ini servis yang diberikan memang tip-top. Salah seorang pelanggan dia ialah SaifulNang, jurugambar terkemuka Malaysia. Klik sini untuk ke blog tersebut.

anak rita rudaini

anak rita rudaini

anak rita rudaini

anak rita rudaini

anak rita rudaini

anak rita rudaini

anak rita rudaini

anak rita rudaini

anak rita rudaini

101 responses to (GAMBAR)Anak Rita Rudaini

  1. Kamui Gakuto says:

    aku pun nak kahwin la, nak ‘buat’ anak jugak… hahahahah

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  2. syaQie says:

    comel gile……
    hope la parents laki c rita ni dpt terime ank diorg….
    buang yg keruh,, amek yg jernih..
    bnd da jd..
    dpt ank da pon…
    kte ley doakn kebahagiaan diorg ni j….

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  3. caiyok2 says:

    ermm perasan x muke si aidil nie pun dah cam org tua..ye la kawen ngn org tua kan..padan la da..hmm da dapat anak nie hpefully dia lebih bertanggungjawab..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • nozzy_86 says:

      jdh pertemuan d tgn ALLAH,sape kite nak tentukan jodoh kite 2 tue or mude..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  4. lily says:

    tahniah…….semoga ada sinar di penghujung jalan……..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. nur says:

    comelnyer…pape pon tahniah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aku "still" cun says:

      alamak…bestnye ada baby…anak sy yg sulung pn dh 3 thn, teringin lak nk baby…tp memikirkan saat kelahiran baby, terbantut lah pulak….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. PINKY says:

    congrate to aidil n rita…
    ur baby so cute..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. redriben says:

    ei…comel..cam muka rita + aidil. mesti hensem gile la baby nih bila dah besa..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  8. nunu says:

    COMEL R.. nk cium baby tu….jge baby elok2 n wife ye aidil…(bapak aidil…r) huhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Kak Su says:

    Tahniah Aidil..baby cam muka awak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      kalo muka selain dier or maknyer…dh musykil nnt jdinyer kak su…kang marah lg mak si aidil tu….hehehehhe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. aries_april says:

    MORNING KAK SU….

    congrat again for aidil n kak rita

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      Morning aries…sarapan pe pagi ni…

      Kak Su sarapan nasi kuning kawan spen..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aku "still" cun says:

        morning sume….selamat menyambut hari jumaat..jumaat penghulu segala hari…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. nunu says:

    HIDUNG DIE SME CAM BAPAK DIE R

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. ricky says:

    tahniah..didiklah anugerah Allah itu dgn sempurna supaya menjadi muslim yg sejati.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ikan kaloi says:

      betul tu…moga2 baby tu jgk menjadi penyambung ikatan antara keluarga aidil dgn rita yg byk masalah sebelum ini…amin

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. puteriaquarius81 says:

    waaa sronoknyer dia.. mdh2 an anak diberi didikan sempurna.. yg plg pntg jgn belakangkan keluarga .. amin.. insyllh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. BUZZ says:

    nape kat pipi baby 2 mcm ade tanda.
    mcm ade garisan
    sape plak yg cakar bby ni!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. BumBLeBee says:

    kak Nara, maksud nama anak dier…. “jalan ke syurga yg membawa rezeki” …. semoga anak dan ibu sehat selalu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. ~EclipsE~ says:

    comel nya…mcm best jer tgk org ade anak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumBLeBee says:

      kahwin n beranak cepat eclipse~~ :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bahulu hangit says:

        tp ingt……jgn kawen kt songkla….kang x bertegur eclipse ngan mak mertua..x pasal2 bergaduh ank menantu..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. miss suka+suki says:

    . comelnye laaaa
    . comel ssgt2 doe
    . geramnyeeeeee
    . hope dorg hepy smpi ke akhir hyt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. aries_april says:

    kbhgiaan rmah tngga tu trltak pda orng yg nk atr kn nya…
    klau mrka ingn kn kbhgian, mrka akn lkkan sbaiknya…
    klau ALLAH tlis si laki kna khwn 4, n nk jga kbhgian tu mlik mrka….
    ALLAH akn ksi slmya utk dia….
    cma trplng pda kta untk mnghrgainya….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Akak Leen says:

    tahniah…tahniah…
    waahh….ikut rupa bapak dia, kecik2 dh nmpak keheroannya…bila besar mesti encem ni…
    gmbr ke-3 & ke-5 akhir tu, cam excited jer org yg dtg tgk baby tu….takjub kan tgk manusia kecil yg baru jumpa dunia….inilah kekuasaan Allah S.W.T…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. adoiii…. bini aku pun baru bersalin…. anak laki gak… nama anak aku MOHD AMIRUL NAJMI .. wahhh..aku dah jadi bapak.. cukup dah anak aku sepasang… ade la wakil besok kalo nak kenduri…wakakakakakakaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      Tahniah anakjin…ko kena belikn die teko kecik satu..haha..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • aku "still" cun says:

        k.su..nk mntk pendapat…sy dah ada anak 3 thn…dlu operate…teringin lak nk baby tp mcm fobia saat kelahiran baby tuu..nk bt camner yek…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Kak Su says:

          setiap kali mengandung tu stgh org tak sama…
          klu ptma opret yg kedua ada yg opret ada gak tak..
          pengalaman kengkawan… mmg fobia nak melahirkn anak ni
          Kak Su pn cam tu gak..tpi kita berserah je pd Allah

          Kak Su dah 3 anak lelaki semuanyer
          nak gak girl tapi…tak ada rezeki lagi….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumBLeBee says:

        congrats to u tooo….anakjindari…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. JuNe says:

    comelnyer..kening cam bapak nyer..
    tahniah rita n aidil.. bimbinglah anak dengan baik..
    semoga bahagia ke akhir hayat.
    ~AMIN~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. gadis melayu says:

    wah!!! handsome nye bapa baby dia ni… hehehehe…
    actually… baby nyer comel… ye la mak n n bapa dia ader rupa kan….. tahniah! tahniah! jgn lupe bawa anak awak tu jumpa nenek n atuk dia ye aidil!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. iris says:

    comeinye……… bile turn aku plk ni yg k2 ni dh lama x pgang baby

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. aries_april says:

    esk2x dpt pgang la iris….
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. pening says:

    Tahniah..sure cun or ensem ank dorang bile da bsr nnt..moge d didik jd ank yg soleh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. mcD_Kfc says:

    congrat rita n aidil…ur baby so cute…..
    mmmmmuuuuuuaaaaaahhhhhh to baby rita….:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. khairie says:

    ohoh.. baby yang hensem dari pretty parents! hohohoh XD

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. aries_april says:

    ya…
    u are right khairie

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. ramlah says:

    napa pipi baby itu cam ada bekas ….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. akutakpaham says:

    tahniah..dia bersalin kat mana? nmpk mcm class jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. HuNny__43 says:

    olololo… tomeyner anx dowunk nieyh…?

    ~tpi, np mke anxnyer bercalar eh?????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Mikael says:

    tahniah tahniah tahniah……………
    eeeeeee…………….comeynya……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. m@ri@ says:

    la…sejibik muke apak dier

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. leen says:

    Tahniah…. comey nyer baby…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. badboy says:

    mana gambar rita rudiani nyer..aku nak ngok maintain cantik ker dia walau dah bersalin.
    mcm ifa raziah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. bai says:

    jgn nanti anak tersilap papa plak…. haha. papa n papa sedara sama2 hensem la….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pizza says:

      anak tersilap bapak takpe, masih darah daging, jangan mak nya yg tersilap suami, haruuuu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. baby ain says:

    hem…moga2 dpt mendidik anak jadi anak yang berguna..yer…!!pesan kat anak tu..“Nnti baby dah besar jangan tawin lari tau!!!tak baek…..he..he..jgn mareeeeee….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. LANUNcetakrompak says:

    rambut sepesen je semue tue.. macam alien pulak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. ana says:

    btul ke zaquan brcinta dgan ayu raudah?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. meyza says:

    tahniah abg musaiful mokhtar…dah dapat anak buah..pas ni si kembar ada sepupu bru la ekk…c comel aidit…tahniah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. budak_comot says:

    wow dah dpt anak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. in311 says:

    congrats to both of u.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. HOT ZOOM says:

    comenye cam anak aku mase kecik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. amoi says:

    eee comelnye anak rita….hidung dia mancung gler,da besar mesti handsome la.mak cantik bapak handsome,cayalah.tahniah semoga rezeki bertambah murah dengan kehadiran cahayamata ini

