Written by AbangNara | May 24th, 2009

gambar anak Erra Fazira

Amik kau sampai kena buat 3 artikel untuk letak gambar anak Erra Fazira, si Engku Aleesya nie masa majlis cukur jambul @ akikah dia. Dah popular mengalahkan mak dia nie. Nasib baik comel. Hehehe.

Kali nie gambar-gambar Engku Aleesya semasa cukur jambul diambil daripada kamera peribadi salah seorang pengforum. Orang kata gambar peribadi. Mungkin pengforum nie sahabat andai tak pun ada bau bau tahi ayam dengan Erra.

Ada lagi 11 keping gambar anak Erra Fazira dan Engku Emran, Engku Aleesya(maksudnya yang dilindungi) dengan membaca artikel ini sepenuhnya:-

P.S: Kalau anda baca Bipop Berita Harian bahagian Zubir, ada cerita tentang Waheeda dan Akhil Hayy. Ayat yang digunakan sebijik dengan ayat kami di artikel gosip isteri Akhil Hayy failkan penceraian. Nampaknya blog ini dah semakin popular. Thanks Zubir sebab baca blog kami.

gambar anak Erra Fazira

gambar anak Erra Fazira

gambar anak Erra Fazira

gambar anak Erra Fazira

gambar anak Erra Fazira

gambar anak Erra Fazira

gambar anak Erra Fazira

gambar anak Erra Fazira

gambar anak Erra Fazira

75 responses to (GAMBAR)Anak Erra Fazira, Engku Aleesya Di Majlis Akikah

  1. Penari Poco2 says:

    Hai Kak Nara…Pakabar?
    Cantiknya anak Erra ni…

    • kabar baik poco-poco. mana menghilang? sepi jer

      • Penari Poco2 says:

        baru habis kursus kat salah sebuah hotel terkemuka
        di wilayah tgh Swak. Sejak memegang jwtn ketua wanita ni sibuk memanjang lar kak nara…mtg sana sini…rindu gak ngan beautifulnara nie…
        sekali bukak, waaahhh…terus tnampak anak Erra…COMEI NYER…

        p/s : kak nara ngan kengkawan bila nak dtg Swak?
        Jom la…

    • calculator says:

      dasat tul erra & emran nih… tu baru anak 1’st. anak ke-2, ke-3 & sterusnya camanala smbutan dorg…

      • Penari Poco2 says:

        biasa nya yg first lar paling hebat sambutannya.
        2nd separuh hebat, 3rd suku hebat dan 4th seterusnya xde sambutan langsung….aura dah hilang.

        • Penari Poco2 says:

          kalau anak 10 xyah ckp lar kak nara.
          lg lar org xsambut….tersasar jauh dari sempadan aura.
          eh….

          p/s :
          Kalau isteri ada anak 10 bermakna isteri tu seorang yg :

          1. PRODUKTIF – pasal kilang masih berfungsi dan mampu mengeluarkan produk2 terbaru.

          2. SENSETIF – takut suami cari lain sb kedut dah byk dan aura semakin pudar.

          3. POSITIF – ujian air kencing selalu menunjukkan tanda2 hamil.

  2. Penari Poco2 says:

    ade lg muka si zahida rafik ngan betty benafe inteprem kat dlm gambar tu….aduuuuussss….sib baik tak seksi.
    kalo tak, singa ganaz yg dulu mengaum….auwww!!!!

    • mien.. says:

      ko x yah la ckp le poco…skali singa tgk abis trgkat bulu2 die 2….ko mng ek jd ktua wanita ari 2??cgrte2…..cewahhh,hebat ko ni poco…mmg chat ar ank buah ko sbb ari2 kne wat trian poco2…hehe

    • Zaza Muhammad says:

      Bkn nk suh hipokrit tp pesal diorg tak pakai tudung erk…sbb kenduri cukur jambul ni biasa org wak skali doa selamat… at least hormat majlis aaaa… klu xmo tutup aurat, pakai aaa selendang at least.

