Written by AbangNara | December 4th, 2009

nur eishal

Like mother like daughter. Sungguh cute gambar anak Eja yang diberi nama Nur Eishal nie. Secute mak dia. Besar leh jadi artis nie. Confirm femes macam mak dia jugak nanti.

Ada kisah menarik di sebalik kelahiran Nur Eishal. Dengar-dengarnya selepas buat umrah, Eja tetiba terasa nak dapat anak. So dia bagitau la kat suami dia. Suami dia dengan rileksnya telah ajak Eja bercuti (honeymoon) ke Amerika Syarikat. Kat situ akhirnya Eja ditermengandungkan. Hebat sungguh kuasa honeymoon!!!

Khabarnya bila besar nanti Eja mahukan Nur Eishal menjadi seorang angkasawan. Tinggi sungguh cita-cita Eja. Itu yang kami mahu. Impian biar setinggi langit. Tercapai tak tercapai belakang cerita.

Tahniah buat Eja dan suami. Semoga Nur Eishal membesar dengan sihat walafiat.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

621 responses to (GAMBAR)Nur Eishal, Anak Eja

  1. aquagirlz says:

    pesssss………
    yessss

    0
    0
  2. aquagirlz says:

    alalala…..
    tomei nyer…..

    0
    0
  3. aquagirlz says:

    mane yg len ni
    sume g solat jumaat ke..

    0
    0
  4. insuraya says:

    dh beso anak dia…cumel..

    0
    0
  5. julya215 says:

    too cute….
    congrats 2 eja…

    0
    0
  6. LILY says:

    Ha..ha…;-)
    Aku suka ayat ngko mak cik LILY!

    0
    0
  7. EclipsE says:

    aquagurlz tq pgl aku….

    0
    0
  8. EclipsE says:

    vogue tol eja…
    hot mummy…
    bp umur eja nie?
    ayat abg nara xleh blah…
    dtermgandungkan…huhu

    0
    0
  9. EclipsE says:

    dh snyp lak langau 2 ekor tue…
    terbang jap2 jer…
    kat mn lak dia hinggap…huhu

    0
    0
  10. EclipsE says:

    baik tol suami eja..
    bila bini ckp nak anak…br bt….
    mmg mndgr kata btl la suami dia ney…heheheh

    0
    0
    • aquagirlz says:

      tp syg ae.. dah lame kawen baru nak ade anak..
      tp kite mane taw plan dia pe buat ank lewat2 ni
      heeeeeee

      0
      0
      • EclipsE says:

        tpkan kbanyakan org laki kawen jer nak anak cpt…
        tp laki eje ney baik tol…
        10 thn tue…
        bkn setahun….
        nsbla eje mampu mgandung…
        kdg2 org ppuan ney klu dh berumur nak dpt anak pyh sket…

        0
        0
  11. aries_april says:

    akhirnya….

    0
    0
  12. aries_april says:

    ank dia msti ikt klit laki dia…
    itam skit….

    0
    0
  13. EclipsE says:

    aries ko lunch mkn ns ayam…xajak aku pon…
    aku dhlah kbuluran kat cni…huhu

    0
    0
  14. hate bush says:

    cantik arr eja..anak dia pun comei..shuke22…

    0
    0
  15. aries_april says:

    mn orng ponpuan yg lain ha?
    xkan tman BF dia orng solat kot?

    0
    0
  16. new moon says:

    aries…………………hai…….eclipse………hai………

    0
    0
  17. new moon says:

    hahaha….hai aquagirlz…….sowey2….dh lma x mnjngah ke sini… :)

    0
    0
  18. aquagirlz says:

    mane sume p ni…
    da t’tdo ke

    0
    0
  19. new moon says:

    haih mane depa smua aaa…..asal aku msuk msti xde org…..asl korg msuk msti aku xde….ponin2….

    0
    0
  20. anNeDeSiLva says:

    korg sume dh makan kew?
    im back..
    hye new moon…

    0
    0
  21. anNeDeSiLva says:

    anybody?