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Zaza Muhammad says:

    hmmm bapak sedara ade dah ctu…harap2 nenek ngan atuk sejuk ati tgk baby ni…comel… bestnye dpt baby…
    huhuhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Zaza Muhammad says:

    aidit tu tu x jumpa maybe kata kerja kot lam bhase arab… eii lama btul tinggal bhase arab ni…
    yg aku jumpe Rayyan bermaksud pintu syurga utk org berpuasa, Rizqin bermaksud rezeki atau kurniaan Allah… gabung tiga2 tu x pastu aaa plak maksud2 yg sebenar.
    Kekadang klu nk bg nama baby smpi 3 suku kate, betterlah ade makna tersendiri… harap2 parents dia tahu maksud sebenar nama ank dia erk.. :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Rin says:

    sama cantik sama lawa.. kalo anak besar nnt x hnsem/ x lawa x tau la.. heeee , sonok tgk org dpt baby, congrats..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. nunu says:

    kak BN…. mne pic baby Aleye yg kembaq tu..nk tengokkKKKK xde errr?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. dhena says:

    mksud nama ank rita…
    airit – gabungan nama mak bpak dia
    riyyan rizqin – rezki ke pintu syurga…

    sedpkn nama ank dorg..tp xleh mkn…hehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. aku ke 1st? says:

    knpe x de yg comment?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. putri says:

    kitaorg tumpang gembira…
    cute la anak rita dan aidil..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. suria says:

    Tahniah buat pasangan aidil dan rita coz dapat baby yang cute sgt..hopefully u org kekal ke anak cucu dan sampai syurga…comel sgt!!!. muke baby lebig kepada papanya..tahniah dan semoga u org menjadi lebig tabah dl menghadapi dugaan..amin..syg rita…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. jane says:

    nii jane nak habaq mai….nama airit tu tak elok sangat la…ni nama cantum aidil & rita ke…nanti kat skolah kekawan di pangge rit …rit..riit ….alahai lain pulak bunyinya nanti.. baik tukaq sebelum budak tu jadi mangsa ejekan kekawan….. yg makbapak ni pon masa pilih nama tu tak cube ke bunyikan sekali…ish ish bodo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. gypsy says:

    wahhh…comelnye~idung baby ni mancung la..congrats rita n aidil.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. anne says:

    klu d pk2 kan…
    jodo rita sume kmbar kan???
    ex husband die pon kmbr…
    aidil pon kmbr….
    jodo2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. asdina says:

    ehh2 ensem la pak cik baby 2..dah berpunye ke??klu belum,meh ar msk pinang sy..kot2 bleh kasi baby tu cousins…hehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. admire says:

    abg aidil nanti krm salam kt baby ngan kembar tau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. nanianne says:

    moga2 jodoh rita n aidil berpanjangan…amin…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. closeureyes says:

    baby aku lagi cute…..ahahaahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. blurrr says:

    adoiyai!!!!kawen sudah…kwn bpk dye encem la plak…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. ARIFAH says:

    Rita tu patut bertuahdapat kawin dgn aidil.Aidil tu handsome giler.Nanti aku adjust Zakuan pulak.Kembar tu memang handsome.Kenapalah aidil kawin dgn Rita,apa istimewa Rita tu.Nak kata cntk tak lah sngt.walaupunparents aidil tak bagi kawin,tapi diaorg pergi kawin dekat THAILAND.Jauhnya………Tapi sebab nak lari dari dari terbongkar sanggup buat apa saje.Pandai jugak diaorg fikir.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. sHaH_puO says:

    nape muka ank die y cute tuh cm mk aku jerk…. hhehehhe…
    apepon syg kak rita…
    kak rita … luv u so much…
    ingt shah ……keyh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. eiyka says:

    tahniah 2papa aidil ngan mama rita.baby 2 cute sgt r.bler airit dh besa ajar dye men bola sepak tau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. pening says:

    Mmd comet anak Rita n Zafuan ni…moga d didik adar dpt mnjadi anak yg soleh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. pIQAAAA says:

    to kak rita n abg aidil congrat coz dpt baby…hope ank tu akn b’bakti pd abg n akak bla dia dh bsar nanti….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. nurul says:

    cute sgt…memang berbaloi-baloi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. bad_gurl says:

    i like adk rayyan, ahak,,ahak.. hu3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Julie Anne says:

    nk try ayat zakuan la.. ehehe..acah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. idah says:

    Comel anak Rita Rudaini.Aku fikir dia belum beranak.Rupanya dah.Whatever.Tahniah……….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. pneumedic says:

    ni anak pertama kan..ngan akhbar shaari xde anak g kn dulu,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. learn to dj says:

    Hello there. Needed to ask one thing…is this a wordpress web log as we are thinking about moving over to WP. Furthermore did you make this theme on your own? Kudos.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. I am having a problem on Windows 7 as well. Everythign works fine, even authenticating to Picasa, btu when I go to do the export the application crashes after uploading one or two pictures to Picasa every time.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0