Written by AbangNara | December 4th, 2009

nur eishal

Like mother like daughter. Sungguh cute gambar anak Eja yang diberi nama Nur Eishal nie. Secute mak dia. Besar leh jadi artis nie. Confirm femes macam mak dia jugak nanti.

Ada kisah menarik di sebalik kelahiran Nur Eishal. Dengar-dengarnya selepas buat umrah, Eja tetiba terasa nak dapat anak. So dia bagitau la kat suami dia. Suami dia dengan rileksnya telah ajak Eja bercuti (honeymoon) ke Amerika Syarikat. Kat situ akhirnya Eja ditermengandungkan. Hebat sungguh kuasa honeymoon!!!

Khabarnya bila besar nanti Eja mahukan Nur Eishal menjadi seorang angkasawan. Tinggi sungguh cita-cita Eja. Itu yang kami mahu. Impian biar setinggi langit. Tercapai tak tercapai belakang cerita.

Tahniah buat Eja dan suami. Semoga Nur Eishal membesar dengan sihat walafiat.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

621 responses to (GAMBAR)Nur Eishal, Anak Eja

  1. aquagirlz says:

    pesssss………
    yessss

    0
    0
  2. aquagirlz says:

    alalala…..
    tomei nyer…..

    0
    0
  3. aquagirlz says:

    mane yg len ni
    sume g solat jumaat ke..

    0
    0
  4. insuraya says:

    dh beso anak dia…cumel..

    0
    0
  5. julya215 says:

    too cute….
    congrats 2 eja…

    0
    0
  6. LILY says:

    Ha..ha…;-)
    Aku suka ayat ngko mak cik LILY!

    0
    0
  7. EclipsE says:

    aquagurlz tq pgl aku….

    0
    0
  8. EclipsE says:

    vogue tol eja…
    hot mummy…
    bp umur eja nie?
    ayat abg nara xleh blah…
    dtermgandungkan…huhu

    0
    0
  9. EclipsE says:

    dh snyp lak langau 2 ekor tue…
    terbang jap2 jer…
    kat mn lak dia hinggap…huhu

    0
    0
  10. EclipsE says:

    baik tol suami eja..
    bila bini ckp nak anak…br bt….
    mmg mndgr kata btl la suami dia ney…heheheh

    0
    0
    • aquagirlz says:

      tp syg ae.. dah lame kawen baru nak ade anak..
      tp kite mane taw plan dia pe buat ank lewat2 ni
      heeeeeee

      0
      0
      • EclipsE says:

        tpkan kbanyakan org laki kawen jer nak anak cpt…
        tp laki eje ney baik tol…
        10 thn tue…
        bkn setahun….
        nsbla eje mampu mgandung…
        kdg2 org ppuan ney klu dh berumur nak dpt anak pyh sket…

        0
        0
  11. aries_april says:

    akhirnya….

    0
    0
  12. aries_april says:

    ank dia msti ikt klit laki dia…
    itam skit….

    0
    0
  13. EclipsE says:

    aries ko lunch mkn ns ayam…xajak aku pon…
    aku dhlah kbuluran kat cni…huhu

    0
    0
  14. hate bush says:

    cantik arr eja..anak dia pun comei..shuke22…

    0
    0
  15. aries_april says:

    mn orng ponpuan yg lain ha?
    xkan tman BF dia orng solat kot?

    0
    0
  16. new moon says:

    aries…………………hai…….eclipse………hai………

    0
    0
  17. new moon says:

    hahaha….hai aquagirlz…….sowey2….dh lma x mnjngah ke sini… :)

    0
    0
  18. aquagirlz says:

    mane sume p ni…
    da t’tdo ke

    0
    0
  19. new moon says:

    haih mane depa smua aaa…..asal aku msuk msti xde org…..asl korg msuk msti aku xde….ponin2….

    0
    0
  20. anNeDeSiLva says:

    korg sume dh makan kew?
    im back..
    hye new moon…

    0
    0
  21. anNeDeSiLva says:

    anybody?

    0
    0
  22. anNeDeSiLva says:

    eh antu..
    dh balik ko ekk..
    Alhamdulillah…
    ko dh makan?

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      aii smua hilang dh?
      im coming back laterr…..

      0
      0
    • hantupensil says:

      dah balek dah..
      siap da makan dah pun..
      siap dapt diskaun lagi makan tadi..
      mesti makcik tu tgk muke aku ni suci sbb baru balek dari mesjid..
      hehehe

      0
      0
      • ARIES_APRIL says:

        tul ker ko g slat antu?

        0
        0
      • new moon says:

        uweekkkk…..msuk lif tkan sndri la plop antu neh….hohoho……

        0
        0
        • [email protected] says:

          AWAL ANTU KO MASUK JUMAAT KER ZOHOR KO NI

          0
          0
        • ARIES_APRIL says:

          dia solat ddk saf last..
          tu yg blik awl…
          ko tu ddk blkg tok imam..
          tu la lmbt skit…

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          antu baru masukla pettt..

          0
          0
        • hantupensil says:

          hehehe..
          dah sape lagi nak puji aku
          hehehe

          0
          0
        • [email protected] says:

          baru masuk ker…..
          hehehe….
          antu dah makan ker

          0
          0
  23. ARIES_APRIL says:

    MN YG LAIN NI?

    0
    0
  24. [email protected] says:

    haiii banyak aku ter tinggal….. LILY kat atas 2 musuh antu yang semalm2 2 ker

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      yup..
      secret admire antu la tu..
      arini siap bawak makcik dia lg..hahahahha

      0
      0
      • [email protected] says:

        2 LE PASAL XPER LER….. tp aquagirlz lak jadi musuh dia ari ni….

        nasib baik dia x cari pasal gan aku…

        kalo cari pasal gan aku… sampai anak cucu cicik cuik dia kau maki….

        satu MAlaysia aku p jaje cter dia,,,,,,

        aku rasa minag 2 agak kureng cket kot

        0
        0
      • weiya says:

        assalamualaikum…semua dah ade ker..dah punch card dah..hheheheh mana abe black yer

        0
        0
    • ARIES_APRIL says:

      tnggl krn nk p smbhyg x per…

      0
      0
      • [email protected] says:

        BLACK balik serawak kot…… xder line NARA kat saner kot….

        semua LINE NARA dah kener sedutttt kat POCO2

        0
        0
    • hantupensil says:

      tu adek beradek dia la kot..
      hehehe..
      bior jela…

      0
      0
  25. new moon says:

    sape2 ade nmpk kmbar aku x? violet arr…….hohoho…..

