Written by AbangNara | November 13th, 2009

siti nurhaliza

Kalau tak silap kami, gambar anak-anak tiri Dato’ Siti Nurhaliza nie diamik masa sambutan salah satu birthday diorang. Betul la kot sebab ada banner, birthday cake ngan tiba-tiba terselit 2 3 orang pompuan tak cukup baju. Pelik jugak ye gaya orang kaya sambut hari jadi? Kalau tak caya nanti korang tengok gambar-gambar diorang yang lain.

Lagi 11 gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada forum Cari.

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

siti nurhaliza

278 responses to (GAMBAR)Anak-Anak Tiri Dato’ Siti Nurhaliza

  1. apple_green says:

    buncit nye perut datuk k

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. blackberry00 says:

    salam…

    hensem cam ayahyerrrr….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. xoxo says:

    wow…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. blackberry00 says:

    tok t dah jadik cam ibu tumpang jer..
    ciannyer…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      dier x beranak lagi..cmner…
      dh pakai tudung elok2 nnt bru rezeki dpt anak Allah bg kot…tp tok Ti x nmpak lagi agaknya….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • ntah says:

        cetek nya cara ko pikir lebah…..abes tuh yg belambak2 kt luar tu x pakai tudung..anak berderet jugak aku tgk…ni la…..sebok mengata org…takot2 nnti jadik kt diri ko plak…ko da kawen????klu belum nti once da kawen kalau x dpt anak tuh renung2 la balik ape yg ko da penah ckp ni…..klu x jadik kt ko pun mungkin jadik kt anak ko nnti ke…adik2 ko ke….kakak2 ko ke…..cermin diri sendiri dulu aaaaa….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aku says:

          bumblebee maybe kata camtu sbb siti berniat nk pakai,tudung,alih2 tinggal sekerat ja..so mcm main2 kan hukum bertudung tu..so cik ntah jgn la mrh yek..tahula kamu peminat siti..huhu

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • lina says:

          tak baik kata gitu.. rezeki tue Tuhan bagi kat semua makhluk.. tak kire lah yg pakai tudung ke yg tak pakai ke semua ade tertulis rezeki masing2..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. blackberry00 says:

    mane geng2 lain nih…
    pet, put, aries, poco, eclipse..???
    aku msk, dorg takde lah plak..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. first says:

    seksi….sodap gitu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. aRieS ApRiL says:

    dasyat tu pic yg last skli…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. slay says:

    ala korg x kn x perasan….time majlis ngan dato k mane ade pmpuan yg pkai bj x ckup kain 2…tp time ex dato k punye majlis…………korg tgk la…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • awekmas says:

      so sendiri mau ingat kan kankan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • weiya says:

        majlis tu patutnya buat doa selamat ker…ni kecik2 dah didedahkan dpN POMPUAN yang tak ckup kain,…pengaruh tak elok tu

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • BumbleBee says:

          pompuan ke? cube tngok bebetul features diorg…yg bju merah ngan yg pakai mcm bra belang2 tu…cam kerass jer. yg tukang bwk kek pun dh ala2 richie rachman…

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • aRieS ApRiL says:

      enth la…
      xtau sapa yg slh….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • weiya says:

      yer la itu 2 majlis yg berlainan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • alfonso says:

      mmg patut pon dato’ K..tgglkn tg. zawiyah..tgk laa cm ne die celebrate beday anak die.

      ms clebrate ngn dato’ K n dato’ ct..okek je..aku rs dato’ CT dh berjaye ubah cra idup dato’ K. yg dulu di pengaruhi cra idup tg.zawiyah.

