Written by AbangNara | June 27th, 2011

gambar anak jimmy shanley

Bangun-bangun pagi check email terus ternampak satu email yang bertajuk “Gambar anak Jimmy Shanley“. Menurut pengirim email gambar di atas ialah Zahrah Shanley. Zahrah Shanley telah dilahirkan dengan berat 2.2 kilogram di hari Jumaat lepas di Putra Medical Centre, Sungai Buloh.

Jimmy Shanley nampaknya memang benar-benar menghargai dan menanti kehadiran anak sulungnya. Jelas dapat dibaca kegembiraan Jimmy daripada kata-katanya di bawah ini:-

Sudah 31 tahun saya menunggu untuk memangku bayi sendiri dan alhamdulillah, saya sangat bersyukur dengan kurniaan Allah ini. Saya berharap Zahrah menjadi anak yang solehah dan berbakti kepada kedua ibu bapanya. Saya sudah membuat keputusan untuk menjadi bapa sepenuh masa untuk anak saya dan bekerja dari rumah. Cuma pada hari Ahad saya akan keluar untuk mengendalikan program Gala TV Plus di Astro Awani

Zahrah sungguh bertuah mendapat seorang ayah yang sangat prihati dan mencintai dia. Semoga dengan kehadiran Zahrah akan menyatukan kembali ikatan ibu dan ayahnnya. Sama-samalah kita doakan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

58 responses to (GAMBAR)Anak Jimmy Shanley, Zahrah Shanley

  1. haiqal says:

    Tiba-tiba sebak tengok anak kecil ini.Berbaiklah kamu sesama sendiri demi masa depan anak kecil ini.:)

    0

    0
    • miss_hujan says:

      comel ..geram tgk

      0

      0
    • Suhaila Abidin says:

      tahniah jimmy!! alhamdullilah Allah dh makbulkan doa jimmy, maka dgn selamat nya Zahrah dlm pangkuan jimmy. moga sinar kebahgiaan jimmy ni akan berganda2 lg dan hubungan jimmy suami isteri akan kembali bersatu dan bahagia hgg ke akhir hayat, Amin..

      0

      0
      • lina says:

        putihnya anak dia ni…………………….tunggu setahun lagi mesti kiut berganda……………………bagusnye jimmy kerja ahad je ke??takpe la jimmy dah kaya dah…..hahhaa

        0

        0
      • apa2jer says:

        comey sgt….warna rambut bb sama ngan Jimmy ler..coklat….

        0

        0
        • WHATEVER says:

          ingt lu sal LUAHAN HATI JIMMY SHANLEY

          rmai org comment ckp suhaila mngandungkan ank org lain..tgk ble bby da kua ade plak stengah org ckp rmbut sme jimmy shanley…

          xpaham saya….
          dengan pixca nie nmpak sgt rakyat malaysia suke mmbuat andaian macam macam walhal xtau hujung pangkal kisah..so klu btul rambut same ngan jimmy nmpak sgt mreka yg ckp suhaila ngandungkan ank luar nikah ni da membuat fitnah,…insaflah ea…sebelum malaikat maut mnjmput anda….

          waallahualam…..

          0

          0
    • !S!WCRTESTTEXTAREA000003!E!

      0

      0
  2. papeje says:

    mancung hdung…comelll

    0

    0
  3. RZ says:

    Chomelnyeee..idung mancung!!! Congrats on ur new bundle of joy Jimmy ;)

    0

    0
  4. Alahai says:

    Alahaiiiii so cute.. Moga hubungn Jimmy & isteri kembali pulih & bahagia slalu…

    0

    0
  5. peah says:

    kawin lain je la jimmi oi … !!! buat ank ngan org lain pulak ..

    0

    0
    • kepalabatu says:

      yelar kawen ajalah baru takya nak menanti2 org taknak kita lagi..sedihlah tgk lelaki mcm nie :(

      0

      0
  6. basshunter says:

    cutenya…

    0

    0
  7. comel!!comel!!comel!!speechless..hehe

    0

    0
  8. basshunter says:

    cutenyaaa…..

    0

    0
  9. luvlavender says:

    comel baby ni.ade gak name shanley kt blakang..mknenye wife die still igt kt jimmy..
    eh tp sape ltak nme 2 ek.

    0

    0
  10. ARA says:

    comelnya!!! takpe lah jimmy kawin ngan i ajelah.. i sanggup jaga anak u.. hahahaha :P

    0

    0
  11. lisha says:

    tahniah jimmy!!! zahrah so cute…

    0

    0
  12. PRU says:

    Subhanallah…comelnya!!!!! hidung dia mancung!