    0
    0
    • [email protected] says:

      yula ajak dia p mkn kot….
      yula masak banyak tadi…mungkin dia p umah yula kot

      0
      0
    • hantupensil says:

      violet tgh dating ngan bangla..
      tu yg xleh masuk tuh..
      hehehe

      0
      0
      • ARIES_APRIL says:

        BANGLA TU…ABG ANGKT DIA JA…
        APA LAH ANTU NI…

        0
        0
      • new moon says:

        bangla mana lak ni antu?ko jgn wat cite kt bayi yg xbdosa tuh….bkn ke die ngan kira ke?kira pn dh lama aku xnmpk….ooo….gi mkn kt umah yula eh?dh de gg ke violet tu?hihihi……

        0
        0
    • pEnArI pOcO2 says:

      hai new moon…
      ko per ceta…lama x chat cney…

      0
      0
      • new moon says:

        hai poco…bese la….bdk bru abes blajo mmg die mnghilang jap….xde tenet kt umah agpn….hehe… :D

        0
        0
    • anNeDeSiLva says:

      dia td ada..
      skunk pi menuai kot..huhuuh

      0
      0
  26. ARIES_APRIL says:

    JAB G ADA MEETING…
    KORANG DDK DIAM2X KAT SNI YA?

    0
    0
    • pEnArI pOcO2 says:

      aku dah duk diam2 kat umah dah nih…

      0
      0
      • [email protected] says:

        poco2 rindu bangat gan ko…..
        malam ni aku nak tdo mcm mana ni,,,,, ngeri tol aku mimpikan ko semalam

        0
        0
    • weiya says:

      bznyer aries…

      0
      0
  27. ARIES_APRIL says:

    korang mkn pa td

    0
    0
    • [email protected] says:

      aku makan kat mamak jer tadi….. kari kepala ikan

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        telur…

        0
        0
        • pEnArI pOcO2 says:

          aku mkn hati jerk…ulam jantung…

          0
          0
        • [email protected] says:

          annne ayik telur jer,,,, mst kentukkkk busuk ko ni annne

          0
          0
        • kira-kira says:

          beh 2..

          0
          0
  28. anNeDeSiLva says:

    meriah dah BN..
    ramai dh masuk..huhuhuuh
    eclipse gak hilang..
    bertapa kat gunung agaknya kawan aku sorg tu…

    0
    0
    • [email protected] says:

      dia p serang mak cik LILY kot…..

      0
      0
    • ARIES_APRIL says:

      ddk bwh meja…
      jab aries p kejut dia….

      0
      0
  29. pEnArI pOcO2 says:

    pet, yeke ko windu kat aku…?
    anta lar rombongan …….

    ko mimpi tido x cuci gigi, tue pasal ar setan kaco ko…

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhuhu,,,, setan 2 kan belaan ko… ko yang hantar ek…..
      ke ko mintak kak LADY hantar…. semlm kak Lady cakap send santau angin kat aku

      0
      0
  30. kira-kira says:

    salam 1malaysia……….
    hohoh………..
    pe cter????

    0
    0
  31. pEnArI pOcO2 says:

    yeah…
    sambung topik aries pg tadi…
    aku x bg jwpn lg…
    negara impian aku adalah SWITZERLAND…
    aku berangan2 suatu hari nnti aku honeymoon kat sana…
    yeaaaa…best…

    0
    0
    • weiya says:

      weiya nak haoneymoon kat tasik kenyir jer…suka kat ctu

      0
      0
    • new moon says:

      mmg best…tp yg xbest nye diorg tu anti-islam sgt…klmarin aku de bca dlm paper kta diorg dh form undang2 spy xde sbrgn bngunan bbentuk kubah kt sna…n dulu pn org islam kt sna dilrg pkai tudung….tu seingt yg aku bca la….btulkn aku kalo aku slap….

      0
      0
  32. [email protected] says:

    huhuhu…… aku x komen pasal eja lagi ni…… xtau nak komen ape kat mak cik ni……

    komen ler cket kecian kat dia…..

    WALAUPUN MAK CIK EJA DAH AGAK TUA TP TETAP AYU…

    0
    0
  33. anNeDeSiLva says:

    ala..
    ape yg ada kat negara org..
    kat malaysia kan macam2 ada..
    Smuanya ada di MALAYSIA…
    CUTI CUTI MALAYSIA…..

    0
    0
    • kira-kira says:

      hehe..btol 2 anne..

      0
      0
    • [email protected] says:

      p melawat kelantan mcm2 korang leh makan…….
      kalo antu p msti gemok ko antu

      0
      0
    • hantupensil says:

      btul2..
      bek pg cuti2 kat hatyai ke..
      padang ke… hongkong ke..
      hehehe

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        hatyai banyak anai2..
        hongkong banyak kingkong/….

        bercutila ke Malaysia..
        smuanya indah….
        cuti..cuti..Malaysia……

        0
        0
        • hantupensil says:

          ermm..
          kalo mcm tu teringin nak pg kat pulau nih..
          name dia..
          pulau babi besar…
          hehehe..
          kat mane ntah dah lupe dah..

          0
          0
      • [email protected] says:

        ape yang betoi ko ni antu

        0
        0
        • [email protected] says:

          p malaysia pun banyak lagi tempat ko x p kan… lawat jer malaysia… kalo raya nak p jauh cket melawat le poco2

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          pulau babi besar??
          dekat mersing,Johor Bahru..

