Written by AbangNara | July 10th, 2009

anak rita rudaini

Inilah gambar anak Rita Rudaini yang bakal menggegarkan sama ada dunia bola sepak Malaysia ataupun dunia hiburan Malaysia 20 tahun akan datang.

Nama anak Rita Rudaini dan Aidil Zafuan ialah Aidit Rayyan Rizqin. Rasanya ada terbaca maksud nama anak dia, jadi kalau ada sesiapa tau boleh share ngan kami di sini.

Ada 10 lagi gambar anak Rita Rudaini, Aidit Rayyan Rizqin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Buat mereka yang masih tidak memiliki insurans diri atau insurans kemalangan, kami cadangkan anda melawat blog salah seorang ejen insurans Prudential Takaful. Setakat ini servis yang diberikan memang tip-top. Salah seorang pelanggan dia ialah SaifulNang, jurugambar terkemuka Malaysia. Klik sini untuk ke blog tersebut.

anak rita rudaini

anak rita rudaini

anak rita rudaini

anak rita rudaini

anak rita rudaini

anak rita rudaini

anak rita rudaini

anak rita rudaini

anak rita rudaini

101 responses to (GAMBAR)Anak Rita Rudaini

  1. Kamui Gakuto says:

    aku pun nak kahwin la, nak ‘buat’ anak jugak… hahahahah

    0
    0
  2. syaQie says:

    comel gile……
    hope la parents laki c rita ni dpt terime ank diorg….
    buang yg keruh,, amek yg jernih..
    bnd da jd..
    dpt ank da pon…
    kte ley doakn kebahagiaan diorg ni j….

    0
    0
  3. caiyok2 says:

    ermm perasan x muke si aidil nie pun dah cam org tua..ye la kawen ngn org tua kan..padan la da..hmm da dapat anak nie hpefully dia lebih bertanggungjawab..

    0
    0
  4. lily says:

    tahniah…….semoga ada sinar di penghujung jalan……..

    0
    0
  5. nur says:

    comelnyer…pape pon tahniah..

    0
    0
  6. PINKY says:

    congrate to aidil n rita…
    ur baby so cute..

    0
    0
  7. redriben says:

    ei…comel..cam muka rita + aidil. mesti hensem gile la baby nih bila dah besa..

    0
    0
  8. nunu says:

    COMEL R.. nk cium baby tu….jge baby elok2 n wife ye aidil…(bapak aidil…r) huhu….

    0
    0
  9. Kak Su says:

    Tahniah Aidil..baby cam muka awak…

    0
    0
    • BumBLeBee says:

      kalo muka selain dier or maknyer…dh musykil nnt jdinyer kak su…kang marah lg mak si aidil tu….hehehehhe

      0
      0
  10. aries_april says:

    MORNING KAK SU….

    congrat again for aidil n kak rita

    0
    0
  11. nunu says:

    HIDUNG DIE SME CAM BAPAK DIE R

    0
    0
  12. ricky says:

    tahniah..didiklah anugerah Allah itu dgn sempurna supaya menjadi muslim yg sejati.

    0
    0
    • ikan kaloi says:

      betul tu…moga2 baby tu jgk menjadi penyambung ikatan antara keluarga aidil dgn rita yg byk masalah sebelum ini…amin

      0
      0
  13. puteriaquarius81 says:

    waaa sronoknyer dia.. mdh2 an anak diberi didikan sempurna.. yg plg pntg jgn belakangkan keluarga .. amin.. insyllh

    0
    0
  14. BUZZ says:

    nape kat pipi baby 2 mcm ade tanda.
    mcm ade garisan
    sape plak yg cakar bby ni!!

    0
    0
  15. BumBLeBee says:

    kak Nara, maksud nama anak dier…. “jalan ke syurga yg membawa rezeki” …. semoga anak dan ibu sehat selalu…

    0
    0
  16. ~EclipsE~ says:

    comel nya…mcm best jer tgk org ade anak…

    0
    0
  17. miss suka+suki says:

    . comelnye laaaa
    . comel ssgt2 doe
    . geramnyeeeeee
    . hope dorg hepy smpi ke akhir hyt

    0
    0
  18. aries_april says:

    kbhgiaan rmah tngga tu trltak pda orng yg nk atr kn nya…
    klau mrka ingn kn kbhgian, mrka akn lkkan sbaiknya…
    klau ALLAH tlis si laki kna khwn 4, n nk jga kbhgian tu mlik mrka….
    ALLAH akn ksi slmya utk dia….
    cma trplng pda kta untk mnghrgainya….

    0
    0
  19. Akak Leen says:

    tahniah…tahniah…
    waahh….ikut rupa bapak dia, kecik2 dh nmpak keheroannya…bila besar mesti encem ni…
    gmbr ke-3 & ke-5 akhir tu, cam excited jer org yg dtg tgk baby tu….takjub kan tgk manusia kecil yg baru jumpa dunia….inilah kekuasaan Allah S.W.T…

    0
    0
  20. adoiii…. bini aku pun baru bersalin…. anak laki gak… nama anak aku MOHD AMIRUL NAJMI .. wahhh..aku dah jadi bapak.. cukup dah anak aku sepasang… ade la wakil besok kalo nak kenduri…wakakakakakakaa

    0
    0
    • Kak Su says:

      Tahniah anakjin…ko kena belikn die teko kecik satu..haha..