    0

    0
  13. Don Omar says:

    Semoga Jimmy dan isteri berbahagia hendaknya.

    0

    0
  14. tora dtg lg says:

    comenya diee…..tahniah

    0

    0
  15. azalea says:

    wahh. rambut blonde..yela bapak mix kan..semoga korg bahagia lah. hidup sekali je..

    0

    0
  16. Ell says:

    Tahniah both Jimmy dan Suhaila..

    0

    0
  17. bart says:

    comelnyee………tak sabar nak mendapat baby…

    0

    0
  18. bakawali girls says:

    Ya Allah…besar sungguh rahmat Mu terhadap pasangan ini…berikan lah mereka sinar kebahagian utk mereka sekeluarga…semoga dengan hadirnya “cahaya” yang diturunkan ini akan mendatangkan kebahagian antara mereka…aminnn……
    Kepada Jimmy & Suhaila berbaiklah dan jalankan “tugasan” kepada amanat yang Allah swt berikan kepada kalian ini…semoga dengan hadirnya “cahaya” ini hubungan kalian bertambah harmoni dan bahagia hingga ke akhir hayat…

    0

    0
  19. sharifah says:

    jimmy ko ceraikan je bini ko tu ..ai rela kawen ngan ko jadi mak tiri anak ko dan semestinya ai tak kan lari mcm bini ko ..

    0

    0
  20. ainon says:

    Alhamdulillah :)

    0

    0
  21. xoxox says:

    sapa yg suruh ceraikan tu tak ke bodoh nama nya,org doakan lah berbaik semula, ni tak, lagi nak mengembar gemburkan bende2 yang tak elok.kalau suhaila tu insaf, and jimmy boleh terima dia balik apa salahnya drg berbaik semua.ni tak, asik suruh ceraikan cerai cerai.fedup aku!

    0

    0
  22. ieqa says:

    teringin nak dpt suami mcm jimmy…haiihhhh…

    0

    0
  23. errysyazliana says:

    sooooooooooooo.Cute..comey sesgt

    0

    0
  24. student bandung says:

    awhhhh so tiny..so cute!!
    sungguh indah ciptaan Tuhan..semoga jimmy and isteri tak sia2 kan..
    saya..doakan korg bersatu n bahagia..amin~

    0

    0
  25. nia says:

    hidung.. hidung. aww mancungnya.
    mesti dh besar lawa ni.

    0

    0
  26. az says:

    see.hidung mancung. anak jimmy la! :) korang2 yg sebelum ni ckp isteri dia mengandungkan anak org lain..better pegi mintak ampun kt dia. hahah

    0

    0
  27. mengandung says:

    tahniah jimmy..

    0

    0
  28. mengandung says:

    tahniah jimmy…

    0

    0
  29. Jena jen says:

    Isteri jimy dah serahkan baby pd jimy. Tecapai juge cita2 jimy jd mumy sepenuh masa. Ok la

    0

    0
  30. ain says:

    alhamdulillah… semua kembali jernih… semoga jimmy n isteri kembali bersatu semula… tahniah jimmy!!! btw.. ank u lawa sgt.. “assalamualaikum zahrah.. “

    0

    0
  31. yas says:

    chomelnye anak jimmy….alhamdulillah akhir nye dpt jgk jimmy bertemu dgn anaknye….kte sm2 doakan kebahagian jimmy dan keluarganye

    0

    0
  32. Ada Nur di matamu.. says:

    wahai cik sharipah,jgn sewenang2nya menyebut dan mendoakan saudara islam kita bercerai berai.kalau u faham bahawasanya Allah amat membenci penceraian walaupun mghalalkan,u takkan keluarkan statement yg menjatuhkan martabar wanita islam.mereka saudara islam kita,sama2 lah kita doakan agar sebuah keluarga bertaut kembali demi seorang bayi yg tidak berdosa.Apa perasaan isteri dia yg tgh berpantang tu,kalo bace statement u yg melukakan hati org yg baru nak pulih?so,ingat2lah,setiap kata2 kita mencerminkan peribadi sebenar kita.tepuk dada tanya iman.

    0

    0
  33. along says:

    ish apa la ko nina…kan dia kata dia akan kerja dari umah…maksud nya ari2 la kerja…cuma ahad dia kerja luar…

    0

    0
  34. tanpanama says:

    jimmy cakap, nanti anak die dah besar, ‘jgn harap die nak bagi anak perempuan die warnakan rambut’. bagus jimmy. die ckp lagi, nanti bile die dah x de, anak die yang akan doakan die. so die nak jadi ayah yg baik pade anak die. tp serius la aku respect gile dkt die ni. macam2 dugaan, tp still ‘cool’ n x melenting. sayang sungguh dkt wife die. moga bahagia hingga syurga..