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • tun ti says:

        aku baru nak komen pasal si zawiyah ni.bagus le ada yg dah perasan dulu..sbnarnya aku belek2 gamba2 tu 3,4 kali sblm aku komen. ye lah takut tersalah n jadi fitnah plak kan..tapi tu lah..doto k punye majlis ok je..si zawiyah tu ape hal nak buat majlis2 cenggitu..

        dulu masa baru2 cerai aku ada baca dlm majalah mana ntah..tajuk nye klau x silap aku air mata zawiyah..mcm2 tu.ada cerita mcm2..pasal pkai tudung..pegi klas agama lah..tp tetiba aku tgk gambo kat atas tu..erk..so msg2 boleh nilai kan sendiri

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  9. mymy says:

    pergh… kalau tgk gamab2 tu, nampak nye parti yg mak depa (TZ) buat mmg lg ganaz.

    yg tukang serve tu, yg laki mcm gay, yg pompuan mcm pelacur.

    mak jenis apa la mcm ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • blackberry00 says:

      mak manok (manok tu ayam – bhs swk)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aRieS ApRiL says:

      orng xda agm tul la…
      ank celebrate parti kena nk bt cam tu ker?
      bdk g tu…
      elok ker nengok orng pkai cam gitu?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • blackberry00 says:

        alaaa aries, bg dorag tak salah bpakaian camtu..
        HALAL….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aRieS ApRiL says:

          enth la…
          fkrn kita ngan dia orng x sma…
          kita ni…
          stil msh rs mlu klau nk t cam tu…
          dia orng stkt langah chivas,martell, tiger, hedekein dpan ank2x…besa lah….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • weiya says:

        yer la…tgk konsep pakaian dah tau..masa datok k serba putih..sebelah lagi hitam…ermmm tak tau la…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. aRieS ApRiL says:

    korang…
    eclipse n anne da on9 x td?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. blackberry00 says:

    aku dah bosan…
    aku dah bosan…
    aku dah bosan…

    huhuhu…. yg lain2
    mane korg???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. eclipse says:

    i’m back…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. eclipse says:

    serius tul siti maeva tue kwn dgn anak dato k…
    tp xseksi lak dia x ney…
    slalu pki bju mcm nak bogel jer…
    party ney ct pon join gak ker?
    zawyah pon ade gak ker??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. eclipse says:

    dato k nya family klu pki baju mst kebanyakan kaler putih…xpon hijau…
    zawyah makin mantap….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aRieS ApRiL says:

      tu la pa yg ko ckp tu…
      tp ko tengah pning ker eclipse…
      asyk ngan box bru ja….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. eclipse says:

    sj jer…bg nmpk mcm byk org komen…wpon aku dgn ko jer yg ade…hehehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aRieS ApRiL says:

      pndai la ko tu…
      aries gak yg nk kna mngejar….
      dh la mkn bnyk td…
      semput dh ni.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. eclipse says:

    anak dato k 2 gemuk..2 kurus….harapkan kaya jer….yg ensem pon yg kurus 2 org tue jer….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. ladybird says:

    salam sume..tok T 2 tudung pesen ape? meh aq ajar cara2 pakai tudung dgn betul lg anggun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. eclipse says:

    la dh aku sorg lak…yg lelain mn?pet lm tol semayang…
    ker tgu smpi asar skali?huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. kira-kira says:

    salam………
    sempt lg ke aku nk join korg????
    heheh
    ;-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. BumbleBee says:

    cecepatlaa beranak CT oii…
    sian je tengok ko terselit kt tepi…. kalo ade baby sndiri, mesti dok tengah2…org lain sumer keliling… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. ladybird says:

    sape yg sblh zawyah ppuan baju putih, cun giler aq tgk. anak Dk sorang jer yg hensem yg len gemok ape xnye anak Datuk, mkn tido jer kejanye.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. aRieS ApRiL says:

    ptng cam gini…
    + ujan lak..
    mkn pa sdp ar?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. ladybird says:

    mane dak yg namenye lampin pakai buang 2? selalu dia ade .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. awekmas says:

    geram nya aku tension ni..frust pun ada gak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. manjalara says:

    yang tak pakai tak cukup kain tu bukan perempuan laa, bapok tu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. paperjer says:

    ting tong….
    ad orang x??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. xoxo says:

    profesional jer Zawiyah g party ank dia yg dato K n ct buat…bkn cm nora danish ngn fasha…lom betul2 jd bini jejai lg dh nk ngamuk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aRieS ApRiL says:

      nm pn mnsia…
      kita klau cam tu pn lum tntu leh handle….

      bnda x jd kat kita…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      beza party tu…tngok baju birthday boy cukup ler… time dato’K pakai putih… time maknyer TZ pakai belang2 ade vest.. yg pastinyer time Dato K siang, TZ malam arinyer tuh..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • BumbleBee says:

        opps…aku rasa bukan 2 tp ade 3 party. Sebab :-
        – time ade Tok T, dato K pakai baju putih polo lengan panjang…anak dier yg berisik sket tu pakai baju putih.