      0
      0
      • aku "still" cun says:

        k.su..nk mntk pendapat…sy dah ada anak 3 thn…dlu operate…teringin lak nk baby tp mcm fobia saat kelahiran baby tuu..nk bt camner yek…

        0
        0
        • Kak Su says:

          setiap kali mengandung tu stgh org tak sama…
          klu ptma opret yg kedua ada yg opret ada gak tak..
          pengalaman kengkawan… mmg fobia nak melahirkn anak ni
          Kak Su pn cam tu gak..tpi kita berserah je pd Allah

          Kak Su dah 3 anak lelaki semuanyer
          nak gak girl tapi…tak ada rezeki lagi….

          0
          0
      • BumBLeBee says:

        congrats to u tooo….anakjindari…

        0
        0
  21. JuNe says:

    comelnyer..kening cam bapak nyer..
    tahniah rita n aidil.. bimbinglah anak dengan baik..
    semoga bahagia ke akhir hayat.
    ~AMIN~

    0
    0
  22. gadis melayu says:

    wah!!! handsome nye bapa baby dia ni… hehehehe…
    actually… baby nyer comel… ye la mak n n bapa dia ader rupa kan….. tahniah! tahniah! jgn lupe bawa anak awak tu jumpa nenek n atuk dia ye aidil!!!!

    0
    0
  23. iris says:

    comeinye……… bile turn aku plk ni yg k2 ni dh lama x pgang baby

    0
    0
  24. aries_april says:

    esk2x dpt pgang la iris….
    :-)

    0
    0
  25. pening says:

    Tahniah..sure cun or ensem ank dorang bile da bsr nnt..moge d didik jd ank yg soleh….

    0
    0
  26. mcD_Kfc says:

    congrat rita n aidil…ur baby so cute…..
    mmmmmuuuuuuaaaaaahhhhhh to baby rita….:)

    0
    0
  27. khairie says:

    ohoh.. baby yang hensem dari pretty parents! hohohoh XD

    0
    0
  28. aries_april says:

    ya…
    u are right khairie

    0
    0
  29. ramlah says:

    napa pipi baby itu cam ada bekas ….

    0
    0
  30. akutakpaham says:

    tahniah..dia bersalin kat mana? nmpk mcm class jer

    0
    0
  31. HuNny__43 says:

    olololo… tomeyner anx dowunk nieyh…?

    ~tpi, np mke anxnyer bercalar eh?????

    0
    0
  32. Mikael says:

    tahniah tahniah tahniah……………
    eeeeeee…………….comeynya……..

    0
    0
  33. [email protected]@ says:

    la…sejibik muke apak dier

    0
    0
  34. leen says:

    Tahniah…. comey nyer baby…

    0
    0
  35. badboy says:

    mana gambar rita rudiani nyer..aku nak ngok maintain cantik ker dia walau dah bersalin.
    mcm ifa raziah..

    0
    0
  36. bai says:

    jgn nanti anak tersilap papa plak…. haha. papa n papa sedara sama2 hensem la….

    0
    0
    • pizza says:

      anak tersilap bapak takpe, masih darah daging, jangan mak nya yg tersilap suami, haruuuu

      0
      0
  37. baby ain says:

    hem…moga2 dpt mendidik anak jadi anak yang berguna..yer…!!pesan kat anak tu..“Nnti baby dah besar jangan tawin lari tau!!!tak baek…..he..he..jgn mareeeeee….

    0
    0
  38. LANUNcetakrompak says:

    rambut sepesen je semue tue.. macam alien pulak

    0
    0
  39. ana says:

    btul ke zaquan brcinta dgan ayu raudah?

    0
    0
  40. meyza says:

    tahniah abg musaiful mokhtar…dah dapat anak buah..pas ni si kembar ada sepupu bru la ekk…c comel aidit…tahniah..

    0
    0
  41. budak_comot says:

    wow dah dpt anak

    0
    0
  42. in311 says:

    congrats to both of u.

    0
    0
  43. HOT ZOOM says:

    comenye cam anak aku mase kecik

    0
    0
  44. amoi says:

    eee comelnye anak rita….hidung dia mancung gler,da besar mesti handsome la.mak cantik bapak handsome,cayalah.tahniah semoga rezeki bertambah murah dengan kehadiran cahayamata ini

    0
    0
  45. Zaza Muhammad says:

    hmmm bapak sedara ade dah ctu…harap2 nenek ngan atuk sejuk ati tgk baby ni…comel… bestnye dpt baby…
    huhuhu….

    0
    0
  46. Zaza Muhammad says:

    aidit tu tu x jumpa maybe kata kerja kot lam bhase arab… eii lama btul tinggal bhase arab ni…
    yg aku jumpe Rayyan bermaksud pintu syurga utk org berpuasa, Rizqin bermaksud rezeki atau kurniaan Allah… gabung tiga2 tu x pastu aaa plak maksud2 yg sebenar.
    Kekadang klu nk bg nama baby smpi 3 suku kate, betterlah ade makna tersendiri… harap2 parents dia tahu maksud sebenar nama ank dia erk.. :D

    0
    0
  47. Rin says:

    sama cantik sama lawa.. kalo anak besar nnt x hnsem/ x lawa x tau la.. heeee , sonok tgk org dpt baby, congrats..