    0
    0
  22. anNeDeSiLva says:

    eh antu..
    dh balik ko ekk..
    Alhamdulillah…
    ko dh makan?

    0
    0
  23. ARIES_APRIL says:

    MN YG LAIN NI?

    0
    0
  24. petra@dubies says:

    haiii banyak aku ter tinggal….. LILY kat atas 2 musuh antu yang semalm2 2 ker

    0
    0
  25. new moon says:

    sape2 ade nmpk kmbar aku x? violet arr…….hohoho…..

    0
    0
  26. ARIES_APRIL says:

    JAB G ADA MEETING…
    KORANG DDK DIAM2X KAT SNI YA?

    0
    0
  27. ARIES_APRIL says:

    korang mkn pa td

    0
    0
  28. anNeDeSiLva says:

    meriah dah BN..
    ramai dh masuk..huhuhuuh
    eclipse gak hilang..
    bertapa kat gunung agaknya kawan aku sorg tu…

    0
    0
  29. pEnArI pOcO2 says:

    pet, yeke ko windu kat aku…?
    anta lar rombongan …….

    ko mimpi tido x cuci gigi, tue pasal ar setan kaco ko…

    0
    0
    • petra@dubies says:

      huhuhu,,,, setan 2 kan belaan ko… ko yang hantar ek…..
      ke ko mintak kak LADY hantar…. semlm kak Lady cakap send santau angin kat aku

      0
      0
  30. kira-kira says:

    salam 1malaysia……….
    hohoh………..
    pe cter????

    0
    0
  31. pEnArI pOcO2 says:

    yeah…
    sambung topik aries pg tadi…
    aku x bg jwpn lg…
    negara impian aku adalah SWITZERLAND…
    aku berangan2 suatu hari nnti aku honeymoon kat sana…
    yeaaaa…best…

    0
    0
    • weiya says:

      weiya nak haoneymoon kat tasik kenyir jer…suka kat ctu

      0
      0
    • new moon says:

      mmg best…tp yg xbest nye diorg tu anti-islam sgt…klmarin aku de bca dlm paper kta diorg dh form undang2 spy xde sbrgn bngunan bbentuk kubah kt sna…n dulu pn org islam kt sna dilrg pkai tudung….tu seingt yg aku bca la….btulkn aku kalo aku slap….

      0
      0
  32. petra@dubies says:

    huhuhu…… aku x komen pasal eja lagi ni…… xtau nak komen ape kat mak cik ni……

    komen ler cket kecian kat dia…..

    WALAUPUN MAK CIK EJA DAH AGAK TUA TP TETAP AYU…

    0
    0
  33. anNeDeSiLva says:

    ala..
    ape yg ada kat negara org..
    kat malaysia kan macam2 ada..
    Smuanya ada di MALAYSIA…
    CUTI CUTI MALAYSIA…..

    0
    0
  34. anNeDeSiLva says:

    guy nk kongsi dgn u all..
    anne ada dapat tawla…

    Maksug perkataan BYE…
    yg selalu kita dok sebut tuuu…

    perkataan merupakan jarum sulit org kristian…didlm bahasa Arab b’maksud “fi hafzil baba” manakala dlm bahasa Malaysiab’maksud di bwh naungan pope(paderi). jd foward dan sebarkan kepada semua shbt2 anda.semoga Allah memberi rahmat kpd kita dan org lain.wassalam.
    Wallahualam…
    Sebaik2nya gantikan perkataan BYE tersebut kepada Assalamualaikum… Kerana sesungguhnya Islam yang diwariskan kepada kita oleh junjungan besar Nabi Muhammad SWT itu sudah lengkap dan sesuai untuk diamalkan sehingga ke akhir zaman… Cuma kita sahaja yang gemar menuruti budaya barat… (Budaya orang kapir laknat Nauzubillah…)

    kesahihan dia sape2 leh compomkan lehla kongsi sesame k…

    0
    0
  35. pEnArI pOcO2 says:

    korang…
    bkn aku xnak cuti kat Malaysia…(ala2 sombong skit…)
    dah byk tmpt dah kat Msia nie aku pegi…
    atleast lar kita melancong kat luar, boleh lar tgk
    adat resam diorng…
    pet, sambil2 tue tgk2 gak ler kut2 ader kek taik lembu kat
    negara org…huhuhu…