  3. kira-kira says:

    ni baru sorang ank..
    hehehe..
    lom msok 10 ag…

  4. gajah hutan says:

    asyik engku je dukung aleesya ni…
    takder ke gmb erra dukung anak dier???
    teringin jugak nak tgk erra dukung aleesya nie….

    • Zaza Muhammad says:

      Tol aaa, aku tgk cam engku je yg exited n tol2 caring, ecen erra sendri cite baby ye lebey serasi ngan engku, pandai pujuk ank ye klu nangis, pandai tidurkan ank dia etc…..erra plak tak abis2 ngan cite nk dietlah, tensen ank dia dok nangislah, penatlah, itulah, inilah…cam2 dia ngadu… mmg jadi ibu ni paling tough, lebih hebat dr jadi pemimpin negara,,,,pemimpin negara pun ditolong menteri2… tu baru sorg Erra, kompem ko xble nk celen bonda ambe yg melahirkan 13 org ank… kitaorg ank2 ye pun x tercelen..my mom always the best wpun x penah bergelar Ratu Cantik tp tetap ratu hidup ku…..LOVE u eber n 4eber mom!!!

  5. mien.. says:

    suke la tgk ank erra ni..cute & chubby gler..rse nk cubit2 je pipi tembam tu…cm mne la erra ngan emran pam ank die jd cm belon g2…kua3…

  6. mimi says:

    hehe.. ni dr camera Dj zaff suria fm kan? anyway, please credit la kalau dah guna gmbr org.. elok2 org tak letak watermark..

  7. damia says:

    baby comey..paper beg nye pun comey…polka dot pink gtew ~

  8. Zaza Muhammad says:

    FYI nara, bkn stakat cite Ustaz Akil tu je, aku tgk dah byk cite2 yg aku baca kat cni pastu kua plak lam2 paper…wpun ade tu xpenah mention nama just bg hint2 je, cam nara ni berani tahap cipan….salute aaa eheheheh…. Kire mmg dah ‘fofular’ sgt aaa blog ni,,,keep on ur good work. Just satu je yg ambe kurang sket, ade yg bg komen tu guna bhase2 yg kureng, in fact ada yg berbaur lucah… tp stakat ni xde aaa lam nara ni, ade aaa lam blog lain, so harap2 admin monitor aaa komen2 camtu klu ade akan dtg coz aku btul2 enjoy ngan blog ni sama ngan pengkomen2 yg ade… :)

    • tyrabanks says:

      mornin… xsangka betul kak nara mentionkan nama tyra…hik..hik..hik… ckp psl anak erra ni, best betullah kan…mesti dia bangga kalu dah besar ,,mak dia dah raikan kehadiran dia mcm ni…nanti kat sekolah, ditunjukan gmbar ni, tlopong je kengkawn dier ngek…btuah betol jd anak artis ni… ni baru artis malaysia, belum lagi mcm suri(ANAK tom cruise) anak madonna, anak beckham…. bahagia idup jd mcm 2… petik jari je, semua dpt…

  9. aries_april says:

    mrng friends,,,
    kak nara.
    mis u all.
    ank erra mmg cmel.
    cam bapa dia jer..

    • tyrabanks says:

      zaza… tyra bila dah LEKAT kat beautifulnara ni, dah lama x bukuk blog yg sealiran dgnnya..coz kat cni dah best giler… semua ada,, kalu kat blog lain ada, nara pun ada,tlebih2 lgi…kan kak nara..psal komen2 kat cni plak, tyra rasa xde apalah stkat ayat2 lucah 2…. yg ringan2 jer…ok la tuuuuuuuu…

      • tyrabanks says:

        salah eja le…bukak….

        • tok batin says:

          xpe salah eja..
          lain kali try lagi ye tyra..
          ejaan yg betul ‘buka’
          bukak tu telebih ade ‘k’
          tp takpe..

      • Zaza Muhammad says:

        sama aaa…wase2 xyah aaa layari blog lelain tu..cni dah up to date.. psl komen2 tu mmg cni xde yg ‘terlebey sudah’ just nk mencegah…x suke aaa komen2 blog lain.. nyampah n geli den !!!!