          0
          0
  34. anNeDeSiLva says:

    guy nk kongsi dgn u all..
    anne ada dapat tawla…

    Maksug perkataan BYE…
    yg selalu kita dok sebut tuuu…

    perkataan merupakan jarum sulit org kristian…didlm bahasa Arab b’maksud “fi hafzil baba” manakala dlm bahasa Malaysiab’maksud di bwh naungan pope(paderi). jd foward dan sebarkan kepada semua shbt2 anda.semoga Allah memberi rahmat kpd kita dan org lain.wassalam.
    Wallahualam…
    Sebaik2nya gantikan perkataan BYE tersebut kepada Assalamualaikum… Kerana sesungguhnya Islam yang diwariskan kepada kita oleh junjungan besar Nabi Muhammad SWT itu sudah lengkap dan sesuai untuk diamalkan sehingga ke akhir zaman… Cuma kita sahaja yang gemar menuruti budaya barat… (Budaya orang kapir laknat Nauzubillah…)

    kesahihan dia sape2 leh compomkan lehla kongsi sesame k…

    0
    0
    • [email protected] says:

      xper le ….. kita haramkan per kataan BYE kat BN….
      spa2 yang nak keluar cakap tatatitutito

      0
      0
    • hantupensil says:

      kalo babai maksud dia ape lak anne..

      0
      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      Assalamualaikum anne…

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        Waalaikumusalam Poco…….

        antu..
        yg hang tanya tu anne tak dapat pastikan..
        better sebut tata ke….
        dada ke..huuhuhuhuhu

        0
        0
        • [email protected] says:

          DADA ke anne…
          antu msti tambah perkataan lain kat depan pekataan DADA 2

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          alang2 lar tambah BUAH pet, ko nih kan…lembut kepala. otak kuning…

          0
          0
        • hantupensil says:

          xbek ko nih..
          ish2…

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          lucah la korg ekk..

          0
          0
    • kira-kira says:

      yeke anne???

      0
      0
    • weiya says:

      ye ker anne…sebenarnya agenda utk jthkan islam ade dlm setiap perbuatan org kafir..sekarang ni dah dianggap biasa bg org islam…misalnya sambut birbthday…valentine, dating..byk lg la…paling dasyat pengaruh tu br berlaku depan weiya ni..ade seorang hamba allah yang cun sgt br masuk…seluar jeans dia…kat peha pun berlubang lagi..dagu dia weiya confirm botox… dah la ari ni ari jumaat…weiya pun buat dosa sekali…mengumpat

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        hahahah..
        anne pon dosa gak mendengar pe weiya ckp..heheheh

        0
        0
        • [email protected] says:

          wieya mengumpat ek…..
          kalo mcm 2 semua kat cni dapat dosa….
          tp xper kita ader KETUA kan biar ketua kita jer tanggung dosa 2….

          SAPA KETUA GENG KITA ANNNE N KAK LADY…..

          0
          0
        • weiya says:

          hehhe..senang la pet..dosa blh pas2 mcm tu..ni mazhab mana ni ko blaja ayah pin kut

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          oo bab dosa baru ko kata aku ketua ko ekk pet…

          0
          0
        • weiya says:

          erm..abis mcm mana yer..tak blh ker kite maju tanppa bergantung dengan budaya mereka…maksud weiya mcm jepun tu..tp masyarakat jepun puun teruk..sape la nak dijdkan cth zaman sekarang

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          sng jerk…pet…

          0
          0
  35. pEnArI pOcO2 says:

    korang…
    bkn aku xnak cuti kat Malaysia…(ala2 sombong skit…)
    dah byk tmpt dah kat Msia nie aku pegi…
    atleast lar kita melancong kat luar, boleh lar tgk
    adat resam diorng…
    pet, sambil2 tue tgk2 gak ler kut2 ader kek taik lembu kat
    negara org…huhuhu…

    0
    0
    • [email protected] says:

      kek tahi lembu ek……
      jangan le tuju kat aku sorang….
      ko kalo yang senooh sebut nama aku jer

      0
      0
    • anNeDeSiLva says:

      ala bkn ada ape pon kat negara barat.
      balik2 tgok benda yg sama..
      sex berleluasa…
      tak malu..
      anne dh g negara org so dh tgok perangai2 buruk mat salleh ni..
      teruk…

      antu..
      ko nk g pulau babi besar eh??
      kat mersing johor..
      g la..

      0
      0
    • weiya says:

      poco..eloknyer kite boikot jer negara, produk..filem..huhu tp weiya tgk gak 2012…kfc…blh ker

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        betol…..
        ala weiya sama la gak mcm weiya sokong dorg..huhuh
        tp dengar kata owner KFC kat malaysia ni org melayu la…

        0
        0
        • pEnArI pOcO2 says:

          kfc pon asal omputeh gak…
          lain2 korang leh boikot…
          tp TOLONGLAH jgn KFC…merana aku klak…

          0
          0
        • weiya says:

          tak gak la anne..2 thn lps weiya ni training manager kfc tau..tu semua mkn gaji..ade share skit..tetap dia org punya juga

          0
          0
        • [email protected] says:

          YANG PERTAMA KORANG KENER BOIKOT TESCO

          TESCO 2 NAMA ISTERI KP SEORANG ORANG YAHUDI YANG PALING BENCI KAT ORANG ISLAM…

          JADI KO JANGAN P BELI BARANG KAT SANA

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          oh yeke…
          susah gak kan…
          kalau ikot boikot..
          bvanyak benda kena boikot..