    0
    0
    • petra@dubies says:

      kek tahi lembu ek……
      jangan le tuju kat aku sorang….
      ko kalo yang senooh sebut nama aku jer

      0
      0
    • anNeDeSiLva says:

      ala bkn ada ape pon kat negara barat.
      balik2 tgok benda yg sama..
      sex berleluasa…
      tak malu..
      anne dh g negara org so dh tgok perangai2 buruk mat salleh ni..
      teruk…

      antu..
      ko nk g pulau babi besar eh??
      kat mersing johor..
      g la..

      0
      0
    • weiya says:

      poco..eloknyer kite boikot jer negara, produk..filem..huhu tp weiya tgk gak 2012…kfc…blh ker

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        betol…..
        ala weiya sama la gak mcm weiya sokong dorg..huhuh
        tp dengar kata owner KFC kat malaysia ni org melayu la…

        0
        0
        • pEnArI pOcO2 says:

          kfc pon asal omputeh gak…
          lain2 korang leh boikot…
          tp TOLONGLAH jgn KFC…merana aku klak…

          0
          0
        • weiya says:

          tak gak la anne..2 thn lps weiya ni training manager kfc tau..tu semua mkn gaji..ade share skit..tetap dia org punya juga

          0
          0
        • petra@dubies says:

          YANG PERTAMA KORANG KENER BOIKOT TESCO

          TESCO 2 NAMA ISTERI KP SEORANG ORANG YAHUDI YANG PALING BENCI KAT ORANG ISLAM…

          JADI KO JANGAN P BELI BARANG KAT SANA

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          oh yeke…
          susah gak kan…
          kalau ikot boikot..
          bvanyak benda kena boikot..

          0
          0
  36. pEnArI pOcO2 says:

    alahai…tukau topik…
    pasal adik bradik : cume 3 soalan jerk perlu dijwb :

    1. BERAPA ORANG ADIK BRADIK
    2. BERAPA LAKI2 / POMPUAN
    3. ANAK KE BERAPA

    0
    0
  37. anNeDeSiLva says:

    anne tengah layan dengar lagu enjit…
    best gak..

    0
    0
  38. anNeDeSiLva says:

    enjut…
    enjut….
    enjut..
    ala ramai enjut..

    0
    0
  39. pEnArI pOcO2 says:

    weh, tanya korang…
    ckp pasal boikot nih, dlm bn saper korang nak boikot…
    bg alasan2 yg konkrit kit…

    0
    0
    • petra@dubies says:

      poco2

      0
      0
    • hantupensil says:

      aku nak boikot kak lily yg kat atas tu…
      hahaha

      0
      0
      • petra@dubies says:

        nant aku tolong ko serang dia ek….
        nant aku anta WIEYA p belasah dia….
        kalo xberjaya dak mintak tolong kak lady
        kalo x ok gak nant aku mintak tolong orang paling otai ANNNNNNNNE

        0
        0
        • anNeDeSiLva says:

          hahahahah…

          kalau dorg sume tak leh settle…
          pet ko seru jek anne..
          skali jek anne libas dia..
          tertunduk terus tukar nama LAILI…
          takde LILY dah..huhuhu

          0
          0
        • petra@dubies says:

          ok… tp LILY 2 masuk satu komen jer….
          pastu terus ilang

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          wah…wah…wah…
          ader skandal upe2nyer pet ngan anne nih…
          x sangka aku…nk boikot aku lak tue…
          sepakat korang yerk…
          hehehehe…poyo bpoye2…

          0
          0
        • petra@dubies says:

          semua orang anti gan ko serang poco….sebab ko pentingkan santubung lagi dari kte orang ni

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          pet skandal dgn arie bkn dgn anne k..
          anne Chif of Mafia..
          mana leh skandal dgn org bawahan anne…hahhahahahahahahahha(Gelak sambil melibas2kn parang..seram x???)

