Written by AbangNara | July 20th, 2009

anak khai dan rosma

Carik punya carik dapat gak kitaorang jumpa gambar anak Khai dan Rosma nie. Comel jugak anak diorang nie. Nampaknya tahun 2009 nie memang tahun artis lahirkan anak dan tahun mengandung. Dengar cerita si Catriona Ross yang baru kawin pun dah mengandung 2 minggu. Bunting pelamin la kiranya nie. Tahniah buat Catriona dan suami.

Lagi gambar anak Khai dan Rosma dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Oh lupa nak bagitau yang nama anak Rosma dan Khai memang dah confirm Muhammad Amzar Danish.

anak khai dan rosma

anak khai dan rosma

anak khai dan rosma

anak khai dan rosma

48 responses to (GAMBAR)Anak Khai Dan Rosma

  1. Penari Poco2 says:

    alhamdulillah…cute nyer…

    0
    0
  2. chaiyo says:

    tula…xsaba nk dpt beby…

    0
    0
  3. dellyza says:

    alalalala.. comelnyeee..!

    0
    0
  4. trAnsForMers says:

    comey comey comey…………..

    0
    0
  5. vios_vaio says:

    BABY YANG BARU LAHIR SEHARI DUA NI AKUTAK TAU NAK TGK IKUT MANA NAK CARI CUTENYER..HAHAHA..CAM SEMUA BABY UMUR NI SAME SEPESEN JEK MUKE DORANG..

    0
    0
  6. ~EclipsE~ says:

    ble tgk muka rosma dh sm mcm rupe mokcik blkg umah aku..

    0
    0
  7. aries_april says:

    congrats khai n rosma…

    rosma mcm naik blik la mka dia…

    0
    0
  8. trAnsForMers says:

    putihkn ank dia………

    0
    0
    • luk'lu says:

      dh duk dlm perut xkena chya mthari..
      mmg laa putih….
      pastu dh beso sket..
      bru leh nmpk true skin colour tuh..
      mn2 bby pon ms lhr mmg cm tuh…

      0
      0
  9. aries_april says:

    dia orng pn ptih…
    x heran la klaur ank ptih…
    :-)

    0
    0
  10. lilies says:

    chumeynyerrrr..=) congrats to da lurvely couple..khai n rosma..cm lebey krg my nephew nyer name lak..huhuhu..

    0
    0
  11. aries_april says:

    xpa la…
    ada mksd udh la…
    nnt time hr pmblsan, d pnggl dlu..

    0
    0
  12. kecHik says:

    comelnye…….
    da besar t mzti jd penyanyi cm mama n papanye…
    kn kn……

    0
    0
    • trAnsForMers says:

      selalunya cam 2lah……….
      kemana tumpahnya kuah klau x ke nasi………
      hmmm…roti canai pun leh gak………

      0
      0
  13. trAnsForMers says:

    Rosma ok jerk org amek gmbar dia………
    Rita x nak plak……….

    0
    0
  14. aries_april says:

    xprg mn pn eclipse…
    ada sni ja….

    mlu kot kak rita tu….
    :-)

    0
    0
  15. BumBLeBee says:

    comeyy…congratssssss~~`

    0
    0
  16. trAnsForMers says:

    hmmmm…….
    dh ptg dh lapar la plak…..
    ptg2 ni mkn pe yg sdp AA…….

    0
    0
  17. aries_april says:

    aries mkn psmbor ja

    0
    0
  18. trAnsForMers says:

    hmmm….sdp 2……
    kat Png yg femes 2 lh ya AA…..
    klau JB lak trkenal ngan mee rebus……..

    0
    0
  19. aries_april says:

    smua orng luar kta gitu…
    tpi aries pn jrng mkn…
    xthu la famous ke tk…

    0
    0
  20. jed hijau says:

    apa khabar sume….

    apa nak cerita pun tak tahu……

    apa-apa ajelah……

    0
    0
  21. pinkpanther says:

    saya org baru kat sini………
    boleh join……….
    salam prkenalan……

    0
    0
  22. pinkpanther says:

    mmg comel ank dowang ni…………

    0
    0
  23. (^_^) says:

    comel..tahniah..

    0
    0
  24. DelimaSaraa says:

    asal artis jer mesti berkawin kat spital swasta…mesti jd artis ni mewah kan????? tu yg ramai giler2 jd artis..sanggup korbankan digree pun ada…

    0
    0
    • ninikebayan says:

      mcm lis surihani kan??dia tu well educated kan??herm..mungkin dah rezeki dia kot….anyway,nasib baik anak khai ni lelaki kalau pumpuan mesti dia buat nama anak dia nora danish hehe…gurau jer tau…jgn mare…

      0
      0
  25. Zaza Muhammad says:

    Bestnye dpt baby…. Tahniah….!!!!!

    0
    0
  26. mcD_Kfc says:

    waaa….. so cute……..:)
    congrats 2 both of you k………..:)

    0
    0
  27. aries_april says:

    SBR YA KAK ZAZA…
    NNT GLRN KAK PL…
    ARIES DOA KN…
    ALLAH AKN KSI ZURIAT PD STIP ORNG…
    LMBT @ CPT JA….
    :-)

    0
    0
  28. qaseh says:

    tahniah rosmah n khai..smga hbngn kalian berpanjangan…srnk tgk org dpt baby..huhuhu

    0
    0
  29. melissa says:

    I PN NGAH MENANTI FIRST BABY,EXCITED SGT NI.. TKUT PN JUGK.. HE3

    0
    0
  30. damsel says:

    terus menunggu turn Datuk siti plak ngandung and ade baby..mesti kalah anak erra haahahaa

    0
    0
  31. nunu says:

    Pada tarikh 17/7/09 jumaat jam 4.45pagi ibuku menghembuskan nafas terakhirnya…. (AL-FATIHAH)
    & pada tarikh 17/7/09 jumaat pada jam 5.35pagi pasangan khai & rosma telah dianugerahkan seorg anak lelaki( tahniah)

    0
    0
  32. suhaniza says:

    comeeeenye ………tapi lg ensem bapak eh…..just joking…mama die pun cantik juga…

    0
    0