    0

    0
  35. onie says:

    tahniah bt Jimmy Shanley…semoga dgn kehadiran Zahrah akan lebih erat nyer hubungan antara Jimmy & isteri…tak sia2 berkat doa Jimmy selama ni…allah telah memakbulkan segala permintaan hamba nyer…alhamdullilah…syukur

    0

    0
  36. Chantek says:

    assalammualaikum baby zahrah shanley..

    0

    0
  37. penghuni alam says:

    klu ramai yang mendoakan kebahgiaan jimmy dan suhaila…..semoga Allah kabulkan dan permudahkan segalanya…..semoga kedukaan berakhir….dan jadikanlah ikhtibar ini untuk kita semua dan semoga pasangan ini dapat membina kehidupan seperti pasangan keluarga yang lain….A

    0

    0
  38. penghuni alam says:

    aMIN….YA Rabbal Alamin!!!!!

    0

    0
  39. Imasukry says:

    buat jimmy n Suhaila……..
    kdgkala ALLAH sembunyikan matahari,DIA dtgkn kita ribut dn petir…
    kita menaggis,mencari n bertanya dimanakah matahari kita…tetapi….rupa2nya DIA ingin hadiahkn kita pelanggi yg indah…MORAL OF THE STORY stiap yg terjadi pasti ada hikmahnya.jd..bersbrlah dgn ujian yg diterima…PENGALAMAN ADALAH GURU YG PALING KEJAM..TETAPI……….DIALAH GURU TERBAIK KITA….renung2kanlah…

    0

    0
  40. mai says:

    Ya Allah, kau eratkan dan satukan lah kedua ayah dan ibu Zahrah . . . Berikan lah kesempatan anak ini utk mengecapi kebahagiaan danendapat kasaih sayang ayah dan ibunya hingga keakhir hayatnya seperti anak-anak yang lain

    0

    0
  41. mail lambong says:

    tetiba tringat kat arwah Hani Mohsin yg bgitu mnyanygi ank nya Hani Karmila dan mnjganya dgn pnuh ksih syg walaupun tiada istri hrp2 jimmy akn mnjdi bapa sbaik arwah alfatihah

    0

    0
  42. faiz roy says:

    cute sgt2 bebey nie…like u…

    0

    0
  43. kaki_g0ssip says:

    mudah2an kehadiran zahrah dpt kembalikn hubugn korang yg jernih. jgnla gado2, x psl2 ank yg xtau pape jd mangsa. kn sedih.. happy2 la k. selagi hidup, enjoyla jd parents yg baik. all the best for jimmy!

    0

    0
  44. juice says:

    bapa sepenuh masa??? untungnya dpt suami cam jimmy,kalau org lain paling koman pun jage time berpantang…xdernya nak duk umah jaga anak…sesetangah org bila dh terlalu dilimpahi kemewahan, rasa bersyukur tu hilang….hargailah sementara masih menjadi milik kita….

    0

    0
  45. Adzriel AB says:

    Alhamdulillah.. tumpang happy baby dah lahir.. moga kasih bertaut kembali.

    0

    0
  46. ir.myra says:

    Syukur isteri Jimmy pun sihat selamat bersalin. Obviously Jimmy would be in tears..wife pun mesti menitis airmata pertama kali melihat baby.. :) The most special moment in her life..bringing a life into the world. Congratulations Jimmy, Suhaila.
    Baby Zahrah..siapa pilih nama ya?mmmmm :)

    0

    0
  47. PSM says:

    moga kelahiran ini merubah cerita duka mereka kepada kebahagian yang berkekalan

    0

    0
  48. kak tim says:

    Tahniah buat Jimmy n isteri.pekara yg Jimmy lalui ini akak telah lalui 20th yg lalu.suami akak memang trlalu sayang kt akak.kluarga suami kata akak baik cuma ego sikit je.so dia amalkan doa pelembut hati tampa pengetahuan akak.alhamdulilah kami bahgia hinga sekarang.

    0

    0
  49. TWINEVOSTORE says:

    JIMMY SUKA BANGAT YA NGAN BRAND CHICCO SESENANG JENGAH LAH ON9 SHOP AKK MURAH2 aja …….HEHE
    TAHNIAH DPT BB GURL AND SEMOGA TABAH N CERIA SELALU

    0

    0
  50. club/pub bouncer says:

    btol ke anak jimmy nih.. ntah2 bapa org lain pulak…

    0

    0