  10. aries_april says:

    YA…
    BLOG KAK NARA MMG BEST…
    XLEH LWAN BLOG LAIN…

    • Lovelyvic says:

      hehehehhehe…
      tu ar masa bini ustaz akhil hayy kuar kat nasi lemak kopi o tv9 smlm (ahad), member aku call cam nak rak bitau…
      aku cakap.. “aku dh lama taw dah….. dari blog beautifulnara. Tak lama lagi kuar lak citer sensasi pasal artis kesayangan ko (siti).” ekekekek
      Besh ar kak nara…
      cepat dan pantas

  11. aries_april says:

    BN mmg up to date…
    sapa lagi…
    pnglola dia mmg cun.
    kak nara ptt mnang award pnya blog pling snsi utk abad ni.
    tul kan kak nara?
    :-)
    :-)
    :-)

    • tyrabanks says:

      aku smlm pun sama la… bila tngok a.hayy punya crite 2… trus tringatkan laptop kesyangan aku ni.dan BN….he..he.. xsabo plak nak tnggu psl siti n 2… bila dah keluar paper..kompem la 2….yes..yes..yes.. *****bila tngok gmbar erra kat paper..eksyen je aku ckp kat org2 tsayg”ala..dah tngok dah gmbar tu”…he..he..he…

    • tok batin says:

      betul..betul..betul..

    • damia says:

      tu pic Kak Nara meh? wohoo..memg..mmg cun..
      sekali pandang cam christine herm0sa, 2 kali pandang x syak lg…mmg..mmg cam Kak Nara..muahahaha!

  12. nunu says:

    APELAH ARTIST2 NI,, DH THU NK G AKIKAH…PKI R TUDUNG,, IGT RMBUT TU LAWA SGT KER….RMBUT ROSAK ADE R,,, PE NK JDLH?????

    • tyrabanks says:

      brtoi la 2… nampk tua bila x tutup kpala..lgi2 si zahida rafik… dah lain mcm plak muka dia 2.. xpun pkai le selendang mcm ummi tu kan..kan..

  13. aries_april says:

    actually umie ni mmg jnis orng yg hrmat mjlis.
    cam kkak dia jga.
    gsip liar pn xbnya.
    aries mmg mnt kat dia.
    tpi sian dia, smpai skrng xda jdoh.
    untg la spa dpt dia.
    cnth ibu yg btul2x ibu.
    even just ank angkt.

  14. yann says:

    cantik umie aida pandai sesuaikn diri gi mjlis org…..untung sape2 dpt kwin ngan dia…..

  15. aries_april says:

    aqasha ja yg rgi tggl dia…
    cri2x mntu plhan.
    tpi, spe thu prbzaan umr mnjgi hlngan.
    xslah si laki jg.
    pe2x pn, umie mmg best.

  16. Kak Su says:

    Nak tunggu Umie naik pelamin. Mesti cantik pakai baju pangantin. Kak Su suka tengok lakonan Umie best. Kak Su doakan semoga cepat2 bertemu jodoh yg baik. Amin…

  17. aries_april says:

    orng klau baik bdi prkti mmg sllu kna pji…
    ni yg fmous asyk kluar ntah pa2x gsip.
    sna sni kntrvsi mrhan…
    msuk pub sni, kluar disko sna.
    gyong dndut sni, tdur hotel sna…

    • Kak Su says:

      Tul tu Aries Kak Su setuju. Artis ni jadi perhatian ramai jadi kena la jaga tingkah laku.

  18. yann says:

    org bek cam umie ni xde plak org cam dato k 2 mnat…mmg miang ar dato k ni cari org yg bnyk kontrversi dn seksi….by the way umie aku doakn kau djodohkn ngan org yg bek2… dh lama x kuar ngan drama yg baru bila nk brlakon lg ghindu ar ngan lakonanmu wahai sicantik umie…………

    • damia says:

      wohooo…bab2 dato k miang tu payah ar nak cakap…memang..memang saye stuju…muahahaha!!!