          0
          0
  36. pEnArI pOcO2 says:

    alahai…tukau topik…
    pasal adik bradik : cume 3 soalan jerk perlu dijwb :

    1. BERAPA ORANG ADIK BRADIK
    2. BERAPA LAKI2 / POMPUAN
    3. ANAK KE BERAPA

    0
    0
    • [email protected] says:

      1. 6
      2. 3 LAKI 3 PEPUAN
      3. 5

      0
      0
    • weiya says:

      8
      5 lelaki 3 ;pompian
      ke 2

      0
      0
    • anNeDeSiLva says:

      5 org….
      2 lelaki 3 perempuan..
      anak ke 3..(tengah)

      0
      0
    • hantupensil says:

      poco…
      xde hadiah ke kalo jawap?
      hehehe…

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        antu..
        pasal ko tanya anne banyak ke tak babi anne tak tau..
        lum penah kira lg..heheheh
        ko suh pet atau kira2 utk kira k..hhehehe

        0
        0
        • [email protected] says:

          kaitan gan aku lak…..
          huhuhu… nant aku mintak tolong aries kirakan

          0
          0
        • hantupensil says:

          hehehe..saje je tanye…

          0
          0
    • new moon says:

      2 adik keradik
      dua2 pompuan
      aku yg bongsu

      0
      0
      • [email protected] says:

        KO NAK BERJUDI KAT CINI LAK POCO2….
        huhuhu sama le kita 2 yng serasi 2

        0
        0
      • pEnArI pOcO2 says:

        hehehe…
        sume dah jawab…antu jerk yg blm…
        tanya hadiah lg…
        hadiahnyer ialah honeymoon ngan aku kat switzerland…

        0
        0
        • anNeDeSiLva says:

          antu ko nak ke honeymoon dgn poco???

          0
          0
        • hantupensil says:

          hehe…
          kalo poco2 sponser on jek..
          hehehehe

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          PET, TOLONG LER…
          SERASI PER NYER…KO KATA AKU KERAS KEPALA…
          KEPALA KO TUH LEMBUT SGT KER…
          CAM AGAR2…SEKALI AKU PRESS JERK,
          TERUS CAIR BEB…

          0
          0
        • [email protected] says:

          antu ko tangan bulan madu gan poco2….
          gan orang lain ok jer….

          poco2 ni banyak yang xbetoi ni…..
          kener ati2 gan dia ni…..

          nak preeeesss kepala kau ek…..

          aku preeesss ko dulu…..heheh

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          btol..
          btol..
          kena hati2sket dgn poco……

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          ko press aku, patah tgn ko beb…

          yeah, saper brani honeymoon ngan aku akan menerima nsib cam antu kelak…hehehehe…

          0
          0
        • [email protected] says:

          anne pun setuju gan aku…..
          poco kan alal bujang senang…
          nant dia lapar dia gapppppp semua

          0
          0
  37. anNeDeSiLva says:

    anne tengah layan dengar lagu enjit…
    best gak..

    0
    0
  38. anNeDeSiLva says:

    enjut…
    enjut….
    enjut..
    ala ramai enjut..

    0
    0
    • [email protected] says:

      enjut 2 aper masud dia,,,,
      kak ani mcm2 dia buat lagu…

      0
      0
      • aMmey says:

        enjut tas ktil
        wahwahwah………………

        0
        0
        • [email protected] says:

          huhu yang dah kawin leh ler… kalo yang bujang mcm maner

          0
          0
        • aMmey says:

          hahaha
          wa pu ci taw………….

          0
          0
        • aquagirlz says:

          ammey.. a’ah, enjut ats katil
          enjut..

          0
          0
        • aMmey says:

          enjut ni pe
          amy xtaw pn la
          ape ekkk

          0
          0
    • hantupensil says:

      lagu enjit2 semut ke?

      0
      0
      • new moon says:

        huhu….enjit2 smut pnah la aku dgr…

        0
        0
        • anNeDeSiLva says:

          lagu terbaru dia..
          dengarla..
          not bad…

          0
          0
        • [email protected] says:

          sapa orang jawa msti tau pekataan ENJUT 2

          0
          0
        • aquagirlz says:

          enjut tu org bkn jawe pun paham

          0
          0
  39. pEnArI pOcO2 says:

    weh, tanya korang…
    ckp pasal boikot nih, dlm bn saper korang nak boikot…
    bg alasan2 yg konkrit kit…

    0
    0
    • [email protected] says:

      poco2

      0
      0
    • hantupensil says:

      aku nak boikot kak lily yg kat atas tu…
      hahaha

      0
      0
      • [email protected] says:

        nant aku tolong ko serang dia ek….
        nant aku anta WIEYA p belasah dia….
        kalo xberjaya dak mintak tolong kak lady
        kalo x ok gak nant aku mintak tolong orang paling otai ANNNNNNNNE

        0
        0
        • anNeDeSiLva says:

          hahahahah…

          kalau dorg sume tak leh settle…
          pet ko seru jek anne..
          skali jek anne libas dia..
          tertunduk terus tukar nama LAILI…
          takde LILY dah..huhuhu

          0
          0
        • [email protected] says:

          ok… tp LILY 2 masuk satu komen jer….
          pastu terus ilang

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          wah…wah…wah…
          ader skandal upe2nyer pet ngan anne nih…
          x sangka aku…nk boikot aku lak tue…
          sepakat korang yerk…
          hehehehe…poyo bpoye2…

          0
          0
        • [email protected] says:

          semua orang anti gan ko serang poco….sebab ko pentingkan santubung lagi dari kte orang ni

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          pet skandal dgn arie bkn dgn anne k..
          anne Chif of Mafia..
          mana leh skandal dgn org bawahan anne…hahhahahahahahahahha(Gelak sambil melibas2kn parang..seram x???)

          0
          0
        • [email protected] says:

          x takut pun aku…. aku kan kental mcm BB… kekeke

          0
          0
    • new moon says:

      aku nk boikot ryosetsuna…kalo korg igt ag ar….die tu mmg sengal thp dewa ar….

      0
      0
  40. pEnArI pOcO2 says:

    datuk2 dan datin2 sume…
    aku nak g workshop jap, keta nk kene servis…
    peghut aku x servis lg nih…krong…krong…krong…
    nnti smbg lg yerk…

    0
    0
    • [email protected] says:

      ok poco DADA ….

