Written by AbangNara | March 19th, 2009

gambar anak nora danish

Inilah gambar anak Nora Danish yang comel seperti ibunya jugak(bagi kami Nora Danish lebih comel berbanding anaknya). Mesti ramai yang tertunggu-tunggu nak melihat gambar anak Nora Danish nie kan?

Oh ya, dalam gambar ini jugak bekas suami Nora Danish, si Rizal turut serta. Makin bertanggungjawap ataupun mungkin menyesal kerana menceraikan si janda comel Nora Danish?

Mengikut maklumat, nama anak nora danish belum diberi lagi. Jika anda ada idea nama yang baik untuk anak Nora Danish? Kongsi-kongsilah, mana tahu Nora Danish ambil nama cadangan anda.

Tips buat Nora Danish. Gunalah susu badan anda untuk memastikan anak anda lebih comel dan sihat. Lagi gambar-gambar anak Nora Danish dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar anak nora danish

gambar anak nora danish

gambar anak nora danish

19 responses to (GAMBAR) Anak Nora Danish Dan Rizal, Apa Namanya ?

  1. aku says:

    hmm comel mcm mama nya jgk
    papa nya pn ada…menyibuk je

  2. garfield_82 says:

    hmmm…tu mak mertua dia ke??yang vouge

  3. flower says:

    comel betol ank dia..mcm mak dia jgak la..

  4. pinky black says:

    kelakar la xkn name x bg lg kot dh besar dh baby ni pun ape la ketinggalan btol penulis blog dh lame paper bgtau name ank die
    Raiqal ke ape tah lupe..ke post lame ni??huhuhu

  5. orang huduh dan gemok says:

    comel ke budak ni?
    huh..aku agi tak comel..wakakka

  6. ezlinyazid says:

    hai … comelnya.. anak dier. geram tengok pipi.. tembam tullll….
    perghh.. papanya teringin bangat nampak…. mau ngendong anak itu.. hihihi what is past is dah terlepas…hahaha loser!

  7. saloa mambok says:

    cumilllllllllllllllllllllllllllllllll

  8. gadis says:

    nama die kan putera rayqal

  9. xxhanixx says:

    pesanan pada ND, jgn rujuk balik ngn si Rizal ni kalo dia mintak..
    huhu..perangai dia cam harrrr…ram!!
    huhu…

  10. OINK OINK says:

    rizal ni buat sesedap rasa jer..

  11. rocky says:

    nampak sgt xtau pegang budak. hampess

  12. org m'sia r says:

    cute r anak nora danish…..arap2 jadi owg yang berguna iyeeee….prgai lak jgn jadi cam bapak dia kaki ppuan n gtal miang….

  13. flower says:

    geram tgok ank dia..

  14. flower says:

    geram sgt…raiqal ramli..

  15. shaya says:

    arap anak dia dah besar hansem dan cantik mcm mam dia

  16. sila says:

    bestnye kalo dpt bby comei camni….

  17. bebek says:

    jahat tol si fasha tu……..biarla dpt balasan dari Allah bodoh punyer betine

  18. mart says:

    cakap suami die kawin la balik…
    talal bape die 1 , 2 ?

    kesian nora,aku tak nk orang lain kawin dgn nora…
    biar suami lame die kajer…

    ape la cerai….

    Fasha aku dapat balasan tengok je la !!
    Allah maha berkuase tengok je la fasha..
    muke je lawa,(pulak) perangai macam setan betina..

  19. One machine can do the work of fifty ordinary men. No machine can do the work of 1 extraordinary man. – Elbert Hubbard