    0
    0
  48. nunu says:

    kak BN…. mne pic baby Aleye yg kembaq tu..nk tengokkKKKK xde errr?

    0
    0
  49. dhena says:

    mksud nama ank rita…
    airit – gabungan nama mak bpak dia
    riyyan rizqin – rezki ke pintu syurga…

    sedpkn nama ank dorg..tp xleh mkn…hehehehe

    0
    0
  50. aku ke 1st? says:

    knpe x de yg comment?

    0
    0
  51. putri says:

    kitaorg tumpang gembira…
    cute la anak rita dan aidil..

    0
    0
  52. suria says:

    Tahniah buat pasangan aidil dan rita coz dapat baby yang cute sgt..hopefully u org kekal ke anak cucu dan sampai syurga…comel sgt!!!. muke baby lebig kepada papanya..tahniah dan semoga u org menjadi lebig tabah dl menghadapi dugaan..amin..syg rita…

    0
    0
  53. jane says:

    nii jane nak habaq mai….nama airit tu tak elok sangat la…ni nama cantum aidil & rita ke…nanti kat skolah kekawan di pangge rit …rit..riit ….alahai lain pulak bunyinya nanti.. baik tukaq sebelum budak tu jadi mangsa ejekan kekawan….. yg makbapak ni pon masa pilih nama tu tak cube ke bunyikan sekali…ish ish bodo

    0
    0
  54. gypsy says:

    wahhh…comelnye~idung baby ni mancung la..congrats rita n aidil.

    0
    0
  55. anne says:

    klu d pk2 kan…
    jodo rita sume kmbar kan???
    ex husband die pon kmbr…
    aidil pon kmbr….
    jodo2….

    0
    0
  56. asdina says:

    ehh2 ensem la pak cik baby 2..dah berpunye ke??klu belum,meh ar msk pinang sy..kot2 bleh kasi baby tu cousins…hehehehe

    0
    0
  57. admire says:

    abg aidil nanti krm salam kt baby ngan kembar tau

    0
    0
  58. nanianne says:

    moga2 jodoh rita n aidil berpanjangan…amin…

    0
    0
  59. closeureyes says:

    baby aku lagi cute…..ahahaahah

    0
    0
  60. blurrr says:

    adoiyai!!!!kawen sudah…kwn bpk dye encem la plak…huhu

    0
    0
  61. ARIFAH says:

    Rita tu patut bertuahdapat kawin dgn aidil.Aidil tu handsome giler.Nanti aku adjust Zakuan pulak.Kembar tu memang handsome.Kenapalah aidil kawin dgn Rita,apa istimewa Rita tu.Nak kata cntk tak lah sngt.walaupunparents aidil tak bagi kawin,tapi diaorg pergi kawin dekat THAILAND.Jauhnya………Tapi sebab nak lari dari dari terbongkar sanggup buat apa saje.Pandai jugak diaorg fikir.

    0
    0
  62. sHaH_puO says:

    nape muka ank die y cute tuh cm mk aku jerk…. hhehehhe…
    apepon syg kak rita…
    kak rita … luv u so much…
    ingt shah ……keyh

    0
    0
  63. eiyka says:

    tahniah 2papa aidil ngan mama rita.baby 2 cute sgt r.bler airit dh besa ajar dye men bola sepak tau

    0
    0
  64. pening says:

    Mmd comet anak Rita n Zafuan ni…moga d didik adar dpt mnjadi anak yg soleh..

    0
    0
  65. pIQAAAA says:

    to kak rita n abg aidil congrat coz dpt baby…hope ank tu akn b’bakti pd abg n akak bla dia dh bsar nanti….

    0
    0
  66. nurul says:

    cute sgt…memang berbaloi-baloi..

    0
    0
  67. bad_gurl says:

    i like adk rayyan, ahak,,ahak.. hu3

    0
    0
  68. Julie Anne says:

    nk try ayat zakuan la.. ehehe..acah

    0
    0
  69. idah says:

    Comel anak Rita Rudaini.Aku fikir dia belum beranak.Rupanya dah.Whatever.Tahniah……….

    0
    0
  70. Beautiful blog with nice informational content. This is a really interesting and informative post. Good job! keep it up, hope to read your other updates. Thanks for this nice sharing.

    0
    0
  71. pneumedic says:

    ni anak pertama kan..ngan akhbar shaari xde anak g kn dulu,,

    0
    0
  72. learn to dj says:

    Hello there. Needed to ask one thing…is this a wordpress web log as we are thinking about moving over to WP. Furthermore did you make this theme on your own? Kudos.

    0
    0
  73. I am having a problem on Windows 7 as well. Everythign works fine, even authenticating to Picasa, btu when I go to do the export the application crashes after uploading one or two pictures to Picasa every time.

    0
    0