          0
          0
        • petra@dubies says:

          x takut pun aku…. aku kan kental mcm BB… kekeke

          0
          0
    • new moon says:

      aku nk boikot ryosetsuna…kalo korg igt ag ar….die tu mmg sengal thp dewa ar….

      0
      0
  40. pEnArI pOcO2 says:

    datuk2 dan datin2 sume…
    aku nak g workshop jap, keta nk kene servis…
    peghut aku x servis lg nih…krong…krong…krong…
    nnti smbg lg yerk…

    0
    0
  41. aquagirlz says:

    dah byk komen dah
    td xde org pun

    0
    0
  42. new moon says:

    huhuhu…kengkawan…out dulu ar..de mase nti aku in blk….kem slm la kt violet, puts, tomei n sape2 yg bknaan…huhu..orait…slamat tinggal…hihi…daa……..

    0
    0
  43. petra@dubies says:

    ENJUT dalam lagu KAk ani 2 aku x paham ler….

    0
    0
    • aquagirlz says:

      ko ada lirik nyer?
      aku cume dgr p’kataan tu je byk2 yg dia nyanyi tu

      0
      0
    • EclipsE says:

      ko paham henjut2 jer kan?huhuhu

      0
      0
      • petra@dubies says:

        Lirik Lagu Enjut :

        Cat Farish:
        Hei nak melentur buluh biarlah dari rebungnya
        Dah keras kematu tak tahu mana arahnya

        Noraniza Idris:
        Takkan rencong mana arahmu
        Bercabang atau pun bersilang
        Rimbunan patah mana kau mahu
        Menjulang atau pun jatuh ke bumi

        Layu..layu dan terbuang
        Dibawa angin tanpa hala
        Aduh mana pergi..
        Ke mana terbang hendak terbang
        Gelita hari penuh walang
        Lantas kau kembali

        Korus:
        Noraniza Idris / Cat Farish:
        Enjut ewah enjut, enjut
        Ala ramai enjut
        Enjut jangan tak enjut
        Enjut mari mari enjut

        Enjut enjut, enjut
        Ala ramai enjut
        Enjut nak tak enjut
        Enjut ramai ramai enjut

        Cat Farish:
        Indah dan berlagu
        Membuat kita mengenjut-ngenjut
        Ikut rentak raggaethon gabungan

        Gerakan dari yang asli
        Ke kiri ke kanan
        Goyangkan badan halus gerak geri
        Jari jemari bersama diserikan

        Noraniza Idris:
        Tegak atau rencong mana arahmu
        Bercabang atau pun bersilang
        Rimbunan patah mana kau mahu
        Menjulang atau pun jatuh ke bumi

        Pulang pulang engkau pulang
        Ke akar umbi pangkal jalan
        Ramai menantimu
        Ke sini duduk diam-diam
        Usahlah lagi kau tenggelam dalam kesamaran

        Ulang Korus

        Cat Farish:
        Kencang nafas berdenyut nadi
        Bagai kuda lari
        Begitulah hati
        Ke tepi duri-duri melingkari
        Derasnya air membanjiri
        Hunuskan kata sakti

        Verse Rap:
        Galak dicanang dagangan orang
        Gelanggang haus bidang ke bidang
        Pupus tradisi tidak
        Monopoli pelesit bersangkar
        Memajak butakan buru penunggu kota
        Meraba-raba pulang ke pangkal desa
        Pekik melaung sesat hingga ke akar umbi
        Dicari di mana hilangnya jati diri
        Anda mungkin juga meminati:

        0
        0
      • aquagirlz says:

        a’ah…
        hahaha…. video clips dia da buat ke ha?
        cane ar agak er upe dia henjut

        0
        0
      • hantupensil says:

        henjut2?
        eheheheheh

        0
        0
  44. EclipsE says:

    YO YO…WASSAP….
    I’M COMING….
    AQUA…AKU DH SETELKAN MAKCIK LILY…
    AKU DH SUMBAT DIA DLM LBG TAIK…HUHUHU

    0
    0
  45. junnosuke says:

    hebat sgguh kte2 kak nara..
    termngandung dn trhoneymon..
    aq pun nk jdi angkswn jgak..
    angkswn planet pluto..

    0
    0
  46. anNeDeSiLva says:

    enjut..
    enjut..
    enjut ramai2 enjut…

    0
    0
  47. EclipsE says:

    mn anne dgn aries….
    td aku dgr aries ckp ari ney last day keje…
    so nak lpk BN…
    ney dia bantai lak lpk dlm toilet…

    0
    0
  48. fifie says:

    soooo cute la bby die.. :)

    0
    0
  49. junnosuke says:

    ni ank dyer ni nk pgil ish ker eh ker tau halls..???

    0
    0
  50. violet says:

    emmmm…..
    tersedak2 aku kt cni

    0
    0
  51. junnosuke says:

    ayat antra eja dn somi dyer sblum mngndg..

    eja : bang sye rse nk ank lah…
    somi : (cool jer mkernyer) klu cmtu jom kte terrhnymon..

    pas hnymon..

    eja : alamak termgndg la plak…hehe..

    0
    0
  52. anNeDeSiLva says:

    enjut..
    enjut..
    enjut ramai2 enjut..

    0
    0
  53. EclipsE says:

    woi ape yg korg melucah ney?
    sp yg bwk ajaran salah ptg2 ney??

    0
    0
  54. junnosuke says:

    pasni lrik dye tepuk…tepuk..
    lak…

    0
    0
  55. petra@dubies says:

    kak ani ni xyah pakai seksi2…
    orang dengr lagu dia dah kontroveC dah…..

    populer kak ani tahun depan dapat ABPP le…

    0
    0
  56. petra@dubies says:

    korang p mana ni dah ilang semua

    0
    0
  57. aMmey says:

    mlm ni jgn lupa anugrah skrin kwn2…………

    0
    0
  58. petra@dubies says:

    KAK LADY X MASUK LAK ARI NI

    0
    0
  59. EclipsE says:

    best la korg tgk anugerah skrin…
    umah aku xde tv…
    tgk siling n dinding jer la…

    0
    0
  60. anNeDeSiLva says:

    pandai korg jual nama anne eh..
    anne kata enjut jek..
    ramas2 sume takde eh….

    0
    0
  61. ladybird says:

    kat cni rupenye… aq sorang2 jer kat umah br… ceh

    0
    0
  62. EclipsE says:

    u”ll blk kul bp ha??

    0
    0
  63. anNeDeSiLva says:

    guy..
    anne got to go..
    korg take care eh..

    jgn melucah lg..
    pet ko jaga BN leklok semasa ketiadaan anne..

    take care sume..
    luv u guys..
    muaxx..

    0
    0
  64. ladybird says:

    anne enjut dah blk ke? hehehe.

    0
    0
  65. Choqs says:

    aiii…dah blk sume dah?

    0
    0
  66. petra@dubies says:

    aku pun sampai kol 6 jer… hehehhe,,, nant aku cuti 2 ari x on9 kat BN ni…

    0
    0
  67. EclipsE says:

    korg ade lg ker?
    aku lik kol 5.30…tp mls nak blk awl…
    bkn ade nak laki pon kat umah….