      0
      0
    • hantupensil says:

      oo..
      nanti suruh ppomen tuh servis ko skali yea..
      hehehhe

      0
      0
      • aMmey says:

        huhu
        pomen=romen
        hahaha

        0
        0
        • anNeDeSiLva says:

          amey mencarot kew??hehehe
          takbekk..

          0
          0
        • [email protected] says:

          ammey memang suka2 ati dia jer….
          hehehe

          ammey=lily

          ok ker

          0
          0
        • aMmey says:

          pe ni weh
          aku bdk baek ma
          sje nk guraw ckt2

          mey xcarut la cma wt persamaan ja
          hehe jgn maqah na……..

          0
          0
        • [email protected] says:

          xder orag marah ko punnn…. gan takut….
          wah3

          0
          0
        • aMmey says:

          hahaha……..
          ye ye xmrh

          pet = pet-pet (lampin pkai buang)

          0
          0
  41. aquagirlz says:

    dah byk komen dah
    td xde org pun

    0
    0
    • [email protected] says:

      ko kener marah gan macik LILY ek…..
      merajuk le nie ek…

      0
      0
      • hantupensil says:

        hehehe…penangan makcik lily….

        0
        0
      • aquagirlz says:

        dia jeles ngan aku la tu..
        pas tu dia terus ilang bile eclipse back up aku
        langau BN ye dia tu

        0
        0
        • [email protected] says:

          huhuhu…. nant aku tolong ek kalo dia serang GENG KAPAK kita….

          dia xtau mulut aku lagi hanjing dari mulut dia

          0
          0
        • aquagirlz says:

          bukan hanjing ar..
          hancing!!! pasti dia xbley tahan ngan ko
          mesti dia cpt blah!!!

          mane ntah dia ni

          0
          0
        • [email protected] says:

          tp dia xterasa ke kita kutuk dia ni….
          hampeh tol ler minah 2…..

          0
          0
        • hantupensil says:

          jangan..
          kang dia kuar kang,,,
          hehehe

          0
          0
        • [email protected] says:

          kalo dia kuar gan takut BB n Aku ader

          0
          0
  42. new moon says:

    huhuhu…kengkawan…out dulu ar..de mase nti aku in blk….kem slm la kt violet, puts, tomei n sape2 yg bknaan…huhu..orait…slamat tinggal…hihi…daa……..

    0
    0
    • [email protected] says:

      tata

      0
      0
    • aquagirlz says:

      take care moon

      0
      0
  43. [email protected] says:

    ENJUT dalam lagu KAk ani 2 aku x paham ler….

    0
    0
    • aquagirlz says:

      ko ada lirik nyer?
      aku cume dgr p’kataan tu je byk2 yg dia nyanyi tu

      0
      0
    • EclipsE says:

      ko paham henjut2 jer kan?huhuhu

      0
      0
      • [email protected] says:

        Lirik Lagu Enjut :

        Cat Farish:
        Hei nak melentur buluh biarlah dari rebungnya
        Dah keras kematu tak tahu mana arahnya

        Noraniza Idris:
        Takkan rencong mana arahmu
        Bercabang atau pun bersilang
        Rimbunan patah mana kau mahu
        Menjulang atau pun jatuh ke bumi

        Layu..layu dan terbuang
        Dibawa angin tanpa hala
        Aduh mana pergi..
        Ke mana terbang hendak terbang
        Gelita hari penuh walang
        Lantas kau kembali

        Korus:
        Noraniza Idris / Cat Farish:
        Enjut ewah enjut, enjut
        Ala ramai enjut
        Enjut jangan tak enjut
        Enjut mari mari enjut

        Enjut enjut, enjut
        Ala ramai enjut
        Enjut nak tak enjut
        Enjut ramai ramai enjut

        Cat Farish:
        Indah dan berlagu
        Membuat kita mengenjut-ngenjut
        Ikut rentak raggaethon gabungan

        Gerakan dari yang asli
        Ke kiri ke kanan
        Goyangkan badan halus gerak geri
        Jari jemari bersama diserikan

        Noraniza Idris:
        Tegak atau rencong mana arahmu
        Bercabang atau pun bersilang
        Rimbunan patah mana kau mahu
        Menjulang atau pun jatuh ke bumi

        Pulang pulang engkau pulang
        Ke akar umbi pangkal jalan
        Ramai menantimu
        Ke sini duduk diam-diam
        Usahlah lagi kau tenggelam dalam kesamaran

        Ulang Korus

        Cat Farish:
        Kencang nafas berdenyut nadi
        Bagai kuda lari
        Begitulah hati
        Ke tepi duri-duri melingkari
        Derasnya air membanjiri
        Hunuskan kata sakti

        Verse Rap:
        Galak dicanang dagangan orang
        Gelanggang haus bidang ke bidang
        Pupus tradisi tidak
        Monopoli pelesit bersangkar
        Memajak butakan buru penunggu kota
        Meraba-raba pulang ke pangkal desa
        Pekik melaung sesat hingga ke akar umbi
        Dicari di mana hilangnya jati diri
        Anda mungkin juga meminati:

        0
        0
      • aquagirlz says:

        a’ah…
        hahaha…. video clips dia da buat ke ha?
        cane ar agak er upe dia henjut

        0
        0
      • hantupensil says:

        henjut2?
        eheheheheh

        0
        0
        • [email protected] says:

          aku tanyer pe maksud dia ker… korang nak tau dia enjut mcm mana lak….

          nant aku tanya Ahmad Fitri yahya sendiri ler….

          tp lagu ni lagu orang jawa ke orang asli

          0
          0
        • EclipsE says:

          lagu org batak laa…..huhuhu

          0
          0
        • EclipsE says:

          YA…MAT SKODENG DH MAI….HUHU

          0
          0
        • aquagirlz says:

          alamak! lirik henjut xbley nak komen ar..
          heeee……

          0
          0
  44. EclipsE says:

    YO YO…WASSAP….
    I’M COMING….
    AQUA…AKU DH SETELKAN MAKCIK LILY…
    AKU DH SUMBAT DIA DLM LBG TAIK…HUHUHU

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhuhu…. sapa yang kental mcm kita jer leh buat mcm 2 kat LILY 2

      0
      0
    • aquagirlz says:

      cayalah lips!!
      ko je sorg yg btl2 tlg aku musnahkan makcik lily

      0
      0
      • aquagirlz says:

        aku pahat nama ko lips dlm hati ku sbg teman

        0
        0
        • [email protected] says:

          huhu kIPAS paling baik ko bagi kat BB

          0
          0
        • aquagirlz says:

          kipas?
          kite kan kengkwn…

          0
          0
        • aMmey says:

          elip xnk kpas
          dy nk lipstik ja
          ko umpan g dy gan lipstik

          0
          0
        • EclipsE says:

          ko ney aku tlg kwn dlm ksusahan….
          aku kan senior kat cni…heheheheheh…perasan lak…
          sesape ade masalah habaq mai kat aku….
          aku setelkan…huhuh

          0
          0
        • EclipsE says:

          hehehehe….
          ati kental kan pet…
          setakat mkcik lily tue…jap jer aku hapuskan…huhuhu…

          tq2…AQ….
          aku pon pahat gak nama ko dlm sanubariku…huhu…
          nama mkcilk lily aku dh pahat kat TP…..

          0
          0
        • [email protected] says:

          TP 2 aper,,,,,,

          0
          0
        • EclipsE says:

          TP tue biarlah rahsia….
          agak kejam if aku ckp kat cni..
          mau mkcik lily bunuh dr…huhuhu

          0
          0
        • [email protected] says:

          tandas pepuan ker

          0
          0
        • EclipsE says:

          xla….T tue tanah….len ko cr sndr…huhuhu…

          0
          0
        • aquagirlz says:

          pdn muke dia kan lips

          0
          0
  45. junnosuke says:

    hebat sgguh kte2 kak nara..
    termngandung dn trhoneymon..
    aq pun nk jdi angkswn jgak..
    angkswn planet pluto..

    0
    0
    • aMmey says:

      2 lar psal
      aku bc pn smpai 2 3x
      xthn pya ayt

      0
      0
    • EclipsE says:

      hai hai….
      dh mkn?
      sushi ker….susho.?heheheh

      0
      0
      • junnosuke says:

        shushun la…
        haha…
        ammey aq pun nk gelak gak..
        bole ker mngdnng gan honymon
        ter.. terbuat..

        0
        0
    • hantupensil says:

      kalo ko bole jejak bulan pun aku dah salute dah..
      hehehe…

      0
      0
      • junnosuke says:

        msti ko org first slute aq nti..
        hehe..

        0
        0
      • [email protected] says:

        KORANG PESAL DIA AMBIK PIC EJA TME PEGANG ANAK DIA,,,,,

        AMBIK LER TME DIA TENGAH SUSUKAN ANAK DIA….MESTI LAGI MENARIK PIC 2…..

        KALO DAPAT PIC MENARIK MCM 2
        MSTI ANTU NAK JADI ADIKBERADIK SUSUAN GAN ANK EJA 2

        0
        0
        • junnosuke says:

          gtai hang ni..

          pada sper2 nk ank tu..
          pgi jela hnymon msti terr mngndngnyer…
          haha..

          0
          0
        • aMmey says:

          pet xleh termgandung la
          dya mengandungkn ja
          hihihih

          0
          0
        • EclipsE says:

          hahahahaha…ko pet…
          suke jer kan…
          nti ko kawen ade anak….
          ltk pic bini ko tgh susukan anak kat cni…
          bg aku komen…huhu

          0
          0
        • aquagirlz says:

          aku pun nak komen gak

          0
          0
        • aMmey says:

          eja xnk bg susu bdn pya
          nt ‘jatuh’ saham dya

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          gatal ko kan..

          0
          0
        • [email protected] says:

          SENI TAU KALO AMBIK PIC MCM 2

          0
          0
        • junnosuke says:

          bkan gtal jer miang pun ad

          0
          0
        • hantupensil says:

          bckap lucah lak ko pet..
          name aku lak jd mangsa…
          hehehe

          0
          0
        • [email protected] says:

          ANTU MEMANG SUKA KANN….
          AKU TAU ISI ATI KO 2

          0
          0
        • aquagirlz says:

          dahsat ko pet!
          ade je ko ni yer…

          0
          0
  46. anNeDeSiLva says:

    enjut..
    enjut..
    enjut ramai2 enjut…

    0
    0
    • EclipsE says:

      huh…pnjg umur ko….

      0
      0
      • [email protected] says:

        PANJANG SAMAPI 200 TAHUN
        LEH BUAT KOLEKSI DALAM MUZIUM NEGARA

        0
        0
      • anNeDeSiLva says:

        hehehe..
        eclipse cr anne ke?

        0
        0
  47. EclipsE says:

    mn anne dgn aries….
    td aku dgr aries ckp ari ney last day keje…
    so nak lpk BN…
    ney dia bantai lak lpk dlm toilet…

    0
    0
    • [email protected] says:

      2 AH PASAL…/
      BOS DIA DAH PIAT TELINGER DIA KOT…

      WIEYA PUN DAH ILANG NI

      0
      0
  48. fifie says:

    soooo cute la bby die.. :)

    0
    0
    • [email protected] says:

      COMEL2 NYER

      0
      0
  49. junnosuke says:

    ni ank dyer ni nk pgil ish ker eh ker tau halls..???

    0
    0
    • violet says:

      ish ish
      huhu

      0
      0
    • hantupensil says:

      pngil shalll…
      hehehe..sedap pe..