      • tyrabanks says:

        aku ikuti pkembangan umie dari dia dewi remaja lagi…. minat sgt kat dia smpai skrg ni..crita dia yg mninggalkan kesan kat aku, PUAKA TBG BIRU… plak 2 blakun sama nasha…..hmmm…go umie goooo…

  19. aries_april says:

    mmg kak su, orng klau baik ni, smua jdi tauladan…
    yg jht jdi ktukan.
    mna lknan umie yg tk dpt pujian..
    dia mmg bt smua all out.
    tbik spring la kat dia…
    nk kta dia sksi, tk jga…
    ok la klau bgi aries..
    orng yg bnyk twrn lknan cam elly mazlien, umie, n seangkatan dgan mrka…
    xda pblsti pn…
    dtuk2x pn x mnt.

  20. buaya tembaga says:

    apa yer crite terbaru zahida rafik? filem xde, kawin pun xlg.. x pegi buat botox lg ke? he..he..he..

  21. aries_april says:

    bru blik buaya tmbga…
    tk mati hbis lgi sel2x n urt saraf dia.
    tggu ar 1 @ 2 thun lgi…
    prgi blik le ksna…
    lgi pn, tggh kmpul duit kot.
    cam nabil kta kat pndok2x smlam,
    dt bnyak2x jdi bkit.
    dh jd bkit mn leh bt pa…
    dia kmpl nk jdi mas…
    bru leh upgrade skit mka n bdn dia.

  22. PINKY says:

    wish erra n famly bahagia sampai bila2…

  23. badboy says:

    akhirnya….
    tahniah era..
    moga berbahagia..
    walau ada yg kecewa buat kali ke dua untuk memiliki era tp melepas..
    hu3
    tp buat majlis potong jambul cam majlis kawin dah aku ngok meriahnyer..

    p/s:terasa bahagia bila tengok org bahagia walau diri tak bahagia

  24. yann says:

    dh dpt baby girl pas ni leh ar wat prncangan tuk dpt baby boy……

  25. kira-kira says:

    mke cam spe ehk ank erra nie??
    cam emran ke cam erra?
    …….

  26. aries_april says:

    CAM BAPA DIA LER…
    :-)

  27. yann says:

    berbaloi rasanya kite tgu lama nk tatap wajah si comel ni……..sbbnya dia mmg comellllllll…………..

  28. mencitolla says:

    suka pic yg last tu. emran mcm pegang anak patung jer.. bahagianya dorang. ni yg rasa cam nak kawen cepat2..

  29. Kuzaimah (Zai) says:

    Aleesya cma mcm anak sy masa lahir mata sepet, batang hidung xde…..
    Tg penting rambut tgh 2 xde (mcm gbar pbalut gulu2 hacks he….he…..
    Erra & gan Emran jgn mrah yek………………………….
    p/s – sedap & ada makna nama 2 tp klu letak ELEESYA g sdap ( 3 E )

  30. angko says:

    melebih-lebih.

  31. watie says:

    your baby so beautiful. nama anak samala.

  32. AYIEN says:

    SO CUTE LA ANK ERRA HUHU TANIAH RA COZ JDI MUM HHEHEHEHEHEHEH……

  33. farah says:

    cutenye.. time tgk kat gugu gaga erra pn best gle..
    cm org nk kawin..

  34. na says:

    cantik nye engku aleesya..cht n cute.

  35. okeDolce says:

    Laaaaaaa……cumil nyer pipi engku aleesya….

  36. Ismul Maaz says:

    Era.. Nama anak saya lebih kurang sama dengan nama anak era…

    Nama Anak saya Putri Nur Alisha Bt Ismul Maaz.

  37. […] (GAMBAR)Anak Erra Fazira, Engku Aleesya Di Majlis Akikah (71) […]

  38. porno izle says:

    Thanks for sharing, please keep an update about this info. love to read it more. i like this site too much. Good theme ;).

  39. Exceptional document and that i favor your attitude towards enhancing standards. With thanks for putting this content up. This really is Precisely what I’ve been searching for. Maintain blogging. Acquiring excited about reading through your following put up.

  40. Today , nevertheless , the hope of a peaceful Arabian Springtime appears to be yielding to the realism of a long, fierce summertime as authoritarians across the Mideast and North Africa draw a line in the sand and battle to have dominance of their res publicas .