        – yg 2nd, dato K pakai baju putih lengan pendek, anak dier yg berisik tu plak pakai baju merah.

        – yg 3rd, anak dier yg berisik tu pakai baju kemeja itam.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. eclipse says:

    sblh zawyah yg pki bju putih tue siti maeva…
    ppuan thangat ms kini…
    mmg cun…mcm minah salleh…
    tp sexy nak mampus…
    gf anak dato k yg ensem n kurus tue…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. hantupensil says:

    ERMMMMMMM………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. eclipse says:

    silap ckp lak…nama dia sophia la…huhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. aKulaH!!!!!!!!!! says:

    mana adil bini baru party birthday besar2an. anak sendiri skadar kenalan jer… porahhhhhhhhhhh! nampak sgt time budak ct tak pernah sambut birthday… ala kasiannyer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. aKulaH!!!!!!!!!! says:

    patutlah ct berhabis bgaya… rupa2nya ex datuk k makin mantap; gebu dan montok… ct….ct…. aamat laki ko akan lari p bini tua la nie………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. apa punya mak lah zawiyah nih….
    ade ker bday anak dia yg stil bdk x ckup umo 2, blep lak panggil pompuan jalang pakai cam pelacur siam….
    sampai ati merosakn ank sendiri….
    patutlah ank2 dia dh bsr,seme prangai x senonoh,
    dahnya kecik2 ajar cam tu…
    x tau lah org cam dorang ni smayang,pose ke x…walahualam..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. violet says:

    hhuuuuuuuaaaaaaaarrrrrggggggghhhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. hantupensil says:

    kat mane ek diorang upah awek2 seksi tuh..
    hehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. man says:

    oittt…..gmbaq yg ada t0k ti tu diorang amik masa lain…
    korang cuba tgok btoi2….

    anak2 tiri dia pkai baju apa????
    masa smbut befday pakai baju lain….
    nmpak sgt la korang nie nk fitnah kat tok ti….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. lalalala…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. weiya says:

    anak2 ni mcm daun or bunga or buah jer…yg pasti akar umbi tu…kalu akar tu dah rosak…rosak lah semua…apa aku ckp ni…bg salam dulu …..samekom

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. aries_april says:

    u all…
    UPSR bla klaur ar result….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. cili says:

    ishh3….bertuah sungguh org kaya dunia ni yerk.apa benda nk sume ada.mm….akhirat???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aries_april says:

      xper la…
      dia orng kaya hrta…
      lum tntu kaya agma….

      allah hnya pndng..orng yg mmandang nya…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. violet says:

    org kaya wat party je taw..
    huhu..
    datok k cuci mata la..
    kwang2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. kira-kira says:

    mngtk……..ZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzz
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Mrs.Jojie says:

    Ni bukan besday utk anak dia tp utk bapaknye kot…elok sgt la tu…bagi bdk bawah umur tgk mende yg tak sepatutnya…ish3x…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. cili says:

    nape anak2 dato k je perangai cm gitu. patutnya dato k galakkan lah ct tuh mcm gf anak2 dia. pasti malatoppp…booommmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. violet says:

    kak nara…
    komen lmbt gile submit….
    hang je nih…
    next page plissssssssssssssssss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. kira-kira says:

    buhsanyeeeeee………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. idadania says:

    orang kaya la katakan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Apin Opin says:

    apsal yang maknya bawak celebrate tempat camtu….takder tempat yang elok sikit ker…macam mana la anak x rosak akhlak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jane says:

      macam kelab gay je…yg dok bagi kek tu macam gay je….. bangga sungguh dpt buat birthday anak kat kelab2 macam ni ye…. yg tok ti tu pon dpd pakai serkop macam nenek….lebih baik pakai selendang…serkop macam org nak noreh getah je…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. bola says:

    azief nih baik…polite sgt2…::suke::…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. pretty says:

    kesian CT (perhatikan betul betul bday yg di sambut dgn CT) cuma 2 orang anak yg ada .. pada zahirnya memang CT nampak bersalah (dituduh merampas) ….tapi ……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. haslieya says:

    manusia akhir zaman…..taubat lar selagi pintu taubat masih terbuka untuk kita semua.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. pening says:

    Alahai Ct…sambut befday anak2 tiri je la kau…bilela agaknye nk wat befday utk anak sndiri …wallahualam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. fiza says:

    kdg2 bersyukur aku ni mamak. melayu kan moden skang tp bahasa omputih nyer jahanam jugak…haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. lanToK LeW says:

    aiii….makin meletop lak x-wife DK skunk nie…..sopan lak sophia lam pic2 tuh….slalu pakaian cam x cukup kain je….huhuuhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. iz says:

    TERBAEKK :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. pening says:

    Sepatutnye bile tiba hr lahir, watla majlis doa selamat & sambutlah secara sederhana je..tp mngkn kerana duit da bnyk,,tu yg wat gaye tu…jntahla..mmg camtu kut org2 kaya ni celebrate bnirthday, huhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. lala says:

    sdeyny ble dak kecik cmtu dididik cmtu…hurm….al-fatihah utk jiwa yg mati

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Farenova says:

    hensemnyer anak datok k..yg ketiga tu..yg tu gf die ke..pun cantik betullah,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. pinkapplejuice says:

    cantiklh Tengku Zawiyah skrg ni, makin meletop2 ja body 2. napa gmbr datuk ct sekeping ja.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. normal je says:

    hmm.. tul2.. rse nye ni parti len2 ni.. tp npe lak c mak kandung nye membiarkn parti mcm 2.. ngan pempuan x ckup kain nye.. (pempuan kot..).. dh la ank nye 2, kecik lg… ak kalo psl mslh2 sosial ank Dato K ni, ak x slhkn Dato Ct, tp ak slhkn kedua2 ibu bapa kandung dorg..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. Zaza Muhammad says:

    alaaa ade dua occasion tu utk besday yg sama… satu kat umah, satu lai kat kelab..tu yg ade awek x cukup kain…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. DakLiver says:

    wei korang sumee……………………macam ni ke kehidupan orang kae ekkkkkkkkkkkkkkk…………………………inallilah…………………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • TRUTH says:

      ORG KAYE PUN MATI JGAK …BKAN ORG KAYE ADE SPECIAL OFFER……LAGI TRUK ADE LA DI TYA KEMANA HARTA YG D ANUGERAHKAN KT DUNIA D GUNAKAN…HA….JAWAB LEEEE

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Hakuna Matata says:

    Hmm.. harap2 ada la orang or peristiwa yang dapat sedarkan dorang, yang harta kat dunia ni temporary je…
    budak2 kat africa ada banyak je mati tgolek tepi jalan sbb xda makanan nak makan.. harap orang2 kaya y bwat party lavish gler ingat2 la kat dorang kat sana..
    and oran2 yg sederhana and biasa2 pun rerajin la doa so that akhlak kite pun terpelihara sama.. :))

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. sixen says:

    ni bday anak die yg kecik tu ke?kecik2 pon dah disantapkan dgn perempuan2 terdedah camtu kat bday party die..camane tu?

    patutlah gambo2 anak die dok bersosial ngan pmpuan seksi diorg tak kisah…buat penat jelah korang komen2 suh die tobat..klu dah mak bapak die yg ajar camtu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. siti says:

    pandai gak pakai baju awek anak dato k ni..
    patut la cam tu…family mat salleh ruper nyer.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. Geli Hati says:

    BETUL SATU PARTI SIANG HARI KAT RUMAH BERSAMA TOK T

    YANG SATU LAGI MALAM BERSAMA TENGKU Z
    WOW LAWA GAK TZ

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. jojo says:

    Best2 sambut besday tetap anak org..moga 2010 memberi rezeki zuriat yg baik, soleh dan pandai mcm anak kak pah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. hothotheat says:

    cntiknye ank pompuan dato k 2..
    ank laki die pon macho…
    haih..utng nye jd owg kaye…
    ckup pakej…
    hihi~~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. anonymous says:

    korang ni sume bodoh! x da kerja. gamba yg x da apa2 pun korang nak comment bukan2. birthday party apa salahnye? jangan nak cakap pasal org punya hal. dkt akhirat sendiri tangung semua! korang kalau cakap yg xbetul da kira fitnah! orang malaysia yg mcm ni yg bagi malaysia x maju2! instead of doing your work in the office korang buat benda macam ni! dumb shit! kutuk lah aku, kutuk semua yg aku cakap. tp sebelum tu korang pakai otak! pk apa yg betul apa yg x betul! apa yg korang tau memalukan org lain. cuba korang dia tempat derang, pk apa ko rasa bila baca comment bukan2! mak bapak derang da ajar apa yg patut dari kecik, apa yg derang buat itu adalah pilihan derang! derang manusia biasa. get back to your life u lonely-no brain-jobless piece of shitzz!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • carpet_buluh says:

      sabo anonymous…

      emosional sgt bgi advice pun
      biasa la dlm dunia ni de yg baik, yg buruk
      sbb tu di ada kn syurga & neraka
      yg buruk jdi smpdn yg baik jdi tladan

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. Pinography says:

    Ini adalah peribadi mereka….why nak ganggu…cuba korang fikir..if family korang punya hal pribadi diganggu..di kutuk dll..marah tak..? so tidak baik..membahan org lain…sama je…cuba lah bersifat mulia….

    Tuhan itu maha Adil…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. c-kibong says:

    hnsm gak ank2 dato k 2!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. affa says:

    sukala tgk muka gf ank Dato tu… dahla cun, muka kacukan……

    FYI, yg tak cukup baju tu bukan pompuan lah! tu namanya DRAG QUEEN!!!!! kak nara saja nk tunjuk perbezaan sebelah mak n bapak dorang sambut bday… mak dia mmg very the fierce!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • iza says:

      tul tu kak nara saja nak tunjukkan yg sambutan belah siti sopan…..sopan ker?????

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • akusygaku says:

        saja nak ckp dekt sini…gmbar 1: dgn siti..tgk latar belakang,diorg smbut dekt restaurant,bukan dekt rumah (ada juga keluarga SNP disitu)
        gambar 2 and seterusnya (tema putih).. itu celebration keluarga dato k tpi bukan dgn kehadiran dato siti..dia xde dekt situ.that’s why ex-wife dato k turut ada disitu (pakai baju putih)..gambar 10
        gambar (tema hitam).. itu celebration ex wife dato k. dato siti and dato k tidak ada disitu. yg ini memang xpatut, agak terkedu mengapa cara sambutannya begitu.tapi ini sahaja yg boleh dikomen, yg lain itu Allah yg Maha Mengetahui.

        Tolonglah jgn bagi komen membuta tuli dan judge org lain sebegitu rupa..bila kita lihat org lain, kita sendiri yg terleka. jadi yg buruk itu kita jadikan tauladan..contohilah yg baik okay??

        ikhlas

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. nana says:

    btull..igt TZ tu baik sgt ker…kite just komen pe yg kite nmpk..yg xelok tu kan bgus ditegur..klau sape2 yg xbley trima kenyataan jgn ler tgk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. bird says:

    i can help u all bank loan ,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. popp says:

    yg awak upload gambr tu sp suruh…
    DS x tutup tudung habis ade sebab..tngk btl2 kt dahi dye….??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. mulan says:

    nape?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. ain says:

    semoga hidup bahgialah hingga akhir hayat….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. emilda says:

    tu BAPOK LAHHH!!!!LANTAK PI LA DOWANG NAK PAKAI APAA…DAH SAH2 HARAMMM….DOSA DOWANG SNDIRI…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. sesape says:

    patutla dato’ K cari bini lain.. tgk prngai x wife cm2..sape leh tahan… xsalah kalo die nk tkar dgn yg lebih baik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0