      0
      0
      • [email protected] says:

        NANTI TERTUKAR GAN SYARIKAT PETRO LAK

        0
        0
      • junnosuke says:

        baek syark jer..
        hehe..

        0
        0
  50. violet says:

    emmmm…..
    tersedak2 aku kt cni

    0
    0
    • junnosuke says:

      awat hang???
      haha..

      0
      0
    • [email protected] says:

      PESAL LAK KO VIO

      0
      0
  51. junnosuke says:

    ayat antra eja dn somi dyer sblum mngndg..

    eja : bang sye rse nk ank lah…
    somi : (cool jer mkernyer) klu cmtu jom kte terrhnymon..

    pas hnymon..

    eja : alamak termgndg la plak…hehe..

    0
    0
    • violet says:

      power sgt
      tu jd lg tu
      wawawa

      0
      0
    • [email protected] says:

      BESAB TIME DIA TUTTTTT…
      DIA DENGAAR LAGU KAT ANI

      enjut..
      enjut..
      enjut ramai2 enjut..

      SEBAB RAMAI2 PELUAR CERAH LER NAK DAPAT ANAK….
      XTAU LE ANAK SAPA

      0
      0
    • aquagirlz says:

      sambil dengar lagu enjut lak tuh!
      wawawawa

      0
      0
      • junnosuke says:

        haha..
        aq rse bkan skali dua je enjutnyer..
        bribu2 kli tu..
        hehe..

        0
        0
      • [email protected] says:

        ANNE LE MULAKAN PASAL CTE LAGU ENJUT NI….

        AKU PANTANG KALO DATANG BENDA2 YANG UNIT N KLASIK MCM 2……

        ATI TERUJA JER NAK GUNA

        0
        0
        • junnosuke says:

          ko truje je lbih..
          tah2 tme ko enjut kali ketga dh crem..
          haha..

          0
          0
        • [email protected] says:

          LUCAH LE KO NI……

          0
          0
        • junnosuke says:

          asl lak aq..
          ko la..

          0
          0
        • violet says:

          ko mmg pet
          pantang benda2 cmnih

          0
          0
        • [email protected] says:

          2 ler pasal… orang malaysia memang pandai berkaria….
          kalo dapat yang unik mcm ni memang menarik…

          0
          0
  52. anNeDeSiLva says:

    enjut..
    enjut..
    enjut ramai2 enjut..

    0
    0
    • violet says:

      enjut cik n
      jgn x enjut
      huhu

      0
      0
    • aMmey says:

      lagu 2 lama ka ann
      ka ann duk ulg byk kali dh…………………

      0
      0
    • aquagirlz says:

      jari diramas2..
      arah b’silang2..
      lirik tu mcm gaya org romen pun ada

      0
      0
      • junnosuke says:

        ko ni otak blue gak yek aqua..
        haha…

        0
        0
      • [email protected] says:

        TAU XPER 2 YANG AKU X PAHAM GAN LIRIK N LAGU 2

        0
        0
        • [email protected] says:

          TP KALO LAGU 2 DAPAT KAT CHEF WAN
          MST GEBU ROTI CHEF WAN BUAT

          0
          0
        • junnosuke says:

          dh la gebu gebal lak tu..
          sronok ko pet..
          haha..

          0
          0
        • aquagirlz says:

          pet, aku xbley tahan gelak kat sini
          hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

          xbley tahan bile aku bayangkan chef wan buat roti sampe mengenjut!
          wawawa…

          0
          0
        • junnosuke says:

          gelak2 aqua..
          krang mlam krg mngingau..

          0
          0
      • violet says:

        hahahaha
        lawak la lirik tu
        sapa la yg tls kan
        ayat romen
        bak kata aqua
        :)

        0
        0
        • [email protected] says:

          AHMAD FITRI YAHYA

          0
          0
        • junnosuke says:

          dye kan mmg ske tlis lrik unik2 sket..

          0
          0
        • [email protected] says:

          NANT KORANG AMBIK LIRIK LAGU 2 BUAT TDO MLM NI….
          SAPA YANG DAH KAWIN SERONOK LER

          0
          0
        • junnosuke says:

          x sbar lak nk kwen..
          haha….

          0
          0
        • aquagirlz says:

          a’ah junno…
          lirik bhs dia mmg puitis2

          0
          0
        • [email protected] says:

          nant laki ko baru jer …….2 3 dah rem cm mana…
          terus dapat anak ko

          0
          0
        • junnosuke says:

          klu dh rem pe lagi
          mnyak lntah kn ad..
          haha..

          0
          0
        • [email protected] says:

          liri yang mula2 ni pun dah menarik

          Hei nak melentur buluh biarlah dari rebungnya
          Dah keras kematu tak tahu mana arahnya

          buluh ker aper ni

          0
          0
        • aquagirlz says:

          kite je yg pk cam tu..
          tp ada makna sebalik lirik lg dia

          0
          0
        • junnosuke says:

          pas ni x tau plak bhase ape dye gne nti..

          0
          0
        • aquagirlz says:

          pet, phm2 sendr sudah la..
          uhuuuu

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhuhu..aku paham takut korang je x paham

          0
          0
        • junnosuke says:

          x per smua org pham..

          0
          0
  53. EclipsE says:

    woi ape yg korg melucah ney?
    sp yg bwk ajaran salah ptg2 ney??

    0
    0
    • junnosuke says:

      si sepet tu la mlakan dlu..
      haha..

      0
      0
    • [email protected] says:

      annne

      0
      0
    • aquagirlz says:

      aku x ae……
      aku diam2 je..