    0
    0
  68. hantupensil says:

    sape xnak belanje aku makan ke..
    laporr nih..
    hehehe

    0
    0
  69. ladybird says:

    bb nak blanje antu, pe lg antu bw lah 1 family, ketuk bek pyer

    0
    0
  70. ladybird says:

    ko ni antu, aq br nak hepi , ada gak geng aq yg dah ada anak… nmpknye aq sorang je yg dah kawen…huhuhu

    0
    0
  71. petra@dubies says:

    11 setiap detik kener kira… dah nak kol 6 ni… jadi dah nak balik umah le ni… ehhehe

    0
    0
  72. petra@dubies says:

    huhu 4 minit lagi nak kelik nih…. letih doh kawe dok chat cinih…
    sari sutok tuh dok ngadap pc…..

    0
    0
  73. ladybird says:

    ko pet , buat mbazir ruang jer ,,, semak lah

    0
    0
  74. EclipsE says:

    ok gangz kapak…
    aku nak chow dlu…
    sesape nak ikt silalah tglkan no fon..
    nti aku contact..
    pas maghrib aku msk cni jap…
    sesape nak bwk gf pon xde hal la…
    bkn aku byr…
    tng aku yg byr…
    dia dh biase blanja kwn2 aku…
    so no hal la…
    see u…

    0
    0
  75. petra@dubies says:

    ok lah semua kau lek dulu…tata kak lady weiya BB n amtu…
    ju,pe minggu depan kat BN ek DADA

    (jangan tambah buah kat depan tau)

    0
    0
  76. hantupensil says:

    anybodyhere?

    0
    0
  77. pEnArI pOcO2 says:

    ni yg aku tensen nih…
    borak sorang2…
    antu ngan weiya dah lesap dah…

    0
    0
    • hantupensil says:

      ade lagi la..
      ko nak name facebook aku yea..
      jap ek..
      ko add nih..
      apisgombak at yahoo.com.my

      0
      0
  78. pEnArI pOcO2 says:

    antu…pic ko kat laptop aku nih pic penyamun german lar…

    0
    0
  79. pEnArI pOcO2 says:

    testing…

    0
    0
  80. pEnArI pOcO2 says:

    malas nk tgk anugerah skrin mlm nie…

    0
    0
  81. anNeDeSiLva says:

    Morning…

    0
    0
  82. violet says:

    xda sapa huhu

    0
    0
  83. anNeDeSiLva says:

    Violet ada xx??

    0
    0
  84. http//www... says:

    Lagi gmbar eja….

    0
    0
  85. awekcun says:

    SALAM….
    ADA ORG LG KE
    LANTOK LEWWWW….
    MANE KO MENGHILANG…

    0
    0
  86. baby manja says:

    hai……

    0
    0
  87. baby manja says:

    DH…AKU MKN KEBB,AAH….NME KO SAPE?AWEKCUN TANY KO XCKP PN……

    0
    0
  88. lanToK LeW says:

    aiii??????? semua pon menghilang ye…awekcun n baby manja???ke aku punye tenet lembap nie??

    0
    0
  89. Shila Cute says:

    huhu..x tau nak kata ape dah..banyak sangat komen blog ni hari ni

    0
    0
  90. porno izle says:

    hello it is my first post on this website and to start with I would like to thank for the great quality information, which I were able to find in this and all previous posts , it really helped me a lot. I will definitely add this blog on my google reader ;) Also, I would like to ask – don’t you mind if I will quate some information from your website since I am writing articles for the Associated Content, Ezine and other articles directories (this is my part time job)? It would really help me with some of mine articles. Of course, I will mention your blog name or URL (not all articles directories allows URL’s , so I can’t 100% promise that you will get a direct link to your blog).

    0
    0
  91. Delightful, I passed this on to a friend of mine, and he actually bought me lunch because I found this for him, so let me rephrase: Thanks for lunch.

    0
    0
  92. I can’t believe your site would be so mind blowing and epistemlogically significant nevertheless I will alert my other friends , relatives, and significant others thank you very much and never let your self-esteem be lowered because you are a great individual!!

    0
    0