      0
      0
      • junnosuke says:

        besa la org2 kt dlam bn ni smue dh mtang2…

        0
        0
      • [email protected] says:

        korang semua nak salah kan aku…..

        cube tengk sapa yang keluarkan pekataan ENJUT dulu kat atas 2

        0
        0
        • aquagirlz says:

          i follow

          0
          0
        • hantupensil says:

          anne yg start dlu la nih..
          huhuuh..
          ske tul enjut2… hahaha

          0
          0
        • [email protected] says:

          antu semlm dah dapat cukup ler…. 2 yang dia x heran

          0
          0
  54. junnosuke says:

    pasni lrik dye tepuk…tepuk..
    lak…

    0
    0
  55. [email protected] says:

    kak ani ni xyah pakai seksi2…
    orang dengr lagu dia dah kontroveC dah…..

    populer kak ani tahun depan dapat ABPP le…

    0
    0
  56. [email protected] says:

    korang p mana ni dah ilang semua

    0
    0
  57. aMmey says:

    mlm ni jgn lupa anugrah skrin kwn2…………

    0
    0
  58. EclipsE says:

    best la korg tgk anugerah skrin…
    umah aku xde tv…
    tgk siling n dinding jer la…

    0
    0
  59. anNeDeSiLva says:

    pandai korg jual nama anne eh..
    anne kata enjut jek..
    ramas2 sume takde eh….

    0
    0
  60. ladybird says:

    kat cni rupenye… aq sorang2 jer kat umah br… ceh

    0
    0
  61. EclipsE says:

    u”ll blk kul bp ha??

    0
    0
  62. anNeDeSiLva says:

    guy..
    anne got to go..
    korg take care eh..

    jgn melucah lg..
    pet ko jaga BN leklok semasa ketiadaan anne..

    take care sume..
    luv u guys..
    muaxx..

    0
    0
  63. ladybird says:

    anne enjut dah blk ke? hehehe.

    0
    0
  64. Choqs says:

    aiii…dah blk sume dah?

    0
    0
  65. petra@dubies says:

    aku pun sampai kol 6 jer… hehehhe,,, nant aku cuti 2 ari x on9 kat BN ni…

    0
    0
  66. EclipsE says:

    korg ade lg ker?
    aku lik kol 5.30…tp mls nak blk awl…
    bkn ade nak laki pon kat umah….

    0
    0
  67. hantupensil says:

    sape xnak belanje aku makan ke..
    laporr nih..
    hehehe

    0
    0
  68. ladybird says:

    bb nak blanje antu, pe lg antu bw lah 1 family, ketuk bek pyer

    0
    0
  69. ladybird says:

    ko ni antu, aq br nak hepi , ada gak geng aq yg dah ada anak… nmpknye aq sorang je yg dah kawen…huhuhu

    0
    0
  70. petra@dubies says:

    11 setiap detik kener kira… dah nak kol 6 ni… jadi dah nak balik umah le ni… ehhehe

    0
    0
  71. petra@dubies says:

    huhu 4 minit lagi nak kelik nih…. letih doh kawe dok chat cinih…
    sari sutok tuh dok ngadap pc…..

    0
    0
  72. ladybird says:

    ko pet , buat mbazir ruang jer ,,, semak lah

    0
    0
  73. EclipsE says:

    ok gangz kapak…
    aku nak chow dlu…
    sesape nak ikt silalah tglkan no fon..
    nti aku contact..
    pas maghrib aku msk cni jap…
    sesape nak bwk gf pon xde hal la…
    bkn aku byr…
    tng aku yg byr…
    dia dh biase blanja kwn2 aku…
    so no hal la…
    see u…

    0
    0
  74. petra@dubies says:

    ok lah semua kau lek dulu…tata kak lady weiya BB n amtu…
    ju,pe minggu depan kat BN ek DADA

    (jangan tambah buah kat depan tau)

    0
    0
  75. hantupensil says:

    anybodyhere?

    0
    0
  76. pEnArI pOcO2 says:

    ni yg aku tensen nih…
    borak sorang2…
    antu ngan weiya dah lesap dah…

    0
    0
    • hantupensil says:

      ade lagi la..
      ko nak name facebook aku yea..
      jap ek..
      ko add nih..
      apisgombak at yahoo.com.my

      0
      0
  77. pEnArI pOcO2 says:

    antu…pic ko kat laptop aku nih pic penyamun german lar…

    0
    0
  78. pEnArI pOcO2 says:

    testing…

    0
    0
  79. pEnArI pOcO2 says:

    malas nk tgk anugerah skrin mlm nie…

    0
    0
  80. anNeDeSiLva says:

    Morning…

    0
    0
  81. violet says:

    xda sapa huhu

    0
    0
  82. anNeDeSiLva says:

    Violet ada xx??

    0
    0
  83. http//www... says:

    Lagi gmbar eja….

    0
    0
  84. awekcun says:

    SALAM….
    ADA ORG LG KE
    LANTOK LEWWWW….
    MANE KO MENGHILANG…

    0
    0
  85. baby manja says:

    hai……

    0
    0
  86. baby manja says:

    DH…AKU MKN KEBB,AAH….NME KO SAPE?AWEKCUN TANY KO XCKP PN……

    0
    0
  87. lanToK LeW says:

    aiii??????? semua pon menghilang ye…awekcun n baby manja???ke aku punye tenet lembap nie??

    0
    0
  88. Shila Cute says:

    huhu..x tau nak kata ape dah..banyak sangat komen blog ni hari ni

    0
    0
  89. porno izle says:

    hello it is my first post on this website and to start with I would like to thank for the great quality information, which I were able to find in this and all previous posts , it really helped me a lot. I will definitely add this blog on my google reader ;) Also, I would like to ask – don’t you mind if I will quate some information from your website since I am writing articles for the Associated Content, Ezine and other articles directories (this is my part time job)? It would really help me with some of mine articles. Of course, I will mention your blog name or URL (not all articles directories allows URL’s , so I can’t 100% promise that you will get a direct link to your blog).

    0
    0
  90. Delightful, I passed this on to a friend of mine, and he actually bought me lunch because I found this for him, so let me rephrase: Thanks for lunch.

    0
    0
  91. I can’t believe your site would be so mind blowing and epistemlogically significant nevertheless I will alert my other friends , relatives, and significant others thank you very much and never let your self-esteem be lowered because you are a great individual!!

    0
    0